| Legat de tema actuala... Actualizari | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Arcade Shodai Hokage
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Mier 13 Iun 2012, 14:26 | |
| pai e o poza veche a forumului. am mai avut-o ca si logo, eu tot ce am facut a fost sa-i adaug: - " i'm still there with you " - " sasu.forumgratuit.ro " |
|
| |
Andrușka Special Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In your heart acebook : Suntem o familie saraca nu ne permitem :))
Nr. mesaje : 1833 Puncte : 2090 Reputatie : 50 Hobby-uri : MULTE!
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Joi 14 Iun 2012, 00:16 | |
| Aaa, da aia din 2009 imi amintesc forumul de prima oara de cand l-am vazut prima oara, dar prima oara am plecat ca am uitat numele forumului, iar dupa ca m-am suparatat dintr-un motiv :) |
|
| |
Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Mier 20 Iun 2012, 21:54 | |
| Sal'tare maimuticilor! Nu va fost dor di mini stiu asta Imi place mult noua tema, desi abia acum pot spune asta :)) |
|
| |
Niki Ichinose S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : I don't belong here Nr. mesaje : 3119 Puncte : 3457 Reputatie : 131 Stare de spirit : Momentan fericita
| |
| |
Arcade Shodai Hokage
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Dum 24 Iun 2012, 17:17 | |
| ok dar nu aici e locul pentru astfel de remarci , eu am uitat sa ii dau rangul la nume dar in rest ea e din grupul de Moderatori si poate sa modereze orice. |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Vin 29 Iun 2012, 18:24 | |
| Am adaugat o optiune noua. Fiecare isi poate pune adresa de FaceBook din profilul sau de pe forum. |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Mier 08 Aug 2012, 23:46 | |
| am adaugat niste icoane la Discutii libere pentru 3 categorii si la Fan Ficuri. Sper sa mai invioreze un pic acele icoane forumul si sper sa va placa. |
|
| |
Diana Legend
Sex : Varsta : 26 Localizare : Cosoveni ~ Craiova acebook : Diana Violeta Nr. mesaje : 1907 Puncte : 2295 Reputatie : 200 Hobby-uri :
| |
| |
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Joi 09 Aug 2012, 01:05 | |
| Yeaa, sunt frumoase si se potrivesc <3 |
|
| |
Bombonica Mentolata Legend
Sex : Varsta : 28 Localizare : Galati Nr. mesaje : 2940 Puncte : 3581 Reputatie : 227 Stare de spirit : Happy Happy
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Joi 09 Aug 2012, 10:25 | |
| Sunt frumoase, dar ma gandeam daca le-ai putea micsora un pic, oricum si asa arata bine. :) |
|
| |
Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Joi 09 Aug 2012, 10:59 | |
| Arata foarte bine asa :) Eu una is de parere ca icoanele de la One Shots si de la ficuri blocate sa fie un pic mai mici... Mie mi se par mari :) Mne... Imi plac mult cele de la Discutii libere |
|
| |
Anya Special Jōnin
Sex : Localizare : Racitania acebook : Nu exista! La pensie imi fac, va asigur! Nr. mesaje : 1521 Puncte : 1815 Reputatie : 210
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Joi 09 Aug 2012, 12:59 | |
| Ooooo, Mihai . Iubesc noile icoane Doar ca icoana de la zodii mi se pare o ruleta . Ooooo , uite am castigaaaaaaaat ! Bravo, tuturor ! |
|
| |
maudlin S-Class
Sex : Varsta : 88 Localizare : ??? Nr. mesaje : 2816 Puncte : 3352 Reputatie : 362
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Mier 22 Aug 2012, 16:26 | |
| Toate modificările su făcut forumul mai frumos decât era înainte. Felicitări pentru munca depusă, ţine-o tot aşa! |
|
| |
Eq KaKy Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Deci Practic Intr-a Colo. acebook : https://www.facebook.com/ursea.baa Nr. mesaje : 103 Puncte : 112 Reputatie : 5 Hobby-uri : Toate :) Stare de spirit : nNeBbUNaTTiKă
| |
| |
Arcade Shodai Hokage
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Vin 07 Sept 2012, 16:50 | |
| Pentru cei si cele care doresc de acum sa aiba scrisul cu aliniat, ceva de genu: "Acest text e scris cu aliniat." folositi mereu urmatorul cod: [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]ca in exemplul urmator: [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Ideea a venit de la Ema Guillotine |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Lun 10 Sept 2012, 14:22 | |
| Avem un nou grup: Graficieni. De asemenea s-a format si o categorie pentru ei si nu doar un subforum, se numeste simplu: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] si e gasita in zona "Sa vorbim si despre altceva". De asemenea e si un rang pentru acest grup si arata astfel: [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Multumim Crystal care a facut cam 90% ! Edit: uitasem sa mentionez ca s-a schimbat culoarea Membrilor Apreciati, acum e Portocalie
Ultima editare efectuata de catre Arcade in Lun 10 Sept 2012, 14:42, editata de 1 ori |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Lun 10 Sept 2012, 14:28 | |
| Tot ce pot spune este ca imi place portocaliul. =)))) Mai ales ca nu l-ai putut face in dungi. (D) Oricum, imi place noul grup. :) Pion! |
|
| |
Diana Legend
Sex : Varsta : 26 Localizare : Cosoveni ~ Craiova acebook : Diana Violeta Nr. mesaje : 1907 Puncte : 2295 Reputatie : 200 Hobby-uri :
| |
| |
Yin Sennin
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Lun 10 Sept 2012, 18:55 | |
| Vai Mihai bara rangului e atât de genială, o ador. <33
Mulţumim lui Crystal că s-a ocupat şi la fel şi celorlalţi. Acum totul e în armonie. |
|
| |
Day Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In Estul Iadului certandu-ma cu Agares Nr. mesaje : 1238 Puncte : 1392 Reputatie : 108 Stare de spirit : De parca ii pasa cuiva!
| Subiect: Va place tema de Halloween a forumului? Sam 27 Oct 2012, 01:41 | |
| |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Dum 24 Feb 2013, 13:40 | |
| |
|
| |
Lucifer's white aηgel Sennin
Merite deosebite : Sex : acebook : n-avem. Nr. mesaje : 5754 Puncte : 7492 Reputatie : 1153
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Dum 24 Feb 2013, 13:42 | |
| Ce tare e! |
|
| |
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Dum 24 Feb 2013, 13:43 | |
| Chiar ma uitam si nu intelegeam de unde a aparut, e chiar foarte tare ideea asta. Bravo, Mihai |
|
| |
Elly. Guardian Ninja
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucureşti. <3 Nr. mesaje : 2298 Puncte : 2572 Reputatie : 212
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Dum 24 Feb 2013, 13:48 | |
| Genială idee, mulțumim Mihai |
|
| |
Yin Sennin
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Dum 24 Feb 2013, 14:09 | |
| Îmi place funcţia " Notificări ". Bună idee Mihai. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari | |
| |
|
| |
| Legat de tema actuala... Actualizari | |
|