| Legat de tema actuala... Actualizari | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| |
| |
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Joi 09 Feb 2012, 08:57 | |
| Sa nu ne prinzi ? :O Hiii, dar Bubu nu va face nimic... Bubu e cuminte Si Bubu te iubeste scumpo. |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Joi 09 Feb 2012, 18:12 | |
| |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Mier 16 Mai 2012, 00:49 | |
| Noi actualizari: - Aspect profil exterior-interior - Aspect icoane [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
| |
Andrușka Special Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In your heart acebook : Suntem o familie saraca nu ne permitem :))
Nr. mesaje : 1833 Puncte : 2090 Reputatie : 50 Hobby-uri : MULTE!
| |
| |
Arcade Shodai Hokage
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Lun 21 Mai 2012, 18:41 | |
|
Ultima editare efectuata de catre Arcade in Mar 22 Mai 2012, 03:16, editata de 1 ori |
|
| |
Armyde Genin
Sex : Varsta : 29 Localizare : Timisoara acebook : Army Armyde Nr. mesaje : 167 Puncte : 362 Reputatie : 25 Hobby-uri : The world Stare de spirit : I am holding on forever with you. . .
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Lun 21 Mai 2012, 18:57 | |
| rock o daa .....sunt dragute hihi |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Mar 22 Mai 2012, 02:20 | |
| |
|
| |
Anya Special Jōnin
Sex : Localizare : Racitania acebook : Nu exista! La pensie imi fac, va asigur! Nr. mesaje : 1521 Puncte : 1815 Reputatie : 210
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Mar 22 Mai 2012, 09:25 | |
| Mihai , imi place noul font si marimea . Sincer uneori trebuia sa-mi pun ochelari lu bunica Nici chiar . Cat despre poze le ador . Sunt pozele mele favorite . Apropo sti de cand astept simbolul asta ? De muuult . Deci ne place , ne place , ne place , place place . P.S : Iti multumesac pentru toate schimbarile astea minunate , continua tot asa ! |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Mar 22 Mai 2012, 12:50 | |
| avem categorie de sugestii >>> sugerati idei |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Mar 22 Mai 2012, 18:22 | |
| Update: rangurile membrilor au o noua icoana, sper sa fie si pe gustul vostru Membru forum [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] - de la 50 mesaje in sus. Membru Debutant [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] - de la 500 mesaje in sus. Membru Avansat [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] - de la 1000 mesaje in sus. Membru Senior [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] - de la 1500 mesaje in sus. Membru cu Vechime [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] - de la 2000 mesaje in sus. Membru Veteran [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] - de la 2500 mesaje in sus. |
|
| |
Armyde Genin
Sex : Varsta : 29 Localizare : Timisoara acebook : Army Armyde Nr. mesaje : 167 Puncte : 362 Reputatie : 25 Hobby-uri : The world Stare de spirit : I am holding on forever with you. . .
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Mar 22 Mai 2012, 18:24 | |
| nu ma pot opri din a ma juca cu slideshow-ul bune actualizari ! |
|
| |
Crystal Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 5170 Puncte : 8264 Reputatie : 1725
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Mar 22 Mai 2012, 18:43 | |
| Absolut toate schimbarile arata foarte bine Noile icoane de la ranguri sunt chiar mai potrivite ca cele vechi |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Mar 22 Mai 2012, 19:23 | |
| new Update: icoane noi pentru cei din staff si cei cu ranguri speciale: - fondator [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]- administrator [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]- moderator [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]- critic [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]- drawing artist [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]- scriitor [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] ( aici lasa un pic de dorit dar o sa fie curand unul mai frumos Edit pentru rangul de Incepator Forum - [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] - de la inregistrarea pe forum pana la 49 mesaje |
|
| |
Caρρυccιησ ♥ S-Class
Sex : Varsta : 25 Localizare : Baia Mare , Maramures, Romania. acebook : Adria Nr. mesaje : 3033 Puncte : 3625 Reputatie : 332 Hobby-uri : Writing, chating, smoking, loving. Stare de spirit : Meh.
| |
| |
Diana Legend
Sex : Varsta : 26 Localizare : Cosoveni ~ Craiova acebook : Diana Violeta Nr. mesaje : 1907 Puncte : 2295 Reputatie : 200 Hobby-uri :
| |
| |
Renésmee Legend
Sex : Varsta : 27 Localizare : prin jur ... acebook : Renesmee Nr. mesaje : 2168 Puncte : 2451 Reputatie : 179 Hobby-uri : Fotografia Stare de spirit : Visatoare
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Mar 22 Mai 2012, 19:56 | |
| Vai :X Forumul era frumos si inainte dar acum, parca are mai multa viata [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine], e mult mai colorat [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Vorba lui Capp`s, splendid. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Mar 22 Mai 2012, 19:57 | |
| ma bucur ca va place. am intrat pe modul : "work hardcore!!! " probabil nu e gata treaba, am o pofta mare de facut la forum si cine stie ce o sa mai pun pe aici sa fie mai frumos, mai atragator si mai smecher ... update: ultima bara de respectarea regulilor a fost modificata: [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] ... speram sa nu vedem prea multe dinastea pe aici. modificare facuta de subsemnatul ... am pus fonturile ce sunt la rangul de moderatori/admini sa fie la toate , chiar si membri simpli, veterani etc... culorile probabil or sa mai fie schimbate
Ultima editare efectuata de catre Arcade in Mar 22 Mai 2012, 20:22, editata de 2 ori |
|
| |
Diana Legend
Sex : Varsta : 26 Localizare : Cosoveni ~ Craiova acebook : Diana Violeta Nr. mesaje : 1907 Puncte : 2295 Reputatie : 200 Hobby-uri :
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Mar 22 Mai 2012, 20:06 | |
| Orice ar fii , sunt sigura ca va fi super ! Mihai tu intotdeauna faci cele mai frumoase lucruri . |
|
| |
Milkshake ♥ S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : New York acebook : Foloseste "url" , largesti profilul! - admin Nr. mesaje : 3546 Puncte : 4549 Reputatie : 702
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Mar 22 Mai 2012, 20:09 | |
| - Arcade a scris:
- ma bucur ca va place. am intrat pe modul : "work hardcore!!! "
M-ai lasat fara cuvinte. :)) Foarte frumoase toate schimbarile, forumul arata.. Cool. rock Asa, deci iubesc emoticonul asta , si asta , si asta si asta . =))) Ma intreb ce urmeaza. :-? |
|
| |
Camelia. † Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Undeva! Nr. mesaje : 1306 Puncte : 1525 Reputatie : 125 Hobby-uri : Cititul ficurilor , datul cu privirea .:> Stare de spirit : :3
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Mar 22 Mai 2012, 20:20 | |
| |
|
| |
Andrușka Special Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In your heart acebook : Suntem o familie saraca nu ne permitem :))
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Mar 22 Mai 2012, 21:47 | |
| Mihai te-ai intrecut pe tine insusi!Chiar imi place, dar mereu exista un "dar" nu-mi place ca ai amestecat metinul cu forumul...adica daca tot puneai mai bine puneai shaman la fete, iar la tine sura, mda recunosc am jucat putin...am avut nivelul 49, dar am avut contrul hack-erit... |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Mar 22 Mai 2012, 21:49 | |
| da mult a anime acele icoane, momentan alea raman , sunt placute la vedere si dau culoare. Update: am pus si un chenar in plus in corpul fiecarui mesaj. // nu e sigur ca ramane mereu. - umbre la scrisul din profil
Ultima editare efectuata de catre Arcade in Mier 23 Mai 2012, 19:14, editata de 2 ori |
|
| |
Niki Ichinose S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : I don't belong here Nr. mesaje : 3119 Puncte : 3457 Reputatie : 131 Stare de spirit : Momentan fericita
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Mier 23 Mai 2012, 13:16 | |
| Deci m-am inecat cu mancarea! Noile modificari sunt incredibile! Imi plac foarte mult! Cum au zis si fetele chiar te-ai intrecut pe tine insusi! Am zis ca forumul asta e superb? Daca nu o zic acum! Pupici |
|
| |
Andrușka Special Jōnin
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Mier 23 Mai 2012, 21:27 | |
| E super dragut, totul! Mihai esti cel mai ( Editat de Arcade: hai sa nu facem glume proaste ca le voi lua ca pe insulte poate. nu-s fanul aluia. ) |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari | |
| |
|
| |
| Legat de tema actuala... Actualizari | |
|