Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Dragoste Infinita  - Pagina 10 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Dragoste Infinita  - Pagina 10 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Dragoste Infinita

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13  Urmatorul

Va place acest fic ?
Da, il iubesc !!!
Dragoste Infinita  - Pagina 10 I_vote_lcap95%Dragoste Infinita  - Pagina 10 I_vote_rcap
 95% [ 37 ]
Sa zicem ca da ....
Dragoste Infinita  - Pagina 10 I_vote_lcap5%Dragoste Infinita  - Pagina 10 I_vote_rcap
 5% [ 2 ]
Nu, este o pierdere de timp.
Dragoste Infinita  - Pagina 10 I_vote_lcap0%Dragoste Infinita  - Pagina 10 I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
Total voturi : 39

Sondaj inchis

AutorMesaj
♥ Nekko ♥
Chūnin
Chūnin
♥ Nekko ♥

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Sunt unde vrei tu sa fiu. ;)
Nr. mesaje Nr. mesaje : 750
Puncte : 898
Reputatie Reputatie : 108
Hobby-uri Hobby-uri : Distractie cat cuprinde; aici, acolo, chiar oriunde! xD
Stare de spirit Stare de spirit : Mereu cu zambetul pe buze. :)

Dragoste Infinita  - Pagina 10 Empty
MesajSubiect: Re: Dragoste Infinita    Dragoste Infinita  - Pagina 10 I_icon19Lun 02 Iul 2012, 11:52

Haha, buna din nou! dap !
Sa stii ca mi-a placut capitolul. Ai descris bine sentimentele. happy2
Abia astept sa vad ce s-a intamplat cu Saku. happy
Pana atunci, te-am pupat kiss Zbye hi!
Sus In jos
http://miekosayuri.tumblr.com/
Simon Says
Jōnin
Jōnin
Simon Says

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Craiova
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1380
Puncte : 1693
Reputatie Reputatie : 149
Hobby-uri Hobby-uri : I love to go out with my friends, to have fun, to listent to music, to draw and so on
Stare de spirit Stare de spirit : always HAPPY :D:

MesajSubiect: Re: Dragoste Infinita    Dragoste Infinita  - Pagina 10 I_icon19Lun 02 Iul 2012, 13:17

CAND CE >??... Dc ne lasi in suspans dc ? dc ?. Ma bucur atat de mult ca Sakura si Sasuke se iubesc , dar nush cred ca Sasuke totusi nu a actionat ata de bne., adica ele cred ca au zis asta la nervoziatate mai ales ca Sakura a reactionat cum a reactionat .... chiar au venit sa-si cerara singure scuze :(. Oricum vreau next-ul cat mai repde si te rog sa ma anunti si pe mn kiss
Sus In jos
Alle
Special Jōnin
Special Jōnin
Alle

Localizare Localizare : Constanta
acebook acebook : Alexandra Stefan
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1808
Puncte : 2000
Reputatie Reputatie : 103
Hobby-uri Hobby-uri : Scris, muzica, autoanaliza, multe
Stare de spirit Stare de spirit : Cea mai fericită persoană pe care o vei întâlni în viața asta

MesajSubiect: Re: Dragoste Infinita    Dragoste Infinita  - Pagina 10 I_icon19Lun 02 Iul 2012, 15:30

Va anunt ca acest capitol este un picut mai pervers, mai incendiar.
Lectura Placuta !!!

Dragoste Infinita

Capitolul 37

- “ – Surpriza !!! “ –

Cand intru o vad pe Sakura cocotata pe cada, zbierand cat putea de tare, in timp ce arata spre un gandac ce trecea prin fata toaletei. Eu am inceput sa rad cu pofta de biata Sakura, care cu greu isi mai tinea prosopul de un alb imaculat, din cauza fricii.

Intr-o fractiune de secunda gandacul zacea mort pe gresia de un verde asemanator cu cel al ochilor rozaliei. Iau o bucatica mica de hartie igienica, ma aplec si insfac insect fara viata, apoi arunc pachetelul in gunoiul ce se afla langa usa.

Sakura ma priveste speriata, intrebandu-ma daca mai exista alta insecta prin baie. Eu chicotesc jucaus, apoi ii zic ca nu mai exista nicio vietate in incapere.

Fata se da jos din cada, avand grija sa nu-I cada prosopul si imi zice ca pot sa ies sis a nu uit sa-mi scot fanteziile perverse din cap. Incep sa rad in timp ce ma indreptam spre usa. Inainte de a iesi o intreb pe Sakura, cu un ton provocator:

- Daca intentionez sa iti dau jos prosopul, ce-mi faci ? Ma gandesc …. Te face sa arati mai plinuta, mai lata iar daca il dai jos o sa fi din nou Sakura cea supla si sexy pe care o stiu eu.

Acesta zambeste pervers, spunandu-mi cu o intonatie senzuala:

- Eu nu-ti fac nimic, doar te avertizez sa nu incerci daca nu vrei sa experimentezi ceva mai putin placut dupa; doar asa, sa stii inainte sa faci vreo prostie.

Fata se opreste pentru cateva secunde din vorbit, pana cand ajunge la doar cativa centimetri de mine.

Isi apropie buzele de urechea mea stanga, apoi imi sopteste seditios:

- Stii, inca nu ai primit premiul pe care trebuia sa il dobandesti luni, dupa ora de sport. Inca mai este valabil, daca vrei, bineinteles. Ce parere ai, huh ? Ai chef de putina actiune, ceva foarte interesant, un lucru pe care nu l-ai mai facut niciodata in viata ta, o chestie mult prea palpitanta pentru a putea fi reala ?

Eu dau din cap in semn ca sunt de accord, desi nu stiam ce are de gand, ce idei nebune si perverse mai are fata asta. Totusi, sunt curios sa incerc acea senzatie despre care vorbeste rozalia.

Sper doar ca nu are de gand sa se culce cu mine, pentru ca asta nu se va intampla in viitorul apropiat; dar nu cred, nu este genul ei. Desi Sakura este extrem de perversa, are tot felul de idei nebune si face cateodata niste chestii necugetate, rozalia nu este in stare sa se culce cu mine, cu niciun baiat. Ea este mai mult cu jocurile perverse.

Chicotesc, dupa care o simt pe Sakura cum imi linge urechea de cateva ori, o musca o data, apoi imi spune excitant, instigator, atragator si extreme de stimultiv:

- Tu nu trebuie sa faci nimic, ma lasi pe mine sa fac totul. Totusi, eu zic sa mergem intr-unul dintre paturi – sa le testam - ce zici, ai vrea ?

Eu nu mai stau pe ganduri si o iau pe rozalie in brate ducand-o in cel mai apropiat pat. Cat ajung in dreptul patului si o las jos, pe podea, Sakura preia o fata foarte serioasa, indreptandu-se catre cele doua fete, Temari si TenTen, care nu au plecat inca. Dandu-mi seama ca vrea sa zica ceva rautacios, ma duc sa deschid usa, invitandu-le pe cele doua sa iasa afara din camera. Ele nu mai spun nimic, insa o vad pe TenTen cu se stramba in timp ce incerca sa ajunga mai repede la iesirea din camera. Chiar cand bruneta trecea pe langa mine, eu, neputand sa ma abtin, exclam pe un ton obscen:

- Sakura, avem treaba in seara asta ! Ar fi mai bine sa ne grabim daca vrem sa terminam pana cand rasare soarele !

Sakura se uit la mine mirata timp de o secunda, timp in care fetele au plecat. Inchid usa si ma indrept spre rozalie. In drumul meu scurt spre fata, ii explic ca am zis acele lucruri impudice pentru a o face geloasa pe TenTen. Rozalia sta cateva secunde sa reflecteze la conspiratia perversitatii, dupa care incepe sa rada ca o psihopata scapata de la spitalul de nebuni, in timp ca ma tragea peste ea in patul din spatele ei.

Ne trantim cu severitate in patul moale, in timp ce buzele noastre mai aveau cativa milimetri si se atingeau. Sakura imi da jos puloverul de un verzui inchis, il arunca pe podea si ofteaza.

- Cate haine mai ai pe tine ?

Dupa intrebarea adresata de rozalie imi jos si tricou gri, aruncandu-l in acelasi loc unde mi-a azvarlit Saku si puloverul. Ea incerca sa-mi dea jos blugii, dare u o opresc si o intreb daca e sigura ca vrea asta; spune doar sa ma grabesc. Ma descotorosesc si de blugi si ma pun din nou peste rozalie.

Incepem sa ne atingem incitant, provocator, trupesc in orice loc posibil si imposibil ce apartine corpului fiecaruia. Facesm miscari lascive, voluptuase, mult prea obscene si excitant de impudice.

Ne sarutam pe corp, pe maini, urechi, fata … dar nu ne atingem buzele unul altuia, absolut deloc, nici macar o data; nu indrazneste nici unul dintre noi sa isi preseze buzele de ale celuilalt, creind o scanteie erotica greu de controlat.

Dar chiar cand rozalia ramane fara prosop, deoarece l-am ratacit pe undeva prin camera, aruncat si parasit de posesoare; din camera se aude un strigat vessel ce spune:

- Surpriza !

Ne oprim instant la auzul acelei voci. Nu, nu poate fi, nu se poate ! Intorc capul spre locul de unde s-a auzit zgomotul, lasand-o si pe Sakura sa vada, si observam ca este ….

Sper ca v-a placut si capitolul 38 vine in sera asta.
Astept cat mai mult comuri, pareri si critici cat mai dure.

V-am pupat kiss
~Alle~
Sus In jos
Simon Says
Jōnin
Jōnin
Simon Says

Hobby-uri Hobby-uri : I love to go out with my friends, to have fun, to listent to music, to draw and so on

MesajSubiect: Re: Dragoste Infinita    Dragoste Infinita  - Pagina 10 I_icon19Lun 02 Iul 2012, 18:56

Ma bucur ca ai pus next-ul si chiar te-ai tinut de promisiune ca o sa pui cate 2 su 3 in fiecare zi . Revenind la fic, next-ul este super tare, iar Sakura se pare ca vrea sa treaca la ctiuni mai serioase :)):, dar amandoi snt opriti .. DE CINE ?? De ce ne lasi tot timpul in suspans crying. Oricum abia astept sa pui disearra next-ul. Te pop si spor la scris :*, si daca poti sa ma anunti si pe mn kiss
Sus In jos
JoaquiN
Sensei
Sensei
JoaquiN

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : Iasi
acebook acebook : https://www.facebook.com/lexx.ltk
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1300
Puncte : 1642
Reputatie Reputatie : 194
Stare de spirit Stare de spirit : Fomista

MesajSubiect: Re: Dragoste Infinita    Dragoste Infinita  - Pagina 10 I_icon19Lun 02 Iul 2012, 22:12

Hei hei dap !
Regret enorm ca am pierdut un capitol, dar se pare ca am dat peste borcanelul cu perversitate lough
Ei bine, imi plac enorm cele doua capitole, chiar foarte mult. Dar chiar aveau de gand sa o faca? Totusi nici macar nu sunt un cuplu think
Anyway, a cui era vocea? IDk, but, vom afla :>happy
Ma bucur nespus de mult ca vei pune next in seara asta, asa ca-l astept cu nerabdare.
Spor la scris si la idei. in love

Kiss & Hug kiss a hug

LexX^^
Sus In jos
Alle
Special Jōnin
Special Jōnin
Alle

Stare de spirit Stare de spirit : Cea mai fericită persoană pe care o vei întâlni în viața asta

MesajSubiect: Re: Dragoste Infinita    Dragoste Infinita  - Pagina 10 I_icon19Lun 02 Iul 2012, 23:15

Hey, am sa va dau o veste proasta: nu mai postez capitolul in sera asta deoarece nu-mi place cum a iesit. Plus ca nu am gasit inca un nume potrivit.
Insa, pentru a ma revansa, voi scrie maine inca trei, pe langa acesta - care il voi mai imbunatati maine dimineata - si maine veti avea de citit patru capitole.
Va multum,esc mult de tot pentru comentarii fetelor si ma bucur ca v-a placut capitolul 37. happy2

PS: Lex, ca sa-ti raspund la intrebare, nu aveau de gand sa o faca, dar detalii despre asta veti afla destul de curand. yeah we party !! well? awesome right?

V-am pupat dulce de tot kiss
~Alle~ rock
Sus In jos
♥ Nekko ♥
Chūnin
Chūnin
♥ Nekko ♥

MesajSubiect: Re: Dragoste Infinita    Dragoste Infinita  - Pagina 10 I_icon19Lun 02 Iul 2012, 23:55

Buna Alle! happy
Vai vai vai vai!!!! what?lol!
Cum? Ce? Unde? Cand? Cum? De ce a trebuit sa faci capitolul asta asa de scurt? ingrijorat
Imi placea la nebunie!!! Acum cineii deranjeaza? hmm...?!
Pe bune? Nu mai putea astepta, orice ar fi? :|
Pfff sa inteleg ca nu... Ei bine, chiar a fost incitant acest capitol yeah
Amuzanta faza cu gandacul. Chiar as vrea sa se intample mai des. lough
Ei bine, astept nextul si incearca sa te mai si odihnesti happy2
Te-am pupat si spor la idei kiss Zbye hi!
Sus In jos
OrangeAndBlue
Genin
Genin
OrangeAndBlue

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : Bucuresti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 188
Puncte : 208
Reputatie Reputatie : 4

MesajSubiect: Re: Dragoste Infinita    Dragoste Infinita  - Pagina 10 I_icon19Mar 03 Iul 2012, 03:21

Draga Alle, vreau sa.ti spun k iti ador ficu si sa ma anunti si pe mn cabd pui nextu. :*
Sus In jos
Andreea Sch ♛
Sennin
Sennin
Andreea Sch ♛

Localizare Localizare : .
acebook acebook : Facebook
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2598
Puncte : 3358
Reputatie Reputatie : 573

MesajSubiect: Re: Dragoste Infinita    Dragoste Infinita  - Pagina 10 I_icon19Mar 03 Iul 2012, 12:59

Hellau, darling a hug Well, sorry ca nu ai primit nicio critica pana acum, in orice caz, nici nu prea aveai nevoie.

Ideea este okai, insa originalitatea ei nu. Mi se pare destul de comuna, deoarece sunt extraordinar de multe fic-uri cu ei doi la scoala, avand amandoi frate/sora, cuplanduse inaintea lor. Dar tu, cum era de asteptat ai adaugat idei noi pe parcurs.

Titlul nu imi place, cel putin pe mine nu ma atrage deloc. Se potriveste cu creatia ta, insa mi se pare banal si lipsit de farmec. In orice caz, eu am o probleme grava cu aceasta tema. Rar gasesc un titlu pe placul meu lough

Descrierea
imi place. La inceput nu prea ma atragea, deoarece era cam seaca, nu stiu, cel putin in primele doua capitole, dar ti-ai revenit. Acum, in momentul de fata, descrierea ta este frumoasa, deosebita, neplictisitoare sau seaca. Bravo. By the way, stii ce nu mi-a placut? Sakura brusc era indragostita de Naruto, the fuck? Prea prea prea seac a fost acel paragraf cu acele sentimente venite parca de nicaieri. La fel si la Sasuke, prea brusc, trebuiau mai intai niste semne, idk.

Actiunea nu este grabita, dar parerea mea e ca ei doi s-au indragostit cam prea repede, avand in vedere ca vreo 17 capitole au insemnat o singura zi din viata lor. Poate a fost dragoste la prima vedere, mna. Imi place ca nu treci de la o idee la alta foarte brusc, bulvesand cititorii.

Dialogul
imi place, chiar il ador. Replicile nu sunt deloc seci, si spre surprinderea mea, cele mai multe au fost lungi si psihologice. Mi-a placut replica surorii Sakurei cand i-a tinut un discurs despre adevaratele ei sentimente pentru Sasuke si de-asemenea si conversatia Sakurei cu Uchiha, despre iubirea lui adevarata.

Estetica e okai. Lasi spatiu liber intre naratiune si dialog, eventual actiune si descriere. Plus ca am citit 37 de capitole in foarte putin timp, deoarece semnele de punctuatie erau puse corect, nebagandu-ma in ceata, iar replicile nu au fost intortocheate si super-mega lungi. Bravo !

Greseli de tastare/ortografie:

insect - insecta;

nu-I - nu-i;

sis a - si sa;

avertizez - advertizez;

extreme - extrem;

dare u - dar eu;

Eh, bravo, deoarece nu am observat greseli din abundenta in niciun capitol.

Well, just was all. Sincer chiar mi-a placut fic-ul si as aprecia daca imi vei trimite un mp cu next-ul. a hug

Sus In jos
Alle
Special Jōnin
Special Jōnin
Alle

MesajSubiect: Re: Dragoste Infinita    Dragoste Infinita  - Pagina 10 I_icon19Mar 03 Iul 2012, 18:51

Dragoste Infinita

Capitolul 38

- Love is the distance -

Intorc capul spre locul de unde s-a auzit zgomotul, lasand-o si pe Sakura sa vada, si observam ca este Kakashi. Barbatul ramane uimit vazand ce faceam, nestiind ce sa mai spuna. Pe fata lui se putea citi dezamagirea, uimuirea si confuzia.

Fara sa mai stau pe ganduri, incerc sa ma dau jos de pe Sakura, dar ea imi sopteste sa astept o secunda pentru a pune ceva pe ea. Ma aplec repede spre podea, apuc puloverul meu si il inmanez rozaliei. Aceasta isi acopera trupul cu haina pe care i-am dat-o, in timp ce ma ridic repede, intorcandu-ma cu fata spre dirig.

Fata lui este toatal inexpresiva, nu arata nimic; nu am nici cea mai vaga idée la ce se gandeste, ce ganduri ii strabat mintea – pot doar sa presupun.

Linistea ce predomina in incapere este deranjata de vocea melodioasa a rozaliei, care ne anunta ca se duce pana la baie. Minunat ! Acum am ramas singur cu dirigul; nici nu vreau sa-mi imaginez ce o sa-mi zica !

Sakura o ia tiptil pe langa mine, traversand repejor distanta pana la baie, dar chiar cand sa intre in interiorul baii, este oprita de catre Kakashi, care ii spune:

- Inainte de a intra, te rog sa te straduiesti sa asculti si tu ceea ce ii voi spune lui Sasuke; apoi, cand te vei intoarce imbracata decent, va voi spune amandurora ceva important, niste informatii … asa, pentru cultura voastra generala. Acum te poti duce linistita.

A zis-o pe un ton destul de nervos si iritat – asta sigur nu va fi prea bine. Sper doar sa nu ma certe prea mult.

Dar nu mai am timp sa-mi continui rugamintile la supravietuire, deoarece profesorul imi spune pe un ton destul de sever, dar in acelasi timp bland, ingrijorator, temator si speriat:

- Sasuke, lasa-ma sa-ti zic cateva lucruri si sa-ti pun cateva intrebari, inainte de a-mi da o explicatie buna pentru ceea ce se petrecea aici cand am intrat. In primul rand, vreau sa-mi zici daca voi chiar aveati de gand sa o faceti sau era doar o tentativa de a ma face pe mine sa innebunesc ? Voi v-ati gandit si la consecinte, la ce s-ar fi putut intampla daca eu nu veneam la fix, daca nu intram peste voi in acel moment ?

Face o pauza, oftand zgomotos, parca incercand sa-si controleze cuvintele, ideile si tot ceea ce face. Rigiditatea cu care respire ma face din ce in ce mai tensionat, mai impacientat si mai agitat. Observ cum piciorul incepe sa mi se miste, incepand sa faca un zgomot ce ii atrage si privirea tutorelui. Simt cum palmele imi transpire, devenind foarte umede; ca si cum arc urge apa dintr-o bluza scoasa din masina de spalat. Respiratia mi se accentueaza, aerul devenind mai toxic cu fiecare inspiratie a mea, ca un drog fara de care nu as putea trai, desi nu face bine – asa se simte oxigenul care imi intra in plamani.

Fara sa-mi dau seama, inghit in sec, facandu-l pe Kakashi sa tresara, in timp ce corpul meu era acaparat de un fior inflacarat, care imi stapungea corpul cu caldura infierbantata, incinsa. Am emotii; mi-e frica ce ceea ce ma va mai intreba dirigul. Off, si Sakura de ce nu mai vine odata, de ce ma lasa aici sa ard in Iad, simtindu-ma ca un om rau, ca un raufacator, un infractor, un violator – regretand ceea ce s-a intamplat, toate scenele fierbinti alaturi de rozalie ? De ce ? De ce numai eu ? De ce am numai problem de cand a aparut Sakura in viata mea ?

Sunt trezit din profunzime de barbatul care imi adreseaza o alta serie de intrebari:

- Sasuke, vreau sa-mi zici ceva, cateva chestii pe care eu le consider importante si esentiale. – Eu ma uit cu ochii mai mari la el, interceptand fiecare cuvant pe care il rosteste. – Raspunde-mi sincer; tu esti indragostit de Sakura ? Il place de ea, simti ceva pentru fata aceasta ?

Eu nu il mai las sa termine ceea ce vroia sa zica, deoarece il intrerup, raspuzandu-I la toate intrebarile pe care mi le-a adresat:

- Nu, nu imi place de Sakura si categoric, nu sunt indragostit de ea ! Nu simt o astfel de dragoste fata de ea, dar simt ceva mult mai puternic, o alta forma de iubire: simt ca ea face parte din mine, ca si cum am fi una si aceeasi persoana, desi sunt doua personalitati total diferite; cand sunt langa ea simt cum lumea capata o alta fata, totul fiind bine, toti oamenii fiind buni, fara sa mai existe niciun fel de infatisare a raului; sunt miscat de felul in care ne potrivim perfect, ca si cum am fi o picatura de apa sparta in doua jumatati identice, desi, in acelasi timp, nu ne asemanam absolut de loc, nici macar un pic. Eu o iubesc pe Sakura, o iubesc chiar foarte mult dar nu in felul in care credeti dumneavoastra, ci ca pe o sora, mai mult decat pe o sora – este ceva ce nu pot descrie folosind cuvinte, este ceva ce se poate intelege doar avand acest sentiment in interiorul inimii, instalat pe vecie in adancul sufletului. Si ca sa va raspund si la celelalte intrebari: nu aveam de gand sa ma culc cu Sakura, nu as face asa ceva nici de ar fi ultimul lucru nici daca viata mea ar depinde de asta ! Tot ceea ce se intampla a fost … a fost doar o prosteala, ceva negandit si fara pic de ratiune. Desi eram perfect constient, nu eram aici, totul se intampla fara ca eu sa-mi dau seama, pana cand s-a ajuns poate prea departe. Si daca nu ati fi venit in acel moment nu s-ar fi intamplat nimic, va garantez ca ne-am fi oprit si singuri, fara sa facem ceva nesabuit care ne-ar fi distrus vietile pentru totdeauna. M-am gandit foarte mult la ceea ce s-ar fi intamplat dupa, am calculate totul intr-o masura inimaginabila, am fost atent pana si la cel mai mic detaliu, avand controlul aspura ipostazei in care ne-ati vazut. Si …

- Am inteles. Am priceput foarte bine ceea ce vrei sa spui Sasuke, dar … Sakura simte la fel pentru tine sau ?

- Da, impartasim aceleasi sentimente. Plus, ea este intragostita de Naruto, iar eu de Ten … de Hinata !

Kakashi a ramas cu gura cascata, nestiind ce sa mai spuna. Pe fata lui se puteau citi un amalgam de sentimente, paradoxul emotiilor.

Deodata, se aude usa baii, deschizandu-se. Intr-o fractiune de secunda o vad pe Sakura zambind timid, imbracata intr-o pereche de pijamale negre cu cateva modele cu note musicale si o chitara mare de culoare verde. Eu si Kakashi ne uitam fix la rozalie cum vine spre mine, pana cand ….

SUSPANS !!!

Asta a fost capitolul pe care m-am chinuit de aseara sa-l fac ok, dar nu mi-a prea iesit. Stiu ca este un esec total si ca este si incredibil de scrurt, dar o sa incerc sa-l fac pe urmatorul mai bun, care vine peste cateva ore.
Inca ceva, Sakura si Sasuke nu s-au indragostit, nu sunt nici macar pe aproape ... pana cand o sa fie ei atrasi unul de celalalt o sa se mai intampla multe .... plus ca asta se va intampla tocmai in aldoilea an de liceu, sau intr-o tabara vara, nu stiu sigur. In schimb, vor mai exista multe momente nebunatice, perverse si, desigur, multe momente romantice si cateva saruturi intre cei doi. Dar in curand o sa existe si alte cupluri, Dar gata, ca deja m-am dat mult prea multe imformatii lough
Deci, astept cat mai mult comulete cu parerile voastre pana pun nexturile. O sa mai vina inca trei capitole azi, dar doua le postez impreuna.

V-am pupat kiss a hug
~Alle~ rock hi!
Sus In jos
Simon Says
Jōnin
Jōnin
Simon Says

MesajSubiect: Re: Dragoste Infinita    Dragoste Infinita  - Pagina 10 I_icon19Mar 03 Iul 2012, 20:16

Hey , hey.. Ce pot spune este super dragutz next-ul numai ca e destul de scurt, lasa ca te revansezi tu ;;) . Akm.. cum adica Sakura etse indragostita de Naruto si Sasuke de Hinata, wtf ??... Deci pana la urma nu erau indragistiti oau what?lol! , adica , adica eu asta am crezut pana akm what?lol!. Oricum abia astept next-ul cat mai repede posibil te pop si abia astept sa vad ce se mai intampla ... ps : sa ma anunti si pe mn kiss
Sus In jos
JoaquiN
Sensei
Sensei
JoaquiN

MesajSubiect: Re: Dragoste Infinita    Dragoste Infinita  - Pagina 10 I_icon19Mar 03 Iul 2012, 21:02

Vaii. Al doilea an de liceu? huh?
Aoleu, avem ceva de asteptat :)): . Anyway, este frumos capitolul, chiar nu este rau asa cum crezi tu. Fii increzatoare in puterile tale pentru ca esti buna kiss
Abia astept sa vad ce-ti mai nascoceste creierasul si mai ales ca m-ai lasat in suspans.
Acum stau cu sufletul la gura pentru ca sunt curioasa mai rau ca oricand :)):
So... astept next, deci spor la scris si la idei in love
Kiss & Hug kiss a hug
Sus In jos
Andreea Sch ♛
Sennin
Sennin
Andreea Sch ♛

MesajSubiect: Re: Dragoste Infinita    Dragoste Infinita  - Pagina 10 I_icon19Mar 03 Iul 2012, 21:09

Hellau, darling a hug
Multumesc de anunt. Well, nu ma asteptam ca acel personaj sa fie Kakashi. Nu credeam ca tocmai el putea sa intrerupa acele momente super-mega perverse din Sasuke siSakura. Fir-ar. Are noroc Kakashi, deoarece imi place mult mult de tot de el, ca altfel era deja mort si dat de mancare la gandaci. Ofofof, sunt curioasa sa vad ce se intampla in continuare. Urasc suspansul ! Bafta in continuare a hug
Sus In jos
Alle
Special Jōnin
Special Jōnin
Alle

MesajSubiect: Re: Dragoste Infinita    Dragoste Infinita  - Pagina 10 I_icon19Mar 03 Iul 2012, 23:30

Dragoste Infinita

Capitolul 39

- Between A Bullet And A Gun –

Eu si Kakashi ne uitam fix la rozalie cum vine spre mine, pana cand Kakashi sparge linistea asurzea camera de hotel, spunand:

- Acum ca a venit si Sakura, va pot spune ceea ce vroiam sa spun, ceva cu adevarat important, care cred ca va intereseaza, si anume: despre Naruto si Hinata. Deoarece am aflat despre sentimentele fiecaruia fata de cei doi, cred ca va voi spune mai mult decat vor afla colegii vostrii. Naruto este grav ranit, fiind inca in coma; era intr-o stare stabile cand am plecat eu de la spital, dar m-a sunat acum mama lui si mi-a zis ca a intrat din nou in coma. Doctorii spun ca ar avea nevoie de operatie, deoarece ranile lui sunt mult mai grave decat par – trebuie operat la inima deoarece are absenta de valve tricupside, iar inima lui a suferit un impact foarte traumatizant. Ca si cum nu ar fi de ajuns, mai are si hematrom epidural; si stati sa va zic ce inseamna. Hematromul epidural apare in urma unui traumatism craniocerebral ce produce o sangerare in spatial dintre dura mater si oasele craniului. O lovitura la cap produce frecvent un hematol extern; asa numitul cucui – prin ruperea vaselor de sange de la nivelul scalpului -, insa uneori poate duce la formarea unui hematom la nivelul spatiilor dintre foitele meningeale care acopera creierul. Hematomul epidural este cauzat de ruperea arterelor durale, cel mai adesea a arterei meningee medii. Ca urmare a sangerarii intre dura mater si os se acumuleaza o colectie hemoragica intr-un spatiu inchis: intrucat nu se poate extinde spre os, fiind un plan dur, hematomul va comprima creierul. Clinic exista o evolutie particulara numita “ Talk and die syndrome “: dupa lovitura, pacientul este putin ametit sau isi pierde temporar cunostinta timp de cateva secunde, minute sau chiar ore, dupa care isi revine complet. Dupa un interval lucid de cateva ore sau chiar zile apare deteriorarea statusului neurologic cu evolutie catre coma si, daca nu se intervine chirurgical, catre deces. Depistarea acestui hematron epidural se face prin CT cranian. Din fericire, Naruto ….

Dar nu mai are timp sa termine, deoarece este deranjat de Sakura, care incepuse sa planga. Lacrimile ii aluneca pe chipul angelic fara incetare de cateva minute. Cu fiecare minut care trece, parca trece o eternitate. Ochii ei sunt rosii de la atata plans, dar tot nu se poate opri. Se simt ingrozitor. Simte ca ii lipseste ceva, ceva foarte important, dorinta de a trai. De ce? Pai, nici nu prea stiu cum sa spun, nu pot sa descriu ceea ce simte ea, nefiind ea, nesimtind aceeasi stare afectiva.

Ma indrept spre rozalie cu afectiune, incercand sa o fac sa se simta in siguranta, protejata … incerc sa-I redau acea incredere, nadejde, convingere ca blondul se va face bine si totul se va termina frumos. As vrea sa pot, dar nici macar eu nu mai am acea certitudine, am pierdut-o pe un drum ratacit de lume, intr-un paradis al cuvintelor, al termenilor medicali … pe undeva printer propozitiile lui Kakashi.

Ii sterg lacrimile ucigatoare de pe obrazul rosu si fin. Incercam sa o opresc din plans, dar nu reuseam. De fiecare data cand se gandeste la viata lui Naruto, ce atarna de un firicel mic de ata, se intristeaza mai tare, plange mai mult, se simte mai prost, mai singura si mai neajutorata … pot citi acest lucru in ochii ei inghititi de cristale amare imbibate in durere si tristete.

Sakura ofteaza lung apoi isi inchide cristalinii sai ochii verzi. Iimi trec mana peste capul sau, deranjandu-i parul lung si roz. Imi pun mana calda pe fata ei arzanda, facand-o sa tresara involuntar, apoi o las sa alunece lin, lasand o urma printer siroaiele de lacrimi ce au curs candva pe acolo, facand o diferenta. Isi deschide ochii ca de smarald, mai ofteaza inca o data, apoi isi sterg incetisor lacrimile taioase, pline de durere si tristete, atat de ucigatoare, de pe fata ei trista si indurerata, lipsita de acel zambet gingas care poate topi sic ea mai inghetata inima.

Ma indepartez de rozalie, ducandu-ma spre bagajul meu, pentru a-mi lua niste pajamale; chiar inghetasem stand in chiloti, iar discursul lui Kakashi mi-a luat orice speranta, m-a dezvelit de caldura fericirii.

Dup ace ma imbrac cu pijamalele alese de mine, fiind intrijorat si pentru Hinata, o fata asemeni unei albastrea frumos mirositoare, intreb, uitandu-ma spre dirig:

- Dar Hinata ? Cu ea ce s-a intamplat ? Cum se simte ? Ea este mai bine ca Natuto ? Va rog, va implore, spune-ti ca este treaza si ca o pot suna sa vorbesc cu ea …

- Hinata are ruptura de splina, o complicatie a traumatismelor care intereseaza partea stanga a abdomenului si care evolueaza in doi timpi. Dupa impactul traumatic, Hinata a acuzat o durere persistent cu hipocondronul stang, insa starea generala s-a mentinut bine. O ecografie sau o tomografie computerizata in cest moment poate fi salvatoare de viata, pentru ca, dupa un interval liber de cateva zile, poate aparea rupture splenica cu hemoragie interna grava – care se manifesta cu instabilitate hemodinamica, soc hipovolemic si iritatie peritoneala. Tratamentul este doar chirurgical. Dar este bine faptul ca am depistat la timp ce are, deoarece o intarziere ar fi putut fi fatala … atat pentru ea cat si pentru Naruto.

Sakura inca plangea, mai incet, mai linistit si cu mult mai multa tristete ce ii cadea din fiecare lacrima. Suspina fara incetare, taidu-si respiratia.

Simt cum tristetea ei imi ajunge si mie in corp, imi invadeaza sufletul si pune stapanire pe actiunile mele. Mici perle transparente se ivesc in colturile ochilor mei, lasandu-ma fara rasuflu, blocand orice in interiorul meu; pana si sangele ramasese pe loc repaus, intr-o inertie perfecta.

Simturile parca imi dispareau rand pe rand, lasandu-ma fara nimic. Simt cum un atat de panica tocmai mi-a incaptusat tot corpul, barandu-mi orice sentiment, imobilizandu-mi orice simt.

Dar, chiar cand cred ca nu mai am nimic, il aud pe Kakashi cum ne zice ca pleaca si ca vorbim maine dimineata. Inainte de a iesi pe usa, mai adauga si faptul ca trebuie sa ne revenim, sa fim puternici, sa trecem peste vestile proasta sis a ne izolam in cusca celor bune.

Insa, sunt trezit din sangerarea sufleteasca ….

Gata si capitolul 39. Doamne, in sfarsit am terminat. M-am chinuit sa-l termin, desi imi cadeau ochii in monitor si degetele se dezmembrau pe tastatura. Sunt mult prea obosita sa mai scriu ceva, si da, sunt o nesimtita pentru ca am promis ca oun azi patru capitole si cu greu am pus doua. Sper totusi ca maine sa-mi revin si sa pot scrie patru capitole care sa nu fie atat de scurte.
Sper ca v-a placut macar un pic, desi este o porcarie mare, numai balarii scrise cu greu.
Astept pareri despre chestiutza asta scrisa de mine, pana maine dimineata cand sper ca ma va lasa lenea sa scriu nextul.

V-am pupacit kiss a hug
~Alle~ rock hi!
Sus In jos
Andreea Sch ♛
Sennin
Sennin
Andreea Sch ♛

MesajSubiect: Re: Dragoste Infinita    Dragoste Infinita  - Pagina 10 I_icon19Mar 03 Iul 2012, 23:41

Hellau, darling a hug
Multumesc de anunt. Ai adus next-ul foarte repede, bravo a hug Mi-a placut desi au fost multi termeni legati de medicina/biologie si alte chestii super-mega complicate neputand fi intelese de oameni normali ! lough Si eu vreau sa fac medicina si mna, o sa mor lough Anyway, imi pare rau de Naruto si Hinata, but asta-i viata, viata pe care o creeaza Alle, desigur. Well, sunt super curioasa sa vad ce se va intampla in continuare. Oare vor trai cei doi? Complicat. Bafta in continuare a hug
Sus In jos
JoaquiN
Sensei
Sensei
JoaquiN

MesajSubiect: Re: Dragoste Infinita    Dragoste Infinita  - Pagina 10 I_icon19Mar 03 Iul 2012, 23:44

Alle. Scumpa si draga mea Alle. Sa nu mai spui niciodata ca esti nesimtita sau ca ai scris urat sau mai stiu eu ce. De ce? Simplu. Ai promis 4 capitole, dar stiu cat de greu este sa scrii, cu totii stim si toti te intelegem. Acele capitole mananca mult timp, deci nu trebuie sa te faci nesimtita ca nu ai pus atat de multe astazi. Esti mult mai rapida decat multi dintre noi, scrii foarte frumos si nu merita sa te descurajezi. Nu te chinui sa pui atat de multe pe zi, scrie doar atat cat iti permite timpul.
Acest capitol a fost frumos, dar m-a cam naucit de cap. :)):
Toti acei termeni medicali m-au bulversat, nu am inteles mai nimic inafara de Naruto si Hinata in stare grava. Imi pare tare rau de ei si sper sa se faca bine repede.
Ei bine, astept next, deci spor la scris si la idei in love
Kiss & Hug kiss a hug

P.S. Nu te forta sa scrii 4 pe zi daca nu poti. Important este ca scrii. a hug

LexX^^
Sus In jos
Simon Says
Jōnin
Jōnin
Simon Says

MesajSubiect: Re: Dragoste Infinita    Dragoste Infinita  - Pagina 10 I_icon19Mier 04 Iul 2012, 12:53

Hey ce ma bucur ca ai pui next-ul kiss, si te rog nu te mai fa nesimitita pt ca nu esti. Nu esti superman sa scri vreo 4 cap intr-o zi pt ca stiu ca este foarte greu si cateodata ideile vine greu de tot, important e sa scri sa zicem un cap sau chiar 2 pe zi , daca faci asta iti spun eu SIGUR CA TOTI o sa fie multumiti :). Cred ca tu esti singura fata care a scris atat de multe cap ( bne din ficurile pe care le-am citit, akm poate au scris si altii mai mult), dar oricum te-ai descucat super bine, ai perseverat ( multi in locul tau cred ca ar fi renuntat sau sar fi pplictisit si ar fi scris si eu un sfr si gta ca sa scape ). Deci tu scrie acolo cat poti si in prmiul rand cand postezi un cap cel mai important lucru este sa fie reusit ( si pana akm tote au fost reusite la tn kiss) , degeaba pui tu 5-6 cap intr-o zi daca nici macar nu snr reusite .. Deci spor la scris in continuare te pop si sa ma anunti si pe mn de next plz kiss
Sus In jos
♥ Nekko ♥
Chūnin
Chūnin
♥ Nekko ♥

MesajSubiect: Re: Dragoste Infinita    Dragoste Infinita  - Pagina 10 I_icon19Mier 04 Iul 2012, 14:38

Alle, Alle! Ce ti-am spus eu sa te mai si odihnesti hah? waiting
Acea "chestiuta" e un capitol foarte bun! dap !
Nu-ti face griji ca nu poti aduce mereu multe next-uri caci noi te intelegem. happy2
Acum sa revenim: crede-ma, nu stiu cum ai putut scrie si explica toate chestiile alea ingrijorat
Oarecum m-au plictisit, insa pe de alta parte cred ca ma vor ajuta si apreciez efortul tau. happy
Astept urmatorul capitol foarte nerabdatoare good
Te-am pupat kiss Zbye hi!
Sus In jos
Alle
Special Jōnin
Special Jōnin
Alle

MesajSubiect: Re: Dragoste Infinita    Dragoste Infinita  - Pagina 10 I_icon19Mier 04 Iul 2012, 22:20

Dragoste Infinita

Capitolul 40

- Had Enough. There Is Always A Reason To Smile –

Insa, sunt trezit din sangerarea sufleteasca de catre Sakura, care ma intreaba ceva. Nefiind atent, nu am stiut ce sa raspund la aceea ce m-a intrebat, asa ca o pun sa repete. Cand aud despre ce este de fapt vorba raman socat, dar doar temporar, pe moment, in timpul perceperii intrebarii.

Sakura m-a intrebat daca este adevarat tot ceea ce am zis despre ea, despre sentimentele ce I le port, acel paradox al emotiilor ce se afla in interiorul meu.

Ceea ce m-a intrebat fata mi-a facut inima sa inlemneasca pentru o fractiune de secunda; plamanii au incetat sa mai primeasca oxigen in acelasi timp. Nu stiu de ce, de ce m-am blocat in felul asta, dar stiu sigur ca tot ceea ce am spus este adevarat.

Ii spun si rozaiei ca fiecare cuvant pe care l-am rostit a avut adevarul in el intr-un procent de suta la suta. In acel moment simt cum Sakura sare din alergat spre mine, incatusandu-mi corpul intr-o iumbratisare dulce, plina respect, dragoste, bunatate, afectiune si gingasie, iar in timp ce bratele ei imi infasoara corpul, sopteste pe un ton plin de speranta:

- Nu mai fii trist, ma intristezi sip e mine si niciunul dintre noi n are nevoie de asta; am avut parte de destule trauma si destula suferinta doar pentru o singura zi, nu crezi ? Nu te mai gandi la faptul ca Naruto si Hinata sunt in acea stare – trebuie sa gandim pozitiv ! Pe fiecare ne doare acest aspect al vietii, faptul ca cei doi au avut parte de acel accident, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne aflam acum in starea asta. Trebuie sa ascultam putina muzica, sa dansam sis a ne bucuram, zambind pentru orice lucru marunt din viata noastra, pentru orice ni se intampla ! Intelegi ? Acum hai, revino-ti si sa ne bucuram, pentru ca putem, chiar si fara un motiv anume !!!

Ceea ce imi spune Sakura imi lumineaza inima, dezvaluindu-mi ca am de ce sa fiu fericit, imi apartine un motiv pentru a schita un zambet calduros si dulce: Sakura. Doar ea imi posate face asta; ma poate face sa zambesc oricand, oriunde, la orice ora, pentru orice motiv … oricat de suparat a-si fi, ea imi readuce surasul fericirii.

Imi pun si eu bratele in jurul taliei ei, intreband-o pe un ton senin, plin de curiozitate si energie:

- Saku, ttrebuie sa te intreb: de ce ai facut acele lucruri, de ce ai fost atat de perversa, facand ceva necugetat ? La ce te-ai gandit inainte, ce idei nebune mai aveai ? De ce ? De ce ai facut ceea ce s-a intamplat ? Raspunde-mi in cel mai sincer mod posibil, te implore, Sakura.

Aceasta isi atinteste privirea intr-a mea, facand ca un fior sa-mi stapunga tot corpul. Dupa ce fixeaza un contact visual pictat cu un contur pult prea imperfect pentru a nu putea fi numit perfect, imi raspunde pe un ton dulce, in care se putea citi gingasia ce se imbiba gratios cu sinceritatea sublime:

- Nu stiu. Nu am nici cea mai vaga idée ce a fost in capul meu, doar s-a intamplat. Te rog mult de tot sa nu te superi pe mine pentru acea actiune negandita, te implore sa nu ma urasti !!! Nu stiu ce ganduri mi-au stabatut mintea in acel moment … dar ce s-a intamplat a fost magic – mie chiar mi-a … mi-a placut !

- Si mie mi-a placut, floricica ! Si nu te mai scuza atat, nu vreau sa mai aud nicio scuza de acum in colo, inteles ? Nu am cum sa ma supar pe tine, in niciun caz cum sa te urasc – este pur si simplu imposibil acest lucru. Acum, hai, la culcare; avem nevoie de somn, trebuie sa ne odihnim !

Fara sa mai stau pe ganduri, dau plapuma de pe pat, in asa fel incat sa ma pot tranti – alaturi de rozalie, ce statea ghemuita in bratele mele – apoi o pun peste noi. Nu mai avem timp sa faxcem nimic, deoarece, in momentul in care am stin lumina, noi am fost dusi intr-o lume alcatuita din vise si dorinte, un loc unde orice este posibil, totul se poate realize.

Gata si capitolul 39 !!!! Si pentru prima oare, de cand am inceput ficul NU VA LAS IN SUSPANS !!! Cred ...
Sper ca v-a placut, desi este super mega extra scurt crying Nu prea am avut chef de scris si nici foarta multa inspiratie ...
Astept comuri cu parerile voastre despre capitol.

PS: Eu ziceam ca sunt nesimtita pentru ca nu am facut ceea ce am promis, pentru ca am zis ca fac ceva si nu am mai facut ... Nu pentru ca nu am scris 4 capitole happy2

Pupici kissa hug
~Alle~ rock hi!

Ultima editare efectuata de catre Alle in Dum 15 Iul 2012, 11:41, editata de 1 ori
Sus In jos
JoaquiN
Sensei
Sensei
JoaquiN

MesajSubiect: Re: Dragoste Infinita    Dragoste Infinita  - Pagina 10 I_icon19Mier 04 Iul 2012, 22:47

Hei hei dap !
Ma bucur ca ai postat si tin sa-ti spun ca mi-a placut mult acest capitol. Descrii foarte frumos si imi place cum decurge actiunea, lin si bland, parca ar fi o frunza in adierea vantului lough
Ok.. eu te astept cu next si spor la scris si la idei in love
Kiss & Hug kiss a hug

LexX^^
Sus In jos
♥ Nekko ♥
Chūnin
Chūnin
♥ Nekko ♥

MesajSubiect: Re: Dragoste Infinita    Dragoste Infinita  - Pagina 10 I_icon19Joi 05 Iul 2012, 18:18

Stiu Alle, insa e clar ca nu vei putea mereu sa faci atatea intr-o zi. dap !
Ei bine, acest capitol a fost scurt, insa m-am lamurit in legatura cu mai multe chestii, cum ar fi ca Sakurei i-a placut aceamica "scapare" heh
Abia astept sa vad ce se mai intampla happy
Te-am pupat kiss Zbye hi!
Sus In jos
andreutza_cata13
Chūnin
Chūnin
andreutza_cata13

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : bucuresti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 529
Puncte : 589
Reputatie Reputatie : 50
Hobby-uri Hobby-uri : să cânt şi să mă distrez cu pretenii mei :love:

MesajSubiect: Re: Dragoste Infinita    Dragoste Infinita  - Pagina 10 I_icon19Sam 07 Iul 2012, 20:46

super atre ficul tau in love auzi deci uh chiar ai de gand sa te tii de cuvant si sa faci 800 de capitole in love in love asta ar fii chiar super tare pt ca ficul tau e bestial in love bafta si pupici de la deea kiss kiss kiss
Sus In jos
Annoying Girl
Academy Student
Academy Student
Annoying Girl

Localizare Localizare : unde nu cauti ....fix acolo dai de mine:D
Nr. mesaje Nr. mesaje : 39
Puncte : 59
Reputatie Reputatie : 4
Hobby-uri Hobby-uri : Visez,colorez,traiesc...totusi de ce ma plictisesc?
Stare de spirit Stare de spirit : be stupid,be crazy ,be waild..be u ;)

MesajSubiect: Re: Dragoste Infinita    Dragoste Infinita  - Pagina 10 I_icon19Lun 09 Iul 2012, 20:02

wooooow cate capitole am pierdut .imi place cum ai continuat si astept nextul repejor>:D<
Peacholishi te tzuka Annoying Girl
Sus In jos
Simon Says
Jōnin
Jōnin
Simon Says

MesajSubiect: Re: Dragoste Infinita    Dragoste Infinita  - Pagina 10 I_icon19Mar 10 Iul 2012, 11:16

Imi pare asa de rau ca nu am comentat mai devreme sad. Oricum next-ul este foarte dragutz, abia astept sa pui capitolul urmator cat mai repede posibil. Te pop si spor la scris kiss

My fic : https://sasu.forumgratuit.ro/t6241-iubire-de-demon#168266 - Iubire de demon
Sus In jos
Violence Vic
Chūnin
Chūnin
Violence Vic

Sex : feminin Varsta : 22
Localizare Localizare : Hell
Nr. mesaje Nr. mesaje : 556
Puncte : 627
Reputatie Reputatie : 21
Hobby-uri Hobby-uri : killin' chillin'
Stare de spirit Stare de spirit : wanna murder someone

MesajSubiect: Re: Dragoste Infinita    Dragoste Infinita  - Pagina 10 I_icon19Sam 14 Iul 2012, 14:09

tare fic nam ce sa comentez la el . Maria te pupaceste. Ja ne!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Dragoste Infinita    Dragoste Infinita  - Pagina 10 I_icon19

Sus In jos

Dragoste Infinita

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 10 din 13Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri SasuSaku :: Fan Fic-uri SasuSaku blocate-