Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
FullMetal Sakura - Pagina 9 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
FullMetal Sakura - Pagina 9 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

FullMetal Sakura

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
AutorMesaj
VMVDD ♛
Sennin
Sennin
VMVDD ♛

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : -
acebook acebook : Facebook
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1587
Puncte : 2106
Reputatie Reputatie : 340

FullMetal Sakura - Pagina 9 Empty
MesajSubiect: Re: FullMetal Sakura   FullMetal Sakura - Pagina 9 I_icon19Sam 14 Apr 2012, 14:40

Hei kiss

Nu imi vine sa cred, am mai pierdut un capitol sad
Imi pare rau ca nu am trecut si pe la celalalt, stiam ca am comentat, dar se pare ca nu si pentru asta imi cer scuze. crying
Amandoua capitolele au fost exceptionale, nu am cuvinte. Acum totul este in regula cu ea in love Ma bucur sa vad ca Sasuke ii e alaturi, e atat de dragut in love love
Mai ramane Ken, chiar ca ne-ai lasat in suspans. Daca nu o sa fie de acord? sad
Sper sa pui next-ul cat mai repede hug2 Abia astept sa ii vad reactia sad

Spor la scris kiss

i love you

Sus In jos
Layla
Legend
Legend
Layla

Nr. mesaje Nr. mesaje : 2588
Puncte : 3481
Reputatie Reputatie : 380

MesajSubiect: Re: FullMetal Sakura   FullMetal Sakura - Pagina 9 I_icon19Sam 14 Apr 2012, 15:42

Hei scumpa mea. Am ajuns si eu pe aici. Multumesc pentru ca m-ai anuntat si imi cer scuze ca ajung tarziu, dar in ultima perioada nu am mai citit sau asa ceva. Mi-a placut capitolul, mai ales ca a venit Ken. EU una persoanal sper sa accepte relatia celor doi.
Spor la scris, multe idei si timp.
Paste fericit! Multa sanatate, iubire si fericire.
Sus In jos
itasaku99
Chūnin
Chūnin
itasaku99

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : la laptop 50/24 ore pe zi
Nr. mesaje Nr. mesaje : 870
Puncte : 947
Reputatie Reputatie : 68
Stare de spirit Stare de spirit : crazy forever

MesajSubiect: Re: FullMetal Sakura   FullMetal Sakura - Pagina 9 I_icon19Lun 16 Apr 2012, 01:47

ceeeeeeeeeeeeeeeeeee? mai e doar un capitol si gataa?
teai tacanit nu glm. cum se poate k talentul tau sa nu evolueze?
dak termini acest fic te implor eu sa faci altul pt ca esti extrem de talentata si sa nu uiti sa ma anunti.
apropo de uitat. sper k iti vei aminti k in ultimul capitol sa ne spui cum de stia sakura k trb sa distruga acea poarta si nu pe cealalta. in love
Sus In jos
Aionista♥IVA
Jōnin
Jōnin

Sex : feminin Varsta : 74
Localizare Localizare : Nu e treaba ta
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1265
Puncte : 1442
Reputatie Reputatie : 156

MesajSubiect: Re: FullMetal Sakura   FullMetal Sakura - Pagina 9 I_icon19Lun 16 Apr 2012, 02:31

se pare ca a avut mai mult de 40 de randuri capitolul trecut lough ce noroc ati avut lough ei bine... as vrea sa ma apuc de next happy2 acest capitol va fi mai scurt ca celalalt ... si nu glumesc de data asta dap ! va fi scurt acest capitol pentru ca ideea nu cuprinde mult happy in acest capitol veti afla raspunsurile la toate intrebarile voastre dance2
Choco ... ''Iar incerci sa ne fierbi, sau ce?'' . Pai, asta era si ideea lough . O colega citeste si ea fic-ul meu si mia zis ca sunt malefica lough
ma bucur mult pentru ca v-a placut capitolul trecut in love sper sa va placa si acesta good
Lectura placuta kiss

Capitolul 20

Linistea conducea deja incaperea de 2 minute. Toti asteptau raspunsul lui Ken. Sasuke parca statea in foc. Transpira, era stresat. ''Daca nu va accepta?''. Numai asta gandea Sasuke. Desi era fratele Sakurei, probabil nu era l-a fel de intelegator ca ea. Au stat asa ceva timp pana cand brunetul s-a c-am saturat de aceasta asteptare. Cand si-a intors fata i-a putut observa zambetul prostesc. Ken l-a batut usor pe spate.
-Ma bucur pentru voi doi. Sa traiti 1000 de ani impreuna pe Pamant iar in cer sa va iubiti incontinuare. O intrebare... De ce se simte aceasta tensiune in aer. Doar nu sunt judecator! Iar in primul rand, surioarei mele nu ii pasa de opinia mea. Daca vrea sa fie impreuna cu cineva, chiar de ai spanzura-o nu mi-ar cere parerea. L-a fel fac si eu. Defapt, eu o intreb daca este de acord pentru ca relatia mea cu o persoana ar putea sa o raneasca. Am dreptate? Ori cum... Asta nu conteaza. Vreau sa iti spun ca ai drum liber catre ea.
Pe toti i-a bufnit rasul. Au stat atata timp pe foc ca sa afle ca Sakurei nu ii pasa de opinia lui. Dupa ce a zis toate alea, a luat o mica pauza. A devenit serios la fata dar avea un zambet pervers. Si-a apropiat pumnii, si a inceput sa ii stranga, acestia pocnind. A adaugat ''Dar, daca ai de cand sa faci ceva cu surioara mea... Nu cred ca trebuie sa m-ai spun ce. Fara sa ma intrebi si sa fara imi ceri acordul...Fara alte cuvinte: Esti mort!''. Atunci Sasuke a putut simti cum se cutremura. A si rosit, pentru ca a zis totul cu voce tare. Pe toti i-a bufnit rasul. Aproape erau pe jos de ras. Naruto era deja.
Dupa ce au stat toti inca cateva minute i-a scos afara. In incapere au ramas doar cei 3 sannini, Kakashi, Naruto si Sasuke. Tsunade i-a scos afara pentru ca imediat trebuia sa se trezeasca rozalia. Asa a si fost. Chiar daca nu si-a deschis macar ochii bine, primul care a sarit pe ea, luand-o in brate a fost brunetul. Au stat asa cateva minute pana cand Naruto i-a intrerupt. Asa a fost cu toti. Cand a inceput sa vorbeasca, o voce i-a oprit spunand:
-Nu ai uitat de cineva?
In acel moment a inghetat. I se parea foarte familiara acea voce. In reluare si-a intors capul. Cand l-a privit ochii i s-au facut mari. A inceput sa planga si a sarit din pat. Desi nu avea voie nu ii pasa de asta. De la primul pas facut si-a pierdut echilibrul. Ar fi cazut daca nu era prinsa insasi de fratele ei. Se tineau strans in brate nevrand sa se desparta. A putut simti cum piciorul stang era rece, ceea ce a socat-o. Cand a observat ca are si membrele se simtea minunat. Totul era in acel moment cum isi dorea si ea. S-au indepartat unul de altul. Au inceput sa se priveasca. Pe chipul amandorura a aparut un zambet pervers. Sakura a inceput sa vorbeasca folosind un ton foarte pervers.
-Fratioare. Ai avut cumva fete si sala de sport acolo? Pentru ca arati trasnet. Pana maine te vad cu o fata la poarta.
-Si tu arati sexy! De nu ai fi surioara mea nu stiu ce ti-as face!
Toti au ramas cu gura cascata. Este cam ciudat sa vezi cum doi frati isi vorbesc asa. Nimeni nu a zis nimic. Aproape mureau de ras pentru ca nimeni nu stia ca Sakura asa se comporta defapt. Pentru brunet era o mare surprisa. Blonda ''batrana'' i-a dat voie tinerei sa iese afara la o scurta plimbare cu Sasuke. Acestia au mers la lacul din spatele spitalului. Tot drumul s-au tinut de mana. Cand au ajuns langa lac, Sakura, fara sa stea pe ganduri a intrat cu picioarele in el. Pe la spatele acesteia a aparut si iubitul ei, luand-o prin surprindere. A strans-o cu putere pe la spate, deschizand cateva subiecte. Pana la urma Sasuke a intrebat-o ceea ce dorea de mult sa afle :''Care este adevarul lumii?''. Tanara rozalie s-a blocat. Nu stia ce sa ii zica. A oftat apoi i-a explicat ca adevarul lumii inseamna ca ori cat de mult iti doresti nu inseamna ca se va implinii, ca ori cat de mult iubesti nu inseamna ca vei primi iubire, atata timp cat nu ai cu ce sa impresionezi nu ai prieteni. Doar atunci cand realizezi ceva in viata lumea te accepta si impartaseste aceleasi sentimente ca tine. Apoi primesti o porecla cu care toata lumea de cunoaste. Tanarul brunet a intrebat-o daca are o porecla si care este aceasta. Tanara a zambit subtil.
-FullMetal Sakura.
Pe o creanga dintr-un cires care era chiar in fata cuplului se afla Ken si Ice. Ken mangaia tigrul pe cap. Amandoi au chicotit cand au vazut ca cei doi se sarutau cu mult foc in stil frantuzesc. Acum toti erau fericiti. Ice gandea ''Si uite asa am ajuns pana aici. Yachh!!! Astia doi nu se opresc. Of, of. Parca este o poveste de dragoste. Ma rog... Daca cumva Uchiha face o prostie incat Ken sa fie nevoit sa il alerge cu parul prin toata Konoha, nu va fi prea frumos. Dar daca nu se va intampla as putea spune: Cei doi au trait fericiti pana la adanci batranteti! Sfarsit. Bai Ken, sa iti iei si tu iubita ca sa mai zic asta o data. Poate imi iau si eu unul. Hmm... Oare Uchiha are un caine pe nume Jack. Doamne! La ce ma gandesc eu?! Ma rog. M-au apucat dulcegariile. Oo, Uchiha se dezbraca. A primit si acordul lui Ken! Bai, serios. Ken, frate, doar nu ne uitam la asta. Nu ai televizor acasa?! Acum chiar ca imi vine sa strig 'Sfarsit'! Ooo nu, pantalonii lui... Aaaa. ''
sper ca va placut rusinos sunt extrem de bucuroasa pentru ca am terminat dance2
am vrut sa termin acest fic pentru ca nu prea am pus suflet in el :|
nu ma defineste deloc dap !
dar totusi ... tin mult la acest fic dap !
urmatorul fic pe care il voi scrie nu va fi deloc genul acesta roll
in urmatorul fic voi pune multa inima pentru ca ma va definii in love aceasta idee mi-a venit cam pe la capitolul 7 lough
oricum ... abia astept sa il incep pe urmatorul huh? va avea mult mai multe capitole ... asta este clar huh?
ei bine sper ca va placut fic-ul meu sad
si sa nu uit ... Sis : imi pare rau dar nu va fi un sezon 2 good
si sa nu uit...
HRISTOS A INVIAT!
cu drag Iva good job

P.S.:Rog un Moderator sa imi mute fic-ul la ''Fan Ficuri finalizate''. Va multumesc!

Edit: off ...itasaku99 ... nu stiam ca doreati sa stiti de unde stia sad tocmai am terminat capitolul si abia cum ti-am observat comentariul sad sper ca nu te-ai suparat sad dar iti explic acum ... pai, era un pic logic pentru ca pe la inceput, intr-un FlashBack Sakura si-a amintit faptul ca Adevarul i-a zis de faptul ca fratele ei si membrele ei se afla dupa poarta ''Castig'' dap ! si Adevarul a zis si faptul ca trebuie sa treaca de el ca sa ajunga acolo... dar Sakura stiind ca nu poate sa il invinga si-a riscat viata pacalindu-l pe Adevar iar ea distrugand poarta ca fratele ei sa scape teafar daca nu ea dap ! iar cand poarta a fost distrusa Ken a inviat dar pana sa isi revina complet i-a luat ceva ... de aceea a ajuns in ultimul moment dap ! iar Adevarul fiind mort ... nimeni nu mai poate folosi acea vraja.. fiind si Sala Adevarului distrusa dap ! sper ca te-am lamurit dap !

Ultima editare efectuata de catre Aionista♥IVA in Mar 17 Apr 2012, 11:19, editata de 5 ori
Sus In jos
Layla
Legend
Legend
Layla

Nr. mesaje Nr. mesaje : 2588
Puncte : 3481
Reputatie Reputatie : 380

MesajSubiect: Re: FullMetal Sakura   FullMetal Sakura - Pagina 9 I_icon19Lun 16 Apr 2012, 09:41

Hei scumpa mea. Multumesc ca m-ai anuntat.
S-a terminat si acest fic. Oh doamnee..sincer mi-a placut cum s-a terminat, desi ma asteptam la inca putina actiune, mai ales acum ca a sosit Ken...lucrurile puteam fi mai dulci, el gasindu-si o iubita..Oricum mi-a placut fic-ul..
SPor la scris in continuare si cat mai multe idei!
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
FullMetal Sakura - Pagina 9 Asss10FullMetal Sakura - Pagina 9 J5fdba

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

MesajSubiect: Re: FullMetal Sakura   FullMetal Sakura - Pagina 9 I_icon19Lun 16 Apr 2012, 09:50

Vaaaiii.. sad S-a terminat. sad Ei bine, sa stii ca mi-a placut acest fic. Desi cred ca am stat pe capul tau cum sa faci aia si ailalta, in ansamblu chiar mi-a placut. Ideea a fost interesanta si mi-a placut combinatia. Nu stiu daca ai pus suflet sau nu, dar ce-i drept este ca am vazut implicarea ta. Adica daca nu puneai suflet, nu cred ca ar fi iesit un fic atat de frumos si amuzant totodata. Mi-a placut finalul. lough Asa, pai spor la scris pentru celalalt fic si cat mai multe idei pe viitor. Te-am pupacit dulce. in love

Acest fic merge catre FanFicuri Finalizate. dap !
choco :)
Sus In jos
Sis`
Chūnin
Chūnin
Sis`

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : In tara pufarinelor ucigase =))
Nr. mesaje Nr. mesaje : 996
Puncte : 1121
Reputatie Reputatie : 104
Hobby-uri Hobby-uri : Mi-e lene sa le enumar =)) xD
Stare de spirit Stare de spirit : Nu sunt nici cum...=))

MesajSubiect: Re: FullMetal Sakura   FullMetal Sakura - Pagina 9 I_icon19Lun 16 Apr 2012, 14:52

Scumpo, a fost absolut minunat. sad Nu-mi vine sa cred ca s-a terminat! in love
Fic-ul a fost grozav si simt ca ai pus suflet in el. a hug Te-am pupacit! kiss
Sus In jos
Niki Ichinose
S-Class
S-Class
Niki Ichinose

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : I don't belong here
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3119
Puncte : 3457
Reputatie Reputatie : 131
Stare de spirit Stare de spirit : Momentan fericita

MesajSubiect: Re: FullMetal Sakura   FullMetal Sakura - Pagina 9 I_icon19Mar 17 Apr 2012, 11:53

Baaaaaaaaai! Eu abia acum primesc mesaj? Adica capitolul trecut nu m-ai anuntat...Oricum imi pare rau ca s-a terminat..Iar faza de l afinal..Pfff....Am ras ca o nebuna. Acum pot spune doar ca astept urmatorul yau fic
Sus In jos
Angel white and black
Genin
Genin
Angel white and black

Sex : feminin Localizare Localizare : top secret
Nr. mesaje Nr. mesaje : 404
Puncte : 422
Reputatie Reputatie : 8
Stare de spirit Stare de spirit : mai mereu buna

MesajSubiect: Re: FullMetal Sakura   FullMetal Sakura - Pagina 9 I_icon19Mar 17 Apr 2012, 19:42

Draga mea nu pot sa iti spun decat ca ficul a fost SUPER! happy2
SI ULTIMA FAZA CU ICE SI KEN...NU MAI POT MOR,MOR AICI DE RAS lough lough ....NOROC CA SUNT IN PAT CA DACA ERAM PE SCAUN CADEAM! lough lough lough lough
Sus In jos
itasaku99
Chūnin
Chūnin
itasaku99

Localizare Localizare : la laptop 50/24 ore pe zi
Nr. mesaje Nr. mesaje : 870
Puncte : 947
Reputatie Reputatie : 68
Stare de spirit Stare de spirit : crazy forever

MesajSubiect: Re: FullMetal Sakura   FullMetal Sakura - Pagina 9 I_icon19Vin 20 Apr 2012, 13:50

Deci OMG. nu pot sa cred ca ficul sa terminat oricum mersi k mai anuntat de celalalt fic al tau. pana acum nu lam putut citi dar azi o so fac deoarece pana acum am fost plecata la veri.
ultimul capitol e UUUUUUUUUUUUUltra MEGA SUPER TARE si aveam eu o banuiala k sakurei nui prea pasa de parerea lui fratisu. imi place cum vb cei 2 si am murit de ras atunci cand ia spus ken lui sasuke sa nu incerce cv cu saku.
replicile lui ice mau terminat nu gluma si sincera sa fiu ai facut un fic suuuuuuper frumos dar cam scurt.papa a hug
Sus In jos
*•.¸♥Fallen Angel♥¸.•*
Academy Student
Academy Student
*•.¸♥Fallen Angel♥¸.•*

Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : nici eu nu stiu unde sunt...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 19
Puncte : 23
Reputatie Reputatie : 2
Hobby-uri Hobby-uri : Desen, Muzica
Stare de spirit Stare de spirit : se poate si mai rau?

MesajSubiect: Re: FullMetal Sakura   FullMetal Sakura - Pagina 9 I_icon19Sam 21 Apr 2012, 00:32

Buna IVA in love omg cat imi place ficul tau, e splendid kiss

esti o povestitoare grozava nr1

Doamneeee lough lough am murit de ras la fazele dintre Ken si Sakura, la vorbele lui Ice lough cel mai mult mi-a placut faza cu "Acum chiar ca imi vine sa strig 'Sfarsit'! Ooo nu, pantalonii lui... Aaaa. '' lough a fost moarte curata

iti ador ficul si vorbesc serios in love good job

imi pare rau ca s-a terminat, as fi vrut sa dureze o vesnicie :x

esti grozava si abia astept sa citesc si alte ficuri de ale tale rusinos in love

Te pup si gambate la idei si scris kiss a hug
Sus In jos
Crissu.♥
S-Class
S-Class
Crissu.♥

Merite deosebite : FullMetal Sakura - Pagina 9 J5fdba
Localizare Localizare : Nici eu nu mai stiu
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5281
Puncte : 5552
Reputatie Reputatie : 107
Hobby-uri Hobby-uri : tenis cu piciorul...
Stare de spirit Stare de spirit : Ca in prima zi dupa divort...

MesajSubiect: Re: FullMetal Sakura   FullMetal Sakura - Pagina 9 I_icon19Sam 26 Mai 2012, 09:42

ce tare !

a fost un sfarsit exceptional ,

il iubesc ,

wow , omusorule , ce e in capul tau ,

nu vezi ca trebuia sa ma anunti si pe mine ,.

de ce nu mi-ai spus si mie ,

astept un sezon 2 , te bat ,

bafta si pupici dulci
Sus In jos
SasuSaku2012
Academy Student
Academy Student
SasuSaku2012

Localizare Localizare : braila
Nr. mesaje Nr. mesaje : 20
Puncte : 20
Reputatie Reputatie : 0

MesajSubiect: Re: FullMetal Sakura   FullMetal Sakura - Pagina 9 I_icon19Mar 05 Iun 2012, 20:32

Super imi place la nebunie in love mai ales sfarsitul love =))=))
Sus In jos
Violence Vic
Chūnin
Chūnin
Violence Vic

Sex : feminin Varsta : 22
Localizare Localizare : Hell
Nr. mesaje Nr. mesaje : 556
Puncte : 627
Reputatie Reputatie : 21
Hobby-uri Hobby-uri : killin' chillin'
Stare de spirit Stare de spirit : wanna murder someone

MesajSubiect: Re: FullMetal Sakura   FullMetal Sakura - Pagina 9 I_icon19Joi 07 Iun 2012, 23:01

ce mia placut chiar azi a fost ziua mea si mia mai ridicat moralul ceasta poveste
Sus In jos
»ღ»Mary»ღ»
Genin
Genin
»ღ»Mary»ღ»

Localizare Localizare : Bucuresti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 65
Puncte : 68
Reputatie Reputatie : 1
Hobby-uri Hobby-uri : http://fanfic.a-evolution.com/

MesajSubiect: Re: FullMetal Sakura   FullMetal Sakura - Pagina 9 I_icon19Mar 14 Aug 2012, 12:34

buna,am citit si eu ficul tau si mi-a placut mult mult mult :X:xma bucur ca in final totul s-a terminat frm:X:Xfelicitari un fic cu adevarat grozav :X:X
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: FullMetal Sakura   FullMetal Sakura - Pagina 9 I_icon19

Sus In jos

FullMetal Sakura

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 9 din 9Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri SasuSaku :: Fan Fic-uri SasuSaku finalizate-