Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
That's our forum way!
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
Sex : Varsta : 74 Localizare : Nu e treaba ta Nr. mesaje : 1265 Puncte : 1442 Reputatie : 156
Subiect: Re: FullMetal Sakura Lun 26 Dec 2011, 23:09
lume ... imi pare foarte rau ca nu am ajuns mai repede cu next-ul dar mi-am lovit mana dreapta joia aceasta la sport si am fost prin spitale joi si nu am voie sa folosesc mana dreapta 7 zile ... ce Craciun vesel am avut si ce Revelion o sa m-ai am mana e pansata , invinetita tot ce vrei si abia astazi nu am m-ai avut dureri de imi vine sa tip si am profitat asa ca m-am apucat sa scriu capitolul 6 dar cu mana stanga mama mereu mi-a zis ca sunt o luptatoare pentru ca nu am plans de loc cand mi s-a intamplat accidentul si nici macar nu am facut mare caz cu asta la ora de sport ce sai faci ... am avut noroc ca nu a trebuit sa imi pun mana in ghips ... asta a fost noroc chior si in legatura cu next-ul ... daca nu mi sar fi intamplat asta as fi postat un capitol special de Craciun dar il voi pune poate chiar cand se termina vacanta dar tot vreau un capitol special de Craciun deci doar aveti rabdare INAINTE DE A POSTA CAPITOLUL 6 VREAU SA VA UREZ TUTUROR ''SARBATORI FERICITE'' SI SPER CA ATI AVUT UN CRACIUN FERICIT SI VA DORESC TOT CE E MAI BUN DIN LUME SA VI SE INTAMPLE VOUA (sper ca aveti niste sarbatori m-ai vesele decat ale mele)
Capitolul 6
Pana cand in fata lor a aparut Kakashi , iesind dintr-un nor de fum . Acesta statea in fata lor cu un zambet de copil care tocmai a facut o prostie . -Buna copii ! Ce mai faceti ? Naruto scancea din dinti de nervi . S-a ridicat repede in picioare si a inceput sa tipe : -Cum adica ''buna copii'' ! Ce mai facem ? Bine , stateam si te asteptam Kakashi-sensei ! De ce ai intarziat ? -Scuze , scuze ! Stiti ... Pe drum o pisica neagre mi-a taiat calea si a trebuit sa merg pe drumul cel lung . Naruto nu m-ai putea de nervi . Cu pumnul drept a vrut sa il loveasca pe Kakashi dar cineva i-a barat lovitura . Naruto nu si-a dat seama ce s-a intamplat . S-a uitat m-ai atent si a ramas socat . -S-Sakura ! Sakura era in fata lui Naruto , m-ai precis intre Kakashi si Naruto . Cu mana dreapta , cea din metal , Sakura i-a prins pumnul lui Naruto . Naruto s-a uitat m-ai atent , in ochii Sakurei si a observat ceva ce puteai vedea numai in ochii lui Sasuke . Ura nemarginita care o purta pentru Adevar era vizibila in ochii Sakurei . Aceasta ii strangea asa de tare pumnul lui Naruto incat oasele ii pocneau . Sakura parea ca nu depunea nici un efort . Naruto incerca sa isi scoata pumnul din stransoare dar era in zadar . Sakura , dandu-si seama de ce se intampla i-a dat repede drumul lui Naruto si si-a pus mana in fata ei , iar cu mana stanga incerca sa isi potoleasca mana din tremurat . Pupilele i s-au dilatat in timp ce isi privea mana din metal care tremura necontrolar . A inceput sa respire sacait . In mintea ei au trecut ca un fulger amintirile traite in timpul transmutarii umane . Dintr-o data a simtit o durere cumplita in abdomen care a obligat-o sa cada din picioare . Aceasta ar fi avut un impact dureros daca Naruto nu ar fi prins-o in brate . Naruto s-a pus in genunchi inca tinand-o pe Sakura in brate care acum ii tremura necontrolat corpul cu pupilele m-ai dilatate ca inainte . Respira foarte repede si bataile inimii se auzeau foarte clar . Naruto era foarte agitat , se putea citi asta pe chipul lui . Sasuke era acum langa Sakura incercand sa o linisteasca . Naruto si-a intors capul spre Kakashi si i-a zis aproape plangand : -Kakashi-sensei ! Fa ceva !!! -Linistiti-va ! Nu e prima data cand se intampla asa ceva . De la 15 ani se cam tot intampla asta dar nu va faceti griji . Loviti-o doar pe spate ca sa adoarma ! spune Ice care era si ea un pic speriata la inceput dar si-a schimbat repede atitudinea cand si-a dat seama ca nu e ceva grav , dand de inteles ca tine la Sakura . -Cum adica sa ne calmam !? a sarit Naruto cu gura . -Asculta aici blondule ! Daca ma gandesc bine o cunosc pe Sakura de cand s-a intamplat accidentul si ii stiu mai bine noile obiceiuri , sentimente , puncte sensibile . M-ai pe scurt pentru capul tau de blond , eu o cunosc mai bine decat voi ! Ai inteles ? zice Ice scoasa din fire . -Asa e Naruto ! Eu si Ice o cunoastem mai bine ! zice White incercand sa calmeze spiritele . -Bine ... zice Naruto ascultandule sfatul . Naruto isi indreapta privirea spre Sasuke privindu-l insistent . Sasuke da din cap in semn de afirmativ apoi o loveste usor pe spate pe Sakura care lesina imediat . Ochii ei s-au inchis ascunzand acea privire plina de teama . Corpul ei s-a oprit din tremurat iar respiratia si pulsul era normal . Naruto a expirat usurat si zambetul i-a aparut din nou pe buze . -Acum ... Kakashi-sensei . Spune-ne te rog ce doreai sa ne anunti ! a spus White linistita . -Este vorba de o misiune . Acum voi sunteti mari si m-ai puternici si ma gandesc ca va puteti descurca fara mine in aceasta misiune . In aceasta misiune trebuie sa eliminati 6 hoti ninja . Sa nu va imaginati ca va fi usor . Din potriva ! Ci va fi o lupta in care e posibil ca unul din voi sa piara ! a spus Kakashi serios . -Unde ii gasim ? a intrebat Sasuke care nu parea intimidat de ceea ce a zis Kakashi . Kakashi si-a bagat mana in ''ghiozdanul'' cu unelte ninja si a scos de acolo un pergament . In timp ce tinea pergamentul in mana o privea pe Sakura care statea in bratele lui Naruto zicea serios : -In acest pergament aveti toate informatiile de care aveti nevoie . Adica fara intrebari pentru ca raspunsul este acolo . Noroc in misiune ! A da ... sa aveti grija de Sakura ! si apoi dispare intr-un nor de fum , ramanand doar pergamentul pe iarba frageda . Sasuke , vazand ca Naruto nu a reactionat s-a ridicat usor de pe iarba frageda si a luat pergamentul in mana privindu-l cu o oare care curiozitate . A deschis pergamentul de culoare galbena si a inceput sa citeasca informatiile . Dupa cateva minute scurte , Sasuke inchide pergamentul si spune stand cu spatele la Naruto: -Mdaa ... Cum a zis Kakashi . Trebuie sa eliminam 6 hoti ninja care se afla intr-o padure ''aproape'' de Satul Nisipului . Ne va lua cam o zi sa ajungem acolo . Daca plecam acum vom ajunge maine pe la 8 dimineata . Asa ca mai bine am pleca ! apoi se indreapta catre cei doi si o ia pe Sakura in brate la fel ca pe o mireasa si apoi Sasuke m-ai adauga : -O voi duce eu pe Sakura ! -Dar de ce ? comenta Naruto . -Simplu idiotule ! Sigur tot drumul te vei certa cu Ice si din vina neatentiei tale o sa dai cu capul intr-un copac si chiar nu am chief sa te car si pe tine si pe Sakura . Ai inteles ? -Am inteles ... zice Naruto bosumflat . -Atunci sa mergem o data . Naruto da din cap in semn de afirmativ si dispare printre copaci impreuna cu White . Sasuke aude un marait si cand isi intoarce capul o vede pe Ice care avea un zambet si o privire perversa . Sasuke dorea sa o intrebe pe Ice de ce il priveste asa dar Ice a disparut si ea printre copaci . Acesta nu a comentat si a luat-o si el pe unde au luat-o ceilalti . In cateva secunde i-a ajuns pe ceilalti din urma . Chiar nu era surprins de ceea ce vedea . Ice si Naruto se certau si tipau asa de tare incat zburau ciorile din copaci . Sasuke se abtinea cu greu sa nu rada . -Dar de ce ? tipa Naruto . -Pentru ca esti prea blond ca sa intelegi idiotule , tipa si mai tare Ice . -Dar zi-mi o data !!! -Curiozitatea a mancat pisica si tacerea este de aur pentru urechile mele de tigru ! -Dar am avut destula rabdare . Zi o data ! -Sti ceva cap de peste ?! Cum a rezistat Sakura cu tine ?! -Simplu si cu grija ! Acum zi o data ca innebunesc !! gesticula Naruto . -Serios ! Iar eu turbez ! -Dar de ce nu zici ? -Tu ori esti idiot ori esti odiot ? -Alta varianta nu m-ai ai ? intreba Naruto cu o fata de clovn . Si asa au tinut-o incontinuare . Sasuke statea in spatele lor privindu-i nepasator dar in gandul lui era amuzat . Au trecut 6 ore de la plecare si Sakura nu s-a trezit iar Naruto si Ice inca se certau . Pe la 18:30 Sasuke a simtit o respiratie calda pe abdomen . Cand se uita la Sakura observa ca aceasta avea ochii pe jumatate deschisi . Aceasta m-ai clipeste de cateva ori pana se dezmeticeste apoi zice cu un zambet nevinovat pe buze : -Sasuke ... Iti multumesc ! Ma lasi te rog frumos jos ? Sasuke nu zice nimic si coboara pe sol punand-o pe Sakura usor jos . Aceasta isi aranjeaza un pic hainele pentru ca erau putin sifonate apoi dispare printre crengile copacilor , Sasuke urmand-o iar in cateva secunde fiind iar langa Naruto care daca m-ai continua mult asa va ajunge prada lui Ice care mai putin si turba de nervi si White care statea acum pe umarul Sakurei . Toti s-au salutat scurt si si-au continuat drumul . Timpul a trecut foarte repede si a venit noaptea iar ei nu s-au odihnit deloc , pana cand Sasuke se opreste si zice : -E tarziu si am face bine sa ne oprim aici pentru ca maine dimineata vom pleca la drum . Toti fac cum zice el si se aseaza pe iarba , Naruto scotand niste mancare pentru toti . Au terminat repede de mancat si intr-o ora toti au adormit . Dimineata toti au fost treziti de Sakura spunandu-le ca e tarziu si trebuie sa plece . L-a cat de repede au adormit l-a fel de repede au plecat . Drumul a fost l-a fel dar a fost m-ai liniste pentru ca Naruto si Ice erau prea obositi din vina certei de ieri pentru a o continua acum . Nu au mers mult pentru ca in maxim doua ore Sasuke i-a oprit si le-a zis : -Acesta e locul . Toti au inghitit in sec gandinduse ce ii asteapta . Nu s-au apucat ei bine de gandit pentru ca Ice s-a pus in pozitie de atac si striga cu putere : -In fata !!! Dupa ce aceste cuvinte au fot rostite in fata lor a avut loc o explozie destul de puternica incat sa distruga cativa copaci . Toti s-au pus in pozitie de garda , gata de atac . Puteau zari 6 hoti ninja care erau bine facuti cu arme care de care m-ai periculoase si toti erau barbati in toata firea . Si ei s-au pus in pozitie de atac iar apoi o liniste de mormant s-a lasat peste ei pana cand ... -una dintre imaginile amintite de Sakura in timpul transmutarii
dragilor ... imi pare rau pentru ca nu este reusit va rog sa ma iertati daca am cumva greseli de tastare ca restul stiu si eu ca mi-a iesit groaznic
Ultima editare efectuata de catre Aionista♥IVA in Vin 30 Dec 2011, 22:08, editata de 3 ori
Elly. Guardian Ninja
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucureşti. <3 Nr. mesaje : 2298 Puncte : 2572 Reputatie : 212
Subiect: Re: FullMetal Sakura Lun 26 Dec 2011, 23:29
Hei!
Insfarsit ai pus next
Pai..am vazut ca ai scris "m-ai" in loc de mai si "l-a" in loc de la. Sper ca a fost din neatentie si daca nu sa fi mai atenta pe viitor.
In rest capitolul este superb <3 Imi place muult Mai ales cum se cearta Naruto cu Ice
Abia astept next
Craciun fericit.. Si sper sa ti se vindece mana repede. :o3
Aionista♥IVA Jōnin
Sex : Varsta : 74 Localizare : Nu e treaba ta Nr. mesaje : 1265 Puncte : 1442 Reputatie : 156
Subiect: Re: FullMetal Sakura Lun 26 Dec 2011, 23:39
imi pare rau draga dar dupa cum am zis mai sus : ''imi pare foarte rau ca nu am ajuns mai repede cu next-ul dar mi-am lovit mana dreapta joia aceasta la sport si am fost prin spitale joi si nu am voie sa folosesc mana dreapta 7 zile ... ce Craciun vesel am avut si ce Revelion o sa m-ai am mana e pansata , invinetita tot ce vrei si abia astazi nu am m-ai avut dureri de imi vine sa tip si am profitat asa ca m-am apucat sa scriu capitolul 6 dar cu mana stanga '' si am mai zis ca : ''dragilor ... imi pare rau pentru ca nu este reusit va rog sa ma iertati daca am cumva greseli de tastare ca restul stiu si eu ca mi-a iesit groaznic '' daca nu ma credeti intrebati-o pe deiutza pentru ca ea a si vazut cum imi arata mana credeti-ma ... am facut tot ce am putut sper ca ma iertati cu drag Iva
Subiect: Re: FullMetal Sakura Lun 26 Dec 2011, 23:53
Iti multumesc ca m-ai anuntat Doamne, Naruto e de groaza il ador Saraca Sakura, mereu trebuie sa sufere Capitolul a fost superb M-ai uimit ca de obicei Deci astept next-ul, spor la scris Sarbatori fericite!
♀Squirrel♀ Special Jōnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Buzau Nr. mesaje : 1828 Puncte : 1975 Reputatie : 105 Hobby-uri : E multee :)) Stare de spirit : :-??
Subiect: Re: FullMetal Sakura Mar 27 Dec 2011, 00:08
Like <3 Like <3 Like <3 Imi place enorm, desi in unele locuri puteai inlocui dialogul cu naratiune, imi place. Multumesc anticipat ca m-ai anuntat, si astept next cu nerabdare
Subiect: Re: FullMetal Sakura Mar 27 Dec 2011, 00:21
Eii, pai avand in vedere situatia nu iti voi face capul calendar cu greselile, care apropo nu sunt deloc multe. Mi-a placut cum au evoluat lucrurile, mai ales ca ai reusit sa scoti la iveaal latura ascunsa a brunetului, felicitari! Asa, pai imi place in mare ce pot sa spun, chiar imi place. Conturezi bine ideea si faci ca fiecare actiune sa aiba ceva aparte...
Spor la scris in continuare, si multe multe idei pe viitor. Sa te faci bine repede Te pup de aici de departe .
choco^^
Sis` Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In tara pufarinelor ucigase =)) Nr. mesaje : 996 Puncte : 1121 Reputatie : 104 Hobby-uri : Mi-e lene sa le enumar =)) xD Stare de spirit : Nu sunt nici cum...=))
Subiect: Re: FullMetal Sakura Mar 27 Dec 2011, 10:46
Sincer, draga mea, ne asemanam foarte mult! Si eu sunt lovita la ambele maini, deoarece am cazut cu snowbord-ul! Stiu cum e sa fii toata bandajata si abia sa scrii! Capitolul acesta e foarte reusit...sa nu mai zici asa ceva! Astept next-ul!!!
Dee' Cola ღ Academy Student
Sex : Varsta : 25 Localizare : Nu cred că vrei să ști. ✘ acebook : - Nr. mesaje : 49 Puncte : 55 Reputatie : 4 Hobby-uri : My life Music ♬ ❥ Stare de spirit : Nu cred că te interesează, corect? ✔
Subiect: Re: FullMetal Sakura Mar 27 Dec 2011, 12:58
Ador ficul e genial Cel mai mult mi-a placut cand Naruto si Ice s-au certat Si pe bune :-w trebuia ca Naruto sa o prinda pe Sakura , hmm Sasuke ce facea se uita la ea ? :-w Oricum place place place place mult mult Ficul Si vreauuuuu : NEEEEEEEEEEEXTTT P.S. Sunt la verisoara mea IVA acasa care merge in cerc cantand un iepuras se legana pe o panza de castane (inventata de verisoara-mea) :))=)):))) pssss (remixul de la un elefant se legana pe o panza de paianjen ) Zbyeee
Niki Ichinose S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : I don't belong here Nr. mesaje : 3119 Puncte : 3457 Reputatie : 131 Stare de spirit : Momentan fericita
Subiect: Re: FullMetal Sakura Mar 27 Dec 2011, 13:18
cu mana lovita sau nu tot e fabulos imi place mult mersi ca mai anuntat si pupici
Vαмpιяє σƒ ℓσνє Academy Student
Sex : Varsta : 26 Localizare : The darkest corner of hell Nr. mesaje : 47 Puncte : 48 Reputatie : 3 Hobby-uri : . мυzιc . dαηcє . Stare de spirit : ~`Mai nebuna decat prevede legea [;D]
Subiect: Re: FullMetal Sakura Mar 27 Dec 2011, 13:58
Hei!
deci cum a spus s npetcu900 "cu mana lovita sau nu tot e fabulos" ajai?
s asteptam cu toti NEXTU care sper sal aduci repede
pupici bye'z
Cassis Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : ♥♥♥Inauntrul subconstientului tau♥♥♥ Nr. mesaje : 265 Puncte : 280 Reputatie : 10 Hobby-uri : Ascult muzica in majoritatea timpului... Stare de spirit : Crazy dar nu prea♥♥♥♥♥♥
Subiect: Re: FullMetal Sakura Mar 27 Dec 2011, 14:10
Merci ca m-ai anuntat! Capitolul este superb.... Naruto ca de obicei este Naruto!!! Saraca Sakura ... bine ca si-a revenit!! Astept next-ul pana la anu ca morr! Sarbatori fericite in continuare!! Te pup....Pa-pa
buteanlavi Genin
Sex : Varsta : 29 Localizare : Gherla acebook : https://www.facebook.com/butean.lavinia Nr. mesaje : 155 Puncte : 171 Reputatie : 6 Hobby-uri : chitara....pian si muzica Stare de spirit : Happy ^_^
Subiect: Re: FullMetal Sakura Mar 27 Dec 2011, 22:48
dupa cum am promis...ti-am citit si acest capitol si pot sa spun ca ai un fic foarte reusir.....Bravo...imi place foarte mult si te astept nu next-ul...vreau sa ma anunti cand il aduci....ok? te pup....FIGHTING ^_^
Dellz Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Hell acebook : Delia P. Nr. mesaje : 849 Puncte : 1052 Reputatie : 121 Hobby-uri : Slaying Stare de spirit : Are you stupid or something?
Subiect: Re: FullMetal Sakura Mier 28 Dec 2011, 00:39
Valeee` ia te uita esti celebra deja ce s amai!!! :>
No` da am citit si eu ficul tau cap-coada si chiar e frumos!
titlul ma duce iar la anime`ul Full Metal Panic, ma rog n`are legatura cu continutul dar ma rog!!
E frumos..Cum ti`au zis si altii sa te faci bine si sa scrii next!!
Mai pune putine sentimente si fii atenta la detalii si iese fic de nota 11! xD
Pa-Pa dear!*
Aionista♥IVA Jōnin
Subiect: Re: FullMetal Sakura Mier 28 Dec 2011, 02:56
nu am ce face asa ca ma apuc de next asa cum pot si eu sa ii multumiti deiutzei pentru ca ea a venit la mine acasa (cum a zis si in com) si ma rugat din inima sa pun next-ul ca altfel nu l-as fi pus azi P.S.: Deiutza , deiutza ... verisoara mea . Stiu si eu ca tu in timp ce stateai in fata calculatorului nu m-ai puteai de ras cand ma auzeai : Un iepuras , se legana , pe o panza de castane si pentru ca , nu se rupea , au m-ai chemat un iupuras pe ea . Doi iepurasi .... etc. Credeam ca te-ai obisnuit cu nebuna de Iva care viseaza noaptea Aionista
Capitolul 7
Pana cand Naruto a scos un kunai si a luat-o la fuga catre adversari dand de inteles ca a inceput lupta . Acesta in timp ce alerga catre ei a creat cateva clone care i-au atacat pe altii pe la spate . Sakura a vrut sa il ajute pe Naruto dar Sasuke a oprit-o spunandu-i ca e prea periculos pentru ea asa ca m-ai bine sta pe loc pana se termina totul . Dupa ce termina ce are de zis , Sasuke intra si el in lupta . Sakura nu putea crede ce i-a zis Sasuke si nu i-a picat prea bine dar l-a ascultat gandind ca poate are dreptate asa ca s-a dat m-ai inapoi . Pot recunoaste ca adversarii erau destul de buni si erau si in avantaj pentru ca erau 6 contra a 2 baieti , a unui tigru si a unui porumbel care se lupta si el foarte bine . Poate va intrebati cum poate lupta White . Ei bine si ea stie cateva tehnici pe care le-a invatat de la Sakura dar toate erau destul de simple . Ice se descurca foarte bine dar ea nu folosea tehnici de lupta , folosea doar puterea si agilitatea corpului . Naruto foloseste ca de fiecare data kunaiuri si clonele jutsu dar se descurca m-ai bine ca inainte , asta inseamna ca nu a stat degeaba in acesti 2 ani jumate . Iar Sasuke , se descurca foarte bine , l-a fel ca inainte dar totusi si-a m-ai imbunatatit tehnicile . Tot asa au continuat-o 20 de minute pana cand White a fost lovita de un shuriken care a aruncat-o cativa metri departare de locul luptei dar Sakura a prins-o la timp inainte de a face contact cu pamantul . Sakura , l-a cat de repede a prins-o la fel de repede a folosit medical jutsu si i-a tratat rana care nu era grava , dar pentru un porumbel putea fi fatala . Dupa ce a vindecat-o a pus-o in ''ghiozdanul'' cu unelte ninja care nu are deloc plin , avand destul loc incat sa intre acolo White . Dupa ce a terminat , Sakura a expirat usurata apoi s-a intors in locul unde se afla m-ai devreme . Cand s-a intors a avut surpriza de a vedea ca unul dintre adversari a fost eliminat dar surpriza si mai mare a fost sa o vada pe Ice plina de sange langa un copac . Sakurei nu ii venea sa creada ca Ice ar pierde asa usor pentru ca pana acum ea nu a pierdut in viata ei , castigand mereu . Aceasta s-a speriat destul de tare si a luat-o la fuga catre Ice si cand a ajuns langa ea , a observat ca avea 4 shurikenuri infipte in spate . Sakura a scos usor shurikenurile in timp ce o alinta pe Ice , spunandu-i ca totul va fi bine in timp ce ea plangea la fel ca un catel . Dupa ce le-a scos a folosit iar medical jutsu pentru ai vindeca ranile care erau un pic m-ai grave decat ale lui White . Dupa ce a terminat Ice a adormit imediat . Sakura a facut cateva semne cu mainile apoi a atins-o usor pe Ice , aceasta transformandu-se intr-o ... pisica . Pisica era la fel de alba si avea ochii verzi , la fel ca ochii Sakurei . A luat-o usor in brate apoi a pus-o tot langa White , avand destul loc . Dupa ce a terminat si asta si-a intors capul si a observat ca a m-ai fost eliminat un adversar ramanand in total 4 . Baietii se descurcau destul de bine dar si ei aveau cateva rani destul de grave . M-ai tarziu a m-ai fost ucis un adversar de catre Sasuke , acesta strapungandu-i inima cu katana sa , acum ramanand 3 . Sasuke , cum a scos katana din cadavru a fost incoltit impreuna cu Naruto de catre cei 3 adversari ramasi . Unul dintre adversari a aruncat cu o bomba de fum , fiind de ajuns pentru ai dezorienta pe Naruto si Sasuke . Imediat dupa ce fumul s-a raspandit s-au auzit cateva tipete si gemete de durere . Sakura era deja sub semnul intrebarii . Cand fumul a disparut Sakura a fost uimita sa ii zareasca pe Sasuke si Naruto plini de sange stand fara vlaga pe pamant , inconstienti . Unul dintre adversari a dat cu piciorul in cei doi , acum fiind la o distanta de aproximativ 20 m departare . Toti si-au intors capul catre Sakura iar unul dintre adversari cu parul roscat si ochii albastri a zis razand : -I-a uite ce avem aici . Se pare ca doar tu ai m-ai ramas de pe lista . -Sa o luam usor . Daca pe Uchiha si pe Kyuubi i-am eliminat asa usor , inseamna ca pe aceasta o omoram cu o singura lovitura ! spune altul care arata leit cu primul dand de inteles ca sunt gemeni . -Cum te numesti ? a intrebat ultimul care spre deosebire de cei doi avea ochii caprui . -Sakura . Sakura Haruno , spune Sakura care nu parea intimidata de cei 3 . Dupa ce rosteste aceste cuvinte isi da jos manusa care ii acoperea mana dreapta , dupa aceea ridicand usor materialul care acoperea piciorul stang , destul de mult incat sa observi ca este din metal . Adversarii , cand au vazut mana si piciorul au fost un pic socati dar nici ei nu s-au intimidat . A dat drumul materialului care ii acopera piciorul si s-a pus in pozitie de atac . In urmatorul moment Sakura a fugit cu putere catre cei 3 , gata sa ii loveasca cu un kunai , iar atunci cand a aruncat kunaiul cei 3 s-au ferit cu usurinta , dar ceea ce nu stiau este ca Sakura le-a pregatit un atac surpriza . Apoi aceasta a aparut in spatele unuia dintre adversari iar cu pumnul drept la lovit in spate cu putere , rupandu-i coloana vertebrala si a fost aruncat la 30 m departare , acesta murind pe loc . Cand s-a intors a observat cateva shurikenuri care se indreptau cu putere catre ea . Sakura a facut repede cateva semne cu mainile iar apoi cand shurikenurile au lovit-o s-a transformat intr-o buturuga . Cel care a trimis atacul a zis nervos si cu putere ''O clona !'' . Acesta a auzit din spate pasi care se auzeau din ce in ce m-ai clar . Atunci cand si-a dat seama ce se intampla a luat repede un kunai si cand s-a intors a vazut-o pe Sakura care tine-a in mana tot un kunai gata sa il loveasca dar adversarul i-a barat lovitura , apoi cu piciorul a lovit-o pe Sakura atat de tare incat aceasta s-a lovit brutal intr-un copac , scuipand sange . Rozalia isi zicea in gand : ''Firar ! Cred ca mi-am fisurat coloana . Ceva totusi nu inteleg ! Cum de Sasuke si Naruto au pierdut asa de usor impreuna cu White si Ice ? Ei sunt puternici si am observat totusi ca si-au dat foarte mult silinta incat uite in ce stare au ajuns ! Oare chiar asa puternici sunt tipii astia ?! M-ai bine m-as concentra la lupta pentru ca restul nu este foarte important .'' Dupa ce Sakura isi intrerupe gandurile vrea sa se ridice dar pica la loc scotand un tipat de durere si scuipand din nou sange dar mai mult ca data trecuta . Se uita in spate si observa un kunai care i-a strapuns spatele foarte adanc . Apoi si-a dat seama ca a fost prinsa in plasa . Sakura isi scoata hotarata kunaiul din rana ramanand in urma lui mult sange si un tipat de durere . Aceasta a aruncat cat de departe a putut acel kunai si s-a ridicat in picioare fiind gata pentru un nou atac . Rozalia fuge cu putere catre cei 2 ramasi care se aflau in mijlocul terenului . Cand a ajuns in drept cu ei acestia au disparut pur si simplu . Aceasta se uita dezorientata in jur dar nu ii putea zari . De-o data in stanga si in dreapta ei au aparut cate o franghie care au prins-o pe Sakura de cate o mana strangand-o cu putere , in asa fel incat sa nu scape si au tras-o cu putere intr-o parte si alta , incat mainile ei sa stea intinse . Celalalt capat al sforilor sunt legate de copaci . Sakura presimtea ca ceva nu este de bine . Din toate partile au aparut shurikenuri , kunaiuri si ace care se indreptau cu repeziciune catre ea . Aceasta a inchis ochii apoi a simtit o durere atat de mare incat credea ca acela este sfarsitul dar nu avea de gand sa se dea batuta . A tipat cu putere si gemea de durere dar nu vedeai nici macar o lacrima pe chipul ei angelic . Dupa ce toate uneltele ninja si-au ochit tinta in fata ei au aparut cei 2 ramasi si o priveau in batjocora . Cel roscat zice : -Nu credeam ca vei supravetui la acest atac ! Esti mult m-ai puternica decat ceilalti ! Dar totul are un sfarsit si pentru tine ! spune el in timp ce scoate o sabie cu care se pare ca avea de gand sa o strapunga . -Eu nu pierd asa de usor ! spune Sakura care aproape nu m-ai avea vlaga si ii privea cu un zambet si o privire smechera . Nimeni nu intelegea l-a ce se referea dar credeau ca e numai gura de ea . Aceasta ridica piciorul stang , cel din metal si loveste cu putere pamantul . Pamantul incepe sa se cutremure apoi cat ai clipi , in fata ei pamantul sa crapat vertical si s-a format o prapastie fara fund , acolo cazand unul dintre ei ramanand roscatul cu sabia . Sakura pentru a se asigura ca nu scapa cu piciorul drept loveste iar pamantul dar de data asta in asa fel incat toti copacii din dreapta sa cada in prapastie . Acuma Sakura stiind ca a m-ai scapat de unul a expirat usurata si si-a intors privirea catre cel ramas . Acesta o privea cu ura si si-a pregatit sabia dar inainte de a ataca a luat din buzunar niste ata , care parea din fier si se vedea foarte clar ca era ceva special . A facut cateva semne apoi ata se indrepta singura catre Sakura si i-a legat ambele picioare pentru ca sa nu m-ai aiba alte surprize . Sakura pentru un moment s-a speriat pentru ca nu m-ai stia ce sa faca dar in minte i-a venit o idee si apoi si-a schimbat chipul iar in unul smecher . Aceasta a observat ca celalalt capat al atei se afla la adversar si de acolo a pornit totul . Rozaliei i-a aparut ca prin magie in mana stanga o hartie bomba . Pe spatele bombei era un magnet subtire pe care il vedeai cu greu , aceasta fiind inventata de Sakura . I-a dat drumul bombei si singura s-a indreptat catre ata din fier care ii lega picioarele . Bomba cand a atins ata , a inceput sa coboara pana cand era aproape de ''sursa'' unde se afla o cantitate mare de fier si cand hotul si-a dat seama de ce se intampla si ca bomba se indreapta catre el acesta a sarit cu putere in spate , facand un salt de nota 10 dar la jumatatea sariturii bomba la ajuns si nu intelegea dece bomba inca il urmareste . dar privirea ii cade pe sulul de ata care se afla in buzunar . Acesta injura printre dinti dar acea injuratura a fost insotita de o bubuitura uriasa si m-ai tarziu de un tipat care a trezit toata padurea . Acesta a murit pe loc si in acelasi timp franghiile au disparut astfel Sakura cazand fara vlaga pe pamantul patat cu sange . Aceasta amintindusi de prietenii ei s-a ridicat in picioare clatinindu-se dar nu s-a lasat . Desi stia ca nu a folosit deloc chakra trebuia sa isi ajute prietenii . Dupa ce face cativa pasi isi aminteste ca misiunea e incheiata . In acel moment era foarte fericita dar si un zambet in acel moment era prea dureros . Dupa 10 minute ajunge in locul unde se aflau Naruto si Sasuke si i-a gasit la fel cum i-a lasat . Inainte de a m-ai face ceva se uita daca Ice si White se afla la locul lor si a avut surpriza sa ii gaseasca acolo lesinati . Sakurei nu ii venea sa creada ca dupa atatea tipete , bombe si sange ele nu au auzit si nu au reactionat . Trece peste asta si se indreapta catre cei doi . Nici macar nu si-a scos vre-un ac din rani . Totul a ramas la fel ca atunci cand era legata . Cand a ajuns in drept cu ei l-a luat pe Sasuke punandu-l pe umarul drept si pe Naruto , pe umarul stang apoi a pornit la drum . Avea ca destinatie o casa din apropiere care a zarit-o cand mergeau catre hoti . Pana a ajuns acolo i-a luat mai mult de 20 de minute pentru ca era destul de greu sa ii cara pe amandoi si pe langa ranile care erau si m-ai grele de suportat . Cand a ajuns la destinatie , cu piciorul stang a batut usor in usa si a asteptat cateva minute . Vazand ca nu ii raspunde nimeni a intrat usor in casa . Casa era simpla dar curata si avea ce era m-ai important . A mers ea un pic prin casa si si-a dat seama ca stapanii casei au parasit aceasta casa acum cateva zile asa ca putea sta linistita . Casa avea o baie , o camera si o bucatarie mica . Sakura s-a indreptat catre camera si i-a pus pe Sasuke si Naruto pe acelasi pat pentru ca era singurul din casa dar era un pic m-ai mare de doua persoane . Sakura le-a dat jos hainele ramanand amandoi in boxeri si a inceput sa le trateze ranile . Linistea era inlocuita cu cateva gemete de durere scoase din gura baietilor . Peste o ora a terminat si s-a dus in baie pentru asi scoate uneltele ninja inainte de a fi m-ai grav . Fiecare unealta ninja era insotita de un strigat de durere si de niste suspine . Ea nu a folosit medical jutsu , doar si-a pansat ranile pentru ca nu m-ai avea chakra si ce a m-ai ramas trebuia folosit daca se intampla ceva . A stat ea acolo un pic apoi a iesit din baie si a scos-o pe White si Ice din ''culcus '' si a transformat-o pe Ice in forma ei reala , adica tigru . Le-a pus usor pe covorul care se afla pe holul din fata camerei care unea cele 3 incaperi apoi Sakura s-a asezat langa cele doua asteptand sa se trezeasca cei doi baieti . Peste cateva ore bune Sasuke s-a trezit , acea ora fiind 19:30 . Acesta a deschis usor ochii si a ramas confuz pentru ca nu stia cum a ajuns in acea camera . S-a ridicat usor in fund stand inca in pat si cand a observat ca era doar in boxeri si era pansat a fost dus si m-ai mult in eroare . S-a uitat un pic prin camera si a observat ca avea un pat , un dulap mare si in dreapta lui se afla o usa de balcon iar dupa i-a se afla un balcon deshis care iti permitea sa vezi toata padurea . Dupa ce a terminat de ''inspectat'' camera isi intoarce capul in stanga si il vede pe Naruto care dormea . Acesta era si el pansat si avea tot numai boxeri si puteai observa cu usurinta ca amandoi sunt in aceiasi stare . Sasuke isi spune-a in gand : ''Unde e Sakura ? Ultimul lucru pe care mi-l amintesc a fost ca hotii ramasi au aruncat o bomba cu fum , ne-au atacat si am cazut impreuna cu Naruto fara vlaga lesinand pe loc si de Sakura chiar ca nu stiu ceva ! Aceasta casa am vazut-o inca o data atunci cand plecam catre hoti si era parasita . Eu mi-am dat seama pentru ca nu am simtit nici o miscare inauntru si dupa intuitie . Poate ne-a adus Sakura dar e imposibil pentru ca erau acei hoti si al naibii de sincer sa fiu ca mi-e frica sa fi patit ceva ! Si in ultimul rand ea nu ar avea curaj sa ne dezbrace si sa ne vindece pana la piele . Dintre toti baietii de noi doi chiar nu sar atinge dar de mine in nici un caz . M-ai bine imi inchei gandurile astea pentru ca voi afla eu cat de curand .'' Isi intoarce capul catre Naruto care tine-a strans in brate o perina si care avea un vis foarte frumos din cate se vedea pentru ca o visa pe Sakura . -Si eu te iubesc Sakura . Vrei sa fi sotia mea ? mormai Naruto foarte fericit . Pe Sasuke parca un val de nervi la acaparat iar in urma lui parca se simtea o urma de gelozie . Acesta i-a dat cu putere un pumn in cap lui Naruto vrand sa il trezeasca . -Nu m-ai da Sakura . Imi pare rau pentru ca am uitat de inelul de mireasa ! -Trezeste-te sau te dau jos din pat ! tipa nervos Sasuke . -Te rog nu ! Unde o sa dorm iubit-o ? Sasuke s-a enervat la culme si la impins din pat acesta cazand pe parchetul rece dar tot nu s-a trezit . -Fac ori ce doar iarta-ma ! spuse aproape plangand Naruto . Sasuke isi da ochii peste cap si cand coboara din pat pune piciorul drept pe abdomenul lui Naruto nepasandu-i daca se plange , dar spre uimirea lui Naruto il prinde de picior si spune : -Sakura , scoate-ti tocurile ! -SAKURA !!! Unde esti cand am nevoie de tine ? tipa disperat Sasuke . Val vartej intra Sakura pe usa speriata si ii intreaba ce sa intamplat . Sasuke cand o vede m-ai sa faca infart . Sasuke isi zicea in gand ca poate nu Sakura a facut toate astea . Isi revine repede si zice serios catre Sakura : -Naruto are chief de maritis asa ca ori il iei de mana ori plecati amandoi in lume ! Pe Sakura a bufnit-o rasul si imediat cum rasul ei cristalin a ajuns la urechile lui Naruto acesta s-a trezit tipand si nu stiu cum a facut de la tras pe Sasuke de picior si au ajuns intr-o pozitie nu tocmai frumoasa . Chiar atunci a intrat Ice si a zis amuzata si in bataie de joc : -Hei , hei ! Daca vreti sa faceti ceva interzis minorilor luati-va o camera de hotel , doar sa nu o face-ti in fata noastra ! Naruto nu a m-ai putut de nervi la fel ca Sasuke pe cand Sakura radea cu pofta . Iar Ice si-a continuat treaba : -Eu stiam ca sunte-ti sortiti unul pentru altul de cand am aflat ca vati sarutat ! -De unde sti ?! au zis cei doi simultan . Amandoi au fost siguri ca i-a zis Sakura asa ca si-au intors privirea catre i-a privind-o nervosi pe cand Sakura ofta cu mana dreapta in cap si putin rosie in obraji . Ice le raspunde apoi la intrebare : -Nu e vina Sakurei . Ma m-ai uit uneori cand Sakura doarme la toate amintirile ei si de acolo stiu totul . A da ... Si vreau sa va zic ca e curata asa ca ... spune Ice cu o privire perversa . Sakura se inroseste ca un rac si isi da ochii peste cap . Din priviri ii trimite-a fulgere . Sakura , incearca sa le i-a gandul de la asta baietilor care o priveau si ei un pic rosi in obraji si cu gura putin deschisa spunandu-le ca e tarziu si va trebui sa se culce pentru ca maine dimineata vor pleca la drum pentru ca misiunea e completa . Sasuke cand a auzit asta nu i-a venit sa creada si a vrut sa o intrebe ce sa intamplat dar a fost oprit de Naruto care a venit cu un nou motiv de cearta : -Sasuke , tu vei dormi in mijloc ! -Ba tu idiotule ! il contrazi-se Sasuke . -Tu ! -Tu ! Sakura neavand chief de cearta , cu mainile ii desparte pe amandoi punandu-le mana pe piept si ii inpinge usor , zicand calma : -Dorm eu in mijloc ! Baietii cand au auzit chiar ca au rosit la fata iar tot ce au putut zice a fost un ''Bine'' ragusit . Sakura le m-ai spune ca ei se vor schimba aici iar ea in baie , apoi iese pe usa lasandu-i singuri . Acestia fara a m-ai sta pe ganduri se imbraca dar chiar cand au ramas amandoi in chiloti intra Ice si zice cu fata ei perversa : -I-a uite ce avem aici ! Asculta-ti aici ! Sa nu va atinge-ti de Sakura si sa va tine-ti mainile acasa ! Vedeti ca eu si White suntem la usa si daca auzim ceva , nu cred ca trebuie sa zic ce sunte-ti morti ! Si sa purtati pe voi un maieu ! Ati inteles ? -Am inteles ! zic cei doi speriati . -A da ... Sasuke , daca vrei sa o iei pe Sakura de sotie grabeste-te ca ti-o i-a blondul inainte ! spune Ice amuzata . Naruto s-a enervat si a luat o perina aruncand cu ea in Ice dar aceasta o prinde in gura si zice smechera : -Multumesc ! Acum am pe ce sa dorm ! si inchide usa nevrand sa le auda comentariile . Acestia nu m-ai doreau sa deschida subiectul asa ca se imbraca repede ca nu cumva sa intre Sakura peste ei . Dupa ce s-au imbracat , peste cateva minute intra Sakura in camera pregatita . Baietii cand o vad m-ai sa lesine . Nici nu se m-ai mirau de ce le-a zis asta Ice . Nu le venea sa creada ca va trebui sa doarma cu ea . Avea pe ea un maieu alb care ii scotea in evidenta talia si sanii perfecti . M-ai purta niste pantaloni scurti de pija si strampti iar parul era liber . Era imbracata la fel ca in ziua in care baietii au fost pentru prima oara la ea acasa . Aceasta nu zice nimic si se pune in mijlocul patului acoperindu-se apoi . Naruto si Sasuke nu m-ai zic nimic si se pun si ei in pat langa Sakura , Sasuke stand in dreapta iar Naruto in stanga . Amandoi s-au pus cu spatele la Sakura stiind regulile spuse de Ice iar Sakura s-a pus cu spatele pe saltea , privind tavanul . La 3 dimineata Sasuke s-a trezit . Cand s-a intors a vazut ca Sakura nu m-ai era in pat . Acesta s-a speriat si s-a ridicat usor din pat . Dintr-o data aude o voce atat de frumoasa , calda care canta cu multa dragoste . Acea melodie nu a m-ai auzit-o dar canta superb . Se indreapta catre locul de unde se aude vocea dar cum isi intoarce capul spre balcon o vede pe Sakura care statea catarata cu funful pe balustrada , stand cu spatele la Sasuke . Adica daca cumva isi da drumu , in loc sa atinga cu picioarele balconul cade in gol . Sasuke s-a ascuns dupa perete si asculta cum canta parca vrajit . Canta cu pasiune . A stat el asa 40 de minute si nu si-a dat seama ca afara se face tot mai frig si ca e tot m-ai tarziu pana cand a auzit-o pe Sakura tusind apoi continandu-si cantecul . Sasuke s-a ridicat de langa perete si s-a indreptat catre Sakura . Acesta i-a pus mana pe umar iar rozalia a tresarit . Cand a vrut sa isi intoarca capul rana de la spate i s-a deschis un pic si din aceasta vina si-a pierdut echilibrul si era sa cada daca Sasuke nu ar fi prins-o de talie si ar fi tras-o inapoi . De data asta Sasuke a pus-o tot cu fundul pe balustrada dar cu fata spre el ca nu cumva sa cada . S-a uitat un pic la corpul ei si a observat ceva ce i-a dat de banuit . Desi stia regulile Sasuke si-a pus mana dreapta pe unul dintre picioarele ei , si el recunostea ca un pic cam sus dar trebuia sa vada ceva . A ciupit-o pe Sakura de picior si a tras-o de ceea ce se presupunea a fi pielea . Aceasta si-a lasat capul pe spate si a gemut de durere dar era si un pic rosie in obraji pentru ca Sasuke si-a pus mana un pic cam sus . Dupa ce a tras de respectiva piele si-a dat seama ca este ceea ce credea si el . Acea piele ce se presupunea era defapt un ciorap de culoarea pielii si sigur nici macar cea m-ai experimentata fata din lume cand e vorba de haine nu si-ar fi dat seama . Sasuke i-a dat jos ciorapii de la ambele picioare si a dat jos si ceea ce s-a aflat pe maini . Acum se uita m-ai atent si observa ca Sakura era toata pansata si chiar si prin pansament curgea ceva sange . Si-a dat seama ca si sub maieu era acelasi lucru deoarece maieul avea o mica pata de sange in spate . Acesta isi muta privirea catre Sakura care avea privirea in jos si firele de par ii acopereau chipul angelic . Sasuke ii inlatura usor firele de par si ii ridica capul cu doua degete . Aceasta isi tine-a ochii inchisi nevrand sa ii vada privirea lui Sasuke . Sasuke zice cu o voce m-ai calda si protectoare nevrand sa o sperie pe Sakura care parca ar crede ca acesta o sa ii dea o palma : -Sakura , deschide ochii ! Sakura face asa cum zice dar in privirea ei se putea citi teama . Sasuke isi i-a mana de pe piciorul Sakurei si o priveste cu un oarecare regret , mana fiind plina de sangele tinerei . Sasuke ofteaza si zice la fel de bland : -De ce ne ascunzi mie si lui Naruto ce ti s-a intamplat ? De ce iti este frica de mine ? Doar nu credeai ca o sa-ti dau o palma ?! -Nu cred ca este asa important ce mi s-a intamplat . Si ... nu stiam cum o sa reactionezi . -Nu m-ai vorbi asa ceva ! Eu si Naruto cum am putut impartasi totul nu tine asa ne poti spune tot noua ! Si nici o data sa nu iti m-ai fie frica de mine ! De exemplu melodia pe care ai cantat-o a fost superba si ai o voce minunata ! De ce ti asta ascuns ? -Pentru ca nu imi place sa ma asculta cineva cantand . Nu cant deloc bine . Acesta nu zice nimica ci doar ii zambeste . O ia in brate si o ridica un pic m-ai sus pentru ca Sakura sa ajunga sa isi puna capul pe umarul lui . Sasuke o tine-a de talie apoi ii sopteste ca este tarziu , este ranita si afara e foarte frig asa ca se vor pune la culcare si ca maine va afla el ce s-a intamplat si a m-ai zis sa nu isi faca griji daca patul va fi patat de sange pentru ca ii va explica el lui Naruto inainte sa tipe . Apoi fara a astepta un raspuns de la Sakura acesta se indreapta catre pat , o pune usor in mijloc si se aseaza langa ea apoi se acopera nevrand ca ranile Sakurei sa se deschida m-ai mult . Sakura se intoarce cu spatele la el si se ghemuieste pentru ca nu cumva sa raceasca . Sasuke isi indreapta capul catre urechea Sakurei si ii ureaza ''Noapte buna'' apoi se intoarce cu spatele la ea vazand ca nu ii raspunde dar atunci cand a inchis ochii a auzit raspunsul cel astepta , un ''Noapte buna'' . Acesta a zambit doar pentru el apoi a adormit asteptand sa plece catre Konoha . De dimineata baietii s-au trezit inainte-a Sakurei . Cred ca va intrebati cum a reactionat Naruto . Ei bine Sakura era plina de sange si Naruto m-ai sa tipe dar Sasuke l-a oprit la timp . Acestia s-au dus sa manance si l-a masa Ice le-a zis toata povestea de la cap la coada si le-a m-ai zis ca stie toate astea pentru ca iar a intrat in capul ei fiind curioasa ce se intampla . Nimeni nu au m-ai trezit-o pe Sakura pentru ca era m-ai bine sa nu depuna efort . Sasuke a s-a oferit sa o duca pe Sakura pana in Konoha . Cand au ajuns au mers prima data la Tsunade apoi au dus-o pe Sakura la spital . Dupa , toti s-au dus la ei acasa pentru a se odihni ramanand Ice si White cu Sakura .
- cum arata Ice transformata in pisica - melodia cantata de Sakura si ''compusa'' tot de ea
imi pare rau pentru greselile de tastare e greu cu mana stanga si ma si grabeam pentru ca am inceput la 18:00 si am scris incontinu pana la 03:00
Ultima editare efectuata de catre Aionista♥IVA in Sam 31 Dec 2011, 00:56, editata de 6 ori
Subiect: Re: FullMetal Sakura Mier 28 Dec 2011, 04:06
primaaa <3 Iti multumeeeesc ca m-ai anuntat Capitolul asta a fost Wow Chiar m-ai lasat fara cuvinte Sasuke, Sasuke..te-a lovit cupidon cu o sageata.. si se pare ca e infipta rau Naruto, ce sa mai zic A fost crima partea cu maritatul Tot fic-ul este superb, il ador, deci ME GUSTA. Spor la scris, astept next-ul
Subiect: Re: FullMetal Sakura Mier 28 Dec 2011, 09:16
Vaaaii, catai capitolul :)))
Scumpo, te felicit pemtru faptul ca scrii chiar daca ai mana lovita si mai ales capitole asa de mari. Sa stii ca mi-a placut mult, mai ales ca ai supus-o pe Sakura atator rani >:) Asaa, pai ce pot spune, ai mai avut cateva greseli de tastare si unele repetitii, insa in rest este destul de bine. Poate ar fi trebuit sa te axezi mai mult pe descrierea sentimentala, insa mie miia placut capitolul si asa. Astept cu nerabdare nextul. Spor la scris si multe idei in continuare.. Te-am pupacit dulce..
choco^^
Niki Ichinose S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : I don't belong here Nr. mesaje : 3119 Puncte : 3457 Reputatie : 131 Stare de spirit : Momentan fericita
Subiect: Re: FullMetal Sakura Mier 28 Dec 2011, 10:04
minunat , superb,super, misto, dragut, frumos ce pot spune altceva vreau next-ul
Sis` Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In tara pufarinelor ucigase =)) Nr. mesaje : 996 Puncte : 1121 Reputatie : 104 Hobby-uri : Mi-e lene sa le enumar =)) xD Stare de spirit : Nu sunt nici cum...=))
Subiect: Re: FullMetal Sakura Mier 28 Dec 2011, 10:30
Absolut superb!!!!!!!!!!! Nu mai am cuvinte. Ce trebui tu sa stii este doar ca esti incredibila! Next!
Vαмpιяє σƒ ℓσνє Academy Student
Sex : Varsta : 26 Localizare : The darkest corner of hell Nr. mesaje : 47 Puncte : 48 Reputatie : 3 Hobby-uri : . мυzιc . dαηcє . Stare de spirit : ~`Mai nebuna decat prevede legea [;D]
Subiect: Re: FullMetal Sakura Mier 28 Dec 2011, 11:06
Deci nu mai pot de ras mi-au dat lacrimile Vai, vai naruto ce vise mai ai ai bn astai naruto pe care al cunosc Si ma bucur ca sasu se indragosteste de saku App ms ca mai anuntat Spor la scris, s astept next-ul Pupici bye'z
buteanlavi Genin
Sex : Varsta : 29 Localizare : Gherla acebook : https://www.facebook.com/butean.lavinia Nr. mesaje : 155 Puncte : 171 Reputatie : 6 Hobby-uri : chitara....pian si muzica Stare de spirit : Happy ^_^
Subiect: Re: FullMetal Sakura Mier 28 Dec 2011, 12:13
Iva ai idee cat de mult mi-a placut acest capitol? Sa nu mai spui niciodata ca nu e un fic reusit pentru ca ma voi supara pe tine... Ai un fic bestial si il ador Vreau sa te felicit si te rog frumos sa ma anunti cand aduci next-ul....FIGHTING si spor la scris...te pupaces *:*
Cassis Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : ♥♥♥Inauntrul subconstientului tau♥♥♥ Nr. mesaje : 265 Puncte : 280 Reputatie : 10 Hobby-uri : Ascult muzica in majoritatea timpului... Stare de spirit : Crazy dar nu prea♥♥♥♥♥♥
Subiect: Re: FullMetal Sakura Mier 28 Dec 2011, 12:19
Hey!!! Multumesc ca m-ai anuntat si multumesc ca mi-ai ascultat sfatul!! Cat despre capitol este superb!!! Partea cu maritatul a fost geniala!!! Jos palaria in fata lui Iva!! Astept cu ardoare next-ul si speranta sa-l pui cat mai repede!!!! Cu drag....Carry
Aionista♥IVA Jōnin
Subiect: Re: FullMetal Sakura Mier 28 Dec 2011, 12:34
si eu care ziceam ca nu este un fic reusit aveam de gand sa il inchid si chiar nu glumesc daca nu mar fi oprit deiutza cred totusi ca nu il m-ai inchid va multumesc pentru ca imi cititi fic-ul o sa incerc sa pun cat de curand next-ul poate il pun in noaptea asta vad eu pentru ca stiu deja ce se va intampla in capitolul urmator dar va garantez ca voi pune capitolul urmator inainte de anul nou cu mult drag Iva care viseaza noaptea Aionista
Elly. Guardian Ninja
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucureşti. <3 Nr. mesaje : 2298 Puncte : 2572 Reputatie : 212
Subiect: Re: FullMetal Sakura Mier 28 Dec 2011, 12:36
Hei!
Mersi de anunt
Cata` capitolu..
Si mai ales ca este foarte reusit, superb
Se vede ca esti ambitioasa cu mana aia.. Si foarte curajoasa ^^ Te felicit. <3 Nu multi ar face asa :))
Mi-a placut extrem de mult capitolul intrucat a avut loc si o lupta si amuzament si momentul acela frumos cu Sasuke si Sakura <33 A fost perfect.
Abia astept capitolul urmator :o3
Bravo inca o data!
♀Squirrel♀ Special Jōnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Buzau Nr. mesaje : 1828 Puncte : 1975 Reputatie : 105 Hobby-uri : E multee :)) Stare de spirit : :-??
Subiect: Re: FullMetal Sakura Mier 28 Dec 2011, 14:25
Vai scumpa este mare, este frumos, are actiune si romantism...ce mai este perfect Imi place foarte mult si asa cum ti-am promis am ajuns la nect Revenind imi place foarte mult si abia astept nextul. Te iubesc maxin
Dee' Cola ღ Academy Student
Sex : Varsta : 25 Localizare : Nu cred că vrei să ști. ✘ acebook : - Nr. mesaje : 49 Puncte : 55 Reputatie : 4 Hobby-uri : My life Music ♬ ❥ Stare de spirit : Nu cred că te interesează, corect? ✔
Subiect: Re: FullMetal Sakura Mier 28 Dec 2011, 15:52
Superb capitolul e genial , mia placut foarte mult Partea cu Naruto a fost bestiala am murit de ras :)) asa-i Naruto un narod :)) hmm Am vazut ca Sakura si Sasuke se apropie Foarte reusit capitolul il ador :D Si vreau Next :o3 :o3 !!!!! Te-am pupacit Zbye