| Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile | |
|
|
Ce ti-a placut la ficul meu? :D | Titlul | | 4% | [ 3 ] | Ideea | | 0% | [ 0 ] | Actiunea | | 2% | [ 2 ] | Descrierea perversa | | 14% | [ 11 ] | Descrierea in general | | 0% | [ 0 ] | Nu mi-a placut nimic. | | 0% | [ 0 ] | Mi-a placut tot! | | 80% | [ 65 ] |
| Total voturi : 81 | | Sondaj inchis |
|
Autor | Mesaj |
---|
Layla Legend
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 2588 Puncte : 3481 Reputatie : 380
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile Mier 27 Iul 2011, 16:46 | |
| |
|
| |
Iron Maiden Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In propria-mi lume acebook : Facebook Nr. mesaje : 243 Puncte : 287 Reputatie : 26 Stare de spirit : Sarita de pe fix si scufundata in plictiseala...
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile Mier 27 Iul 2011, 19:09 | |
| Wow deci iti iubesc povestea, o ador . Totusi nu imi vine sa cred cum au putut fi unchiul si matusa Sakurei. Ei bine oricum imi pare foarte rau pentru Sakura dar si pentru Sasuke. Sper ca in continuare totul sa fie bine si astept nextul cu nerabdare si sufletul la gura. Cam atat. |
|
| |
Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile Mier 27 Iul 2011, 22:09 | |
| "Parul de sub brat" Cum? E foarte mare parul? Glumesc si eu... De ce? Nu am ce face, asta e! Draga mea,... O cearta nu insemna despartire, asa-i? Poate o fi ea prea dura, dar totusi.... Nu e o despartire! Sau e? E? E despartire?????????? (combinate emoticoanele) Nu se poate! Asta s-o cred eu! Oricum ar fi, tembelul ala de unchi ma calca pe nervi! rau de tot! Astept next! Ti pwp! |
|
| |
Lolita S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : ● Baia Mare ● Nr. mesaje : 4709 Puncte : 5227 Reputatie : 337 Stare de spirit : Euforică ♥
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile Joi 28 Iul 2011, 00:03 | |
| Hey!!! Dc nu m`ai anunat ca ai pus nextu`??? Oricum, il ador!!!!! Sa aduci continuarea mai repede!!! pupici... |
|
| |
♥ Nekko ♥ Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Sunt unde vrei tu sa fiu. ;) Nr. mesaje : 750 Puncte : 898 Reputatie : 108 Hobby-uri : Distractie cat cuprinde; aici, acolo, chiar oriunde! xD Stare de spirit : Mereu cu zambetul pe buze. :)
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile Joi 28 Iul 2011, 09:51 | |
| Multumesc tututror pentru comm-uri... Va pe toti!!!! Acum... ca sa iti raspund la intrebare - mai bine zis intrebari - veri mea: Sasuke se simtea folosit pentru a nu fi nevoita Sakura sa se marite cu cine stie ce "fecior de Imparat" daca ma intelegi De aceea el era suparat si din cauza nervilor a facut ceea ce a facut... Am repetat de atatea ori ca din cauza ca era "Cuprins de ura, disperare, nervi si mai ales de suparare, incep bea restul bauturii alcoolice strangand foarte tare paharul, exact pana la limita rezistentei lui." era umpic... ametit deoarece cum a si zis.. el nu era obisnuit sa bea In ceea ce priveste sarcasmul facut de Sasuke cu parul de sub brat, era vorba de faza aia din Robotzi cu "Foca? Tu esti ca parul de pe pi**a. In plus!!!" C-am asta e Daca vreti sa vedeti ce se mai intampla mai astept 2 comm-uri de la niste persoane anume.... Sper ca se simt ca mi-au intarziat cu comm-ul Scz Oana (Muse), insa ieri am avut atatea de facut ca nici n-am fost pe mess si daca am fost sigur eram idle... Va pup pe toti Zbye |
|
| |
G.M.G Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Suceava Nr. mesaje : 485 Puncte : 538 Reputatie : 27 Hobby-uri : Sa navighez pe net,sa ies cu prieteni,sa practic sporturi etc... Stare de spirit : Binisor
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile Joi 28 Iul 2011, 10:13 | |
| Super capitol scumpo deci imi la nebunie sper ca nextu sa vina repede |
|
| |
Nyko Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Lost in Paradise Nr. mesaje : 101 Puncte : 106 Reputatie : 5
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile Joi 28 Iul 2011, 11:35 | |
| Deci.... la asta nu ma asteptam . Trebuie sa se impace repede, REPEDE Sper ca ne pui Nextu azi Spor la scris si la idei noi |
|
| |
FreakaDaMenta Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : ..In padurea cu alune... Nr. mesaje : 198 Puncte : 212 Reputatie : 14 Hobby-uri : sa ascult muzica, sa rad pana raman fara aer fara niciun motiv Stare de spirit : se putea si mai bine :-??
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile Joi 28 Iul 2011, 14:07 | |
| E suuper tare povestea asta!!!!!!
Imi pare rau de Saku, cred ca Sasu s-a despartit de ea....sau nu?
Oricum, astept next-ul, sunt curioasa ce se mai intampla! :* |
|
| |
♥ Nekko ♥ Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Sunt unde vrei tu sa fiu. ;) Nr. mesaje : 750 Puncte : 898 Reputatie : 108 Hobby-uri : Distractie cat cuprinde; aici, acolo, chiar oriunde! xD Stare de spirit : Mereu cu zambetul pe buze. :)
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile Vin 29 Iul 2011, 20:50 | |
| Hey hey hey Am primit si ultimele comm.-uri si m-am gandit sa va aduc next Si sa nu va mai fac sa astepttati pentru ca nu e frumos Plus cred ca Layla plange de a inundat camera Deci drept revansa acest capitol ii este dedicate ei! Lectura placuta Cap. 10 - Amintiri intunecate “Ma simteam intr-un fel ingrozitor, si as fi vrut sa ma descarc pe cineva, insa singurul lucru pe care-l aveam era jurnalul si pixul meu negru...” "19.08.2011 Draga jurnalule, Totul s-a schimbat in mine. Trupul, dorintele, apetitul, sentimenetele. Sufletul. Cat mergeam cu masina pe sosea inapoi spre casa ma simteam intr-un fel ametit, insa nu din cauza alcoolului. Iubirea mea pentru rozalie nu a incetat sa-mi izvorasca nici macar pentru o secunda – aceea secunda cumplita cand matusa Sakurei mi-a spus defapt ea avea alte planuri inca dinainte ca eu sa o cunosc pe rozalie – plina de tensiune si suspans, in care pot spune ca eram incins de-a-binelea pe canapeua familiei Sakurei. In momentul de fata, ma simt mai singur ca niciodata. Cu toate ca in trecut, sigurele sentimente de care am avut parte a fost tristete si ura, nu creedeam ca am sa mai am ocazia sa le simt dupa o perioada asa de indelungata de timp – mai exact 4 ani – in care am fost chinuit sa i-au o multine de decizii… majoritatea din ele regreteandule, insa putin impacat cu gandul ca erau cele mai corecte. Timp in care am fost oarecum chinuit de fratele meu. Timp in care nu stiam cum sa fac fata la atatea responsabilitati si sa pot avea sub control si viata personala care si ea a avut mult de suferit. Cateodata ma intreb cum de am reusit intr-un timp atat de scurt sa dau aceste amintiri uitarii si cum am facut ca suferinta pe care odinioara o purtam cu mine, in sufletul meu, sa dispara cu tot cu amintiri si sa-mi incep noua viata.
Acum… in prezent, aceste sentimente isi fac din nou aparitia odata cu incidentul de nici acum o ora care m-a facut sa ma gandesc din nou la trecut si sa-mi trezeasca acele sentimente pe care le urasc si pe care mi-as dori sa nu le fi cunoscut niciodata. Nu regret nici umpic “prima intalnire” cu Sakura, cu atat mai putin faptul ca m-a facut sa-mi aduc aminte de partea mea intunecoasa care am incercat sa mio ascund timp de mai multi ani, reusind asta cu success pana-n present.
Nu mai sunt in stare de nimic. Sunt frant, zdrobit, parca injunghiat pe la spate. Nu mai sunt constient daca ceea ce am sa fac de maine este corect sau nu. Probabil ca maine nici n-am sa ma mai duc la servici. As avea nevoie de un concediu…
Nu pot sa-mi scot din cap scena dintre mine si Sakura de afara in care eu i-am soptit la ureche sa i-a acel sarut ca fiind posibil si ultimul. Pura coincidenta ca ea sa se afle la bar cand eu cu prietenul meu Neji ne faceam de cap intr-o noaptea obisnuita de duminica, a facut-o sa para speciala, magica, ci nu una banala. Nu mi-am dat seama cat de repede mi-a putut cadea cu tronc o fata cu care mi-am tras-o aproape de 2 ori intr-o noapte. A fost cu siguranata unica si singura mea noapte in care am uitat cu totul de tot si de toate din jurul meu… la un anumit punct chiar si de mine. Nu stiu daca voi trece cu bine si peste asta".Cand termin de scris imi pun jurnalul pe noptiera si ma bag in pat. _________________________________________ Sorry.. aici chiar n-am avut ce poza sa bag
Ultima editare efectuata de catre Dj Yoo-Miky in Vin 30 Sept 2011, 22:01, editata de 5 ori |
|
| |
AnDrA99GiRl Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : in fata monitorului Nr. mesaje : 210 Puncte : 275 Reputatie : 35 Hobby-uri : citirea fiicurilor(foarte frumoase) Stare de spirit : super mega happy!!!
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile Vin 29 Iul 2011, 21:54 | |
| Super capitolul!!! Saracul sasuke(cat e de poetic ar trebui sa scrie carti )glumeam Dar sper ca se va impaca cu sakura Astept nextuuuuu |
|
| |
Lolita S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : ● Baia Mare ● Nr. mesaje : 4709 Puncte : 5227 Reputatie : 337 Stare de spirit : Euforică ♥
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile Vin 29 Iul 2011, 22:06 | |
| Deci, e superba... Oricum, vreau nextu` mai repede! Pupici... |
|
| |
Layla Legend
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile Sam 30 Iul 2011, 00:39 | |
| |
|
| |
Mùsè Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : pe acolo...pe aici:D Nr. mesaje : 681 Puncte : 806 Reputatie : 114 Hobby-uri : muzica, desen... si multe altele :) Stare de spirit : obosita T_T
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile Sam 30 Iul 2011, 02:05 | |
| Ioa iarasi iti cer scuze ca nu ti-am lasat comm da nici eu nu mai stiu ce faceam....de cateva zile sunt pe alta planeta Capitolu e super...fantastic Sa pui nextu repede Te iubi |
|
| |
Lolita S-Class
Merite deosebite :
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile Sam 30 Iul 2011, 14:13 | |
| |
|
| |
Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile Sam 30 Iul 2011, 16:35 | |
| Ce? N-am lasat com? Imposibil! Imi pare rau, am crezut ca am lasat Oricum imi place cum ai evoluat. I-ai descris sentimentele, motiv care ma face sa cred si sunt sigura ca ai evoluat mult. Felicitari! Acum... Ce se mai aude cu nextul? Ti pwp si adu-l! |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| |
| |
Iron Maiden Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In propria-mi lume acebook : Facebook Nr. mesaje : 243 Puncte : 287 Reputatie : 26 Stare de spirit : Sarita de pe fix si scufundata in plictiseala...
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile Dum 31 Iul 2011, 14:09 | |
| Deci e grozav ficul sper sa pui nextul in curand !!! Si sper ca totul sa se rezolve intre ei doi. E asa trist. Stiu bine prin ce trece Sasuke. Si e foarte dureros. |
|
| |
Andreea Sch ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : . acebook : Facebook Nr. mesaje : 2598 Puncte : 3358 Reputatie : 573
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile Dum 31 Iul 2011, 18:00 | |
| Aoleo, am ratat 3 capitole..... Scz, doar ca am fost plecat pt. o saptamana... Ehh, doar stii k iti dadeam comm-uri... Asa, revenind, deci foarte tare...mi-a placut foarte mult scena cu sarutul de sub felinar, Doamne, ce romantic ;x:x:x Vreau sa vad ce se intampla in continuare.. Is curioasa, vreau sa aflu ce se va petrece intre Sasuke si Sakura...adica ei is niste "masini de hormoni" nu cred ca rezista tentatiei si in plus tot vor lucra inpreuna, din fericire. Oricum, adu nextul ca te bat.. Kiss and Hug ! |
|
| |
Lolita S-Class
Merite deosebite :
| |
| |
♥ Nekko ♥ Chūnin
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile Mar 09 Aug 2011, 16:04 | |
| Holla toata lumea M-am gandit ca a trecut ceva timp decand n-am mai pus next deci am lasat musafirii pe mana parintilor si m-am apucat de next Asa ca sper sa-l savurati din plin la fel ca o felie mare de tort de ciocolata insiropat cu rom si glazurat, cu fulgi de nuca de cocos pe deasupra cum a fost tortu meu la cea dea 14-a aniversare a mea Sper ca nu v-am facut pofta Ok ok… sa incepem P.S: Acest capitol ii e dedicat lui Mùsè Cap. 11: Fosta despartire “Cand termin de scris imi pun jurnalul pe noptiera si ma bag in pat.” Dimineata devreme ma trezesc din cauza ca nu-mi gasesc locul in pat, asa ca ma asez cu fata spre tavan si stau si depan amintiri. Cu numai 3 saptamani inainte de a o cunoaste pe rozalie. Eram cu o fata, Iasmina. Aceasta imi spunea ca ma iubeste si eu am crezut-o. Intr-o seara m-a invitat la ea. Nemai putand de nerabdare m-am pregatit cu o ora mai devreme si arzand de nerabdare am cedat intr-un sfarsit asa ca ajunsesem mai devreme. Cand vin mi-a zis sa nu mai astept si sa intru direct, usa fiind descuiata. Cand intru in casa zambetul de pe fata mi-a pierit pana in seara cand am cunoscut-o pe rozalie. Am vazut-o cum se tavalea pe masa din bucatarie cu un afemeiat imputit. De aceea in seara aceea cu Neji eram ametit de bautura. Si din acelasi motiv aveam pofta aceea ce m-a impins sa ma napustesc peste rozalie in cabina din toaleta clubului. Eram frant. Inima imi urla de neliniste. In aceea seara am hotarat sa incerc sa o uit in timp ce ma plimbam cu masina lui Neji – o decapotabila – ca am sa o uit asa ca m-a intrebat daca nu cumva vin cu el in club. Deci, nestiind o alta metoda mai buna ca sa uit, am acceptat bucuros si ne-am indreptat spre destinatie. Si de aici cunoasteti povestea. Daca stau bine sa ma gandesc, tin minte multe dati cand am scris in jurnal despre ea. Din curiozitatea pe care o am si sa incerc sa mai retraiesc acele momente cand inca eram fericit, imi i-au jurnalul de pe noptiera si dau cateva pagini in spate pentru a-mi reciti gandurile de acum aproape 4 saptamani pana la “descoperie”. “23.07.2011 Draga jurnalule, Astazi nu am nici un chef de servici. As vrea sa stau numai cu puiul meu. Sa o simt la piept in fiecare secunda din minut, in fiecare minut din ora, in fiecare ora din zi si in fiecare zi a anului. Inca de la prima intalnire mi-a placut de ea. E draguta, desteapta… frumoasa. Parca inca ii simt parul matasos si blond care ma gadila de fiecare data cand ma saruta, el fiind lasat mai mereu liber mai mult in fata decat pe umeri. Ochii ei albastri ca cel mai pretios safir in care ma pierd de fiecare data cand o privesc ma face sa nu o mai las niciodata sa plece, temandu-ma ca cineva ar putea sa mi-o fure. Nu pot risca. O iubesc mult prea mult. Chiar daca nu e chiar cum speram eu sa fie, ma facut sa ma simt in al 9-lea cer si de asta trebuie sa tin cont. Si chiar daca in ultima vreme nu ne-am mai vazut, adevarata dragoste tine si la distanta. E ora 6:58 cand scriu aceasta propozitie si acum 5 minute dabea m-am trezit. Tare as dori sa-mi i-au liber insa, chiar daca as face-o cu siguranta seful ei nu ar fi de accord sa faca la fel. Deci nu am incotro. Azi noapte am visat-o. Eram intr-un balon cu aer cald amandoi si stateam imbratisati privind campia si peisajele. Ne sarutam din cand in cand pasional si usor, vantul strecurandu-se cu greu printre trupurile noastre strans lipite unu de celalalt. Nu mai stiu exact ce am vorbit, insa stiu doar ca din subiect in subiect am ajuns sa vorbim despre viitor. Apoi deodata ma pun in ghenunchi si o cer de sotie. Aceasta ramane masca la gestul meu, aproape socata si gata sa lesine, insa se dezmeticeste repede de indata ce-si da seama ca sta nemiscata si schiteaza un zambet, apoi raspunde… “Da!”. Chiar nu stiu de unde aveam inelul., parca l-am luat de unde nu-i si i l-am pus pe inelar, apoi o sarut apasat cu o pofta de prostioare extrem de puternica, dupa care simt cum ceva imi intra in burta. Era cotul meu… Aveam o pozitie nasoala in pat si m-a facut sa ma trezesc. Ahh! Mai bine incep sa ma pregatesc de servici, sau am sa-mi fac singur observatii ca intarzii. :)"Ce prefacuta! Probabil ca visul a fost un semn. A vrut sa-mi arate ca prin acel gest al ei – acela cand a batut in retragere – este defapt cea mai mare mincinoasa. Chiar nu puteam sa-mi dau seama la momentul respectiv cat de naiv sunt. Si acum la fel ma simt. Insa de data asta rozalia ma iubeste. Nu a vrut sa ma raneasca, insa s-a intamplat exact opusul. In camera bate un vant putin mut care imi face pielea de gaina si imi rasfoieste filele jurnalului la alta pagina. Se pare ca e una din timpul in care eram extrem de suparat si bulversat de situatie. “27.07.2011 Draga jurnalule, Au trecut deja 5 zile de cand m-am despartit de Iasmina. La fel de bine puteam asemana aceste zile cu 5 ani. Secundele treceau ca fiind minute, minutele treceau ca fiind ore, orele ca fiind zile de parca Dumnezeu vrea sa sufar mai mult decat e defapt normal si face imposibilul posibil. Ma doare inima asa de tare, mai ceva ca atunci cand cineva ar incerca sa ti-o smulga din piept. Sufletul nu are liniste din seara cand m-am certat cu ea si vad secvente cu ea ori de ate ori ma gandesc la gestul Iasminei. Purul gand ca ea nu ma iubea si ma tinea probabil pentru bani – insa nu sunt sigur – sau pentru a nu-mi rani sentimentele – ceea ce nu-mi vine a crede ca-l iubea pe spurcatul ala la ficati de droguri – incercand sa gaseasca intr-un final o scuza pentru a ne despartii, si eu fiind de aceasi parere. Asta chiar are sens. De aceea ma evita din ce in ce mai des. Pentru ca intr-o nefericita zi sa vina sa-mi zica ceva genu “Imi pare rau Sasuke, insa nu mai merge asa. Relatia noastra la distanta nu va merge niciodata.”. Cu cat ma gandesc mai mult la asta cu atat imi fac o parere si mai proasta despre adevaratul ei caracter. Nu am mai vazut-o de atunci. Probabil s-a simtit prost si s-a mutat din oras, daca nu cumva din tara. Mai probabil ar fi prima optiune. Nu sunt sigur. Am incercat sa dau de ea la birou insa seful ei a zis ca si-a dat demisia. Am fost la ea acasa, insa nu raspunde. Vroiam sa-i zic ca eu o iubeam cu adevarat insa aceasta fapta nu o puteam ierta. Infidelitatea este in cel mai rau caz – si dese ori - o dovada a nepasarii sau pur si simplu o influenta a altcuiva in viata respectivei personae. In acest moment este seara. Mai exact ora 9:11. Sunt pe terasa casei mele pe banca la masa si am scris ceea ce se vede. Sentimentele mele pe care odinioara le simteam – dragoste si bucurie – s-au transformat in ura si tristete, una profunda. Inima imi bate intr-un ritm alert, comunicandu-mi ca nu mai are mult si v-a ceda daca nu fac ceva. Tot ce pot sa fac este sa ma linistesc si sa incerc s-o uit. Nu stiu de ce dar simt ca singurul mod prin care as putea s-o uit e sa cunosc pe altcineva. Dupa aceasta dezamagire mie frica ca nu cumva sa se repete incidentul. Nu mai vreau sa sufar…”Pff. Se pare ca si de data asta s-a intamplat sa ajung acasa cu inima ranita si cu suferinta care nu-mi da pace. Poate e umpic mai diferit insa faptele au dus la aceeasi ranire sufleteasca de odinioara. Spre deosebire de Iasmina, pe Sakura o iubesc la fel de mult. Am nevoie decat de ceva mai mult timp pentru a-mi pune in ordine gandurile. Simtindu-mi stomacul cerand “combustibil”, imi inchid jurnalul, ma ridic din pat si ma indrept spre bucatarie. Ma uit in frigider si vad ca nu mai am lapte. Se pare ca daca vreau sa mananc cereale trebuie sa dau fuga pana la magazin. Imi i-au repede o bluza pe mine si o pereche de pantaloni normali trei-sferturi si ies din casa. In drum spre magazin ma gandeam ce am sa-i zic rozaliei cand aceasta probabil imi v-a cere un raspuns. Daca ar fi dupa mine nu cred ca as putea sa-i dau vreodata vreunul. Deodata capul meu se lasa in jos cu privirea spre cimentul putin farmitat, cu o proasta dispozitie. Daca cineva m-ar fi privit in acel moment, cu siguranta pe fata mea se putea citii tristetea. Ajuns la magazin imi ridic capul “din pamant” si ma duc la frigiderul cu produse lactate, de la purul lapte la cascaval, la smantana sau iaurt cu fructe de padure. I-au o simpla sticla de lapte de acolo de 2 litri si ma duc la vanzatoare sa-i platesc si ma indrept spre iesirea magazinului. Deodata prin fata mea trece… _______________________________________ Scuze... nici aici n-am... de ce? Pai.. ummm umm... nu stiu... Poate pentru ca mai mult apare ce a scris Sasuke in jurnal Sorry inca odata
Ultima editare efectuata de catre Dj Yoo-Miky in Vin 30 Sept 2011, 22:11, editata de 12 ori |
|
| |
Mùsè Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : pe acolo...pe aici:D Nr. mesaje : 681 Puncte : 806 Reputatie : 114 Hobby-uri : muzica, desen... si multe altele :) Stare de spirit : obosita T_T
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile Mar 09 Aug 2011, 16:24 | |
| Cine trece???....suspansul asta=)) Scumpa mea iti multumesc ca mi-ai dedicat capitolul Imi place foarte foarte mult Dar oare cine trece prin fata lui Sasuke?...sunt foarte curioasa Sa aduci nextul repede ca de nu...iti fac eu ceva Ony te si te |
|
| |
Iron Maiden Genin
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile Mar 09 Aug 2011, 16:44 | |
| Off suspansu asta !! Cn trece ? Vreau sa stiu ! Imi place la nebunie ficul, il ador. Te rog sa aduci nextul cat de repede poti !! Spor sa scris . |
|
| |
Lolita S-Class
Merite deosebite :
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile Mar 09 Aug 2011, 17:02 | |
| |
|
| |
dYdYsWeTpInKgIrL Academy Student
Sex : Varsta : 27 Localizare : iasi Nr. mesaje : 16 Puncte : 18 Reputatie : 1
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile Mar 09 Aug 2011, 20:16 | |
| |
|
| |
Layla Legend
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile Mier 10 Aug 2011, 22:42 | |
| Hey hey draga mea:X:X Capitolulll Superb desi vreau sa-i vad pe cei doi impreuna!!! d`abea astept continuarea care sper sa vina cat mai repede!! Te pup! Spor la scris si la multe idei Si da capitolul imi place, iar fic-ul deaseemenea:X |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile | |
| |
|
| |
| Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile | |
|