se pare ca a avut mai mult de 40 de randuri capitolul trecut
ce noroc ati avut
ei bine... as vrea sa ma apuc de next
acest capitol va fi mai scurt ca celalalt ... si nu glumesc de data asta
va fi scurt acest capitol pentru ca ideea nu cuprinde mult
in acest capitol veti afla raspunsurile la toate intrebarile voastre
Choco ... ''Iar incerci sa ne fierbi, sau ce?'' . Pai, asta era si ideea
. O colega citeste si ea fic-ul meu si mia zis ca sunt malefica
ma bucur mult pentru ca v-a placut capitolul trecut
sper sa va placa si acesta
Lectura placuta
Capitolul 20
Linistea conducea deja incaperea de 2 minute. Toti asteptau raspunsul lui Ken. Sasuke parca statea in foc. Transpira, era stresat. ''Daca nu va accepta?''. Numai asta gandea Sasuke. Desi era fratele Sakurei, probabil nu era l-a fel de intelegator ca ea. Au stat asa ceva timp pana cand brunetul s-a c-am saturat de aceasta asteptare. Cand si-a intors fata i-a putut observa zambetul prostesc. Ken l-a batut usor pe spate.
-Ma bucur pentru voi doi. Sa traiti 1000 de ani impreuna pe Pamant iar in cer sa va iubiti incontinuare. O intrebare... De ce se simte aceasta tensiune in aer. Doar nu sunt judecator! Iar in primul rand, surioarei mele nu ii pasa de opinia mea. Daca vrea sa fie impreuna cu cineva, chiar de ai spanzura-o nu mi-ar cere parerea. L-a fel fac si eu. Defapt, eu o intreb daca este de acord pentru ca relatia mea cu o persoana ar putea sa o raneasca. Am dreptate? Ori cum... Asta nu conteaza. Vreau sa iti spun ca ai drum liber catre ea.
Pe toti i-a bufnit rasul. Au stat atata timp pe foc ca sa afle ca Sakurei nu ii pasa de opinia lui. Dupa ce a zis toate alea, a luat o mica pauza. A devenit serios la fata dar avea un zambet pervers. Si-a apropiat pumnii, si a inceput sa ii stranga, acestia pocnind. A adaugat ''Dar, daca ai de cand sa faci ceva cu surioara mea... Nu cred ca trebuie sa m-ai spun ce. Fara sa ma intrebi si sa fara imi ceri acordul...Fara alte cuvinte: Esti mort!''. Atunci Sasuke a putut simti cum se cutremura. A si rosit, pentru ca a zis totul cu voce tare. Pe toti i-a bufnit rasul. Aproape erau pe jos de ras. Naruto era deja.
Dupa ce au stat toti inca cateva minute i-a scos afara. In incapere au ramas doar cei 3 sannini, Kakashi, Naruto si Sasuke. Tsunade i-a scos afara pentru ca imediat trebuia sa se trezeasca rozalia. Asa a si fost. Chiar daca nu si-a deschis macar ochii bine, primul care a sarit pe ea, luand-o in brate a fost brunetul. Au stat asa cateva minute pana cand Naruto i-a intrerupt. Asa a fost cu toti. Cand a inceput sa vorbeasca, o voce i-a oprit spunand:
-Nu ai uitat de cineva?
In acel moment a inghetat. I se parea foarte familiara acea voce. In reluare si-a intors capul. Cand l-a privit ochii i s-au facut mari. A inceput sa planga si a sarit din pat. Desi nu avea voie nu ii pasa de asta. De la primul pas facut si-a pierdut echilibrul. Ar fi cazut daca nu era prinsa insasi de fratele ei. Se tineau strans in brate nevrand sa se desparta. A putut simti cum piciorul stang era rece, ceea ce a socat-o. Cand a observat ca are si membrele se simtea minunat. Totul era in acel moment cum isi dorea si ea. S-au indepartat unul de altul. Au inceput sa se priveasca. Pe chipul amandorura a aparut un zambet pervers. Sakura a inceput sa vorbeasca folosind un ton foarte pervers.
-Fratioare. Ai avut cumva fete si sala de sport acolo? Pentru ca arati trasnet. Pana maine te vad cu o fata la poarta.
-Si tu arati sexy! De nu ai fi surioara mea nu stiu ce ti-as face!
Toti au ramas cu gura cascata. Este cam ciudat sa vezi cum doi frati isi vorbesc asa. Nimeni nu a zis nimic. Aproape mureau de ras pentru ca nimeni nu stia ca Sakura asa se comporta defapt. Pentru brunet era o mare surprisa. Blonda ''batrana'' i-a dat voie tinerei sa iese afara la o scurta plimbare cu Sasuke. Acestia au mers la lacul din spatele spitalului. Tot drumul s-au tinut de mana. Cand au ajuns langa lac, Sakura, fara sa stea pe ganduri a intrat cu picioarele in el. Pe la spatele acesteia a aparut si iubitul ei, luand-o prin surprindere. A strans-o cu putere pe la spate, deschizand cateva subiecte. Pana la urma Sasuke a intrebat-o ceea ce dorea de mult sa afle :''Care este adevarul lumii?''. Tanara rozalie s-a blocat. Nu stia ce sa ii zica. A oftat apoi i-a explicat ca adevarul lumii inseamna ca ori cat de mult iti doresti nu inseamna ca se va implinii, ca ori cat de mult iubesti nu inseamna ca vei primi iubire, atata timp cat nu ai cu ce sa impresionezi nu ai prieteni. Doar atunci cand realizezi ceva in viata lumea te accepta si impartaseste aceleasi sentimente ca tine. Apoi primesti o porecla cu care toata lumea de cunoaste. Tanarul brunet a intrebat-o daca are o porecla si care este aceasta. Tanara a zambit subtil.
-FullMetal Sakura.
Pe o creanga dintr-un cires care era chiar in fata cuplului se afla Ken si Ice. Ken mangaia tigrul pe cap. Amandoi au chicotit cand au vazut ca cei doi se sarutau cu mult foc in stil frantuzesc. Acum toti erau fericiti. Ice gandea ''Si uite asa am ajuns pana aici. Yachh!!! Astia doi nu se opresc. Of, of. Parca este o poveste de dragoste. Ma rog... Daca cumva Uchiha face o prostie incat Ken sa fie nevoit sa il alerge cu parul prin toata Konoha, nu va fi prea frumos. Dar daca nu se va intampla as putea spune: Cei doi au trait fericiti pana la adanci batranteti! Sfarsit. Bai Ken, sa iti iei si tu iubita ca sa mai zic asta o data. Poate imi iau si eu unul. Hmm... Oare Uchiha are un caine pe nume Jack. Doamne! La ce ma gandesc eu?! Ma rog. M-au apucat dulcegariile. Oo, Uchiha se dezbraca. A primit si acordul lui Ken! Bai, serios. Ken, frate, doar nu ne uitam la asta. Nu ai televizor acasa?! Acum chiar ca imi vine sa strig 'Sfarsit'! Ooo nu, pantalonii lui... Aaaa. ''
ma rog...
sper ca va placut
sunt extrem de bucuroasa pentru ca am terminat
am vrut sa termin acest fic pentru ca nu prea am pus suflet in el
nu ma defineste deloc
dar totusi ... tin mult la acest fic
urmatorul fic pe care il voi scrie nu va fi deloc genul acesta
in urmatorul fic voi pune multa inima pentru ca ma va definii
aceasta idee mi-a venit cam pe la capitolul 7
oricum ... abia astept sa il incep pe urmatorul
va avea mult mai multe capitole ... asta este clar
ei bine sper ca va placut fic-ul meu
si sa nu uit ... Sis : imi pare rau dar nu va fi un sezon 2
si sa nu uit...
HRISTOS A INVIAT!
cu drag Iva
P.S.:Rog un Moderator sa imi mute fic-ul la ''Fan Ficuri finalizate''. Va multumesc!
Edit: off ...itasaku99 ... nu stiam ca doreati sa stiti de unde stia
tocmai am terminat capitolul si abia cum ti-am observat comentariul
sper ca nu te-ai suparat
dar iti explic acum ... pai, era un pic logic pentru ca pe la inceput, intr-un FlashBack Sakura si-a amintit faptul ca Adevarul i-a zis de faptul ca fratele ei si membrele ei se afla dupa poarta ''Castig''
si Adevarul a zis si faptul ca trebuie sa treaca de el ca sa ajunga acolo... dar Sakura stiind ca nu poate sa il invinga si-a riscat viata pacalindu-l pe Adevar iar ea distrugand poarta ca fratele ei sa scape teafar daca nu ea
iar cand poarta a fost distrusa Ken a inviat dar pana sa isi revina complet i-a luat ceva ... de aceea a ajuns in ultimul moment
iar Adevarul fiind mort ... nimeni nu mai poate folosi acea vraja.. fiind si Sala Adevarului distrusa
sper ca te-am lamurit