|
|
Autor | Mesaj |
---|
***pInK_AnGeLL:::*** Genin
Sex : Varsta : 29 Localizare : ratacita prin lumea mea..:D :P Nr. mesaje : 191 Puncte : 209 Reputatie : 10 Stare de spirit : mereu fericitaaa:::***
| Subiect: Re: Too little,To late(+16) Dum 17 Apr 2011, 12:00 | |
| imi place asa mult..!!! hai puffy cu next-ul... NEXT NEXT NEXT... pwwpici!! |
|
| |
Elyy S-Class
Sex : Varsta : 26 Localizare : intr-o lume paralela Nr. mesaje : 2764 Puncte : 3123 Reputatie : 217 Hobby-uri : desene alb-negru,muzika,dans si mai actual ficuri Stare de spirit : As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreu sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…
| Subiect: Re: Too little,To late(+16) Mar 19 Apr 2011, 00:23 | |
| |
|
| |
Layla Legend
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 2588 Puncte : 3481 Reputatie : 380
| Subiect: Re: Too little,To late(+16) Mar 19 Apr 2011, 08:58 | |
| Oh oh nu am mai trecut pe aici..Scuzele mele.. Frumos Puff..Am mai vazut greseli insa se pot corecta.. Si continuarea pe cand? |
|
| |
dydi Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 68 Puncte : 79 Reputatie : 6 Hobby-uri : Stat pe net Stare de spirit : Fericita
| Subiect: Re: Too little,To late(+16) Mar 19 Apr 2011, 11:05 | |
| Cu ce era obisnuita Sakura?Astia doi trebuie neaparat sa fie impreuna!! Astept continuarea sper ca o pui astazi. Te rog |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Too little,To late(+16) Mar 19 Apr 2011, 14:15 | |
| |
|
| |
Un bucheţel de zâmbete ♥ Genin
Sex : Varsta : 29 Localizare : La măta. Nr. mesaje : 112 Puncte : 128 Reputatie : 11 Stare de spirit : Happy! :)
| Subiect: Re: Too little,To late(+16) Mar 19 Apr 2011, 17:03 | |
| Hei îmi pare rău am dat - din greşeală :( |
|
| |
FlOaReA*de*CiReS*a*NoPtI Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : in*lumea*mea*cea*minunata Nr. mesaje : 158 Puncte : 177 Reputatie : 11 Hobby-uri : orce Stare de spirit : binisoooor
| Subiect: Re: Too little,To late(+16) Mar 19 Apr 2011, 19:13 | |
| nextu te roooooooog ador povestea ta,e realista si inspirata te iubbbescc |
|
| |
Yumi Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In my own world Nr. mesaje : 415 Puncte : 482 Reputatie : 48 Hobby-uri : Dansul, muzica si cititul.
| Subiect: Re: Too little,To late(+16) Vin 22 Apr 2011, 13:30 | |
| Si nu ai de gand sa mai pui nextul? Vreau sa vad ce se intampla! Te pup dulce de tot ! |
|
| |
mela Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Brasov acebook : https://www.facebook.com/melymela20?ref=tn_tnmn Nr. mesaje : 162 Puncte : 185 Reputatie : 5 Hobby-uri : dans,muzica,ficuri,anime,filme... Stare de spirit : fericiitaaaa!!!!!:X
| Subiect: Re: Too little,To late(+16) Vin 22 Apr 2011, 20:00 | |
| nextttttttttttttt :d ... |
|
| |
***pInK_AnGeLL:::*** Genin
Sex : Varsta : 29 Localizare : ratacita prin lumea mea..:D :P Nr. mesaje : 191 Puncte : 209 Reputatie : 10 Stare de spirit : mereu fericitaaa:::***
| Subiect: Re: Too little,To late(+16) Sam 23 Apr 2011, 16:04 | |
| Puffy te rog sa pui next-ul...te rrroooggg.. imi place asa mult ficul tau te rog sa pui next-ul cat mai repede ca mor de nerabdare sa il citesc... Pwwpici!.. |
|
| |
ada Genin
Sex : Localizare : Undeva in intuneric Nr. mesaje : 173 Puncte : 182 Reputatie : 5 Stare de spirit : Mda...
| |
| |
ღﻵ♥♥ZuZu Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : timisoara Nr. mesaje : 83 Puncte : 100 Reputatie : 7 Hobby-uri : scriu fikuri Stare de spirit : happy:X!
| Subiect: Re: Too little,To late(+16) Sam 23 Apr 2011, 18:59 | |
| Decii fathaa iubescc fiku tauuu~~~~!!! plsss nextt !!!! Te tzokka Zuzu:X |
|
| |
Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| Subiect: Re: Too little,To late(+16) Dum 24 Apr 2011, 22:27 | |
| Nebuna mea Vrem next Fi perversa baby |
|
| |
~Crantzanele~ Genin
Sex : Localizare : De acolo de unde ingeri pier.... Iar demonii prind viata... Nr. mesaje : 438 Puncte : 613 Reputatie : 51 Stare de spirit : Nebuna... Rea.... Tupeista... Si restu-i treaba mea ;)
| Subiect: Re: Too little,To late(+16) Lun 25 Apr 2011, 15:24 | |
| Puffu vreau nextu!!!!!!!!! Vreau sa pui repede repede k imi place muuuuuuuuuuult!!!!! Ce se mai intampla????Vreau sa aflu!!!! |
|
| |
G.M.G Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Suceava Nr. mesaje : 485 Puncte : 538 Reputatie : 27 Hobby-uri : Sa navighez pe net,sa ies cu prieteni,sa practic sporturi etc... Stare de spirit : Binisor
| Subiect: Re: Too little,To late(+16) Mier 27 Apr 2011, 14:31 | |
| Pufulina mea cea scumpa ai un fic asa frumos si uh nu vrei sa pui continuarea vezi ca ma duc iau parul si vin dupa tine deci next rapid plz |
|
| |
xLostCandy Chūnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In fatza Pc`ului :-P Nr. mesaje : 842 Puncte : 950 Reputatie : 45 Hobby-uri : Multee ;-) Stare de spirit : La fel ca de obicei. ;-)
| Subiect: Re: Too little,To late(+16) Lun 02 Mai 2011, 23:37 | |
| SALUT,TE ROG PUNE NEXTU PLZ DECI:NEXT! NEXT! NEXT! |
|
| |
ada Genin
Sex : Localizare : Undeva in intuneric Nr. mesaje : 173 Puncte : 182 Reputatie : 5 Stare de spirit : Mda...
| Subiect: Re: Too little,To late(+16) Mar 03 Mai 2011, 09:43 | |
| Fuffii Mam suparat pe tine:( Vreau next-ul. |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| |
| |
ingrid Genin
Sex : Varsta : 29 Localizare : tg-jiu Nr. mesaje : 85 Puncte : 95 Reputatie : 2 Hobby-uri : imi place sa dansez si sa desenez:X Stare de spirit : happy:X
| Subiect: Re: Too little,To late(+16) Mar 03 Mai 2011, 22:50 | |
| NeXt!!!!! Vreau nextu' cat mai repede te rog, te rog, te rog:*:* |
|
| |
Pufarina~Puff~Puffitza:x Special Jōnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In tara elfilor:x Nr. mesaje : 1900 Puncte : 2002 Reputatie : 66 Hobby-uri : Sa ma dau q rolele,sa zabesc Stare de spirit : Forever starts today.<3
| Subiect: Re: Too little,To late(+16) Sam 07 Mai 2011, 16:30 | |
| Capitolul 18: O zii ca alte zile
Aterizez jos in picioare exact ca o pisicutã, dar dintr-o datã aud un "buff" cand sa ma intorc sa vad ce s-a intamplat, il vad pe Sasuke cazut jos la paman. ma bufneste rasul instantaneu. -Ce bleg esti! ii zic eu in timp ce imi sterg lacrimile de la atata ras. El se ridica in picioare si se scutura. -Ce v-a luat atat? Eram ingrijorati! ne face morala Hinata. -Imi pare rau Hin, dar lasa acum suntem aici, deci sa plecam odata de langa casa asta. Ea da aprobator din cap iar eu incep sa ma misc. Simt cum o durere groaznica imi strabate tot corpul si ma face sa cad jos. Schancesc din dinti si ii vad pe cei 3 prieteni ingrijorati de mama focului. Ma uit putin la piciorul meu pentu ca de acolo venea durerea si vad o ditamai rana. Sangele meu curgea si se intindea pe tot piciorul facand dare rosii. -Aoleu! Uite cata rana ai! zice Sasuke in timp ce ma lua in brate. -Lasa-ma jos! ii zic eu, mai degraba tip. El imi zice ca nu ma va lasa pentru ca nu pot merge din cauza ranii. Cei drept, asa era dar nu vruiam sa par o neajutorata. Incepem a ne misca. Dinou acel parfum barbatesc ma face sa ametesc. Era acel "el". Era Sasuke. Sncer, pot spune ca in bratele lui ma simteam atat de in siguranta. Ma simteam protejata, poate chiar rusinata intr-un fel. Mereu ma ajuta dar eu decat il ignor si ma port urat cu el. Poate ar trebui sa fiu mai blanda, avand in vedere ca e unul dintre cei mai buni prieteni a lui fratemiu. Era asa de cald in bratele lui. Un sentimet ce as putea zice ca nu poate fi dechris in cuvinte. Nu stiu ce mi se intampla, dar ma simteam diferit in prezenta lui. Raman in gandurile mele pana cand adorm, exact acolo, in bratele lui.
]b]Sasuke: [/b]
Era atat de usoara in bratele mele. Se pare ca a adormit. Ma uit la ea si parca as vedea un inger. Cel mai frumos inger. Nu-mi vine sa cred ca m-am indragostit de ea. Pare atat de abstract si cu totul ca e foarte real. Sunt eu un afemeiat dar simt ca pe ia nu vreau sa o tradez, nu vreau sa o fac sa sufere chiar daca nu suntem impreuna. Mai avem foarte putin pana la hotel. Deja incepe sa se insereze. Cerul ia o culoare de stacojiu transparent. Era atat de frumos. Parca flacari ar plutii in cer. fara sa imi dau seama ajungem la hotel. -Sasuke, iao pe Saku la noi in camera, bine? zice Naruto in timp ce se uita la Hinata. Ahaa, am inteles,vor intimitate. Nebunii de ei, cine stie ce or face? Dau afirmativ din cap. Incep sa merg pe coridorul cel lung pana dau de camera 234. Camera mea si a lui Naruto. Deschid usa si o gasesc pe menajera inauntru. A facut curat in camera se pare. Se scuza si pleaca din camera uitandu-se la Sakura. Oamenii astia n-au mai vazut fete. O asez usor pe patul moale si pufos. Orele trec atat de repede, eu aproape toata noaptea am stat si m-am uitat la bombonica. Cum sa nu o iubesti?
Sakura:
Alerg. Doar alerg. Eram doar eu intr-o lume in care nu exista lumina. Totul negru si pustiu. Ma opresc. Dar de ce? Incet incet totul incepe sa prinda culoare. Nu era un peisaj tocmai dorit mie. Era frig si bataile vantului imi faceau parul sa se izbeasca de fata mea, biciuindu-l. Mici vartejuri luau pe sus frunzele palite ce se aflau pe asfalt. Era liniste, prea liniste. Numai bataia vantului se auzea. Dintr-o data vad cum totul se indeparteaza, se indeparteaza si mai rau. Incep sa alerg spre acel loc stingher, dar totusi sigur dar cu cat alerg mai mult el incepe sa se departeze. Simt cum nu mai am aer si o iau razna. Totul devine dinou negru si un cutit mi se infige in spate lasand lichid rosu pe jos, chiar daca nu se putea distinge bine din cauza negrului ce domina acolo. -AAAAAAA!!!!! Tip cat ma tin plamani si incep sa rasuflu din rasputeri. Il vad pe sasuke care se apropie de mine si ma intreaba ce am. -Ni-nimic, spun eu cu jumatate de gura. Doar un cosmar. Cat e ceasul? Il intreb eu adormita amintindu-mi ca am atipit in bratele lui. -E patru dimineata. Imi spune el zambindu-mi. Nu intleg de ce zambea, era foarte tarziu. -Si de ce ma rog tu nu dormi? Ii spun eu ridicand din spranceana. -Pai nu am somn. Imi raspunde el scurt si la obiect. Mda, nici eu nu mai aveam somn. Iau telecomanda si aprind televizorul dand la canalul de muzica. Dintr-o data simt cum mainile lui Sasuke trag de umeri mei. Acum ma aflam la el in brate. -Pentru ce e asta? ii spun eu cu o joce joasa. -Simt nevoia sa te iau in brate...spune el bland lundu-mi cateva suvite din par si jucandu-se cu ele. Era dinou acel sentiment pe care nu il puteam descrie in cuvinte. Bratele lui ma tineau strans parca nevrand sa mai imi dea drumul vreodata. Pur si simplu un sentiment de dorita iese la iveala si parca totul acum era alfel. Oare chiar m-am indrajostit? Ma uit incet la fata lui si observ cat de calm era. Parca nu as fi vrut sa-mi dea drumul niciodata...
Atata! Scz ca e scurt, astept comentarii si critici:x |
|
| |
Un bucheţel de zâmbete ♥ Genin
Sex : Varsta : 29 Localizare : La măta. Nr. mesaje : 112 Puncte : 128 Reputatie : 11 Stare de spirit : Happy! :)
| Subiect: Re: Too little,To late(+16) Sam 07 Mai 2011, 16:56 | |
| E superb! Critici.. nu e treaba mea :d Nextul pe cand ? :) ;;) |
|
| |
ѕωєєту«3! Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Monetan .. Pai .. In Alaska dupa Deidara cu tigaia :)) Nr. mesaje : 226 Puncte : 270 Reputatie : 29 Hobby-uri : Cantatu` la chitara bee <3 !! Stare de spirit : Super buna Beiibi` :x
| Subiect: Re: Too little,To late(+16) Dum 08 Mai 2011, 12:10 | |
| Yeyyy next :D Frumos frumos Extraordinar :-D Vai de mine Il iubesk Viata mea :X
Papa astept next'ul |
|
| |
Choco. Sensei
| |
| |
Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| Subiect: Re: Too little,To late(+16) Dum 08 Mai 2011, 13:50 | |
| Pufilici Esti foarte foate talentata Dar unde e perversitatea?:-w Ma rog Tot imi place Vreau nextt Pupici moolti |
|
| |
Pufarina~Puff~Puffitza:x Special Jōnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In tara elfilor:x Nr. mesaje : 1900 Puncte : 2002 Reputatie : 66 Hobby-uri : Sa ma dau q rolele,sa zabesc Stare de spirit : Forever starts today.<3
| Subiect: Re: Too little,To late(+16) Dum 08 Mai 2011, 14:46 | |
| Tiam zis ca nu e pervers:"> dar nextul o sa fiee foarte dar foarte pervers, uite ca o sa ma apuc si de el in curand :x |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Too little,To late(+16) | |
| |
|
| |
|