Asa deci se pare ca am scris si eu primul capitol pe un caiet si l-am terminat azi la scoala deci am zis sa il postez .Nu e nu stiu ce .Este primul meu fic asa ca poate ma veti intelege dar ori cum vreau sa ma ajutati sa ma perfectionez,sa imi dati sfaturi si multe alte lucruri .
Idea eu zic ca e originala cel putin eu nu am mai intalnit-o . Asa deci acum va voi explica un pic lucrurile care le-am schimbat ca sa nu ramane-ti in ceata : Orochimaru nu a fost niciodata rau si nu a parasit Konoha , bine ati vazut si voi ca si atunci cand era mic avea comportamentul ca al lui Sasuke deci e clar cum se va comporta Orochimaru si Sasuke la fel , nici el nu a parasit Konoha dar comportamentul e la fe ca in anime deci va veti descurca . Acum va mai zic ca voi lua cateva personaje din alte anime dar nu va zic care ca as strica surpriza asa ca va las sa tescoperiti singuri
Va spun de acum ca Sakura va fi personajul principal ... ma rog va puteti da seama si dupa titlu
Un singur lucru am schimbat la trecutul Sakurei : Toate rudele ei au fost omorate dupa ce sa nascut ea si de aceea ea a crescut singura in casa parinilor ei si toti stiau despre asta iar comportamentul ei era ca in anime cand era mica. Restul va las sa aflati singuri.Urati-mi noroc ! Lectura placuta .....
Capitolul 1
Este o zi ca ori care alta de vara in Konoha . Soarele lumina drumul oamenilor care misunau pe drumurile satului Konoha . Pasarelele isi interpretau obisnuitul tril . La intrarea in Konoha se aflau doi baieti alaturi de maiestrii lor. Acestia erau nimeni altii decat Naruto si Sasuke impreuna cu : Jiraya si Orochimaru . Acestia s-au intors in Konoha dupa doi ani si jumatate de antrenament in afara satului . Naruto este l-a fel de energic si de asemenea fericit ca s-a intors dupa atata timp inapoi . Sasuke , la fel de rece si nepasator ca de fiecare data , dar acum si el e putin fericit ca s-a intors desi nu arata asta . Cum au intrat in Konoha toti patru s-au uitat imprejur . Au fost oarecum impresionati de schimbarile facute in Konoha . Lui Naruto i-a aparut un zambet strengar pe fata , apoi a strigat in gura mare :
-Naruto Uzumaki s-a intors!
Cei trei au chicotit scurt si incet . In urmatorul moment Naruto si-a pus bratul in jurul gatului lui Sasuke si a spus cu acelasi zambet strengar pe fata :
-Cat de curand echipa 7 va fi reunita ! Abia astept sa o vad pe Sakura . Cred ca sa schimbat mult ! Sasuke , tie nu iti este dor de ...
Sasuke il intrerupe repede :
-Mda , cu siguranta e aceeasi fata neajutorata care are nevoie de protejare ... zice el rece si cu o urma de ironie in glas . Dintr-o data Naruto devine serios :
-Sasuke , nu mai vorbi asa despre Sakura . Sti ca ea ne-a zis inainte sa plecam ceva ce nu am reusit sa ne scoatem din cap nici acum !
~Flash Back~
-Baieti , eu tin l-a voi mai mult ca la viata mea si mi-as da viata pentru voi ! Va iubesc foarte mult , la fel ca pe fratii mei , nici o sora nu cred ca isi poate iubi fratii asa cum va iubesc eu pe voi ! Atunci cand va veti intoarce vreau sa va vad puternici si va rog sa nu ma uitati niciodata !
~End Flash Back ~
-Sincer , a fost interesant ce a zis ! spune Sasuke ironic . Naruto s-a enervat rau din vina cuvintelor spuse de brunet , asa ca a vrut sa ii zica ceva dar a fost intrerupt de Orochimaru :
-Voi doi , incetati . Ma doare capul din vina clantelor voastre de care nu ma pot scapa nici mort . Ati inteles raiosilor ? a zis el foarte calm dar cu multi nervi .
-Bine ... au spus ei simultan .
-Daca ati incetat , atunci spune-ti unde vreti sa mergem prima data , spune Jiraya oare cum amuzat de situatie.
Naruto vine imediat cu o idee :
-Hai sa mergem in parc . Sunt sigur ca acolo sunt toti senseii si prietenii nostri ! spune Naruto increzator . Toti dau din cap in semn de afirmativ si au plecat spre locul propus . In drum spre parc nimeni nu vorbea . Nu mult dupa ce au intrat au auzit tipete , rasete si voci cunoscute . Dupa ce au m-ai mers putin i-au zarit pe prietenii si senseii lor . Lui Naruto i-a aparut inca o data acel zambet strengar si a luat-o l-a fuga spre ei strigand :
-Oameni buni , ne-am intors !
Toti si-au intors capul spre ei mirati . Cand au observat ca erau nimeni altii decat Naruto , Sasuke , Orochimaru si Jiraya , le-a aparut un zambet pe fata si au inceput sa strige :
-Bun venit inapoi baieti ! Ce dor ne-a fost de voi ! V-am simtit lipsa !
Dupa aceea toti au dat mana si s-au luat in brate , s-au intins toti pe iarba proaspata si au inceput sa povesteasca . Desigur , Sasuke si Orochimaru doar priveau si uneori m-ai chicoteau . Au vorbit despre diferite subiecte pana cand Naruto a zis:
-Hei ! Vad ca suntem toti inafara de Sakura ... Unde este ? a intrebat el putin ingrijorat .
Toti cand au auzit intrebarea lui Naruto n-au stiut ce sa ii raspunda . Abia atunci Sasuke , Orochimaru si Jiraya au observat ca Sakura nu e asa ca si ei au devenit m-ai ingrijorati . Dupa cateva secunde Neji a raspuns:
-Pai ... baieti . Nimeni nu a m-ai vazut-o pe Sakura de cand ati plecat voi . Am intrebat multi oameni dar nimeni nu a stiut unde e ! a spus Neji incercand sa ezite .
Toti au devenit ingrijorati si s-a lasat o tacere mortala . Dupa o vreme Naruto sparge ghiata :
-Ati intrebat-o pe bunica Tsunade ? intreba el uitandu-se in pamant .
-Da ! Aceasta ne-a zis sa nu ne facem griji pentru ea . A zis ca atunci cand voi va veti intoarce sa mergeti la ea pentru ca echipa 7 sa fie reunita , a spus Asuma tragand lacom dintr-o tigara .
Naruto s-a ridicat in picioare sub privirile mirate ale prietenilor lui care nu stiau ce are de gand blondul . Pe fata lui i-a aparut un zambet strengar strigand :
-Atunci noi dece stam si ne uitam in gol in loc sa mergem la bunica Tsunade ? Ori cum imi este dor de ea si pe langa asta ori cum trebuia sa o anuntam ca am ajuns , spune el sigur pe el si foarte vesel .
Toti au ramas surprinsi pentru ca Naruto s-a m-ai maturizat dar a ramas acelasi clovn ca inainte . La gandul acesta toti au chicotit putin apoi s-au indreptat spre biroul lui Tsunade . Toti faceau cate ceva : Naruto se certa cu Kiba , Choji manca de spargea , Jiraya se certa cu Orochimaru , Lee se lua l-a intrecere cu Neji , TenTen vorbea cu Hinata , Guy vorbea cu Kakashi care citea o carte , Asuma fuma in timp ce vorbea cu Kurenai si Sasuke mergea doar privind in gol . Numai asta au facut pana la Tsunade . Cand au ajuns in fata usii Naruto a batut in usa si a auzit un scurt ''Intra'' . Naruto a intrat val vartej in incapere si a zis :
-Bunica Tsunade , ne-am intors !
-Ooo...Baieti ma bucur ca v-ati intors . Asa deci ... 1 Nu imi m-ai spune bunica Tsunade , 2 A trebuit sa aduci cu tine tot satul ? spune ea calma si zambind . Toti au inceput sa rada zgomotos. Au inceput sa vorbeasca despre diferite lucruri pana cand Naruto a deschis acelasi subiect de data trecuta :
-Bunica Tsunade , am auzit ca nimeni nu a mai vazut-o pe Sakura ! Ai idee unde e ? zice el serios
Tsunade se uita la el trista dar isi schimba privirea in una smechera . Cand au vazut acea privire smechera toti au impietrit si au inghitit in sec . Jiraya si Orochimaru o cunosteau cel mai bine asa ca si-au dat seama ca ori urmeaza sa faca pe cineva sa sufere , ori a facut-o deja , ori s-a distrat pe seama cuiva . Aceasta a inceput sa rada zgomotos ceea ce i-a bagat in ceata dupa aceea Tsunade spune inca razand si cu acel zambet smecher pe fata :
-Daca v-as spune ca am o ucenica ce ati zice ?
Toti au ramas uimiti , nimeni nu se astepta ca Tsunade sa m-ai accepte un ucenic . Orochimaru si Jiraya deja se gandeau la ce e mai rau . Imediat dupa , Jiraya a intrebat cu ironie :
-Si atunci cine te-a obligat inca o data sa ai o ucenica ?
-Nu ma obligat nimeni si nici ea nu ma rugat , eu am intrebat-o daca vrea si aceasta a acceptat dupa cateva zile !
Toti au ramas muti . Nu le venea sa creada ca Tsunade si-ar dori vreodata o ucenica . Dupa aceea Orochimaru a zis:
-Bine , asta chiar ma surprins ! Imi pare rau pentru ea . Nu cred ca si-a dorit sa moara asa repede !
Toti stiau l-a ce se refera . Pana acum a fost obligata sa antreneze multi copii si toti au murit din primul antrenament .
-Te inseli amarnic ! Pe ea o antrenez de cand voi ati plecat si am fost m-ai dura decat cu ceilalti si ea inca e vie! Ma intrecut cu mult si am invatat-o tot ce stiu ! Pe langa asta tin foarte mult l-a ea , ca l-a o fiica !
Dupa aceste cuvinte unii au cazut pe jos , altii erau niste statui cu ochii cat cepele . Dupa minute bune si-au revenit dar inca nu le venea sa creada ceea ce au auzit . Pana la urma Naruto a intrebat :
-Si cine e aceasta fata ? a intrebat inca socat .
Lui Tsunade i-a aparut cel m-ai infricosator zambet posibil . Si-a pus picioarele pe birou si mainile la ceafa si a zis razand in hohote ca este Sakura .
''Gata , asta i-a pus capac !'' si-au zis toti in gand . Unii erau mandrii , altii socati . Acum toti si-au dat seama dece nimeni nu a m-ai vazut-o . Naruto si-a revenit repede din soc si a strigat in gura mare :
-Bravo Sakura ! Esti cea mai tare ! Na , vezi Sasuke , retrage-ti cuvintele ! Acum Tsunade cheam-o pe Sakura ! Imi este foarte dor de ea !
Tsunade da din cap in semn de afirmativ . Face cateva semne cu mainile si apoi apare pe birou un porumbel . Tsunade ia un pix si o foaie si incepe sa scrie astfel : '' Draga Sakura ! Naruto , Sasuke , Orochimaru si Jiraya s-au intors . Toti sunt nerabdatori sa te vada . Te rog sa te grabesti ... Cu drag Tsunade ! '' Dupa aceea a impaturit scrisoarea si a pus-o la piciorul porumbelului . I-a spus locatia si apoi i-a dat drumul pe geam . Tsunade era cu spatele la ceilalti asa ca i-a dat drumul unor lacrimi amare .
~Intre timp~
Intr-o incapere intunecata , o fata statea intinsa in pat cu mainile la ceafa , privind tavanul si in acelasi timp fredonand o melodie . Dintr-o data , la geamul incaperii a aparut un porumbel care dadea cu ciocul in geam . Fata s-a oprit din fredonat si a coborat din pat . Cu pasi marunti se indrepta spre geam . Aceasta a deschis usor geamul astfel permitandu-i mici creaturi sa intre in incapere . Porumbelul s-a asezat pe umarul acesteia ca si cum ar fi cunoscut-o de o vesnicie . Aceasta se uita la porumbelul cu o privire blanda , iubitoare si calda . A luat cu grija scrisoarea de la piciorul porumbelului , a despachetat-o si a inceput s-o citeasca . Ochii ei se plimbau din stanga in dreapta . Dupa ce a terminat de citit a scos un oftat lung si in acela-si timp a dat drumul unor lacrimi amare care dupa vreo 5 secunde a cazut pe parchetul din camera . Aceasta a luat un pix si a inceput sa scrie cateva randuri pe spatele scrisorii primite . A impachetat inca o data scrisoarea , a pus-o la piciorul porumbelului care acum statea pe degetul aratator al acesteia . Fata s-a dus cu pasi marunti catre geam , apoi cand a ajuns in dreptul geamului i-a spus porumbelului cu aceiasi privire blanda si cu o voce plina de dragoste :
-Dute te rog frumos pana la Tsunade !
Dupa aceasta propozitie ia dat drumul pe geam . Porumbelul se departa avand ca destinatie biroul lui Tsunade .
~Inapoi in birou la Tsunade~
Acolo este zarva de pe pamant , nu altceva . Tsunade se certa cu Jiraya si Orochimaru , Naruto se certa cu Sasuke , Guy se lua la intrecere cu Kakashi , Kiba se certa cu Shino , TenTen cu Ino , Hinata vorbea cu Temari , Lee se lua la intrecere cu Neji , Shikamaru manca cipsuri impreuna cu Choji , inca un baiat pe nume Sai care vorbea cu Gaara si Kankuro . Poate va intrebati ce fac aici Temari , Gaara si Kankurou ... Ei bine si ei au auzit ca urma sa se intoarca ceilalti asa ca au venit si ei .
Dintr-o data un porumbel a intrat pe geam si s-a asezat pe umarul lui Tsunade , apoi a inceput sa cante zgomotos parca strigand ''Incetati !'' . Imediat toti s-au oprit din ceea ce faceau si se uitau uimiti la porumbel . Tsunade se uita mirata pe umarul drept dar cand a vazut ca era porumbelul de m-ai devreme a zambit bland si a zis :
-Baieti , am uitat sa va fac cunostinta cu porumbelul ! Acesta este cel mai destept porumbel din Konoha ! Se numeste White si este porumbelul Sakurei , ea l-a crescut , a fost dresat tot de ea ! Ne poate intelege limba de cand s-a nascut si va stie pe toti in parte !
Toti au zambit cand au auzit ca e al Sakurei . Tsunade a observat o scrisoare la piciorul lui White asa ca l-a luat de la picior , a despachetat-o apoi a spus :
-E de la Sakura . Mi-a raspuns la scrisoare !
-Atunci ce m-ai stai bunica Tsunade ? Citeste cu voce tare ! zice Naruto fericit .
Tsunade da din cap in semn de afirmativ apoi citeste cu voce tare :
-Draga Tsunade , vin cat de repede pot . Spune-le baietilor ca ne intalnim in parc . Cu drag Sakura !
-Atunci haide-ti in parc , ce m-ai zabovim !? striga Naruto fericit de vestea primita .
Toti au inceput sa rada si au plecat cu Naruto spre parc . M-ai bine zis au fugit pentru ca Naruto i-a tarat pe toti pana in parc . Nu ma intrebati cum pentru ca habar nu am ! Cand au ajuns in parc s-au asezat sub un cires . Toti isi trageau sufletul si respirau destul de greu . Doar Naruto alerga de colo-colo strigand numele Sakurei . Guy statea cu mainile pe genunchi si incerca sa isi calmeze rasuflarea , apoi se uita la ceasul de la mana si spune :
-Yay , Yay ! 35 de secunde ! Un nou record !
-Off...Hai Sakura , grabestete ! spune Naruto .
-Naruto , ai rabdare . Abia am ajuns si pe langa asta am intrecut un record...deci cred ca va ajunge peste cateva minute , spune Jiraya si el obosit dupa aceasta ''cursa''.
Toti s-au intins pe iarba frageda asteptand-o cu sufletul la gura pe Sakura . Dupa vreo 6 minute in fata lor a aparut un vartej cu flori de cires . Din acele flori de cires s-a format o forma feminina . Toti se uitau mirati de ceea ce se intampla . Din acea forma se poate distinge o persoana . Era.......
asa deci am terminat
acum ma pun la nani
pentru ca imi este somn si cum am mai zis saptamana asta e plina de teste ....
cred ca am greseli de scriere pentru ca ma grabeam ......stiu ca nu e mare lucru dar ajutati-ma sa ma perfectionez !!Acuma sunt si la inceput de an si cred ca am uitat cateva reguli de scriere dar vad eu ce fac
noroc la scoala si multumesc ca ati citit