Rocket Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In imaginatia mea ^^ Nr. mesaje : 287 Puncte : 346 Reputatie : 13 Hobby-uri : Muzica... desenul... si cam atat...
| |
Otti Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : This is a Wasteland... (Tulcea) Nr. mesaje : 272 Puncte : 312 Reputatie : 26 Hobby-uri : I'm Alive Stare de spirit : Drowning myself in boredom...
| Subiect: Re: Iubire cu colți Dum 20 Ian 2013, 17:16 | |
| Buna tuturor , va multumesc mult pentru commuri si pentru sustinerea pe care mi-ati dat-o de-a lungul ficului. Nu, poate ca va dezamagesc pe multe dintre voi , dar un al doilea sezon nu o sa capete culoare. Poate dupa ce termin cu afurisitul asta de examen o sa incep un nou fic, dar mai e mult pana atunci !
Bafta tuturor ! |
|
Deea. Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 29 Localizare : Tokyo 東京 acebook : Andreea Dincă Nr. mesaje : 5295 Puncte : 6288 Reputatie : 496 Stare de spirit : Indiferenta
| |
Violence Vic Chūnin
Sex : Varsta : 22 Localizare : Hell Nr. mesaje : 556 Puncte : 627 Reputatie : 21 Hobby-uri : killin' chillin' Stare de spirit : wanna murder someone
| Subiect: Re: Iubire cu colți Dum 08 Dec 2013, 18:34 | |
| A fost foarte frumos. Ti-am citit fic-ul acum mult timp dar am uitat sa pun comm. Cum spuneam a fost foarte frumos. Sa faci si un sezon 2. Ja ne! |
|
♥Demy♥ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bacau acebook : Denisa Popa Nr. mesaje : 685 Puncte : 777 Reputatie : 38 Hobby-uri : Scris, Citit, Desenat, URMARIT NARUTO , mai multe :) Stare de spirit : visatoare.....si aeriana <3
| Subiect: Re: Iubire cu colți Dum 19 Ian 2014, 21:07 | |
| Buna ! Ti-am citit fic-ul acum muuuuuulti timp si mi-a placut enorm. E un fic grozav. Imi placea in special cand SAkura tot il lovea pe Sasuke, era amuzant, sau visul ei cu acadele, bezele,unicorni, si ce mai era pe acolo, deci e superb si amuzant si dulce si palpitant si multe altele. Astept un nou fic de al tau, si sper sa ma anunti. Ja ne ! |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Iubire cu colți | |
| |
|