|
|
Va place acest fic ? | Da, il iubesc !!! | | 95% | [ 37 ] | Sa zicem ca da .... | | 5% | [ 2 ] | Nu, este o pierdere de timp. | | 0% | [ 0 ] |
| Total voturi : 39 | | Sondaj inchis |
|
Autor | Mesaj |
---|
♥Barbie Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : ghiceste.. Nr. mesaje : 281 Puncte : 311 Reputatie : 29 Stare de spirit : Happy'bwaa :x
| Subiect: Re: Dragoste Infinita Dum 21 Aug 2011, 09:35 | |
| wow...un capitol superb..este minunat.. abia astept nextul spor la scris |
|
| |
Layla Legend
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 2588 Puncte : 3481 Reputatie : 380
| Subiect: Re: Dragoste Infinita Dum 21 Aug 2011, 09:57 | |
| Hey hey draga mea!! Frumos capitol, dar oare ce se va intampla.. Nu-mi placec suspnasul:(...Nu NU
Pune repede nex-tul!! Spor la scris si la postat |
|
| |
Lolita S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : ● Baia Mare ● Nr. mesaje : 4709 Puncte : 5227 Reputatie : 337 Stare de spirit : Euforică ♥
| Subiect: Re: Dragoste Infinita Dum 21 Aug 2011, 14:50 | |
| |
|
| |
Alle Special Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Constanta acebook : Alexandra Stefan Nr. mesaje : 1808 Puncte : 2000 Reputatie : 103 Hobby-uri : Scris, muzica, autoanaliza, multe Stare de spirit : Cea mai fericită persoană pe care o vei întâlni în viața asta
| Subiect: Re: Dragoste Infinita Lun 22 Aug 2011, 14:54 | |
| Va multumesc mult pentru commuri dragelor si ma bucur mult de tot ca va place. Cat despre next ... nu stiu cand o sa-l pun ... cred ca va veni pe la sfarsitul saptamanii, daca imi vine si mie inspiratia. Va pup si va iubesc mult de tot Bye |
|
| |
mary97 Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : calarasi Nr. mesaje : 164 Puncte : 183 Reputatie : 9 Stare de spirit : crazy
| Subiect: Re: Dragoste Infinita Lun 22 Aug 2011, 15:23 | |
| Sper ca pana la sfarsitul saptamanii sa iti vina inspiratia.Mai este ceva de asteptat si curiozitatea de a afla ce se intampla est mare voi astepta pana o sa iti vina inspiratie si o sa pui nextul,dar stiu ca o sa merite toata asteptarea asta |
|
| |
Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| Subiect: Re: Dragoste Infinita Mier 24 Aug 2011, 20:45 | |
| Ok, abia asteptam, dar frate cand vine sarutul? X_X Offf, o sa faci si tu ca Oana, la capiolul 76 primul sarut Vreau next! |
|
| |
Alle Special Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Constanta acebook : Alexandra Stefan Nr. mesaje : 1808 Puncte : 2000 Reputatie : 103 Hobby-uri : Scris, muzica, autoanaliza, multe Stare de spirit : Cea mai fericită persoană pe care o vei întâlni în viața asta
| Subiect: Re: Dragoste Infinita Mier 24 Aug 2011, 21:32 | |
| Ca sa te lamuresc Ele ... primul sarut va fi pe undeva in jurul capitolului 100....apoi tocmai pe la capitolul 280 o sa fie un cuplu. O sa mai aveti mult de asteptat ... oricum pana atunci o sa fie foarte multe momente sasusaku. O sa vedeti pe parcurs |
|
| |
dydy Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : undeva prin Romania acebook : Dyy Dya Nr. mesaje : 871 Puncte : 986 Reputatie : 40 Hobby-uri : ♥Music ♥
| Subiect: Re: Dragoste Infinita Mier 24 Aug 2011, 21:36 | |
| Ce zici tu autoareo???!?!?!!?Bah da tu stii cat mai este pana la capitolul 1000,dar pana la 250,intru in pensie pana atunci! Pot sa hibernez mult si bine |
|
| |
Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| |
| |
Lolita S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : ● Baia Mare ● Nr. mesaje : 4709 Puncte : 5227 Reputatie : 337 Stare de spirit : Euforică ♥
| Subiect: Re: Dragoste Infinita Joi 25 Aug 2011, 11:05 | |
| Ce face? Capitolul 100? Eu nu pot astepta atata, iubire X_X De ce nu`l faci mai rapid sautul? |
|
| |
Alle Special Jōnin
| Subiect: Re: Dragoste Infinita Joi 25 Aug 2011, 11:33 | |
| Ok, ok ... o sa il fac pe la capitolul 40. Dar nu mai devreme. Oricum voi incerca sa scriu un capitol pe zi pana cand incepe scoala ca sa ajung la sarut mai repede.
P.S: Mai tarziu pun nextul, cred ca diseara. |
|
| |
♥ Nekko ♥ Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Sunt unde vrei tu sa fiu. ;) Nr. mesaje : 750 Puncte : 898 Reputatie : 108 Hobby-uri : Distractie cat cuprinde; aici, acolo, chiar oriunde! xD Stare de spirit : Mereu cu zambetul pe buze. :)
| Subiect: Re: Dragoste Infinita Joi 25 Aug 2011, 17:12 | |
| CEEEEE?!?!?! Capitolul 40 primu sarut?!? Cred ca tu vrei ca acest fic sa fie demn de o carte numai buna de publicat deoarece cu 100 de capitole mai micute faci cat 50 mai mari... Bine... daca vrei sa ajungem in stare de putrefactie, atunci iti reuseste Astept next seara asta sa stii Sper sa fie ceva pervers Slabe sanse, nu? Te pup Zbye |
|
| |
xLostCandy Chūnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In fatza Pc`ului :-P Nr. mesaje : 842 Puncte : 950 Reputatie : 45 Hobby-uri : Multee ;-) Stare de spirit : La fel ca de obicei. ;-)
| Subiect: Re: Dragoste Infinita Vin 26 Aug 2011, 10:09 | |
| Ce fic ETRAORDINAR! !!! Am vazut si clipul , super tare . Abia astept nextul ! 800 cap ?? Sau ai gresit tu si ai vrut sa scrii 100 nu 800 ! Vrei sa-ti punem ficul la vanzare ? Din 800 de capitole faci doua carti ! |
|
| |
Alle Special Jōnin
| Subiect: Re: Dragoste Infinita Vin 26 Aug 2011, 10:14 | |
| Scuze, dar nu am mai putut scrie aseara nextul. Acum il scriu si il postez mai tarziu. Si nu, nu am gresit, vor fii 800 de capitole |
|
| |
xLostCandy Chūnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In fatza Pc`ului :-P Nr. mesaje : 842 Puncte : 950 Reputatie : 45 Hobby-uri : Multee ;-) Stare de spirit : La fel ca de obicei. ;-)
| Subiect: Re: Dragoste Infinita Vin 26 Aug 2011, 10:22 | |
| Aoloo !!! Deci nu ai gresit ! Sunt curioasa sa vad daca poti face 800 de capitole ! |
|
| |
Lolita S-Class
Merite deosebite :
| Subiect: Re: Dragoste Infinita Vin 26 Aug 2011, 13:13 | |
| Iooii iuubire! :x 800 de capitole? Bun, vrei sa devi urmatorul Mihail Sadoveanu? :)) Scuze..deci, unde`i nextul? |
|
| |
Alle Special Jōnin
| Subiect: Re: Dragoste Infinita Vin 26 Aug 2011, 13:17 | |
| Deci nextul inca este la scris .... am scris doar jumatate de capitol si mi-am pierdut inspiratia Acum sper sa-mi vina si chef de scris inapoi ca sa pun nexul azi. Eh, oricum o sa ma chinui eu sa pun nextul azi, dar nu va fii prea stralucit. |
|
| |
Lolita S-Class
Merite deosebite :
| Subiect: Re: Dragoste Infinita Vin 26 Aug 2011, 13:20 | |
| Deci...este inca in lucru? Pai..sper sa`ti vina inspiratia mai repedee! Losty te pupa! |
|
| |
itasaku99 Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : la laptop 50/24 ore pe zi Nr. mesaje : 870 Puncte : 947 Reputatie : 68 Stare de spirit : crazy forever
| Subiect: Re: Dragoste Infinita Joi 01 Sept 2011, 17:25 | |
| te rog sa pui next cat mai repede k dak nu o sa mor :><: |
|
| |
Alle Special Jōnin
| Subiect: Re: Dragoste Infinita Joi 01 Sept 2011, 22:54 | |
| Hey scumpele mele, vreau sa va zica ca nextul vine duminica seara. Pana atunci mai astept cateva comulete. Sper ca mai puteti astepta pana atunci. Va pupacesc dulce de tot |
|
| |
♥ Nekko ♥ Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Sunt unde vrei tu sa fiu. ;) Nr. mesaje : 750 Puncte : 898 Reputatie : 108 Hobby-uri : Distractie cat cuprinde; aici, acolo, chiar oriunde! xD Stare de spirit : Mereu cu zambetul pe buze. :)
| Subiect: Re: Dragoste Infinita Vin 02 Sept 2011, 09:51 | |
| Tocmai duminica? Pai si eu ce citesc pana atunci? Sper sa fie unu lung de asteptam atat Sa-mi dai un PM cand postezi cap, ok? Pai... spor la scirs si la idei. Te pup duuulce Zbye |
|
| |
Alle Special Jōnin
| Subiect: Re: Dragoste Infinita Dum 04 Sept 2011, 19:15 | |
| Dragelor, am o veste proasta in legatura cu ficul. Nu pot posta capitolul azi, probabil cel mai devreme va fi weekend-ul viitor, deoarece calculatorul meu este stricat si imi este cam greu sa scriu capitolul de pe iPod, plus ca il am in calculator jumatate din el. Imi cer mii de scuze pentru acesta intarziere extrema, dar promit ca nextul va fi extrem de lung. Mai asteptati putin si o sa aveti parte de o surpriza in capitol. Va pupacesc dulce de tot Bye !!! |
|
| |
Lolita S-Class
Merite deosebite :
| Subiect: Re: Dragoste Infinita Sam 24 Sept 2011, 14:25 | |
| Bun. Unde`i nextul? Asteptam de mii de ani..Plsssss Losty te kiiiss! |
|
| |
Dellz Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Hell acebook : Delia P. Nr. mesaje : 849 Puncte : 1052 Reputatie : 121 Hobby-uri : Slaying Stare de spirit : Are you stupid or something?
| Subiect: Re: Dragoste Infinita Mier 05 Oct 2011, 23:22 | |
| Cum se face ca mereu ultima. Vaiii de capul meu! In fine, iubesc acest fic. Am doar 4 litere pt tine! N E X T ! |
|
| |
♥ Nekko ♥ Chūnin
| Subiect: Re: Dragoste Infinita Joi 06 Oct 2011, 09:31 | |
| Aleeee!!! Unde-i capitolul? O trecut o luna... Vreau nextuuul Si-l vreau acum... Sau in week-end Pai... hai repejor cu el Pc de nimic... Asa ma rog Baga baga baga Te pup Zbye |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Dragoste Infinita | |
| |
|
| |
|