| Legaturi de sange , ura si iubire (+16) | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
♥Deyutza♥ Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : in Narniaaa <3 :)) Nr. mesaje : 884 Puncte : 1129 Reputatie : 72 Stare de spirit : Acceptabila. :)
| Subiect: Legaturi de sange , ura si iubire (+16) Mar 17 Mai 2011, 09:04 | |
| asa deci am venit cu un nou fic ... sper sa va placa si am sa va las sa descoperiti singuri despre ce e vorba . Lectura placuta ! Capitolul 1 Vantul adie usor , soptind parca ce urma sa se intample . O seara perfecta pot zice . Maiastra luna e de ceva vreme aparuta , ea e singura care ne mai apara noaptea de pericole . Singurul meu confident cariua ii spun totul , cea mai buna prietena care stiu ca nu ma va trada in veci . Imi simt sufletul gol , dar trupul e atat de greu . Incerc sa ma ridic din pat dar acea durere nu ma lasa. O simt tot mai aproape . Cate o data ma intreb daca chiar e moarta , oare n-a fost doar o iluzie ? Parca m-ar urmari de undeva in umbra asteptand sa fac o miscare gresita . Imi indrept mana usor spre rana . Respiratie mi-e din ce in ce mai greoaie . Noaptea asta imi aminteste de seara blestemata cand am intalnit-o . Noaptea cand destinul mi-a fost schimbat iar visul meu sfasiat in mii de bucati . Trag aer adanc in piept , incercand sa ma calmez . Ma ridic usor din pat si ma indrept spre geam . Vantul a inceput sa bata nebuneste . Crengile copaciilor incep sa se rupa , napustiinudu-se cu brutalitate spre pamant . Cerul incepe sa-si faca prezenta furia . Ah , orice as face nu pot sa nu ma gandesc ca ea este acolo undeva pandiindu-ma . Este ca vanatorul insetat de sange asteptandusi prada sa o ucida fara mila . Printre copacii imi atrage atentia o anumita forma . Evident este cineva acolo . -Cine esti si ce vrei ? spun eu cat se poate de calm . persoana se apropie usor , fiecare pas ma face si mai agitat . Ajunge in sfarsit in lumina oarba al unui felinar . O fata roscata cu parul pana la talie , ochii verzi, imbracata intr-o rochie alba si desculta . Cand o vad paralizez . Nu mai pot face nimic . Trupul incepe sa-mi tremure incontrolabil . In tot acest timp stiam ca este undeva dar in adcancul inimi doream atat de mult sa ma insel si ea fie moarta . -Ce sa intamplat dragule, ai amutit ? Of , ai zice ca nu ma mai recunosti . Te doare nu ? zice ea incercand sa para blanda .Simt cum incet incet o i-au razna , nu-mi pot controla trupul care se prabuseste . Fel si fel de imagini imi invadeaza mintea . Intamplari care nu sunt ale mele . Dar ale cui sunt ? Ah , evident , vrea sa ma faca sa-mi pierd complet mintile . Cat as vrea sa pot disparea intr-un loc in care nu ma poate gasi . Stiu pare ciudat sa-mi fie frica de o fata . Dar ea nu e o simpla fata , nici nu stiti cat as vrea sa o omor chiar in aceasta secunda . Daca n-as fi facut acel juramant stupid acum ea nu ar mai exista . Am jurat ca nici o data nu-i voi face nici un rau indiferent de circumstante , a fost un juramant de sange . Daca voi incalca acest pact ea va ucide fara mile toate persoanele care imi sunt dragi si nu pot lasa sa se intample asta . NU pot . Incerc sa ma ridic usor de jos . Nici nu observasem ca ea plecase deja . Vocea ei imi rasuna in cap ca un ecou . Parca ar fi in capul meu . " - Nu ma subestima dragule ! " Ma aproi de peretele din spatele meu si ma rezem de el . Imi las corpul sa cada in voie . O durere insuportabila imi invaluie corpul . Simt cum ametesc . "- Profita de darul meu ! Nu-l irosi ! " nu pot face aceste cuvinte sa inceteze . Parca ar fi un radio care sa stricat si repeta incontinu acelasi lucru . Simt cum sangele incepe sa-mi clocoteasca din ce in ce mai tare . Durerea de la rana e din ce in ce mai insuportabila . Cadou pe naiba , as da orice numai sa scap de acest " cadou ". O moleseala nemai intalinta pana acum ma cuprinde . Durerea parca a mai incetat . Ma ridic usor si ma indept spre pat . Somnul ma cuprinde imediat si intru pe taramul viselor . Imi pare rau ca este scurt dar nu vroiam sa intru in capitolul urmator . Promit ca urmatorul va fi mult mai lung . Astept critici . |
|
| |
Bombonica Mentolata Legend
Sex : Varsta : 29 Localizare : Galati Nr. mesaje : 2940 Puncte : 3581 Reputatie : 227 Stare de spirit : Happy Happy
| |
| |
Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| |
| |
♥ Nekko ♥ Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Sunt unde vrei tu sa fiu. ;) Nr. mesaje : 750 Puncte : 898 Reputatie : 108 Hobby-uri : Distractie cat cuprinde; aici, acolo, chiar oriunde! xD Stare de spirit : Mereu cu zambetul pe buze. :)
| Subiect: Re: Legaturi de sange , ura si iubire (+16) Mar 17 Mai 2011, 10:28 | |
| Frumos, mi-a placut descrierea N-am prea inteles prea bine despre ce e vorba Vreau next |
|
| |
xLostCandy Chūnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In fatza Pc`ului :-P Nr. mesaje : 842 Puncte : 950 Reputatie : 45 Hobby-uri : Multee ;-) Stare de spirit : La fel ca de obicei. ;-)
| Subiect: Re: Legaturi de sange , ura si iubire (+16) Mar 17 Mai 2011, 13:08 | |
| |
|
| |
Alle Special Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Constanta acebook : Alexandra Stefan Nr. mesaje : 1808 Puncte : 2000 Reputatie : 103 Hobby-uri : Scris, muzica, autoanaliza, multe Stare de spirit : Cea mai fericită persoană pe care o vei întâlni în viața asta
| Subiect: Re: Legaturi de sange , ura si iubire (+16) Mar 17 Mai 2011, 13:52 | |
| imi place vreau next super pupici dulci |
|
| |
^.^Diana Dia^.^ Academy Student
Sex : Varsta : 27 Localizare : undeva departe de realitate Nr. mesaje : 6 Puncte : 10 Reputatie : 2 Stare de spirit : happy
| Subiect: Re: Legaturi de sange , ura si iubire (+16) Mar 17 Mai 2011, 22:12 | |
| imi place chiar daca nu prea am inteles oricum super hai next pupici |
|
| |
Dyamond Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : In sufragerie, in fata calculatorului. acebook : https://www.facebook.com/#!/andra.andreea3 Nr. mesaje : 120 Puncte : 129 Reputatie : 5 Hobby-uri : Sa vizionez Anime-uri! Stare de spirit : plictisita
| Subiect: Re: Legaturi de sange , ura si iubire (+16) Mar 17 Mai 2011, 22:21 | |
| O sa fie un fic SasuSaku? Sau nu? Pun pariu ca o sa fie ceva si cu Sasuke. Ori cum, imi place si astept nextul. P.S.- Pune-l repede sau o uncurci Pwp |
|
| |
ingrid Genin
Sex : Varsta : 29 Localizare : tg-jiu Nr. mesaje : 85 Puncte : 95 Reputatie : 2 Hobby-uri : imi place sa dansez si sa desenez:X Stare de spirit : happy:X
| Subiect: Re: Legaturi de sange , ura si iubire (+16) Mar 17 Mai 2011, 22:22 | |
| nu prea am inteles despre ce este vorba dar abia astept sa aflu cat mai multe deoarece este foarte interesant:x vreau nextu'!!! |
|
| |
♥Deyutza♥ Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : in Narniaaa <3 :)) Nr. mesaje : 884 Puncte : 1129 Reputatie : 72 Stare de spirit : Acceptabila. :)
| Subiect: Re: Legaturi de sange , ura si iubire (+16) Joi 19 Mai 2011, 08:27 | |
| Ma bucur ca va place ^.^ . Ideea era sa nu intelegeti prea multe din primul capitol , in al-2-lea veti intelege . Cat despre next il voi pune sambata |
|
| |
♥ Nekko ♥ Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Sunt unde vrei tu sa fiu. ;) Nr. mesaje : 750 Puncte : 898 Reputatie : 108 Hobby-uri : Distractie cat cuprinde; aici, acolo, chiar oriunde! xD Stare de spirit : Mereu cu zambetul pe buze. :)
| Subiect: Re: Legaturi de sange , ura si iubire (+16) Joi 19 Mai 2011, 09:16 | |
| Pana sambata murim, Baga-l si tu, nu stiu..... Azi Hurry up with next, because I will eat you Tic-tac, tic-tac, tic-tac, tic-tac, tic-tac, tic-tac, ... |
|
| |
♥Deyutza♥ Chūnin
| Subiect: Re: Legaturi de sange , ura si iubire (+16) Lun 13 Iun 2011, 20:28 | |
| Ehe , pai se pare ca a sosit si nextu proaspat scos din cuptor . Hai ca nu va mai tin in suspans ... so... lectura placuta Capitolul 2 O noua zi , o noua aventura . Soarele straluceste de mult timp incercand sa incalzeasca intreaga natura . O zi superba , dar din pacate doar pentru uni , nu si pentru mine . Sentimentul acesta ma macina de aseara . Stiti sentimentul acela cand sti ca in orice secunda ai putea muri ?Ei bine probabil ca nu . Insa eu il cunosc bine , dar voi incerca sa-mi traiesc viata mereu altfel . Macar sa stiu ca atunci cand imi va veni sfarsitul sa nu fii avut o viata banala . Mda , uni oameni pe la varsta de 60 de ani incep sa se intrebe daca vor ajunge in rai sau in iad . Eu pe langa ei nu trebuie sa ma intreb asta , stiu bine unde imi e locul , adica in iad . Da probabil veti spune ca sunt nebun , insa eu stiu adevarul , stiu ca sunt un criminal , un monstru iar sufletul meu nu va mai fi salvat niciodata . E adevarat nu eu am vrut sa fi asa , dar ii sunt recunoscator ,,tatalui” meu ca ma salvat de la moarte . Ca sa va mai lamuresc va voi spune ca eu sunt un vampire , o data ce ajungi unul e greu sa te mai numest om . Norocul meu insa este acela ca am ajuns intr-o familie speciala . Evident si ei sunt vampirii sin u sunt adevarata mea familie dar cu timpul am ajuns sa tin la ei . Pe data de 13 mai 1817 a fost noaptea in care mi-am gasit sfarsitul .Aveam 17 ani , o noapte furtunoasa si rece . Veneam de un prieten , intradevar statusem cam mult la el in acea noapte . In drum spre casa a aparut brusc in fata mea o femeie . Avea parul brunet si ochii rosi . Fara nici un cuvant , nici un gests a repezit la mine violent incercand sa-mi suga sangele . Daca nu aparea Jams , tatal meu sa o opreasca inainte sa raman fara sange . Sunt foarte putin vampiri care in prezenta sangelui uman reusesc sa se controleze si ma bucur ca Jams e unul din ei . Dupa ce a gonit acel vampire a avut grija de rana mea si ma invatat sa nu atac oameni nevinovati . Eu si familia mea nu vanam oameni , ne hranim cu sange de animale . Dar din pacate nu toti sunt ca noi . -Intra ! zic eu fara a astepta sa bata la usa . -Ca intot de-a una , Sasuke grabestete doar nu vrei sa intarzi in prima zi de liceu nu ? imi zice Jams cu un zambet larg pe fata . -Prima zi ? Ma faci sa rad , nu stiu a cata oara e de cand tot reincep liceul . tata nu mai zice nimic si iese din camera . Imediat ce iese din camera ma indrept spre dulap pentru a alege cu ce sa ma imbrac . Imi i-au o pereche de blugi negri , un tricou gri si o camasa cu maneca trei-sperturi , in carouri negre cu albastru si niste tenesi negri. Ma indrept usor spre baie pentru a ma spala si imbraca . Dupa 15 minute ies si ma indrept spre parter . Imi i-au ghiozdanul si cheile . Sakura pov’ Of , prima zi la un liceu nou , ingrozitor . Urasc sa ma mut iar si iar .Mereu sunt nevoita sa ma mut exact atunci cand ma simt mai bine , si asta ma pus mereu pe ganduri . Nu intelegeam de ce trebuia san e mutam mereu , de parka ne-am fii ascuns de cineva . Gandurile imi sunt oprite de strigatul mamei care imi zice sa ma grabesc . Ma indrept spre dulap si imi i-au o pereche de blugi gri inchisi , un maieu negru cu un model alb si o pereche de adidasi gri cu negru . Ma pieptan si imi prind parul intr-o coada la spate lasand o suvita rebela sa-mi cad ape chip . Imi i-au ghiozdanul si o i-au la fug avand in vedere ca sunt in intarziere . In timp ce merg imi place foarte mult sa observ oameni sis a incerc sa ghicesc ce fel de viata au . Dupa 5 minute in fata mea apare o cladire mare inconjurata de un gard negru din care ies si intra fel si fel de elevi . Trag aer adanc in piep si intru pe poarta . Mda , urasc felul cum toti se uita intens la cei noi , parca asi fi un mutant nu alta . Ma indrept spre o banca mai retrasa unde nu ma poate observa nimeni . Ma asez usor si astept sa se sune . -Hei ,cine esti ? se aude o voce misterioasa din spatele meu . Ma intorc usor dar nu vad pe nimeni . -Deci … cine esti ? ma intorc rapid cu fata si observ un baiat brunet cu ochii negri ca taciunele . Nu mai zic nimic . Acesta se aseaza langa mine pe banca . Pielea lui foarte alba ma face sa vreau sa-l ating . - O sa-mi raspunzi sau esti muta ? ma intreaba acesta fara a se uita la mine . -Eu… sunt Sakura Haruno . Asa deci sper sa va placa dragilor astept comm-uri si sfaturi Si imi pare rau ca e cam scurt , promit ca urmatorul va fi mai lung . |
|
| |
Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| Subiect: Re: Legaturi de sange , ura si iubire (+16) Lun 13 Iun 2011, 21:12 | |
| Sso sis :<<: De ce este asa scrut? (D) Vreau urgent next Ca te mananc cu fulgi cu tot Ja na! |
|
| |
big_eyed_froggie Chūnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In a dark hell Nr. mesaje : 945 Puncte : 1190 Reputatie : 222 Hobby-uri : skateboard,role,desen Stare de spirit : always smiling`
| Subiect: Re: Legaturi de sange , ura si iubire (+16) Lun 13 Iun 2011, 21:17 | |
| I like~Este putin cam scurt dar merge^^ Ideea e originala Si descrierea e ok! Sper sa pui next`u repede Buh bye!^^ |
|
| |
♥Deyutza♥ Chūnin
| Subiect: Re: Legaturi de sange , ura si iubire (+16) Mier 22 Iun 2011, 22:40 | |
| Eh , in sfarsit am venit cu nextul proaspat scos din cuptor . Lectura placuta dragilor ! Capitolul 3 Un lucru straniu . De obicei nu ma balbai si nu sunt timda dar , noul baiat ma facea sa mi-se inmoie picioarele . Cred ca aratam asa stupid holbandu-ma ca fraiera la el . Ah , la naiba , nu-mi pot lua ochii de la el . Pare atat de . . . de perfect . Era ceva inuman la el , adica oare exista baieti pefecti ? Of Doamne , la ce-mi sta mintea acum . Categoric acum sunt si mai idoata , ma holbam ca proasta la el de parca as fi vazut un zeu sau reduceri de 100% . -Hei . . . Sakura ! -Cine ? -Tu … mda , nu-mi spune ca nu sti cum te cheama . E haide sa sunat deja . imi venea sa intru in pamant de gafa pe care tocmai o facusem . De ce in preajma lui devin o idoata ? Stai asa , asta e prima data cand il cunosc , nici macar nu stiu cum il cheama . -Hei . . .aaa…cum te cheama ? Acesta incepuse sa rada incontrolabil . Se intoare brusc spre mine si imi cuprinse mainile spunand : -Eu sunt Sasuke Uciha . Sakura , da-mi voie sa spun ca esti o fata foarte speciala . Pret de cateva minute am stat si ne-am uitat unul in ochii celuilalt . A fost foarte ciudat dar nu pot spune ca nu-mi placea . Isi cobora privirea si ma lua de mana inaintand pe hol . Ok , pot zice ca era complet aeriana de ceea ce se intampla . Nu intelegeam de ce se comporta asa . Adica , nu stiu nimic despre el dar simt ca-l cunosc de o viata . Imi scutur usor capu pentru a alunga toate gandurile legate de noul meu amic . Linistea dintre noi ma apasa asa tare . In cele din urma am rupt tacerea : -umm . . . si tu esti nou ? -Cam asa ceva . Cand eram pe cale sa-l mai intreb ceva gura imi fu inchisa de privelistea din fata . Eram ingrozita si speriata . Doi pusti se bateau ca apucati , sangerau abudent dar nici unul nu se lasa . Alti doi aveau chef de “prosti” , la fiecare fat ape care trecea pe hol le lua de par , le sarutau pe gat si isi bagau mana sub bluzele sau fustele lor . Nu era fata care sa treaca sis a primeasca tratament special . Indiferent ca erau insotite de vrun baiat caci din cate mi-am dat seama tipilor astea le era frica de cei doi asa ca nu indrazneau sa comenteze . Unu din ei era roscat cu ochii ca ai mei iar celalt era blond cu ochii caprui . Amandoi eraau bine facuti . Superb ! Extraordinar ! O scoala mai superba nici nu puteam nimieri ! Ma uit ciudat la Sasuke care inca ma cinea de mana , parea dezgustat de ce se intampla . Se uita la mine si imi spuse san u-mi fac grij apoi zambi rautacios . Cei doi deja ma observasera si acum aveau un zambet pervrs si imi faceau semn sa ma duc la el . Am inceput sa-l strang cu putere pe Sasuke de mana . -Hei , tu de acolo . De ce nun e fac si noua cunostinta cu iubita ta ? Brtunetu nu spuse nimic . Se mai uita o data in ochii pe parca spunandu-mi ca totul va fi bine si sa am incredere in el . Am dat usor din cap ca acesta sa is dea seama ca intelesesem . Schita un mic zambet si incepuram sa inaintam usor pe hol . Blondul si roscatul sa pusera in fata noastra . Brunetul ma dadu usor in spatele lui . -Tu poti sa treci dar fata ramane . Dupa ce terminam poti sa ti-o iei inapoi . spuse roscatul . Brunetul vizibil enervate dar totus calm le spuse sa se dea din drum daca nu vor sa o incurce . Deja incepusem sa tremur toata . Nici nu ajunsesem bine si deja imi venea sa o i-au la fuga . Holul ramasese pustiu . Presiunea se simtea in aer , era incarcata de ura . Cei doi incepura sa rada fortat si se repezira la bruet. Cu o viteza uimitoare si o forta extraordinara acesta ii puse pe cei doi la pamant dintr-o miscare . Nu-mi venea sa cred ceea ce tocmai vazusem . Oricat de puternic ar fi cineva nu-i poate dobora chiar cu atata usurinta . Era nefiresc , inuman . -Sa nu va atingeti de ea . Nu stiu daca intelegeat dar ea este doar a mea si nu voi permite unor gunoaie ca voi sa-si puna laba pe ea . Va e clar ? marai brunetul la el si luandu-ma de mana inaintand pe hol spre sala de clasa . Uau , am pierdut eu ceva sau tocmai a spus ca sunt a lui ? Vai , acum chair ca sunt in ceata . Uimirea , teama , admiratie toate se invarteau in jurul meu nebuneste . In cele din urma ajunsesem in fata unui usi maroni . Sasuke apasa usor pe clanta si intraram amandoi in clasa . eh , stiu ca probabil e la fel de ciudat ca la inceput dar sper sa va placa . So , astept pararile voastre dragilor . A , si imi pare rau de greseli si ca e prea mult dialog |
|
| |
JoaquiN Sensei
Sex : Varsta : 28 Localizare : Iasi acebook : https://www.facebook.com/lexx.ltk Nr. mesaje : 1300 Puncte : 1642 Reputatie : 194 Stare de spirit : Fomista
| Subiect: Re: Legaturi de sange , ura si iubire (+16) Mier 22 Iun 2011, 22:46 | |
| Eu una il ador. Deci abia astept sa vad ce se petrece. Spor la scris si la ide. Te pupacesc doolce |
|
| |
big_eyed_froggie Chūnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In a dark hell Nr. mesaje : 945 Puncte : 1190 Reputatie : 222 Hobby-uri : skateboard,role,desen Stare de spirit : always smiling`
| Subiect: Re: Legaturi de sange , ura si iubire (+16) Mier 22 Iun 2011, 23:13 | |
| Well Imi place capitolul ..e putin cam scurt sper sa te revansezi la urmatorul T__T Ai descriere,greseli nu am vazut ,dialogul e ok!Naratiunea e buna Cam atat..astept urmatorul capitol ..Nu uita revansa muhahaha Kiss you~Buh bye!^^ |
|
| |
♥Deyutza♥ Chūnin
| Subiect: Re: Legaturi de sange , ura si iubire (+16) Joi 23 Iun 2011, 12:22 | |
| ma bucur ca va place ... astept si alte comm-uri |
|
| |
Lady marmalade. ♥ Genin
Sex : Varsta : 29 Localizare : În ţara minunilor. Nr. mesaje : 436 Puncte : 544 Reputatie : 33 Hobby-uri : Spending time with my amazing friends! Stare de spirit : Happy.
| Subiect: Re: Legaturi de sange , ura si iubire (+16) Joi 23 Iun 2011, 18:27 | |
| Deyu' îmi pare sincer rău că nu am avut ocazia să trec pe la ficul tău,mi se pare destul de original şi interesant :) Descriere ai,dialogul nu e mult şi nici sec :-?? Îmi place.Aştept capitolul următor să văd ce se mai întâmplă :) Deci,când ai de gând să îl postezi ? |
|
| |
♥Deyutza♥ Chūnin
| Subiect: Re: Legaturi de sange , ura si iubire (+16) Vin 24 Iun 2011, 16:08 | |
| pai draga mea Patricia ... eu o sa pun nextu cand voi mai primi comm-uri pentru a fi sigura ca este citit |
|
| |
SmokeGirl Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Giurgiu Nr. mesaje : 57 Puncte : 67 Reputatie : 3 Hobby-uri : dans Stare de spirit : IN STARE DE ORICE CREDETIMA!! sunt ca Naruto lol
| Subiect: Re: Legaturi de sange , ura si iubire (+16) Vin 24 Iun 2011, 23:33 | |
| Tu!!! Pune next mai rpd ca vreau sa stiu ce se intampla!!!!! Si am ramas stana de piatra cand Sasuke a zis ca Sakura e doar al lui. Hm.......Poate isi bate joc de ea....... In fine hai mai repede cu next!!!
Pa!! spor la scris |
|
| |
killerbunny Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : printre stele Nr. mesaje : 95 Puncte : 119 Reputatie : 3 Hobby-uri : Muzica Stare de spirit : buna dar nebuna
| Subiect: Re: Legaturi de sange , ura si iubire (+16) Lun 27 Iun 2011, 16:08 | |
| Buna! Sa sti ca mia placut foarte mult acest capitol mai ales acea faza cand Sasuke a spus ca Sakura e doar a lui. Te pup dulc,si spor la scris! |
|
| |
♥Deyutza♥ Chūnin
| Subiect: Re: Legaturi de sange , ura si iubire (+16) Mar 28 Iun 2011, 12:45 | |
| Capitolul 4 Intram in clasa iar toate privirile se intorc automat spre noi . Of Doamne asta nu era de ajuns incepura sa chicoteasca caci inca ma tinea strans de mana . -Domnul Uciha si domnisoara Haruno . Vad ca sunteti de nedespartiti . spuse aceasta razand . Ei bine voi doi ve-ti sta in prima banca de la geam . dupa ce ne prezenta si restul clase ne asezam frumusel in banca . Toata ora am stat si m-am gandit la cele petrecute mai devreme . Totul a fost asa de brusc si baiatul misterios , destul de ciudat era incredibil de puternic , poate chiar mult prea puternic . Ceva era ineregula la el si aveam de gand sa aflu . Pana s ail intalnesc in curtea scoli aveam atatea emoti , ma gandeam ca daca ma fac de ras din prima zi , daca aveau sa-si bata toti joc de mine fiind nou dar cu el ma simt in siguranta . Ma simt atrasa de el desi nu-l cunosc decat de o ora . Ma uit pe furis spre el si observ ca si el se uita la mine . Of , nu vreau sa creada ca sunt o usuratica si ca voi cadea in bratele primului baiat . Ora se sfarsi si profesorul pleca . Ma uit spre colegi mei iar fetele lor zambitoare si vioi se transformasera in zambete perverse si rautacioase . Incepeau sa ma sperie . Ies din clasa si ma duc la baie pentru a-mi da cu putina apa pe fata . Intru usor in baia fetelor sis pre fericirea mea nu era nimeni . Nu vreau sa se creada despre mine ca sunt fricoasa doar ca de obicei cand sunt noua undeva sunt mai stangace . - Hei , rozalio ! Cine e frumosul ala care era cu tine ? ma uit spre usa si observ trei fete . Cea care ma intrebase de Sasuke era blonda cu ochii caprui . Era imbracata cu un maieu mulat si foarte decoltat . In spatele ei erau doua gemene , aveau ochii albastri si parul brunet prins in doua codite . - In primul rand am un nume : Sakura . In al-doi-lea rand cine naiba sunteti voi ? spun eu incercand sa le arat ca nu sunt deloc lasa . - Mai , mai , vad ca ai cam mult tupeu cu cine nu trebuie . O sa-ti scoatem noi tupeul asta din cap . Eu sunt Rira iar ele sunt Mia si Miu . Doamne parinti astora n-au fost sprea inspirati in alea allege numele . Rira , Mia si Miu parca ar fi nume de pisici nu alta . -Skura inca nun e-ai raspuns la intrebare . se miorlai Mia -Numele meu este Sakura su Skura ! Si puteti sa-l intrebati si singure ca daia aveti gura . le spun eu si apoi ies din baie . Auzi la ele ce tupeu , cine se cred ele sa-mi poceasca mie numele ? Uf , cand am devenit eu asa fitoasa si ingamfata ? Fiind prea preocupata cu gandurile mele nici nu observ ca cineva era in fata mea si ma intru drept in el . Spun el pentru ca era destul de puternic deci era un baiat . Izbitura a fost destul de brutala caci m-am trezit pe jos . Imi ridic privirea si ii observ pe baieti de mai devreme si inca unul brunet . Ma ridic si incerc sa ma intrept spre clasa . Cei trei ma opresc si ma imping in baie . Cele trei tarfulite plecasera deja . Incepuse sa-mi fie frica . -Vad ca prietenul tau nu mai te poate ajuta asa ca fi o fata cuminte si nu te opune .spuse unul din el . Baieti incepusera sa se apropie din ce in ce mai mult de mine . Blodul si brunetul ma tin strans de mana in timp ce roscatul incepe sa ma sarute nebuneste pe gat . Eram scarbita si speriata . Nu puteam nici sa strig dupa ajutor caci eram moarta de frica . Mi-era teama de ce-ar putea sa-mi faca cei trei . Roscatul isi strecura brutal mana sub maieul meu . Lacrimile imi invadau fata . Nu mai rezistam imi era atat de frica . Brusc roscatul se opri si se intoarese brusc spre usa . Nu puteav vedea exact cine era din cauza lacrimilor care nu se mai opreau . - Ce credeti ca faceti ? Cei trei baieti o luara la fug sa ma lasara sa cad pe jos . Imi stransesem genunchii la piept si plang fara oprire . Salvatorul meu se aseaza langa mine si ma cuprinde in brate . - Of , biata mea comoara nu trebuie sa sufere . Imi pare rau ca i-am lasat pe nemernici aia sa se atinga de mica mea comoara . ii ridic privirea si il vad pe nimeni altul decat pe Sasuke care se uita bland la mine . Imi sterse usor lacrimile de pe fata si imi zambi . -Promit ca nu te voi mai lasa singura mica mea rozalie . Cat voi fi eu langa tine nimeni nu te va mai atinge fara permisiunea ta . Cuvintele lui ma calmara instantaneu . Se apropie usor de mine si ma saruta usor dar foarte pasional . Ehe , spre ca va placut dragilor si astept comm-uri si critici Si imi pare rau ca e foarte scurt |
|
| |
RoxYuuKikyo Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Ma gasiti ratacind prin legende si aventuri Nr. mesaje : 136 Puncte : 180 Reputatie : 37 Hobby-uri : Anime-uri, cantat, dansat, desenat, citit(doar ce vreau ca ce ne da la scoala nu imi place) Stare de spirit : E bine si asa... ;)
| Subiect: Re: Legaturi de sange , ura si iubire (+16) Mar 28 Iun 2011, 15:55 | |
| |
|
| |
♥Deyutza♥ Chūnin
| Subiect: Re: Legaturi de sange , ura si iubire (+16) Mar 28 Iun 2011, 15:57 | |
| vai , roxyuukikio , auzi cel mai mare fan macar d-ar fi ceva de ficul asta :)) . Eh , ma bucur ca-ti place |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Legaturi de sange , ura si iubire (+16) | |
| |
|
| |
| Legaturi de sange , ura si iubire (+16) | |
|