ei bine dragi mei a venit next-ul
sa va explic un pic treaba ca sa nu ziceti ca sunt analfabeta
mi-am intrebat colegii din clasa cine vrea sa apara in acest capitol din fic.... toti au zis ca da dar cand le-am cerut propia lor descriere doar 6 mi-au adus-o pentru ca restul au uitat
sa stiti ca acele descrieri sunt scrise de insasi colegii mei
le-am zis ca daca nu scrie corect sau eu stiu fix asa scriu si aici ... nu a retinut asta mai nimeni deci acele descrieri repet nu-s scrise de mine iar greselile de scriere nu-s din vina mea
restul da ... e vina mea
pe acea ''maimuta'' nu am reusit sa-l conving sa fie om deci na
Capitolul 15
-ELEVI!
Acesta a fost singurul cuvant ce le-a iesit pe gura. Erau destul de socati. Nu le venea sa creada ceea ce au citit. In acel pergament de culoare crem care a adus numai necazuri celor 3 scria ca vor avea 3 elevi doar pentru ziua aceasta. Nu ii prea incanta gandul desi stiau ca era doar o zi.
Kakashi, vazandu-i stane de piatra cu gurile larg deschise a inceput sa faca lent cu mana catre dragii lui elevi dar acestia au ramas in aceiasi pozitie. Acesta a oftat zgomotos inchizandu-si ochiul neacoperit. Kakashi, a facut cateva semne cu mana si cand tehnica sa fie dusa la bun sfarsit copiii si-au revenit ca printr-un miracol tipand toti deodata sa se opreasca. Sensei-ul lor a zambit pastrand o oarecare distanta intre ei.
-Ei bine nu sunteti singurii care vor avea elevi doar azi. Mai sunt Ino, Kiba si Shikamaru vor face astazi echipa avand si ei tot 3 elevi. Va rog sa nu ma dezamagiti si incercati sa ii invatati ceva. Acesti copii nu sunt ninja ci vor doar sa fie pentru o zi de curiozitate. Cam atat. Si... Ei vor ajunge in cateva minute! apoi dispare printr-un nor de fum.
Aproape ii lua plansul. Dar trebuia sa accepte. Acestia s-au asezat pana la urma asteptand sa ajunga elevii lor. Ambii se gandeau ce repede vin necazurile de cand s-au intors in Konoha. Afara era destul de frig pentru ca se aflau dupa mijlocul toamnei. Toti se gandeau la elevii lor inafara de Sakura care era pierduta in alte ganduri. M-ai tarziu umarul rozaliei a fost atins usor si bland clatinand-o nevrand sa o sperie. Si-a intors capul si l-a zarit pe Sasuke care ii facea semn sa se uite in fata, facand exact cum i s-a spus.
La departare de cativa metri se aflau 3 fete de vreo 11 ani. Una dintre ele avea parul saten inchis, destul de scurt fiind pana la umeri si foarte cret, chiar foarte cret. Aceasta are ochii caprui ceva mai inchisi. Era inaltuta si slaba. Cealalta fata era de aceeasi inaltime si la fel de slaba ca si prima. Are parul saten si ochii caprui, fiind ceva mai bronzata. Parul era cu cativa centimetri sub umeri fiind prins intr-o coada de cal. Iar ultima era blonda, parul fiind foarte lung trecand de jumatatea spatelui si fiind impretit intr-o coada. Avea ochii albastri si era m-ai scunda decat celelalte si mult mai slaba, aceasta avand tenul foarte deschis.
Toti s-au privit unii pe altii cateva secunde. Sakura, saturandu-se de aceasta liniste a salutat fetele. Toti i-au urmat exemplul salutandu-se unul pe altul. Sakura si-a prezentat coechipierii, imediat venindu-i o idee care a pus-o in aplicare. A rugat pe cele 3 fete sa scrie fiecare pe o foaie o descriere despre ea insasi, acestea au acceptat. Baietii si-au din prima seama ca are de gand sa faca asa ca au dat palma. Rozalia le-a dat fiecarei fete cate o foaie apoi le-a zis ca pot incepe. In vreo 5-8 minute au terminat toti. Toti 3 s-au asezat jos si au inceput sa citeasca in gand descrierile fiecaruia.
Descrierea de la fata satena cu parul prins in coada era asa:
''Descriere Paleacu Sandra (11)
-inalta, slabuta, parul saten, ochii caprui, simpatica, destul de desteapta, intelegatoare, prietenoasa, saritoare, zgarcita, bagatoare, descurcareata.''
Descrierea fetei blonde este asa:
''Eu ma numesc Cristiana Soare.
Am 11 ani. Imi place culoarea albastru si ador Halloween. Imi place sa joc tennis si limba germana.
-vorbesc mai tare
-am parul blond si ochii albastri
-sunt de inaltime medie
-am tenul mai deschis''
Si ultima descriere fiind de la fata cu parul cret:
''Am 11 ani si Ma numesc Beica Maria. Am parul de un castaniu deschis, ochii negri stralucitori si sunt de dimensiuni perfecte. Sar oricui in ajutor daca am ceva de castigat. Ma enerveaz repede si sunt foarte desteapta. De obicei toti ma asculta.''
Dupa ce au terminat de citit s-au uitat unul la altul si i-a luat rasul cand au citit ultima descriere. Cu greu s-au abtinut apoi coechipiera lor a zis:
-Pai... Naruto, tu o iei pe Cristina! Pe langa faptul ca amandoi sunteti blonzi cu ochii albastri dupa descriere imi dau seama ca ii poti face fata. Sasuke, tu o iei pe Maria! Se lauda cam mult si are nevoie de un sef care sa o invete minte. Iar eu o iau pe Sandra! Cred ca ii voi face fata. Ati inteles?
Toti au spus ca da apoi s-au apropiat de fete spunandu-le fiecaruia cine se ocupa de cine. Dupa ce s-a hotarat a inceput antrenamentul. Ca incalzire le-a spsu fetelor sa alerge o tura in jurul Konohei. Toate au fost de acord in afara de Maria. Sasuke, vazand asta s-a apropiat de ea ajungand sa stea in fata ei. El era de doua ori cu fata. Brunetul nici nu a trebuit sa zica sau sa faca ceva ca Mariuca a luat-o la fuga.
In 45 de minute a ajuns Sandra, Sakura felicitand-o. Dupa 7 minute au ajuns si celelalte doua deodata. Baietii gandindu-se ca mai au mult de lucru. Toti au luat o pauza cateva minute apoi si-au continuat antrenamentul. Rozalia se gandea ca cel mai bun joc pe care copiii normal il joaca si le place este ''Ratele si Vanatorii'' fiind si un exercitiu bun pentru ferire si reflexie. Cu tocul de la incaltaminte a inceput sa traseze un cerc mare pe pamant. Din ghiozdan a scos 3 mingi si le-a explicat desi era sigura ca stiu regulile, ca n-au voie sa iasa din acel cerc si rebuie sa se fereasca de mingi. Cele 3 fete s-au asezat in mijlocul cercului si echipa 7 avea fiecare cate o minge in mana inconjurand cercul. Desi stiau ca este o prostie era o misiune deci trebuia luata in serios. Blondul a dat startul aruncand mingea dupa Cristina dar s-a ferit cu usurinta. Toti au inceput sa arunce cu mingea dupa ele si apoi teleportau mingile inapoi la ei in mana. Ei momentan se jucau cu ele mai mult fiind ca o incalzire. Nu au continuat mult asa pentru ca vocea Cristinei s-a auzit tare si clar.
-Doamne! Ce m-ai ninja. Sunte-ti chiar de rasul lumii! Cum ati ajuns voi sa ne fiti profesori?! a spus ea totul cu un ton batjocoritor.
Cand au auzit asta nu le-a prea picat bine si pe fata lor a aparut un zambet gen ''voi ati cerut-o''. Au inceput sa arunce cu mingea dupa ele cu o putere si rapizitate foarte mare dupa parerea elevelor dar dupa parerea ''profesorilor'' era chiar invers. Nu a durat macar un minut ca Maria a fost lovita de minge si a fost scoasa afara. Acuma au ramas blonda si satena care parca se intreceau. Si de data asta tot Sandra a castigat si au luat de la inceput jocul. Asa au continuat cu orele pana cand au luat o pauza. Toti se relaxau inafara de fetiscanele pitice care parca isi dadeau duhul. Naruto s-a uitat la ceas si a observat ca este 18:00. Nu le venea sa creada ce repede a trecut timpul.
S-au gandit ca au invatat sa se fereasca asa ca doreau sa treaca la ceva nou. Acuma era momentul ca ele sa invete sa limereasca la tinta. Le-a dat fiecare-i fete un kunai si le-a spus sa limereasca in cercul desenat pe copac. Le-a atentionat sa fie cuminti pentru ca vor sa plece pana la Ino, Shikamaru si Kiba sa afle cum se descurca ei. Cand au ajuns in locul respectiv in care isi faceau antrenamentele de obicei echipa 8 si-au observat prietenii. Ino isi facea nervi cu o fata blonda, parul fiind prins in coada si lung pana sub umeri. Era destul de scunda si avea pistrui pe fata si avea ochii caprui. Era un pic mai plinuta decat elevele lor. Shikamaru se pare ca se intelegea cu eleva ei destul de bine fiind o fata slaba cu parul saten prins tot intr-o coada lung tot pana sub umeri. Avea ochii caprui si era destul de bronzata. Era scunda dar avea un zambet foarte frumos pe fata. Iar kiba avea... o maimuta cu 8 brate, neagra si destul de prietenoasa. Se pare ca se intelegeau bine. Ino, cum i-a zarit se indrepta catre ei incordata si cu multi nervi incat credeai ca vrea sa te omoare. Cand a ajuns in dreptul lor le-a dat in mana 3 foi si le-a zis sa citeasca. Se pare ca erau descrierile elevilor. Si eu au folosit acelasi procedeu ca ei.
Descrierea fetei blonde era asa:
''Eu simt Horga Andreea. Eu swnt agreseva putin si om 11 omi. Vorbesc putin soeu mai mult ura-.''
Dupa ce-au citit i-a bufnit rasul. Scria ingrozitor. Abia de au inteles ceva. Hai mai bine sa va traduc: ''Eu sunt Horga Andreea. Eu sunt agresiva putin si am 11 ani. Vorbesc putin sau mai mult urat.''
Urmatoarea descriere este de la fata satena:
''Eu sunt Puscas Cristiana. Am 11 ani.
Sunt medie la inaltime. Am parul brunet si ochii caprui.
Eu sunt blanda. Imi place sa inot. Vorbesc frumos.''
Dupa descriere toti se gandeau ca este dulce. Si chiar asa era. Acum intelegeau de ce Shikamaru rade. Si ultima descriere era de la maimuta:
''Eu is Herman Dan. Toti imi zic Danut. Maimuta cu 8 brate, neagra, baiat, amuzanta.''
Era o maimuta deci cei puteai cere.
Toti au inceput sa rada si au facut cunostinta cu copiii. Din cate am inteles nu s-au prea descurcat la multe. Asta este. Dar partea buna este ca toti au invatat cate ceva. Kiba a invatat maimuta sa-si nu-i m-ai fie frica de inaltime acum catarandu-se prin copaci. Cristiana a invatat de la Shikamaru cum poate nimeri o anumita tinta. Iar Andreea a invatat de la Ino...Nici ea nu stie ce. Echipa 7, dandu-si seama ca este tarziu au luat-o la fuga catre locul lor de antrenament. Cand au ajuns acolo au avut surpriza sa isi gaseasca elevii inca antrenandu-se. A fost o surpriza chiar foarte placuta pentru ei. Si-au anuntat elevi ca ziua s-a terminat si pot pleca. Acestia, cum au auzit parca s-au teleporatat acum fiind in fata lor pregatiti cu ghiozdanele facute. Se pare ca au invatat multe. Si-au luat la revedere unul de la altul apoi fetele s-au dus catre iesirea din Konoha, acolo asteptandu-le un insotitor.
Baietii s-au oferit sa o conduca acasa pe Sakura. Pe drum baietii vorbeau incontinuu in timp ce Sakura era absenta. Se tot gandea la cel ceva ce sa gandit toata ziua. Pana la urma a fost trezita de vocea lui Naruto care i-a salutat si le-a spus un ''Noapte buna!''. Cei doi isi continuau drumul in timp ce Sasuke o privea insistent. Astazi, i s-a parut o zi speciala. Sakura a dovedit ca iubeste mult copiii. Cata grija avea de Sandra si de ceilalti copii. Cum radea si cat de copilaroasa era uneori. Chiar il atragea. Nu este acea fata fricoasa si slaba. Acum este opusul. Era mai mult ca sigur ca simte ceva patrunzator pentru ea, dar dorea sa mai astepte o zi apoi sa dea un ''verdict'' sigur. Pana la urma a ajuns la casa domnisoarei si s-au salutat apoi aceasta intrand in casa.
Fara a mai sta pe ganduri s-a imbracat repede in pijamale si s-a aruncat in pat. Uitand sa verifice daca Ice si White sunt acasa. Se gandea, maine urmeaza o zi importanta pentru unii, dar pentru ea nu. Nu avea de gand sa sarbatoreasca. Nu dorea sa stie nimeni. Sa stie doar ea, Ice si White. Poate nu dorea sa stie cineva pentru simplul fapt ca s-ar fi deranjat sa faca ceva degeaba. Totusi era o zi importanta pentru fiecare tanar/a. Lasand aceste ganduri la o parte a inchis ochii vrand sa intre in lumea viselor. Locul in care viseaza si astazi ca il va vedea macar o data pe Ken. Se intreba cum arata, daca o mai iubeste. Pana la urma inchide ochii adormind cu gandul la ziua de maine.
imi pare rau dar nu prea apuc sa va anunti pe toti