|
|
Autor | Mesaj |
---|
Aionista♥IVA Jōnin
Sex : Varsta : 74 Localizare : Nu e treaba ta Nr. mesaje : 1265 Puncte : 1442 Reputatie : 156
| Subiect: Re: FullMetal Sakura Joi 29 Dec 2011, 04:08 | |
| doamne ... deci de la ora 17:00 ma gandesc daca sa scriu sau sa nu scriu capitolul 8 si pana la urma m-am hotarat la ora 02:00 ma apuc de tastat acest capitol va fi scurt asa ca va rog sa ma iertati P.S. : Va multumesc pentru com-uri Eu aveam de gand sa inchid fic-ul cu gandul ca nu are succes noroc cu voi Postez asa repede capitolele pentru ca vreau sa ajung repede la cel de Craciun si pentru ca am multe idei pentru alte fic-uri si nu m-ai am rabdare pana la ele Capitolul 8 Era dimineata in Konoha . Soarele lumina cerul plin de nori albi ca spuma laptelui . Pasarelele inca isi cantau obisnuitu-l cantec dar unul un pic m-ai trist pentru ca toamna se apropie cu pasi repezi . Una cate una , frunzele se deslipesc de ramurile copacilor . Ca in fiecare zi , oamenii misunau pe strazile satului . Dintre toti acesti oameni puteai observa o silueta inalta si bine definita , fiind nimeni altul decat Sasuke . Acesta se indrepta cu pasi marunti catre spital cu gandul de a afla starea in care se afla Sakura . Normal daca Sakura ar fi fost la spital ar fi fost insotit de Naruto care ar fi depasit limita legala de viteza dar acesta fiind m-ai lenes a uitat sa se trezeasca , m-ai ales dupa drumul lung parcurs ieri . Acesta mergea privind nepasator oamenii care treceau pe langa el . Acestia nu il salutau stiind ca el nu le va raspunde . Dupa ce a iesit dintre gramada de oameni a zarit parcul care se afla in fata spitalului , in acest parc avand amintiri frumoase petrecute alaturi de echipa 7 inainte ca el si Naruto sa plece din sat . Ultima amintire pe care o avea aici a fost ziua in care cei doi trebuia-u sa plece iar Sakura le-a zis acele lucruri pe care Naruto le-a pomenit toti acei 2 ani si jumatate . Pana la urma si-a oprit ganduri-le scuturand un pic capul . Cand a vrut sa mearga catre spital privirea i s-a atintit catre o persoana care se afla sub ciresul din parc . Acela era Orochimaru care se sprijinea cu spatele de pom , stand cu ochii inchisi parca meditand . Sasuke si-a schimbat traiectoria mergand acuma catre ''dragul'' lui sensei vrand sa m-ai schimbe cateva vorbe cu el pentru ca nu au m-ai vorbit de mult . Acesta neavand chief sa m-ai piarda timp se teleporteaza pana cand ajunge si el langa cires , stand in dreapta lui Orochimaru . Orochimaru si-a dat repede seama de prezenta lui Sasuke si a deschis usor ochii privindu-l si el l-a fel de nepasator . Vorba aceea , asa elev asa profesor . Stau ei asa de cateva minute si nici unul nu a scos un sunet pana cand Orochimaru a spart linistea : -Buna si tie ! Eu stiam ca elevul trebuie sa salute profesorul nu invers ! -Ma rog ... Asta nu m-ai invatat ! spune Sasuke un pic amuzat . -Eu nu ! Dar perversul de Jiraya l-a invatat pe mucosul de Naruto bunele maniere care el chiar nu le stia si ma asteptam ca Naruto te-a invatat ceva ! spune Orochimaru vrand sa il lase pe Sasuke fara replica ceea ce a reusit . Orochimaru l-a intrebat apoi pe Sasuke cum a fost in misiune . Acesta i-a explicat cu lux de amanunte tot ce s-a intamplat din ziua in care au primit misiunea pana cand au ajuns inapoi in Konoha . Orochimaru a ascultat totul fara al intrerupe pe elevul lui ''drag'' pana cand a terminat de povestit si a spus oftand : -Nici nu ma mira ! Tsunade cand isi propune ceva nu se da batuta . Chiar ma asteptam sa fie puternica pentru ca Tsunade sunt sigur a chinuit-o m-ai mult decat noi pe voi deci sa nu va m-ai aud plangand . Si daca a reusit sa creeze doar cu ajutorul unei lovituri de picior o asemenea prapastie inseamna ca Tsunade chiar a avut dreptate , a intrecut-o pana si pe ea ! apoi zambetul i se schimba in unul pervers si zice cu un glas m-ai pervers decat zambetul : Si ... Nu stiam ca esti pervers ! Lui Sasuke m-ai sa ii pice fata cand a auzit acea propozitie . Acesta a inceput sa nege spunand ca a facut ce a facut doar pentru ca uraste ca Sakura sa il minta si sa fie asa distanta cu el si a facut asta doar pentru ca sa ii cada dinnou la picioare si tot felul de scuze care adresau uneori niste cuvinte jignitoare asupra Sakurei . In tot acest timp Orochimaru isi dadea ochii peste cap si il ingana pana cand l-a oprit din vorbit intrebandu-l unde dorea sa plece iar brunetul raspunse-se : -Doream sa ii fac o vizita Sakurei la spital . -Ahaa ... Deci am avut dreptate ! Ti-a picat cu tronc rozalia ! spuse Orochimaru bufnindu-l rasu . Sasuke a inceput sa tipe la el cum ca nu e adevarat dar Orochimaru l-a intrerupt iar spunandu-i ceva ce l-a blocat pe brunet : -Ce face dragostea din om ! O fata a reusit sa iti schimbe inima de gheata in una calda . A reusit sa schimbe un baiat care tocmai si-a indeplinit razbunarea omorandu-si fratele . Desi nu vrei sa recunosti ti foarte mult la Sakura si vreau sa sti ca voi doi chiar va-ti potrivi . Sau poate inca nu ti-ai dat seama ca o iubesti pe Sakura fiind foarte confuz din vina sentimentelor care tocmai le-ai descoperit si nu sti ce inseamna , iar eu cred ca este aceasta varianta . Este o fata frumoasa , desteapta , puternica si care are o voce superba . Daca ma intrebi de unde stiu raspunsul este simplu ! Eu am casa in fata ei iar de obicei rozalia , noaptea deschide geamul de la camera ei si canta . Nimeni nu o aude dar eu cum stau fata in fata cu ea o aud foarte clar . Uneori ea uita geamul deschis iar eu il inchid ca nu cumva sa raceasca . Dar se m-ai intampla sa uit pentru ca totusi , sunt adult si m-ai uit . Te sfatuiesc sa faci tu primul pas ! apoi se intoarce cu spatele la Sasuke si se indeparteaza spunandu-i : A venit toamna ... Natura devine trista la fel ca sufletul tau daca nu te apropii m-ai mult de acea ''Ea'' din inima ta . M-ai pe scurt ... Asculta-ti inima ! apoi dispare intr-un nor de fum . Sasuke a ramas ca vitelul la poarta noua si isi zicea in gand : ''De cand a devenit Orochimaru sentimental ?! Si ce discurs a m-ai tinut ! Nu aveam cum sa ma indragostesc ! M-ai ales de Sakura ... Sau ... Are dreptate ? Cum a zis si el , ma simt confuz dar nici de cum indragostit . Atunci dece nu m-am indragostit de ea cand eram mici ? Asculta-ti inima ! Asculta-ti inima ! Mari vorbe din partea lui care din cate am inteles a avut si el noroc la fete dar a facut aceeasi greseala ca si mine . Dar nu inteleg la ce greseala se refera ! Ce greseala am facut ? M-ai bine m-ai stau un pic in parc pentru am limpezi gandurile .'' Apoi se aseaza pe iarba frageda care era acoperita de cate-va frunze de culoarea ruginie dand de inteles ca a venit toamna . Intre timp in camera de spital , Sakura tocmai s-a trezit dupa un somn lung . Langa ea a vazut-o doar pe Ice care o privea plictisita . Aceasta s-a pus in asa fel incat sa priveasca tavanul , cu mainile sub ceafa si a intrebat-o pe Ice ce s-a intamplat iar aceasta a raspuns ca a fost adusa in Konoha de catre Sasuke , ca a fost internata si ca ia fost dat somnifer pentru a se odihni . Sakura a m-ai intrebat cat este ceasu iar raspunsul a fost simplu si la subiect : ''13:00'' . Aceasta a vrut sa ii m-ai puna inca o intrebare dar Ice i-a luat-o inainte spunandu-i ca va putea pleca peste 4 zile . Dupa acest raspuns o liniste apasatoare s-a lasat peste ele doua pana cand Ice a venit cu o intrebare bomba : -Il m-ai iubesti pe Sasuke ? glasul ei parea plin de speranta si rostit cu seriozitate . Sakura a stat cateva minute bune pe ganduri dar pana la urma a raspuns incepand cu un oftat : -Nu il m-ai iubesc Ice ... Ce rost ar avea ? Tin la el doar ca la un prieten . Am renuntat sa il m-ai iubesc din ziua in care a plecat dandu-mi seama ca acea speranta este defapt un vis insangerat . De cand am renuntat la el nu m-am m-ai gandit la vre-un baiat in acest sens . E m-ai bine asa pentru ca ori cum era o dragoste si inca daca l-as iubi neimpartasita ... spune ea sincera fara a nega ceva dar a spus-o totusi cu o urma de regret . Apoi fara sa vrea inchide ochii si adoarme . Ice ofteaza si isi zice trista in gand : ''Nu ai idee Sakura cat pierzi ! Dar voi lupta pentru tine si m-ai ales pentru Ken !'' Linistea iar a invaluit incaperea cateva ore pana cand usa s-a trantit si pe ea au intrat ... scuze pentru greselile de tastare si pentru ca e scurt as vrea sa va intreb si eu o prostie se merita sa il continui ?
Ultima editare efectuata de catre Aionista♥IVA in Sam 31 Dec 2011, 01:08, editata de 2 ori |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| |
| |
VMVDD ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : - acebook : Facebook Nr. mesaje : 1587 Puncte : 2106 Reputatie : 340
| Subiect: Re: FullMetal Sakura Joi 29 Dec 2011, 11:54 | |
| In primul rand, multumesc frumos pentru ca m-ai anuntat In sfarsit, caramida de Sasuke gandeste si el corect Era si timpul, de data asta il iubesc pe Oro O sa il cer maine. In fine, capitolul a fost extraordinar, la sfarsit m-am emotionat cand a vorbit Sakura cu Ice Fic-ul tau merita continuat, are de toate, e frumos, e citit de toata lumea, ce vrei mai mult? Daca iti mai trece o singura data prin cap sa il inchizi, nu mai vorbesc toata viata cu tine. Asa ceva e inacceptabil!!! Toata lumea iti iubeste fic-ul, deci pune mana si scrie next-ul, asta daca nu l-ai scris deja. Sa ma anunti cand il pui Chiar vreau sa aflu ce o sa se intample mai departe (Niciodata nu cred ca am scris un comentariu atat de mare, vezi ce faci din mine? ) |
|
| |
buteanlavi Genin
Sex : Varsta : 29 Localizare : Gherla acebook : https://www.facebook.com/butean.lavinia Nr. mesaje : 155 Puncte : 171 Reputatie : 6 Hobby-uri : chitara....pian si muzica Stare de spirit : Happy ^_^
| Subiect: Re: FullMetal Sakura Joi 29 Dec 2011, 13:21 | |
| e un capitol superb...nu stiam ca Orocimaru poate fi si sentimental.... oricum imi place foarte mult acest capitol te-ai descurcat de minune : deci ce pot sa mai spun..... vino repede cu next-u ca sunt curioasa sa vad cine a venit la Sakura nu ma face sa astept prea mult ca altfel ma supar.....FIGHTING ^_^ |
|
| |
Niki Ichinose S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : I don't belong here Nr. mesaje : 3119 Puncte : 3457 Reputatie : 131 Stare de spirit : Momentan fericita
| Subiect: Re: FullMetal Sakura Joi 29 Dec 2011, 14:34 | |
| ce trist frumos capitol a fost magnific ma bucur ca ai pus capitolul si astept capitolul 9 |
|
| |
Aionista♥IVA Jōnin
Sex : Varsta : 74 Localizare : Nu e treaba ta Nr. mesaje : 1265 Puncte : 1442 Reputatie : 156
| Subiect: Re: FullMetal Sakura Joi 29 Dec 2011, 14:44 | |
| daca m-ai primesc com-uri e posibil sa pun next-ul in seara asta doar sa m-ai primesc cateva com-uri pana atunci imi fac din temele de vacanta va si pe toti cu mult drag Iva |
|
| |
Be Unicorn. Genin
Sex : Varsta : 23 Localizare : Japonia acebook : Nekko Nr. mesaje : 366 Puncte : 467 Reputatie : 17
| Subiect: Re: FullMetal Sakura Joi 29 Dec 2011, 15:19 | |
| Iti iubesc ficul !!! E prea tare pentru lumea asta !!! Anunta-ma cand pui next Astept nextul fervently Cu drag Sia |
|
| |
Dee' Cola ღ Academy Student
Sex : Varsta : 25 Localizare : Nu cred că vrei să ști. ✘ acebook : - Nr. mesaje : 49 Puncte : 55 Reputatie : 4 Hobby-uri : My life Music ♬ ❥ Stare de spirit : Nu cred că te interesează, corect? ✔
| Subiect: Re: FullMetal Sakura Joi 29 Dec 2011, 16:32 | |
| |
|
| |
Cassis Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : ♥♥♥Inauntrul subconstientului tau♥♥♥ Nr. mesaje : 265 Puncte : 280 Reputatie : 10 Hobby-uri : Ascult muzica in majoritatea timpului... Stare de spirit : Crazy dar nu prea♥♥♥♥♥♥
| Subiect: Re: FullMetal Sakura Joi 29 Dec 2011, 21:13 | |
| Off, Iva, Cine ti-a spus ca nu-i reusit fic-ul? Eu cred chiar contrariul si nu zic asta doar ca sa nu te superi. Eu chiar cred ca-i foarte reusit. Si este o idee pe care la nimeni dar absolut la nimeni nu am m-ai vazut-o.... Si daca te m-ai gandesti macar sa inchizi acest fic ma supar enorm pe tine... Si..de cand este Orocimaru asa sentimental? In fine persoanele sunt schimbatoare.... Capitolul este splendindid...Astept cu ardoare next-ul si sper sa vina cat mai repede... Cu drag....Carry |
|
| |
Elly. Guardian Ninja
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucureşti. <3 Nr. mesaje : 2298 Puncte : 2572 Reputatie : 212
| Subiect: Re: FullMetal Sakura Joi 29 Dec 2011, 23:07 | |
| |
|
| |
Crissu.♥ S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : Nici eu nu mai stiu Nr. mesaje : 5281 Puncte : 5552 Reputatie : 107 Hobby-uri : tenis cu piciorul... Stare de spirit : Ca in prima zi dupa divort...
| Subiect: Re: FullMetal Sakura Joi 29 Dec 2011, 23:14 | |
| hei , scuze ca n-am trecut mai devreme pe aici , este foarte frumos , te rog sa ma anunti de next , iti astept mesajul si sper sa vina cat de curand , bafta in continuare si pupici multi si dulci |
|
| |
Aionista♥IVA Jōnin
| Subiect: Re: FullMetal Sakura Vin 30 Dec 2011, 00:34 | |
| Acesta este cel m-ai scurt capitol pe care l-am scris in viata mea si sper ca ma veti ierta Va urez tuturor AN NOU FERICIT ! Din nefericire al meu va incepe urat pentru ca inca am mana bandajata Capitolul 9 Au intrat Naruto si Sasuke . Sakura cum a auzit zgomotul s-a trezit si si-a ridicat capul instantaneu . Ice a inceput sa ii injure m-ai ales pe Naruto pentru ca el a intrat ca un turbat si a trantit usa . Sakura era destul de obosita si abia peste cateva minute si-a dat seama ce se intampla . Usor a oprit-o pe Ice din injurat si i-a salutat pe baietii cu un glas inocent . Naruto a sarit in bratele Sakurei soptindu-i ca este bucuros pentru ca este bine . Sasuke nici nu s-a miscat din pragul usii . Sakura impreuna cu Naruto au inceput sa vorbeasca despre diferite subiecte in timp ce Ice o privea pe Sakura trista , apoi s-a ridicat usor de langa patul Sakurei oftand . Cu pasi lenti se indrepta catre usa gata sa plece dar un glas stins a implorat-o : -Te rog Ice ! Nu te supara ! acea voce fiind a Sakurei . Aceasta nu i-a raspuns si si-a continuat drumul catre iesirea din spital vrand sa o gaseasca pe White . Cum a iesit pe usile spitalului a dat nas in nas cu porumbelul . White din priviri o intreba ce s-a intamplat iar Ice i-a facut semn sa vina dupa ea , aceasta facand cum i s-a spus . Acestea au mers drept pana au ajuns la ciresul unde se afla acum cateva ore Orochimaru . Ice s-a asezat sub umbra ciresului , incolacindu-se iar porumbelul s-a asezat pe spatele acesteia . Privirea lui Ice era trista si ingandurata . Fara a astepta intrebarea porumbelului ii raspunde cu un glas stins : -Nu il m-ai iubeste ! White a privit-o cu tristete si i-a spus ca nu pot face nimic daca Sakura nu simte nimic pentru Sasuke . Ice a contrazis-o spunandu-i ca adanc in inima Sakurei sigur a ramas o scanteie pentru el care intr-o zi se va aprinde formand un foc al iubirii . Acea scanteie nu va m-ai palapai in ziua cand Sakura isi va inchide ochii pe vecie ceea ce nu se va intampla prea curand . White a ramas uimita . Stia ca desi ea este cum este , cand e vorba de Sakura devine cel m-ai sentimental animal . Si ea dorea sa creada acelasi lucru si sa spere ca Sakura sa-si deschida inima si sa-l lase pe Sasuke sa intre acolo dinnou . Aceasta a intrebat-o apoi pe Ice ce vor face daca Sasuke nu o iubeste . Ice a ras amar si a zis ca Sasuke deja a inceput sa dezvolte sentimente fata de ea . White i-a zis ca poate e m-ai bine asa pentru Sakura deoarece Sasuke a facut-o sa sufere destul de mult incat sa isi inchida inima . Ice s-a enervat si i-a zis : -White ! Tu habar nu ai cat de mult l-a iubit pe Sasuke . Si-ar fi dat viata pentru el . Daca acesta nu ar fi plecat si nu sar fi intamplat sa isi piarda membrele sigur inca lar fi m-ai iubit pe Sasuke . Eu mi-am dat seama pentru ca am intrat la ea in cap si am vazut cat de mult tinea la el . Trebuie sa o facem fericita . Asta isi doreste ... Ken . A iubit-o m-ai mult decat orice pe lume . M-ai mult decat propii lui parinti . Cand am vazut cum se comporta cu ea nici nu ma mira de ce Sakura a fost devastata de moartea lui . O dragalasea , ii adresa cuvinte dulci , o iubea enorm . Imi pare extrem de rau ca nu l-am cunoscut si eu . Si acesta sigur isi doreste ca Sakura sa fie iubita la fel cum a iubit-o el . Vrea sa fie cineva langa ea care sa o ajute daca are nevoie si sa poata fi consolata . Intr-o zi Sasuke ii va recastiga inima si ii va obtine cheia inimii care se va afla in sufletul lui . Inca este confuz dar sper ca va venii ziua in care el isi va da seama ca ea este fata care i-a dezghetat inima . Daca acesta ii va face ceva rau nu va scapa prea usor din ghearele mele . Momentan trebuie sa speram ca dorinta care nu este numai a nostra , este si a lui Ken sa se indeplineasca . Momentan traim in speranta si sper ca se va indeplini ! White nu a m-ai zis nimic , doar a aprobat-o si au inchis amandoua ochii pentru a se odihnii dupa aceste ore grele in care au pazit-o pe Sakura . Intre timp in salonul in care se afla Sakura spiritele s-au calmat . Sakura vorbea impreuna cu Naruto , dar chiar foarte calm si parca blondul incerca sa dezbata niste subiecte simple pentru ca Sakura nu avea voie sa depuna efort . Era foarte obosita si din cand in cand se scarpina la ochi cu incheietura mainii , aceasta fiind si un pic palida . In tot acest timp statea intinsa pe pat avand perina ridicata in asa fel incat sa ii vada pe baieti . Au vorbit ce au vorbit pana cand au ajuns sa vorbeasca despre misiunea indeplinita cu succes . Sakura se astepta ca Naruto sa fie suparat dar a felicitat-o , i-a multumit pentru ca la ajutat si i-a m-ai spus ca o admira . Naruto , in timp ce vorbea se m-ai juca cu varfurile firelor de par ale Sakurei fiind foarte lungi . Aceasta era deja obisnuita pentru ca multi faceau asta . Dupa vreo 30 de minute Naruto se scuza spunand ca are nevoie la baie si va ramane Sasuke cu rozalia . Apoi acesta o i-a la fuga iesind pe usa si inchizand usa dupa el . Aceasta isi intoarce privirea catre Sasuke privindu-l dragastos , dar brunetul o privea cu cea m-ai rece privire posibila . Aceasta il intreaba ce a patit iar acesta ii raspunde taios ca nu e treaba ei . Cand a auzit ce a zis s-a ridicat in fund si l-a intrebat ce l-a apucat . -Nu cred ca trebuie sa ii zic unei prostute ! ii raspunde in batjocora . -Oi fi eu proasta dar merit sa stiu motivul ! ii intoarce vorba cu acelasi glas . -Motivul ! Pai ... As fi vrut sa imi zici tu ce s-a intamplat in misiune nu Ice . Si mi-am dat seama ca inca esti o fata enervanta care se da pe langa mine si care este pregatita sa imi cada in genunchi ! spune Sasuke cu multa scarba . Sakura cand a auzit sa ridicat in picioare , desi stia ca nu avea voie si a inceput sa tipe la el spunandu-i ca nimic din ce a spus nu este adevarat si inainte sa scoata tampenii pe gura sa gandeasca de doua ori . -Serios ! Se pare ca fratele tau a fost tare orb incat nu a vazut cat de needucata esti ! Tot ce a stiut a fost sa te alinte si sa te tina-n puf . Are noroc ca este mort ca altfel ar fi iesit urat ! Desi nu l-am cunoscut imi dau seama prin tine ca Ken a fost un prost ! a tipat Sasuke cu cel m-ai infricosator glas posibil . In clipa urmatoare Sakura i-a dat o palma zdravana brunetului , aceasta auzindu-se cu ecou . Obrazul brunetului s-a facut rosu ca racul pentru ca rozalia l-a lovit cu mana dreapta . Cand si-a intors capul a fost surprins sa vada ca Sakura tremura necontrolat si privirea ei exprima foarte multa ura . A inceput sa respira sacait si aceasta a zis cu cea m-ai mare ura posibila si cu ultimele puteri : -Niciodata ! Dar niciodata sa nu m-ai vorbestia asa despre Ken ! M-ai bine m-ai omora in bataie decat sa vorbesti asa de Ken ! A fost un inger si in acest moment chiar asta este ! Apoi aceasta lesina cazand pe pat . Sasuke s-a speriat si nu stia ce sa faca . Pana la urma a luat-o la fuga catre Tsunade vrand sa ii ceara ajutorul . Cand a ajuns si a anuntat-o aceasta nu a reactionat prea frumos . Tsunade a ..... inca o data scuze pentru ca este scurt
Ultima editare efectuata de catre Aionista♥IVA in Sam 31 Dec 2011, 01:31, editata de 2 ori |
|
| |
Niki Ichinose S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : I don't belong here Nr. mesaje : 3119 Puncte : 3457 Reputatie : 131 Stare de spirit : Momentan fericita
| Subiect: Re: FullMetal Sakura Vin 30 Dec 2011, 00:52 | |
| ce tampit, idiot e Sasuke cum a putu face asa ceva? a?a?a?A?el nu are inima ? se pare ca nu astet next-ul si vreau ca Sasuke sa primeasca o bataie de la Tsunade si de la Orochimaru sa ii sune apa in capu ala sec si prost fara creier |
|
| |
Cassis Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : ♥♥♥Inauntrul subconstientului tau♥♥♥ Nr. mesaje : 265 Puncte : 280 Reputatie : 10 Hobby-uri : Ascult muzica in majoritatea timpului... Stare de spirit : Crazy dar nu prea♥♥♥♥♥♥
| Subiect: Re: FullMetal Sakura Vin 30 Dec 2011, 00:59 | |
| Capitolul este asa de splendid, poate chiar mai mult de atat... Si de ce spuica-i scurt a mai capitole si mai scurte, ma rog nu la fic-ul tau. Da prost mai e si Sasuke asta. Astept cu ardoare next-ul si sper sa-l pui cat mai repede... Si nu uita sa ma anunti... Cu drag...Carry
P.S. NEXT...........
|
|
| |
VMVDD ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : - acebook : Facebook Nr. mesaje : 1587 Puncte : 2106 Reputatie : 340
| Subiect: Re: FullMetal Sakura Vin 30 Dec 2011, 01:26 | |
| |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: FullMetal Sakura Vin 30 Dec 2011, 09:57 | |
| Noo, deci pe bune, asta chiar vrea bataie? De ce am impresia ca boala asta de tampenie de ia? Adica din cate capitole am citit pana acum, pe ziua de astazi, in toate s-a comportat de zici ca mai avea putin si ii iesea prostia pe urechi. Doamne, da-le minte si mie da-mi rabdate.. ^:)^ Cred ca intr-o zi tto il omor eu, il iau frumusel din paginile lui de "poveste" si il aduc in lumea asta de cosmar.. (D) Vai, vai, ce tembel. (D) Asa, scumpo, sa aduci nextul repejor, da? :o3 Spor la scris si multe idei in cotninuare.. Te-am pupacit dulce.. choco^^ |
|
| |
Crissu.♥ S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : Nici eu nu mai stiu Nr. mesaje : 5281 Puncte : 5552 Reputatie : 107 Hobby-uri : tenis cu piciorul... Stare de spirit : Ca in prima zi dupa divort...
| Subiect: Re: FullMetal Sakura Vin 30 Dec 2011, 10:11 | |
| buna ,
foarte foarte foarte frumos , mi-a dat o staRE de melancolie dar a fost foarte misto , iti iubesc , ador , dinou iubrsc ficul , sasuke e un porc , idiot , retardat si altele desigur , nici nu sti ce i-as face , nesuferitului mersy ca m-ai anuntat scumpy , astept cu nerabdare nextul , spers sa ma anunti pune capitolul urmator repejor ,
bafta si pupici |
|
| |
buteanlavi Genin
Sex : Varsta : 29 Localizare : Gherla acebook : https://www.facebook.com/butean.lavinia Nr. mesaje : 155 Puncte : 171 Reputatie : 6 Hobby-uri : chitara....pian si muzica Stare de spirit : Happy ^_^
| Subiect: Re: FullMetal Sakura Vin 30 Dec 2011, 13:04 | |
| este super tare acest next dar Sasuke ma enerveaza. Cum a putut sa vorbeasca asa despre Ken? jur ca o sa il bat daca mai continua asa..... bun te felicit pentru acest next minunat si te astept cu urmatorul capitol....te rog sa ma anunti cand il pui.... FIGHTING |
|
| |
Dee' Cola ღ Academy Student
Sex : Varsta : 25 Localizare : Nu cred că vrei să ști. ✘ acebook : - Nr. mesaje : 49 Puncte : 55 Reputatie : 4 Hobby-uri : My life Music ♬ ❥ Stare de spirit : Nu cred că te interesează, corect? ✔
| Subiect: Re: FullMetal Sakura Vin 30 Dec 2011, 14:36 | |
| WOW .... super capitolul , pot zice ca e cel mai misto dintre toate saraca Sakura ce ma bucur ca ia dat o palma zdravana Vai Sasuke , PRIMESTI BATAIEE RAU DE TOT cum pisicii mei sa vorbeasca asa urat despre Ken? si dupa toate asta sa mai si speriat cand a lesinat Sakura poi doamne ce era sa faca Sakura pff un cuvant am de spus pt Sasuke BATAIE !!!!!!!! mia placut foarte mult capitolul pacat ca esti scurt pacat ca Sasuke a stricat tot pff trebuia el sa faca ceva astept cu ardoare nextul sa ma anunti cat de repede poti tu team pupacit si zbyeee !! |
|
| |
♀Squirrel♀ Special Jōnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Buzau Nr. mesaje : 1828 Puncte : 1975 Reputatie : 105 Hobby-uri : E multee :)) Stare de spirit : :-??
| |
| |
Elly. Guardian Ninja
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucureşti. <3 Nr. mesaje : 2298 Puncte : 2572 Reputatie : 212
| |
| |
Aionista♥IVA Jōnin
| Subiect: Re: FullMetal Sakura Sam 31 Dec 2011, 23:48 | |
| acesta este cadoul meu de Revelion pentru voi inca o data va doresc sa vi se implineasca toate dorintele va urez UN AN NOU FERICIT din inima IVEI P.S.:Imi pare rau dar nu am avut timp sa anunt pe nimeni de data asta Si imi pare rau pentru ca este scurt dar totusi , este Revelionul si am alta ''treaba'' . Capitolul 10 Spiritele erau destul de agitate in spitalul din Konoha . In fata usii care ii despartea de Sakura se aflau Naruto , Temari , Ice , White si Sasuke . Dar Sasuke statea pe jos , cu spatele proptit de perete . Capul ii ''atarna'' in timp ce parul ii acoperea chipul angelic . Ceilalti prieteni erau plecati prin diferite misiuni , ne avand timp sa treaca la spital . Naruto si Temari se plimbau de colo-colo batand din picior . Ice statea si ea intinsa pe jos privindu-l pe Sasuke si maraind la el , parca din priviri vrand sa-l omoare . Dupa aproximativ jumatate de ora , din celalalt capat al holului se zareau doua persoane care se indreptau catre prietenii rozaliei . Cand au ajuns destul de aproape si-au dat seama ca acele doua persoane erau Orochimaru si Jiraya . Cand au ajuns in dreptul lui Sasuke , Orochimaru i-a zis nervos sa se ridice . Acesta , a facut cum i s-a cerut fara a-si clinti privirea din pamant . Desi s-a ridicat inca statea proptit de perete . Orochimaru fara a mai zice ceva i-a dat cu putere un pumn in cap care l-a adus in aceeasi pozitie ca inainte . Printre firele negre ca pana corbului puteai observa cateva siroaie de sange care se scurgea de la crestetul capului , ajungand pana la gat . Au stat ei ce au stat pana cand usa camerei in care se afla Sakura a fost deschisa , pe ea iesind Tsunade . Bunica Tsunade , cum este Naruto obisnuit sa ii zica si-a atintit privirea catre Sasuke privindu-l furioasa . Aceasta a zis ca starea Sakurei este un pic mai grava pentru ca nu avea voie nici macar sa vorbeasca prea mult , ba sa mai zicem de ce s-a intamplat . A oftat apoi a mai adaugat ca nu i se va intampla nimic rau , doar ca va sta mai mult timp internata in spital . Maxim 7 zile . Apoi se indreapta catre Sasuke si ii zice la fel de nervoasa : -Mai o data sa ii faci ceva Sakurei ca nu va iesi prea frumos . Acum ai scapat chiar ieftin , sa sti asta ! Poti sa te certi cu ea cand este intr-o stare buna . Dar alta data gandeste inainte sa spui ceva ce poate provoca o asemenea cearta intre voi doi ! Asta a fost doar o avertizare ! apoi dispare intr-un nor de fum . Unii poate se intreaba la ce se referea Tsunade prin ''ai scapat chiar ieftin'' . Doar nu va gandeati ca Sasuke a scapat ca prin urechile acului . Acesta , cand i-a dat vestea lui Tsunade , l-a lovit cu putere in abdomen reusind sa treaca prin doi pereti , ramanand astfel o vanataie urata . Cand a aflat Naruto a primit un pumn in fata , acum avand ochiul stang vanat . Cand a aflat Temari i-a dat o palma si cel mai grav dintre toate a fost cand a aflat Ice . Tigrul a sarit pe Sasuke incepand sa-l muste si zgarie dar Temari i-a despartit pe cei doi altfel Sasuke ar fi murit de laba lui Ice . Iar de Orochimaru deja stiti . Astfel Sasuke arata de parca a fost scos din morti . Nu mult dupa ce Tsunade a disparut Naruto a spus ca se duce la baie si ca vine mai tarziu . Temari i-a urmat exemplul spunand ca merge la o plimbare impreuna cu Ice si White . Jiraya , nevrand sa ramana singur , cu cei doi mofturosi a disparut fara a mai zice unde merge . Orochimaru , vazandu-se singur alaturi de Sasuke s-a asezat langa el si a zis dezamagit : -Am zis sa te apropii de ea , nu sa o plesnesti si sa o aduci intr-o stare m-ai grava decat era . Sincer sa fiu nu e vina ei pe cum zice-ai tu ! Este suta la suta vina ta ! Tu tot ce faci este sa distrugi pana si prietenia dintre voi doi . Afara ploua , asta inseamna ca voi doi plange-ti inauntru-l vostru . Tu ai 16 ani iar ea 15 . Nu este o mare diferenta mai ales pentru ca ea cat de curand va implini 16 ani . Deschide-ti inima si las-o sa intre inauntru , pentru ca ea este fata potrivita . Doar nu vrei sa stai in fata casei , cu un baston in mana si sa zici '' cat de prost am fost '' . Acuma iti zic pentru ultima oara ... Asculta-ti inima ! apoi dispare fara nici o urma . Sasuke a stat un pic pe ganduri , apoi s-a ridicat de jos clatinandu-se dar si-a recapatat repede echilibrul . Cu pasi marunti s-a indreptat catre usa , a deschis-o usor parca fiindu-i frica de ceva , apoi a intrat nevrand sa o trezeasca pe Sakura care statea cu fata catre geam . Afara ploua cu tristete , copacii ramanand fara podoaba . Norii erau de un gri inchis , satul fiind intunecat . Camera era invaluita in intuneric , fiind un pic luminata doar in jurul geamului . Creea o atmosfera misterioasa si trista . Sasuke a tras aer in piept si se indrepta catre Sakura . Cand a ajuns in drept cu ea a avut surpriza sa o vada treaza , stand doar cu ochii deschisi . Pe obrajii ei se aflau cateva lacrimi care se revarsau din ochii rozaliei . Cand l-a vazut a inchis ochii nevrand sa il vada . Brunetul s-a asezat pe scaunul de langa pat privind-o cu regret . Pana si el se credea un monstru . Cu mana dreapta i-a mangaiat chipul , aceasta deschizand ochii speriata . Cand l-a vazut a inceput sa verse lacrimi in liniste . Acesta a vrut sa se apropie m-ai mult de ea cu gandul sa o i-a in brate dar rozalia l-a impins si s-a ridicat in fund . A inceput sa sopteasca printre suspine : -Dupa ce m-ai facut sa lesin si sa plang , vi sa ma imbratisezi cu gandul ca te iert ? Esti un monstru care se gandeste numai la el ! Se pare ca nu ai scapat de cei care tin cu adevarat la mine dupa cum arati ! Credeam ca ma intelegi dat m-am inselat ! Nu vreau sa te m... Dar a fost oprita de Sasuke care a luat-o in brate , strangand-o cu putere dar totusi grijuliu la pieptul lui . Sakura a fost si mai surprinsa cand a simtit ceva umed pe umarul ei , acelea fiind lacrimi pure care se revarsa din ochii brunetului . Acesta a inceput sa isi ceara scuze , spunandu-i ca a fost un prost si totul a fost din vina lui si multe altele . Sakura a fost uimita si i-a soptit la ureche un '' Te iert '' din inima . Brunetul a zambit din suflet strangand-o si m-ai dragastos pe Sakura la pieptul lui . Aceasta si-a pus capul pe pieptul lui Sasuke . Sakura a inchis usor ochii apoi a soptit : -Multumesc ! -Pentru ce ? intreaba confuz Sasuke . -Pentru tot ! spune ea apoi adoarme . Sasuke dintr-o data a simtit ca il i-a si pe el somnul . Acesta s-a lasat usor pe pat inca stand cu Sakura in brate . Sasuke s-a acoperit pe el si pe Sakura , dar nu i-a dat dumul din brate , rozalia stand ghemuita la pieptul acestuia . Brunetul a inchis ochii zambind apoi si-a zis in gand : ''Simt ceva pentru tine ! Dar nu pot fi sigur daca e dragoste !'' Apoi adoarme intr-un somn dulce , imediat dupa aceasta camera fiind luminata de un fulger insotit de amicul lui tunet . ____________________________________________ se pare ca am terminat capitolul cu 12 minute inainte de anul nou sper ca v-a placut si imi pare rau pentru greselile de tastare dar promit ca voi corecta capitolul
Ultima editare efectuata de catre Aionista♥IVA in Dum 01 Ian 2012, 17:08, editata de 7 ori |
|
| |
♥Finetti♥ Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Acolo unde elfii danseaza in continuare Nr. mesaje : 377 Puncte : 423 Reputatie : 18 Hobby-uri : lenevitul, manga-ul, cititul si etc. Stare de spirit : I am no one, I don't want to be anyone...
| Subiect: Re: FullMetal Sakura Dum 01 Ian 2012, 00:15 | |
| Un fic genial ce merita citit.. mereu ma faci sa vreau mai mult, asa multumesc pentru cadou adica next te pupacesc si un an plin de reusitem |
|
| |
Elly. Guardian Ninja
| Subiect: Re: FullMetal Sakura Dum 01 Ian 2012, 04:52 | |
| |
|
| |
VMVDD ♛ Sennin
| Subiect: Re: FullMetal Sakura Dum 01 Ian 2012, 12:35 | |
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: FullMetal Sakura | |
| |
|
| |
|