Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile | |
| |
Ce ti-a placut la ficul meu? :D | Titlul | | 4% | [ 3 ] | Ideea | | 0% | [ 0 ] | Actiunea | | 2% | [ 2 ] | Descrierea perversa | | 14% | [ 11 ] | Descrierea in general | | 0% | [ 0 ] | Nu mi-a placut nimic. | | 0% | [ 0 ] | Mi-a placut tot! | | 80% | [ 65 ] |
| Total voturi : 81 | | Sondaj inchis |
| Autor | Mesaj |
---|
Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile Joi 11 Aug 2011, 12:56 | |
| As zice eu ceva da' mie ca ma omori... Trece... Nextul? Cat oare pot astepta? Adica... oare o fi Sakura? Iasmina? Eu nervoasa ca nu pui nextul? Eh... nu mai am cuvinte dar unele sigur imi ies din tastatura Aduci nextu'? Te pwp! |
| | | ♥ Nekko ♥ Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Sunt unde vrei tu sa fiu. ;) Nr. mesaje : 750 Puncte : 898 Reputatie : 108 Hobby-uri : Distractie cat cuprinde; aici, acolo, chiar oriunde! xD Stare de spirit : Mereu cu zambetul pe buze. :)
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile Mar 23 Aug 2011, 18:00 | |
| Hey hey hey Am avut tupeu sa apar pe aici... Cu toate ca toti ma panditi cu biciurile pentru next Booon.. cred ca e timpul de ceva actiune pe aici… Un urmator capitol nu l-as posta daca un membru din Comisie nu mi-ar da o critica dura. S-ar putea sa credeti ca e plictisotor insa va sfatuiesc sa cititi tot de la cap la coada In special coada! Lectura placuta! Cap. 12: O ciudata reintalnire “I-au o simpla sticla de lapte de acolo de 2 litri si ma duc la vanzatoare sa-i platesc si ma indrept spre iesirea magazinului. Deodata prin fata mea trece…” […] o femeie blonda cu parul impletit in 2 cozi la spate care semana umpic cu Iasmina. Doamne! De la spate seamana leit cu ea. Insa din fata parca nu ar fi ea. Off. Atat imi mai trebuia acum. Sa ma intalnesc si cu fosta mea iubita si sa ma i-au si la bataie cu ea – atat imi mai trebuie, sa fac si puscarie pentru ea – si culmea, sa mai fie si rozalia prin preajma. Nu vreau sa-i dau o impresie gresita, cum ca am sarutat-o in semn de “ma mai gandesc” si cand sa vina la mine, culmea, exact atunci ma vede cu fata si ma mai trezesc probabil si palmuit de amandoua cand afla ca eu trebuie sa aleg intre ele – cum ar veni in mintea lor – si se supara pe mine ca nici macar nu am avut curajul sa-i zic ca “aleasa” e ea. Da, stiu! Complicat. Merg mai departe si imi vad de drumul meu. Ajuns acasa, imi i-au cerealele din dulap, un bol negru, o lingura din suport, dupa care ma pun pe scaun si pun “Pedegree-ul” in bol, apoi laptele. Dupa ce am pus capacul sticlei cu lapte, am ramas nemiscat total prins in ganduri, holbandu-ma la bolul pe jumatate plin de parca in el nu ar fi fost mancare, ci mai degraba un roi de furnici mergand in formatie gata sa fure si cea mai mica frimitra de paine din incapere. Ma apuc sa mananc putin zgomotos si foarte ingandurat. Dupa fiecare 2-3 linguri luate mestec ce mestec in continutul din bol, inghit si mai raman putin cocosat cu mainile pe masa pierdut in ganduri de si uit sa mai mananc. Orice as incerca sa fac ca sa-mi scot noaptea trecuta din minte, nu-mi iese si, ca si cum nu mi-era de ajuns, acum nu mai constientizez nici ce fac. As putea la fel de bine sa-mi i-au pantaloni pe mine si dupa boxerii si sa ies pe strada. M-as crede in stare cu proasta mea dispotie la ora actuala. M-am plictisit si mancand. Ahh. “Sasuke, daca ti-e lene sa si mananci atunci nu mai pomenesc de munca.”, vorbesc eu in sinea mea, in timp ce pe fata mea apare un zambet fals. Am inceput sa vorbesc cu mine. E clar. Trebuie sa ies la aer la o plimbare. Aproape ca era sa uit. Trebuie sa-mi anunt lipsa in urmatoarele zile la birou. Pun mana pe telefon si imi sun secretara. Aceasta raspunde putin ingrijorata, insa cand mi-a auzit vocea s-a linistit intrebandu-ma daca sunt bine. I-ar raspuns ca totul e bine si ca am nevoie de o pauza. A incredintat ca v-a avea ea grija ca totul sa mearga bine, apoi mi-am luat la revedere de la ea si am inchis telefonul, bineinteles nu inainte de a face la fel. Ma schimb in ceva mai elegant pentru cineva ca mine – un tricou albastru, un sacou fara maneci gri, niste blugi trei-sferturi si in picioare adidasi albi – si plec negresit spre parc pe jos. Ce plimbare e aia cu masina? Fiind inca dimineata si racoare m-au trecut niste fiori ciudati prin tot corpul care mi-au facut pielea de gaina. Ma “scutur” putin, imi bag mainile in buzunar si plec la drum. In tot acest timp de cand eu exist pe Pamant un singur lucru am invatat. Ca viata trebuie sa ti-o traiesti in asa fel incat sa nu ai ce sa regreti. Eu, pot spune ca am avut de toate sin u mi-a lipsit nimic niciodata, insa soarta m-a fortat sa ma maturizez mai repede, insa nu regret ca multumita acestui fapt am ajuns bine in viata si cu sau fara iubita pot trai bine mersi, fiind un om de afaceri imobiliare de success in tara mea natala. De cand eram mic, mie-mi placea sa fac juraminte pe rani. Cand ma raneam, scanceam putin din cauza dureri, insa imi reveneam repede – doar intr-o zi trebuia sa fiu barbat si sa ma tin bine pe picioare – apoi, amintindu-mi de prostiile pe care le-am mai facut de la ultimul meu juramant – adica rana – imi juram cate ceva. Juramintle erau valabile pana urma – semnul - ranii trecea. Insa cum acele semne tineau ceva timp, m-am obisnuit sa le respect si fara a mai avea dovada cuvantului meu. La fel am reusit sa ma recuperez cat de cat repede dupa Iasmina. Amintindu-mi de copilarie si de unele juraminte de ale mele, am realizat ca viata merge inainte si nu pot sta mereu cu capu’n pamant deoarece ceea ce s-a facut nu poate fi schimbat. “Ceea ce aid at nu mai poti lua inapoi”. In cazul meu, iuburea. Insa nu sa pierdut pentru totdeauna. Ea izvoreste din inima, iar cu timpul se remediaza. Acelasi system fiind si cu banii, faima etc. Daca dai banii pe o paine pentru a manca la service, urmatoarea zi iei banii pentru munca ta. Daca lasi un proiect important de facut pentru altele 2, ceea ce ai pierdut ai recuperate si poate ai facut si in plus. Asa e viala. Are si suisuri si coborasuri. De indata ce in sfarsit realizez ca sunt in parc, imi scot mainile din buzunar si ma asez pe o banca umplandu-mi plamanii de aerul curat emanate de pomii parcului. Ma fac comod cu un picior peste celalalt picior si cu mainile pe spatarul bancii, lasandu-mi pieptul meu binefacut sa iasa in evidenta. Asa sateam eu cand eram inca mic si cu ochii dupa fete. Mai exact la 15 ani. Eram unul din cei mai mari gagicari din cartier. Multe fete ma doreau, mai ales ca pe atunci lumea nu prea avea bani, spre deosebire de familia mea, plus corpul meu bine lucrat inca de pe atunci. Orice fata daca macar ma pupa pe obraz se considera norocoasa. Puteam sa am orice fata, insa exact fata de care-mi placea ma considera un afemeiat si o persoana care ii place sa se dea mare. Cu timpul am uitat-o. Umpic mai incolo tata nu mai era, iar eu aveam o gramada de probleme, iar copilaria si liberatea mea a fost inlocuita cu marile responsabilitati ale unu adult din zilele noastre. Ma dezmeticesc repede cand imi deschid putin pliscul si sesizez ca-mi este putin sete. Ma ridic de pe banca si ma indrept spec el mai apropiat magazin. Acolo imi i-au o apa minerala din raft si ma duc la vanzatoare sa-mi scaneze produsul. Era o fata tanara in jurul a 19-20 de ani, blonda cu ochii… verzi inchisi cu parul prins jos in coada, apoi cu un cleste prins sus. Imi parea cunoscuta. Pana si vocea. Aceasta imi returneaza sticla cu apa, cerandu-mi 2 lei pe ea. Ii dau banii domnisoarei, apoi ii dau buna ziua. Pana sa ies din magazin, soneria telefonului acesteia incepe a sparge linistea, vanzatoarea raspunzandu-i. - Holla papusel! Ce faci? Zice aceasta facandu-ma sa tresar. Aceasi replica mi-o spunea si Iasmina cand o sunam. Fara sa-mi dau seama, ii ingan numele, facand-o pe fata sa-si intoarca privirea. - Sasuke? Chiar tu esti? Intreaba ea, inchizand telefonul lasand persoana nevinovata cu care vorbea cu capu-n soare si cu dubii. - Nu te-ai schimbat deloc Iasmina, tot aceeasi ochi ametitori, par voluminous si glas bland ai ramas, ii zic eu sarcastic. - Da… spre deosebire de tine ca acum esti rece ca ghiata, imi reproseaza ea. - Multumesc, o s-o i-au ca pe un compliment. Ma mir cum de nu ai plecat, unde ai fost in tot acest timp? O intreb eu indreptandu-ma spre punandu-ma intr-o pozitie provocatoare cu mainile pe geamul vitrinei cu dulciuri. - Nu-mi place felul in care te comporti, ma speri! Imi atrage atenia ea cu glasul ei bland care odinioara mi se adresa mie. Nu mai pic eu in plasa ei. A doua sansa nu mai pupa. Nu support cand cineva sad a pe langa mine ca sa obtina ceva. Ma infurii fara sa vreau si o i-au de gat si o jignesc. - Asculta jigodie prefacuta ce esti!... ____________________________________ P.S: Scuza-ti greselile, am sa dau un edit mai incolo... deocamdata am niste treaba, astept comm-uri. Sorry... iarasi n-am ce poza a pune Poate daca mai caut am sa dau un edit si o sa o pun... insa nu cred
Ultima editare efectuata de catre Dj Yoo-Miky in Lun 19 Sept 2011, 19:50, editata de 3 ori |
| | | dydy Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : undeva prin Romania acebook : Dyy Dya Nr. mesaje : 871 Puncte : 986 Reputatie : 40 Hobby-uri : ♥Music ♥
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile Mar 23 Aug 2011, 19:37 | |
| |
| | | Layla Legend
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 2588 Puncte : 3481 Reputatie : 380
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile Mier 24 Aug 2011, 01:38 | |
| Hehehe! Continuarea! Ma bucur ca ai pus continuarea.. Superb:x sper ca Sasuke si Sakura sa fie impreuna:x! Sper sa vina continuarea cat mai repede!!:x Te pup!:x |
| | | Iron Maiden Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In propria-mi lume acebook : Facebook Nr. mesaje : 243 Puncte : 287 Reputatie : 26 Stare de spirit : Sarita de pe fix si scufundata in plictiseala...
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile Mier 24 Aug 2011, 02:34 | |
| |
| | | Lolita S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : ● Baia Mare ● Nr. mesaje : 4709 Puncte : 5227 Reputatie : 337 Stare de spirit : Euforică ♥
| | | | Yumi Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In my own world Nr. mesaje : 415 Puncte : 482 Reputatie : 48 Hobby-uri : Dansul, muzica si cititul.
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile Mier 24 Aug 2011, 11:38 | |
| O.O Atmosfera devine interesanta. Imi place! Chiar sunt curioasa ce s-a intamplat cu Sakura... Si Iasmina aia ar face bine sa nu mai intre inca odata in viata lui Sasuke Astept next-ul! PUPICI! |
| | | Sakura~cires Academy Student
Sex : Localizare : Pe net Nr. mesaje : 4 Puncte : 8 Reputatie : 2
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile Joi 25 Aug 2011, 23:39 | |
| |
| | | ♥ Nekko ♥ Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Sunt unde vrei tu sa fiu. ;) Nr. mesaje : 750 Puncte : 898 Reputatie : 108 Hobby-uri : Distractie cat cuprinde; aici, acolo, chiar oriunde! xD Stare de spirit : Mereu cu zambetul pe buze. :)
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile Mar 30 Aug 2011, 19:40 | |
| Hey lumee!!! Ca o introducere, multumesc tuturor de comm.-uri. Observ ca apreciati munca mea si ma bucur de asta. De aceea v-am adus next si de frica ca dia o sa ma umple de vanatai. Sper sa va placa… “actiunea” pregatita de mine pentru voi… Multumutii diei care daca nu ma ameninta cu biciul nu o bagam Acest capitol ii e dedicat lui ale si tuturor ce-si sarbatoresc azi ziua de Sf. Alexandru Scuzati-ma ca nu e foarte lung Pai… in incheiere nu-mi mai ramane decat sa va urez: Lectura placuta! ATENTIE: ACEST CAPITOL CONTINE SCENE +16 SI CUVINTE VULGARECap. 13: Incident nedorit. Ma infurii fara sa vreau si o i-au de gat si o jignesc. - Asculta jigodie prefacuta ce esti!...[…]- Fi foarte atenta ca nu repet. Tu in viata mea nu mai ai ce cauta. Dupa ce ca te-am cautat ca prostul inca 2-3 zile ca sa-ti cer sa fim macar prieteni si tu nu dai nici un semn de viata, mai ai si pretentia ca acum sa-ti vorbesc frumos. Ce tupeu infect ai! Te-ai ferit de mine mai ceva ca un iepure de vulpe. Esti o lasa si o mincinoasa. De azi inainte cand ne vedem pe strada noi suntem niste necunoscuti. Sa nu ma pomenesc diseara, maine sau in oricare alta zi cu tine la usa pentru ca tu pentru mine insemni mai putin decat o alta javra vagaboanda de pe strada. Pana si alea merita un colt de paine, spre deosebire de tine, si spunand asta imi i-au mana de la gatul ei si plec din magazin trantind usa in urma mea. Desfac cu brutalitate sticla cu apa si incep sa beau apa din ea pana cand nu mai ramasese o picatura, secand-o de tot. Cred ca aceasta plimbare nu mi-a facut prea mult bine, ba chiar opusul. Daca stiam ca o sa ma intalnesc cu ea, mai bine ma lipseam. De curiozitate, ma indrept spre primaria orasului care e destul de aproape de aici, in varful careia are un ceas imens la care din ora in ora se aud bataile unui clopot. Cand ajung in dreptul lui, imi intorc privirea spre el si imi arata ca este ora 9:19. Poate nu ar fi rau daca m-as duce la serviciu azi. Daca stau acasa, asa imi aduc mai rau aminte de cele intamplate decat atunci cand am o ocupatie. Cand ajung acasa, putin obosit si plictisit, ma las pe scaunul biroului meu din living cu mainile pe langa cap, care se lasa greu pe spatar. Eram de-a dreptul fara chef de viata. Suparat, putin furios, ingrijorat… Si lista poate sa continue. Ma intreb oare cine a inventat banul? Acesta nu-ti adduce fericirea, ci doar painea de toate zilele. Cateodata, cand sunt prins in ganduri si din vorba-n vorba ajung sa ma intreb oare, cum e atunci cand mori? Te doare, nut e doare, e bine, erau, esti singur, nu esti, te duci in iad sau in rai? Pot spune ca sunt o persoana crestina deoarece daca lumea era create din haos, nu ar fi asa perfecta si bine pus totul la punct. Stiu! Un subiect foarte tampit. Ma dezmeticesc repede, frecandu-mi ochii si incepand sa ma dezbrac de hainele mele de plimbare sis a ma aranjez la 4 ace asa cum se cuvine. Nu dureaaz mult si imi termin siesta dupa care plec spre birou. In drum nu s-a intamplat nimic deosebit incat sa pronunt aici. De indata ce ajung la birou, imi salut secretara, care nu scap fara sa ma fi intrebat de ce am venit, ii raspund ca pana la urma trebuie sa vin, dupa care intru in lift ne mai lasand-o sa ma cicale de parca ar fi mama. Secretara mea e o femeie putin mai tanara ca mine, are 22 de ani, par lung si blond cu ochii verzi inchisi. Daca nu as cunoasteo din copilarie as putea sa jur ca e obsedata de persoana mea de tot ma dadaceste de parca ar fi maicamea. Usa liftului se deschide, iar eu imi salut angajatii. Cand sa trec pe langa biroul rozaliei si al celorlante colege ale ei, ma opresc umpic in fata geamului si o privesc cum tasteaza pe calculator si traduce actele necesare clientior nostrii. O vedeam pe Sakura cum avea cearcane si incerca sa nu pice pe jos de somn, in timp ce se uita cand in foi, cand in monitorul computerului. Se putea citi pe fata ei ca a plans mult din cauza faptelor mele de isterie de aseara. Poate ar trebui sa-i mai dau o sansa. Oricine merita inca una. Insa nu stiu sigur cum sa i-o accord. Pana sa-mi dau seama ca tot etajul se uita la mine si eu ma holbez in birou, imi intorc putin capu’ spre usa biroului meu, o deschid apoi intru in incapere. Imi deschid geamul – ca de obicei – apoi imi las geanta langa canapea si ma asez pe scaunul rotativ si ma legan in tinp ce i-au niste foi de pe birou si ma uit plictisit la ele. Deoadata, in birou intra rozalia ca o vijelie, nestiind ca eu sunt in birou, fara sa bata la usa. Probabil secretara a dat raportul la toti cum ca azi nu as veni. - Ohh, ahh? Scuzati-ma domnule Uchiha, nu steam ca a-ti venit, am intrat in birou pentru a va lasa pe masa niste documente, zice ea pe un ton putin tremurat. - Mersi Sakura, lasale pe masa te rog… nu mai pot continua ca ea ma intrerupe. - Desigur domnule… i-o platesc cu aceeasi moneda, intorcandu-I vorba. - Sasuke… Te rog spune-mi Sasuke. Nu ma lua pe mine cu domnule. Sakura, te rog frumos stai jos, vreau sa vorbim, ii zic eu cu emotii in glas, stangandu-mi nodul de la cravata. Ea se aseara comod picior peste picior, in timp ce ma ridic si ma uit pe geam. Am stat si m-am mai gandit si cred ca o putem lua intr-un fel de la capat, insa increderea mea in tine e de 10 ori mai mica, si spunand asta, ma intorc spre ea, punandu-mi mainile pe birou putin aplecat cu ochii inchisi. Marea mi-a fost mirarea cand m-am pomenit sarutat de catre rozalie. Zambesc si ii raspund la sarut cum se cuvine. O trag mai aproape de mine, putand sa-I simt inima cum bate intr-un ritm alert, timp in care buzele mele se plimbau pe gatul eu alb, facand-o sa geama umpic in liniste, abea putand sa o aud. Sakura se apropie de urechea mea si-mi sopteste ca diseara v-a veni la mine pentru ai multumi cum se cuvine pentru “a doua sansa”. Cred ca am creat un mostru. Dupa ce am facut-o si pasta, i-am dat drumul. iar un zambet pervers imi apare pe fata. Cand ajung acasa de la service, ma dezbrac de haine – aruncandule pe unde apucam – si intru in dus din nou pentru a ma curate de data asta de nerabdare. Aveam chef sa “ma joc” insa nu vreau ca Sakura sa creada ca sunt “bland”, asa ca nu void a eu startul la “cursa”. Ies din baie cu un prosop in jurul taliei si unu pe cat stergandu-ma in urechi de apa ce a mai ramas acolo, cand se aude soneria. Trag repede o pereche de blugi pe mine si la bustul gol cu un prosop pe spate ma indrept spre usa sa deschid. Era Sakura la care cand ma vazut isi musca buza inferioara. Stam pentru o clipa nemiscati dupa care ea da nevala pe mine si incepe a ma saruta. Fara sa stiu ce fac, o i-au in brate si o sarut peste tot pe unde apucin timp ce ea imi inlatura prosopul si cauta cureaua pantalonilor mei. Cu pasi grabiti, ne indreptam spre dormitor in timp ce ne sarutam, ciocnindune de toti peretii datorita neatentiei noastre si a asa numitei “ocupatii” ce abea a inceput. Nu stiu cum, dar in drum spre camera, daramam un teanc de foi. S-a creat o atmosfera demna de Holywood si de filmele facute de ei. Zambesc pervers si ma introc la “noua mea jucarie” care abea asteapta ceva actiune. Eu unul gafai mai ceva ca o catea in calduri, si de Sakura numai zic. Deja pot spune ca mi s-au ridicat panzele la barca. Numai de la atat. Nu ma mir. Era de asteptat din moment ce n-am mai facut-o de 2 zile. Ajunsi in camera, ea se desprinde de mine si se arunca – la propriu – direct in pat, spunandu-mi: - In seara asta iti dau voie sa ma pedepsesti cum vrei, zicea ea sensual. Imi musc buza inferioara, apoi ma pun peste ea sarutand-o pe piept si pe sani, dupa care pe gat apoi pe gura. Nu mai rezistam nici unu, ea vroia dragoste, eu s*x, ea decent, iar eu pervers. Hmm. Ca sa-i fac pe plac si ei ma gandesc sa facem dragoste perversa. Cum suna asta? Mie imi suna foarte bine de aici din postura in care ma aflu. Ii prind mainile si i le ridic deasupra capului, in timp ce ii ridic bluza si ii dau pantaloni scurti jos. O sarutam tandru si totusi violent, in timp ce o dezbracam ca pe o papusa Barbie, insa nu mai aveam vreo intetie sa o imbrac inapoi, poate decat in rochie de mireasa. Acum eu sunt in boxeri iar ea numai in lejeria ei intima – sutienul rosu si chilotei cu dantela negri – ceea ce ma excita si mai tare. Nu exista – cred – vecin care sa nu ne auda gafaielile, plus ca am impresia ca am lasat si usa deschisa. Noaptea asta o sa fie incendiara. Luam patura alba peste noi si ne dezbracam nud dupa care incepem a ne explora inca odata corpurile apoi unindune pot spune pentru eternitate, nimic nu ma putea face sa ma dezlipesc de ea. Gafaiam in ultimul hal si aproape nu mai aveam aer. Deodata din casa se aud niste zgomote de pasi. Cred ca mi s-a parut. Nu bag in seama aceasta posibila eroare si imi vad de “jucaria” mea. Ma cocotz din ce in ce mai mult pe ea si-mi e san u o stric. Deodata se aude un tipat asurzitor… _______________________________________________________________ Acest capitol e corectat de 2 ori.Pozele de revansa de acest capitol Poza cand sasuke se uita pe geam la Sakura: Poza imediat cand Sakura ii da jos lu' Sasuke prosopul de pe el... [in actiune]
Ultima editare efectuata de catre ♥ Nekko ♥ in Lun 26 Mar 2012, 10:22, editata de 3 ori |
| | | Sakura~cires Academy Student
Sex : Localizare : Pe net Nr. mesaje : 4 Puncte : 8 Reputatie : 2
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile Mar 30 Aug 2011, 21:38 | |
| |
| | | Iron Maiden Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In propria-mi lume acebook : Facebook Nr. mesaje : 243 Puncte : 287 Reputatie : 26 Stare de spirit : Sarita de pe fix si scufundata in plictiseala...
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile Mar 30 Aug 2011, 22:26 | |
| CE tipat ?>?? Al cui ??? Vreau sa aflu!!! CE ma bucur a ia dat o a2-a sansa Sakurei ! Si ce capitol pervers! IMi place! Haide rpede cu nextul!!! Vreau nextul iubito!! Repede ca mooooooooor!!! Spor la scris si anunta-ma cand pui nextul !!! |
| | | Layla Legend
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 2588 Puncte : 3481 Reputatie : 380
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile Mar 30 Aug 2011, 22:42 | |
| Hey hey draga mea. Fic-ul imi place iar capitolul super, insa nu-mi zice ca cea care ii vede e fosra si incepe cu fite si tot tacamul. Imi place si ce ar fi sa pui tu cat mai repede next-ul?? Spor la scris si la idei!! Te pup |
| | | ♥ Nekko ♥ Chūnin
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile Mar 30 Aug 2011, 23:02 | |
| Layla taaaci. Nu ma da de gol Nush sa vedem Poate da poate nu.. cine stie cine e... Sau ce e.. Pai... mersi de comm-uri babies Astept in continuare inca cateva Va pup Zbye |
| | | Lolita S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : ● Baia Mare ● Nr. mesaje : 4709 Puncte : 5227 Reputatie : 337 Stare de spirit : Euforică ♥
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile Mier 31 Aug 2011, 09:38 | |
| Mersi Ioana de anunta Moama mia da` ce actiune incendiara p`acolo :)) Ai ceva idei, iubire. Deci, nici nu mai trebuie sa`ti zic ca ador capitolul, nup? Adu nextuuul! Losty te pupa! |
| | | Yumi Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In my own world Nr. mesaje : 415 Puncte : 482 Reputatie : 48 Hobby-uri : Dansul, muzica si cititul.
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile Mier 31 Aug 2011, 14:36 | |
| Parca vad ca e Iasmina. Suta in mie Of of of. Ne lasi tocmai acum! :-w Vreau next-ul si-l vreau repede! imi place mult perversitatea ta Ioana :> Love you! |
| | | Mùsè Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : pe acolo...pe aici:D Nr. mesaje : 681 Puncte : 806 Reputatie : 114 Hobby-uri : muzica, desen... si multe altele :) Stare de spirit : obosita T_T
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile Sam 03 Sept 2011, 13:50 | |
| |
| | | Andreea Sch ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : . acebook : Facebook Nr. mesaje : 2598 Puncte : 3358 Reputatie : 573
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile Sam 03 Sept 2011, 15:56 | |
| Iar am dat cu picioru-n balta si nu am dat comm...pff, nu prea aveam ched de citit ce-i drept deci sa revin la fic. Nu pot sa cred ca a aparut fosta iubita a lui Sasuke, nu e bine, e o piedica intre el si Sakura, las' ca o omor eu knd doarme si toti sunt fericiti mai putin eu k ajung la inchisoare. Insa, imi acopar eu crima :"> Uuu, ce noapte incitanta au avut ei si ink nu s-a terminat. Oare fosta iubita vine? Daca da, presimt o bataie - ea si Sakura. Dar sper sa fie altcnv : ]] Eu astept next si accepta-mi umilele scz ca nu am fost atenta ca ai pus next-urile :">
Kiss and Hug ! |
| | | ♥Barbie Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : ghiceste.. Nr. mesaje : 281 Puncte : 311 Reputatie : 29 Stare de spirit : Happy'bwaa :x
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile Mier 07 Sept 2011, 18:04 | |
| OMG........nici nu stiu ce sa spun.. ca e superb..ca e minunat... gata stiu....Ca vreau NEXT... |
| | | AnDrA99GiRl Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : in fata monitorului Nr. mesaje : 210 Puncte : 275 Reputatie : 35 Hobby-uri : citirea fiicurilor(foarte frumoase) Stare de spirit : super mega happy!!!
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile Mier 07 Sept 2011, 19:49 | |
| super tare capitolul sper sa fie fosta iubita a lui sasuke,as vrea sa vad cum reactioneaza sakura sau sasuke cand o vede,oooo....se va lasa cu scandal=))) Astept repede nextuuu |
| | | dYdYsWeTpInKgIrL Academy Student
Sex : Varsta : 27 Localizare : iasi Nr. mesaje : 16 Puncte : 18 Reputatie : 1
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile Mier 07 Sept 2011, 20:50 | |
| |
| | | Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile Joi 08 Sept 2011, 19:17 | |
| Pisicii tai... Natia de de femeie omida cu mamaliga in cap...Deci stii cat te pot iuibii eu pe tine? Enorm, crede-ma!!!Asa, capitolul este extrem de frumos, iar continuarea sper ca apare cat de curand...Astept cu nerabdare nextul...Spor la scris si multe idei...Te-am pupacit dulce... choco^^ |
| | | ♥ Nekko ♥ Chūnin
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile Vin 09 Sept 2011, 18:42 | |
| Hei toata lumea! Avand in vede ca o sa inceapa scoala si n-o sa mai am timp sa mai scriu cum o faceam in vara ar c-am trebui sa mai postez macar un cap. saptamana asta… Deci… in concluzie uita-ti aici next-ul care il dedic unui prieten mai vechi care nu exista zi in care sa nu ma cicale cu “Unde-mi e capitolul?” Acest capitol este necorectat... Si la acesta am sa dau un edit mai incolo. Lectura Placuta! Cap. 14: Noi piedici in relatie “Ma cocot din ce in ce mai mult pe ea si-mi e sa nu o stric. Deodata se aude un tipat asurzitor…”O intreb pe Sakura daca a auzit si ea ceea ce am auzit si eu. Aceasta da din cap afirmativ si ma dau usor jos de pe ea luandu-mi un halat pe mine si ies in goana din camera pentru a afla susrsa tipatului. Cand ma vad inafara camerei, pe hol observ ca usa era inchisa. Ciudat. Parca am lasat-o deschisa. Intru in sufragerie si trag cu ochiu’ prin ea insa, nici urma de om. Mare imi e surprinderea cand o vad pe Iasmina in bucataria mea, jos, stand cu capu-n san pe calcaie, de jur imprejurul lor fiind mainile care, am impresia ca tremurau. Ce cauta ea aici? Sper ca nu a venit sa-mi faca o scena ca atat imi trebuie. O intreb ce cauta aici, insa acesta nu imi raspunde. Cand – presupun – ca se mai linisteste. isi ridica capul cu ochii atinti spre mine. Ii pot zari o lacrima mare si transparenta care i se prelinge pe fata. Exact cand sa o i-au de mana si sa o dau afara din casa, soseste si Saku imbracata si asista la scena. Ea nu intelege ce se petrece si cine e aceasta “straina” a casei, si sper ca nu v-a afla. Cel putin nu prea curand. Am ingetat pur si simplu. Nu stiam ce sa-i mai zic Iasminei in preajma Sakurei. Intr-un fel nu stiam ce sa nascocesc si Iasmina sa nu ma dea de gol. Nu vreau sa o “ingrijorez” pe Saku cum ca ar mai fi o pretendenta la patul meu. Doamne! Ce am facut ca sa merit asta. Imi musc buza inferioara si-mi duc mainile la ceafa semn ca intru in panica. Ma tot fatai de parca n-as avea stare tot frecandu-mi in acelas timp tampla. Nu stiam ce sa fac... Parca cerul a cazut pe mine iar pamantul de sub picioare se misca. Ce sa fac? Ce sa zic? Nu am nici cea mai vaga idée. Sa incerc sa o pacalesc pe Sakura ca ar fi nebuna cu riscul de a ma pari Iasmina sau sa-i zic acum tot si sa sper ca nu v-a face ca trenul? Prea tarziu. Sakura se indreapta spre Iasmina, lasandu-se la nivelul ei si intreband-o ce s-a intamplat si de ce plange. Aceasta nu zice nimic, iar mie imi vine o idée. - Iasmina, ce s-a mai intamplat cu tine. I-ar ai suferit un soc? zic eu in timp ce o ridic si o pun pe scaun. Vrei sa te intinzi pe canapea? O intreb sarcastic cu o urma falsa de ingrijorare. Aceasta – spre norocul meu – accepta si o duc incet, cu pasi lenesi spre sufrageie. In pragul usii ii spun sakurei de unde sa scoata o sticla cu apa plata si un pahar pentru ai aduce Iasminei, scuza perfecta ca sa am putin timp sa discut cu Iasmina. Ajunsi in sufragerie o trantesc pe micuta “actrita” pe canapea, asesandu-ma in poala ei. cu o mana tinand-o de maini si cu una de barbie intreband-o foarte nervos si totusi la volum mic ce cauta aici. Aceasta face o fata de catel si imi raspunde la intrebare cu o alta intrebare. - Deci asa deci. Asa de repede ai trecut peste mine ca ti-ai gasit si alta? Se pare ca abea asteptai sa-ti gresesc cu ceva ca sa poti sa te duci la ea, zice ea evitand contactul vizual cu mine. - Asculta cu**a nenorocita. Daca imi distrugi relatia cu Sakura pentru faptul ca tu ai fost aia nesimtita si o partenera infidela, jur pe mormantul familiei mele ca-ti voi face viata un calvar. - Tu chiar nu intelegi ca eu te iubeam si aia a fost o scapare? Am plecat din oras pentru a-mi vizita o ruda. Am gasit biletelul tau. De aceea te-am cautat si ti-am vorbit frumos la magazin. In seara asta am venit sa-ti cer o a doua sansa, insa tu iti faci de cap cu alta, zice ea sughitand pe la mijlocul discursului. - Nu exista un viitor pentru noi. Si asa... acea greseala e de neiertat. Infidelitatea nu e ceva ce poti trece cu una cu doua. plus de asta, eu am sentimente pentru Sakura, si vreau ca tu sa nu te bagi in viata ei. Intelegi. Vreau ca tu sa stai departe de ea, iar in caz ca te mai intalnesti cu ea pe strada va salutati si atat. Iti vezi de drum. Nu stiu cum am sa fac dar am sa nascocesc eu ceva in seara asta. In caz ca va mai intalniti, elimini subiectul asta din discutie, s-a inteles? ma rastesc la ea dupa care ma dau jos din poala ei si pana sa apuce sa spuna ceva, vine Sakura cu un pahar mare si plin cu apa pe care il da Iasminei, aceasta secandu-l din 3-4 inghitituri mari. Sakura o intreaba din nou daca e bine apoi Iasmina spune cu glasul putin ragusit ca da. Ma ofer sa o duc pe Iasmina acasa, cu pretextul ca nu sta departe si ca vin imediat, apoi ma duc repede la baie, imi iau niste pantaloni scurti de blugi cu elastic si o jacheta peste un tricou alb, apoi ma indrept cu Iasmina spre masina. O rog pe Sakura sa nu plece si ca atunci cand ma voi intoarce ii voi explica tot. Ajuns in masina, imi pun centura, bag cheia in contact, trag frana de mana si o iau la goana pe strazi. Nu zic nimic si nici nu zice ceva. Mai bine. Oricum am lamurit tot ceea ce aveam de lamurit si nici nu cred ca mai are curaj sa mai zica ceva. Ma cunoaste destul de bine si ea stie cand sunt serios si cand glumesc. Ce bine ma simt ca totul s-a rezolvat. Ma simt usurat. Insa e mult prea devreme pentru asta. Ce o sa-i zic Sakurei? Trebuie sa ma gandesc la ceva intelligent si credibil. Sa analizam datele. Ea crede ca a avut un soc. Probabil ca atunci cand m-a vazut cu Sakura a tipat. Nu inteleg de ce, fiindca nu eram impreuna. Hmm. Gata! Stiu! De indata ce o las pe Iasmina in capatul strazii, pentru ca in realitate sta la mai mult de 2 strazi, plec din nou catre casa unde am lasat-o pe Sakura singura. Sunt putin stresat, nu stiu daca ceea ce am sa-i zic o sa fie credibil, sper ca nu gresesc atunci cand o mint pe iubirea mea, insa o mica minciuna nu v-a face rau nimanui. Acasa, o gasesc pe rozalie in pat, putin ingrijorata si confuza. Odata intrat in camera, putin tremurand, ma dezbrac la bustul gol, pentru un minut raman in boxeri pana-mi i-au niste pantaloni de pijama, apoi ma pun in pat sarutand-o scurt pe Sakura, aceasta nezicand si neschitand nimic. Imi dau seama ca are multe semne de intrebare. Imi e si frica sa o intreb daca a patit ceva. Oftez lung si confirm cu voce tare ca are nedumeriri. Aceasta se intorce spre mine si ma roaga sa-i spun cine e fata si ce a patit. In gandu-l meu ma rog ca totul sa fie bine, iar apoi incep sa ma justific. - Ea e Iasmina, fata unui prieten foarte bun de-al tatei. Cu mult timp in urma, in jur a 3 luni dupa ce tata a murit, sotia lui a murit. A fost o lovitura mare in viata lui cat si a ei. Insa dupa ce prietenul lui cel mai bun – tata – a murit a fost extreme de ranit apoi, moartea sotiei l-a facut sa devina un om rau, distant, sa bea si sa aduca numai c***e acasa. De multe ori din cauza alcoolului, Iasmina a fost batuta, insa in ultima vreme nu a mai dat pe-acasa. In ultimele 2 saptamani pana joia trecuta a stat cu mine... In seara asta l-a vazut pe tatal ei cu o femeie necunoscuta in pat. A venit la mine sa-mi zica insa cand a auzit ca am treaba, a preferat sa astepte pana termin. - Nu stiu de ce insa mi se pare c-am ciudat sa intri asa in casa omului, zice ea cu o urma de neincredere in glas. Sigur are banuieli. Super… Acum ce minciuna ii mai zic? - Acelasi lucru ma gandesc si eu, insa am lasat usa deschisa si probabil credea ca o fi venit un hot peste mine in casa sau cine stie. Scuze. Insa a trecut printr-o perioada grea, trebuie sa o intelegi, si zicand asta ea isi lasa privirea in jos si acel zambet minunat al ei piere. Hei! Nu te supara. Am sa vorbesc eu maine cu ea. Pana atunci, ce ai zice sa ne odihnim? E destul de tarziu, ii zic eu in timp ce casc fortat. - Da… Asa e. Scuze, si spunand asta ma saruta lung si apasat, eu adancindu-ma in sarut din ce in ce mai mult. Insa imi ramai dator. Ne-a deranjat din “joaca” deci trebuie sa te revansezi, zice ea cu un zambet smecher. Dupa aceast mic “interogatoriu” ne punem amandoi in pat si adormim numai decat. _____________ Am dat edit Pozele capitolului Am gasit 3 so... sper sa va placa Poza cand Sasuke se uita urat la Iasmina in bucatarie Poza cand se pregateste sa plece de plecare spre "casa" Iasminei Poza cand Sasuke o saruta scurt pe Sakura cand se intoarce
Ultima editare efectuata de catre Dj Yoo-Miky in Vin 30 Sept 2011, 22:14, editata de 6 ori |
| | | ♥Barbie Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : ghiceste.. Nr. mesaje : 281 Puncte : 311 Reputatie : 29 Stare de spirit : Happy'bwaa :x
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile Vin 09 Sept 2011, 18:53 | |
| Am prins ideea ca este necorectat deci se justifica greselile Dar..Vreau nextul..off..si incepe si inchisoarea...off...sper totusi ca nexturile sa nu vina din luna'n luna |
| | | Lolita S-Class
Merite deosebite :
| | | | ♥ Nekko ♥ Chūnin
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile Vin 09 Sept 2011, 20:03 | |
| Stati sa vedeti ce batai de cap o sa-i dea Iasmina lui Sasuke din cauza buna-vointei Sakurei Nu zic mai mult decat ca o noua peripetie e pe cale sa inceapa. Am avut inspiratie azi Am dat edit deci va rog sa reciti pentru ca am corectat si frazele care sunau ciudat. Va pup Zbye
Ultima editare efectuata de catre Dj Yoo-Miky in Vin 09 Sept 2011, 21:24, editata de 1 ori |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile | |
| |
| | | | Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|