| Legat de tema actuala... Actualizari | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Arcade Shodai Hokage
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Dum 27 Mai 2012, 22:02 | |
| Update: un nou meniu pentru toate animeurile, cred ca arata mai bine si astfel nu o sa mai fie probleme cu dimensiunea paginii principale De asemenea daca tineti mouseul pe oricare poza din meniu, o sa apara numele acelui anime |
|
| |
Loren Guardian Ninja
Sex : Varsta : 25 acebook : Lo Ren Nr. mesaje : 2369 Puncte : 2533 Reputatie : 54 Stare de spirit : Emoshinki
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Dum 27 Mai 2012, 22:11 | |
| Super Ideea cu meniul, arata bestial :X Tema actuala e minunata, pot spune ca o iubesc [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
| |
Andrușka Special Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In your heart acebook : Suntem o familie saraca nu ne permitem :))
Nr. mesaje : 1833 Puncte : 2090 Reputatie : 50 Hobby-uri : MULTE!
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Dum 27 Mai 2012, 23:08 | |
| - Arcade a scris:
- Update: un nou meniu pentru toate animeurile, cred ca arata mai bine si astfel nu o sa mai fie probleme cu dimensiunea paginii principale
De asemenea daca tineti mouseul pe oricare poza din meniu, o sa apara numele acelui anime Ce bine e asa :X:Cum de ai toate ideilea astea geniale, cum?? SPUNE-MI SECRETUL! |
|
| |
Renésmee Legend
Sex : Varsta : 27 Localizare : prin jur ... acebook : Renesmee Nr. mesaje : 2168 Puncte : 2451 Reputatie : 179 Hobby-uri : Fotografia Stare de spirit : Visatoare
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Dum 27 Mai 2012, 23:25 | |
| Prima data nu am bagat de seama si ajungeam mult prea repede la chat :)) Chiar nu stiam de ce :)) Arata foarte bine:X Felicitari [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
| |
Armyde Genin
Sex : Varsta : 29 Localizare : Timisoara acebook : Army Armyde Nr. mesaje : 167 Puncte : 362 Reputatie : 25 Hobby-uri : The world Stare de spirit : I am holding on forever with you. . .
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Lun 28 Mai 2012, 18:56 | |
| meniu frumos..meniu frumos ..tzucate mama ....foarte buna ideea |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Mar 29 Mai 2012, 01:26 | |
| Salut Update: am adaugat o categorie noua de jocuri !! sunt jocuri flash. deci jucati-va si propuneti-ne jocuri si hai sa ne intrecem !!! rock |
|
| |
Renésmee Legend
Sex : Varsta : 27 Localizare : prin jur ... acebook : Renesmee Nr. mesaje : 2168 Puncte : 2451 Reputatie : 179 Hobby-uri : Fotografia Stare de spirit : Visatoare
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Mar 29 Mai 2012, 08:50 | |
| Cat de super e :X E de prisos sa spun ca am murit de la primul level =)) ( la ambele jocuri :))) Noua categorie e foarte frumoasa [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
| |
Bombonica Mentolata Legend
Sex : Varsta : 28 Localizare : Galati Nr. mesaje : 2940 Puncte : 3581 Reputatie : 227 Stare de spirit : Happy Happy
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Mar 29 Mai 2012, 20:01 | |
| Genial!! Absolut genial <3... nu stiu ce sa mai zic :">.. |
|
| |
Andrușka Special Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In your heart acebook : Suntem o familie saraca nu ne permitem :))
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Mar 29 Mai 2012, 20:46 | |
| Ce cool!Deabea astept sa incerc, Doamne Mihai esti tare! |
|
| |
Katherine Pierce Special Jōnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : În spatele tău! Nr. mesaje : 1626 Puncte : 1840 Reputatie : 118 Hobby-uri : Vorbitul 24/24 h. Stare de spirit : Depinde cum mă găseşti.
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Mar 29 Mai 2012, 22:38 | |
|
Doamne, ce dragutza e noua tema. Mihai, chiar te pricepi! Sper sa vi si cu alte idei geniale!
|
|
| |
Arcade Shodai Hokage
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Mier 30 Mai 2012, 19:23 | |
| Update : Crystal ne-a pus icoane noi la categorii , forumuri si subforumuri, multumim !!! rock |
|
| |
Lucifer's white aηgel Sennin
Merite deosebite : Sex : acebook : n-avem. Nr. mesaje : 5754 Puncte : 7492 Reputatie : 1153
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Joi 31 Mai 2012, 11:47 | |
| Felicitări pentru noile modificări şi tot restul. |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Joi 31 Mai 2012, 15:36 | |
| Update: am adaugat o bara noua la semnatura sper sa va placa. |
|
| |
Armyde Genin
Sex : Varsta : 29 Localizare : Timisoara acebook : Army Armyde Nr. mesaje : 167 Puncte : 362 Reputatie : 25 Hobby-uri : The world Stare de spirit : I am holding on forever with you. . .
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Joi 31 Mai 2012, 17:11 | |
| yuuy...cat de draguti sunt ..numai ideei geniale ai |
|
| |
Crystal Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 5170 Puncte : 8264 Reputatie : 1725
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Joi 31 Mai 2012, 17:17 | |
| Despre noua bara de la semnatura nu prea stiu ce sa spun... Sincer, mie una imi placea mai mult cea dinainte, pentru ca mi se pare ca cea de acum incarca prea mult pagina.
In rest, totul arata foarte bine. Felicitari! |
|
| |
Lucifer's white aηgel Sennin
Merite deosebite : Sex : acebook : n-avem. Nr. mesaje : 5754 Puncte : 7492 Reputatie : 1153
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Joi 31 Mai 2012, 19:06 | |
| Nici pe mine nu mă prea încântă noua bară... Iese prea mult în evidenţă şi parcă-i totul mai împopoţonat cu ea. Nu o putem lăsa pe cea de dinainte ? |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Joi 31 Mai 2012, 20:05 | |
| da stiu ca sunt cam mari dar ma grabeam sa ajung la faculta ca am avut un colocviu, imediat termin varianta mai mica si dau un update ok. Update: am facut bara mai mica |
|
| |
Andrușka Special Jōnin
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Joi 31 Mai 2012, 21:14 | |
| Tot arata impopotonat, dar daca tu crezi ca e mai bine asa, ok... |
|
| |
Caρρυccιησ ♥ S-Class
Sex : Varsta : 25 Localizare : Baia Mare , Maramures, Romania. acebook : Adria Nr. mesaje : 3033 Puncte : 3625 Reputatie : 332 Hobby-uri : Writing, chating, smoking, loving. Stare de spirit : Meh.
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Vin 01 Iun 2012, 15:22 | |
| Mie sincer chiar imi place . Eu vara nu doooorm .♪ ♪ ♪ =]] |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Mar 12 Iun 2012, 19:46 | |
| un mic update>>> imaginea logo a forumului a fost inlocuita.
|
|
| |
Anya Special Jōnin
Sex : Localizare : Racitania acebook : Nu exista! La pensie imi fac, va asigur! Nr. mesaje : 1521 Puncte : 1815 Reputatie : 210
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Mar 12 Iun 2012, 19:51 | |
| "Saream " din pagina in pagina si brusc ceva mare si nou . Si primul lucru care l-am zis a fost : Mihai , ce frumos este noul logo . Si am venit sa-ti zic . Deci e superb , fenomenal , fantastic si tot tacamul meu de pareri de bine . Multumita tie si celorlalti membri din staff , forumul arata din ce in ce mai bine pe zi ce trece . Din partea mea ai un Bravo urias . |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Mar 12 Iun 2012, 20:15 | |
| multumim, speram ca lumea intelege ca toata aceasta munca pe care o facem e pentru voi. sper ca voi stiti ca noi nu avem absolut nici un castig din acest forum. dar ne place sa facem parte din cercuri mari de persoane cu care sa vorbim si sa ne intelegem bine iar cine stie, poate cu unii sa ne si vedem |
|
| |
Andrușka Special Jōnin
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Mar 12 Iun 2012, 20:59 | |
| Ce-mi place noul logo, Mihai traitar ce cool e, unde ai gasita poza? Oricum tare
|
|
| |
Arcade Shodai Hokage
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Mar 12 Iun 2012, 21:18 | |
| de ma crezi sau nu, am gasit-o pe internet |
|
| |
Andrușka Special Jōnin
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari Mier 13 Iun 2012, 11:19 | |
| Dragut, arata editata in PhotoShop credeam ca tu ai editat-o, dar cand colo tu ai gasit-o gata facuta [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Legat de tema actuala... Actualizari | |
| |
|
| |
| Legat de tema actuala... Actualizari | |
|