Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Too little,To late(+16) - Pagina 6 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Too little,To late(+16) - Pagina 6 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Too little,To late(+16)

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Urmatorul
AutorMesaj
Elz .
S-Class
S-Class
Elz .

Merite deosebite :
Too little,To late(+16) - Pagina 6 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Unde te aştepţi mai puţin.
acebook acebook : Elz :)
Nr. mesaje Nr. mesaje : 4331
Puncte : 5563
Reputatie Reputatie : 903
Hobby-uri Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :)
Stare de spirit Stare de spirit : Unknow.

Too little,To late(+16) - Pagina 6 Empty
MesajSubiect: Re: Too little,To late(+16)   Too little,To late(+16) - Pagina 6 I_icon19Sam 12 Mar 2011, 15:14

MIss Pufoasa
Vrem next cu totii
Hay Pufilicioasa heh
Vrem next
Sus In jos
http://www.eli-rawrr.tumblr.com
Vad Vad sunete Aud culori
Academy Student
Academy Student
Vad Vad sunete Aud culori

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : P3 La pC ;)
Nr. mesaje Nr. mesaje : 40
Puncte : 46
Reputatie Reputatie : 0
Hobby-uri Hobby-uri : poi mai nik :p
Stare de spirit Stare de spirit : Extrem de ferikita

MesajSubiect: Re: Too little,To late(+16)   Too little,To late(+16) - Pagina 6 I_icon19Dum 13 Mar 2011, 14:11

Puffy haide ku nextul mai repede ka ma supy pe tine :-w Vorba lui Elena Miss Pufoasa happy2
Sus In jos
http://ladysakurauchiha.sunphoto.ro
G.M.G
Genin
Genin
G.M.G

Localizare Localizare : Suceava
Nr. mesaje Nr. mesaje : 485
Puncte : 538
Reputatie Reputatie : 27
Hobby-uri Hobby-uri : Sa navighez pe net,sa ies cu prieteni,sa practic sporturi etc...
Stare de spirit Stare de spirit : Binisor

MesajSubiect: Re: Too little,To late(+16)   Too little,To late(+16) - Pagina 6 I_icon19Dum 13 Mar 2011, 14:17

puffy puffy ce ne facem noi cu tine
de ce nu pui tu oare nextu ala mai repede
Sus In jos
Crystal
Legend
Legend
Crystal

Merite deosebite :
Too little,To late(+16) - Pagina 6 J5fdba
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5170
Puncte : 8264
Reputatie Reputatie : 1725

MesajSubiect: Re: Too little,To late(+16)   Too little,To late(+16) - Pagina 6 I_icon19Lun 14 Mar 2011, 18:07

Buna, Puffy. So I'm here think Glumesc, stai linistita. Vrei critica dura, ha? Sa vedem...

Trebuie sa-ti recunosc faptul ca la inceput nu am fost chiar foarte incantata de fic. Era plictisitor ca sa spun asa.
Ideea nu era iesita din comun, descrierea era si nu prea.
In schimb ai evoluat mult, lucru ce ma bucura foarte tare.
Ideea a evoluat frumos, desi poti mai mult de atat. Alta excursie oferita de scoala. Habar n-am la ce scoli de milionari invata astia. Eee, poate merg si eu la Paris pe gratis, asta da...
Si tu povestesti din perspective si chiar nu am nimic impotrtiva, dar nici nu pot sa spun ca imi place foarte mult metoda asta. Pentru mine ramane sfanta persoana a lll-a. Ai o arie mult mai larga in care sa te desfasori. Descrii ce vrei despre cine vrei. Oricum, tu te descurci cu persoana l, asa ca tine-o tot asa.
Descrierea, bat-o vina sa o bata. Ce tot va innebunim noi cu atata descriere, nu? Ei bine, eu una va cer descriere la greu. Lupt pentru descriere! happy2 Chiar e nevoie de ea. Nu spun ca nu ai, dar mai poate fi imbunatatita. Oricum, vad ca tu incerci, deci ce bine. Ma bucur ca nu te multumesti numai cu o imbracaminte, o coafura...
Of of, vin si te iau de urechiuse. Ce facusi mama in ultimul capitol? Mi-ai mancat sufletelul. Unde e descrierea? E atat de putin si atat de banala...Eu stiu ca nu va place si ca va e greu sa descrieti mai mult, dar in cazul tau am vazut ca poti, deci nu te las mai moale.
Naratiunea este in regula. Aici chiar nu am ce comenta. Norocul tau...

Asta am avut eu de spus, draga.
Sper sa nu te supere ce am zis. Este o critica constructiva si intentia este sa te perfectionezi.
Spor la scris in continuare! Te pup kiss

Sus In jos
ingrid
Genin
Genin
ingrid

Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : tg-jiu
Nr. mesaje Nr. mesaje : 85
Puncte : 95
Reputatie Reputatie : 2
Hobby-uri Hobby-uri : imi place sa dansez si sa desenez:X
Stare de spirit Stare de spirit : happy:X

MesajSubiect: Re: Too little,To late(+16)   Too little,To late(+16) - Pagina 6 I_icon19Lun 28 Mar 2011, 13:31

Puffy cand pui nextu'?...hai mai repede te rog..k mor asteptand:)):))... te poop:* si astept continuarea...cat mai curand sper.kiss*:*
Sus In jos
Bubu.
Legend
Legend
Bubu.

Merite deosebite : Too little,To late(+16) - Pagina 6 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Bucuresti
acebook acebook : Bubs Bbu
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5440
Puncte : 6635
Reputatie Reputatie : 727
Hobby-uri Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap
Stare de spirit Stare de spirit : I feel like I want to murder someone

MesajSubiect: Re: Too little,To late(+16)   Too little,To late(+16) - Pagina 6 I_icon19Sam 09 Apr 2011, 00:24

Puffy draga mea, haide repede cu next-ul kiss
Sus In jos
Blasphemy
Genin
Genin
Blasphemy

Localizare Localizare : everywhereeeeee
Nr. mesaje Nr. mesaje : 305
Puncte : 345
Reputatie Reputatie : 16
Hobby-uri Hobby-uri : Karate
Stare de spirit Stare de spirit : Depressed

MesajSubiect: Re: Too little,To late(+16)   Too little,To late(+16) - Pagina 6 I_icon19Sam 09 Apr 2011, 08:52

Haide Puffy cu nextul!
Sus In jos
https://www.facebook.com/profile.php?id=100000126354435
***pInK_AnGeLL:::***
Genin
Genin

Localizare Localizare : ratacita prin lumea mea..:D :P
Nr. mesaje Nr. mesaje : 191
Puncte : 209
Reputatie Reputatie : 10
Stare de spirit Stare de spirit : mereu fericitaaa:::***

MesajSubiect: Re: Too little,To late(+16)   Too little,To late(+16) - Pagina 6 I_icon19Dum 10 Apr 2011, 19:56

Puffy pune next-ul te roooggg..!! please please
ti-am citit ficul si imi place foarte muullltt..!!
pune NEXT.. please
pwwpici! kiss
Sus In jos
Blasphemy
Genin
Genin
Blasphemy

MesajSubiect: Re: Too little,To late(+16)   Too little,To late(+16) - Pagina 6 I_icon19Dum 10 Apr 2011, 20:14

hai Puffy cu nextuuul!
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
Too little,To late(+16) - Pagina 6 Asss10Too little,To late(+16) - Pagina 6 J5fdba

Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

MesajSubiect: Re: Too little,To late(+16)   Too little,To late(+16) - Pagina 6 I_icon19Dum 10 Apr 2011, 20:23

Come on girl! I'll go crazy if you don't put that next. Pe bune, cate comm-uri mai vrei? Deja cred ca ai vreo cincisprezece. Cat vrei sa ne mai tii in suspans? Eu astept cu nerabdare urmatorul capitol si sa stii ca ma supar pe tine daca nu-l pui. Macar doua randiri, ceva, un semn de viata, orice. Pune nextu ca mor de curiozitate. Te pup si sper sa te apuci sa apesi pe taste cat mai repede. please please please please please please please please please please please please please please please please please please please please please please please please please
Sus In jos
Pufarina~Puff~Puffitza:x
Special Jōnin
Special Jōnin

Localizare Localizare : In tara elfilor:x
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1900
Puncte : 2002
Reputatie Reputatie : 66
Hobby-uri Hobby-uri : Sa ma dau q rolele,sa zabesc
Stare de spirit Stare de spirit : Forever starts today.<3

MesajSubiect: Re: Too little,To late(+16)   Too little,To late(+16) - Pagina 6 I_icon19Dum 10 Apr 2011, 22:38

Vai, vai vai. Cate comentarii, in viata mea nu am vazut atatea cate am acum. Sunt asa o rea :(: . Imi pare rau ca nu am pus nextul de o lunga perioada de timp, ce lunga perioada, de o eternitate. Am fost foarte depriata in ultimul timp si in pana de ideii, nu ca acum nu asi fi dar pur si simplu nu mai vreau sa-mi dezamagesc cititori.
Acest capitol este dedicat tuturor prietenilor mri care si-au dorit netul! Va iubesc, sunteti cei mai tari! :hug:

Capitolul 16: Casa bantuita

Sakura:

Dar nu pana cand sa le pup si sa le salut. Off le iubesc asa de mult si chiar ma bucur ca m-am intalnit cu ele. Se pare ca si prietenii mei se bucurau pentru mine. Totul era atat de fericit. Briza asta de Paris te facea sa te simti mult mai plin de viata. Era un vis implinit. Pana si acum ma gandesc ca daca nu as fi fost in excursie intalnirea mea cu cele 4 nebune nu s-ar fi intamplat. Un singur lucru era ciudat acum nu stiam pe unde sa mergem.
-Hmm, baieti? Noi acum unde mergem? Ii intreb eu ridicand din spranceana.
-Da chiar unde mergem? Intreaba Hinata pana si ea mirata.
-V-a fi o surpriza. zice Sasuke cu o moaca de baiat smecher. Eu dau din umeri si doar ii urmez. Deja devenea ciudata asa zisa „plimbare”. Ne afundam cat mai rau in locuri intunecate si putin populate, vedeam golani pe strazi si toate cele. Era inspaimantator. Deodata vine o pisica spre mine, una neagra. Tip cat ma tine gura pentru ca nu stiam de unde a mai aparut si asta. Sasuke cand vede ma trage mai spre el. Destul de dragut din partea lui, ce sa zic. Hinata chicoteste. Eu inca tot nu aveam o nelamurire. Unde mergeam? Deja devenea foarte ciudat...
Deodata baietii se opresc spre o casa, si inca una foarte sinistra. Era maro iar pe langa ea zburau multe ciori. Din cand in cand mai cadea cate o scandura si urletul ciorilor rasuna ragusit. Ma inspaimanta. Oare ce cautam noi aici?
-Baieti? Ce facem noi intr-un asemenea loc? Intreaba Hinata de asemenea foarte speriata.
-Ei bine am auzit niste zvonuri cum ca aici e o casa bantuita. Si noi o sa mergem in ea ca sa aflam daca e sau nu bantuita asa cum spun zvonurile. Spune Naruto fara pic de frica.
-Ei bine eu nu am chef sa fac aici pe cercetatorul! Le zic eu..
-Sauuu, esti speriata? Imi da un cot Sasuke.
-Cine? Eu? Speriata? Nuuuu! Haideti sa intram, va arat eu curaj adevarat! Spun eu mandra. Incep sa ma misc pana cand ajung la poarta si o deschid cu ambele maini larg. Acestea se misca greu lasand un scartait inebunitor in urma lor. Casa era foarte murdara cu lucruri vechi si prafuite. Am inceput sa inaintam, eu parca nu mai aveam frica. Deodata usile se inchid brusc si ma fac sa tresar. Din pacate pentru mine prietenii mei nu au apucat sa intre pentru ca s-a inchis usa. Atunci chiar m-am panicat, m-am panicat dea binelea. Ma duc direct spre usa si incep sa bat in ea. Ei imi raspund si imi zic ca e un geam deschis sus la etaj si ca ar trebui sa o iau pe acolo.
-Ati inebunit! Nu ma pricep la chestii extreme, ma rog ma pricep dar daca nu ma prindeti?
-Stai linistita o sa te prindem! Imi zice Naruto.
Murmur un „Mdea bine..” si incep sa urc scarile. Scartaiau dupa fiecare miscare a mea. Intru intr-o camera iar acolo era un pian, un pian care canta singur. IA STAI! UN PIAN CARE CANTA SINGUR? Imi dau o palma peste fata ca sa ma asigur ca nu am inebunit de tot. Din pacate imaginea mea vizuala nu disparea, iar dintr-o data nu mai imi simt corpul stabil si lesin...

Imi pare ft rau ca e scurt dar cum am zis sunt in pana de idei. URMARITI NEXTUL numai la PuffuTV!

Sus In jos
Blasphemy
Genin
Genin
Blasphemy

MesajSubiect: Re: Too little,To late(+16)   Too little,To late(+16) - Pagina 6 I_icon19Dum 10 Apr 2011, 23:42

Foarte Foarte Frumos, imi place Mult Mult Mult, cat astept pana pui nextul ?:))
Sus In jos
Bubu.
Legend
Legend
Bubu.

MesajSubiect: Re: Too little,To late(+16)   Too little,To late(+16) - Pagina 6 I_icon19Dum 10 Apr 2011, 23:52

Miau miau

Ma bucur ca ai pus next-ul iubita, era si cazul :X Deabea asteptam sa citesc, of of..n-ai pus love =)) Ca vroiam sa vad si eu un love ceva :X=))

Deci foarte frumos, chiar imi place, pacat ca-i cam scurt dar nicio problema. Ma bucur nespus de mult ca l-ai pus. Imi place, imi place, imi place, place, place love

E foarte interesant si ma intreb ce se va mai intampla. Sa pui repede next-ul sa nu ne mai lasi sa asteptam atata timp. Spor la scris si la idei !

Pupici dulci kiss

Mrr dap ! hi!
Sus In jos
Special Jōnin
Special Jōnin

MesajSubiect: Re: Too little,To late(+16)   Too little,To late(+16) - Pagina 6 I_icon19Lun 11 Apr 2011, 10:50

Felii:X Stai linistita ca nu imi dezamagesc eu cititori. In urmatorul capitol o sa fie foarte mult love:X
Sus In jos
ada
Genin
Genin
ada

Sex : feminin Localizare Localizare : Undeva in intuneric
Nr. mesaje Nr. mesaje : 173
Puncte : 182
Reputatie Reputatie : 5
Stare de spirit Stare de spirit : Mda...

MesajSubiect: Re: Too little,To late(+16)   Too little,To late(+16) - Pagina 6 I_icon19Lun 11 Apr 2011, 18:57

Tareeeee! Sincer esti minunataaaa!
Mia placut foarte mult,dar ce tot spun miau placutt toatee capitolelee si inca cum!
totul este perfect! foarte frumos! esti foarte talentata credema:D
Sper ca sti cat de mult te iubesc in love asa ca spoor la scris! Si sa pui next-ul repde!!
Hi hi hi
Ja'ne dance2
Sus In jos
Ade
Genin
Genin
Ade

Localizare Localizare : Bacau :X
Nr. mesaje Nr. mesaje : 77
Puncte : 92
Reputatie Reputatie : 11
Hobby-uri Hobby-uri : Multe.
Stare de spirit Stare de spirit : Momentan buna ;)

MesajSubiect: Re: Too little,To late(+16)   Too little,To late(+16) - Pagina 6 I_icon19Lun 11 Apr 2011, 20:12

Mi-a placut foarte mult capitolul in love
Hai cu nextu' please
Sus In jos
https://www.facebook.com/adelina.nicula
~Crantzanele~
Genin
Genin
~Crantzanele~

Sex : feminin Localizare Localizare : De acolo de unde ingeri pier.... Iar demonii prind viata...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 438
Puncte : 613
Reputatie Reputatie : 51
Stare de spirit Stare de spirit : Nebuna... Rea.... Tupeista... Si restu-i treaba mea ;)

MesajSubiect: Re: Too little,To late(+16)   Too little,To late(+16) - Pagina 6 I_icon19Joi 14 Apr 2011, 09:42

Buna Puff!!
Am trecut si eu pe le ficu tau si vreau sa iti spun cu parere de rau ca....E SUPER!!!
Ai descriere, dialog, naratiune, greseli de ortografie sunt dar fffff putine si vreau sa-ti mai spun doar ata:
VREAU NETUUUUUU!!!!!!!! in love love please
Sus In jos
Genin
Genin

Localizare Localizare : ratacita prin lumea mea..:D :P
Nr. mesaje Nr. mesaje : 191
Puncte : 209
Reputatie Reputatie : 10
Stare de spirit Stare de spirit : mereu fericitaaa:::***

MesajSubiect: Re: Too little,To late(+16)   Too little,To late(+16) - Pagina 6 I_icon19Joi 14 Apr 2011, 11:07

Puffy ce mult ma bucur ca ai pus nextul a hug
il ador e absolut minunat..!! dance2
imi place asa mullttt..!!!
deci vreau nextul cat mai repede.. please
Pwwpici! kiss
Sus In jos
Special Jōnin
Special Jōnin

MesajSubiect: Re: Too little,To late(+16)   Too little,To late(+16) - Pagina 6 I_icon19Sam 16 Apr 2011, 00:14

Capitolul 17: Scaparea

Sakura:

Totul era negru in fata ochiilor mei. Eram cu adevarat speriata. Eram constienta ca eu eram lesinata, dar simteam...
"Sakura.." se aude o voce blanda care ma striga. Parca ma facea sa vin la ea. Incetul cu incetul ochii mei verzi se deschid si incep a vedea din nou clar. Vad chipul care il cunosc prea bine. Doi ochii negri care ma priveau intens si in acelasi timp atat de senzual. Ma ridic incet din punandu-mi pana la cap. Cand Sasuke ma vede ii apare un zabet cristalin pe fata. Spre uimirea mea chiar ma ia in brate. Nu intelegeam de ce dar ii raspund pentru ca iubeam sa stau la el in brate. Ma uit imprejur dar nu era nimeni in afara de mine si el. Inca eram in acea casa sinistra. Mai bine recunosteam ca imi era frica si poate nu ajungeam sa stau intr-o casa bantuita cu un pian care canta singur. Oare ce ma va astepta in continuare? In orice caz, imi era enorm de frica. Nu eram decat eu si el. Nici nu stiu dar parca ma bucur ca sunt doar eu si el. Nu pot zice ca sunt indragostita de el, doamne fereste dar imi placea prezenta lui, ma facea sa ma simt fericita.
-Unde sunt toti? Il intreb eu pe brunet cu o voce joasa si putin ragusita. Acesta imi zice ca am stat o ora in casa asta iar el a venit dupa mine pentru ca erau toti ingrijorati.
-Usa parca era inchisa...ii zic eu. Acesta imi zice ca sa catarat pana la geam. Asta ma face sa raman uimita, sau nu, nu uimita. Ma facea sa ma simt apreciata. Ii multumesc mult iar acesta imi zice ca trebuie sa iesim cumva din casa asta. Il atentionez ca eu am vazut un pian care canta singur dara cesta imi zicea ca aberez si ca sunt nebuna.
-Eu, Nuebuna!? zic ridicand din spranceana. M-ai vazut pe mine vreodata nebuna? Ii spun eu lui Sasuke. Nu raspunde la asa- continui eu. El rade pervers. Dar nu inteleg de ce. Intr-o fractiune de secunda acesta ma impinge brusc de perete facandu-ma sa tremur. Corpul lui era asa de aproape de mine incat ii puteam simti respiratia calda. Ma facea sa tremur. Oare era un tremurat de placere? Acesta se apropie de urechea mea soptindu-mi incet:
-Nu stiu de ce, dar intr-un fel tu ma faci sa inebunesc. Inima incepea sa imi bata si mai tare iar respiratia mea era sacadata. Aveam multi fluturasi in stomac. Cuvintele lui mi se repetau incontinuu in minte. Acesta se da usor "de pe mine" facandu-mi cu ochiul. Incerc sa ma prefac neinteresata si imi continui drumul spre etaj sa vad daca exista vreo fereasta deschisa. Sasuke ma urmareste si incepem a studia casa. Erau multe panze de paianjen ce ma ingrozeau. Deodata simt cum cineva imi pune mana pe umar si tresar. Vad ca e Sasuke deci rasuflu usurata.
-M-ai speriat de moarte. zic eu.
-A da? Atunci ce zici sa te mai sperii odata. zice el muscandu-si buza. Eu ii zic:
-Foarte tentanta oferta, dar o sa o refuz. Spun eu cu putina ironie in voce. Acesta face aceeasi miscare adica acea de a ma trantii in perete. Se uita exact in ochii mei. Dinou acel sentiment placut. Nu intelegeam ce era...dar imi placea. Incet incet se apropie usor de mine, au am crezut ca ma saruta dar m-am inselat, mi-a dat un mic sarut pe umar. Eram pe cale sa lesin dar ma tinea bine in bratele lui puternice. Imi da drumul lasadu-ma fara suflare, uimita.
-Hai sa mergem. Imi spune el ca si cum nimic nu sar fi intamplat.
-Sasuke, de ce...de ce mereu imi zici cuvinte atat de dulci dar dupaia te prefaci ca nimic nu sa intamplat, si in primul rand de ce ma faci sa ma simt atat de bine indiferent ce ai face? Spun eu foarte rusinata.
El zambi dinou dar fara raspuns. Intr-un final gasim un geam intre deschis si tragem de el pana se deschide complet. Ma tai la deget din gresala iar Sasuke observa. Imi ia degetelul si il baga la el in gura. Era asa de umed si simteam cum limba lui se plimba prin locul in care sangele curgea, Ma facea sa inrosesc. Ii zic "Multumesc" iar apoi sarim pe geam aman 2. Eu eram deja obisnuita...

Scz ca e scurt ! Imi pare enorm de rau! Va anunt ca nu este corectat!
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
Too little,To late(+16) - Pagina 6 Asss10Too little,To late(+16) - Pagina 6 J5fdba

Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

MesajSubiect: Re: Too little,To late(+16)   Too little,To late(+16) - Pagina 6 I_icon19Sam 16 Apr 2011, 11:26

In sfarsit ai pus si tu nextul1 Imi place foarte mult si vreau sa te felicit pentru acest capitol minunat. Multe idei in continuare si o tona de pupici! kiss in love kiss
Sus In jos
~Crantzanele~
Genin
Genin
~Crantzanele~

Sex : feminin Localizare Localizare : De acolo de unde ingeri pier.... Iar demonii prind viata...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 438
Puncte : 613
Reputatie Reputatie : 51
Stare de spirit Stare de spirit : Nebuna... Rea.... Tupeista... Si restu-i treaba mea ;)

MesajSubiect: Re: Too little,To late(+16)   Too little,To late(+16) - Pagina 6 I_icon19Sam 16 Apr 2011, 17:55

Foarte, Foarte frumos Pufarina mea!in love
Sa mai pui cat de repede poti ca imi place muuuuulllt!!!!
Imi place, imi place, imi place place place!! heh a hug
Pune repede nextu! in love
P.S: Te pup si nu uita de next! kiss yeah
Sus In jos
Blasphemy
Genin
Genin
Blasphemy

MesajSubiect: Re: Too little,To late(+16)   Too little,To late(+16) - Pagina 6 I_icon19Sam 16 Apr 2011, 19:46

Foarte frumos Puffy!

Cu totii vrem nextul, fireste!

Senzuala faza cu bagatul degetului in gura.
Sus In jos
ada
Genin
Genin
ada

Sex : feminin Localizare Localizare : Undeva in intuneric
Nr. mesaje Nr. mesaje : 173
Puncte : 182
Reputatie Reputatie : 5
Stare de spirit Stare de spirit : Mda...

MesajSubiect: Re: Too little,To late(+16)   Too little,To late(+16) - Pagina 6 I_icon19Sam 16 Apr 2011, 20:10

Mersii puffi! De cand lam asteptat.
Asa continuam
imi place foarte mult....mai ales cei doi porumbei
hi hi hi
Da si cum spuneam ai totul sub control! Aha esti minunata!
Asa ca daca autoarea e minunata si ficul e minunat!
Pufiii sti cat te iubesc nu? Daca nu sti te iubescc moolt scumpo
Sa pui next-u ( Da Doamne ca maine sa fie pus)(Moahahaha)
Da da se pare ca devin malefica....aa si acum imi dau seama ca ficul e +16
Asa ca imi pot spune ca's malefica.....hi hi hi
Am intebunit!
ok Scumpo astept next-ul. Spor la scris!

Ja'ne dance2
Sus In jos
Honey B
Chūnin
Chūnin
Honey B

Localizare Localizare : Tokyo
Nr. mesaje Nr. mesaje : 656
Puncte : 784
Reputatie Reputatie : 77
Hobby-uri Hobby-uri : Dance. Naruto. Music. Fashion.

MesajSubiect: Re: Too little,To late(+16)   Too little,To late(+16) - Pagina 6 I_icon19Sam 16 Apr 2011, 23:21

NEXTUL please please please please please please please please please please
Sus In jos
http://paradox15.tumblr.com/
Bubu.
Legend
Legend
Bubu.

MesajSubiect: Re: Too little,To late(+16)   Too little,To late(+16) - Pagina 6 I_icon19Dum 17 Apr 2011, 01:44

Miau miau !

Asa, n-am mai trecut p-aci. Iertare Pufilicioasa mea dulce. Deci, capitol nou, critica noua !

Sa vedem :

1. Descrierea- Hmm, intradevar. Ai mai evoluat, insa mereu e mai bine. Poti mai mult de atat. Incearca sa descrii mult mai mult sentimentele. Axeaza-te pe ele, mama lor ! lough Off, deci draga mea. Stii ca poti mai mult de atat, nu te lasa. Incearca sa dezvolti.

2. Dialogul- Pai, nu a fost lung si nici sec. Deci nu prea am ce comenta aici.

3. Actiunea- Hmm, pai mna..mi s-a parut putin, dar putin grabita. Acolo cand el o trantea de perete..incearca sa descrii mai mult sentimentele.

4. Estetica- Hmm, ei bine aici imi place. Nu prea am ce comenta. Decat sa faci capitolele mai lungi lough

5. Limbaj- Hmm, n-am nimic contra lui happy2

Greseli de tastare, ortografie, gramatica :

" Ma ridic incet din punandu-mi " - Nu prea am inteles aici.. te ridici in ce ?

" pana " - Cred ca aici era " mana "

" zabet " - " zambet "

" sa catarat " - " s-a catarat "

" dara cesta " - " dar acesta "

" Nuebuna " - " nebuna "

" la asa " - Hmm, cred ca era " la asta "

" au am " - " eu am "

Atat .

Pai stii ca imi place foarte mult. Felicitari caci ai mai evoluat si ca mi-a placut capitolul love

Astept next, spor la scris si la idei ! :X

Mrr
dap ! hi!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Too little,To late(+16)   Too little,To late(+16) - Pagina 6 I_icon19

Sus In jos

Too little,To late(+16)

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 6 din 9Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri SasuSaku :: Fan Fic-uri SasuSaku blocate-