| Legat de tema actuala... Actualizari | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Ambriel Malphas Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Roman acebook : Alexandra Elena Nr. mesaje : 1447 Puncte : 1767 Reputatie : 270
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Mier 12 Iun 2013, 20:27 | |
| Mhr. -_-'' Mie imi placea mai mult cel vechi. Ma rog, speram sa fie de la forumul gratuit. ;) |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Mier 12 Iun 2013, 22:38 | |
| probabil maine , dupa examen o sa ii acord putina atentie si o sa incerc sa ii schimb culoarea. imi place noua casuta, are multe functii si e mobila. nici culoarea nu ma deranjeaza foarte tare. exista reglaje la laptopuri/ecrane de luminozitate. nu trebuie sa stea toate super deschise la luminozitate :) |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Vin 14 Iun 2013, 16:23 | |
| Am schimbat backgroundul de la casuta de postare. De asemenea pentru ca ati fost cuminti si rabdatori v-am adaugat si un slide de poze pe pagina principala. Sper sa va placa |
|
| |
maudlin S-Class
Sex : Varsta : 88 Localizare : ??? Nr. mesaje : 2816 Puncte : 3352 Reputatie : 362
| |
| |
Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Vin 14 Iun 2013, 20:12 | |
| Şi mie îmi place slide-ul cu pozele, foarte frumoase!! Acum e mult mai bine cu căsuţa asta nouă! |
|
| |
Simon Says Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Craiova Nr. mesaje : 1380 Puncte : 1693 Reputatie : 149 Hobby-uri : I love to go out with my friends, to have fun, to listent to music, to draw and so on Stare de spirit : always HAPPY :D:
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Vin 14 Iun 2013, 20:19 | |
| Ehh, chiar nu m-am putut abtine si am trecut si eu pe aici . Ce pot spune, chiar imi place mult casuta mai ales ca imediat ce fac emoticon-ul imi si apare, ceea ce e foarte tare Plus ca sunt insfarsit mai multe culori si nu va mai trebui sa caut pe net, mai multe nunate . Sincer chiar daca nu m-am obisnuit cu noua casuta, mi se pare mult mai tare decat cealalata Lots of love from Lola |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Sam 22 Iun 2013, 20:57 | |
| Am facut o categorie noua unde voi pune din cand in cand programe bune care sa va ajute cu problemele calculatorului/laptopului vostru. Sper sa va fie util ce gasiti pe acolo. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|
| |
Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Sam 22 Iun 2013, 21:00 | |
| Cred că am văzut categoria printre primii şi chiar acum vreau să downloadez câteceva din ce ne-ai recomandat. Mulţumiiim! |
|
| |
Yin Sennin
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Sam 22 Iun 2013, 21:34 | |
| Mi se pare o idee foarte bună, chiar interesantă. |
|
| |
Ambriel Malphas Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Roman acebook : Alexandra Elena Nr. mesaje : 1447 Puncte : 1767 Reputatie : 270
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Vin 28 Iun 2013, 17:55 | |
| Sincer, nu-mi prea plac pozele de la slide-uri [sau cum se cheama] . Nu te supara pe mine, e doar o parere: nu pot fi schimbate, cu niste imagini mai frumoase? Daca da, sunt dispusa sa caut niste imagini cu adevarat faine, pe care sa le folosesti. |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Vin 28 Iun 2013, 18:49 | |
| Poti sa cauti si sa imi dai un mesaj privat cu ele. O sa decid apoi daca o sa le pun sau nu :) |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Dum 18 Aug 2013, 13:54 | |
| Am mai adaugat un nou gen de muzica in colectia noastra de pe forum. Este vorba despre Drum'n Bass. Nu stiu cati sunt fani dar poate sunt mai multi decat cred eu :) |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Mar 27 Aug 2013, 13:11 | |
| |
|
| |
Ax München S-Class
Sex : Varsta : 23 Localizare : Aici. acebook : Ax München Nr. mesaje : 2636 Puncte : 3266 Reputatie : 272
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Mar 27 Aug 2013, 13:21 | |
| Din punctul meu de vedere, arata bine. <3 Imi place cum apar, desi acea margine cam sare in ochi. Eu una as vrea sa nu le scoti, mie chiar imi plac, mai ales ca nu am mai vazut astfel de emoticoane. <3
|
|
| |
Ineffable. S-Class
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Mar 27 Aug 2013, 13:49 | |
| Drăgălăşenia lor acoperă acele margini albe. C: Eu zic să le laşi. :) |
|
| |
Yin Sennin
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Dum 08 Sept 2013, 16:19 | |
| Țin să vă spun că tema actuală este atât de frumoasă, te înviorează odată ce intri pe forum. Bună treabă. <33 |
|
| |
Andreea Sch ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : . acebook : Facebook Nr. mesaje : 2598 Puncte : 3358 Reputatie : 573
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Dum 08 Sept 2013, 17:12 | |
| Mie mi se pare aiurea |
|
| |
R∆IN Sensei
Sex : Varsta : 26 Localizare : Ploieşti Nr. mesaje : 1803 Puncte : 2244 Reputatie : 343 Hobby-uri : -
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Dum 08 Sept 2013, 17:31 | |
| Imi place imaginea de la 'membri conectati'; este destul de cute. Insa banner-ul nu imi place si nici chestia asta cu frunze *habar nu am cum se numeste*. Iese prea mult in evidenta.
Meh, punctul meu de vedere. Pana cand se vor tine imaginile? |
|
| |
Crystal Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 5170 Puncte : 8264 Reputatie : 1725
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Lun 09 Sept 2013, 10:52 | |
| Am mai "îmblânzit" puțin fundalul. Sper să fie în regulă acum. Cât despre imaginea de sus, mulți sunt încântați de ea. Oricum, cei nemulțumiți sunt rugați să propună altele. Poate găsim ceva care să fie pe placul tuturor. |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Mar 10 Sept 2013, 09:59 | |
| Dupa multe insistente si certuri, v-am creat in sfarsit categoria de Filme. De fapt, e o subcategorie la categoria Discutii libere. Deci intrati la Discutii libere si o veti gasi! |
|
| |
Andreea Sch ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : . acebook : Facebook Nr. mesaje : 2598 Puncte : 3358 Reputatie : 573
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Joi 12 Sept 2013, 22:29 | |
| Super dragut, Mihai, draga. |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Joi 19 Sept 2013, 18:49 | |
| O scurta reorganizare la concursuri, de acum concursurile v-or fi premiate cu medalii si nu cu ranguri. Rangurile s-au scos in mare parte in afara de cele ale Criticilor si Graficienilor. S-a scos de asemenea si grupul membrilor Premianti. Toate medaliile de la concursurile castigate v-or fi afisate in bara de profil pe forum, imediat sub "Respectarea Regulilor:" . . . si v-or mai urma mici actualizari. Desen [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Dragobete [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Scriitori - Poezie, Ficuri si One Shout [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Hallow [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Vara [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Iarna [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]GFX & Refill ... [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Semnatura.. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Postatorii [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Mel. saptamanii [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
| |
Hanazawa Rin Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Targoviste. acebook : Hanazawa Rin Nr. mesaje : 825 Puncte : 1007 Reputatie : 122 Hobby-uri : Reading, Dancing, Writing. Stare de spirit : Where's the point?I'm bored anyway...
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Joi 19 Sept 2013, 19:49 | |
| Si noi, cei care am avut rangul de "Scriitor", nu primim nicio medalie? Adica ne-am chinuit atat sa castigam concursurile alea si acum am ramas cu nimic? |
|
| |
Lauren Wandowski Sennin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Târgovişte, Dâmbovița acebook : Alexandra Paun Nr. mesaje : 1459 Puncte : 1644 Reputatie : 145 Hobby-uri : Reading, dancing, writing.
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Joi 19 Sept 2013, 20:05 | |
| Și eu susțin părerea lui Rinnie. Nu contează neapărat faptul că nu avem nicio medalie, cât contează modul în care forumul își demonstrează nepăsarea față de membrii care au încercat să evolueze și să câștige fel de fel de concursuri pentru a deveni scriitori. Nu urmăresc să atac/să enervez pe nimeni, vreau doar ca lucrurile să se desfășoare corect pentru a avea membrii cât mai mulțumiți. Sunt convinsă că nu numai eu și Rinnie suntem deranjate de această situație, doar că alții nu vor să spună... |
|
| |
Lucifer's white aηgel Sennin
Merite deosebite : Sex : acebook : n-avem. Nr. mesaje : 5754 Puncte : 7492 Reputatie : 1153
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Joi 19 Sept 2013, 21:34 | |
| Ce concursuri aţi câştigat? |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari | |
| |
|
| |
| Legat de tema actuala... Actualizari | |
|