Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| |
Autor | Mesaj |
---|
GeGi Academy Student
Sex : Varsta : 29 Nr. mesaje : 1 Puncte : 1 Reputatie : 0 Stare de spirit : plictisita...
| Subiect: Re: Too little,To late(+16) Vin 18 Feb 2011, 16:23 | |
| wow..deci ador fic'ul tau..ba nu il iubesc..deci te rog pune next'ul mai repede;;) |
| | | Pufarina~Puff~Puffitza:x Special Jōnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In tara elfilor:x Nr. mesaje : 1900 Puncte : 2002 Reputatie : 66 Hobby-uri : Sa ma dau q rolele,sa zabesc Stare de spirit : Forever starts today.<3
| Subiect: Re: Too little,To late(+16) Vin 18 Feb 2011, 20:25 | |
| Buna deci!Scz pentru intarziere.V-am zis motivul.Ok pai acum mersii pt comuri.
Capitolul 5:Slava cerului ca ai aparut si un vis frumos
Eram bucuroasa sa aud ca dupa nustiu cate zile de stat acasa da Tenten o perecere!Uraa!Mai ies si eo din casa.Orele sau terminat azi repede asa ca ma duc acasa.Incet incet parasec incinta scolii.Ma uitam de jur imprejur la oameni,animale.Deodata ma uit spre cer era cam intuneric...ma uit mai atent si vad ca cerul seamna putin cu ochii lu Sasuke.Haa?Ce tot zic eo acolo.Iauitema si pe mine in varianta poetica.Eminescu 2 ce sa mai.Mersul meu lent atrage priviri si simt ca cineva ma cam urmareste.Maresc pasul si tot acel sentiment am.Ce ciudat.Hmm...iarasi un drogat nebun...mdea erau sa ma violeze foarte multi pana acum dar cum vam zis eo sunt aia care da bataie.Unde eram?Aaaa da,erau sa ma violeze multi, pana acum da leam dat o bataie de cred ca nici acum nu au uitato si tot virgina am ramas. -Bine haide iesi afara!Stiu ca e cineva acolo.De pe langa un copac iesi un tip inalt cu gluga asa ca nu ii puteam vedea fata. -Si ce vrei?Zic eu fara pic de frica. -Pe tine!fara a mai zice nimic tipu se apropie de mine...nu reactionez astept doar sa se apropie mai mult ca sa ii trag un pumn zdrvan.Imi incordez muschii si cand sa ii dau una cu o viteza uimitoare ma prinde de brat. -Papusa e cam periculoasa..haa? Ar trebui sa iti zic Chucky? Bine se pare ca tipu asta e cam puternic...deci inseamna ca nu am decat sa fug. Imi misc picioarele repede dar in zadar tipul e mai rapid. Ma ia de talie si ma impinge intr-un zid.Au cred ca am cam incurcato. -Ce (scz pt asta) vrei de la mine?zik eu chiar furioasa -Pe tine!Sti...daca nu ai vrea ca lumea sa maise ia de tine nu ar mai trebui sa iti arti asa bine sanii(numi vine sa cred ca zic asta). Si fara alte comentarii timpul incepe a ma saruta pe gat...incetul cu incetu coboara mai jos ajungand la sanii.Ma zbat cat pot dar e in zadar. Eram chiar speriata asa ca am inceput sa plang.Lacrimile imi cadeau in jos curgand pe corpul meu.Dar dintr-o data aud o voce...o voce cunoscuta: -Hei!Hei!Hei!Ce faci tu aici cu Sakura.Wow ce noroc am,e pentru prima oara pe ziua asta cand zic ca ma bucur sal vad pe Sasuke. Acesta incepu sai dea un pumn tipului.Fara alte comentarii tipu ala pleca zicandui cateva injuraturi. -M-mersi! Eram chiar speriata si vocea imi tremura. -Pisicuto esti bine? Tremuri... -Cum de ai ajuns la timp? ii zic eu uimita. -Pai ma plimbam...si team vazut cu ala. Mam gandit ca tu nu esti genu care se lasa usor asa ca am venit. Si...cum as putea sa las pe cineva sa se bucure de tine inaintea mea.Te vreu proaspata papusa. Imi facu cu ochiul si zambi pervers.Nu am mai zis nimic decat am scos limba la el.El a inceput sasi muste buza de jos. -De ce iti musti buza? -De placere...imi place cand te strambi la mine. Si facu dinou acelasi gest.Haide te duc eu acasa cu masina. Continua el. -Bine.Fara alte comentari ma-m urcat in masina langa el pe locul din fata.Cand am ajuns in fata casei el sa dat jos cu mine si sa apropiat de fata mea.Ma gandeam ca vrea sa ma sarute asa ca mam indepartat.Nu am reusit si el sia atins buzele nu pe gura mea si pe obrazu meu.Nu a fost doar un pupic...a fost un sarut mai degraba dar pe obraz.Buzele lui erau calde pe fata mea...erau dulci..el intrerupse sarutul si imi zise Noapte buna.Am intrat in casa multumindui dinou. Eram cam rosie la fata din cauza acelui pupic. Nu a fost chiar un pupic.A fost un sarut numai ca pe obraz.Vai da ce dulce pupa. Il vad pe fratemeo care vorbea cu cineva la telefon,dar imediat inchide. Imi dau jacheta jos punand-o pe cuier. Eram inca ametita de cele intamplate.Nu imi vine sa cred ca nu am facut fata unui simplu tip. Eo aia care stia sa bata lumea. Mda se pare ca ma transform in papusa sensibila. -Sasuke mi-a zis ce sa intamplat.Daca nu era el acolo cine stie ce tiar fi facut ala. Ar trebui sa-i multumesti. Imi explica fratemeo.Ca de obicei se baga si el in seama.N-are ce face saracul. Se uita la mine si eu la el. -I-am multumit deja. ii raspund eu cu jumatate de gura. -Noteaza numerele lor de telefon.Sti...ca sa-i suni atunci cand ai probleme. -Ale cui? Intreb eu nedumerita. -Sasuke si Naruto,fraiero. Ma strab la el si scot iphonul meu roz cu modele negre. Le pun la favorit ca atunci cand am probleme sa apas decat o tasta si ei sa raspunda. Intr-un fel ma simteam bine sa stiu ca am noi prieteni. Sunt ei perversi si prosti dar sunt prietenii lui fratemeo. Si cine sunt prietenii lui fratemeo sunt si prietenii mei. Normal,cam asa e legea la noi. El le-a acceptat pe prietenele mele.Eu de ce sa nu ii accept pe ai lui? Sunt de treaba in afara de mici defecte. Ii spun lui fratemeo ca ma duc in camera. Aveam de gand sa ma culc din moment ce eram foarte obosita. Si ametita. M-am urcat pe trepte ajungand intr-un final la camera mea. Deschid usa si ma uit prin jur. Era asa cum am lasat-o azi dimineata. Haine pe jos,laptopul in pat,iphodu pe masa si postere cu Tokio Hotel,Paramore,Simple Plan,Avril etc. Ma duc in dulap si imi iau rochita in care dorm.Este galbena cu dantela si e putin transparenta. Ma simt asa bine in ea. Mai ales cand dorm. E un fel de licoare pentru adormit. M-a bag in pat si ma mai uit la stele. Erau asa de frumoase,asa de luminoase. Imi aduc aminte de vorbele mamei. Ea pleca mereu din tara si imi zicea: "Nu plange Sakura,atata timp cat stelele sunt pe cer,nu vei fi singura niciodata." Parca si regina noptii a fost impresionata de vorbele astea si mi-a urat noapte buna. Spiridusii somnului au venit la mine aruncad praf magic peste pleoapele mele adormindule. Totul era negru. Da stai...dintr-o data o lumina alba se vede. Ma uit mai clar si observ ca aia era mama. Ii sar in brate. Stiu ca totul e un vis dar profit din plin. Ma simteam asa bine,as putea adormi acolo.Era cald si ma simteam protejata. -Ma bucur ca ai prieteni adevarati... Cu aceste cuvinte mama incepe sa se stinga,iar eu incep a plange. -Nu plange Sakura,atata timp cat stelele sunt pe cer,nu vei fi singura niciodata. Acesteia ii apare un mic zabet pe fata. Ii zzabesc si eu spunandu-mi in gand "Adio mama"
Pai asta e nextul.Sper ca va place.Scz ca am greseli. Astept si eo nijte commuri |
| | | G.M.G Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Suceava Nr. mesaje : 485 Puncte : 538 Reputatie : 27 Hobby-uri : Sa navighez pe net,sa ies cu prieteni,sa practic sporturi etc... Stare de spirit : Binisor
| Subiect: Re: Too little,To late(+16) Vin 18 Feb 2011, 20:47 | |
| imi place mult capitolul pufii tineo tot asa si pune nextu |
| | | Lucifer's white aηgel Sennin
Merite deosebite : Sex : acebook : n-avem. Nr. mesaje : 5754 Puncte : 7492 Reputatie : 1153
| Subiect: Re: Too little,To late(+16) Vin 18 Feb 2011, 20:50 | |
| dar dc te tot opresti knd nu trebuie....???? hai pune inca un next....plzz |
| | | Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Re: Too little,To late(+16) Vin 18 Feb 2011, 21:14 | |
| Miau ! Insfarsit next-ul Si vai cat de frumos este :X Imi place :X Hm , o mica observatie Numai pune paranteze in fic Adica mie una mi se pare ca nu da bine In rest imi place :X Chiar e foarte frumos ficul:X E asa de interesant si plin de suspans :X Hehe So.. Felicitari pentru capitol:X Astept next-ul Sper sa vina repede fiindca sunt foarte curioasa Vreau sa vad ce se mai intampla Spor la scris si la idei !! Pupici duulci !! Mrrr |
| | | Blasphemy Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : everywhereeeeee Nr. mesaje : 305 Puncte : 345 Reputatie : 16 Hobby-uri : Karate Stare de spirit : Depressed
| Subiect: Re: Too little,To late(+16) Vin 18 Feb 2011, 22:23 | |
| superb Fetita mea! Pune nextul repejor Daca nu esti pedepsita! 7 luni pana nu pui urmatorul episod :) pe bune acum, E genial! |
| | | Elyy S-Class
Sex : Varsta : 26 Localizare : intr-o lume paralela Nr. mesaje : 2764 Puncte : 3123 Reputatie : 217 Hobby-uri : desene alb-negru,muzika,dans si mai actual ficuri Stare de spirit : As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreu sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…
| Subiect: Re: Too little,To late(+16) Vin 18 Feb 2011, 23:04 | |
| Puffi , ce frumy e nextu , si cat ma bucur ca l-ai pus Mi-a placut mult mai ale sfarsitul , vino repede cu nextul ca nu mai pot Imi place mult ficu tau deci next next next... |
| | | ingrid Genin
Sex : Varsta : 29 Localizare : tg-jiu Nr. mesaje : 85 Puncte : 95 Reputatie : 2 Hobby-uri : imi place sa dansez si sa desenez:X Stare de spirit : happy:X
| Subiect: Re: Too little,To late(+16) Sam 19 Feb 2011, 00:30 | |
| deci..e sooper:X:X nu-mi vine sa cred ca nu ti-am lasat commuri pana akm:*abia astept continuarea te poop si vin-o cu nextu' cat mai repede:X |
Sex : Varsta : 28 Localizare : In tara elfilor:x Nr. mesaje : 1900 Puncte : 2002 Reputatie : 66 Hobby-uri : Sa ma dau q rolele,sa zabesc Stare de spirit : Forever starts today.<3
| Subiect: Re: Too little,To late(+16) Sam 19 Feb 2011, 03:22 | |
| Buna!Uita ca pun si eu acum nextul Stiu,stiu e tarziu..dar acum imi vine mie inspiratia.Fetelor mersii pt commuri.
Capitolul 6: Petrecerea lui Tenten
Razele inflacarate ale soarelui isi fac aparitia in camera mea deranjandu-mi ochii brutal. Ma trezesc usor,casc lung si ma uit la ceas.Iar m-am trezit inaintea lui. Sunt o campioana!Incurand ar trebui sa particip la concursuri cu ceasurile. Cu siguranta as castiga. Las la o parte ceasurile sau razele soarelui si ma trezesc cu buna vointa. Ma simteam atat de bine incat l-as fi luat si pe Sasuke in brate. Thoamne da ce tot zic eu acolo?Cum v-am zis,aberez la cat de fericita sunt.Mai casc odata si ma indrept spre baie pentru am face siesta. Ma spal pe fata,pe dinti si pe maini. Ma indreptam cu pasi mici spre dulapul meu din lemn de cires. Ma uit putin sa vad ce e pe acolo si imi aleg niste pantaloni trei sferuri de culoare bleo,un tricou pe care scria "Miau!" tot de aceiasi culoare ca si bluza. Azi vreau sa ma imbrac foarte mult in albastru. Imi iau o sapca de aceeasi culoare si mi-o pun pe cap intorcand-o intr-o parte. Ma machez asemanator cu hainele,macheajul fiind compus din:fond de ten,corector,fard albastru,rimel si luciu de buze.Ma rog ala nu era albastru. Ma uit putin in oglinda si da aratam bine. hmm,se pare ca fratemiu nu s-a trezit. Ia hai sa fiu o sora buna si sa-i fac si lui micul de jun. Cobor jos pe scari cantand melodia de la 3OH!3-Dont trust me in timp ce dansez din fund ca o rata. Don't trust,a hoe! Never trust,a hoe! Wont trust,a hoe! Wont trust,me! Ha ha ha!Incep chiar a rade singura.Fratee cine mia dat bautura peste noapte.Deodata fratemeo se trezi si el si ca un mos dela batran si vine spre mine.Da eo care eram intro dispozitie de zici ca eram scoasa de la bar ii fac lu fratemeo: -Buna Dimimineata dragul meu frate!In timp ce alergam spre el sal imbratisez.Eo ca miloaga nu la imbratisat oricum...miam pus mainile in jurul gatului lui si picioarele incrucisate in jurul abdomenului lui. -Cine esti tu?Si ce iai facut lu soramea mai mica. Intreaba el speriat de situatie. -Kail prostule eu sunt. Si il pup pe obraz. -Eu ma duc la Tenten. Vezi ca am pregatit micul dejun. El da aprobator din cap si eu imi iau niste tenisi albastri, normal.Am zis totusi sa nu merg cu pejosu si am luat skateu ca ma respect!Am iesit pe usa.Hmmm casa lui TenTen e destul de departe de a mea asa ca am marit pasul. In timp ce mergeam pe skate pe trotoar a trecut unu cu masina pe langa mine ca furtuna. Paru a inceput sami fluture...dintr-o data masina se intoarce catre mine si se deschide geamul.Vad chipul pe care il stiu prea bine.Nu era altul decat Naruto. Mia aruncat un zambet strengaresc si mia zis: -Hei papusa!Te duc undeva?Am zambit, ma bucuram ca il vad. -Naruto!!si lam pupat pe obraz...nu mia venit sa cred ce am facut dar eram atat de bine dispusa.Du-ma acasa la Tenten. Continui eu. -Stiam eo ca ma placi! -Si nu iti incerca norocul. Am ajuns repede la ea acasa.Am batut la usa si am vazuto cat de draguta era.Era imbracata intro fusta mini si un maiou iar parul il avea desprins. -Hai intra! Zice ea. Se pare ca celalalte fete erau deja acolo. Toate aratau minunat.Leam luat in brate si apoi a inceput distactia. Am inceput sa dam telefoane cu numar ascuns. La celalalt fir se gasea cate un prost care ne cadea in capcane. Dar la un moment dat, pe noi ne suna cineva. Era cu numar ascuns asa ca nu am putut sti cine e. Am raspuns: -Alo cine e? -Alo?Dracu la telefon,vezi ca ai programare maine sa treci pe la mine. Te astept la 5 pm. Am recunoscut vocea aia dintr.o mie. Era Sasuke. Cred ca daca ma gandesc mai bine,el nu are numarul meu. Nu,nu il are. Acopar difuzorul iphonului si imi intorc privirea spre fete care se uitau ca niste ochi bulbucati la mine. -Fetelor,e Sasuke de la a 10a. Hai sa ne distram putin! Ele imi dau aprobator din cap si eu imi pun telefonul la ureche dand pe difuzor. -Mm,da..dracu? Sa sti ca ai gresit numarul,eu sunt moartea si sa sti ca nu mai lucrez pentru tine! Tre sa imi traiesc viata, si am facut destule pacate pana acum. Chiar nu am chef sa merg maine la 5 pm ca sa-ti aduc tie pe nu stiu cine. Ii spun eu in timp ce fetele isi puneau mana la gura ca sa nu se auda zgomotul rasetelor lor. -Aha..pai dupa voce, esti o moarte draguta. Ma inrosesc la fata si fetele observa asta. Sa sti ca daca vrei nu mai aduci pe nimeni la mine la cazan. Dar ai putea sa te aduci chiar pe tine. Cine stie poate stam si noi la o supa,ca doar tot avem cazanul. continua el -Nu mersi, nu ma intalnesc cu fostul meu sef! Pa-pa. Ii inchid telefonul in nas in timp ce il arunc si eu pe undeva si incep a rade impreuna cu fetele. Pana la urma ne hotaram sa ne coafam una pe alta. Fiind cat mai frumoase. Prima era Temari. Eu si fetele ne gandeam sa o schimbam din fata rebela,in fata cuminte. vai ce idee grozava. I-am desprins parul lasandui pletele sa atarne. Parul ei era matasos la atingere. I l-am prins intr-o coada la spate lasandui 2 suvite firave sa ii atarne pe fata. Parul era gata. Acum macheajul. Am stat o groaza de timp eu si fetele ca sa stergem culoarea de negru dar intr-un final am reusit. Acel macheaj tipator l-am transformat intrunul cu nuante de verde ce se potriveau cu ochii ei. Vestimentatia care i-am aleso a fost una simpla alcatuita din:cateva bratari,o bluza mov si niste pantaloni trei sferuri gri. Si voila. Temari arata chiar schimbata. Dar nu ii statea rau. -Vezi ca iti poate sta bine si asa?O iau eu la rost. -Nu stiam ca sunteti atat de diabolice icat sa ma faceti asa. Hinata si Ino, voi urmati. Am planuri mari pentru voi. Spune Temari care se uita la noi si ne facea cu ochiul. Pe ino din fata sexy si modena am transformato intr-o reparita. I-am pus lanturi la gat cu semnul dolarilor. Sapca in cap iar parul desprins. Un macheaj nu prea strident si haine largi. Ino se uita in oglinda si incepe a ganta rep. -Yo man! Cum imi sta! Acum tu Hinata! Pe Hin am facuto genul lui Temari. I-am prins 4 codite in varful capului,am macheto cu negru si am imbracat-o intr-o bluza neagra cu un schelete pe ei,iar blugi rupti foarte mult. -Nu ma imaginam niciodata asa! Tenny,treci incoa. Spune ea si o aseaza pe Ten pe pat. Eo cu fetele ne-am gandit s-o facem in stil emo scene. Am macheato tot cu negru, i-am pus haine colorate si bratari tot colorate. Imbracamintea ei a fost compusa dintre niste jampieri cu inimioare verzi,niste blugi mov cu lanturi si o bluza cu pucca. Parul i-lam indreptat si coafat. S-a uitat in oglinda si a ramas masca. Ei bine ii statea frumos dar tot nu e ea genul. -Sakura tu urmezi!!! Striga toate la mine. Aolo! Ma papa! Acum ma papa! Oare ce chin si jale au ales pentru mine. Isi tot sosoteau pe acolo si radeau. Pana la urma incep sa ma macheze,coafeze si imbrace. Dupa aproximativ o ora de tortura ma ridic si ma duc la oglinda cea mare. Acestea mi-au ales un stil foarte sexy. Aveam parul desprins prins decat cu o clamita care imi lua bretonul de pe fata. Macheajul meu era unul de diva iar cat despre haine si acesori aveam o bluza rosie pe care scria "Perfect!" decoltata rau si mulata. Semana cu bluza mea hello kitty numai ca asta era mul mai sexy. Aveam o fusta mini pe porocaliu si niste bratari si lanturi. Aratam bine dar nu vruiam sa recunosc. Niciodata nu m-as fi dus in public asa. Ar atrage prea multe priviri. -Fetelor, haide-ti sa ne facem poze si apoi sa le punem la avatar la mess.Este o provocare! spune Ino. Am acceptat din moment ce nu imi place sa refuz provocarile. Mi-am pus o poza foarte reusita cu mine la avatar. Observ pe cineva necunoscut in lista. ҳ̸Ҳ̸ҳмยsιc♫ : Cine esti? intreb eu pe mess. ๏«¤°◦₪Ŧгєєкเ∂₪◦°¤»: Sasuke..si cumva......
Suspans!!!! Oare ce ii va zice Sasuke lui Sakura? Oare cum va reactiona ea? Se va enerva oare? Aflati asta numai la PuffuTV:))
|
Merite deosebite : Sex : acebook : n-avem. Nr. mesaje : 5754 Puncte : 7492 Reputatie : 1153
| Subiect: Re: Too little,To late(+16) Sam 19 Feb 2011, 08:14 | |
| chiar imi plk..devine din ce in ce mai interesant..deci sti ce urmeaza sa spun nu...NEXT'... |
| | | Elyy S-Class
Sex : Varsta : 26 Localizare : intr-o lume paralela Nr. mesaje : 2764 Puncte : 3123 Reputatie : 217 Hobby-uri : desene alb-negru,muzika,dans si mai actual ficuri Stare de spirit : As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreu sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…
| Subiect: Re: Too little,To late(+16) Sam 19 Feb 2011, 11:15 | |
| Puffi , vai cat ma bucur ca ai pus nextul Scuze ca nu -ti-am lasat coom aseara dar imi esa asa de somn Incat nici nu mai vedeam gandacii astia albi de pe patratelele astea negere Cum zic eu de fiecare cand nu mai pot de somn sauu cand bautura imi afecteaza fau otolitele Baine hai ca deja aberez , m-am molipsit iar de la Ani , care face commu mai lung decat capitolu In fine , sa trecem la capitol , care chiar mia placut Vai si sasuke asta , pe toate trebuie sa le stie si sa le afle , imi place Abia astept nextul si sper sa vina repede
Pwp |
| | | G.M.G Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Suceava Nr. mesaje : 485 Puncte : 538 Reputatie : 27 Hobby-uri : Sa navighez pe net,sa ies cu prieteni,sa practic sporturi etc... Stare de spirit : Binisor
| Subiect: Re: Too little,To late(+16) Sam 19 Feb 2011, 11:29 | |
| puffyimi place mult capitolul asa ca iti voi spune un singur cuvant NEXT!! |
| | | Layla Legend
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 2588 Puncte : 3481 Reputatie : 380
| Subiect: Re: Too little,To late(+16) Sam 19 Feb 2011, 12:46 | |
| Deci daca aflam la puffutv astazi pui continuarea inseamna.hehehe |
| | | Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Re: Too little,To late(+16) Sam 19 Feb 2011, 16:40 | |
| Miau ! Buna scumpo ! Ma bucur ca ai pus next-ul Chiar imi place si inca cum :X E foarte frumos , interesant :X Felicitari pentru capitol Mi-a placut foarte mult :X Astept si pe celalalt Sper sa vina repede Spor la scris si la idei ! Pupici duulci !! Mrr |
| Subiect: Re: Too little,To late(+16) Sam 19 Feb 2011, 17:33 | |
| Buuna dragilor!M-am hotarat sa pun si eu nextul Aaa da si s-ar putea sa mai fak inka un fiic pentru ca ma chinuie rau talentul. On deci uitati si nextul. Lectura placuta! Capitolul 6:Anuntul. ๏«¤°◦₪Ŧгєєкเ∂₪◦°¤»: Sasuke..si cumva tu esti in avatar? ҳ̸Ҳ̸ҳмยsιc♫ :Mdea..de ce? ๏«¤°◦₪Ŧгєєкเ∂₪◦°¤»: Hmm,pai hai sa nu o mai lugesc cu vorba. Arati super ultra, mega, traznet mai papusa. Dinou m-am rosit si am inchis repede messul inainte sa vada si fetele. Am mai stat si am vorbit apoi ne-am culcat. Cele doua zile pe care le-am petrecut la Tenten s-au sfarsit repede. Trebuia sa ne pregatim pentru inchisoare, mai bine zis scoala. Dar imi era foarte lene sa merg pe jos. Cat as vrea ca fratemeo si chiar Naruto si Sasuke sa fie aici sa ne ia cu masina. Dar uite si sticluta cu dorinte care se afla la numerele de apelare rapida. L-am sunat pe Sasuke pentru ca asa am apucat. Telefonul imi bazaia urechea. -Cine esti? Si ce naiba vrei? Raspunde el brusc si tipand in telefon. -Ha,ce mai idiot! Cand credeam ca poti fi si tu dragut macar odata. Hai pa! O sa mearga daca ii vorbesc asa. O sa ne duca cu masina.Hihihi! -Aaa,Sakura, tu erai!Scuze nu stiam... Din vocea dura de bad boy se transforma intr-una de ingeras. -Mdea,am sa iti cer o favoare. Ii zic eu indiferenta. -Si ce anume? -Mmm..pai sti...ne,ai putea duce pe mine si pe fete cu masina la scoala. Imi era rusine sa ii zic,dar de,lenea-i mare. -Sigur scumpete! Dar fi atenta ca imi plac bomboanele roz asa ca cine stie s-ar putea sa te mananc. Fara sa stiu iar facea gestul de as musca buza de jos. Mda tipic lui. -Da vezi sa nu! I-am inchis telefonul dar nu inainte sa ii zic sa nu uite sa vina. Fetele se uitau la mine ciudat. Dar in acelasi timp mi-au multumit ca le-am scapat de mersul pe jos. Eu ma imbrac cu o blua roz si un hanorac,imi iau niste pantaloni rupti in genunci si un lantisor cu initiala numelui meu. Hinata s-a imbracat cu o rochita pana la fund de culoare blew cu multe flori pe ea. Tenten a ales un tricou gri si niste pantaloni de trening de aceiasi culoare, cat despre Ino si Temari acestea s-au imbracat la fel. Intr-un maieu alb si o fusta neagra. Parul mi-lam lasat liber si mi-am facut breton intr-o parte. Eu cu fetele am mancat iar apoi se aude din fata usii un claxon. Se pare ca baietii au venit. Le iau pe fete si iesim din casa. Hinata ramane blocata in drum si se uita la naruto rosie toata. Oare o avea febra? -Hinata ce s-a intamplat? O intreb eu punandu-i mana la frunte. -B-blondul ala e..e dragut! Imi raspunde ea balbaindu-se. -Aaa,Naruto, ti-a picat cu tronc. Credema chiar nu vrei sa-l cunosti. O trag pe Hin de mana ca alfel nu se clintea din acel loc. Intra in masina impreuna cu mine si nu isi ia ochii de la Naruto. Ce o vedea la el? Oamenii din ziua de azi. Este dragut dar prost si pervers. Hinata nu-l cunoaste. Toti se uita la felul 14 la noi. -Frate...uite cate bomboane!Wow si toate arata super! Cum le mancam pe toate? Spune Naruto facando pe Hinata sa tresare si sa fie rosie ca racul. Off termina Naruto daca nu vrei sa ti-o iei pe ziua de azi. -Mie unul tot bomboanele roz imi plac! Ce patetic! Bine ca am ajuns la scoala. Admiratoarele navaleau pe baieti iar eu mai avea putin si vomitam. Clopotelul suna anuntand ora de geografie. Ce plictiseala! Toti copii intra in clasele lor si se ajeaza in banca. la fel fac si eu si Ino. In scurt timp profesoara Kurenai isi face aparitia. Pe la jumatatea orei imi vine la toaleta. -Mm domnisoara Kurenai,as putea sa ma duc si eu la toaleta? -Sigur ca da! Ies din clasa si ma indrept spre baie. Dupa ce termin ce am de facut hotarasc sa chiulesc de la ora asta. Deschid geamul de la baie si ma urc pe calorifer si evadez. Din fericire pentru mine,de garda era paznicul Tom. Cel mai de treaba paznic. ma indrept spre el si il salut. -Buna Sakura! Nu ai ora acum? ma intreaba el. -Mm ba da, dar m-am plictisit si... -Vrei ca eu sa deschid usile si sa te las sa iesi din scoala nu? -Exact! Acesta imi deschide usa iar eu ma duc la magazinul din apropiere. Imi iau de acolo o punga de chipsuri si ma intorc la scoala asezandu-ma pe o banca. In scurt timp clopotelul anunta pauza si le vad pe fete care se apropie de mine. -Bine ma Sakura, de ce ai chiulit fara noi? Ne-ai lasat acolo sa ne plictisim. Imi spune Tenny. Rad usor si apoi imi impart chipsurile cu ele. In curte ii vad pe Naruto si fratemeo. Dar oare unde este Sasuke. Eh,ce-mi pasa mie. De odata un sunet asurzitor rasuna. Clopotelul! toti ne indreptam spre clasa asteptand-ul pe domnul Kakasi. Acesta intra in clasa fericit. -Scapatii mei de la ospiciu! Am o veste pentru voi nebunilor! Mergem in excursie la mare! Peste 2 zile. Vom sta 2 zile blacindune in apa.dar nu mergem singuri ii luam cu noi pe a 10 a b! Nu ca e grozav? Intradevar era grozav.Dar,ia stai? Clasa 10 b? Aia nu e clasa lu fratemeo! Off grozav! Nu imi vine sa cred ca merg in excursie cu 2 pervesi.Fratee asta inseamna ca o sa stam in bikini.Mdea macar daca se ia cineva de mine il am pe fratemeo langa mine.Thoamne da profitoare sunt.Dup micul discurs a lu dirigu meu cool iesise din clasa.Soneria asurzitoare imi facu urechile sa tremure.Era o sonerie ca de clopotel.Eu cu Hinata am mers lent la magazinul scolii.Imi aleg de acolo aacade dulce si roz iar Hinata una de afine.O iau de brat si mergem amandoua lent.In drumul nostu ghici cine apare?Fratemeo...nuimai ca cu toata gasca.Mdea si cum era de asteptat spre mine si Hina se intreptau.Iam observat printre multimea aia de baieti erau si Sasu si Naru.Fratemeo ma opri si ma saluta. -Ce faci bombonico?zice Sasu -Mdea...bine.Fratemeo?Nu mai bine aducei toata satra?Si catelu si purcelu dupa tine.Fratemeo rade sarcastic.Unul din gasca se apropie de mine. -Kail?Astai sorata.Te superi daca o iau la mine acasa deseara?Si imi ia barbia in maini.Sunt sigura ca avea intentia sa ma sarute dar inainte sa o faca ma zbat si il calc pe picior.Hmm...ce ciudat brunetu se uita la mine ca si cum ar fi gelos.Ia stai...Sasu e gelos?Ma pufnit rasu in sinea mea.Atata timp cat eu ma uitam la pervers sa vad ce moci mai face nu am observat ca Naruto ii facea complimente Hinatei.Ce kawaii!Le sta foate sweet impreuna.Trebuia sa alflu daca o place sau nu.Lamtras pe blod intrun colt putin mai departe de grup si iam zis: -Naru...am o mica intrebare...iti place de Hina cumva? -De ce ma intrebi...esti geloasa?Rade el pervers. -Prostule!Eu vorbesc serios aici. -Poi..mmm da!Adica arata bine.zice tolomacu de Naru inrosit. -Ei bine...pai am o surpriza pt tine.Si ea te place chiar foarte mult. -Da?Crezi ca ar trebui so-invit in oras? -Cu siguranta! -Aaa si apropo vezi ca mai tarziu dupa scola eo si Sasu trecem pe la tine. -Mm bine ok!Hai pa ca ma duc in clasa.O iau pe Hinata de brat care vorbea cu fratemeo si intram in clasa.Orele s-au terminat cu viteza melcului.Ce plictisitor!Ma dus fratemeo acasa cu masina.Ma bag in camera mea imi iau ipodu meu de culoare verde si pun melodia lui Mariah Carey-Obsessed.Imi iau si laptopul si ma pun in pat.Fratee e prea cald in camera asta.Zici ca erau vreo 40 de grade.Era aproape insuportabil.M-am lasat in sutienul meu roz si chiloti mei tot de aceiasi culoare uitand ca Sasu si Naru trebuiau sa vina la mine.Jos se inamplau multe. **************************************** La usa bateau „maretii” Sasuke si Naruto.Fratemeo raspunde la usa salutanduse.Wow ce surpriza astia doi intreaba de mine. -Undei sorata ca so salutam.zice blondinul. -E in camera la ea.zice fratemeo nepasator si comanda pizza. Cei doi urca in camera la mine si deschid usa dar inainte sa o deschida pe toata au lasato intre deschisa.Eu nu am observat fiind prea ocupata cu laptopu si melodiile. -Imi place ce vad.Tie?zice Sasu muscandusi buzele.In gandul lui Sasu(Mama ce buuuna e.) -Si miee.brunetul ii zice blondului sa il lase pe el aici. -Ohhh..biiinee!zice blondul in soapta ofticat.Brunetul intra in cami tu zicandumi „Buna”.Lam observat si m-am ridicat in picioare ne mai stiind unde sa ma acopar mai repede.Se pare ca iam dat satisfactie perversului.Am uitat complet ca el si Naru trebuiau sa vina la mine. -C-Ce naiba faci tu aici!!!ii zic eu tipand. -Imi place cum iti sta in sutien.Mai ca teas manca.Si eu fac acelasi gest dinou adica acelas de a scoate limba.stiu ca alcel gest ii place mult dar din obisnuinta eu fac asta,asa ca ma intorc cu spatele. Ma ia de mana si ma intoarce apropiiduse de fata mea din ce in ce mai mult.Nu ma puteam misca.Inima imi batea prea repede.De la obrazul meu a a ajuns la ureche si mia soptit: -Sti cat imi place cand faci asta,nu?Cu aceste cuvinte ma lua in brate.Stateam asa aproape de pieptul lui.Sanii mei erau lipiti de el.Dinou s-a intamplat mia dat acel sarut pe obraz.Eram ametita,cu siguranta avea cele mai dulci buze din lume.Imi placea...chiar m-am inrosit.El a observat si chiar ii placea.A facut sarutul sa fie si mai pasionant.Daca inainte era superb acum mai cami venea sa lesin. Pai asta e nextul. Hai ca acum nu mai e suspans! . Pai cam atat..astept si eu niste commuri! |
| | | Layla Legend
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 2588 Puncte : 3481 Reputatie : 380
| Subiect: Re: Too little,To late(+16) Sam 19 Feb 2011, 18:19 | |
| Frumos imi place si eu zic sa te apuci de continuare |
| | | Aniska Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : pe aici Nr. mesaje : 2389 Puncte : 3602 Reputatie : 1046 Hobby-uri : role , cumparaturi, scoala , net etc Stare de spirit : happy, indragostita, plictisita....
| Subiect: Re: Too little,To late(+16) Sam 19 Feb 2011, 19:55 | |
| |
| | | Bubu. Legend
| Subiect: Re: Too little,To late(+16) Sam 19 Feb 2011, 21:08 | |
| Miau ! Buna scumpo ! Sa stii ca imi place foarte mult next-ul Ce pervers e Sasuke Hehehe Chiar foarte tare :X Imi place :X Felicitari pentru capitol:X SI nu uita ca il vreau pe celalalt repejor ! Spor la scris si la idei !! Pupici duulci !! Mrr |
| | | Ade Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bacau :X Nr. mesaje : 77 Puncte : 92 Reputatie : 11 Hobby-uri : Multe. Stare de spirit : Momentan buna ;)
| Subiect: Re: Too little,To late(+16) Dum 20 Feb 2011, 00:46 | |
| Imi place foarte mult fic-ul tau. Astept next-ul. |
| Subiect: Re: Too little,To late(+16) Dum 20 Feb 2011, 08:01 | |
| iubesk acest fik ca shi altele de altfel deci pune nextu PS:imi pare rau k nu ti'am dat comm mai devreme |
| | | Rina Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Iasi Nr. mesaje : 294 Puncte : 345 Reputatie : 22 Hobby-uri : Net. Stare de spirit : Bored.
| Subiect: Re: Too little,To late(+16) Dum 20 Feb 2011, 13:34 | |
| |
| Subiect: Re: Too little,To late(+16) Dum 20 Feb 2011, 13:38 | |
| Buuna! Imi pare rau ca nu am pus nextul mai devreme. Regret..va rog sa ma iertati. hai sa nu o mai lungim si sa incepem.
Capitolul 7: Atatea intamplari intr-o singura zii
M-am simtit prea bine in bratele lui. Parca nici nu mai voiam sai dau drumul era atat de cald, de linistitor. Nu e vorba ca il placeam. Nici gand. Dar iubeam acele buze. Ma faceau sa tremur de placere. Gata! De acum inainte o sa il las sa ma ia in brate...doar ca sa mai simt dinou acea placere irezistibila. Acum parca nici nu mai imi pasa daca ma vedea in lenjerie intima sau nu. Te rog doamne sa nu se mai termine imbratisarea asta! Dar fara am da seama el sa oprit din acel tandru „sarut”. S-a uitat in ochi mei asa de patrunzator iar eu eram rosie ca racul. Am lasat capul in jos ca sa nu vada rosata mea. El a chicotit cristalin si mi-a lut barbia in maini. Era foarte aproape de buzele mele dar nu m-a sarutat si doar mia zis: -Imi place sa te vad rosid doar din cauza acelui mic pupic, pisicuta mea. A iesit din camera mea facandumi cu ochiul. Imdediat dupa ce paraseste incaperea si inchide usa.Ma rastorn in pat si scot un mic oftat.Mai cami venea sa lesin.Ma ridic lenes din pat si ma imbrac in rochita mea galbena.Am coborat si eu jos sa vad ce fac baietii.Mdea se pare ca fratemiu a comadat o pizza.Il iau de gat si ii dau un mic sarut pe obraz.Aja ca intre frati nu unu dela apetisant care mi la dat Sasuke. -Saku,am o surpriza pentru tine.imi zice Naruto. -Uimeste-ma!zic eu dandumi ochii peste cap. -Azi ramanem la tine dar ne ducem sa ne facem bagaju ca maine mergem in excursie.Imi placea ce aud.O sa fie o noapte amuzanta. -Ma bucur sa aud asta!il iau in brate pe el iar apoi trec si la Sasuke dar parca cu putina frica ca ma voi inrosii.Dinou am acel fior placut.Imi raspunde la imbratisare dar numai ca fiind una cam perversa.De la spate coboara la fund.Ii dau drumul ca sa scap de perversiunile lui. -Ei bine daca si voi va faceti bagajul merg si eo sa mil fac.!:x -Ok...da vezi sa nu iti iei toata clasa.rade blondul.. -Ha ha ha ce amuzant esti!zic eo sarcastica.Ok ma duc in camera mea si vad ce sa imi iau.Scot dintrun dulap un troler de culoare mov cu dungi negre cu 4 sertare,unul mic in care o imi pun fardurile,ipodu si chestile casei.Unul putin mai mare in care imi pun o groaza de accesori,altul destul de mare unde miam pus bluzele,camasa de noapte si perna mea cu hello kitty.Si altul mare in care miam pus pantalonii,fustele chesti chesti.Am ales cele mai tari haine ale mele.Imi dau o palma pe frute.Ahh frate era sa uit sa iau laptopu.Cum as fi trait eo in o excursie fara el.Il indes si pe ala pe unde o fii.Prin urmare trolerul meu ajunge plin.Ma duc la fratemeo in camera sa vad daca termina si el. -Kail,ai terminat?soneria casei se auzea semn ca baietii au venit -Mda...si se pare ca si baieti. -Hai ca ma duc eo sa raspund.Cobor scarile ca o ametita si le deschid usa. -Va gandirati si voi sa mai treceti pe aicea ha?Hai intrati.Ei pasira in casa lasandusi geamantanele pe hol.Veni si fratemeo intrun sfarsit jos.Mdea prost ce sai faci.Eo ma indrept spre canapea lasandui pe ei sa vorbeasca.Dar habar nu aveam ce puneu la cale.
-Baiesti,soramea a devenit cam orgolioasa ce ar fi sa-i dam o lectie? -Oooo...malefic imi place cum gandesti.zice Sasuke Hai so facem!zice naruto entuziasmat. -Uite, soramii nu prea ii e frica de nimic,dar, ii e frica de intruneric si sa fie lasata singura acasa,asa ca ce ar fi sa o facem sa se sperie. -Bine deci uite planul:hai sa zicem ca suntem obositi si sa mergem la culcare.Tu Sasuke stingi intrerupatoarele.zice Naruto -Am inteles!zic cei doi.Mdeah eo eram prea preocupata cu schimatu canalelor si nam auzit nimic din ce au spus idiotii aia 3. -Capsunica noi mergem la culcare.Noapte buna! -Dar e deabia 11!zic eu. -Mda...dar azi am avut ora de sport si profa e cam ticnita si suntem obositi. -Aaa bine.spun eu nepasatoare.Urca ei 3 in camera si dupa cinci minute.Bum!Totul e negru in fata ochilor.Aolo!Sa nu imi spui ca s-a luat curenu!AOLO!Incepe eo a tipa prin casa. -Baietii?Unde sunteti.Merg in camerele lor si nu vad pe nime.Ce se intampla?BAIETII?Zic eu dinou tipand.Aproape cami dadeau lacrimile.Nu vedeam nimic.Din gresala nu vad pe unde merg si alunec pe scari.Au!Asta a durut.Aud pasi prin casa! -Cine e acolo?Zic eu aproape plangand.Cineva ma trage putin de par si eu tip cat ma tine gura.Ma pun intrun colt ghemuita si incep sa plang.Dintro data toate luminile se aprind si ii vad pe cei trei in fata zicand „Pacaleala!”.Radeau de mama focului de mine.Cand aud asta ii iau la fuga pe toti.Sunt trei deci pana la urma il urmaresc pe Sasuke care urca in camera la mine.Gata lam prins.da nu eram intro pozitie prea avantajoasa asa ca din gresala am alunecat trantindul si pe el jos.Eram lipita de el.Dinou acel sentiment profund.Imi venea sa dorm pe el.Timp de cateva secunde ma holbez la el.Stii acum observ dar tipu asta e chiar frumos.Cred ca cel mai mult imi plac ochii aia profunzi.Ia stai!Ce zic eo aici?E doar Sasuke!Bine...bine..e frumos da nu e genu meu.Si el se uita foarte atent la mine.Niciunul nu indraznea sa zica nimica.Dar pana la urma sparg eu gheata: -Sti chiar nu ar mai trebui sa stam asa.zic eu putin rosie in obraji. -Bine dar vad ca iti cam placea.Iese din camera lasanduma pe mine.Eu ma pun in pat pana la urma si astept ca prietena mea Zana Noptii sa treaca si pe la mine.
Capitolul 8: YaY! Plecam in excursie!
Capitolul 11:YaY!Plecam in excursie! Nici mult nu am stat s-o astept,ea si-a facut aparitia gingasi.Parca am simtit cum mia pus mana pe fata urandumi noapte buna.Am avut un vis care ma impresionat cu adevarat.Era vorba despre pasarea mea preferata.Adica Pasarea Phoneix.Pasarea Phonix...a murit si s-a renascut dinou datorita cenusei care o inconjoara,astfel a luat viata focul.Acele scantei rosiatice care ard doar pentru o persoana,acele flacari care se aprind doar la comanda si acele ceruri galbui ce invaluie raul de cate ori acesta cere.”Nu te juca cu focul,s-ar putea sa te arzi.”Cine a spus asta traia in pace si nu stia ca focul e demonul din om care se aprinde cand simte ca vrea sa scoata la iveala raul te dintr-o persoana.Nu stia ca focul poate fi si bun.Acesta te domina,te raneste dar tot odata te invaluie in flacara lui rosiatica.Zic asta plictisita de soarele ce imi intra in ochii.Ii raneste.Oare si soarele e facut din flacari.Mdea...asta sunt eu mai bine zis eu cu latura poetica.Se pare ca si ceasul se trezi in sfarsit sa sune.Off melodie idioata,mai oprestete si apas tare pe buton ca sa il sting.Nu aveam chef sa merg in excursie,cel putin la ora asta.Eram prea cu gandu`la nemurirea sufletului.Na..Na Sakura ca ai ajuns si in postura de Gorge Enescu.La usa bate cineva.Ii zic un simplu „Intra.”O fi fratemiu.Dar nu, era ala cu buze misto.Ma uit mai atent la el si vad cat de sweet e imbracat.Purta la gat un lantisor cu o ctruciulita si inca unu`cu cristal de culoare blew.Avea un tricou roz care scria cu fond Chiller pe el Bite Me!.Avea o curea la pantaloni de culoare roz bombon cu capu`lu` kitty pe ea.Pantaloni erau rupti in genunchi si aveau atarnate lanturi la ei,iar in picioare avea niste tenisi de culoare rosie.Off...de ce papuci lu Mihai Eminescu tre`sa arate si asta asa tare astazi.Frate ce pisici mei am era imbracat prea misto mai cami venea sa il iau in brate si sa nui mai dau drumu de dragut ce arata! -Dadu sfantu Petru sa te trezesti si tu.rade el si se pune pe patul meu.Numi vine sa cred ca am facut asta dar am vrut sa vad ce zice.Eram prea curioasa sa vad ce ar face.El azi ma cam atragea asa ca incerc sa ma razbun atragandul si eu pe el.Vreau sa vad daca se da la mine sau nu si sal resping.malefica nu?Cred ca va intrebati cum papucii mei vreau sa ma „razbun”,nu?Pai hai sa va zic.Vam zis de rochita mea galbena nu?Ei bine si vam mai si zis ca e putin trasparenta...din cauza spalarii sa facut inca putin transparenta.Imi dau eu patura jos de pe mine si asa madra imi arat eo formele.Mdea planu meu cam functioneaza.Isi musca buza,aproape ca ii da sangele. -Capsunica,ti-am mai zis vreodata ca imi plac bomboanele de culoare roz?zice el cu un ras pervers..chiar prea pervers. -Ce te holbezi asa?ii zic eu dar in gandu meu rad malefic. -Arati bine asa,data viitoare cand vin pe aici vreau una si mai transparenta.Imi face cu ochiul.eh hai ca deja ma enerveaza.Ma dau jos din pat si ma indrept spre baie.imi intorc capul si stiti bine ce urmeaza,nu?Mdea ii scot limba...tipic eu.el se uita atent la mine si dinou are zambetul ala.Imi zice doar ca ma asteapta jos ca mergem imediat ce termin.Intru in baie si imi fac un dus cu multa spuma.Ma tot gandesc la buzele lui.Pana la urma ajung chiar sa le denumesc „Buze numai lapte si miere”.Ies din baie si ma gandesc ca toti sau imbracat frumos asa ca de ce nu leas lua exemplu?Imi las parul desprins absolut fara nici o clama sau bentita.Ma machez in stil emo cu creionul de ochii.La mana miam pus multe bratari colorate si o bluza in dungi putin decoltata.Iar despre pantaloni iau niste jeansi exact ca a lu Sasu rupti in genunchi.ma uit in oglinda si aratam fabulos.Asa acum imi iau troleru` si merg jos.Il iua pe fratemeo de cot si pe ceilati care se holbal mine ca si cum ar fi vazuto pe Sakira goala.iesim din casa si in cateva minute ajungem la scoala unde sunt toti.Le vad pe fete si ma duc la ele. -Fetelor!Ce mai faceti?zic eu -Excelent!Zic ele in cor. -Norocoasa esti mai Saku.Te intelegi asa bine cu Naruto si Sasuke.Si Sasuke e asa draguttttt,si vad ca iti cam face ochi dulci zice Ino.eu ridic din spranceana,nu prea imi pasa.Le las pe fete sa se urce langa cine vor in autocar.Si pana la urma eo cu Hinata de brat merg la kail si la aia`doi,fac o moaca de catel si ii rog sa stea cu noi 2 la scaunele din spate. -Offf...Bine!zic ei in cor. -Super.zic eu.Fac ce fac si din adins il las Pe Naru langa Hina iar eu stau intre fratemeo si Sasu.Autobuzul porneste lent bagand din ce in ce mai mult viteza.In spate,adica la noi,e cea mai mare distractie.radem,glumim,ne lom unii de alti dar doar in gluma.Dupa aproximativ o ora,dirigu`,ne zice sa ne dam jos din autobuz jos ca am facut pana.Cobor eo jos si nu vad decat un camp.Ma asez eo pe iarba si incep iarasi sa ma gandesc la nemurirea sufletului.Privesc norii care au diferie forme.Unul are forme de..hmm?Mata?thoamne am inceput sa vad si mate pe cer,eh da la cat de ametia sunt acum nu ma mir daca la-s vede si peBoc si Basescu.Striga soferu`sa intram ca repara`pana.Pai ce sa mai e si sofer si reparator.De data asta eu stau la geam langa Sasuke.Imi pun capul pe geamul rece si ma uit la peisaje.
Scz pt greseli. Acest capitol e pentru Bubu,pt ca stiu cat si-a dorit nextul si eo nu lam psu aseara. Scz Bubu!
|
| | | Rina Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Iasi Nr. mesaje : 294 Puncte : 345 Reputatie : 22 Hobby-uri : Net. Stare de spirit : Bored.
| Subiect: Re: Too little,To late(+16) Dum 20 Feb 2011, 13:50 | |
| ce tare e capitolul asta...si Sasuke cam pervers e.......hmm....IMI PLACE!:))....bv,chiar ai talent la ficuri,inainte sa ma duc la scoala sau sa ma culc citexc toate capitolele pe care le-ai pus......cred ca m-am indragostit de fic:))....ee...eu ma indragostesc si de un caine..... |
| | | Kirara Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : Always beside you ♥ Nr. mesaje : 3431 Puncte : 4873 Reputatie : 1187 Hobby-uri : Ador sa stiu cand cazi ! Stare de spirit : Fake Smile :)
| Subiect: Re: Too little,To late(+16) Dum 20 Feb 2011, 14:00 | |
| Asa,ti-am citit si eu ficul.Imi place,frumos acest capitol. Ai niste greseli de tastare dar pot fi reolvate cu un edit.Incearca sa le mai corectezi cand postezi.Oricum capitolul e frumos.Sasuke chiar e pervers.Spor la scris si la idei scumpo. Pupici!
Ultima editare efectuata de catre Kirara in Dum 20 Feb 2011, 15:14, editata de 1 ori |
| | | G.M.G Genin
| Subiect: Re: Too little,To late(+16) Dum 20 Feb 2011, 14:03 | |
| imi place capitolul scumpo astept nextu |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Too little,To late(+16) | |
| |
| | | |
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|