| Legat de tema actuala... Actualizari | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Mier 29 Oct 2014, 19:47 | |
| Jos pălăria pentru efortul depus, arată genial. |
|
| |
Danielle Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 3450 Puncte : 4339 Reputatie : 245
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Lun 10 Noi 2014, 17:12 | |
| Chiar mi-a fost dor de Mos Craciunul ala dansator. E haios rau. Felicitari celui/celei care a venit cu ideea prima oara. |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Lun 10 Noi 2014, 21:48 | |
| Anul asta l-am chemat mai repede, spre surpriza si supararea unora :)). Totusi, Mosul danseaza si n-are un stres. xD |
|
| |
Othelia Wundlang Chūnin
Sex : Varsta : 100 Localizare : "Welcome in Wonderland", wrote there. Nr. mesaje : 769 Puncte : 870 Reputatie : 53 Hobby-uri : Calm down, lady... Stare de spirit : I don't really give a f#@k.
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Lun 10 Noi 2014, 21:52 | |
| Vreau sa spun ca are niște mișcări bestiale, m-a dat pe spate cu soldurile lui de moș crăciun =D |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Dum 30 Noi 2014, 19:34 | |
| Schizzo si cu mine am terminat inca o tema de Craciun. Sper ca va place si daca sunt probleme la ea sa ne spuneti . De asemenea o sa mai punem chestii pe aici iar de Craciun o sa avem o alta tema speciala pentru aceasta sarbatoare. Pareri? Sugestii? :D |
|
| |
Danielle Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 3450 Puncte : 4339 Reputatie : 245
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Dum 30 Noi 2014, 20:53 | |
| Parere:nu prea-mi place....e prea...GENIALA. :)) Serios, e cea mai frumoasa tema de Craciun pe care a avut-o acest forum pana acum, fara exceptie. Imi plac mai ales stelutele si fulgii de nea de la topicuri. Deja imi induc acea stare specifica sarbatorii de Craciun. Va felicit, Mihai si Schizzo! E superba! |
|
| |
Othelia Wundlang Chūnin
Sex : Varsta : 100 Localizare : "Welcome in Wonderland", wrote there. Nr. mesaje : 769 Puncte : 870 Reputatie : 53 Hobby-uri : Calm down, lady... Stare de spirit : I don't really give a f#@k.
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Dum 30 Noi 2014, 21:59 | |
| Deci, e atat de cute noua tema! Nu mai pot, e atat de sweet... cred ca fac diabet aici! |
|
| |
Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Dum 30 Noi 2014, 22:25 | |
| Schizzo, ești genială, mamă! Îmi place tot. Felicitări, mă, oameni, pentru rezultatul ăsta mișto! Abia aștept cealaltă temă, haia speșăl. |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Vin 20 Feb 2015, 09:39 | |
| Am trecut la tema standard. Poate la inceputul primaverii vom avea o noua tema :). |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Mier 02 Sept 2015, 21:45 | |
| Am trecut pe tema de toamna. Daca sunt nereguli, daca aveti sugestii pentru schimbari, le asteptam aici cu drag :) |
|
| |
Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Mier 02 Sept 2015, 21:54 | |
| Ete o sugestie: schimbă imaginea de la chat. Ie najpa. |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Vin 04 Sept 2015, 12:24 | |
| - Leviathan. a scris:
- Ete o sugestie: schimbă imaginea de la chat. Ie najpa.
Asta e o propunere. Sugestia ar fi venit cu o solutie/rezolvare. Multumesc de propunere, o sa ma gandesc la ea O sa vedem daca gasim o poza care sa fie in tema cu Toamna mai buna decat cea actuala. |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Vin 30 Oct 2015, 20:14 | |
| 'Kay, am schimbat tema. Enjoy. |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Lun 23 Noi 2015, 01:55 | |
| Intram cu pasi repejori in apropierea sarbatorilor de iarna. Prin urmare, vi se pregateste o tema noua pentru forum cu tematica de iarna ^^. Viitoarea tema de iarna v-a fi instaurata in in una din zilele urmatoare: 30 Noiembrie, 1 sau 2 Decembrie. |
|
| |
Sekhmet. Mizukage
Merite deosebite : Sex : Nr. mesaje : 4061 Puncte : 5164 Reputatie : 940
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Sam 06 Apr 2019, 00:09 | |
| Câteva modificări, sper să vă placă ^^ |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Sam 06 Apr 2019, 01:16 | |
| - Sekhmet. a scris:
- Câteva modificări, sper să vă placă ^^
Reimprospatata :). Sper ca nu te superi ca am ajustat poza de sub meniu ^^ |
|
| |
Sekhmet. Mizukage
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Sam 06 Apr 2019, 15:46 | |
| Chiar mă bucur. Eu am încrcat, dar nu mi-a reușit :)) |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Sam 06 Apr 2019, 20:27 | |
| - Sekhmet. a scris:
- Chiar mă bucur. Eu am încrcat, dar nu mi-a reușit :))
Codul - Cod:
-
<br> sau <br /> iti introduce o linie noua sub poza/propozitie etc. Aveai 2 puse sub poza inserata si se mai gaseau 2-3 puse sub scriptul de acolo. Eu am pus o linie noua deasupra pozei si una sub ea. fyi :) |
|
| |
Sekhmet. Mizukage
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Lun 08 Apr 2019, 00:06 | |
| |
|
| |
Roxana. Genin
Sex : Varsta : 29 Localizare : Bistrita acebook : Unstoppable Mind Forum Nr. mesaje : 162 Puncte : 185 Reputatie : 7 Hobby-uri : tattoo Stare de spirit : oke
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Vin 19 Apr 2019, 09:08 | |
| eu zic ca s-ar putea modifica tema de pe forum si trimis un mesaj in masa ca sa revina membrii |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Vin 19 Apr 2019, 19:32 | |
| - Roxana. a scris:
- eu zic ca s-ar putea modifica tema de pe forum si trimis un mesaj in masa ca sa revina membrii
Avem teme salvate pentru diferite sezoane ( iarna, vara, toamna, haloween, craciun si cred ca mai sunt 1-2 ). Dar culorile in principiu raman la fel, nu sunt obositoare ochiului. |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Joi 03 Dec 2020, 18:22 | |
| Am pus tema de iarna. Daca observati ceva nereguli scrieti aici. Am pus si chat-ul oferit de platforma, in josul paginii principale, e ciudat dar momentan nu am timp si nici vointa sa ma ocup sa caut si sa instalez altul (:
P.S. am observat cateva nereguli la tema asta, lipsesc icoane ici-colo. Le voi repara in timp P.P.S @admini @moderatori @all daca aveti sugestii pentru un logo mai fain decat cel de acum, dati cu el pe aici :) |
|
| |
JustMe Hokage
Sex : Nr. mesaje : 600 Puncte : 1509 Reputatie : 133 Hobby-uri : football Stare de spirit : merge merge =)
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Lun 21 Dec 2020, 15:15 | |
| Am schimbat tema si am facut niste modificari la forum. S-ar putea sa experimentati o oarecare intarziere in incarcarea unei pagini. Dar dupa putina navigare pe forum, totul ar trebui sa revina la normal |
|
| |
Sekhmet. Mizukage
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Lun 21 Dec 2020, 17:19 | |
| Heya, nu am găsit ceva mai frumos pentru tema de Crăciun. Dar cred că putem folosi imaginile astea după sărbători- ca temă de iarnă.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Lun 21 Dec 2020, 17:43 | |
| - Sekhmet. a scris:
Heya, nu am găsit ceva mai frumos pentru tema de Crăciun. Dar cred că putem folosi imaginile astea după sărbători- ca temă de iarnă.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Arat ok dupa parerea mea. Vedem cu cea de fundal cum se replica. Dar poate ar fi fain sa ataugam acel sasu.forumgratuit.ro, precum avem pe logo-ul actual de la tema actuala. Daca se poate exact in stilul asta atunci si mai bine |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari | |
| |
|
| |
| Legat de tema actuala... Actualizari | |
|