Deci am decis sa pun acum repede next-ul ca sa nu va dezamagesc. Povestea nu se sfarseste aici.
Sakura POV:
Bine acum trebuie sa fac asa ca Sasuke sa sara pe mine apoi vine Kakashi si aici se termina toata povestea lui Sasuke. Pun telefonul pe silentios si astept ca Hina sa-mi spuna cand vine Kakashi. Simt cum ceva imi vimbreaza in buzunar. Ma intorc citesc sms apoi incep sa ma cert cu Sasuke. Si uite ca in mai putin de 2 min este deasupra mea. A trebuit sa sacrific primul meu sarut insa merita. Muhahahahahahahahaha. Kakashi deschide usa si:
-Copii imi pare rau ca ............ am intrerupt ceva??
-Domnule Kakashi, va rog salvatima. incep eu cu lacrimi de crocodil- Sasuke a vrut sa ma faca a lui, va rog salvatima.
-Sasuke Uchiha dati-va imediat jos de pe domnisoara Sakura. Este inca minrena la ce va ganditi?
-Cum?.....dar eu....
-Nici un eu. Sakura vino aici. ma duc in spatele lui Kakashi si incep sa zimbesc cu cel mai mare zimbet din lume, se uita cu niste ochi la mine pana nu isi da seama ca l-am pacalit apoi scoate un zimbet in coltul gurii
-Bine, scuza-ma printesa nu cred ca ai inteles bine intentiile mele insa oricum scuze.
Kakashi ramine multumit si pleaca. Cum? Dar cum ramine cu pedeapsa? Uchiha "cioara blestemata" ce esti. Ma duc in camera mea unde o vad pe hin foarte fericita care im intreaba cum a mers planul. Ii povestesc tot chear si partea cu scuzele lui Uchiha. Ramine un pic dezamagita insa o sa inventam noi un alt plan. Mai avem 2 saptamani si ceva ca sa il fac pe Uchiha sa regrete ca a pus pariul acela cu mine. Muhahahahahahahahaha. Hin se intinde pe pat ca o pisica si imi spune sa ma duc sa fac o baie pentru ca miros a parfumul lui Uchiha. Ce sa zic ador parfumul sau insa pentru ca este a lui Uchiha nu-l suport pe corpul meu. Ma duc in baie dau drumul la apa si pun toate gelurile de dus pe care le am acolo. Ma dezbrac si ma bag in cada, odata ce muschii mei simt caldura apei se relaxeaza si ma fac sa ma simt atit de bine incat uit pe un moment de "pisica neagra". Este mai oribil decat tabloul lui Picasso "Guernica". De ce spun oribil? Pentru ca nu inteleg nimic din acel tablou, defapt nu inteleg nici un tablou inafara de Monalisa care imi da fiori defiecare daca cand o vad. Ochii ei de parca m-ar urmari. Ei bine Uchiha este la fel nu il inteleg deloc insa defiecare data cand trec pe linga el imi da fiori de frica. Muschii sai si ochii sai si privirea sa. Cand nu se uita la mine ma sperie. Iar cand se uita la mine privirea sa se schimba, in una......... sincer nici eu nu stiu ce privire este, este un amestec de grija,iubire si de parca as fi sora lui mai mica de care trebuie sa aiba grija. De ce ma simt ciudat defiecare data cand in fata prietenilor sai imi spune ca sunt ca sora lui? Oare as vrea sa fiu mai mult de o sora? Aha, noapte buna Sakura numai iubita sa nu fii deja iti vine sa mori cand spune ca esti ca o sora. Imi spal capul cu un sampon de cirese, ma spal pe corp si ies din cada. Ma sterg cu un prosop apoi ma acopar cu el si ies din baie. Hin nu este cred ca am plecat sa se certe cu Naruto deobicei cand isi ia o cafea il vede mereu acolo. Imi iau din dulap lenjeria intima de culoare alba. Cioc!Cioc!
-Cine este?
-Uchiha. fir ar de cioara trag usa dulapului asa incat sa nu ma vada deloc si ii spune sa intre- Foarte dragut plan, insa nu uita ca eu sunt un gentelman si pot sa fac de toate iar apoi sa nu ramin vinovat cu nimic. Deci cum ai stiu cand vine Kakashi? iau telefonul de pe pat usor sa nu ma vada si ii arat mesajul de la Hin- Apropo m-am despartit de Jessi.
-Era si timpul.
-Acum am o noua iubita. perversule,cioara blestemata ai lasat-o pe una si acum te saruti cu alta
-Uchiha iesi te rog din camera mea, vorbim cand o sa ies acum trebuie sa ma schimb.
-Bine printesa terminam convorbirea mai incolo.
Nici nu am placerea sa vorbesc cu asa o persoana. Ma las jos pe picioare si incep sa plang. De ce? Pentru ca chear daca am stiu ca este un afemeiat nu ar fi in stare sa o lase pe una ca apoi sa se puna cu alta. Se pare ca persoanele se mai pot schimba si intr-o zi. Dar pe mine unde ma doar? Haide Sakura, fii barbat. Imi dau o palma peste fata, auch a durut dar cel putin m-am trezit. Mi-am sters lacrimile si din nou cu un zimbet pe buze am inceput sa caut in dulap pina nu am gasit ce doresc. Nu trebuie sa ma gandesc la Uchiha, nu ma intereseaza ce o sa zica Uchiha, trebuie sa fiu fericita si asta am sa si fac. Iau telefonul de pe pat si o sun pe Hin.
-Ce zici daca facem o plimbare numai noi doua undeva?
-Cum ar fi? Vreu sa beau un suc in oras unde sunt cei mai frumosi baieti. Fara fratii Uchiha.
-Oooooooo, vad ca ti-ea trecut iubirea pentru Uchiha cel blond.
-Iubirea? nu. Insa incepe sa a calce pe nervi cu blonda aia cum o mai cheama Ino.
-Perfect, fara Uchiha doar baieti frumosi si necunoscuti. Asteaptama jos vin imediat.
-Sigur, pun pariu ca inca esti in lenjerie intima. Grabestete broasca testoasa.
Inchid telefonul si ma mai uit odata la ce am ales, ei bine poate ar trebui sa aleg ceva mai potrivit pentru o iesire in oras. Se pare ca m-am inselat in privinta lui Naruto. Este un adevarat afemeiat. si ce daca ma salvat. Offf fratii astea o sa ma bage in mormant inainte de vreme. Vreau ceva sexy,frumos insa care sa nu arate prea multe. Nu poti sa arati si pieptul si picioarele in acelasi timp ori pieptul ori picioarele. Insa eu vreau ceva perfect pentru o iesire in oras ca sa te uiti la baietii frumosi.
-Sakura fa-mi loc si mie. Nu cred ca am sa ma duc undeva intr-o rochie. Pe drum deja m-am gandit cu ce o sa ma imbrac.
Isi scoate din dulap camasa mea roz,larga o pereche de blugi scurti si botinele cu toc care imi plac la nebunie. Se imbraca repede isi pune niste accesorii isi ia ochelarii si este gata.
-Wow de ce te grabesti asa?
-Ei bine am vazut niste baieti hot care spuneau ca vor sa se duca la un suc, si m-am gandit ca este prea demodat sa te duci undeva in rochie.
-Clar,fratii Uchiha ce fac?
-Stau cu iubitele lor. Si ar trebui sa iesim asa sa nu ne vada,stii ca Sasuke cu iubita sau fara nu te va lasa sa mergi undeva singura intr-un loc necunoscut.
-Stiu si pentru asta am deja un plan. Ai sa vezi acum lasama sa ma schimb.
Imi scot din dulap un maiou lung cu supermen,o pereche de blugi foarte scurti de un albastru foarte deschis si ma incalt cu o pereche de sneakers albastri inchisi. Imi pun in cap ex-sapca lui Uchiha si sunt gata. Ma machiez repede,imi iau geanta,telefonul si portmoneul si iesim din camera. Ei putea fi mai rau nu? Adica sa dau nas in nas cu Uchiha si noua lui iubita. Deci haideti sa mai ridem inca odata asupra iubitelor lui Sasuke. Este blonda si are parul ondulat, are ochii rosii-roz,si este imbracata cu o rochie albastra. Iar iubita lui Naruto este o fata tot blonda, doamne ce au toti cu blondele, cu ochii verzi sters. Corp sa spunem bunisor insa nu se compara cu Hin si poarta o rochie de albina.
-Plecati undeva? intreaba Uchiha
-Nu este treaba voastra.
-Ah, tu trebuie sa fii Sakura. Eu sunt Alisa. numele i-se potriveste perfect avand invedere ca seamana exact cu Alisa in Wonderland-Sasuke me-ia povestit atitea despre tine.
-Nu zau,sper ca numai de bine. tot ma uit la Alisa si tot vad ca este o fata buna,prea buna mai buna ca mine
-Ah,Hinataaaaaaa,Sakuraaaaa sint atit de fericita ca suntem prietene,urla blonda lui Naruto
-Inoooo.........cat nu sunt de fericita sa te vad. Ei bine Saku sa mergem baietii sunt ocupati iar noi mergem sa ne ocupam. Ce zici?
-Stai,stai,stai Hin unde mergeti si ce sa faceti?
-Cham (tusit fals). ma apropii de Uchiha si ii indrept maioul- Draga cioara blestemata iti multumesc enorm pentru toti 5 ani in care nu mai lasat nici macar 5 min sa respir insa acum am 17 ani si pot sa ma duc undeva si singura,bine?
O iau pe Hin de mina si ne indreptam fericite spre mall. Comand un taxi iar peste 5 min este deja in fata hotelului. Ne urcam si il intrebam unde putem gasi cel mai frumos mall de aici. In 15 min ajungem in fata unui mall superb.
-Ahhh Hin imi vine sa plang,este atat de frumos.
Platim soferului si iesim din masina. Ne indreptam spre un restaurant si comandam cate o cafea. Apoi incepem sa hoinarim toate magazinele.
-Saku,scuze ca te intreb insa de la ce te-ai certat cu Uchiha si nu il poti ierta?
-Hai sa ne sezam la o masa,ne comandam un suc si o prajitura si iti povestesc tot.
Hinata POV:
Ne indreptam spre terasa mall-ului unde este un bar,ne comandam un suc si o prajitura si ne asezam la o masa. Se uita intr-o parte semn ca nu vrea sa isi aminteasa ceva. Mereu se uita in dreapta daca nu vrea sa vorbeasca, insa se intoarce spre mine si se uita in ochii mei. Deschide gura insa cuvintele nu ii ies. Cred ca nici nu stie de la ce sa inceapa.
-Ei bine acum 5 ani eu si Sasuke eram exact ca sot si sotie insa in miniatura mini.
-Adica?
-Eram mereu aproape,ne ajutam reciproc,eram micuti nu stiam ce este iubire insa eram mereu unul linga altul la bine si la rau. Insa totul are o limita,nu? Exact si relatia noastra a avut o limita.
-Care a fost motivul?
-Suna asa de parca imi ceri un interviu.
-Nu schimba tema.
-Ei bine totul a inceput cand..............
-Salut domnisoarelor sunteti cumva singure? Nu aveti nevoie de companie? in fata noastra apar 2 baieti extrem de hot
-Sakura taci din gura,nu vorbi de nici unul din Uchiha si zimbeste cat poti de mult caci cred ca azi e ziua noastra norocoasa. ii soptesc incep,isi intoarce capul si se uita la ei apoi se intoarce la mine si scoate cel mai mare zimbet din lume
-Acomodativa.
-Eu sunt Sakura Haruno, pentru prieteni Saku. Iar ea este "sora" mea Hinata Hyuuga, pe scurt Hin. sunt doi gemeni ahhhhhhhhhhhhh ni-ea mers la perfectie ihuuuuuuu
-Eu sunt Esh iar el este fratele meu Jester. Incantati de cunostinta Saku,Hin.
Deci amindoi au parul blond ochii albastri si un corp muhahahaha. Unica diferenta este ca Esh are parul ondulat iar Jester are parul drept. Scot telefonul si ii trimit lui Saku un sms. " Insfirsit avem si noi noroc,nu ne certam pentru ca unul este mai frumos pentru ca sunt gemeni, eu il vreau pe Jester"
Sakura " S-a facut. Eu il vreau pe Esh. Aaaaaaaaaa"-Deci de ce doua fete frumoase ca voi stau singure? ne uitam una la alta
-Pai........
-Printesa, Hinata asa faceti voi cumparaturi? ne uitam in spate,blestemati sa fiti voi Uchiha
-Cine sunt ei? Iubitii vostri?
-Frati.
-Frati?
-Frati?
-Cred ca este deajuns sa repetam odata nu credeti??
-M-am preocupat atat de tare de surioara mea incat am venit sa vad ce face. spune Sasuke in timp ce o sugruma pe Saku in imbratisarea lui "frateasca" de gat
-Dar nu semanati nici macar un pic.
-Suntem de la mame diferite, nu-i asa scumpa "surioara".
-Ei bine eu sunt Esh iar el este fratele meu geaman Jester. ii intind mina ca sa ii salute oe fratii Uchiha, doar ce avea sa ne facem noi daca nu era Saku
-Eu sunt Sasuke Uch.......Haruno iar el este fratele ei Naruto Hyuuga. arata pre mine- Incantati de cunostinta.
-Ei bine draga fratioare cred ca te asteapta iubita. il ia de mina si il duce intr-un colt unde ii aud doar eu- Dispari de aici pina nu i-am spus lui Kakashi de jurnalele tale de sub pat.
-Ni-ea facut placere sa va cunosc. Iar voi doua la ora 19:00 acasa. Clar? Pa-pa baieti
Fir ar era cat pe ce. Din cauza acelor nebuni era cat pe ce sa pierdem o comoara. Acum trebuie sa trecem pe la farmacie dupa ceai verde,presimt ca o sa e distram de minune. "Saku, nici nu ma gandesc sa ajung la 19:00 acasa"
Sakura" Sa inceapa distractia, vreau sa Uchiha sa faca un infarct si sa moara. Muhahahhahahaha" POZE:
Hainele Hinatei:
http://24.media.tumblr.com/880bf85a61721bf630841e96d12c1431/tumblr_mgnoa2mDKc1rl9c8zo1_500.pngHainele Sakurei:
http://s2.favim.com/orig/35/arm-arms-attidude-awesome-brachelets-Favim.com-283374.jpghttp://www.erry.ro/blog/wp-content/uploads/2012/04/pantaloni-scurti-blugi.jpghttp://i99.beon.ru/data.whicdn.com/images/23183064/blue-converse-cool-fashion-shoes-Favim.com-306238_large.jpgAlisa:
http://best-wallpaper.net/wallpaper/1920x1080/1111/Anime-girl-eating-apple_1920x1080.jpgIno:
http://wallpaperscrunch.com/wallpapers/18/ino-yamanaka-vector-other.jpgEsh:
http://userserve-ak.last.fm/serve/_/72389532/VALSHE.jpgJester:
http://userserve-ak.last.fm/serve/_/52248929.png