Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
That's our forum way!
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
Sex : Varsta : 24 Localizare : Medias / Bucuresti acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 378 Puncte : 413 Reputatie : 17 Hobby-uri : sa joc fotbal, sa desenez fete anime,sa citesc fan ficuri , sa ascult muzica , sa inot , sa joc Cs , Dinamo Stare de spirit : melancolica alias ganditoare
Subiect: Re: Veghează-mă din umbră Mar 25 Iun 2013, 10:32
Hey !
In primul rand as vrea sa-ti multumesc pentru anunt !
Capitolul a fost de-a dreptul minunat , dar scurt ....
Se vede de la o posta ca ti-ai imbunatatit scrisul si vreau sa te felicit .
Oricum astept next-ul cu mare , mare nerabdare ( sper ca ma vei anunta atunci cand il vei posta ) si sper ca de data asta sa fie mai lung .
Pana data viitoare te-am pupacit dulce !
P.S succes la examene
Alice Demonia Genin
Sex : Localizare : constanta acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 141 Puncte : 154 Reputatie : 11 Hobby-uri : MUSIC ON! Stare de spirit : who cares?
Subiect: Re: Veghează-mă din umbră Sam 29 Iun 2013, 17:38
Hey! in sfarsit ai pus next, oricum chiar daca a fost cam tarziu e bun. Sui? hmm..poate e de la Sasori sau de la Suigetsu, Sasuke cam iese din joc pentru ca a fost toata perioada aia cu ea in drum spre casa. Ms ca m-ai anuntat si sper sa o faci in continuare.
csilla12 Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : sibiu acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 87 Puncte : 95 Reputatie : 0
Subiect: Re: Veghează-mă din umbră Dum 30 Iun 2013, 13:59
suberb ce mai pot sa spun decat mersi ca mai anuntat si de rog adu capitolul urmator
Doody Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : undeva in lume acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 86 Puncte : 88 Reputatie : 6 Hobby-uri : dansul, cantatul, desenatul, compusul Stare de spirit : depinde
Subiect: Re: Veghează-mă din umbră Lun 01 Iul 2013, 16:14
buna am ajuns si eu pe la ficul tau imi place mult anuntama cand pui nextul spor la scris TE
Bianca =D Chūnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Intr-un vis frumos.. acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 770 Puncte : 909 Reputatie : 41 Stare de spirit : Obosita!!
Subiect: Re: Veghează-mă din umbră Lun 01 Iul 2013, 22:56
Buna buna Am ajuns si eu pe la ficul tau Un capitol minunat si o ideie interesanta Vreau sa stii ca lam citi si celalalt fic terminat spor la idei in continoare astept nextul
♥Demy♥ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bacau acebook : Denisa Popa Nr. mesaje : 685 Puncte : 777 Reputatie : 38 Hobby-uri : Scris, Citit, Desenat, URMARIT NARUTO , mai multe :) Stare de spirit : visatoare.....si aeriana <3
Subiect: Re: Veghează-mă din umbră Sam 06 Iul 2013, 14:29
hello ! am venit si eu pe aici , am citit si " ura dintre cele doua clanuri " si mi-a placut mult , ai un fic de nota 10 , un singur lucru lipseste ... NEXT-ul , cred ca ai luat vacanta de la fic , oricum il astept cu nerabdare . spor la tastat ! ja ne !
Caρρυccιησ ♥ S-Class
Sex : Varsta : 25 Localizare : Baia Mare , Maramures, Romania. acebook : Adria Nr. mesaje : 3033 Puncte : 3625 Reputatie : 332 Hobby-uri : Writing, chating, smoking, loving. Stare de spirit : Meh.
Subiect: Re: Veghează-mă din umbră Dum 07 Iul 2013, 02:44
Yumi, esti de-a dreptul geniala! Pe langa ca prima parte a ficului tau ( Ura dintre clanuri, idk ) l-am adorat enorm, aceasta nu a scazut din ochii mei! Nici nu ai scris mult si deja mi-e legat de inima <3 Ai o imaginatie foarte bogata, de aceea te apreciez enorm! Adu te rog nextul cat se poate de rapid :( , fierb aici Nu uita, esti o scriitoare excelenta ! Ja ne !
Sansa ♛ Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : no idea. Nr. mesaje : 316 Puncte : 399 Reputatie : 59 Stare de spirit : meh.
Subiect: Re: Veghează-mă din umbră Lun 08 Iul 2013, 23:53
De ce am vaga senzatie ca te uiti la Pretty Little Liars si de acolo ti-a venit ideea cu "mesajul misterios"? :))) In fine, poate e asa, dar daca ma insel nu ma baga in seama, iau in considerare toate posibilitatile In orice caz, absolut genial tot ficul si sper sa nu se mai certe ataaataaa :(( ca is mult mai frumosi cand se comporta frumos si cand el se da intr-una la ea si ea il respinge ^.^
Si btw, eu nu cred ca "SUI" e Sasuke... nu avea cum sa prevada chestia asta si nu putea sa-l lipeasca fara sa vada, dar presupun ca orice e posibil :)))
Multa bafta la noul capitol si sa nu uiti sa ma anunti!!!! >:D<
Yumi Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In my own world Nr. mesaje : 415 Puncte : 482 Reputatie : 48 Hobby-uri : Dansul, muzica si cititul.
Subiect: Re: Veghează-mă din umbră Mar 09 Iul 2013, 19:37
Da, "ai impresia bine" ,Sansa :D:Ma uit la Pretty Little Liars, dar sincer ma gandeam la ceva de genu' cu mesaje anonime de mai de mult, insa nu prea avea treaba cu "Ura dintre doua clanuri" asa ca am pus-o aici :D:Scuze de intarziere, dar saptamana asta chiar aduc next-ul :^^:Ador faptul ca aveti pareri diferite despre SUI. Se pare ca acest personaj isi face treaba si anume, aceea de a va stimula imaginatia :D:Puuuup
Subiect: Re: Veghează-mă din umbră Vin 12 Iul 2013, 17:05
sa stii ca ai stofa de scriitoare imi place mult ficul tau
Hellspawn Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 817 Puncte : 1106 Reputatie : 101
Subiect: Re: Veghează-mă din umbră Sam 13 Iul 2013, 22:04
Mama Yum's!Ce mai sezon doi!Este perfect!Ai evoluat foarte mult de la primul capitol din "Ura dintre cele doua clanuri" Insa nu reusesc sa imi dau seama cine naiba este SUI asta.Am o mie de ideei in cap dintre care cateva sunt stupide.Oricum sper sa aduci nextul curand caci eu mor aici de nerabdare.E putin cam trist modul in care a evoluat relatia dintre Sasuke si Sakura mai els ca ei au impartit si patul -daca sti la ce ma refer- odata.Oricum deja m-am indragostit de el si sper sa ma anunti si pe mine de next Yum's!
Yumi Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In my own world Nr. mesaje : 415 Puncte : 482 Reputatie : 48 Hobby-uri : Dansul, muzica si cititul.
Subiect: Re: Veghează-mă din umbră Mar 16 Iul 2013, 03:12
Capitolul 5: Am crezut greşit. Iartă-mă!
Tss! Cine are nevoie de un „aşa salvamar”? Cât de nesimţit şi înfumurat poate să fie? Dacă până acum am avut îndoielile mele, acum sunt mai mult ca sigură că Sasuke îşi face de cap ca fiind SUI. Şi are sens! Nici nu ştiu de ce nu mi-a trecut prin cap mai devreme! El a fost şi în anfiteatru, în prima zi, când ne-am prezentat. Aşa s-ar explica şi primul mesaj de la SUI. Dar de ce ar face asta? Iniţial aş spune că un foarte bun motiv este pentru a mă necaji, dorinţa sa cea mai mare, însă asta presupune să stea pe langa mine mult, ceea ce l-ar seca încetul cu încetul, ca o lămâie, până ar rămâne fără energie. Îmi iau un suc din frigider, după care sun la fete să văd dacă trebuie să le iau eu cu maşina sau vin ele la şcoală, singure. De Hinata n-am putut să dau şi la Ino am avut surpriza să aud că era deja cu un băiat prin oraş şi venea fără noi azi. Pei...mă gândesc să nu mai ies azi din casă, cel pulţin nu pentru a mă duce la cursuri plictisitoare, deşi aş vrea atât de mult să discut cu păpuşel câteva chestii. În principiu, despre cât de comic s-a făcut în ultima vreme. Nu-nţeleg de ce nu-şi vede de logodnica aia a lui şi nu mă lasă pe mine in pace. Eu te las, tu ma laşi. Cât de sadic trebuie să fii ca să adori să vezi cum duşmanul tău se chinuie, se sperie, se îngrijorează etc. Un monstru....un adevărat monstru... Mi s-a dus şi pofta de suc aşa că-l duc înapoi, între timp, pe primul raft al frigiderului văd o cutie de bomboane, mai exact trufe, preferatele mele. Era imposibil, luând în considerare faptul că eu n-am mai cumpărat trufe de când am venit din New York....Pe spatele cutieti era scris cu ruj de-un roşu aprins, aprins. Din expertienţa mea, care în materie de produce cosmetice este foarte multă, acela era ruj Shiseido de cel puţin 60 de dolari, de care am avut şi eu odată. “ << A fi sau a nu fi: iata-ntrebarea. Mai nobil e sa-nduri in cuget, oare…>>? -SUI“
La dracu! Cineva tocmai a intrat în casa mea, în bucătăria mea, până a ajuns la frigider doar ca să-mi dea citate de Shakespeare! Mă uit îngrijorată peste tot, sperând să fie totuşi simpla mea imaginaţie, dar nu e. Cineva chiar a fost aici! O Doamne! Un nebun, psihopat mi-a intrat în casă, mă urmareşte de nicaieri şi ştie şi ce gândesc! Cum este asta posibil? Inima începe să-mi bată tare de tot, imaginându-mi o grămadă de lucruri. Doamne fereşte! Perversul ăla a fost în casă când eu dormeam şi m-a văzut în rochia mea de seară, probabil şi-a şi pus mâinile de obsedat pe corpul meu. Cum am putut să nu mă trezesc? Şi mai important, de unde are chei?! Încep să respir greoi la gândul c-o să se întoarcă şi cine ştie ce-o să se întâmple. Cine ştie dacă o să fiu în stare să mă transform după tâmpenia aia de restricţie a clanurilor şi dacă nu... ce-o să fac pentru a mă apăra? Un scârţâit încet, ce venea dinspre uşa îmi ţiuia în urechi.Pot să jur că am auzit asta! Nu glumesc şi nu sunt nici paranoică... Iau încet un cuţit în mână şi-l ascund la spate, după care ma îndrept către sursa zgomotului. Cănd uşa sufrageriei dă să se deschidă, îmi pocneşte inima în mine şi sunt pregătită să înfing cuţitul în SUI, în sfârşit să pun capăt la toată nebunia asta, însă ma opresc fix la limită. Doi ochi albaştrii în care se citea cu uşurinţă frică , părul blond, foarte ciufulit ce avea direcţii în sus de parcă persoana respectivă a pus mâinile în priză, îmi facu inima să se spargă de teamă că aş fi putut s-o omor.
-Naruto! -Îi mulţumesc lui Dumnezeu că eşti bine! Am încremenit când am văzut uşa deschisă! O, mamă!şi spunând asta ma strânge in braţe tare, facându-mă să mă tai la măna dreapta, din cauza cuţitului ce se înfingea în carne, în spatele meu, pentru a nu-l observa blondul Apreciez foarte mult gestul lui. Nu cred că-ar mai fi intrat cineva în casa unei persoane care a fost spartă de un hoţ. Desprind uşor îmbraţişarea pentru că aveam şi eu limitele mele de durere. Cuţitul îmi ajunsese până la os. -Mă gândeam să mergem împreună la şcoală, dacă asta e ok pentru tine, normal. Sasuke probabil e cu Karin, se ling prin maşină sau prin vreun colţ al şcolii şi Kiba este în oraş. Scăparea perfectă pentru a mai ieşi şi noi puţin, nu? Dar lasă asta! Nu mă duce pe mine cu zăhărelul! Ce-i cu uşa deschisă? Ai probleme cu cineva? Te deranjează careva? Spune-mi doar şi rezolv imediat! -Nu nu! ... Am uitat-o eu. Azi am ieşit să-mi iau un suc şi am uitat uşa deschisă când m-am întors. Prostuţa de mine...haha! Niciun motiv de îngrijorare, dar mulţumesc mult! -Sigur? Sakura, doar spune-mi şi-... -Naruto! Dacă ai terminat cu prostiile, ce-ar fi să ne mişcam picioruşele!
Nu mai putea să spună nimic că l-am şi luat de mână. În timp ce el vorbea în maşină despre vrute şi nevrute, eu mă gândeam ce a fost, ce se întamplă si ce va fi. Să reluam toată povestea asta de doi bani, scoasă de la filmele cu proşti : un obsedat mă urmareşte probabil din momentul când am pus piciorul pe aeroportul din capitală; îmi trimite mesaje cu scopul de a-mi reaminti de prezenţa sa stupidă; prin mesaje, se observă că e oriunde, oricând, deşi e aproape imposibil căci nu se vede nicăieri, de catre nimeni! Dar nu contează... să sfidăm legile naturii! Să ne jucăm de-a omul invizibil! Yay! ; are cheile de la casă, în aşa fel încât poate să intre şi să iasă când vor muşchiuleţii lui. Poate să caute prin lucruri, să mă răpeasca, să ma omoare sau chiar violeze, să pună somnifere in apă, să-mi ia bani sau alte lucuri preţioase sau să-mi facă probleme mult mai mari. Că doar ce naiba? Are drepturi baiatu’!; şi alt lucru impresionant dacă am fi în filme poliţiste, dar înfiorator în realitate, mai ales în cazul meu, este că ştie ce gândesc!’ai lasă-mă! Mămică, vin acasă cu bărbatul perfect, cel care ştie ce vrea şi cum gândeşte o femeie! Cum Dumnezeu mă cunoaşte aşa de bine încat ştia că-l suspectez pe Uchiha, de’ a venit într-un timp atât de scurt să-mi scrie replici de Shakespeare, speciale pentru că eu mă gândeam cine ar putea fi?
Şi toate astea, pentru mine! Mă simt aproape onorată...Mda, aproape. Nici n-am idee ce-ar trebui să fac, cum ar trebui să procedez. Să merg la poliţie –N-ar fi o idee bună, că n-ar face nimic. Ştiu eu cum procedează ei...cu gogoşile în braţe. Plus că dacă e un psihopat, s-ar înfuria şi cine ştie ce mi-ar face-, să le spun părinţilor sau prietenilor –Nu, că i-aş băga şi pe ei şi n-ar face nimic. Nu vreau să se afle în pericol! – sau să fac ca acum, respectiv nimic şi să innebunesc în continuare, făcând ce vrea el să fac, să nu implic pe nimeni. Sincer, oricât de mult aş urî, asta e singura opţiune... Deodată maşina se opreşte brusc şi eu observ c-am ajuns în parcarea Universităţii. Blondul se dă frumuşel jos, îşi dă c-o mână prin păr, ravaşindu-l mai tare, înnebunind o grămadă de fete ce se holbau deja la el, după care le pune în buzunar şi se îndreaptă spre cealaltă uşă a automobilului. Mi-a deschis-o şi s-a lăsat pe vene pentru a ‚‚mă vedea mai bine’’.Tot timpul ăsta, deşi pare ciudat, eu mă uitam numai înainte, la clădirea imensă crem, de parcă n-aş mai fi vazut în viaţa mea o ‚‚asemenea şcoală’’. -Oy! Saku, trezeşte-te! Am ajuns! Ştii, oi fi eu leneş de’ nu-mi pasă de note, dar prost nu! Tu ai ceva în cap’şorul ăla ce te frământă oribil. Haide rozalio! Chiar mă întristezi. Noi ne spuneam tot, ai uitat, ce naiba?! spuse asta pe un ton foarte calm, aproape cu milă -Greşeşti, măi blondi! -şi-am început să chicotesc punându-i mâna-n păr, ajungând la un momet dat să ma joc cu el- Sincer, mă gândeam acum cum de am fost aşa de aiurită încât să las uşa deschisă. Pf...îmbătrânesc şi uit. Let’s move our asses before sir S will come and shout at us.
Cine-ar fi crezut că în acel moment am fi fost pândiţi de doi ochi mult prea curioşi, ce nu-şi puteau căuta de lucru? Noi ne-am luat la revedere civilizat, de fapt, Naruto îmbrăţisându-mă pe mine şi ne-am văzut fiecare de cursurile sale. La prima pauză, am simţit nevoia să ma duc să ma schimb la baie. Se sunase deja de intrare, deci nu prea mai era pauză, însă cursul ce urma nu era chiar asa de important, aşa c-am profitat. Îmi rupsesem din greşeală bluza şi avusese una de rezervă Hinata, norocul meu. Ca orice fată probabil, prima dată când am intrat în ‚‚incinta toaletei’’ m-am uitat uitat la oglindă, însă fix când să iau o şuviţă ce mă deranja, trupul meu face contact cu ceva tare, după care este trântit îngrozitor de violent, dac-aş putea spune, de perete băii. Pentru câteva secunde nu m-am putut mişca deloc, căci mâna cuiva îmi ţinea gâtul şi nişte ochi de-a dreptul demonici mă priveau c-o ură de nedescris. Un roşu aprins asemeni sângelui... O dorinţă cumplită de distrugerea si sănge proaspăt era închegată în acele pupile neobişnuite pentru muritorii normali. Nu mai puteam respira. Sasuke mă strangea atât de bine încăt îmi dădea căteodată voie să respir câteva ‚‚grame’’ de aer. Colţii săi înspăimântător de atrăgători si albi erau lăsaţi la vedere, mai mai să tragă hainele şi carnea de pe mine...Abia am putut un pic să scot câteva sunete.
-Ce...na..iba ai? -Javră nenorocită! Trebuia eu să intru în povestea asta de doi bani! Nu puteam să te las să mori pur şi simplu?! Oricum nu mureai! Eşti un vârcolac mort, păpuşă! Rezolv eu acum ce trebuia s-o fac atunci! Nu glumea! Îşi încolăcise mâna atât de tare în jurul gâtului meu, încât nu mai aveam aer deloc, deloc. N-am de gând să mă las călcată în picioare, mai ales de prinţul vampirilor aşa că mi-am adunat toate forţele,chiar şi cu mâna tăiată, l-am luat de gulerul cămăşii şi l-am aruncat în celalalt perete al încăperii. Cum am scăpat de el, mi-am tras dulcea răsuflare. -Da’ cine te crezi Uchiha?! Pe cine ai tu impresia că sperii aşa? Nenorocitule, cine te crezi de ai sărit la gâtul meu?! Vrei să mă omori? Perfect! Abia aştept să mor, crede-mă că viaţa mea nu mai e aceeasi fără Sakina si voi muri cât de curând voi putea, te asigur, dar nu de mâna ta, al naibii! Dacă ai impresia că-ţi sunt inferioară, greşeşti fraiere! Vin-o în faţă să ne luptăm dacă mă urăşti aşa tare, dar nu pe la spate trişorule! Oricum mereu s-a vrut a se vedea care sunt mai buni: vârcolacii sau vampiri. Asta-i ocazia noastră păpuşel! Ochii săi roşii n-au disparut. Erau disperaşi după sânge şi vedeam asta foarte uşor. Eram pregătită de luptă. Nu mai sunt drăguţă. Nu mai îndur. Dacă aşa vrea, aşa facem! Nu are cum să-nvingă. Ambii pereţi ai camerei erau distruşi pe jumătate. Când s-a ridicat de jos, brunetul s-a şters la buze de sânge, că l-am trântit c-o forţă de 3 ori mai mare decât facuse el şi mi-a aruncat la piciore o poză, începând dupaia să urle ca un nebun ‚‚Ce-i asta Haruno? Când Dumnezeu ai avut timp să faci asta?’’ şi bla bla bla. Nedumerită, ma holbam la poză din picioare, dar tot nu reuşeam să-mi dau seama ce era, din cauza distanţei, aşa că, cu garda sus, m-am coborât să iau nenorocita aia de poză. Eram eu cu Sasuke, sărutându-ne, uzi amândoi. De fapt, eu eram leşinată şi el peste mine, îmi făcea respiraţie gură-la-gură, dar cine nu ştia asta, putea interpreta altfel cu totul altfel. De unde a fost asta făcută şi de către cine?!
•°•Andy Quinn•°• Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Timisoara :P Nr. mesaje : 304 Puncte : 349 Reputatie : 13 Hobby-uri : ♫ Muzica ♫ Stare de spirit : Without music, life would be a mistake.
Subiect: Re: Veghează-mă din umbră Mar 16 Iul 2013, 08:01
Imi place din ce in ce mai mult ficul tau Acum ai mult mister si asta ma atrage pe mine, deci ai un fan loial aici, gata sa-ti citeasca capodoperele Presupun ca SUI i-a dat lui Sasuke acea poza, ca la altcineva nu ma pot gandii Oricum, eu astept nextul, draga mea! Spor la scris si la idei!
crisalex Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Constanta Nr. mesaje : 951 Puncte : 1016 Reputatie : 77 Stare de spirit : Dezastru
Subiect: Re: Veghează-mă din umbră Mar 16 Iul 2013, 09:45
Ei bine, ai scris un capitol GENIAL, mi-a placut totul! :love:Misterul a dominat capitolul si chiar m-am gandit cine este acest SUI, in niciun caz nu cred ca este Sasuke. Dar cred ca SUI i-a fotografiat pe Sasuke si Sakura. Nu stiu daca am dreptate, dar cumva Naruto o place pe Sakura? Oricum, abia astept nextul! Multumesc pentru mesaj si sper sa-l primesc si data viitoare! Kiss!
Hellspawn Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 817 Puncte : 1106 Reputatie : 101
Subiect: Re: Veghează-mă din umbră Mar 16 Iul 2013, 10:01
Yum's esti geniala,zau ca esti,dar ma enervezi al dra*ului de tare cand ma lasi in suspansul asta...Deja stiu cine a facut poza(banuiesc) insa vreau sa o aud din gura ta sau mai bine zis vreau sa o vad scrisa de mana ta!Acum,din cauza ta o sa stau ca pe ace pana la capitolul urmator ca sa aflu ce sa intamplat.Mersi de anunt,sa aduci nextul repede!Pupici!
Karen was here! :*
Sunako Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Unde este distractie acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 331 Puncte : 473 Reputatie : 36 Hobby-uri : Cant , dansez intr-un cuvant ma distrez Stare de spirit : Vesela ca de obicei
Subiect: Re: Veghează-mă din umbră Mar 16 Iul 2013, 10:26
Buna ! Multumesc de anunt , asteptam de mult acest capitol . Am o intrebare pe Sasuke il mai chema cumva Usui , caci daca stergi u , ramane Sui si anume numele obsedatului . Ar ras mult la fazele cu obsedatu , perversu , psihopatu , etc . Dar daca Sasuke nu-i vinovatul atunci cine ? Vom trai si vom afla . Astept next sa ma lamutrsc . Sa ma anunti , tu sa nu uiti ! Dimineata asta m-am trezit cu rime , habar n-am e ce .
İuliá Academy Student
Sex : Varsta : 24 Localizare : . acebook : Iulia Cristiana Nr. mesaje : 39 Puncte : 38 Reputatie : 3 Hobby-uri : Singing & Reading Stare de spirit : ♥♫
Subiect: Re: Veghează-mă din umbră Mar 16 Iul 2013, 11:03
Wow,wow,wow,wow! Deci asta a fost cel mai tare capitol! Sincer acum ... Nu trebuia sa reactioneze asa Sasuke... Prima data credeam ca era gelos din cauza ca Sakura s-a cam apropiat de Naruto care cred ca o place :)). Sper ca tot ficul sa se termine cu bine,dar stiu ca tu ai de gand sa ii apropii pe protagonisti incetul cu incetul. Deocamdata Sasuke vad ca se departeaza din ce in ce mai mult :(. In fine .. pot spune ca esti o scriitoare foarte talentata si ma bucur ca am dat peste sezonul 2. Si sezonul 1 a fost superb! Sper ca acum cat este vacanta...sa scrii mai mult,si sa fii activa! Deci cu alte cuvinte: Next! :*.
Bianca =D Chūnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Intr-un vis frumos.. acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 770 Puncte : 909 Reputatie : 41 Stare de spirit : Obosita!!
Subiect: Re: Veghează-mă din umbră Mar 16 Iul 2013, 11:17
Esti geniala , un capitol minunat dar nu imi place suspansul deloc pana la urma cine o fi SUI? MULTUMESC DE ANUNT astept nextul repede
Raluca :D Chūnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Oradea-Bihor acebook : Raluca Nr. mesaje : 583 Puncte : 647 Reputatie : 66 Hobby-uri : Mai multe :) Stare de spirit : Happy
Subiect: Re: Veghează-mă din umbră Mar 16 Iul 2013, 11:38
Esti rea de ce l-ai terminat exact cand totul devenea mai interesant Se pare ca acel SUI ii cam face probleme Sakurei stii mi-a traznit o idee prin cap...daca SUI sunt de fapt initiale de la ceva nume? si initialele alea ar putea proveni de la a Itachi si Sakina...ei sigur au murit? si...si... daca au murit poate ii bantuie pe ambii...adica la inceput am inteles ca era faza ca Saku tot primeste biletele dar acum si Sasuke?! ce vantu' se intampla?! Te rog eu din tot sufletelul meu sa aduci repede next-ul si daca poti da-ne acolo un indiciu minuscul despre cine poate fii acel SUI Te rooggg ai putea sa ne spui daca sunt niste initiale sau prescurtarea unui nume. Te rog mult de tot da si tu un indiciu micut acolo Mersi ca mai anuntat de next te-am ~Sayonara~
Ultima editare efectuata de catre Raluca :D in Mar 16 Iul 2013, 21:26, editata de 1 ori
Subiect: Re: Veghează-mă din umbră Mar 16 Iul 2013, 12:06
Vaaaaii, chestia asta devine din ce in ce mai interesanta daca asta e macar posibil. Ca sa fiu sincera, nu am nicio idee care ar putea fi identitatea lui SUI, dar nici n-am de gand sa imi bat capul, pana la urma de-asta esti tu aici, sa ne luminezi capsoarele putin cate putin. Iti multumesc pentru anunt, am fost tare fericita sa vad ca ai mai scris un capitol si sunt tare curioasa cum va continua toata aceasta poveste, mai ales ca Sakura pare sa fie in pericol, intr-un fel sau altul. Nu preva dlucruri prea bune venind din partea acestui SUI, care pare sa fie mai presus de un obsedat. Oricum ar fi, abia astept urmatorul capitol si reactia Sakurei, caci tare imi e teama ca o sa faca o criza isterica. Spor la scris in continuare si multe idei frumoase. Te pup. :*
csilla12 Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : sibiu acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 87 Puncte : 95 Reputatie : 0
Subiect: Re: Veghează-mă din umbră Mar 16 Iul 2013, 12:31
foarte frumos. de abia astept sa vad ce urmeaza. te pup!
FreakaDaMenta Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : ..In padurea cu alune... Nr. mesaje : 198 Puncte : 212 Reputatie : 14 Hobby-uri : sa ascult muzica, sa rad pana raman fara aer fara niciun motiv Stare de spirit : se putea si mai bine :-??
Subiect: Re: Veghează-mă din umbră Mar 16 Iul 2013, 12:58
Buna! Am recitit aseara "Ura dintre doua clanuri" ca sa-mi aduc aminte exact cum era povestea. Si acum am terminat de citit capitolele de aici, si-mi place la nebunie cum ai continuat totul. Imi place ca ai bagat chestii noi in peveste (biletele, pozele, urmaritorul), si m-ai facut cu adevarat curioasa Abia astept sa vad ce idei iti mai vin si cum duci mai departe povestea. Imi plac mult ideile tale, si felul in care le pui cap la cap! Spor la scris!
Doody Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : undeva in lume acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 86 Puncte : 88 Reputatie : 6 Hobby-uri : dansul, cantatul, desenatul, compusul Stare de spirit : depinde
Subiect: Re: Veghează-mă din umbră Mar 16 Iul 2013, 13:15
hei Yumi mersi de anunt mia placut mult capitolul sper sa aduci repede nextul si daca poti anuntama si pe mine spor la scris si la idei TE
Dana :3 S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : In fata ta. acebook : Dana Nr. mesaje : 3561 Puncte : 5056 Reputatie : 257
Subiect: Re: Veghează-mă din umbră Mar 16 Iul 2013, 13:16
Hey!!Multumesc in primul rand ca mai anuntat aseara cand teai conectat pe forum am zis ca o sa pui un alt capitol si asa a fost esti formidabila un capitol nemaipomenit tot nu stiu cine e SUI?, daca nu e sasuke atunci cine astept nextul spor la idei in continoare
♥Demy♥ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bacau acebook : Denisa Popa Nr. mesaje : 685 Puncte : 777 Reputatie : 38 Hobby-uri : Scris, Citit, Desenat, URMARIT NARUTO , mai multe :) Stare de spirit : visatoare.....si aeriana <3
Subiect: Vegheaza-ma din umbra Mar 16 Iul 2013, 13:33
My God, Yumi, ce capitol ! Sper sa aduci next-ul repede-repejor si ca ai sa ma anunti si pemine ca-s curioasa sa vad ce se va mai intampla. Si chiar ar fi fost interesanta o lupta. Oricum cred ca ai inteles ideea, ca imi place tare mult si nu mai pot de nerabdare. Am impresia ca SUI nu e un nume, ci mai degraba initialele a ceva si din moment ce ii ghiceste gandurile am o banuiala, dar nu o spun deocamdata, mai intai sa vad next. Ja ne !