| Legat de tema actuala... Actualizari | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Katherine Pierce Special Jōnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : În spatele tău! Nr. mesaje : 1626 Puncte : 1840 Reputatie : 118 Hobby-uri : Vorbitul 24/24 h. Stare de spirit : Depinde cum mă găseşti.
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Sam 23 Noi 2013, 19:17 | |
|
Prima dată când am văzut noua schimbare cu medaliile nu mi s-a părut o idee foarte bună, dar văd că o să se facă şi acele cercuri şi aştept nerăbdătoare să se termine toate actualizările pentru a vedea ultimul rezultat. Sper ca până la urmă toată lumea să fie mulţumită şi să se bucure de noile idei pe care le-aţi adăugat. Btw, am câştigat şi eu o dată concursul de Fan Fic şi cel de fotografie. Am auzit şi că în curând o să se adauge tema de iarnă. Abia o aştept! Felicitări pentru munca depusă pentru a face acest Forum mai frumos!
|
|
| |
Arcade Shodai Hokage
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Mier 27 Noi 2013, 14:49 | |
| Ninge in toata tara asa ca am decis prin puterea me divina sa aduc ninsoarea si pe forum :)) |
|
| |
Lauren Wandowski Sennin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Târgovişte, Dâmbovița acebook : Alexandra Paun Nr. mesaje : 1459 Puncte : 1644 Reputatie : 145 Hobby-uri : Reading, dancing, writing.
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Mier 27 Noi 2013, 21:42 | |
| IEIEIEIEIEIEIEIEIEIIEIEIEIE. NINSOAREEE! Ador ninsoarea. Ninge foarte frumos pe forum. Buna treaba, Mihai! |
|
| |
Anya Special Jōnin
Sex : Localizare : Racitania acebook : Nu exista! La pensie imi fac, va asigur! Nr. mesaje : 1521 Puncte : 1815 Reputatie : 210
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Joi 28 Noi 2013, 09:25 | |
| Uuuuuuuuuu. Fulgisorriiii . Mi-era dor de ei. Arata foarte dragut si dau un alt aer forumului. P.S.: Mihai, in Iasi inca nu a nins. |
|
| |
Bianca =D Chūnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Intr-un vis frumos.. acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 770 Puncte : 909 Reputatie : 41 Stare de spirit : Obosita!!
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Joi 28 Noi 2013, 09:46 | |
| Te-ai gandit sa ne inpotmolesti si pe noi in ninsoare , nu ? Tema e foarte draguta
P.S.: nici la mine nu a nins:((: |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Sam 30 Noi 2013, 11:28 | |
| Salutari, se pare ca iarna a venit mai devreme anul asta (cu o zi). Sper sa va placa tema de iarna/Craciun si daca sunt nereguli sa ne spuneti. :) |
|
| |
Hanazawa Rin Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Targoviste. acebook : Hanazawa Rin Nr. mesaje : 825 Puncte : 1007 Reputatie : 122 Hobby-uri : Reading, Dancing, Writing. Stare de spirit : Where's the point?I'm bored anyway...
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Sam 30 Noi 2013, 16:36 | |
| Deci, tema aceasta e foarte frumoasa! Ma face sa ma simt atat de linistita si fericita, probabil din cauza ca de abia astept Craciunul. Grozava treaba, Arcade! |
|
| |
Lauren Wandowski Sennin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Târgovişte, Dâmbovița acebook : Alexandra Paun Nr. mesaje : 1459 Puncte : 1644 Reputatie : 145 Hobby-uri : Reading, dancing, writing.
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Sam 30 Noi 2013, 17:35 | |
| Oficial a venit iarnaaaaaa. Nu e iarna pe bune pana nu e si pe forum.:))) îmi place fooooooooarte mult noua tema. E geniala. Felicitări celor ce s-au ocupat de aceasta. Kiss. |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Mier 04 Dec 2013, 14:02 | |
| Am pus un nou script pentru ninsoare, acum "va ninge" pe fiecare pagina a forumului :) |
|
| |
Pasila Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Ghost Town Nr. mesaje : 147 Puncte : 198 Reputatie : 31 Hobby-uri : Asta şi asta Stare de spirit : Awesome :)
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Joi 05 Dec 2013, 09:43 | |
| E super ! Ce-mi place mie cel mai mult e ca sunt fulgi calumea, nu niste bilute albe si micute care se plimba si s-ar zice ca e ninsoare. No, sunt fulgi incantatori :X Imi place mult tema noua... e asa de... nu stiu, vie, sclipeste, iar instictul meu de cioara nu se poate abtine, si spune ca o adora. Felicitari celor care s-au ocupat de ea ! |
|
| |
Ale-chan S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : Acasă. Nr. mesaje : 2932 Puncte : 3922 Reputatie : 160 Hobby-uri : Dormitul. Stare de spirit : I will find you in the darkness.
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Joi 05 Dec 2013, 10:11 | |
| Este adevarat, tema este chiar foarte frumoasa ! Îmi plac si mie fulgii de nea. Cum a spus si Zoella , sunt fulgi încantatori :)) Se vede ca v-ati straduit sa faceti forum-ul sa arate bine si se pare ca v-a reusit. |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Sam 31 Mai 2014, 17:59 | |
| Am lucrat un pic la o noua tema. Multumiri lui Epipogium Aphyllum si o tona de multumiri lui Anna Dynamitte si Schizzophrenia care si-au rupt degetele pentru tema asta.
Sper sa va placa. Or sa mai facem schimbari pe parcurs. Daca gasiti probleme raportati-le aici. O zi faina va doresc.
P.S. si totusi 2 tone de multumiri lui Anna Dynamitte si Schizzophrenia. Ele au facut cam tot. Eu doar am mutat-o aici.
|
|
| |
Hanazawa Rin Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Targoviste. acebook : Hanazawa Rin Nr. mesaje : 825 Puncte : 1007 Reputatie : 122 Hobby-uri : Reading, Dancing, Writing. Stare de spirit : Where's the point?I'm bored anyway...
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Sam 31 Mai 2014, 21:27 | |
| Imi place mai mult tema asta! Felicitari! |
|
| |
Jinx Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Acolo Nr. mesaje : 446 Puncte : 506 Reputatie : 38 Hobby-uri : Addicted to anime. Stare de spirit : Mi-a murit unicornul :'((
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Sam 31 Mai 2014, 22:01 | |
| Tema asta este super drăguță. Îmi place foarte mult poza de sus și noul model de pagină. Bravo tuturor! Ați făcut o treabă excelentă |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Lun 01 Sept 2014, 23:20 | |
| A venit toamna :) Don't forget to wake up the guy from Green Day when september ends. :) Pentru cine nu s-a prins: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Pareri/neplaceri despre tema? P.S. poza de jos o sa mai fie un pic editata imediat ce intra Schizzo :). |
|
| |
Katherine Miller Genin
Sex : Varsta : 104 Localizare : nicăieri. Nr. mesaje : 464 Puncte : 562 Reputatie : 34
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Mar 02 Sept 2014, 01:33 | |
| este perfecta |
|
| |
Deea. Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 29 Localizare : Tokyo 東京 acebook : Andreea Dincă Nr. mesaje : 5295 Puncte : 6288 Reputatie : 496 Stare de spirit : Indiferenta
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Mar 02 Sept 2014, 18:23 | |
| Imi place tema de toamna, este perfecta, nu vad nimic rau la ea. Insa am o problema cu background-ul de la chat, nu imi place, nu e clara si pe mine ma dor ochii de la ea. Imi cer scuze daca am jignit pe cineva in legatura cu asta sau am deranjat. Este parerea mea. Sorry! |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Mar 02 Sept 2014, 18:55 | |
| O sa mai schimbe Layla cand reintra. E putin cam prea aprinsa poza :D |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Mar 28 Oct 2014, 10:17 | |
| Schizzophrenia ne-a pregatit o noua tema. Sper ca va place :). Daca aveti probleme cu tema, sunt nereguli, anuntati-ne. |
|
| |
Othelia Wundlang Chūnin
Sex : Varsta : 100 Localizare : "Welcome in Wonderland", wrote there. Nr. mesaje : 769 Puncte : 870 Reputatie : 53 Hobby-uri : Calm down, lady... Stare de spirit : I don't really give a f#@k.
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Mar 28 Oct 2014, 10:28 | |
| Ce suuper e tema cu Halloween! O ador! |
|
| |
Yin Sennin
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Mar 28 Oct 2014, 14:13 | |
| Logo-ul mi se pare cel mai bun, sunt asa cute.
S.: Tocmai de calitatea lui mă-ndoiam. Merci ^^ |
|
| |
xenomorphius Chūbu
Sex : Varsta : 29 Localizare : În pădure! Nr. mesaje : 3304 Puncte : 4254 Reputatie : 841 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Mar 28 Oct 2014, 14:28 | |
| Tema arată super! : xS.: |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Mar 28 Oct 2014, 15:00 | |
| Cea mai buna tema de Halloween de pana acum! Ai facut o treaba minunata, Daiana! S.: Merci, Geo :) |
|
| |
Danielle Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 3450 Puncte : 4339 Reputatie : 245
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Mar 28 Oct 2014, 15:43 | |
| Aceasta tema e geniala. Imi plac mult de tot dovlecii de la "Mesaje noi", sunt atat de draguti. Felicitari, Schizzo! Ti-a iesit minunat.S.: Mă bucur că-ți place ^^ |
|
| |
Dana :3 S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : In fata ta. acebook : Dana Nr. mesaje : 3561 Puncte : 5056 Reputatie : 257
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Mier 29 Oct 2014, 19:23 | |
| Este asa de ... wow . Felicitari, Schizzo! |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari | |
| |
|
| |
| Legat de tema actuala... Actualizari | |
|