cred ca nu m-ai are rost sa o lungesc cu diferite scuze pentru intrebarea ''Dece ai venit cu next-ul atat de tarziu?'' asa ca trec direct la ce asteptati multi... Fara alte prezentari , mult asteptatul si intarziatul NEXT !!! Lectura placuta !!!
Capitolul 4
Apoi i-a aparut un zambet strengar aproape ca cel a lui Naruto . Toti se uitau catre Sakura mirati . Aceasta parea chiar foarte fericita si parca nu s-a intamplat nimic .
-Baieti , sensei ... Stiti bine ca tin la toti . Dar trebuie sa trec si peste asta . Viata merge inainte ! spune Sakura serioasa .
Toti erau uimiti . Sakura a suferit atata si m-ai are puterea sa zambeasca . Dar s-a si maturizat . Toti au inceput sa zambeasca si s-au ridicat in picioare . Sakura a m-ai adaugat :
-Hai sa ne distram . Este o zi asa frumoasa ! Meritam sa petrecem ceva timp impreuna . Si ma gandesc ca maine sigur vom merge impreuna cu Kakashi la antrenament in vechiul loc . Am dreptate , Kakashi-sensei ?
-Desteapta si isteata ca de fiecare data , raspunde Kakashi fericit pentru eleva lui pentru ca este la fel de desteapta ca inainte .
-Deci , sunteti de acord ?
-Desigur , ori cum nu aveam ce face , spune Kiba in timp ce Akamaru l-a aprobat cu un latrat prietenos .
Toti la randul lor au fost de acord .Toti se indreptau acum catre un restaurant din mijlocul orasului . Dupa vreo 3 minute , aproape de iesirea din parc , Naruto s-a apropiat de Sakura si a oprit-o din mers punand mana stanga pe umarul Sakurei . Aceasta si-a intors capul confuza si a observat chipul lui Naruto care parea ingrijorat iar langa era Sasuke care era tinut de haina de catre Naruto , Sasuke avand pe chip si el un semn de intrebare .
-Sakura , trebuie sa vorbim ceva , a spus Naruto facandule semn celorlalti sa o i-a inainte .
Nu apuca sa raspunda ca Naruto a tras-o pe ea si Sasuke la umbra unui cires din apropiere . Cand au ajuns acolo ei doi si-au intors capul spre Naruto nestiind ce doreste . Imediat Naruto a zis :
-Sakura ... Te rog sa nu te prefaci in legatura ca suferi ! Te ascunzi dupa ''masca'' ce o purtai si in copilarie . Te rog sa imi spui totul despre tine , sa imi spui cand ai nevoie de ceva . Eu cu Sasuke vom fi mereu langa tine , asa e Sasuke !? a spus el sincer si si-a indreptat privirea spre Sasuke .
Acesta dupa o vreme a raspuns l-a fel de rece ca de fiecare data :
-Mdaa... asa e!
Sakura si-a schimbat chipul in unul bland si oarecum amuzat . Aceasta a facut cativa pasi acum fiind in fata baietilor si privind cerul senin , calma cu un zambet si un chip bland si vocea plina de dragoste a zis :
-Baieti ... eu tin la voi foarte mult . Imi pare rau ca vam mintit pe toti si sper ca ma veti ierta . Am devenit foarte puternica de cand voi ati plecat ! Recunosc ca am devenit si umpic rece . Acum nu m-ai avem nici un secret unul fata de altul ... Am si eu un vis ...
In acel moment Naruto si Sasuke si-au intors capul catre Sakura . Aceasta privea inca cerul.
-Care este visul tau , Sakura ? a intrebat Sasuke uimit de cele spuse de Sakura .
Sakura si-a intors privirea catre baieti si a spus cu aceasi voce si privire :
-Visul meu este sa il aduc inapoi pe Ken si sa-mi recapat membrele . Acum suntem egali !
Dupa aceste cuvinte Sakurei i-a aparut un zambet smecher , lui Sasuke i-a aparut un zambet in coltul gurii iar lui Naruto un zambet strengar ca de fiecare data . Sakura dintr-o data a sarit pe baieti aproape daramandu-i . Aceasta ii tinea strans in brate nevrand sa le m-ai dea drumul . Ea emana o caldura uriasa . Baietii au rosit vizibil dar nu s-au pierdut si i-au raspuns inapoi imbratisarii . Si-au dat seama ca avea nevoie de o imbratisare in grup , ceea ce ea nu a m-ai primit de mult . Au stat ei asa 5 minute pana cand Sakura s-a indepartat un pic si a spus cu un glas amuzant trecandu-si mana prin par si frecanduse ca si cum ar fi facut ceva rau :
-Hai sa mergem la ceilalti . Sunt sigura ca ne asteapta si nu vreau ca ei sa se distreze iar eu sa stau si nu vreau sa pierd nimic interesant . Deci mergem ?
-Normal , ori cum ne-ar prinde bine ceva distractie ! Sa mergem !
Apoi Naruto a luat-o in fata si alerga ca un cal turbat astfel Sakura si Sasuke ramanand singuri incercand sa-l zareasca pe turbat dar si-au dat seama ca e imposibil asa ca au inceput sa chicoteasca . Au inceput si ei sa merga in directia pe unde a luat-o Naruto dar spre deosebire de el , amandoi mergeau incet privind in gol . Sasuke o privea pe Sakura incercand sa zareasca membrele de metal dar si-a dat seama ca e imposibil . Aceasta si-a gandit foarte bine costumul incat nu puteai banui ca ar avea membrele acelea din metal . Sasuke se gandeste : ''Dece nu imi pot lua privirea de la ea ?! Privirea ei este rece ! Chiar te i-au fiorii ! Totusi ... Dece atunci cand Sakura ma luat in brate am rosit si i-am raspuns imbratisarii ? Off ... Pun tot m-ai multe intrebari prostesti fara raspuns .'' Acesta cand si-a intrerupt gandurile a observat ca se afla aproape de restaurantul in care avea sa petreaca timpul cu prietenii lui . Sakura inca era absenta in jurul ei . Cum au ajuns in fata restaurantului Sakura a revenit la realitate . Se auzeau tipete , rasete si vocile celorlalti . Sakura si-a indreptat privirea spre Sasuke , apoi si-a schimbat privirea in una blanda si a zis :
-Intram ?
Sasuke a dat din cap in semn de afirmativ apoi au intrat . Toti si-au intors privirea catre ei doi apoi au zis toti amuzati :
-Ati intarziat !!
-Scuze , scuze ... au spus ei doi simultan apoi s-au asezat pe locurile lor la masa .
Sakura statea in mijloc , adica intre Naruto si Sasuke . Toti se distrau asa de bine . Pana si Tsunade radea cu pofta impreuna cu Orochimaru . Dintr-o data Naruto si Sasuke si-au inceput obisnuitul obicei : de a se certa din orice motiv . Sasuke a inceput cearta :
S -Naruto , cum poti sa fi asa de prost ?
N -Macar nu sunt un tocilar ca si tine .
S -Prostule !
N -Nesimtitule !
S -Tampitule !
N -Tocilarule !
S -Idiotule !
N -Clovnule !
S -Dus cu pluta !
N -Dus cu tandara !
S -Dus cu capul !
N -Dus cu creierul !
S -Dus cu capul care nu exista !
N -Dus cu creierul batut in cap !
S -Cap de peste !
N -Cap de fantoma !
-Incetati ! Ha ha ha ... Sunteti m-ai rai ca mine si Ken cand ne certam din motive stupide ! a spus Sakura abtinandu-se sa nu m-ai rada .
-El a inceput ! au spus cei doi simultan aratand cu degetul unul spre altul .
Toti radeau de cei doi unii fiind pe jos de ras . Cei doi au inceput sa rada cu multa pofta . Toti s-au apucat de mancat . Choji manca de rupea pamantul . Naruto nu m-ai avea mult sa-l ajunga pentru ca manca ramen ca spartul . Fiecare manca cate ceva . Sakura manca pizza . Ea manca incet fata de ceilalti . Totusi manca cu pofta pentru ca in acesti ani nici sa manance , sa doarma si sa se distreze nu m-ai avea timp . Sasuke si-a indreptat privirea spre Sakura apoi a intrebat-o :
-Sakura , stiu ca nu e momentul potrivit dar n-am inteles ceva . Adevarul a spus ca e imposibil sa-l salvezi pe Ken si sa-ti recapeti membrele ! Dar acesta e visul tau ! Cum vei face ?
Toti si-au intors privirea spre ei . Sakura si-a intors privirea spre Sasuke apoi a spus :
-Adevarul cand mi-a spus adevarul despre acea vraja normal nimeni nu si-ar putea da seama in totalitate despre ce e vorba dar eu mi-am dat seama . Adevarul nu si-a dat seama nici acum ca mi-a dat raspunsul la toate intrebarile mele chiar si la intrebarea ''Nu este chiar nici o sansa?'' . Recunosc ca acea sansa este foarte greu de ajuns dar nu ma voi da batuta ! a spus ea nederanjata de intrebare .
Toti erau mandri de ea . Sakura parca din priviri ii ruga sa schimbe subiectul , asa si au facut . Toti se distrau foarte bine . Acum Naruto si Sasuke se luau la intrecere mancand ramen . Jocul era cam asa , cine mananca primul 10 castroane cu ramen castiga . Sakura isi spune-a in gand : ''Astia doi l-au intrecut si pe Choji ! Numai eu stiu ce dor mi-a fost de ei ! Doamne ... de cand nu m-am m-ai simtit atat de bine ! Dupa ce se termina aceasta ''petrecere'' abia astept sa ajung acasa la White si Ice . Nu cred ca voi m-ai sta mult . Ceasul de pe perete arata ca e ora 20:00 . Ce repede a trecut timpul ! Cand ma gandesc ca astazi ne-am intalnit dupa atata timp imi vine sa tip de fericire . Toti s-au schimbat fizic si m-ai deloc moral ! Ha ha ha ... Sunt curioasa cat de puternici au devenit . Off ... M-ai bine as fii atenta la ce vorbesc ei .'' Cand Sakura si-a intrerupt gandurile baietii inca se intreceau . Dupa ce au m-ai terminat un castron s-au ridicat in picioare si au spus simultan :
-Am terminat !
-Bravo ! Scorul este la ... egalitate . Ca de fiecare data ! spune Sakura amuzata .
Baietii isi trimiteau fulgere din priviri . Toti se distrau asa de bine . La ora 22:30 toti au iesit si se indreptau spre casa . Sakura a fost prima care a plecat spunand ca sta la alta casa si ca trebuie sa isi puna totul la locul lor . Singurii ramasi au fost Sasuke , Naruto si Kakashi .
-Baietii ! Maine ne vom intalni in vechiul loc de antrenament la ora 5 dimineata . Ati inteles ? a intrebat Kakashi .
-Cee !!! Cum se poate !!! E prea devreme !!! Deja ne iei peste picior si ne omori !!! se vaita Naruto .
-Nu te m-ai vaita idiotule . Da Kakashi , vom fii acolo ! a spus Sasuke incercand sa-l scoata din belea pe Naruto .
-Bine ! Noapte buna ! a spus Kakashi dupa a disparut intr-un nor de fum .
Naruto injura in toate felurile printre dinti .
~Intre timp~
Intr-o casa luxoasa dar nu de fite ce era noua tocmai a intrat o fata ce parea obosita . Era Sakura . Aceasta cum a intrat nu a m-ai stat pe ganduri si a inceput sa puna totul la locul lor si sa faca curat in casa . Cum a terminat s-a dus in camera si si-a facut o baie bine meritata . Dupa s-a imbracat in pijamale si s-a apropiat de fereastra si a deschis-o usor . Vantul si frigul au intrat in camera facand-o pe Sakura sa tremure . Vantul se juca in voie cu parul ei . Aceasta s-a spijinit de fereastra si privind luna ce era regina printre stele a inceput sa cante . Canta o melodie compusa de ea , sa zicem pe moment . Canta din suflet . Ea nu scria deloc cantecele pe foi . Ii placea sa le compuna in acel moment si astfel stia zeci de melodii in cap ca pe Dumnezeu scrise de ea . Dupa 30 de minute s-a pus in pat si a adormit pe loc cu geamul inca deschis dar nu inainte de a spune :
-Noapte buna White , Ice ... Ken !
O noua zi urma sa apara !
iupyyy am m-ai scris un capitol
cred ca va intrebati cine e Ice ...ei bine veti afla in capitolul urmator ... nu cred ca trebuie sa mai zic ca White este porumbelul Sakurei dar totusi va aduc aminte ca sa nu uitati
sper ca voi aduce cat de repede pot next-ul pentru ca inca m-ai am teste
atunci cand ''starea de spirit'' va fii alta inseamna ca am terminat cu testele dar pana atunci doar urati-mi noroc la scoala