|
|
Autor | Mesaj |
---|
***pInK_AnGeLL:::*** Genin
Sex : Varsta : 29 Localizare : ratacita prin lumea mea..:D :P Nr. mesaje : 191 Puncte : 209 Reputatie : 10 Stare de spirit : mereu fericitaaa:::***
| Subiect: Re: Too little,To late(+16) Dum 08 Mai 2011, 15:35 | |
| imi place asa de mult si deabia astep urmatorul capitol .. te rooggg sa il pui cat mai repede te pwwp si spor la scris..!! |
|
| |
Denii Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : alba Nr. mesaje : 467 Puncte : 546 Reputatie : 45 Hobby-uri : Fotografia :) Stare de spirit : ca a ta :)
| Subiect: Re: Too little,To late(+16) Dum 08 Mai 2011, 18:23 | |
| Cu cata pofta se uita bubu la ade....=))) |
|
| |
• Fucking Perfect • Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Cluj - my heart's devotion Nr. mesaje : 145 Puncte : 521 Reputatie : 362 Hobby-uri : sa te privesc Stare de spirit : smoking
| Subiect: Re: Too little,To late(+16) Sam 21 Mai 2011, 11:12 | |
| veauuuuuu next!!!plzzzzzz ficul asta ii super!cred ca ar trebui sa-l continui :D |
|
| |
Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| Subiect: Re: Too little,To late(+16) Sam 21 Mai 2011, 11:19 | |
| Hai cu nextuuu |
|
| |
Ayla Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Mangalia Nr. mesaje : 226 Puncte : 259 Reputatie : 14
| Subiect: Re: Too little,To late(+16) Sam 21 Mai 2011, 17:02 | |
| super tare ficu.next plzzzzzzzzzz |
|
| |
FreakaDaMenta Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : ..In padurea cu alune... Nr. mesaje : 198 Puncte : 212 Reputatie : 14 Hobby-uri : sa ascult muzica, sa rad pana raman fara aer fara niciun motiv Stare de spirit : se putea si mai bine :-??
| Subiect: Re: Too little,To late(+16) Lun 06 Iun 2011, 09:25 | |
| |
|
| |
Sansa ♛ Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : no idea. Nr. mesaje : 316 Puncte : 399 Reputatie : 59 Stare de spirit : meh.
| Subiect: Re: Too little,To late(+16) Lun 06 Iun 2011, 14:43 | |
| SI EU!!!! Totusi ar trebui sa pui urmatorul capitol... Tu nu reazezi ca ficul tau este unul dintre cele mai bune. So, NEXT!NEXT!NEXT! |
|
| |
angelo_testardo Chūnin
Sex : Varsta : 29 Localizare : galati Nr. mesaje : 812 Puncte : 893 Reputatie : 38 Hobby-uri : belly dance/karate Stare de spirit : Zambeste, maine poate fi mai rau!
| Subiect: Re: Too little,To late(+16) Mier 08 Iun 2011, 21:31 | |
| vai ce frumix...te rog pune nextul cat mai repede pentru ca ficul tau e superb si e pacat a ne faci sa ateptam asa mult...si te mai rog ceva iati timp pentru ascrie pur si simplu ma inebunesti cand pui capitole scurte adik nu tu ma inebunesc capitolele pentru ca eu vreau mai MULT....pupici si spor la scri in continuare |
|
| |
G.M.G Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Suceava Nr. mesaje : 485 Puncte : 538 Reputatie : 27 Hobby-uri : Sa navighez pe net,sa ies cu prieteni,sa practic sporturi etc... Stare de spirit : Binisor
| Subiect: Re: Too little,To late(+16) Mier 08 Iun 2011, 22:23 | |
| super capitol scumpo sper ca nextu sa vina repede
|
|
| |
ѕωєєту«3! Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Monetan .. Pai .. In Alaska dupa Deidara cu tigaia :)) Nr. mesaje : 226 Puncte : 270 Reputatie : 29 Hobby-uri : Cantatu` la chitara bee <3 !! Stare de spirit : Super buna Beiibi` :x
| Subiect: Re: Too little,To late(+16) Joi 09 Iun 2011, 01:26 | |
| NEXT !! Repede !! Ca mor ! Bai haide repede ca daca nu te pap cu tot cu fulgi ! |
|
| |
Sansa ♛ Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : no idea. Nr. mesaje : 316 Puncte : 399 Reputatie : 59 Stare de spirit : meh.
| Subiect: Re: Too little,To late(+16) Joi 09 Iun 2011, 17:10 | |
| eu una nu va inteleg deloc! Postati un fiv, care este foarte bun si mrimiti o gramada de commuri si alea, alea. Si inloc sa puneti next, la cererea cititorilor, incepeti alt fic care nu este la fel de bun numai pentru ca te-ai plictisit si nu mai ai chef. Tu ,Puffi, adica ficul tau, este unul dintre cele mai bune ficuri pe care le-am citit vreodata. Aceeasi figura o face si Crystal, cu '' Iubire in necunoscut '' si voltura16, dar din pacate ficul ei este blocat. Nu-ti dai seama?! Chiar si moderatorii au spus ca ficul tau e grozav.. |
|
| |
Bombonica Mentolata Legend
Sex : Varsta : 29 Localizare : Galati Nr. mesaje : 2940 Puncte : 3581 Reputatie : 227 Stare de spirit : Happy Happy
| Subiect: Re: Too little,To late(+16) Joi 09 Iun 2011, 18:06 | |
| Draga mea, Puffy a avut probleme cu contul sau o perioada, de aceea nu a putut pune nextul . Insa sunt sigura ca-l va pune Nu-si dezamageste ea fanii |
|
| |
Zuzulici :) Jōnin
Sex : Varsta : 30 Localizare : Prin jur..... Nr. mesaje : 1326 Puncte : 1681 Reputatie : 250 Stare de spirit : Mai conteaza???
| Subiect: Re: Too little,To late(+16) Vin 10 Iun 2011, 12:58 | |
| Pune plss nextul este zuperr plsss |
|
| |
FreakaDaMenta Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : ..In padurea cu alune... Nr. mesaje : 198 Puncte : 212 Reputatie : 14 Hobby-uri : sa ascult muzica, sa rad pana raman fara aer fara niciun motiv Stare de spirit : se putea si mai bine :-??
| Subiect: Re: Too little,To late(+16) Dum 19 Iun 2011, 18:41 | |
| te rog, te rog, te rog, to rog,te rog,te rog,te rog,te rog,te rog Pune next-ul....:(( cat mai repede :(( |
|
| |
Sansa ♛ Genin
| Subiect: Re: Too little,To late(+16) Dum 19 Iun 2011, 20:51 | |
| Sunt perfect de acord cu ea! Pune NEXT cat mai REPEDEE!!!! |
|
| |
Sex : Varsta : 29 Localizare : ratacita prin lumea mea..:D :P Nr. mesaje : 191 Puncte : 209 Reputatie : 10 Stare de spirit : mereu fericitaaa:::***
| Subiect: Re: Too little,To late(+16) Mier 22 Iun 2011, 14:32 | |
| Puffy te rog sa pui next-ul ... imi place ficul tau asa mult .. pwwpici!!.. si astept next-ul ca toti ceilalti .. |
|
| |
Sansa ♛ Genin
| |
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Too little,To late(+16) Mar 05 Iul 2011, 10:58 | |
| Te rog sa pui next-ul. Fic-ul tau este frumos,minunat ,foarte bun,etc... Vreau next-ul |
|
| |
PinkGirl Academy Student
Sex : Varsta : 27 Localizare : Undeva prin lume... :) Nr. mesaje : 7 Puncte : 7 Reputatie : 0 Hobby-uri : volei Stare de spirit : Linistita
| Subiect: Re: Too little,To late(+16) Mar 12 Iul 2011, 17:47 | |
| chiar imi place fic-ul tau este foarte superbbbbbbb, imi place foarte multtttttttttttttt nu stiu ce adjective sa mai adaug la cat de bun este fic-ul sunt foarte curioasa sa vad ce se mai intampla sa pui nextuuuuuuu. Spor la scris |
|
| |
Pufarina~Puff~Puffitza:x Special Jōnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In tara elfilor:x Nr. mesaje : 1900 Puncte : 2002 Reputatie : 66 Hobby-uri : Sa ma dau q rolele,sa zabesc Stare de spirit : Forever starts today.<3
| Subiect: Re: Too little,To late(+16) Mar 12 Iul 2011, 18:56 | |
| Nu va ingrijorati, os a pun nextul cand voi avea timp. Eu nu renunt la ficurile mele. |
|
| |
Elyy S-Class
Sex : Varsta : 26 Localizare : intr-o lume paralela Nr. mesaje : 2764 Puncte : 3123 Reputatie : 217 Hobby-uri : desene alb-negru,muzika,dans si mai actual ficuri Stare de spirit : As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreu sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…
| Subiect: Re: Too little,To late(+16) Mar 12 Iul 2011, 19:06 | |
| yeee Puffy vai scuze ca nam mai trecu pe la icu tau, dar sa ti ca a ramas masca cand am vazut ca doar un capitol ai pus hehe, te iert dar sa sti ca vleau nextul lepede lepejol daa, hehe Ce pot spune mia placut mul, imi place la nebunie cum se comoporta sasuke cusakura te rog mumos sa vi cu nextul
Elyy incheiat |
|
| |
ada Genin
Sex : Localizare : Undeva in intuneric Nr. mesaje : 173 Puncte : 182 Reputatie : 5 Stare de spirit : Mda...
| |
| |
| Subiect: Re: Too little,To late(+16) Lun 18 Iul 2011, 15:17 | |
| hey Puffy cand pui next-ul ?? te rog sa il pui repede ..ficul tau imi place foarte mult asa ca vreau NEXT te rog te rog te rooogggg te rooogg frumos te impolor pune next-ul |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Too little,To late(+16) Mar 16 Aug 2011, 14:12 | |
| Puffy, unde este nextul? Cum sa aflu si eu ce se mai intampla daca tu nu postezi? Ar trebui sa ghicesc, dar sunt atatea posibilitati, incat chiar nu stiu... Mai bine continui tu si aflu si eu, da? So, astept cu nerabdare nextul, asa ca spor la scris... Te-am pupacit dulce... choco^^ |
|
| |
Sansa ♛ Genin
| Subiect: Re: Too little,To late(+16) Mier 31 Aug 2011, 08:36 | |
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Too little,To late(+16) | |
| |
|
| |
|