| Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile | |
|
|
Ce ti-a placut la ficul meu? :D | Titlul | | 4% | [ 3 ] | Ideea | | 0% | [ 0 ] | Actiunea | | 2% | [ 2 ] | Descrierea perversa | | 14% | [ 11 ] | Descrierea in general | | 0% | [ 0 ] | Nu mi-a placut nimic. | | 0% | [ 0 ] | Mi-a placut tot! | | 80% | [ 65 ] |
| Total voturi : 81 | | Sondaj inchis |
|
Autor | Mesaj |
---|
dYdYsWeTpInKgIrL Academy Student
Sex : Varsta : 27 Localizare : iasi Nr. mesaje : 16 Puncte : 18 Reputatie : 1
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile Vin 09 Sept 2011, 20:13 | |
| continu e fain!!! |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile Vin 09 Sept 2011, 20:56 | |
| Wow.Ce tare. Acum este prima data cand am trecut pe la ficul tau si sunt o proasta.Sunt o proasta cu p mare deoarece nu am trecut mai de mult.sorry. Chiar imi place ficul tau si sper sa aduci next-ul mai repede. Acum ca am citi ficul mai ai inca un fan care asteapta continoarea.Te rog sa o pui mai repede si sa ma anunti cand este gata.De ce nu a avut curaj Sasuke sa ii spuna adevarul Sakurei?ce lasi sunt uni baieti.In urmatorul capitol cu ce ne mai surprinzi? Spor la scris. |
|
| |
♥ Nekko ♥ Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Sunt unde vrei tu sa fiu. ;) Nr. mesaje : 750 Puncte : 898 Reputatie : 108 Hobby-uri : Distractie cat cuprinde; aici, acolo, chiar oriunde! xD Stare de spirit : Mereu cu zambetul pe buze. :)
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile Vin 09 Sept 2011, 21:04 | |
| Ma bucur ca am mai castigat un fan soo... Am sa pun un next poate duminica... Nu stiu sigur da vad eu Deci... am sa-ti dau un PM cand pun next Si nu-ti face griji.. Capitolul 15 o sa fie bestial Va pup pe toti si mai astept comm-uri Zbye |
|
| |
Sakura~ciresi Academy Student
Sex : Varsta : 26 Localizare : Pe net Nr. mesaje : 43 Puncte : 49 Reputatie : 4 Hobby-uri : Muzica... mereu! Stare de spirit : LOVE!!!
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile Vin 09 Sept 2011, 21:14 | |
| |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile Vin 09 Sept 2011, 21:32 | |
| Imi place mult capitolul verisoara/ fata mea... Ce oi fi doamne? :))Asa, deci va dca lucrurile se complica nitel, insa ma intreb ce va iesi pana la urma...Astept cu nerabdare nextul...Spor la scris si multe idei...Te-am pupacit dulce... choco^^ |
|
| |
Yumi Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In my own world Nr. mesaje : 415 Puncte : 482 Reputatie : 48 Hobby-uri : Dansul, muzica si cititul.
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile Vin 09 Sept 2011, 22:03 | |
| O.o interesant capitolul :> Astept urmatorul! Merci ca mi-ai trimis mesaj. Sa vedem daca Sakura v-a afla adevarul. Spune-mi doar un singur lucru. Sasuke mai tine la Iasmina? |
|
| |
♥ Nekko ♥ Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Sunt unde vrei tu sa fiu. ;) Nr. mesaje : 750 Puncte : 898 Reputatie : 108 Hobby-uri : Distractie cat cuprinde; aici, acolo, chiar oriunde! xD Stare de spirit : Mereu cu zambetul pe buze. :)
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile Vin 09 Sept 2011, 22:20 | |
| @Yumi Nu Yumi... Sasuke a dat-o uitarii pe Iasmina... Insa nu pot spune acelasi lucru si despre ea.. ramane de vazut @choco Cred ca pana la urma imi ramai verishoara Ca mai am o mama Pe gaby Deci mai bine ramane asa Mai astept commuri Deja v-am spus c-am multe Gata nu mai zic nimic Va pup Zbye |
|
| |
Layla Legend
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 2588 Puncte : 3481 Reputatie : 380
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile Vin 09 Sept 2011, 22:25 | |
| Hey hey draga mea. Multumesc pentru ca m-ai anuntat..Imi place la nebunie insa sper sa nu afle Sakura caci altfel va iesi naspa.... Superb! Spor la scris si la idei! Sa ne aduci next-ul repede:x te pup |
|
| |
Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| |
| |
AnDrA99GiRl Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : in fata monitorului Nr. mesaje : 210 Puncte : 275 Reputatie : 35 Hobby-uri : citirea fiicurilor(foarte frumoase) Stare de spirit : super mega happy!!!
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile Vin 09 Sept 2011, 22:57 | |
| Super capitol ms pt ca m-ai anuntat Sper ca nextu sa vina repede |
|
| |
ღAlℓஐ Genin
Sex : Varsta : 29 Nr. mesaje : 70 Puncte : 96 Reputatie : 19 Stare de spirit : mor incet....xD
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile Sam 10 Sept 2011, 11:54 | |
| Super ficul, e atat de frumos Este pervers , are suspans , "acctiune" Astept next-ul! |
|
| |
Andreea Sch ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : . acebook : Facebook Nr. mesaje : 2598 Puncte : 3358 Reputatie : 573
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile Sam 10 Sept 2011, 21:32 | |
| Scuzele mele ca nu am citit capitolul si nu am dat comm knd am primit pm-ul acela. Sunt asa de .... ma abtin : ]] Deci, eram sigura ca era fosta lui iubita, lua-o-ar cainii si matzele : ]] Ce nesimtita e, cik cere a2a sansa dupa ce l-a inselat .. : -L Ehh, astept next-ul si sper ca nu te-ai suparat ca am venit asa de greu cu comm-ul. Kiss and Hug ! |
|
| |
Sex : Varsta : 26 Localizare : Pe net Nr. mesaje : 43 Puncte : 49 Reputatie : 4 Hobby-uri : Muzica... mereu! Stare de spirit : LOVE!!!
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile Vin 16 Sept 2011, 23:00 | |
| Fatooooo!!!!!!!!! Unde-i nextul k mor pe scaun???!!!!! Apuca-te de tastat ca te bag in coma de gradul 1!!!!!!!!! Repede! Onegai!!!!!!!!! |
|
| |
♥ Nekko ♥ Chūnin
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile Sam 17 Sept 2011, 00:51 | |
| Am sa-l pun maine, promit Mai rabdati pana maine Va pup Zbye |
|
| |
Darkness Angel Academy Student
Varsta : 26 Localizare : Prin zona... Nr. mesaje : 32 Puncte : 36 Reputatie : 1 Stare de spirit : In fiecare minul alta stare...
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile Dum 18 Sept 2011, 14:14 | |
| Unde-i nextul?! E duminica si nu vad nimic! Sa stii ca ne suparam! Next! |
|
| |
Zuzulici :) Jōnin
Sex : Varsta : 30 Localizare : Prin jur..... Nr. mesaje : 1326 Puncte : 1681 Reputatie : 250 Stare de spirit : Mai conteaza???
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile Dum 18 Sept 2011, 14:17 | |
| Ioana bytha meah cand pui nextu aseara am stat treaza pana la 3 ca sa-l citesc pe tot Vreau nextu pls ca ma supy pe tn |
|
| |
♥ Nekko ♥ Chūnin
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile Dum 18 Sept 2011, 20:11 | |
| Buna toata lumea Asa cum v-am spus, v-am adus nextul in aceasta duminica deci nu ma biciuiti In acelasi timp acest next este acel capitol bomba de care va ziceam Sper sa apreciati marimea si actiunea acestui capitol si de asemenea poza. Acum sa inceapa momba cu ceas. Lectura placuta! Cap 15: Minciua are picioare scurte “Dupa aceast mic “interogatoriu” ne punem amandoi in pat si adormim numai decat.”
A doua zi dimineata m-am trezit extreme de obosit si amortit. Probabil nu am dormit tocmai in pozitia ideala… Ahhh, ce bine e atunci cand te intinzi, mai ales cand ai un intreg pat unde te poti “dezlantui” ca o felina. Stai putin! Tot patul? Unde e Sakura? Nu-mi fac griji, poate s-a dus sa-si faca un dus. Ma mai intind de cateva ori pana cand dau cu mainile de ceva ce cade de pe noptiera. Hmm, se pare ca e jurnalul meu. N-ar trebui sa mi-l mai las asa pe unde apuc. Si ca venit vorba de el, cu cate lucruri am pe cap am si uitat sa ii mai spun vechiului meu “prieten” ce se mai intampla cu mine. Ma dau jos din pat si ma indrept spre birou de unde iau un pix, imi ridic jurnalul de pe parchet apoi ma asez pe un scaun si incep sa scriu in el. “21.08.2011 Draga jurnalule, Totul s-a rezolvat. Sakura si cu mine ne-am impacat, iar eu acum o sa incep a ma pregati pentru serviciu. Insa e c-am devreme pentru a ma relaxa. Au apurut alte complicatii. Exact ce speram din toata inima sa nu se intample s-a-ntamplat. De ce Doamne nu-mi dai pace? Iti place sa ma chinui? De ce n-ai fi putut sa eviti sa ma intalnesc din nou cu ea? Chiar nu merit sa fiu si eu linistit? Incep sa cred ca nu voi putea fi fericit niciodata. Cer asa de mult? “Haha! Da!” Am mintit-o pe Sakura in legatura cu Iasmina. I-am spus ca ea e o prietena de familie, ca tatal ei a fost cel mai bun prieten cu tata – ceea ce e adevarat, asa am cunoscut-o pe Iasmina – si ca din cauza mortii lui si a mamei ei a innebunit si a devenit un alcoolic. De ce? E o poveste lunga. Pe scurt, ieri m-am intalnit cu Iasmina la un magazin, ea fiind vanzatoarea. Am amenintat-o ca daca se mai baga in viata mea din nou o sa regrete, apoi am plecat inapoi spre parc unde m-am hotarat sa ma duc totusi la sevici. In drum spre birou mi-am dat seama ca trebuie sa o iert pe Sakura deoarece pan’ la urma a fost mana matusi si unchiului ei. Din nefericire, in aceeasi seara, Iasmina s-a hotarat sa-mi faca o vizita pe motiv ca si-ar dori o a doua sansa. A tipat ne putand sa se abtina cand ne-a vazut - pe Sakura si pe mine - in pat facand dragoste destul de tare incat sa auzim si noi chiar daca a fost de pe hol. Cand am inalnit-o in bucatarie socata, m-am folosit si umpic de acesta pentru ai spune Sakurei ca eu i-am fost aproape in ultiimele 2 saptamani deoarece nu putea sta cu tatal ei. Cat am rugat-o pe ea sa ii aduca niste apa, ma prefac ca-mi pasa de Iasmina si o duc sa se “odihneasca” in sufragerie unde o pun la punct, iar dupa ce ii aduce Sakura paharul cu apa si-l seaca in 5 secunde, ii zic ca o conduc acasa, eu defapt lasand-o numai in capatul strazii. Cand ajung acasa, ii spun acele minciuni Sakurei. Ce era sa fac? Chiar nu vreau sa-i dau motive de gelozie sau inca o grija in plus. Poate am noroc si Iasmina ma va lasa in pace, poate ca o sa taca, poate ca am sa scap basma curata… Cine poate stii?” Cand termin de scris, imi inchid jurnalul, imi pun pixul in suport, apoi imi strecor “caietul vietii” in geanta mea cu acte. Mi-e c-am foame. Hmm… ce-as mai manca niste cereale acum. Umm, yummie! Ma indrept cu pasi de urias spre bucatarie unde spre mirarea mea o vad pe rozalie cum se ranjeste la mine cu micul-dejun pregatit. Schiteaza un zambet smecher dupa care ma intreaba. - Sper ca-ti place ombleta cu branza si sunca! Zice ea pe un ton… un ton… ca al meu. Ma emita? Ce-i mai place sa se prosteasca. Ma indrept spre ea si ii zic “Buna dimineata!” apoi o sarut apasat si lung in semn ca abea astept sa mananc ce mi-a pregatitm punandu-mi pofta-n cui lasand cerealele pe alta dimineata. Sincer sa fiu as manca ceva dulce asa ca ea. Hehe, ce pervers sunt. Ma asez la masa si incep a manca cu pofta ombleta, din cand in cand dandu-i si Sakurei cate o bucatica din mancarea facuta de ea, prefacandu-ma cateodata ca-i dau ei cand defapt pana sa apuce sa o ia, trag furculita inapoi si o var in gura mea. E asa de dulce cand face boticul ala al ei de catel ploat. Se vede ca nu o pot convinge sa se opreasca din a mai face fata aceea care ma innebuneste, deci ma duc la ea si o sarut, la inceput nefacand nimic, insa pana la urma imi raspunde sarutului muscandu-ma de buza inferioara, pentru a ma face sa intredeschid gura. Ce bine saruta. Ma simt asa bine in preajma ei. E cea mai buna femeie care m-a cucerit de pana acum. Ne punem amandoi pe canapea si schimbam umpic canalele… Pana ca ea sa opreasca pe programul de stiri, am vazut o reclama la un restaurant din capitala. As vrea sa iesim in oras diseara, dar – pentru ca mereu exista un un dar – nu stiu cum sa scap mai repede de la servici. Poate daca imi fac mai repede treaba o sa pot pleca mai devreme. Ii zic Sakurei idea mea, iar aceasta imi raspunde dand din cap afirmativ in semn ca ar fi incantata, apoi eu o iau brusc si o trantesc pe coapsele mele sarutand-o tandru si apasat timp de cateva secunde, apoi ma duc sa ma imbrac pentru servici. Si eu si rozalia ne-am imbracat repede, fiind deja ora 7:36 si noi trebuia sa ajungem la 8 la birou. Ajunsi acolo, fiecare mergem la treaba lui. M-am grabit sa i-au niste acte, sa le transport la celelalte sedii, sa ajung la vila sa prezint camerele clientilor si asa mai departe pentru a putea scapa mai repede de treaba. In jurul orei 4, tocmai m-am intors de la sediul nostru din Atena – asa numindu-se strada unde se afla cladirea – inapoi la birou pentru o ultima tura. Ma asez din nou la birou si las alte acte pentru a face loc de altele si dupa carei le stampilez si semnez pe cele vechi. Am nevoie de semnatura traducatorului de germana. Ies din birou si ma indrept spre incapere, insa spre surprinderea mea, dincolo de colt se afla Iasmina vorbind cu Sakura. Blesteme! Ce cauta ea aici? Firar! Daca-i va spune? Daca o sa-i spuna adevarul, sau mai rau… o alta poveste diferita de a mea? Ce va crede rozalia? Trebuia sa vorbesc macar la telefon azi cu ea. Cum de s-a pomenit tocmai aici si fiinta asta? A si dat nas in nas cu Sakura sa faca lucrurile si mai complicate. Off. Cand am sa scap si eu de grijile astea? Cand? Ma retrag usor inapoi si ciulesc urechea la conversatie. “- Hey, tu trebuie sa fi Iasmina nu? Fata de aaseara de la Sasuke. - D-da eu s-sunt. Si tu esti?intreaba Iasmina curioasa. - Sakura… Salura Haruno, prietena lui Sasuke, zice rozalia cu zambetul pe buze. - Scuze pentru aseara, imi pare nespus de rau daca v-am deranjat insa… insa… se balbaie Iasmina nestiind ce sa zica. - Nu face nimic. Mi-a zis Sasuke despre tatal si moartea mamei tale. Si sa stii ca-mi pare rau. Nu am nici un motiv sa te judec, spuse Sakura punandu-i mana pe umar, vazandu-se in ochii Iasminei ura si deranjul ce se afla in ea multumita gestului Sakurei isna in acelasi timp usurata. - Aham… Ce ti-a zis Sasuke? Intreaba ea cu o urma falsa de tristete incercand sa afle ce se petrece. - Mi-a zis de moartea mamei tale si ca tatal tau a luat-o razna din cauza acelei pierderi si ca ai stat la el in ultmele 2 saptamani pana joia trecutal si cum ca aseara ai venit ca sa-i spui ce a mai facut tatal tau, si-mi pare sincer rau. Stiu cum e san u ai parintii langa tine, ii zice Sakura lasandu-si privrea putin trista in jos. - Aham… da, pai mie nu-mi prea place sa vorbesc despre acest subiect, el e singurul care ma intelege si stie cum e sa pierzi pe cineva drag de-a dreptul si apoi pe cel care-l mai ai inca in viata sa te “paraseasca”. Pot spune ca avem aceeasi soarta. Lui i-a murit parintii si mie mama, apoi el a fost parasit de frate si eu de catre tata. Se pare ca nici soarta tan u a fost mai blanda. Ce poate fi mai rau decat sa n-ai familie? Intreaba ea ironic prefacandu-se bine a fi necajita.”- Hei, Sasuke! Ce faaaci? Se aude o voce din spatele meu. - Ahh… Buna Naruto, Sa nu ma mai sperii asa niciodata, ii zic eu blondului care m-a facut sa tresar. - Scuze sefu’, am venit sa va intreb daca mai e vreo germana de trimis, ca tot fac un drum pana la secretariatm imi raspunde cel mai nou curier al firmei. - Da sigur, as scapa si eu mai devreme de la service azi… mai ales ca am planuri diseara. - Deci inseamna ca am nimerit la fix, zice Naruto mandru de el. - Mersi mult, poftim documentele, si zicand asta ii dau foile din geanta mea. A si vezi ca trebuie mai intao semnate de traducatorul de germana, mai adauf eu. - Multumesc domnule, am inteles, o seara buna, zice el politicos, raspunzadu-i si eu la randul meu lui dupa care pleaca. Ahhh, nu mai scapam odata de el. Acum nici nu stiu ce-au mai vorbit fetele. Ce ma bucur e ca Iasmina nu m-a dat de gol si a intrebat mai intai ce i-am zis Sakurei. Se pare ca s-a hotarat sa ma asculte. Cu sufletul impacat, ma indrept spree ele, dand coltul holului si salutandu-le pe amandoua apoi intreband-o pe Iasmina ce cauta aici. Aceasta a zis ca a venit pentru a vorbi cu mine. Curios, o intreb pe un ton calm pe ce subiect ar fi dorit sa vorbim, iar aceasta mi-a zis ca ar fi vrut sa-i transmit prietenei mele de aseara din partea ei sincere scuze, insa se pare ca s-a intalnit direct cu ea fata in fata, si zicand asta ranjezte intr-un fel smecher fara sa lase sa se observe asta, ridicandu-si decat un colt de gura in sus. Ciudat. Asa face ea cand are ceva malefic in minte. Ce pune oare la cale? Pana sa incerc sa-mi dau seama, Sakura intervine si ea zicandu-i din nou Iasminei – insa pentru prima data fiind eu de fata – sa nu faca nimic si ca ii pare rau, Iasmina o intrerupe pe iubita mea pana sa mai zica ceva propunandu-ne sa iesim candva toti 3 la o cafenea sau cofetarie, deoarece ar vrea tare mult sa mai tina legatura cu Sakura. Ceee?!? Mi-a picat fisa cand am auzit asa ceva. Iasmina, ai sa regreti aceste cuvinte. - Sigur ca da, oricum, eu si cu Sasuke ne pusesem in gand ca deseara sa iesim in oras, daca vrei poti veni si tu, zice Sakura facandu-ma pe mine sa ma bag in pamant. Iasmina daca accepti te bag in spital. - Pai… ____________________________________________________________ Haha.. sunt rea… va las in suspans Astept multe comm-uri Poza cand Sasuke o saruta pe Sakura pe canapea
Ultima editare efectuata de catre Dj Yoo-Miky in Mar 27 Sept 2011, 19:58, editata de 4 ori |
|
| |
Zuzulici :) Jōnin
Sex : Varsta : 30 Localizare : Prin jur..... Nr. mesaje : 1326 Puncte : 1681 Reputatie : 250 Stare de spirit : Mai conteaza???
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile Dum 18 Sept 2011, 20:13 | |
|
Ultima editare efectuata de catre Madalyna in Lun 19 Sept 2011, 16:06, editata de 1 ori |
|
| |
♥Barbie Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : ghiceste.. Nr. mesaje : 281 Puncte : 311 Reputatie : 29 Stare de spirit : Happy'bwaa :x
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile Dum 18 Sept 2011, 20:28 | |
| La sigur o baga pe Iasmina in spital caci cred ca accepta... oricum..superb capitol si nu o mai lungesc...Abia astept Next |
|
| |
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile Dum 18 Sept 2011, 21:04 | |
| |
|
| |
Darkness Angel Academy Student
Varsta : 26 Localizare : Prin zona... Nr. mesaje : 32 Puncte : 36 Reputatie : 1 Stare de spirit : In fiecare minul alta stare...
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile Dum 18 Sept 2011, 21:11 | |
| Ms ca mi-ai trimis un pm! Superb capitolul, n-am ce zice! O intrebare: de ce vrea Iasmina sa-l faca pe Sasuke sa sufere?! O omor!!! Ii bag katana in piept!!!! Sunt malefica, stiu! Next!!! |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile Dum 18 Sept 2011, 21:59 | |
| Baa, deci o omor...Pff, femeie tampita ce e...Aolo, Sasuke esti un mare... E numai vina ta... Ti-a trebuie tie sa o minti...Si mai ziceai de rozalie...Sa te vad cum o scoti la capat de data asta (D)Astept cu nerabdare nextul...Spor la scris si multe idei...Te-am pupacit dulc... choco^^ |
|
| |
♥ Nekko ♥ Chūnin
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile Dum 18 Sept 2011, 22:08 | |
| @Sweetybunny & Sakura-ciresi: Haha Cine stie... poate accepta poate nu... Dumnezeu cu mila... adica eu @Darkness Angel: Hmmm oare dece vrea sa-l faca sa sufere? Cel mai probabil pentru ca ficu ar fi plictisitor si fara actiune daca totul ar fi roz... Insa e si un mootiv "real" - ca sa zic asa - pe care l-ar avea din pricina caruia nu-l lasa pe Sasuke in pace. Si acela e deoarece inca il mai iubeste si planuieste sa o faca pe Saku sa... ups Deja m-o luat gura pe dinainte @choco Pana la urma nici el nu-i perfect nu? Daca e batut in cap saracu Ups... ma jignesc singura, e clar... nu mai beau sampanie noaptea @all So... as dori si eu pareri despre ce mi-ar mai trebui. Asa daca ziceti ca vreti next si ca ii pregatiti inmormantare Iasminei - care oricum va avea loc - nu ma ajutati cu nimic... poate decat imi da-ti incredere... Vreau pareri despre fic.. idee, sa-mi atrageti atentia daca o fraza nu suna tocmai in regula... Chiar daca nu sunteti critici, imi puteti spune daca am gresit pe ici colo cu un semn de punctuatie sau ma rog... Astept pareri si o Critica de la cineva din comisie.... Va rog frumooos Va pup Zbye |
|
| |
Layla Legend
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 2588 Puncte : 3481 Reputatie : 380
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile Dum 18 Sept 2011, 23:44 | |
| Hey hey draga mea. Pai ideea fic-ului imi place. Ai avut greseli repetate. Una mi-a sarit in ochi" ombleta"..
Cu modurile de expunere stai bine, insa as dori mai multa descriere a sentimentelor. Sa traim mai intens lucrurile alaturi de personaje si sa ne putem simti ca ei.
In rest totul e genial! Multumesc ca mi-ai trimis un PM. Te pup. Spor la scris si la idei si mul titmp si bafta cu scoala! |
|
| |
Lolita S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : ● Baia Mare ● Nr. mesaje : 4709 Puncte : 5227 Reputatie : 337 Stare de spirit : Euforică ♥
| |
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile | |
| |
|
| |
| Jurnalele lui Sasuke - Inceputurile | |
|