| Pentru a supravietui am nevoie de tine. | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Violence Vic Chūnin
Sex : Varsta : 22 Localizare : Hell Nr. mesaje : 556 Puncte : 627 Reputatie : 21 Hobby-uri : killin' chillin' Stare de spirit : wanna murder someone
| Subiect: Re: Pentru a supravietui am nevoie de tine. Mier 28 Aug 2013, 17:31 | |
| Buna am trecut si eu pe-aicia . Imi place fic-ul tau. Ja ne! |
|
| |
Sentōki U. Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Unde nu sunt dorită Nr. mesaje : 365 Puncte : 421 Reputatie : 40 Hobby-uri : Do you really want to know?! Stare de spirit : I'm always in the mood.
| Subiect: Re: Pentru a supravietui am nevoie de tine. Dum 01 Sept 2013, 00:13 | |
|
Ultima editare efectuata de catre Rebee. in Mar 22 Oct 2013, 20:39, editata de 1 ori |
|
| |
Alice Demonia Genin
Sex : Localizare : constanta acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 141 Puncte : 154 Reputatie : 11 Hobby-uri : MUSIC ON! Stare de spirit : who cares?
| Subiect: Re: Pentru a supravietui am nevoie de tine. Dum 15 Sept 2013, 22:27 | |
| AAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHH!!!! TU ITI BATI JOC DE MINE?!?! AI IDEE CAT DE TENSIONATA SI EMOTIONATA M-AI LASAT!!nu mai adaug nimic, doar ca vreau NEXT! P.S.: scz pt inatarziere, n0am putut intra :-D |
|
| |
• Schweppes • Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Who cares ?! Nr. mesaje : 381 Puncte : 445 Reputatie : 52 Hobby-uri : Leneveala :3 Stare de spirit : Supravietuiesc
| Subiect: Re: Pentru a supravietui am nevoie de tine. Joi 10 Oct 2013, 11:19 | |
| Mdea... Am intarzia cam o luna cu comentariul, dar uite ca l-am postat Imi pusesem semn de carte la acest capitol si am asteptat, am tot asteptat si am astept din nou ca tu sa postezi si tu nimic >:P P-A-U-Z-A !! si atunci si acolo m-am decis sa iti las comentariu si am ajuns cu povestea in momentul de fata.... Suspansul este insuportabil, vreau sa citesc chir si primul rand din next, pana la ultimul Vreau sa stiu ce ii spune Sakura, ce simte si ea si Sasuke. Cum se va rezolva toata treaba si sper ca aduci nextul si ca nu ai uitat de aceast fic... Pupici si sper ca ma anunti si pe mine, nu? |
|
| |
Andreea99 Academy Student
Sex : Localizare : Suceava acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 3 Puncte : 3 Reputatie : 0
| Subiect: Re: Pentru a supravietui am nevoie de tine. Vin 29 Noi 2013, 16:54 | |
| Heii!! Iti citesc ficul de la inceput :) si e minunattt :D Te rog pune nextu mai repede nu mai pot sa astept :((. Sunt curioasa sa vad ce aventuri vor mai trai SasuSaku & NaruHina :) Deci hai cu next-ulll !! :* |
|
| |
Mara :) Academy Student
Sex : Localizare : romania acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 47 Puncte : 55 Reputatie : 6
| Subiect: Re: Pentru a supravietui am nevoie de tine. Mar 03 Dec 2013, 22:13 | |
| :( te rog pune nextu'! Chiar imi place ideea ta si vreau sa te felicit pentru asta! Speri sa nu renunti la fic ;) Mara:) was here |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Pentru a supravietui am nevoie de tine. Joi 06 Mar 2014, 10:38 | |
| Fanfic SasuSaku blocat din cauza inactivitatii. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Pentru a supravietui am nevoie de tine. | |
| |
|
| |
| Pentru a supravietui am nevoie de tine. | |
|