Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| |
Autor | Mesaj |
---|
Aionista♥IVA Jōnin
Sex : Varsta : 74 Localizare : Nu e treaba ta Nr. mesaje : 1265 Puncte : 1442 Reputatie : 156
| Subiect: Re: FullMetal Sakura Dum 12 Feb 2012, 21:09 | |
| Capitolul 16 O noua zi a revenit peste Konoha. Afara se auzea doar bataiea vantului din partea naturii. Restul sunetelor erau realizate de sateni. Fiind ora 10:00 erau destul de multi oameni afara. Toti ocupandu-se cu diferite treburi. Se auzeau si glasurile copiilor care se jucau afara facand uneori diferite prostioare. Intr-o camera un pic cam neluminata deoarece soarele este acoperit de niste nori gri, dormea o fata care a inceput usor sa-si deschida ochii lasand la iveala acele smaralde foarte pretioase. Aceasta fata fiind Sakura. Dupa ce s-a frecat la ochi si si-a mai revenit s-a ridicat din pat. S-a uitat la patul lui Ice si a observat ca era neatins. La fel si perina lui White. Aceasta s-a panicat un pic amintindu-si ca aseara a uitat sa verifice daca cele doua sunt acasa. A inceput sa fuga prin toata casa impiedicandu-se uneori dar contidandu-si drumul. Pana la urma a ajuns in living si nu le-a gasit. S-a asezat pe scaun si se intreba incontinuare unde or fi. Nu prea ar crede gandul ca ar pati ceva. M-ai ales pentru ca Ice este dura si uneori, prea nebunatica. Prins in aceste ganduri nu si-a dat seama ca ochii i s-au inchis, atipind. S-a trezit abea peste doua ore, fiind deja ora 13:00 iar animalele nu s-au intors. Aceasta nevrand sa mai cugete a fugit in camera luandu-si obisnuitul costum si facandu-si obisnuitul traseu de dimineata. Cand a vrut sa deschida usa de la intrarea in casa a dat nas in nas cu Sasuke. Aceasta l-a intrebat ce cauta aici, brunetul raspunzandu-i ca trebuie sa vina cu el undeva si ca este urgent. Rozalia fara a mai sta pe ganduri ii zice de White si Ice, dar tanarul o intrerupe si ii spune ca stie unde sunt. Fata se calmeaza apoi il intreaba despre ce e vorba. Ii raspunde ca stie el unde vor merge, dar pentru inceput trebuie sa se imbrace ceva mai elegant. Nimeni nu a comentat, tanara poftindu-l inauntru fugind apoi sus sa se imbrace. Cum a deschis dulapul nu a stat mult pe ganduri si si-a luat o rochie. S-a imbracat repede, pieptanandu-si parul si lasandu-l pe spate. Nu s-a machiat chiar deloc. S-a uitat in oglinda si arata chiar minunat. Purta o rochie scurta si alba ca fulgul de nea, prizandu-se dupa gat. A coborat in graba jos si l-a gasit pe Sasuke in acelasi loc doar ca era si el imbrac minunat. Chiar la patru ace. Desigur fiind imbracat si parul il dadea de gol, aratand cat este de rebel. Sakura cand l-a vazut inima parca i-a tresarit. Chiar nu se astepta la asta. Stie ce insemna asta si acel sentiment pe care l-a simtit mult timp. Dar nu putea crede asta. Stiind doar ca daca se va intampla se va amagi. Pe cand la Sasuke era altfel. Cand a vazut-o a simtit cum inima ii batea cu putere parca vrand sa-i iasa din piept. Era frumoasa, poate mult prea frumoasa dupa gandul lui. Desi la fata era la fel de rece si nepasator inauntru simtea ca arde, poate... de iubire. Simtea acei fluturi in stomac dar nu dorea sa faca o prostie. Asa ca astepta sa se incheie ziua de azi. Rozalia a coborat jos trezindu-l din visare. Tanarul i-a deschis usa colega lui, domnisoara rosind usor in obraji si multumindu-i. Au mers destul de mult pana cand Sasuke a rostit cuvantul ''Am ajuns!'', fiind deja ora 15:00. In fata lor se afla o casa foarte mare, Sakurei parandu-i foarte cunoscuta. Sasuke i-a spus sa intre, facand exact cum i s-a spus. Amandoi au intrat deodata. Cand au pasit inauntru-l casei era total bezna. Tanara era deja sub semnul intrebarii. Dintr-o data luminile s-au aprins si s-au auzit multe voci cunoscute ei care strigau deodata ''La multi ani!''. Cand a auzit acele cuvinte a inghetat. Nu ii venea sa creada ca a uitat de ziua ei. Aseara numai la aceasta zi se gandea cand colo asa stresata a fost cu animalele ei incat a uitat de aceasta zi. Era atat de fericita incat avea un zambet minunat pe fata, iar in ochi cateva lacrimi care asteptau sa cada. Si-a intors capul catre Sasuke care se afla langa ea zambindu-i bland. Aceasta a sarit in bratele lui, incolacindu-si mainile in jurul gatului lui. Fara a ezita si el si-a incolacit bratele in jurul taliei ei. Inima ii batea cu sute de batai pe minut. Si-a dat seama de ceva. O iubeste. Chiar o iubeste. Nu intelegea cum si-a dat seama de sentimentele fata de ea abia acum. Acuma avea un verdict sigur. O iubeste din toata inima. S-a despartit usor de el apoi in fata tinerei au aparut White si cu Ice. Acum Sakura si-a dat seama de unde stiau toti de ziua ei. -Sakura, Sakura. Stapana mea de-o viata! Prietena mea cuminte! Domnisoara inca curata! La multi ani! Nu imi vine sa cred ca implinesti insfarsit 16 ani! Credeam ca nu mai cresti. Sper sa-ti gasesti repede un iubit. Daca nu deja stiu ce planuri am. Vreau sa sti ca Sasuke a facut tot ce vezi, desigur impreuna cu mine. Naruto a fost prea lenes sa se trezeasca dar pana la urma a ajuns. Multumeste-i brunetului fara prietena! spune Ice uneori ba cu sarcasm, ba cu perversitate, ba cu fericire. Dar ultima propozitie a accentuat-o vrand s-o scoata in evidenta. Sakura i-a dat un pupic pe obraz lui Sasuke multumindu-i din suflet. Desi se tinea tare in interiorul lui era rosu ca focul. Toti au inceput sa se distreze. Dansau, cantau si toate cele. A fost o zi minunata pentru toti. M-ai ales pentru Sakura. Nu prea am ce descrie pentru ca tot timpul au dansat, mancat sau cantat. La ora 22:00 toti au plecat acasa. Sakura cand a iesit afara din casa a privit-o din curiozitate. Acum si-a dat seama de ce ii parea cunoscuta si de ce au mers asa mult. Casa se afla pe terenul clanului Uchiha. Casa fiind a parintilor lui Sasuke. Cum a crescut se pare ca a avut voie sa-si preia mostenirea. De data aceasta Sasuke a dus-o acasa pe Sakura. In tot acest timp vorbeau despre cele intamplate in aceasta zi. Mergand asa dintr-o data rozalia s-a oprit. Brunetul o privea suspicios intreband-o ce a patit. Nu i-a raspuns. A inceput sa clipeasca si sa-si muste buza cu putere dandu-i sangele afara. A inceput sa tremure din toate incheieturile. Privirea i se intuneca pana cand a lesinat lasandu-se usor in jos. Tanarul brunet a prins-o inainte ca rochia alba ca zapada sa faca contact cu pamantul rece. Era speriat la inceput dar a observat ca nare nimic. Pur si simplu a lesinat. Acesta a luat-o in brate strangand-o cu putere. O iubea. Spera ca si ea il mai iubeste. Spera asta din tot sufletul. Cu mana stanga ia inlaturat usor firicelul de sange carese scurgea din buza. Cu varful degetelor le-a atins parca simtindu-se sub ispita. Cu greu s-a abtinut sa nu isi uneasca buzele intrun sarut. Sasuke s-a teleportat in camera rozaliei schimband-o cu ochii inchisi nevrand sa para usuratic. A pus-o in pat si cand sa plece s-a gandit ca ar fi mai bine sa ramana ca sa fie sigur ca este in siguranta. S-a dezbracat ramanand doar in boxeri si s-a asezat langa fata viselor lui, luand-o protector in brate. Pana la urma se lasa prada somnului, spre mirarea lui, visand-o pe tanara. _________________________________________ stiu ca este scurt dar imi pare rau maine voi fi ascultata la romana si trebuie sa invat sper ca v-a placut next-ul in capitolul urmator care va veni marti o sa aveti o surpriza va urez tuturor noroc la scoala - asa era imbracat Sasuke - rochia Sakurei
Ultima editare efectuata de catre Aionista♥IVA in Lun 13 Feb 2012, 18:17, editata de 3 ori |
| | | VMVDD ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : - acebook : Facebook Nr. mesaje : 1587 Puncte : 2106 Reputatie : 340
| Subiect: Re: FullMetal Sakura Dum 12 Feb 2012, 22:01 | |
| |
| | | I.Touch.You.With.My.Paw Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Vecina de la 4. Nr. mesaje : 79 Puncte : 94 Reputatie : 3 Hobby-uri : It`s not your bussines Stare de spirit : Let`s get crazy.
| Subiect: Re: FullMetal Sakura Dum 12 Feb 2012, 22:49 | |
| Super frumos astept next msa ma anunti te rog cand il pui ! |
| | | Alexia Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : undeva la caldurica in coltul unei camere micute acebook : https://www.facebook.com/ioana.alexia.33 Nr. mesaje : 110 Puncte : 120 Reputatie : 4 Hobby-uri : I ღ music Stare de spirit : alta in fiecare ora
| Subiect: Re: FullMetal Sakura Lun 13 Feb 2012, 07:41 | |
| salut Iva si scuze ca nu ti-am scris la capitolul de data trecuta dar am avut o zi groaznica sambata oricum,sa stii ca le-am citit ambele si mi-au placut foarte mult,mai ales ultimul cu petrecerea saraca Sakura era atat de stresata pentru Ice si White incat a uitat de ziua ei si celor 2 le-a iesit planul mmm ce sireata si perversa e Ice si Sasuke o iubeste pe Sakura e reciproc dar ei ii e teama sa recunosca,dar mereu dragostea invinge,nu? doamne nici nu vreau sa stiu reactia Sakurei cand o sa se trezesca in bratele lui Sasuke si el doar in boxeri ne auzim marti si mersi de mesaje esti o scumpa pa pe data viitoare
Ultima editare efectuata de catre Alexia in Mar 14 Feb 2012, 08:50, editata de 2 ori |
| | | Sis` Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In tara pufarinelor ucigase =)) Nr. mesaje : 996 Puncte : 1121 Reputatie : 104 Hobby-uri : Mi-e lene sa le enumar =)) xD Stare de spirit : Nu sunt nici cum...=))
| Subiect: Re: FullMetal Sakura Lun 13 Feb 2012, 10:52 | |
| |
| | | Niki Ichinose S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : I don't belong here Nr. mesaje : 3119 Puncte : 3457 Reputatie : 131 Stare de spirit : Momentan fericita
| Subiect: Re: FullMetal Sakura Lun 13 Feb 2012, 17:43 | |
| Un capitolu cu adevarat minunat!
Sa vedem ce face Saku dupa ce se trezeste!
Si de ce a lesinat?
Ma rog...
Detali, detali...
Astept next si PWP doolce |
| | | Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: FullMetal Sakura Lun 13 Feb 2012, 19:02 | |
| Buun, pai abia acum am ajuns sa iti cotesc si eu capitolul si imi pare rau ca voi comenta atat de tarziu. Totusi, trebuie sa iti spun ca se siteste cam greu dupa felul in care redactezi tu. Ai putea sa lasi cate un rand liber intre paragrafe pentru ca eu sincer ma pierd printre randuri. :)) In rest este bine, insa ai mai putea dezvolta descrierea sentimentala.^^ Spor la scris in continuare si multe idei pe viitor. Te-am pupacit dulce. choco^^ |
| | | Layla Legend
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 2588 Puncte : 3481 Reputatie : 380
| Subiect: Re: FullMetal Sakura Dum 19 Feb 2012, 09:42 | |
| Heeei:x MMultumesc pentru MP..Superb capitol, genial. Imi cer scuze ca am ajuns tocmai acum, doar ca timpul nu ma ajuta absolut deloc. Oricum genial, si ma bucur atat de mult ca intr-un final Sasuke si-a dat seama ca o iubeste pe Sakura...Off doamne intr-un final de drum sa-si dea si ea seama. adica sa recunoasca defapt si as fie totul bine... Adu-ne repede next-ul si sa nu uti sa ne anunti! Te pup:*:* |
| | | Aionista♥IVA Jōnin
Sex : Varsta : 74 Localizare : Nu e treaba ta Nr. mesaje : 1265 Puncte : 1442 Reputatie : 156
| Subiect: Re: FullMetal Sakura Sam 10 Mar 2012, 22:41 | |
| Capitolul 17 O noua zi a revenit peste Konoha. O zi care ar putea schimba viata unor tineri. Afara, totul era la fel de intunecat din vina soarelui acoperit de norii negri. In casa ultimei supravietuitoare familiei Haruno, se afla Sakura impreuna cu Sasuke Uchiha. Amandoi dorm in camera fetei, in acelasi pat. Baiatul o tine strans in brate, in timp ce domnisoara doarme ghemuita la pieptul acestuia. Brunetul isi deschide incet ochii lasand la iveala ochii ca de onix. Se simtea extrem de bine langa Sakura, dar trebuia sa faca cateva lucruri prin casa. S-a ridicat incet de langa rozalie nevrand sa o trezeasca. In casa fiind destul de cald si-a luat pe el doar o pereche de pantaloni, ramanand la bustul gol. A acoperit-o pe Sakura mai bine apoi a iesit incet din camera. A coborat scarile indreptandu-se catre bucatarie, vrand sa gateasca ceva. Dupa cateva ore si Sakura a inceput usor, usor sa se trezeasca. A inceput sa clipeasca foarte rapid vrand sa vada mai bine. Dupa ce si-a ''recuperat'' vederea a inceput sa-si miste corpul parca in reluare, fiind slabita de la incidentul de ieri. Abia cand s-a ridicat din pat si-a adus aminte de intamplarea de ieri, intrebandu-se cum a ajuns in camera si cine a imbracat-o. A inlaturat ori ce gand si intrebare si s-a indreptat cu pasi marunti catre living. Nu se simtea inca prea bine dar nu avea de gand sa stea in pat. Dupa ce a coborat scarile s-a indreptat direct catre canapea dar a observat aragazul deschis, dar nu l-a bagat in seama. S-a asezat pe canapea, capul sprijinindu-l in mana dreapta. A stat asa ceva timp gandindu-se din nou la ceva. Dintr-o data a simtit prezenta unei alte persoane. Si-a intors instinctiv capul in dreapta si l-a vazut la cativa metri departare de ea pe Sasuke. Cand l-a vazut la bustul gol a rosit destul de vizibil in obraji. L-a salutat fara nici o emotie si l-a mai intrebat ce s-a intamplat aseara. Nu i-a raspuns dar s-a apropiat mai mult de ea, rozalia dandu-se usor m-ai in spate, nestiind ce doreste. Tanarul, si-a facut mai mult curaj si s-a asezat langa ingerul lui pe canapea. S-au privit unul pe altul parca asteptand ca unul dintre ei sa zica ceva sau sa reactioneze. Sasuke, fara a mai sta pe ganduri se apropie destul de mult de fata. Cu mana dreapta ia luat usor fata. A privit-o un pic in ochi apoi intr-o fractiune de secunda a sarutat-o. Rozalia a ramas foarte socata de gestul lui si a incercat din rasputeri sa-l indeparteze. Si-a pozitionat mainile pe pieptul lui incepand sa-l impinga ba sa il loveasca. Dar nici macar nu il clintea. Brunetul, profita de pozitia lor tragand-o pe rozalie m-ai aproape. Dupa un sarut lung, s-a despartit usor de ea, privind-o apoi in ochi. Ochii ei ca de smarald exprimau uimire, rusine si parca un pic ura. S-a apropiat de urechea fetei si i-a soptit cu cea mai multa dragoste posibila, fiind si el uimit pentru ca nu a zis asa ceva si nu a folosit un astfel de glas. -Te iubesc! La pronuntarea acelor cuvinte tanarul brunet a rosit vizibil in obraji, la fel si tanara Haruno dar ea era si socata. Baiatului ii era teama ca nu cumva sa nu-i accepte sentimentele. Rozalia a inceput sa planga cu lacrimi mari care se revarsau, formandu-se aproape o cascada pe obrajii ei. A inceput sa-l stranga cu putere in brate, scufundandu-si fata in parul sau negru ca abanosul. Lacrimile ei ii uda parul si spatele baiatului. Nici ea nu stia ce sa zica. Pana acum nu s-a gandit la acest gen de iubire pentru ca doreste neaparat sa-si salveze fratele, desi era extrem de sigura ca dupa ce va reusii, Ken ii va cauta un baiat potrivit. Dar acum, doar cand a auzit acele doua cuvinte i s-a inmuiat inima si simte ca s-a indragostit.Dupa ce s-a mai gandit un pic si-a dat seama, s-a indragostit de acelasi baiat. Nu putea sa nege. Pana la urma lacrimile s-au oprit sa mai curga, iar pe fata ei a aparut un zambet foarte sincer. Pana acum Sasuke inca statea peste ea si o tine strans in brate, asteptandu-i raspunsul. Era foarte emotionat crezand ca aproape lesina acolo. Dupa ceva timp care pentru Sasuke a parut o vesnicie, Sakura l-a impins usor pana cand au ajuns sa se poata privi in ochi. Amandoi se priveau in ochii cu multa dragoste. -Si eu te iubesc! In acel moment, tanarul simtea cum un val de fericire l-a cuprins. Se simtea ce-l mai fericit baiat din lume. Nu a simtit niciodata o asemenea fericire. Se simtea un pic norocos pentru ca dupa cate i-a facut inca il mai iubeste. S-a ridicat de pe canapea cu Sakura in brate si a inceput sa o invarte prin bucatarie. Tanara avea picioarele ''incolacite'' in jurul bazinului baiatului, l-a fel si mainile fiind in jurul gatului. Desi era un pic grea nu ii pasa. In sfarsit simtea ca iubeste. Dar acel sentiment nu i se pare prea necunoscut pentru ca inainte avea o familie si si-o iubea, inca o iubeste si stie ca si ei il iubesc. Dar o astfel de iubire nu a mai simtit. Dar ce m-ai conteaza, si-a gasit iubirea. Dupa ce si-a mai revenit a pus-o usor pe canapea apoi a zis: -Ice, iesi afara! Stiu ca ne urmaresti de cand ne-am trezit. Cred ca ai vazut ce ai dorit de mult, am dreptate?! De dupa un colt iese Ice cu o privire nervoasa si la aprobat, apoi a devenit extrem de fericita sarind direct pe Sakura si tot repedand ''Ti-am spus eu ca il iubesti!'', ''Ti-am spus eu ca te iubeste!''. Iar dupa fiecare propozitie ii scotea limba. Sasuke a ras si s-a scuzat pentru un moment. Cat timp el a lipsit, Ice vorbea despre prostii cu prietena ei, desi nu o baga in seama fiind foarte fericita. Peste cateva minute a aparut brunetul cu un cadou in mana, fiind frumos impachetat. Se apropie cu pasi marunti catre iubita lui, ii da cadoul in mana si ii spune: -Acesta este cadoul de ziua ta. Imi pare rau pentru ca nu ti l-am dat ieri. Sper ca iti va placea. La multi ani! Sakura i-a pachetul un pic rusinoasa si emotionata. Da jos capacul si cand sa se uite in cutie are parte de o surpriza minunata ce a facut-o sa verse cateva lacrimi. Si-a indreptat usor mainile catre ''cadoul'' din cutie si l-a putut vedea mult mai bine. Cadoul dat de brunet este o mica pisicuta, alba ca neaua. A luat pisicuta in brate apoi a pus-o pe picioarele ei. Ice se indreapta catre ea si incepe sa maraie la ea pana cand pisicuta scoate un miorlait ca si cum ar striga ajutor. Tigrul isi indreapta pivirea catre Sasuke si spune nervoasa dar cu ironie: -Ai adus mata asta ca sa ma enervezi?! -Da, de unde ai stiut!? raspunse Sasuke cu mult amuzament in glas si cu o spranceana ridicata. In acel moment lui Ice ii venea sa sara pe el dar s-a abtinut. Dandu-si seama ca cei doi amorezi ar trebui lasati singuri a plecat la plimbare prin sat, gandindu-se sa se urce pe muntele Hokage si sa strige ceva de genul ''Unul din cei 7 pitici, adica moracanosul pe nume Sasuke Uchiha are prietena. Da lume are prietena. Si anume pe Sakura Haruno.'' Si-a scuturat capul si si-a inlaturat acele ganduri diabolice nevrand sa plimeasca astazi bataie. Dar pana la urma a plecat la plimbare impreuna cu White ca nu cumva sa se intample o prostie. Asa au scapat pana la urma de Ice. Au fi mers si ei dar se afla in mijlocul toamnei si este destul de frig. Nu a durat mult ca Sakura a venit cu sute de idei pe care sa le aplice. Era chiar foarte energica, chiar si pentru Sasuke. Toata ziua s-au uitat la televizor, ba s-au jucat carti, au mai mancat dar cel mai mult au petrecut timpul cu pisicuta care a primit si un nume, Sabrina. Cand era abia 8 noaptea le era deja somn, dar la cate au facut ii intelege oricine. Fara a mai sta pe ganduri amandoi se pun in patul din camera Sakurei, brunetul adormind pe loc, iar rozalia era in bratele lui dar nu dormea. Acum mai multe ganduri ca niciodata au invaluit-o. Stia de ce a lesinat seara trecuta, stia de ce astazi s-a simtit un pic vulnerabila. Astazi s-a distrat asa de bine cu un motiv. Desi era impreuna acum cu vechea ei iubire care in momentul de fata inca este, are de facut ceva. A luat de mult timp o decizie ce iar putea schimba viata. Maine va fi momentul care l-a asteptat de atatea ani. Desi poate nu este inca destul de pregatita, ea nu crede asta. Este pregatita pentru ori ce. Maine, ori va fi sfarsitul ei ori un nou inceput. - cutia/cadoul -pisica Sabrina
Ultima editare efectuata de catre Aionista♥IVA in Lun 12 Mar 2012, 22:18, editata de 2 ori |
Sex : Varsta : 24 Localizare : I don't belong here Nr. mesaje : 3119 Puncte : 3457 Reputatie : 131 Stare de spirit : Momentan fericita
| Subiect: Re: FullMetal Sakura Dum 11 Mar 2012, 21:19 | |
| AI , ai , ai bombonica!
In sfarsit ai adus next-ul!
Dar pana la urma ce are Sakura?
Si ce se va intampla? ( intrebare prosteasca)
Astept next si sper sa vina repede |
| | | Sis` Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In tara pufarinelor ucigase =)) Nr. mesaje : 996 Puncte : 1121 Reputatie : 104 Hobby-uri : Mi-e lene sa le enumar =)) xD Stare de spirit : Nu sunt nici cum...=))
| Subiect: Re: FullMetal Sakura Lun 12 Mar 2012, 08:47 | |
| |
| | | Irry Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : in fata pc-ului Nr. mesaje : 398 Puncte : 421 Reputatie : 9 Hobby-uri : ficuri citit si incerc un nou sport Stare de spirit : Cu barca pe valuri plutesc usor mi-a intrat apa in calculator
| Subiect: Re: FullMetal Sakura Vin 16 Mar 2012, 18:21 | |
| |
| | | Crissu.♥ S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : Nici eu nu mai stiu Nr. mesaje : 5281 Puncte : 5552 Reputatie : 107 Hobby-uri : tenis cu piciorul... Stare de spirit : Ca in prima zi dupa divort...
| Subiect: Re: FullMetal Sakura Dum 18 Mar 2012, 09:58 | |
| |
| | | itasaku99 Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : la laptop 50/24 ore pe zi Nr. mesaje : 870 Puncte : 947 Reputatie : 68 Stare de spirit : crazy forever
| Subiect: Re: FullMetal Sakura Joi 22 Mar 2012, 21:12 | |
| doamne nici nu sti cat ard de nerabdare sa vad ce se va mai intampla in continuare. oare cine va castiga batalia? adevaul, sau sakura. doamne parca sunt pe ghimpi te roooooooog sa pui next |
| | | Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: FullMetal Sakura Joi 22 Mar 2012, 22:24 | |
| Doamnee, ce mata draguta . Asa, deci imi pare rau ca nu am comentat mai devreme, dar abia acum mi-am amintit. -.-' In orice caz, imi place mult acest capitol, desi eu una te-as sfatui sa faci propozitiile mai scurte. Adica la un moment dat faci dezacorduri sau pur si simplu uiti care e subiectul si trebuie sa reiau enuntul. In rest este ok, asa ca eu iti urez spor la scri in continuare si multe idei pe viitor. Oare ce decizie trebuie sa ia Sakura? Hmm, vom vedea cat mai repede sper. Te-am pupacit dulce.
choco^^
|
| | | Layla Legend
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 2588 Puncte : 3481 Reputatie : 380
| Subiect: Re: FullMetal Sakura Lun 26 Mar 2012, 09:01 | |
| Hei scumpa mea, imi cer scuze ca am ajuns tocmai acum. Pai in primul rand mi-a placut capitolul, mai alles ca cei doi intr-un final au ajuns si ei impreuna, intr-un oarecare final:x
Sa ma anunti cand aduci continuarea te rog, caci desi l-am citit de ceva vreme, d`abea acum am ajuns sa las si comentariu. Spor la scris si multe idei! |
| | | Aionista♥IVA Jōnin
| Subiect: Re: FullMetal Sakura Sam 07 Apr 2012, 02:48 | |
| of of of ... bine , acum incepe scuza si povestea deci ... de unde sa incep a da ... incep de la intrebarea : De ce nu am fost activa? pai ... am avut foarte foarte multe probleme cu scoala, multe teste etc. asta-i prima Nr. 2 : ma-m lovit destul de rau la piciorul stang incat nu am mai putut nici sa calc pe el, acum fiind bandajat si plangand de durere Nr. 3 : nu stiu ce crede-ti voi dar eu toata saptamana asta am avut-o libere pentru ca in scoala mea se tine-a olimpiada nationala de limbi straine (mirare ca nu s-a tinut in Bucuresti) (asta mai mult este un motiv pentru care aveam timp sa pun next-ul) NR. 4 : ma rog asta e tot numarul 3 dar mi-a fost lene sa corectez in tot timpul asta m-am jucat jocul meu preferat... pentru ca nu am m-ai avut deloc timp sa ma joc , iar pe langa acolo vreau eu sa lucrez , la respectiva companie de jocuri Nr. 4/5 : c-am atat Doamne fereste in vacanta de Craciun, mai bine zis toata vacanta am avut probleme cu mana dreapta de nici nu aveam voie sa o folosesc.... acum am probleme cu piciorul stang si iar nu pot sa il folosesc toata vacanta de Paste ce sarbatori m-ai am si eu apropo de mana dreapta ... nu m-ai pot sa imi indrept degetele cum trebuie nu aveti idee cat ma chinui sa scriu ... dar pana la urma voi putea sa mi-o misc ca inainte ... dar doua degete vor ramane asa pe viata Doamnee !! cata compunere am facut parca sunt bagata in priza pai de cand nu am m-ai scris ce sa faci mi-a venit dorul sper ca ma iertati pentru ultra intarziere si pentru compunerea fara rost dar cred ca va-ti invatat deja cu mine bine bine ... hai c-o lungesc... sa trecem direct la subiect Lectura placuta Capitolul 18 La ora 4 dimineata toata lumea doarme, aproape toata lumea. Sakura era treaza si imbracata in obisnuit-ul costum alb. Era chiar foarte treaza pentru acea ora. Avea o privirea ganditoare si serioasa. Cu un prosop mic si alb, isi stergea mana si piciorul din otel. Uneori m-ai udand prosopul. Dupa ce-a terminat si-a privit membrele si a zambit cand a observat ca pareau ca noi. Si-a dat cu putina apa pe fata incercand sa se linisteasca, ceea ce a reusit. Cu pasi inceti se indrepta catre camera ei. A deschis usor usa, inchizand-o l-a fel de incet. Si-a indreptat privirea catre pat si a zambit inocent. Il privea pe Sasuke care avea o mana pe partea unde trebuia sa fie ea, parca vrand sa o gaseasca. A luat un pix si o foaie, apoi cu multa grija a inceput sa scrie un mesaj special pentru Sasuke. Dupa ce a semnat scrisoarea a pus-o pe perina ei. I-a dat un sarut pe obraz lui Sasuke, l-a privit o data apoi a fugit catre iesirea din casa. In cateva secunde fiind deja afara. A avut mult noroc ca animalele ei sunt plecate cu Kakashi intr-o misiune. Fara sa ia ceva cu ea a luat-o la fuga. Numai ea stia unde. Afara inca era intuneric ceea ce a facut-o pe Sakura sa incetineasca un pic pasul. Un amalgan de ganduri si sentimente au napustit-o. Isi aduce aminte cum il iubea pe Sasuke cand era mai mica dar el nu simtea acelasi lucru. Acum cand in sfarsit sunt impreuna, abia de au o zi, ea trebuie sa plece pentru a-si indeplinii ''misiunea''. Mai bine zis visul. Acela de a-si recupera membrele si de al aduce inapoi pe Ken. Ii este foarte dor de el. La parintii ei nu s-a prea gandit. Chiar daca parintii ei au murit cand ea avea varsta de 4 ani. Ea stie de ce de ziua ei, in acea seara a lesinat. Acea intamplare a fost ca un advertisment, start, pentru anuntarea unui anumit moment. Asa si-a dat ea seama ca e momentul pentru lupta pe viata si pe moarte. Ii era destul de frica, dar asta nu o indeparta de acea lupta. Lupta cu Adevarul. Era pregatita pentru orice. Fiind cuprinsa in acele ganduri nu si-a dat seama ca deja a ajuns in locul propus. Se afla in inima unei paduri, fiind inca intuneric. Nu era de mirare, era abia ora 5 dimineta. Si-a scos un kunai din ghiozdan si s-a taiat destul de adanc la dosul palmei. Cu sangele care iesea a desenat pe pamant semnul acelei vraji interzise. Amintindu-si ce s-a intamplat data trecuta a luat-o plansul. Nu ii venea sa creada ca iar va vedea acele lucruri ingrozitoare. Cel m-ai groaznic dintre toate este faptul ca se va intalnii cu Adevarul, dusmanul vietii ei. Nevrand sa m-ai piarda timpul s-a ridicat in picioare, stergandu-si apoi lacrimile cu incheietura mainii. A facut cateva semne cu mainile apoi a atins cercul. In urmatorul moment s-a intamplat ceeea ce credea si ea. Diferite mainii fara piele, schelete, capete de morti si multe altele ieseau din cerc. Catre Sakura s-au indreptat cu rapiditate acele mainii care au sfintecat-o data trecuta. Privindu-le cu o expresie ingrozitoare, fara sa-si dea seama bataile inimii s-au oprit, la fel si respiratia. Pentru ea acel moment a durat o vesnicie, dar in realitate a durat doar 2 secunde. Cand mainile au prins-o s-a lasat purtata de ele, asteptand sa o duca in Sala Adevarului. Au tras-o in cerc apoi iar a zarit sute de morti care strigau dupa ajutor, inspaimantand-o si mai tare. Totul era negru dar totul s-a schimbat brusc cand a zarit acel alb imaculat. Din instinct si-a inchis ochii, apoi i-a deschis cand a simtit ca picioarele au atins solul care sigur nu exista. Si-a deschis ochii iar gandurile i s-au adeverit. Totul era ca si prima data. A privit poarta din spatele ei pe care scria ''Transmutare''. Totul a fost intrerupt de un tusit fortat. Parca in reluare si-a intors capul stiind deja cine este. Era el...Adevarul. Nu s-a schimbat chiar deloc. Statea tot in acea pozitie turceste, fara haine pe el, fara ochi, nas si urechi. Find alb ca neau si stralucind. Desi avea doar gura isi putea da seama ca este mirat de prezenta ei. Dar acea expresie a durat putin pentru ca in urmatorul moment pe fata apare un zambet foarte fericit, dar infiorator. -Ai venit pentru lupta, Sakura?! Nu credeam ca o sa ai curaj. Totusi, se pare ca m-am inselat. Sunt sigur ca inca tii minte regulile si povestea. Asa ca fara alte introduceri, incepem?! Tanara il afirma dand din cap, punandu-se apoi in pozitia de atac. Era pregatita. Din cate se vedea si el. Parca ardea de nerabdare. S-au privit unul pe altul asteptand ca unul dintre ei sa inceapa. Adevarul, nevrand sa astepte a inceput atacul. De langa el au iesit spini uriasi cu varful ascutit ca la sabie, indreptandu-se cu viteza catre Sakura. Aceasta a sarit cu usurinta in aer, aterizand apoi cu picioarele pe spini. Erau grosi si uriasi, ceea ce ii dadea un pic avantaj Sakurei. Cu pasi rapizi fugea catre Adevar fiind gata sa il loveasca cu pumnul. Acesta, fara sa faca vre-o miscare, ii bareaza lovitura cu un camp invizibil de energie. Fata, fiind prea mirata nu observa spinul care vinea din spatele ei. Lovitura a fost foarte brutala, aruncand-o aproximativ 25 de metri departare. Pe spate avea o zgarietura foarte adanca si lunga, din care curgea sange. Parca ar fi zgariat-o un leu. Adevarul a ras diabolic si si-a retras spinii si campul de aparare. O privea pe rozalie cum zacea jos fara sa miste, intr-o balta de sange. Adevarul a inceput sa rada diabolic dar s-a oprit cand a auzit ceva pocnind. A privit sursa zgomotului si aproape i-a venit sa tipe cand a observat ca era o hartie-bomba. Bomba a explodat, acoperind acel alb imaculat. In urma bombei se putea auzi strigatul de disperare al inamicului ceea ce a facut-o sa zambeasca. Se pare ca planul i-a mers. Cand s-a apropiat de campul de forta a lipit bomba iar atunci cand a eliberat campul a explodat. A strigat cu putere ''Sah'', stiind ca inca m-ai are mult pana la ''Sah-Mat''. S-a ridicat in picioare, apoi a alergat catre respectivul loc in care trebuia sa se afla dusmanul. Desi nu vedea nimic, a inceput sa dea cu pumnii si picioarele in el pana cand a simtit ea ca are nevoie de o pauza. S-a indepartat apoi a privit locul cu pricina. A fost de-a dreptul ingrozita si degustata cand l-a vazut plin de sange, de vanatai, de zgarieturi si fara acea piele alba pe el in unele parti ale corpului. Abia de se mai putea tine pe picioare. Se pare ca era de-a dreptul nervos. A facut cateva semne cu mainile apoi, din inima lui a iesit o sabie care mergea cu viteza catre ea. Vazand ca sabia are directia gatul ei incearca sa scape, ceea ce reuseste dar parul i-a fost taiat, acum fiind un pic m-ai sus de talie. Adevarul tipa de nervi si in acelasi timp de durere. Acel atac l-a costat mult. Sakura a facut un salt mare si a inceput sa arunce cu kunai-uri catre inamic. Crezand ca vrea sa-l atace bareaza toate loviturile. Rozalia, in acel timp se da peste cap si are ca tinta poarta pe care scria ''Castig''. Se pare ca i-ar i-a intrat in plasa. In bratul din otel aduna cata chakra poate apoi loveste cu brutalitate poarta din piatra. Poarta se darama in mii de bucatele, ramanand doar rama. Adevarul tipa de nervi iar in urmatorul moment diferite mainii fara piele si corpuri de morti ies din abdomenul sau. Acestea o apuca pe tanara si incep sa o chinuie strangand-o din toate partile, muscand-o, lovind-o si multe altele. Simtea aceiasi durere ca in ziua cand i-au rupt membrele. Dupa ce si-au terminat treaba o arunca in pamant. La 3 metri departare fiind Adevarul care era extrem de multumit. -Acum e momentul sa mori! Nu vei castiga nici o data! Te voi lua cu mine in iad! Noapte buna! Din pieptul dusmanului m-ai apare o data acea sabie fiind gata sa o strapunga. Sakura a inceput sa repete in soapta numele lui Ken. Nu dorea sa accepte ca s-a antrenat atata, a luptat atata degeaba. A inceput sa planga in liniste. Lacrimile au format aproape o cascada care se revarsa din ochii ei. S-a ghemuit usor in timp ce inca ii striga numele.Si-a deschis ochii apoi a vazut sabia cum se indreapta cu viteza catre fata ei. A m-ai soptit un ''Iarta-ma''. Apoi a inchis ochii, pentru totdeauna. In camera in care se afla Sasuke inca era liniste. Razele soarelui au patruns pe geamul camerei. Acestea au tintit fata brunetului, deschizandu-si ochii care acum erau incruntati. Cu mana stanga a inceput sa o caute pe Sakura prin pat. Cand a realizat ca nu este a sarit ca ars. A observat ca pijamalele erau in dulap iar costumul lipsea. Din fericire pentru el a observat scrisoarea de pe perina. A deschis-o si a inceput s-o citeasca. ''Draga Sasuke, Nu stiu cum ai reactionat si ce ai facut cand ai observat ca lipsesc. Nu stiu cum vei reactiona si ce vei face cand vei termina de citit scrisoarea, dar vei vedea tu. Ei bine eu sunt plecata. Probabil doar cateva ore s-au poate chiar toata viata. Nu stiu inca. Probabil deja ti-ai dat seama ce fac si unde sunt. Eu am lesinat in acea noapte pentru ca a venit momentul sa ma lupt cu Adevarul. Ori cum acest moment trebuia sa vina intr-o zi. Sper ca nu esti suparat pe mine, mai ales pentru ca suntem de o zi impreuna ca si cuplu. Ori cum. Daca vrei sa sti unde am mers... Eu am plecat in mijlocul padurii de langa Konoha. Acolo ar trebui sa gasesti un cerc mare scris cu sange. Acolo am fost eu. Dar nu trebuie sa vi dupa mine. Asa ar fi bine. Dar tu alegi. Cu drag Sakura'' Fara sa stea pe ganduri arunca scrisoarea cat colo si o i-a la fuga vrand sa se imbrace, sa se spele etc. Parca cu viteza luminii face toate astea si iese din casa avand ca directie inima padurii. Fugea, fugea si iar fugea. Asta era singurul lucru ce il putea face in acel moment, ceea ce il enerva la culme. Era foarte nervos. O iubea, nu putea accepta sa o piarda din nou. Era prea putin timp. Isi pierdea din incredere. Dar in acest moment nu era timp de asa ceva. Oare va muri doar unu sau doi in aceasta realitate cruda. _________________________________________________________________ yahoo uite ca am terminat scuzati pentru sutele greseli de tastare ma grabeam adica e 02:48 eu cel putin ma prapadesc de ras sper ca va placut next-ul ne apropiem de sfarsit mai 1-2 capitole cu drag Iva
Ultima editare efectuata de catre Aionista♥IVA in Sam 07 Apr 2012, 13:59, editata de 2 ori |
| Subiect: Re: FullMetal Sakura Sam 07 Apr 2012, 12:31 | |
| [b][i] Cum adica a inchis ochii pentru ultima oara? Si cum adica mai sunt 1-2 capitole pana la final? Sper ca nu moare. Daca Sakura moare nu numai ca o sa ai probleme cu piciorul o sa ramai paralizata si traumatizata pe viata! Astept next si ai mare grija ce faci ... |
| | | itasaku99 Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : la laptop 50/24 ore pe zi Nr. mesaje : 870 Puncte : 947 Reputatie : 68 Stare de spirit : crazy forever
| Subiect: Re: FullMetal Sakura Dum 08 Apr 2012, 13:41 | |
| asculta aici la mine. dak sakura pateste ceva si nu iese cu bn din povestea asta te voi chinui toata viata mai rau decat au facut mortii aia cu sakura. te rooog sa pui nextu cat mai repede si intr-un final sa ne spui si noua adevarul lumii ala pe care la spus adevarul sakurei |
| | | Crissu.♥ S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : Nici eu nu mai stiu Nr. mesaje : 5281 Puncte : 5552 Reputatie : 107 Hobby-uri : tenis cu piciorul... Stare de spirit : Ca in prima zi dupa divort...
| Subiect: Re: FullMetal Sakura Dum 08 Apr 2012, 22:32 | |
| ooooooooooooo,
iva mereu ma uimesti ,
este foarte frumos si acest capitol ,
il iubesc ce sa mai ,
astept cu nerabdare nextul ,
si incearca sa te ti departe de orice lucru care te raneste ,
defapt mai bine stai numa langa calculator , sa fiu sigura
bafta si pupici |
| | | Sis` Chūnin
| Subiect: Re: FullMetal Sakura Dum 08 Apr 2012, 23:17 | |
| |
| | | Choco. Sensei
| Subiect: Re: FullMetal Sakura Mier 11 Apr 2012, 09:46 | |
| |
| | | Aionista♥IVA Jōnin
| Subiect: Re: FullMetal Sakura Sam 14 Apr 2012, 13:26 | |
| nu aveti idee ce suparata sunt deci asi fi postat capitolul acum doua zile dar cand aproape am terminat mi s-a restartat calculatorul si am numarat randurile ... aveam peste 100 in total cred ca trebuia sa am 122 si sunt mai mult ca sigura ca acest capitol va vea c-am 30-40 de randuri .... sincer nu mai am rabdare sa scriu 70 si ceva ... ba 100 ei bine lectura placuta Capitolul 19 Fugea, fugea si iar fugea. Acesta era singurul lucru pe care il putea face in acel moment. Acum se afla in mijlocul padurii, dar cauta cercul. Parca s-a ascuns de el, ca sa nu il gaseasca. Pana la urma a gasit cercul scris cu sange. A observat ca Sakura nu era acolo, asa ca a rasuflat linistit. Daca ar fi fost moarta, acum ar fi trebuit sa fie in mijlocul cercului. Dar pentru ca nu este, inseamna ca inca se lupta cu Adevarul. Acum brunetul era m-ai linistit, stiind ca inca are sanse ca iubita lui sa supravietuiasca. A inceput sa bata din picior, asteptand. Si-a indreptat privirea catre cer. Era senin. Doar cativa nori se zareau pe bolta cereasca. Acei nori erau albi si pareau foarte pufosi. La acest gand, Sasuke a chicotit. Si-a inchis incet ochii. Apoi, in gand, a inceput sa se roage. Parea moarta. Statea cu ochii inchisi, fara sa miste. Se afla intr-o balta de sange, stand ghemuita. Daca nu respira puteai spune ca este decedata. Dar si sa respire ii era greu. Era sigura ca acela ii era sfarsitul. Asta a gandit inainte sa inchida ochii. Sabia se indrepta cu viteza catre fata fetei, fiind gata sa o strapunga. Adevarul radea diabolic. Uneori scapa cate un tipat de durere. Era atat de aproape. Doar doi centimetri despartea sabia de fata ei. Chiar atunci sabia s-a oprit. Adevarul tipa de nervi. Mare i-a fost mirarea cand a observat o mana. Acea mana tinea strans sabia, ca nu cumva sa inainteze. Adevarul, isi ridica capul, parca in reluare. Si-a dat seama din prima cine era persoana respectiva. Era Ken. Acesta era imbracat in niste blugi, un tricou descheia la toti cei 4 nasturi si niste adidasi. Toate acestea fiind de culoarea alba. Isi indreapta privirea catre surioara lui, privind-o cu tristete dar cu multa iubire. In coltul gurii a aparut un zambet mic. -Bravo surioara! Esti chiar desteapta! Daca nu ai fi distrus poarta ''Castigului'' inca eram mort. Iar in acest moment asta ai fi fost si tu. Apoi si-a indreptat privirea catre Adevar. Dupa chip se vedea ca era serios si nervos pentru ca din vina lui Sakura a suferit atat de mult. Fara sa depuna un efort sau sa se miste, a tras cu putere sabia pana cand a iesit in intregime din pieptul inamicului. A intors sabia cu varful catre Adevar, apoi a arunct-o ca pe o sulita. Sabia i-a strapuns capul Adevarului, intrand prin frunte si iesind prin cealalta parte. Acesta a cazut fara suflare pe jos. Ken a luat-o usor in brate pe rozalie. O privea incontinuu. A strans-o o data puternic in brate apoi s-a oprit nevrand sa o raneasca. A inchis ochii apoi totul a devenit negru. Cand a simtit ca incepe sa se lumineze iar picioarele lui au atins pamantul si-a deschis ochii. Sasuke statea acolo cu sufletul la gura. Dintr-o data din mijlocul cercului a aparut o lumina orbitoare. Peste cateva momente a putut distinge doua persoane. Cand si-a dat seama cine sunt a marit ochii. Privirea i-a picat prima data pe Sakura.Nu s-a uitat prea mult la ea pentru ca dorea sa vada cine o cara. Cand si-a ridicat privirea aproape lesina. Si-a dat din prima seama ca acela era fratele Sakurei. Semana izbitor de mult cu ea. Mai ales la par, ochi si piele. Era bine facut. Era la fel de frumos ca Sasuke. Si-a dat seama de asta brunetul. Se vede ca sunt frate si sora. Ken i-a zambit, desi nu stia cine era. La fel a facut si brunetul. Si-a indreptat din nou privirea catre iubita lui. Abia acum a observat ca era ranita. Tanarul brunet a zambit cand a observat ceva. Mana dreapta si piciorul stang nu erau din metal. Acum erau adevarate. Ceea ce inseamna ca tanara si-a implinit visul. Dar membrele acelea sangerau. Desi nu aveau nici o rana. Nici macar o zgarietura. Totusi, trebuia dusa la spital. Parca cei doi baieti si-au citit gandurile. S-au afirmat unul pe altul apoi au luat-o la fuga catre Konoha. Tot drumul a fost liniste. Foarte rar auzindu-se cate un geamat de durere de la Sakura. Desi amandoi stiau ca va fi bine li se rupea inima in bucatele. Au ajuns chiar mai repede decat credeau ei la spital. Sasuke i-a zis lui Ken sa o duca pe tanara in camera nr. 7. Ken s-a dus in camera sugerata. Tanarul brunet a luat-o la fuga catre biroul lui Tsunade. De data asta a facut ca si Naruto. Nu a batut la usa, pur si simplu a intrat val vartej in incapere. A fost surprins sa ii vada pe toti acolo. Adica toti prietenii, toti senseii si desigur cei 3 sannini. Naruto aproape a sarit pe el de fericire cand l-a vazut. Tsunade se incrunta la el aproape vrand sa il loveasca, dar nu o face. -Sasuke. Unde Dumnezeule ai fost? Nu ii raspunde. Ii spune in ce camera sa mearga pentru ca Sakura este ranita. Toti au fost speriati de aceasta veste. Au luat-o la fuga catre camera nr.7. Tsunade a fost prima care a intrat. A cazut din picioare cand a vazut cine era langa Sakura. Norocul ei este ca a fost prinsa de Orochimaru. Tandu-si seama ca nu poate sta toata ziua cascand ochii la fratele elevei ei, s-a ridicat. I-a scos pe toti afara apoi cand a inchis usa. A observat ca baiatul acela inca era acolo asa ca l-a rugat sa iese afara. -Este surioara mea. Eu am crescut-o dupa ce parintii nostri au murit. Ori cati ani vor trece, tot surioara mea mai mica ramane. Pe langa asta, ei nu ii este rusine de mine. Si de ar fi sa o vad goala. Tsunade il aproba apoi incepe sa isi faca treaba. Pe cand Sasuke, era interogat de toti. A scapat de ei abia cand Tsunade le-a dat voie inauntru. Le-a spus ca tanara rozalie este bine. Dupa ce se va trezi va sta inca doua ore apoi va pleca. Toti au rasuflat usurati. Ken se uita la toti destul de dezorientat. Nu cunostea pe nimeni. Kakashi a fost singurul care s-a gandit sa vorbeasca cu el. Toti s-au asezat undeva incepand sa faca cunostinta cu el. Singurii cu care a vorbit mai mult si a dat si mana au fost cei 3 sannini, sensei-ul Sakurei si cei 2 coechipieri. Sasuke a fost singurul care s-a pus langa Ken. Era in stanga lui. O privea incontinuare pe draga lui iubita. Statea cel mai aproape dintre toti. Dintr-o data pe cei 3 sannini, Kakashi si Naruto i-a bufnit un rasul. Aproape lesinau pe jos de ras. Blondul a spus ca nu prea are idee cine este Sasuke pentru Sakura. A tipat aproape propozitia asta. Brunetul si-a intors instantaneu capul catre ei, dandu-si seama la ce se refera. Se intreba de unde a aflat dar si-a dat seama ca de la Orochimaru. Se pare ca a uitat sa traga perdelele in seara cand au dormit impreuna. Uitand de faptul ca Orochimaru are casa chiar in fata lor. Sasuke a soptit printre dinti cu multi nervi ''Bosorog batran!''. Credea ca nu-l aude nimeni dar tot numai cei 5 l-au auzit. Din priviri ii roaga sa nu zica dar parca le-a marit pofta de ''parat''. Naruto, desigur, este ce-l cu gura mare. -Ken. Daca nu stiai... Sasuke este iubitul Sakurei! Pe toata incaperea a bufnit-o rasul. Desi stiau ca este adevarat, este amuzant faptul ca marele Uchiha are iubita. Sasuke si-a intors repede capul in cealalta parte, rosiind un pic in obraji. Ken a afisat o fata gen Naruto, apoi si-a intors capul catre Sasuke. Era mirat, se putea vedea asta si dupa chip. Avea o spranceana ridicata si o expresie uimita. Intr-un fel era amuzant. Statea langa iubitul surorii ei iar el nu stia. Acum toti au devenit seriosi. Daca nu va accepta relatia dintre ei doi? Ce va face Sasuke? Ce va face Sakura cand se va trezi? Doar aceste intrebari le treceau tuturor prin cap. Toti sperau sa accepte. Se pare ca se gandea profund la asta, Ken. Incontinuare il privea pe brunet care avea capul in cealalta parte. Nimeni nu scotea nici un sunet. Oare va fi de acord cu relatia lor sau vor fi nevoiti sa se desparta? ______________________________________________________ hei lume pana la urma am terminat si acest capitol mai este doar un capitol si ''Sfarsit'' Yahoo... abia astept sper ca v-a placut next-ul cu siguranta mult mai mult de jumatate din intrebarile voastre au primit raspunsul acum ati primit alte intrebari daca vreti sa raspuns la niste intrebari puteti sa imi puneti pentru ca va raspund cand postez urmatorul capitol desi cred ca la unele veti avea raspunsul direct in capitolul 20 imi pare rau pentru greselile de tastare... cred ca cel mai multe sunt la gramatica.. doar ca eram grabita trebuie sa vopsesc ouale de Paste si daca tot veni vorba... PASTE FERICIT ori cum va voi ura inca o data cand postez urmatorul capitol dar am vrut sa va zic de acum cu drag Iva - pentru cei care au uitat cum arata fratele Sakurei (imaginativa ca are parul ca al Sakurei, adica de culoarea florilor de cires)
Ultima editare efectuata de catre Aionista♥IVA in Sam 14 Apr 2012, 14:09, editata de 2 ori |
| | | Sis` Chūnin
| Subiect: Re: FullMetal Sakura Sam 14 Apr 2012, 13:39 | |
| |
| | | Choco. Sensei
| Subiect: Re: FullMetal Sakura Sam 14 Apr 2012, 14:10 | |
| Iar incerci sa ne fierbi, sau ce? Adica vad ca nu incetezi cu suspansul asta si parca vad acum o despartire din aia dureroasa ca sa nu aiba ficul asta un final fericit. Dar mai bine nu te-ai lua dupa mine, si-asa spun numai prostii. :-" Deci, imi pare sincer rau ca acest fic se va termina, deoarece chiar a fost frumos. Spor la scris in continuare si hai cu capitolul 20!! Te-am pupacit dulce.
choco :) |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: FullMetal Sakura | |
| |
| | | |
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|