Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Too broken to fix? - Pagina 4 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Too broken to fix? - Pagina 4 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Too broken to fix?

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 14  Urmatorul

Va place acest fic?
Da, este frumos.
Too broken to fix? - Pagina 4 I_vote_lcap100%Too broken to fix? - Pagina 4 I_vote_rcap
 100% [ 18 ]
Destul de dragut, dar se putea si mai bine.
Too broken to fix? - Pagina 4 I_vote_lcap0%Too broken to fix? - Pagina 4 I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
Nu, nu chiar.
Too broken to fix? - Pagina 4 I_vote_lcap0%Too broken to fix? - Pagina 4 I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
Total voturi : 18

Sondaj inchis

AutorMesaj
Katherine Pierce
Special Jōnin
Special Jōnin
Katherine Pierce

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : În spatele tău!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1626
Puncte : 1840
Reputatie Reputatie : 118
Hobby-uri Hobby-uri : Vorbitul 24/24 h.
Stare de spirit Stare de spirit : Depinde cum mă găseşti.

Too broken to fix? - Pagina 4 Empty
MesajSubiect: Re: Too broken to fix?   Too broken to fix? - Pagina 4 I_icon19Sam 02 Iun 2012, 12:10

Buna Liss!

Cine era? Cine era?
Off Doamne, mereu ai stiut sa ne lasi in suspans!
De data asta sper sa aduci next-uletzul mai repejor...
Ma bucur mult ca totusi l-ai adus si pe asta. Initial am crezut ca o sa il inchizi.
Merci ca m-ai anuntat, sper sa o faci si in continuare.
Pai, nu te mai retin, asa ca iti mai spun doar... NEXT!

Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Too broken to fix?   Too broken to fix? - Pagina 4 I_icon19Sam 02 Iun 2012, 19:21

Offf...
Cat de nesy pot sa fiu!
Mi-ai trimis mesajul de mult dar eu... sad
Wow...sarca Sakura,
Prin cate trece din vina acelei intamplari...
Si Ino nu isi putea tine gura!
Cred ca acea persoana e Sasuke sau Naruto...?
Dabea astept nextu'l,
Zbye!
Sus In jos
SasukeloveSakura20
Genin
Genin
SasukeloveSakura20

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Campina
Nr. mesaje Nr. mesaje : 53
Puncte : 56
Reputatie Reputatie : 1
Hobby-uri Hobby-uri : Ador sa compun fanficuri despre Sasuke si Sakura , si chiar pot spune ca ma pricep la scris:D::P
Stare de spirit Stare de spirit : Energica , shi foooarte vesele

MesajSubiect: Re: Too broken to fix?   Too broken to fix? - Pagina 4 I_icon19Sam 16 Iun 2012, 18:40

Heiii
Ficul tau este EXTRAORDINAR..il adorr:X:X
Vreau Next-ul cat mai repedee!
Anunta-ma si pe mine cand aparee!
Te pwp! kiss
Sus In jos
Andreea Sch ♛
Sennin
Sennin
Andreea Sch ♛

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : .
acebook acebook : Facebook
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2598
Puncte : 3358
Reputatie Reputatie : 573

MesajSubiect: Re: Too broken to fix?   Too broken to fix? - Pagina 4 I_icon19Vin 22 Iun 2012, 16:12

Hellau, my darling a hug
Nu pot sa cred ca nu am mai trecut pe la acest fic, oh God cat de proasta sunt. Imi vine sa ma bat singura.
Serios, fic-ul e super frumos, e geniala ideea, descrierea e superba, iar caracterul Sakurei imi place chiar daca e rece si distanta fata de ceilalti. Mi-a placut scena cu Sasuke si Sakura din spital, perversii lough dar am adorat si capitolul in care Sakura a marturisit "preotului" ceea ce o chinuia.
Seriously ? Vrei sa renunti si acum? Sa nu te prind, toti vrem next, cel putin eu abia astept sa vad ce ii va zice Sasuke, avand in vedere ca el stie ca ea nu este o ... mna, se vede ca amandoi au sentimente unul fata de altul chiar daca nu isi dau seama. Si nu uita ca fic-urile tale sunt in top pentru mine, pune next si fa-ma fericita a hug
Sus In jos
VMVDD ♛
Sennin
Sennin
VMVDD ♛

Localizare Localizare : -
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1587
Puncte : 2106
Reputatie Reputatie : 340

MesajSubiect: Re: Too broken to fix?   Too broken to fix? - Pagina 4 I_icon19Sam 23 Iun 2012, 03:21

Hei, am venit si eu cu next-ul dupa ceva timp. Ii multumesc pentru inspiratie dragutei care mi-a dat ideea, astept sa se simta lough kiss
Nu mai spun nimic, doar ca imi e foarte somn, e aproape 4 dimineata si nu stiu cat de reusit e capitolul asta.
Lectura placuta in love

Capitolul 8

Sasuke Pov:

Cearta lor s-a terminat destul de repede, asta daca a fost o cearta. Fetele sunt ciudate, mai ales felul in care se ataca una pe cealalta cu vorbe. La baieti e diferit, de multe ori, impulsurile si nervoitatea detin controlul, rezultand o bataie. Credeam ca Sakura o sa o bata pe Ino, sincer. Reactia ei m-a lasat cu gura deschisa, nu o stiam asa calma si stapana pe sine, mai ales de cand am aflat...ce am aflat.

Nu imi pasa de Sakura, dar imi pare rau pentru ce i s-a intamplat, nu doresc asta nimanui, dar cand am auzit-o vorbind cu respiratia taiata si gafaind din cauza plansului, m-a facut sa vreau sa ma ocup personal de tipul ala, nu stiu de ce, poate din cauza ca ma simt oarecum vinovat, daca nu plecam, poate nu se ajungea la asta, mai mult ca sigur ne trimitea pe toti trei in misiune. Cum dr..u a putut Tsunade sa o trimita singura..

Ca tot veni vorba de Tsunade, nici macar nu i-am spus adevarul. Tot ce stie e ca Sakura e devastata de moartea parintilor sai, dar banuieste mai mult. Chiar daca am fost credibil, stie ca mai e si altceva. De ce nu i-am spus, nu stiu..Sakura s-ar fi suparat daca ar afla ca i-as fi spus si lui Hokage, s-ar supara si daca ar sti ca eu stiu. Pana la urma, poate sa afle, mie imi e indiferent daca vorbeste sau nu cu mine..Ce nu inteleg, este ce Dumnezeu caut eu afara, in ploaie, asteptand un argument care sa ii raspunda la intrebare.

Am venit dupa ea, m-a intrebat ce vreau...buna intrebare. Ce vreau? Pentru prima data, am ramas fara argumente, fara niciun cuvant. Intoarcerea mea a fost cea mai proasta alegere, cel mai nenorocit lucru. Nu trebuia sa fac prostia asta, nici nu vreau sa stiu ce mi se intampla acum. Trebuie sa o urasc, sa devina in ochii mei fetita acea enervanta. Cu Ino nu am nici o problema, am scapat deja de ea, daca nu ma insel, a ajuns la ea acasa, dar de ce nu pot sa fac asta si cu Sakura?

- Ridica-te, o sa racesti, iar maine plecam in misiune. Spun in timp ce o prind de brat si o trag dupa mine undeva la adapost, era deja uda din cap pana in picioare.

Tremura din toate incheieturile, avand mainile incrucisate la piept. Nu ma privea, se uita la cimentul de sub picioarele noastre fara sa scoata o vorba, ma enerveaza felul in care se comporta, ma enerveaza ca nu mai e cum era inainte..sunt atat de confuz! Imi dau jos hanoracul si il pun pe umerii ei, facand-o sa tresara si sa isi atinteasca ochii asupra mea. Uimirea i se citea pe fata, dar mai era ceva. De cand m-am intors, singurul fel in care ma privea era indiferent si rece, dar acum..e ceva ciudat.

Ma incanta faptul ca nu ma mai priveste cu ura, m-a facut chiar sa schitez un zambet. Doar cand ma gandesc ca ea m-a iubit..dar de ce, numai ea stie. Care a fost motivul, nu am facut decat sa ma comport urat si sa incerc sa o indepartez. Oare isi mai aminteste..motivul pentru care m-a iubit? Felul in care ma privea, atata caldura, ochii ii sclipeau de fericire, iar acum..acum sclipesc din cauza lacrimilor ramase pe sub ploape.

Sakura Pov:

Ce dr..u se intampla cu mine? E atat de aproape, dar...nu destul. Frica, a disparut. Sunt nervoasa, dar nu in felul ala, sunt nervoasa datorita prezentei lui, ma nelinisteste...ma emotioneaza. Zambeste, dar nu pot sa citesc nimic din privirea lui, nu stiu ce gandeste. Pana acum cinci minute nu il vroiam nici la 100 de metri de mine, dar acum totul este diferit.

Pana acum, am incercat sa ingrop acea amintire, sa scap de ea, sa ma inchid in propria mea lume si sa ma comport ca si cum nu ar fi existat, dar este o parte din mine, trebuie sa accept ca este acolo si sa merg mai departe. Usor de zis, greu de facut...Doar sa ma gandesc la vreun contact cu Sasuke sau oricare alt baiat, precum un sarut sau imbratisari, iar acele imagini blestemate imi vin in minte.

Inchid ochii si ma gandesc la cum ar fi sa ma sarute un baiat, atat de subtil gingas..totul este inlocuit imediat de atingerile si saruturile violente, precum si de vocea groasa care imi striga numele in mod repetat in timp ce hainele imi erau rupte. Ii vad din nou chipul, acei ochi cenusii, atat de seducatori si vicleni, zambetul care ii forma mici gropite in obraji, parul negru si rebel, era frumos, la inceput ma simteam putin euforica in preajma lui, cum s-ar simti orice fata in compania unui baiat frumos,dar ce a facut..

Putea sa aiba orice fata pe tava, dar a ales un copil de 14 ani..un nenorocit cu o minte bolnava, care merita omorat incet si dureros. Deschid ochii, incercand sa elimin toate imaginile, daca fac asta si in viata reala, imaginile vor reveni? Daca il sarut pe Sasuke acum..o sa imi apara din nou chipul lui, asa o sa ma bantuie toata viata? Pana acum nu am incercat, nu m-am gandit niciodata sa confrunt problema. Cand eram mica, imi era frica de intuneric, iar ca sa scap de frica, am stat in bezna sa vad ca nu o sa patesc nimic.

Acum ar trebui sa fac acelasi lucru, sa scap de frica asta, dar nu pot sa sar pur si simplu pe el..nu pot nici sa ii zic : „Sasuke, stii..am fost violata si imi e frica sa ma apropii de vreun baiat pentru ca de fiecare data il vad pe violator, ma lasi sa te sarut sa vad daca mai am traume?” Nu sunt in stare sa fac asta, mai ales ca ar fi ciudat, suntem coechipieri..colegi, iar Sasuke nu m-a suportat niciodata..deci..Orice gand am avut cu el, trebuie eliminat. Imi sterg lacrimile de pe obraji si imi dau hanoracul jos, intinzandu-l spre el. Ma privea ciudat, oftand sonor.

- Ia-l, nu imi e f-frig. Frumos, adevarul e ca dardaiam, iar el stia asta. Cred ca ce m-a dat de gol a fost maxilarul care tremura ca toti dra..i.

Ma pune sa ma imbrac cu el, dar il refuz. Acum era furios, i se citea usor pe fata. Face un pas spre mine, iar eu fac unul in spate, comportandu-ma de parca ar fi gata sa ma loveasca.

- Ce naiba e cu tine, nu o sa te mananc. Te sperii si daca se apropie cineva de tine, daca nenorocitul ala te-a violat, nu inseamna ca eu o sa.. Vocea i se stinge rapid si nu apuca sa termine fraza.

Nu stiam cum sa reactionez, el a stiut in tot timpul asta..De unde stie? Fara sa ii spun nimic, ma indepartez cat mai repede, sperand sa ramana pe loc. Imi era rusine, nici o replica nu era nici pe aproape potrivita sa ii spun, ma simteam atat de prost, speram sa nu mai dau niciodata ochii cu el.Ajung repede acasa si constat ca nu e in urma mea. Daca o sa mai spuna cuiva? Ajung in camera unde era intuneric, iar cand apas pe intrerupator, becul explodeaza. Exact de asta aveam nevoie, sa stau sa montez becuri.

Ma indrept spre usa, iar cand am vrut sa ies din camera, am fost trasa de mana, iar usa s-a inchis. Tot ce vedeam erau ochii rosii, asa ca mi-am dat usor seama cine e, probabil de asta si-a activat sharinganul. A venit din nou, eram putin socata, nu inteleg motivul pentru care a venit. Nu are cum sa ii pese,doar e Sasuke. Chiar si asa, stie totul,deci una in plus nu o sa cauzeze mai mult rau. Trebuie sa imi infrunt fricile, ei bine, asta e momentul.

Cu o mica ezitare, ma apropii de el, pana cand eram despartiti de cativa centimetri.Nu stiu ce era in capul meu si mai mult ca sigur acum o sa ma creada nebuna, pana si eu ma cred nebuna, dar.. Se intamplase,il sarutasem, iar eu asteptam ca temerile mele sa se adevereasca.Si iata-le, dupa mai putin de cateva secunde, tot ce mi se intamplase se contura din nou in mintea mea,facandu-ma sa ma despart de el.

- Imi pare rau, eu..Nu apuc sa termin fraza pentru ca de data asta,Sasuke ma...saruta. Uitasem de tot, numai el mai ramasese in mintea mea,dar nu a durat mult timp, mi se intampla ca prima data.

Am vrut sa ma opresc, sa il imping, dar in ciuda a ce simteam, corpul nu imi raspundea la nici o comanda. Desi ma chinuiam singura, nu vroiam ca el sa se opreasca. Tremuram, imi era frica, dar nu puteam sa ii pun capat, nu vroiam. Nu ma gandeam la principii, la mine, la ce o sa se intample, la nimic. Vroiam doar sa continue, iar asta se intampla. Eram in pat, nu eram sigura ce haine mai purtam, iar Sasuke era peste mine.

- De ce esti aici? Vorbele mi-au scapat rapid printre buze, nici nu stiu cand am gandit aceasta intrebare, nu eram sigura nici daca am spus-o eu.

- Pentru ca stiu ca asta o sa te ajute sa treci pese acea noapte. O sa te fac sa uiti tot ce se va intampla in seara asta, iar maine iti vei aminti doar ca frica a disparut. El vrea ca eu sa uit, dar eu nu..Si nu inteleg..

- De ce? Glasul imi era ragusit si tremurand. Ii simteam degetele plimbandu-se pe obrazul meu, imediat si buzele sale peste ale mele.
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Too broken to fix?   Too broken to fix? - Pagina 4 I_icon19Sam 23 Iun 2012, 06:41

Na...ca acuma nu am ajuns tarziu...imi place la nebunie si totusi Sasuke asta chiar nu isi poate da seama ce simte pentru Sakura...s-au si-a dat seama cand a vrut sa o ajute? well? awesome right? Vreau neaparat nextu'l altfel fac infarct aici! puppy eyes
Sus In jos
Layla
Legend
Legend
Layla

Nr. mesaje Nr. mesaje : 2588
Puncte : 3481
Reputatie Reputatie : 380

MesajSubiect: Re: Too broken to fix?   Too broken to fix? - Pagina 4 I_icon19Sam 23 Iun 2012, 09:15

Buna dimineata, Superb capitol si ma bucur ca ai adus intr-un final capitolul. Ma simt putin confuza, insa ma intreb daca se iubesc sau nu? Hmm cred ca da, insa vreau rapid continuarea . Spor la scris si multe idei:*
Sus In jos
curcubeu in alb si negru
Genin
Genin
curcubeu in alb si negru

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Iasi
Nr. mesaje Nr. mesaje : 201
Puncte : 207
Reputatie Reputatie : 3
Stare de spirit Stare de spirit : happy :)

MesajSubiect: Re: Too broken to fix?   Too broken to fix? - Pagina 4 I_icon19Sam 23 Iun 2012, 09:19

Ce ma bucur ca ai adus capitolul happy2
Mi-a placut la nebunie
Nu pot intelege cu pot descrie asa bine sentmentele personajelor in love .Ai un adevarat dar
Mai acut sa ma simt ca si cum si eu participam la toata actiunea a hug
Next repede puppy eyes
Sus In jos
Andreea Sch ♛
Sennin
Sennin
Andreea Sch ♛

MesajSubiect: Re: Too broken to fix?   Too broken to fix? - Pagina 4 I_icon19Sam 23 Iun 2012, 10:23

Hallau, my darling a hug
Oh God, ce capitol superb, nu ma asteptam s ail pui atat de repede. A fost atat de sentimental, imi pare foarte rau pentru Sakura.... a ramas cu traume puternice, ofofof. M-a uimit Sasuke, nu credeam ca ar putea sa faca asta. Ehehe, deci ii pasa de ea, stiam eu.
Mi-e teama putin, pentru ca eu cred ca el o va ajuta sa uite, iar dupa o sa fie din nou ce erau si inainte sa faca pasul acesta, right?
Honey, eu astept next-ul, sper sa vina cat mai repede. Bafta si vacanta placuta a hug
Sus In jos
Niki Ichinose
S-Class
S-Class
Niki Ichinose

Localizare Localizare : I don't belong here
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3119
Puncte : 3457
Reputatie Reputatie : 131
Stare de spirit Stare de spirit : Momentan fericita

MesajSubiect: Re: Too broken to fix?   Too broken to fix? - Pagina 4 I_icon19Sam 23 Iun 2012, 10:26

Hey Hey! Buna draga! Deci nu am cuvinte (si nu numai pentru ca dorm pe mine) . Capitolul a fost asa de romantic (HUG) SI frumos! Il iubesc ..putin mai mult ca pe tine :>happy Si Sasuke era suparat ca Sakura nu il mai iubea sau ce? (HEHE) Cam ata am avut de zis acum ma duc pentru ca am muulte mesaje de citit rusinos
Sus In jos
Demi
Genin
Genin
Demi

Localizare Localizare : unde se astepta lumea mai putin
Nr. mesaje Nr. mesaje : 107
Puncte : 121
Reputatie Reputatie : 10
Hobby-uri Hobby-uri : asta spune tot: https://www.youtube.com/watch?v=CFFzZBJYMgk&feature=youtu.be
Stare de spirit Stare de spirit : Just fine

MesajSubiect: Re: Too broken to fix?   Too broken to fix? - Pagina 4 I_icon19Sam 23 Iun 2012, 20:05

deci superb, chiar ai un adevarat talent pentru scris si asta se vede in fiecare capitol. deci atat de romantic, atata actiune, atata suspans incat atunci cand sa terminat am cazut si de pe scaun ( teoretic vorbind ), dar sincer e bestial. repede cu next :* spor la scris
Sus In jos
Renésmee
Legend
Legend
Renésmee

Localizare Localizare : prin jur ...
acebook acebook : Renesmee
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2168
Puncte : 2451
Reputatie Reputatie : 179
Hobby-uri Hobby-uri : Fotografia
Stare de spirit Stare de spirit : Visatoare

MesajSubiect: Re: Too broken to fix?   Too broken to fix? - Pagina 4 I_icon19Dum 24 Iun 2012, 00:35

Buna,
In primul rand iti multumesc ca m-ai anuntat! :X
Cu siguranta stii cum sa faci ca sa ne uimesti de fiecare data. Descrierea ta este impecabila si asta nu inseamna decat ca ficul tau este superb. Deci chiar il iubesc!:X Pe el si pe tine :*
Phh Doamne, un sarut? :X Si cum planuieste el sa o faca sa uite? Eu am ceva in minte da .. Too broken to fix? - Pagina 4 268890 Ce dulce e Sasuke :X
Nu prea am dispozitia necesara sa las un comentariu si totusi... Astept next-ul. Spor la scris si la idei! ^^ Too broken to fix? - Pagina 4 208323
Sus In jos
Jenni
Genin
Genin
Jenni

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : ღIn a place where madness is eating on bread ღ
acebook acebook : Roxana
Nr. mesaje Nr. mesaje : 157
Puncte : 174
Reputatie Reputatie : 13
Stare de spirit Stare de spirit : ♫I forget the pain taking perfect drug called happiness ♫

MesajSubiect: Re: Too broken to fix?   Too broken to fix? - Pagina 4 I_icon19Dum 24 Iun 2012, 16:48

Doar lacrimi mi-au adus capitolele tale sad Nu stiu ce persoana normala ar zice ca lacrimile de tristete, as putea spune, sunt bune. Noroc ca nu ma consider o persoana prea normala rusinos O sa crezi ca am innebunit, insa as mai plange o data pentru capitolele astea puppy eyes O crede el ce-o vrea, insa se vede ca o iubeste... Doar ca inca nu si-a dat seama waiting A fost atat de dulce in ultimele parti... Iar ea atat de confuza ;;) Cat vreau un next la povestea asta in love Sunt curioasa daca s-a intamplat pan' la urma sau nu rusinos
Sus In jos
Katherine Pierce
Special Jōnin
Special Jōnin
Katherine Pierce

Localizare Localizare : În spatele tău!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1626
Puncte : 1840
Reputatie Reputatie : 118
Hobby-uri Hobby-uri : Vorbitul 24/24 h.
Stare de spirit Stare de spirit : Depinde cum mă găseşti.

MesajSubiect: Re: Too broken to fix?   Too broken to fix? - Pagina 4 I_icon19Mar 26 Iun 2012, 09:51

Buna Liss!

Uite-ma si pe mine ajunsa la next, cam tarziu dar asta e.... Vacantza asta ma prinde doar pe afara la prieteni.
Iti multumesc mult ca m-ai anuntat, sper sa o faci si in continuare. Acum, revenind la capitol...
A fost superb scumpo, nu am cuvinte! Sasuke oare tine la ea sau e doar asa... o noapte?
Eu sper sa fie mai mult de atat.
Ok, pai, mai multe ce sa spun? Doar un Zbye si Next!

Sus In jos
Methera
S-Class
S-Class
Methera

Merite deosebite :
Too broken to fix? - Pagina 4 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 109
Localizare Localizare : Regatul de Nord al Iadului.
acebook acebook : Andreea Drăgan
Nr. mesaje Nr. mesaje : 7624
Puncte : 8016
Reputatie Reputatie : 256
Hobby-uri Hobby-uri : Ficuri şi cărţi.
Stare de spirit Stare de spirit : L.

MesajSubiect: Re: Too broken to fix?   Too broken to fix? - Pagina 4 I_icon19Mar 26 Iun 2012, 18:01

Buna a hug
o.O Am avut ce citii :x NU-mi vine sa cred.. sincer :| Sasuke vrea s-o faca sa uite culcandu-se cu ea>? :( Nu-mi convine.. intr-un fel... :| adica ea o sa uite.. asta..
Si Sasuke, inseamna ca tine la ea daca doreste sa o faca sa uite toata intamplarea aia :| dar nu stiu si daca o iubeste.
Astept capitolul urmator cu sufletul la gura asa ca, spor la scris :-*
Sus In jos
JoaquiN
Sensei
Sensei
JoaquiN

acebook acebook : https://www.facebook.com/lexx.ltk
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1300
Puncte : 1642
Reputatie Reputatie : 194
Stare de spirit Stare de spirit : Fomista

MesajSubiect: Re: Too broken to fix?   Too broken to fix? - Pagina 4 I_icon19Mier 27 Iun 2012, 19:41

Hei hei dap !
Ajung si eu cu o oarecare intarziere, dar totusi ajung.
Ei bine, chiar imi place ceea ce se petrece pe aici. Totul prinde un contur foarte frumos, magic. Sunt chiar foarte curioasa sa vad cum o va face Sasuke sa uite... Sper ca Sakura sa nu mai sufere... Si... sper ca ei doi sa fie impreuna.
Abia astept sa vad cu ce ne mai uimesti, deci astept next-ul. in love
Spor la scris si la idei in love

Kiss & Hug kiss a hug

LexX^^
Sus In jos
VMVDD ♛
Sennin
Sennin
VMVDD ♛

Localizare Localizare : -
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1587
Puncte : 2106
Reputatie Reputatie : 340

MesajSubiect: Re: Too broken to fix?   Too broken to fix? - Pagina 4 I_icon19Joi 28 Iun 2012, 02:54

Am ajuns si cu capitolul asta, e 2:51 si eu nu pot sa dorm, macar asta sa fac lough Sper sa va placa capitolul asta, urmatorul o sa vina destul de repede kiss
Lectura placuta! :)

Capitolul 9

Sakura Pov:

Urechile imi erau infundate, asa imi puteam auzi clar respiratia, o senzatie destul de ciudata. Liniste, era atat de bine. Eram constienta de faptul ca abia m-am trezit, dar aveam o dorinta arzatoare sa ma arunc din nou in bratele somnului si sa stau cuibarita acolo inca cateva ore. Incerc sa imi conving corpul sa se miste, sa ma ridic, dar nu raspunde la nici o comanda, asta era lucrarea subconstientului meu. Oftez si reusesc intr-un final, sprijinindu-ma in maini.

Deschid usor ochii si imi indrept privirea spre geam. Totul era neclar, ca si cum m-as chinui sa vad printr-o ceata deasa, dar imaginea devenea din ce in ce mai clara, iar durerea usor simtita in ploape disparea si ea. Singura stare care a ramas neclintita, era somnolenta. Imi ridic mainile in aer si ma intind, oftand din nou, de data asta mai zgomotos. Ma uit in jos, eram doar in lenjerie intima, ciudat. Inainte iubeam sa dorm asa, camera mea a fost mereu prea calduroasa, dar am incetat pentru ca Tsunade mai trimitea persoane sa ma trezeasca dimineata.

Mintea imi e putin incetosata, nici nu stiu cand am ajuns acasa aseara. Trebuia sa ma duc acasa la Sasuke, dar nu tin minte daca am fost sau nu. Ma indrept spre baie, trebuia sa fac un dus revigorant, aveam nevoie ca de aer, nu imi dau seama ce e cu mine, sunt atat de molesita. Dau drumul apei si ma bag sub dus. De fiecare data, apa e nepotrivita. Ba prea rece, ba prea fierbinte, de data asta era rece, extrem de rece. Bun. Am reusit sa ma trezesc, acum trebuia sa imi fac bagajul.

Imi bag in rucsac cateva haine si ce mai aveam nevoie, iar ceva de mancare o sa iau in drum spre iesire. M-am imbracat repede, era putin cam tarziu, deci nu prea aveam timp de pierdut. Ce mi-a luat mai mult, a fost sa ma aranjez cat de cat, inainte sa termin, aveam niste cearcane imense, dar acum sunt aproape invizibile. Cand m-am aplecat sa iau rucsacul, sub pat, era un fel de lantisor barbatesc, negru din metal, lung, cu cateva margele dreptungiulare departate.

Stiam sigur ca il mai vazusem undeva,imi parea cunoscut, probabil a fost al tatei. Nu am mai umblat de mult prin camera, poate nu l-am vazut cand am mai facut curat, mai mult ca sigur i-a cazut cand a intrat in camera mea. Il pun la gat si ies pe usa, in cateva minute aveam sa ajung la locul intanlirii. Astazi ma simteam bine, fara griji, in afara unui sentiment de nostalgie care a aparut de cand m-am gandit la tata, de atunci mi se tot deruleaza amintiri, par atat de recente, ca si cum s-ar fi petrecut ieri.

Cu toate astea, eram fericita. Ciudat, dar nu ma temeam de locul in care plecam si de cel pe care o sa il vad. Acea amintire, parea un vis urat, indepartat. Siguranta pe care o simteam, avea legatura si cu faptul ca nu mergeam singura, stiam ca Naruto o sa ma protejeze daca e nevoie, chiar si Sasuke. Suntem colegi, prieteni, dar nu cred ca o sa mai am nevoie, imi pot purta singura de grija.

- Scuze pentru intarziere. Reusesc sa scot vorbele un pic cam greu, alergasem ceva timp pentru a ajunge mai devreme. Amandoi ma priveau, iar Naruto imi oferea un zambet larg, facandu-ma si pe mine sa scot unul.

Sasuke nu zambea, doar privea, dar de data asta, era ceva ciudat in privirea lui. Peste cateva secunde, isi duce discret mana la gat, parca cautand ceva. Ce intoarce si incepe sa mearga, tipic lui. Asta este baiatul care m-a cucerit in copilarie. Cum? Facand nimic. Indiferenta lui ma atragea, de fiecare data cand ma privea mai mult de o secunda, cautam ceva de care sa ma sprijin. Acum, mi se pare straniu, nu ma mai atinge nimic, nu a mai ramas niciun sentiment.

Mergeam si noi in urma lui, nu ne-am obosit sa il prindem din urma. Era o distanta de un metru sau doi, iar Sasuke era cel care mai micsora pasul pentru a ajunge in rand cu mine si Naruto. Dupa cateva minute de mers si linite, Naruto a inceput sa se planga ca facem pe dadacele si ca meritam misiuni mult mai importante. As vrea sa spun ca nu ma asteptam, dar stiam ca o sa comenteze, el mereu are ceva de spus in legatura cu orice.

- Nu e asa de rau, eu iubesc copii. Spun in timp ce ii zambesc. Nu stiu ce imi venise sa spun asta, chiar nu stiu.

- Nu e adevarat, tu urasti copiii. Ai bate unul cu orice ocazie. Incepuse sa rada, iar eu faceam la fel, spunea adevarul.

- Ai dreptate, nu ii suport, dar imi place sa spun ca ii iubesc. Cred ca sunt sigura persoana care uraste copiii.

Am mers cateva ore bune, drumul era destul de lung. Nu era obligatorie o data de sosire, asa ca puteam intarzia cu o zi, chiar doua. Nimeni nu mai spunea nimic, discutiile mici pe care le aveam, erau mai mult intre mine si Naruto, Sasuke raspundea mai greu la inceput, dar pe parcurs, ne-a demonstrat ca stie sa soializeze. Am hotarat sa ne ducem la un hotel, aveam nevoie de odihna si de somn intr-un pat adevarat, nu pe pamant, sub vreun copac, ingropati in gandaci.

Ne-am cumparat niste mancare proaspata si ne-am gasit un loc. Eu si Sasuke am asteptat sa se prepare mancarea, iar Naruto a insistat sa ia el camerele pentru ca stie sa negocieze si nu stiu ce a mai spus el. Eram prea obosita sa ma cert, chiar daca stiam ca o sa faca o prostie. Inevitabilul s-a produs imediat, in loc sa ia camere separate, a luat apartament in care erau doua camere. Pentru mine nu era nici o problema, aveam camera mea, dar ei vor dormi amandoi intr-un pat, nu tocmai mare.

Au inceptut sa se certe, inca putin si se luau la bataie. Iau cheia si ii iau de mana pe amandoi, tragandu-I dupa mine. O morala scurta a fost de ajuns sa ii potolesc, acum ma pot odihni in pace. Cat timp Sasuke s-a dus la baie, eu mi-am scos hainele din rucsac. Usa se deschide, iar din celalalt dormitor vine Naruto cu o expresie sinistra si un tub de crema in mana. Se apropie de usa baii si incepe sa dea pe jos si sa o intinda exact in fata usii. Se ridica si se arunca in pat langa mine. Stiam ce o sa se intample, de aceea am vrut sa ma ridic si sa sterg de pe jos pentru a evita o noua cearta, dar a trebuit sa ma lupt cu Naruto care ma trantea in pat de fiecare data cand ma ridicam.

Usa baii se aude, nu am avut timp sa spun nimic, doar sa intorc capul si sa il vad pe Sasuke dezechilibrandu-se si cazand jos, in fund. Incercam sa ma abtin, era rosu la fata si enervat, iar blondul, care e blond si la minte, era trantit in pat, inecandu-se in hohote de ras. Cat mai serioasa posibil, ma ridic si ma indrept spre Sasuke, cu intentia de a-l ajuta, dar inainte sa ii dau mana, alunec si eu, cazand langa el. Hohotele de ras deveneau mai zgomotoase, nici eu nu ma mai abtineam, chiar daca aveam nervi, pana si Sasuke radea.

- Sasuke, tu chiar..razi? Trebuie sa spun, nu stiam ca ai atatia dinti. Naruto avea dreptate, el chiar radea, cred ca e prima data in viata facand asta si imi taia respiratia, zambetul il facea atat de frumos.

Machiaj si Haine/Par (Coada impletita, in cazul de fata: roz)
Too broken to fix? - Pagina 4 Xqcf8h
Sus In jos
Methera
S-Class
S-Class
Methera

Merite deosebite :
Too broken to fix? - Pagina 4 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 109
Localizare Localizare : Regatul de Nord al Iadului.
acebook acebook : Andreea Drăgan
Nr. mesaje Nr. mesaje : 7624
Puncte : 8016
Reputatie Reputatie : 256
Hobby-uri Hobby-uri : Ficuri şi cărţi.
Stare de spirit Stare de spirit : L.

MesajSubiect: Re: Too broken to fix?   Too broken to fix? - Pagina 4 I_icon19Joi 28 Iun 2012, 08:30

Bunaaa a hug
Multumesc de anunt.
O.o Sasuke.. ti-ai uitat lantisorul la ea in camera? O.o
Si, ei doi au facut-o nu? :( Nu-mi place :))))) Voiam sa stie si Sakura ca ei au facut.. s*x.. :|
Este posibila o sarcina? ;;) Daca da, eu de abia astept :)))))
Pune urmatorul capitol puppy eyes
Spor la scris :-*
Sus In jos
Jenni
Genin
Genin
Jenni

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : ღIn a place where madness is eating on bread ღ
acebook acebook : Roxana
Nr. mesaje Nr. mesaje : 157
Puncte : 174
Reputatie Reputatie : 13
Stare de spirit Stare de spirit : ♫I forget the pain taking perfect drug called happiness ♫

MesajSubiect: Re: Too broken to fix?   Too broken to fix? - Pagina 4 I_icon19Joi 28 Iun 2012, 09:14

Lissa, tu chiar... ne vei aduce next-ul repede? puppy eyes Un next luuung si mifific (se poate altfel? hmm..realy? ) in care sa ne luminezi mintile in legatura cu ce se intampla cu Sakura? Mai mult ca sigur Sasuke e de vina, i-a facut el ceva... waiting Imi pare chiar rau pentru ea, cu siguranta a fost o noapte de vis pe care din pacate nu si-o aminteste crying Nici macar nu mai tinea minte daca a fost la Sasuke in seara precedenta (din cate am inteles eu rusinos ) Insa el stie, dar nu ii va spune? Off... Te rog adu repede next-ul! very sad Sunt atat de dornica dupa el, ca dupa ciocolata! in love
Acum, lasand viitorul la o parte, next-ul m-a cam lasat in ceata, ceva in genul celei de la inceputul capitolului. Dar, lasand si asta la o parte... Bun, deci fazele cu Naruto au fost cireasa de pe tort rolling on the floor (am eu cirese, cine vine cu cele necesare pentru tort? well? awesome right? ).
Merci de anunt in love Ne citim cat de curand, sper... kiss
Sus In jos
Demi
Genin
Genin
Demi

Localizare Localizare : unde se astepta lumea mai putin
Nr. mesaje Nr. mesaje : 107
Puncte : 121
Reputatie Reputatie : 10
Hobby-uri Hobby-uri : asta spune tot: https://www.youtube.com/watch?v=CFFzZBJYMgk&feature=youtu.be
Stare de spirit Stare de spirit : Just fine

MesajSubiect: Re: Too broken to fix?   Too broken to fix? - Pagina 4 I_icon19Joi 28 Iun 2012, 10:54

bun bun bun :X iubesc tot ce ai scris :X totul e minunat, dar nu cred ca vor dormi naruto si sasuke in acelasi pat >:) si cred ca stitit toti la ce ma refer. ms ca mai anuntat si sper sa ma mai anunti. spor la scris :*
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Too broken to fix?   Too broken to fix? - Pagina 4 I_icon19Joi 28 Iun 2012, 11:24

Buna Too broken to fix? - Pagina 4 78717
Stii ce simt acum? Too broken to fix? - Pagina 4 2873859802Ma simt ca o pr**** ca nu am trecut pe la ficul tau inainte si mereu sunt o intarziata >.<" Am ratat atat de muult, dar niciodata nu este prea tarziu Too broken to fix? - Pagina 4 301723 Nu imi vine sa cred prin ce a trecut Sakura Too broken to fix? - Pagina 4 138742 Ham, si-a uitat lantisorul la ea in camera :)) Funny. Sa inteleg ca au facut-o Too broken to fix? - Pagina 4 962758 ->Deja gandesc prea departe Too broken to fix? - Pagina 4 268890 <- Asi vrea sa vad si ceva din perspectiva lui Sas'ke, macar sa stiu daca este mandru de ce a facut. Poate ca este mai bine ca i-a blocat, sa zic asa, acele amintiri urate. Too broken to fix? - Pagina 4 1425538829 Chiar vreau sa vad ce ne pregatesti pentru urmatorul capitol.
Spor la scris si multa imaginatie. Too broken to fix? - Pagina 4 78717
Sus In jos
Niki Ichinose
S-Class
S-Class
Niki Ichinose

Localizare Localizare : I don't belong here
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3119
Puncte : 3457
Reputatie Reputatie : 131
Stare de spirit Stare de spirit : Momentan fericita

MesajSubiect: Re: Too broken to fix?   Too broken to fix? - Pagina 4 I_icon19Joi 28 Iun 2012, 12:30

Doamne... waiting

Cum am putut ajunge asa traziu? huh?

De ce nu isi mai aminteste Sakura? can\'t see !!!

Al cui e lantul?(HEHE)

Sasuke are atatia dinti? rolling on the floor

Prea geniala faza what?lol!

Ma bucur ca in sfarsit se inteleg si ei macar putin mai bine.... happy2

Momentan nu s-au luat la bataie deci.... rusinos

E bine :>happy

Sunt cu ochii pe tine pentru ca ne-ai promis next rapid deci we party !!

Astept next ;;)

Te pup dolshe kiss

Si sper sa ma anunti good

Sus In jos
Andreea Sch ♛
Sennin
Sennin
Andreea Sch ♛

MesajSubiect: Re: Too broken to fix?   Too broken to fix? - Pagina 4 I_icon19Joi 28 Iun 2012, 12:37

Hellau, my darling a hug
Nu-i corect pentru ca eu am fost prima, eu l-am citit fix dupa ce l-ai postat de pe telefon hmm...?! Eu trebuia sa comentez prima, fir-ar.
In legatura cu capitolul. Mi-a placut atat de mult. Fazele cu Naruto m-au amuzat copios, iar cazatura celor doi, Sasuke si Sakura a fost wow lough A fost deasemene ciudat ca Sasuke s-a implicat... a ras.. un prim pasa, right? lough
Vaiiii, si eu urasc copii mici, sunt atat de ... mnu stiu, dar nu ii suport. Thanks mom ca nu mi-ai facut un fratior mai mic lough
Well, de ce toata lumea are insomnii? Eu abia la ora 4 ma culc, mda, i can't sleep, but it's okai i have a smartphone. I can read all the night.
Hmm, eu vreau next-ul, so bafta in continuare a hug
Sus In jos
Layla
Legend
Legend
Layla

Nr. mesaje Nr. mesaje : 2588
Puncte : 3481
Reputatie Reputatie : 380

MesajSubiect: Re: Too broken to fix?   Too broken to fix? - Pagina 4 I_icon19Joi 28 Iun 2012, 14:09

Hei scumpa mea:*
Multumesc ca m-ai anuntat:*.. Imi place capitolul.. Sasuke razand? Progres uimitor:))
Imi place capitolul, si astept continuarea. SPor la scris si multe idei.. te pup:*
Sus In jos
curcubeu in alb si negru
Genin
Genin
curcubeu in alb si negru

Nr. mesaje Nr. mesaje : 201
Puncte : 207
Reputatie Reputatie : 3
Stare de spirit Stare de spirit : happy :)

MesajSubiect: Re: Too broken to fix?   Too broken to fix? - Pagina 4 I_icon19Joi 28 Iun 2012, 17:12

Mersi pentru Mp
Sasuke rade happy2 sa srie cineva in calendar
Sakura nu e singura careia nu ii plac copii mici nici eu nu-i prea agreez
Sunt curioasa sa aflu motivul pentru care Sakura nu isi aminteste nimic am eu o ipoteza dar nu stiu daca e corecta think
Si nu uita ai zis ca aduci next repede heh
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Too broken to fix?   Too broken to fix? - Pagina 4 I_icon19

Sus In jos

Too broken to fix?

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 4 din 14Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 14  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri SasuSaku :: Fan Fic-uri SasuSaku blocate-