Am venit cu NEXT-UL
Sakura POV:
-A plecat............aaaaaaaaa..........Hin a plecat........ihuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.
-Nu pot sa cres sunt atit de fericita incat imi vine sa plang. A plecat Jessica a plecat eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.
Da, deci "ratusca cea urita" a plecat iar acum sunt cu mult mai aproape la dorinta de al face pe Uchiha sclavul meu. Muhhhhahahahaha. Ma duc in baie ma spal pe fata,dintii, imi pieptan parul si ies din baie. Ma uit in dulap cu ce sa ma imbrac astazi. Da, ca in fiecare dimineata este un dezastru insa o sa ma descurc... cred...sper. Aud o bataie un usa iar inainte sa spun nu deoarece eram in lenjerie intima faptasul a deschis usa.
-Uchihaaaaaaaaaaaa "animal patrat" ce esti tu de cate ori pot sa-ti mai spun asteapta raspunsul meu. Zboara de aici "cioara" blestemata.
Perfect, dimineata mea nici nu a putut incepe mai bine, ma si miram unde s-a ratacit "pisica neagra" caci defiecare data trebuie sa imi distruga ceva de dimineata si cel mai des este dispozitia. Se ivesc atitea ocazii sa arate ca este o persoana buna insa in cazul sau nu prea reuseste cu fata aia de pisica plouata. Astazi vreau sa fiu un pic mai retro deci am sa ma imbrac cu o salopeta de blugi ce imi scoate sanii in evidenta, imi prind parul ca in anii 80 si imi pun un cerc cu un bant mare in cap alb cu negru. Ma machiez cu cu un ruj rosu, un tus si un creion negru si sunt gata. Imi pun ochelarii pe ochi si ma incalt cu o pereche de sandale albe. Hin iese din baie imbracata cu o rochie alba pe bretele si incaltata cu o pereche de pantofi pe toc negri.
-Hmmmmmmmmmmmm, dragut anii 80? Imi place.
-Rochie eleganta care arata tot si ascunde tot? Mai bine.
Iesim din camera si coboram jos unde ne asteapta fratii Uchiha. Blestemati sa fiti si voi si numele vostru.
-Aaaaaaaaa de ce te-ai imbracat erai atit de frumoasa fara haine. spune Uchiha numarul 1 si se apropie de mine
-Ce buze superbe ai, îmi amintesc de "girafa" aia de la zoo de anul trecut.
-Eu nu am nimic cu girafa odata ce tu imi amintesti de o "vipera".
-Trebuie sa fie greu sa traiesti fara creier.
-Nu stiu spunemi tu.
-Daca te fac prost ar fi o insulta adresata oamenilor prosti.
-Uitinduma in ochii tai ma pierd in ei ca intr-un.........canal.
-Cred ca ai un creier ca si nou, avand in vedere ca nu l-ai folosit niciodata...
-Tocmai ai spus ca nu am creier.
-M-am razgandit si pentru a fi o cioara blestemata iti trebuie creier nu?
-Arati f bine pentru varsta ta... zici ca ai fi in viata.
-Sper sa nu faci copii, ar fi pacat sa infestezi lumea cu prostia ta.
-Te oferi voluntara?
-Nici daca cade cerul pe pamint nu am sa ma culc cu tine.
-Din punctul meu de vedere asta mai ramine de vazut.
-A-si vrea sa vad si eu lucrurile din punctul tau de vedere, dar nu pot sa imi intorc capul pana la fundul meu, sorry.
Hinata POV:
Stam deja de 5 min aici si ne uitam acum acesti doi nebunise cearta. Ma duc la bar sa imi iau o ceasca de cafea. Ma asez la masa si ma uit la Sakura si Sasuke cum se cearta. Sa fiu sincera sunt facuti unul pentru altul, Sasuke puternic si rabdator iar Sakura vorbareata si fricoasa. Insa pacat ca nu stiu de asta sau poate stiu insa nu vor sa recunoasca cred ca le este frica sa nu fie respinsi. Sakura nu poate fara Sasuke, moare fara el iar el nici intr-un caz nu o sa isi lase printesa sa intre in probleme mai mari ca ea. Inainte era inseparabili, nu se desparteau deloc si erau doar prieteni insa de ce s-au certat? Nici eu nu stiu motivul. Naruto se apropie de mine incep si se aseaza la masa, ia cafeaua mea si termina ultima picatura. Ma uit la el iar el se uita la Sakura si Sasuke care inca se certau serios astea o sa termine odata?
-Deci cand se gandeste Sakura sa il lase pe bietul Sasuke?
-Poftim? Sakura? Sasuke a inceput deci tineti limba.
-Nu prea cred iubire, Sakura a inceput tot, toti stim ca este inca un copil alintat.
-Da si noi tot stim ca Sasuke este un afemeiat. Iar tu de mana cu el.
-Si normal ca o sa spuna ca ii sta mai bine fara haine ii plac femeile este un barbat pina la urma.
-Ohhh uite ti-ea cazut ceva pe jos. Oh da sa ma scuzi era creierul tau aaaaaaaaa nu se pare ca era demnitatea caci nu prea cred sa fie urma de creier pe acolo.
-Si eu care credeam ca esti prostuta si timida.
-Asta este arma mea de lupta. Acum spunei lui fratet-o sa termine caci o sa o incurce rau de tot daca o enerveaza.
-Nu cred el face box.
-Aha nici eu nu cred, sa o loveasca pe Sakura , ar prefera sa moara decat sa loveasca o fata.
-Stii este un pic de adevar in vorbele tale....... insa de unde ai luat ca Sakura este o fata?
-Nu ma provoca Uchiha.
-Eu cred ca esti numai un cretin pasnic, dar sa stii ca nu toti gandesc asa de bine despre tine.
-Stii rochia asta iti sta perfect insa te-ar sta mai bine in ceva mai lung, mai curgator......... Amazon,Nil,Dunarea.
-Si eu cred ca o sa iti stea mai bine cu gura inchisa insa nu putem sa avem intotdeauan ce dorim.
-Daca vezi un sac cu bani si unu cu intelepciune ce ai alege?
-Banii. Eu deja sunt inteleapta.
-Eu as alege intelepciunea, am sa fiu mai destept fac mai multi bani.
-Deja fiecare cu ce are nevoie.
-Scoate-ti masca de pe fatza, nu crezi ca e cam devreme pentru Halloween?
Kakashi POV:
Doamne copii astea 4 deja m-au enervat la culme. Se potrivesc asa de bine impreuna. Trebuie sa fac ceva pina nu au distrus tot hotelul. Ahaa am gasit. Ma indrept spre Sakura si Sasuke si le spun ca trebuie sa ma ajute cu ceva si ii inchid intr-o camera si exact asa fac si cu ceilalti 2 destepti. Doamne daca nu eram eu cred ca avea sa moara toata rasa umana. Ma indrept spre Sasuke si Sakura.
-Deci maimutelor......
-Vorbeati cu el?
-Cu amindoi. Plecati la mine in camera si aducetimi laptopul de pe masa.
-De ce trebuie sa ne ducem amindoi? Adica se poate duce doar el.
-Daca eu am spus ca plecti amindoi deci inseamna ca plecati amindoi.
Perfect acei doi fraieri au cazut in capcana mea si sunt inchisi in camera. Acum ramin ceilalti 2 certareti.
Ssuke POV:
Stau in camera lui Kakashi inchis impreuna cu "iubirea" vietii mele. Insa daca tot suntem aici inchisi pot sa aprofit de moment si sa ma distrez un pic. Insa se pare ca rozalia o ia inainte.
-Esti mereu asa de prost sau azi e o ocazie speciala?
-Nu stiu tu ma cunosti mai bine.
-Sa ma scuzi daca te-am distrus doate iluziile insa eu nu cunosc mintea unei "cioare" ce ar fi sa imi povestesti cum este?
-Esti asa de mica, ca daca incepe sa ploua tu vei fi mereu ultima care afla.
-Imi vine sa iti sparg dintii, dar de ce sa te fac sa arati mai bine? Ar fi cea mai mare prostie din lume.
Se uita la mine suparata, perfect acum trebuie doar sa merg inainte. Ma indrept spre ea, ea facad de fiecare data un pas in spate pina nu cade pe pat. Incep sa o sarut incet pe gat. Se pare ca este spcata sau speriata. O sarut pe buzele ei dulci si moi, insa nici ea nu se lasa mai jos si imi raspunde la sarut. Simt cum ma impinge repede si ma desprind din sarut.
-Ti-ea placut? Mai vrei printesa?
-Uchiha esti un............
-Un ce? Un baiat perfect ce saruta foarte bine?
-Era primul meu sarut imbeciluleeee.
-Wow se pare ca am mereu norocul acesta sa fiu eu mereu primul. Insa acum ascultama bine dupa ce Kakashi deschide usa te schimbi imediat. Nu cred sa mai rezist mult inainte sa o i-au razna. ma dezbrac de camasa si ii acoper sanii se pare ca ea ramine in joc caci isi da jos camasa, o imping inapoi pe pat-Se pare ca iti convine cand pun mana pe tine.
-Nu este adevarat. Imi este cald.
-Vipera mincinoasa. De ce esti rosie pe fata? Iti este rusine?
-Girafa urita am spus ca imi este cald.
-Hey tu.Frumoasa din padurea adormita.Nu adormi uitete la mine.
-NU. ii apuc barbia cu 2 degete si ii intorc fata rosie ca racul spre mine si.............................
-Copiii, ma scuzati ca ati ramas........................ooooooooooo am intrerupt ceva?
Sper sa va placa
POZE:
Tinuta Sakurei:
http://www.tendintemoda.com/wp-content/uploads/Tinutele-retro-sunt-irezistibile.jpgTinuta lui Hin:
http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-frc1/734635_10151347027016716_1514454998_n.jpg