|
|
Autor | Mesaj |
---|
Othelia Wundlang Chūnin
Sex : Varsta : 100 Localizare : "Welcome in Wonderland", wrote there. Nr. mesaje : 769 Puncte : 870 Reputatie : 53 Hobby-uri : Calm down, lady... Stare de spirit : I don't really give a f#@k.
| Subiect: Re: Veghează-mă din umbră Dum 24 Aug 2014, 20:46 | |
| Uaaaa. Nu pot sa cred! Am avut dreptate! Stiam eu, nu stiu de unde, am visat intr-o seara, numele asta... Suigetsu. Bâi... nu pot sa cred! Sunt o Einstein! De ce nu mi-am facut cont mai repede ca sa iti prind ficul? Habar n-am. Oricum, il ADOR! Stii ce e aia? Da da! Cu tine vorbesc! Si daca nu pui next mai repede o sa vorbesc singura! Oficial, e al 3-lea fic preferat de pe lista. Doamne, cum va vin ideile astea? Nu as putea scrie un asa fic nici in 100 ani. In fine, go back to Earth. Te rog, te implor... ANUNTA-MA CAND PUI NEXT, CA MOR! Ok, Dany terminat. Spor la scris si sanatate :) ;) :P |
|
| |
onysya19 Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : vaslui acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 96 Puncte : 99 Reputatie : -3
| Subiect: Re: Veghează-mă din umbră Lun 25 Aug 2014, 14:54 | |
| Chiar daca eram 99% sigura ca era Sasuke am fost puutin dezamagita.Imi doream atat de mult sa aflu cine e SUI .Nu conteaza.Aflu eu pana la urma. Sper sa aduci cat mai repede next-ul. |
|
| |
JoaquiN Sensei
Sex : Varsta : 28 Localizare : Iasi acebook : https://www.facebook.com/lexx.ltk Nr. mesaje : 1300 Puncte : 1642 Reputatie : 194 Stare de spirit : Fomista
| Subiect: Re: Veghează-mă din umbră Mier 27 Aug 2014, 14:31 | |
| Buna ^^Am gasit si eu in sfarsit continuarea la Ura dintre cele doua clanuri :)))Am fost cam inceata, dar mai bine mai tarziu decat niciodata. (A)Imi place mult cum ti-ai continuat ficul, chiar sunt impresionata de idee si de felul in care o dezvolti. Cu fiecare capitol postat devin din ce in ce mai curioasa si chiar imi parel, rau ca nu mai era inca un capitol postat :( eram atat de prinsa in poveste incat nici nu mi-am dat seama cand s-a terminat :)))Abia astept sa citesc capitolul, sper sa-l postezi repede. Spor la scris *:*. Daca nu te deranjeaza, sa ma anunti si pe mine :) |
|
| |
Violence Vic Chūnin
Sex : Varsta : 22 Localizare : Hell Nr. mesaje : 556 Puncte : 627 Reputatie : 21 Hobby-uri : killin' chillin' Stare de spirit : wanna murder someone
| Subiect: Re: Veghează-mă din umbră Mier 03 Sept 2014, 15:29 | |
| Hei!Nu am mai intrat de mult pe cont, nu am avut acces la internet. Capitolul a fost foarte bun, astept continuarea. Ja ne! |
|
| |
Elena S. Chūnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Galati Nr. mesaje : 748 Puncte : 835 Reputatie : 57
| Subiect: Re: Veghează-mă din umbră Joi 11 Sept 2014, 12:45 | |
| Nu are rost sa ma plang de rapiditatea cu care postezi, nu? Chiar mi se pare interesanta ideea, iar ipotezele cu privire la SUI sunt o multime. Am vazut una cum c-ar fi Sakina si Itachi. Totusi, nu sunt atat de sigura in special ca parca i-au gasit morti daca-mi aduc eu aminte si sunt destul de sigura ca nu este ca-n Pretty Little Liars(daca ai citit cratea o sa-ntelegi. daca nu, nu baga in seama). In orice caz astept continuarea, care posibil sa vina peste cel putin o luna. -_- |
|
| |
Othelia Wundlang Chūnin
Sex : Varsta : 100 Localizare : "Welcome in Wonderland", wrote there. Nr. mesaje : 769 Puncte : 870 Reputatie : 53 Hobby-uri : Calm down, lady... Stare de spirit : I don't really give a f#@k.
| Subiect: Re: Veghează-mă din umbră Vin 19 Sept 2014, 13:54 | |
| Ok... Eu una m-am bitosit. Cum sa nu pui nextul? Hai ca scoala nu e așa de grea... nu? Ce noroc pe mine... în fine, revenind: hai cu next! Aa da, te rog Da-mi și mie un mesaj după ce îl pui. Aștept :) zbye! :) |
|
| |
Yuri Academy Student
Sex : Varsta : 24 Localizare : Pe scaun acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 7 Puncte : 13 Reputatie : 0 Hobby-uri : Music is my life Stare de spirit : I fucking love
| Subiect: Re: Veghează-mă din umbră Mar 23 Sept 2014, 15:09 | |
| Hei! Am citit şi "Ura dintre două clanuri" şi mi-a plăcut foarte mult,iar acum am citit şi "Veghează-mă din umbră" este aşa interesant,dar next-ul când îl pui? Nu mă lăsa aşa cu ochii în soare Sper să aduci repede continuarea si sper să mă anunţi când o faci Bye |
|
| |
Akatsuki_lavy Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucuresti acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 282 Puncte : 294 Reputatie : 18
| Subiect: Re: Veghează-mă din umbră Mar 06 Ian 2015, 00:09 | |
| Dulciiii deci.....NU AM CUVINTE .mesic pentru anunt si te astept cu next - ul .Akatsuki te pupa |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Veghează-mă din umbră Vin 17 Iul 2015, 13:22 | |
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Veghează-mă din umbră | |
| |
|
| |
|