|
|
Merita acest fic sa fie continuat? | Continua-l ! Imi place mult de tot1 | | 67% | [ 32 ] | E dragut! Merita continuat! | | 25% | [ 12 ] | Nu imi place. Nu are rost sa-l continui! | | 6% | [ 3 ] | Asta numesti tu fic? Decat sa-ti citesc ficul mai bine ma costumez in mim si ma arunc in prima balta pe care o vad ! | | 2% | [ 1 ] |
| Total voturi : 48 | | Sondaj inchis |
|
Autor | Mesaj |
---|
Sentōki U. Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Unde nu sunt dorită Nr. mesaje : 365 Puncte : 421 Reputatie : 40 Hobby-uri : Do you really want to know?! Stare de spirit : I'm always in the mood.
| Subiect: Re: Love and Hate Vin 16 Aug 2013, 16:02 | |
| |
|
| |
Raluca :D Chūnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Oradea-Bihor acebook : Raluca Nr. mesaje : 583 Puncte : 647 Reputatie : 66 Hobby-uri : Mai multe :) Stare de spirit : Happy
| Subiect: Re: Love and Hate Vin 16 Aug 2013, 16:32 | |
| |
|
| |
Annette Sennin
Sex : Varsta : 24 Localizare : . Nr. mesaje : 569 Puncte : 664 Reputatie : 63 Hobby-uri : . Stare de spirit : .
| Subiect: Re: Love and Hate Vin 16 Aug 2013, 17:19 | |
| Dar ce? Of, Ale , de ce te-ai oprit tocmai cand devenea mai interesant? Oricum multumesc pentru anunt, dar mai ales ca ai adus in sfarsit capitolul asta. Ce ti-a luat asa de mult? Sa sti ca sunt suparata pe tine. Ai scris un capitol minuscul si l-ai adus si tarziu. GLumesc, dar data viitoare adu next-ul mai repede. Sasuke o merita, el e de vina ca sufera Sakura. Ma intreb ce se va intampla in continuare, deci pune next-ul repede , repejor. Deny te |
|
| |
~Linna~ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In mister.... Nr. mesaje : 656 Puncte : 752 Reputatie : 35 Hobby-uri : Cititul Stare de spirit : Is a secret...
| Subiect: Re: Love and Hate Vin 16 Aug 2013, 17:21 | |
| hei...mersi de anunt..... imicplace mult capitotlul...sa ma anunti si de urmatorul pupiceiiiiiiiii |
|
| |
Dana :3 S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : In fata ta. acebook : Dana Nr. mesaje : 3561 Puncte : 5056 Reputatie : 257
| Subiect: Re: Love and Hate Vin 16 Aug 2013, 18:03 | |
| Edit Dupa mult timp ti-ai adus aminte si de noi Un capitol foarte frumos, dar Sasuke chiar nu s-a gandit ca poate Ino faci asa doar sa vada cum va reactiona sau nustiu ce sa mai zic Ai terminat si capitolul cand devenea mai interesant te pwp spor la idei si la inspiratie |
|
| |
itasaku99 Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : la laptop 50/24 ore pe zi Nr. mesaje : 870 Puncte : 947 Reputatie : 68 Stare de spirit : crazy forever
| Subiect: Re: Love and Hate Dum 25 Aug 2013, 23:18 | |
| Ok Sasuke te ucid. Doar pentru ca unei fete nu-i place de un baiat nu inseamna sa renunti la dragostea vietii tale idiotule. Cum poti fi asa de bou incat sa nu-ti dai seama ca Sakura chiar te iubeste. Of, ce ti-e si cu dragostea asta. Mersi de anunt si abia astept continuarea. |
|
| |
• Schweppes • Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Who cares ?! Nr. mesaje : 381 Puncte : 445 Reputatie : 52 Hobby-uri : Leneveala :3 Stare de spirit : Supravietuiesc
| Subiect: Re: Love and Hate Mar 27 Aug 2013, 17:22 | |
| Buna ! Iti citesc fic-ul de... azi , dar nu am plecat de langa monitor pana nu am terminat sa citesc capitolele anterioare si sa iti las un comentariu. So, momentul a sosit ! Sasuke, mama... O intebare intrebatoare care ma tot intreaba, asa ca te intreb si eu pe tine : ESti nebun ?! Daca nu te iubea/placea, nu era cu tine. Asa cum a fost la inceput Sa imi dea cineva o caramida (D) ! Biata Sakura ! Stiu prin ce trece; that boys ! Insa ea nu merita sa treaca prin asa ceva... In capul meu se deruleaza 100 de variante posibile de continuare, toate diferite, toate SIMULTAN ! Asa ca te rog sa aduci capitolul urmator pana nu mi se arde cu circuit si intru in "stand by" Sper ca nu e prea mare deranjul daca te rog sa ma anunti si pe mine Te P.S. : Ai avut o evolutie foarte frumoasa de-a lungul fic-ului ! |
|
| |
Adda Bunny Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Ploiesti acebook : Alexandra Brujban
Nr. mesaje : 409 Puncte : 452 Reputatie : 21 Hobby-uri : Sa dorm, sa ascult muzica, si sa dorm ascultand muzica
| Subiect: Re: Love and Hate Sam 07 Sept 2013, 17:03 | |
| Hey, merci de anunt! Capitolul a fost minunat! Sasuke, esti un tam*it, cu pana mea te-ai gandit ca Sakura nu te iubeste? In fine, tu esti cel care pierde! NU eu! Merci de anunt iubita si sper sa continui sa ma anunti! Savvy! |
|
| |
csilla12 Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : sibiu acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 87 Puncte : 95 Reputatie : 0
| Subiect: Re: Love and Hate Mar 10 Sept 2013, 12:43 | |
| scuze ca nu am mai lasat vreun comentariu ficul tau este frumos .de abia astept sa vad continuarea |
|
| |
Yang Jōnin
Sex : Varsta : 16 Localizare : Nr. mesaje : 1038 Puncte : 1376 Reputatie : 152 Hobby-uri : ᴡᴇᴇᴅᴏɴᴛᴄᴀʀᴇ Stare de spirit : make sasu.fairtopic great again
| Subiect: Re: Love and Hate Mar 12 Noi 2013, 17:46 | |
| Fanfic blocat din cauza inactivităţii. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Love and Hate | |
| |
|
| |
|