Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| |
Autor | Mesaj |
---|
Diana Legend
Sex : Varsta : 26 Localizare : Cosoveni ~ Craiova acebook : Diana Violeta Nr. mesaje : 1907 Puncte : 2295 Reputatie : 200 Hobby-uri :
| | | | Crissu.♥ S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : Nici eu nu mai stiu Nr. mesaje : 5281 Puncte : 5552 Reputatie : 107 Hobby-uri : tenis cu piciorul... Stare de spirit : Ca in prima zi dupa divort...
| Subiect: Re: Iubire cu colți Sam 04 Aug 2012, 13:19 | |
| ok , am trecut si eu destul de tarziu ce-i drept pe aici , am avut niste problemute si n-am putu sa mai trec , oricum acum sunt aici , mi-a placut foarte mult si aceste capitole pe care le-am ratat , crisu te pupaceste |
| | | Otti Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : This is a Wasteland... (Tulcea) Nr. mesaje : 272 Puncte : 312 Reputatie : 26 Hobby-uri : I'm Alive Stare de spirit : Drowning myself in boredom...
| Subiect: Re: Iubire cu colți Mier 08 Aug 2012, 22:04 | |
| Capitolul !9: O noua Eu
Daca soarele rasare inseamna ca e o noua zi ! Daca zambetul iti apare pe buze inseamna ca traiesti ! Daca moartea sta departe de tine inseamna ca trebuie sa ramai viu ! Indeplineste-ti scopurile si totul va fi bine, promit !
Dupa 2 ani : Author Pov:
Anii au trecut, viata Sakurei s-a schimbat, fetita mica si timida care era a disparut , mancata de trecutul negru. Firea ei nu mai era buna, gandul ii era doar la moartea celui ce a facut-o sa planga , corpul ei nu mai stia ce inseamna atingere iubitoare, doar vanatai si rani crude. Ochii ei verzi si lucitori exprimau ura si rautate. Spera ca urmatoarea data cand il v-a vedea sa il poata ucide. Dupa primele doua saptamani dupa ce Orochimaru a „ adoptat-o” , dupa primul an de antrenamet cu Gaara, se simtea puternica. In urmatorul an nimici-se toata armata pe care o avea Oro ,doar ca antrenament, pentru ca ea era cea mai buna arma din toate puncetele de vedere, si nu avea de gand sa fie inlocuita.
Sakura Pov.:
Este adevarat ca viata mea s-a schimbat radical de ultima oara cand l-am vazut pe Sasuke, dupa doi ani omul se mai schimba. Chipul si corpul meu au ramas neatinse de vreme. Ranile au trecut nelasand semn, iar forta mea este destul de mare pentru a-i putea face fata lui Uchiha. Vampirul din mine a fost anihilat datorita doctorului Orochimaru , si tot datorita lui acum ma pot trata in orice imprejurare pentru ca sunt un Ex medical. Prin Ex ma refer ca nu mai sunt vampir si cred ca v-a intrebati cum de s-a intamplat asta. Daca tineti minte Sasuke m-a muscat si m-a sarutat cu sangele lui, acesta ajungand in sangele meu, iar Doc. Oro mi l-a scos cu multa grija. Gaara , baiatul roscat cu ochii verzi a murit cand mi-am dezlantuit toata furia asupra lui. Sincer imi pare rau pentru el pentru ca era de treaba si destul de dragut, dar avea iubita si era foarte timid. In acest moment stau in camera mea si ma uit pe peretii din piatra.
Ascunzatoarea aceasta nu este prea moderna dar mie mi-a fost de ajuns pentru a putea trai doi ani. Tricoul meu roz scurt pana la buric este murdar de sange, iar pantalonii mei scurti de blug sunt plini de nisip si apa. Nu este vina mea ca trei intrusi au incercat sa intre in ascunzatoare, dar i-am oprit dandu-mi seama ca erau trimisi de catre Sasuke. Isi planuieste urmatoare miscare, asa cum fac si eu. Ma ridic de pe patul pufos cu asternut albastru inchis si ma indrept catre dulapul din lemn de fag de unde imi scot o sabie cu lama lunga si taioasa si multe cutite pe care aveam de gand sa le folosesc. Imi leg capul cu o bandana neagra si imi ridic bretonul, parasind camera mai pe urma.
Pasii meu silentioasi nu se auzeau pe holul lung si intunecat.Fac stanga pe un coridor si urc scarile umede si reci, oprindu-ma in fata unei camere pe care scria cu litere mari „ LABORATOR ”. Apas pe clanta si intru inauntru unde il vad pe doctor stand la o masa savurand o bautora cu miros greu, exact cum ma asteptam, molesit de la bautura. Imi indrept sabia catre gatul sau, urmand ca sangele sa ii tisneasca din piele. Se uita la mine cu ochii intre-deschisi, vroia sa zica ceva, dar sughiturile il opreau. Ma incrunt lasand la iveala cateva riduri de expresie pe fruntea mea lata. Dintr-o miscare sabia mea trece prin corpul omului cu atatea pacate , capul lui sarind la cativa centimetri de corp. Astept pana nisipul ii inlocuieste trupul, si ies din acea camera in cere atmosfera era prea rece pentru corpul meu firav.
In mintea mea subconstientul dadea petrecere caci in sfarsit l-am ucis pe cel din vina caruia m-am schimbat atat de mult. Ajung in camera mea si imi iau bagajul deja facut, acesta incluzand cateva haine si multe arme. Banii de care aveam nevoie erau pusi dezordonat in buzunarul pantalonului iar telefonul erau spanzurat cu un siret de gat. -Nu am de gand sa pierd Uchiha ! strig in gura mare in timp ce paraseam ascunzatoarea, Nu am de gand sa pierd. Buna! Stiu ca am intarziat dar nu am avut idei nici timp sa scriu ... imi imaginez cum vreau sa fie ficul in viitor dar acum pentru prezent nu am idei ....
Tricoul Sakurei :
Ultima editare efectuata de catre Otti in Joi 09 Aug 2012, 12:14, editata de 1 ori |
| | | sakura27anna Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : n-ai de unde sa stii :)) acebook : nu stiu de asa ceva:) Nr. mesaje : 476 Puncte : 503 Reputatie : 27 Hobby-uri : desenez :) Stare de spirit : the roses are red, the ashes are black, you go to the hell and never coming back >:)
| Subiect: Re: Iubire cu colți Mier 08 Aug 2012, 22:22 | |
| draga imi place la nebunie ficul tau astept nextul cat mai curand;)) te-am pupat spor la scris si idei |
| | | Aidualc Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucuresti acebook : - Nr. mesaje : 651 Puncte : 849 Reputatie : 120 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Iubire cu colți Mier 08 Aug 2012, 22:26 | |
| |
| | | Diana Legend
Sex : Varsta : 26 Localizare : Cosoveni ~ Craiova acebook : Diana Violeta Nr. mesaje : 1907 Puncte : 2295 Reputatie : 200 Hobby-uri :
| Subiect: Re: Iubire cu colți Joi 09 Aug 2012, 12:03 | |
| Buna, multumesc de anunt. Am o nelamurire, la inceput ai scris " Dupa 10 ani", iar in capitol tot mentionai 2 ani, pana la urma au trecut 2 sau 10 ani? Capitolul a fost interesant, sunt foarte curioasa sa vad ce se va intampla cand cei doi se vor intalnii... probabil va iesii cu scantei. Sa vi repejor cu nextul, bafta la tastat. |
| | | Otti Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : This is a Wasteland... (Tulcea) Nr. mesaje : 272 Puncte : 312 Reputatie : 26 Hobby-uri : I'm Alive Stare de spirit : Drowning myself in boredom...
| Subiect: Re: Iubire cu colți Joi 09 Aug 2012, 12:13 | |
| Heh-heh...greseala mea Din neatentie, sunt obisnuita sa pun „ peste zece ani” mai ales ca citisem un fic in care autorul povestea in viitor, peste 10 ani Ma scuzati, o sa ma corectez Multumesc ca ai spus Angelus |
| | | *Jellyfish* Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Far from you Nr. mesaje : 233 Puncte : 285 Reputatie : 50 Stare de spirit : Mai stata meglio
| Subiect: Re: Iubire cu colți Joi 09 Aug 2012, 14:26 | |
| Hey hey am ajuns si eu la next . Pai ...e superb, dar imi pare rau ca Sakura s-a schimbat atat de mult in rau . Sper doar ca Sasuke sa fii inteles cat tine la ea si acum sa incerce sa o readuca inapoi . Eu astept next-ul rock . Spor la scris si te pup . |
| | | Otti Genin
| Subiect: Re: Iubire cu colți Vin 10 Aug 2012, 21:41 | |
| Capitolul 2o : Raul este atragator, partea I
Si ploaia are culoarea gandurilor, Si tunetul parca aduce aminte de ceva.
Author Pov: Sasuke Uchiha se trezi din somn cu un sentiment de frica. Visase din nou casa aceea veche din Londra. O vazuse pe femeia din balansoar. Il vazuse pe baiatul cu ochii negri ca taciunele. Chiar si acum ,in camera tacuta de hotel aflata deasupra orasului New York, simtea acea veche dezorientare alarmanta. Vorbise din nou cu femeia din balansoar. „Da, fugi .Nu ne poti castiga increderea, omoara-ti sclava”.
Brunetul se ridica in capul oaselor . Nu se auzea nici un sunet in afara de zumzaitul pierdut al aparatului de aer conditionat. De ce trebuia sa se gandeasca la razbunarea sa tocmai acum, cand avea sa ucida singura persoana care l-a instrainat de propria familie? Mainile ii tremurau numai la gandul persoanei din balansoar, propria mama. Iar baiatul cu ochii negri vorbea fara sa isi miste buzele. O marioneta de ceara care prinsese viata, fratele. Nu, opreste-te!
Se scula din pat si merse pe mocheta pana ajunse in fata perdelelor albe, uitandu-se la acoperisurile intunecate si la neoanele reclamelor care palpaiau pe zidurile de caramida. Luminile diminetii incepeau sa-si faca aparitia printre nori, reflectate pe fatadele insipide de beton. Nici urma de caldura torida aici. Nici urma de miros de trandafiri sau cirese, nici urma de mirosul parului ei. Incet, incet mintea i se limpezea.
Fara sa mai stea pe ganduri trase pe el tricoul negru Live Strong si blugi cenusi. Inelele negre de pe degelele sale erau nelipsite la fel ca cercelul cel negru din ureche in forma de culita, iar baschetii verzi erau singura pata de culoare. Iesise pe usa camerei sale, numarul saptesprezece, incuind-o si facandusi drum catre parter. Dintr-o aruncare cheia ajunsese pe masuta de la receptie, iar brunetul se facu nevazut pe marile si impunatoarele usi ale hotelului.
Pov by Sasuke:
Nici mama nici Itachi nu-mi mai dau pace. Pur si simplu simt ca inebunesc, vise, memorii si tot ce aud despre ei imi provoaca doar scarba. Peste doua zile o voi intalni pe mica mea tradatoare Sakura. Oare ma mai tine minte? Chipul cat si trupul meu nu au fost afectate de crudul timp. Ochii mei exprima aceeasi raceala ca in primele zile cand familia m-a dat la o parte. Dupa moartea tatei.
Puterea mea este la cote maxime, in tot acest timp avand grija sa ma hranesc cu sangele necunoscutilor de prin spitale. Sange rece si fara gust, dar totusi de ajutor. Strazile marelui New York erau libere, doar cainii care din cand in cand mai latrau din cauza prezentei monstruoase Eu. Aurolacii erau imprastiati pe langa containerele pline de gunoi, tinand in maini sticle goale de bere . Josnic. Trec pe langa ei si imi continui drumul spre Jipp-ul meu grena, cu care aveam de gand sa calatoresc spre tinta mea, rozalia.
Porbagajul masinii era plin cu arme, dar nu pistoale si mitraliere, ci sabii si cutite, explozibil activ si chiar fumigene.
................................
Melodiile de la radio sunt complet aiurea, asa ca singura mea salvare este muzica de pe DVD-ul meu special. Cea mai buna muzica pentru masina este cea cantata de Blue Stahli si de Celldweller. Iar gandul cel mai bun pe care il ai atunci cand conduci este doar tinta pe care o ai. Eu sunt vanatorul, iar ea este lebada de aur, sau mai bine zis, cu sange de aur.
Sfarsitul primei parti a acestui capitol, Raul este atragator. Heloo dragi mei cititori , am adus next-ul mai devreme ce-i drept, dar adevarul este ca am un singur motiv, tehnic vorbind doua, dar impart motivul in jumatate . Deci : - Prima jumatate de motiv este ca ascult muzica si ma plictisesc asa ca scriu next-ul - Si a doua jumatate de motiv este ca sunt curioasa ce se intampla in continuare in propriul meu fic
Bafta la citit si la tastat commm-ul !! |
| | | Aidualc Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucuresti acebook : - Nr. mesaje : 651 Puncte : 849 Reputatie : 120 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Iubire cu colți Vin 10 Aug 2012, 22:04 | |
| |
| | | Diana Legend
| Subiect: Re: Iubire cu colți Vin 10 Aug 2012, 22:32 | |
| Buna, multumesc de anunt. Mi-a placut partea cu visul ,chiar interesanta. Hopa, cei doi se vor intalnii, iar eu prevad scantei. Of, oare ce se va intampla? Astept nextul, bafta la tastat. |
| | | *Jellyfish* Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Far from you Nr. mesaje : 233 Puncte : 285 Reputatie : 50 Stare de spirit : Mai stata meglio
| Subiect: Re: Iubire cu colți Sam 11 Aug 2012, 07:25 | |
| Nu credeam ca o sa spun vreodata asta ...dar a fost asa de scurtt .... . Cand am vazut ca deja se terminase m-am simtit asa de rau ... Acum revenind la ce ai scris ...este foarte tare ...deci amandoi sunt siguri ca il vor prinde pe celalalt si ca sunt foarte puternici ...o sa mai vedem noi cine va castiga . Zi asa ... esti curioasa ce se intampla in continuare in propriul tau fic ... pai da ...asta este de bine sa sti . Iti multumesc ca m-ai anuntat . Eu astept next-ul foarte repede. Spor la scris si te pup . |
| | | Otti Genin
| Subiect: Re: Iubire cu colți Dum 12 Aug 2012, 22:45 | |
| Capitolul 2o : Raul este atragator- partea a doua.
Yeah, so what - it's another day You're gonna take it from me anyway I can't seem to remember now What it was like to live life before you,
Pasii mei se auzeau tare pe holul lung si rece. Intunericul in care ma inecam din ce in ce mai mult ucidea si ultima pata de culoare de pe retina. Dar nu, nu trebuia sa cedez, si grabeam pasul, mergand al na*bii de repede. In final, in fata mea apare luminita de la capatul tunelului, nimic alteca decat un bec prafuit. In fata mea aparea o usa veche si innegrita ne vreme. Clanta era umeda si murara, dar trebuia sa deschid usa. Era singurul lucru care imi lipsea, o usa incuiata. Cu o viteza uimitoare imi scot sabia si tai usa in doua, pasind cu incredere in mica incapere unde se odihneau acei oameni de nimic!
Itachi Uchiha, prima mea victima, somnul lui nu va fi distrus niciodata, iar eu voi fi somniferul. Sabia mea face cunostinta cu pieptul lui bine lucrat dupa care orice fata ar saliva. Ii strapung pielea fina cu arma alba pe care o detineam, incet, gratios, dupa care apas tare, arma trecand prin el , infigandu-se in salteaua patului.
S-a dezintegrat, trupul lui, nisipul, praful zbura pe langa mine. -Nu ceda- erau singurele vorbe pe care le puteam spune; le repetam mereu si mereu si iar mereu. Frica incerca sa puna stapanire pe mine, teama de a ucide pe cineva, teama ca acea persoana sa deschida ochii si sa ma invinga. Nu pot mermite asta.
Unul este jos, mai am doi! De data asta holul parea mai lung, mai intunecat si atmosfera mai rece. Ajung la o bifurcatie, dar nu stau mult sa ma gandesc pe unde sa merg, caci din partea stanga, tipetele unei femei erau asurzitoare. Incep sa alerg, mai repede , mai repede, dar picioarele nu se miscau, parca faceau greva. Usa din fata mea era deschisa, iar in fata usii femeia aia, Uchiha, era intinsa pe jos, sangele curgand din gatul ei. Ochii ei rosii ma priveau cu mila, parca m-ar fi implorat sa fug, sa plec si nu privesc in urma, dar nu pot, curioazitatea nu ma lasa. Vad cum o sabie ii strapunge piptul, nisipul aparand fara intarziere. Panica. Panica pune stapanire pe trupul meu. Nu ma pot misca, vreau sa fug, dar nu am voie. Ceva trece pe langa mine zgariindu-mi piciorul. Simt o respiratie calda in urechea mea. O mana rece aluneca usor pe talia mea, si buzele persoanei sunt lipite de gatul meu.
-Lasa-ma in p-pace ... reusesc sa spun in timp ce din ochii mei izvorau mici picaturi sarate si incolore. Nu plange pentru el, trezeste-te Sakura ! imi striga inconstientul meu, incercand sa ma trezeasca din visare.
-De ce te-as lasa, esti prada mea la urma urmei, corect ? imi raspunde , Sasuke, cu un glas rece si plin de ura. Stiam ca este el, si stiam ca vrea sa isi omoare familia, dar de ce in exact aceeasi zi ?! -Sper ca iti dai seama ca l-ai „ucis ” prea usor pe Itachi, nu era el, era doar o copie, iar el nu este aici. Continua acesta , mutandu-si buzele pe umarul meu. Nu am de gand sa ma las invinsa. Ma indepartez de el si imi pun manusile din piele neagra, pregatindu-ma de lupta.
Ochii lui rosii ma studiau atent, zambetul pervers, parul ravasit, atat de atragator. Dar trebuie sa ma concentrez. Il atac vrand sa il lovesc cu pumnul, dar imi prinde mana intr-a lui si ma trage mai aproape. Ma intoarce cu spatele la el soptindu-mi la ureche un mic: Esti inca a mea ! , dupa care imi da un pumn in spate, si totul ... negru.
Sasuke Pov:
Am reusit sa imi omor mama, si sa o capturez pe mica mea rozalie. Totul este pur si simplu perfect. Sakura este intinsa pe bancheta si spate a Jipp-ului meu. Strazile erau intunecate si linistite. Exact asa cum eram si eu. In mintea mea se desfasura doar planul pentru asta-seara, cand am de gand sa am parte de o mica „ distractiune maximala”....nimic mai mult.
Buna ... in ultimele zile iar nu mai am vlaga. Am adus nextul cu actiune grabita, greseli de tastare, dialog pus ala-n-dala, naratiune varza si monolog exagerat. Enjoy & Comment !
Sasusaku fight :: http://fc08.deviantart.net/fs21/f/2007/302/a/b/sasusaku_fight_contest_winner_by_MoniSaku.jpg |
| | | dydy Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : undeva prin Romania acebook : Dyy Dya Nr. mesaje : 871 Puncte : 986 Reputatie : 40 Hobby-uri : ♥Music ♥
| Subiect: Re: Iubire cu colți Lun 13 Aug 2012, 03:32 | |
| Fic sasusaku cu vampiri deci oare ce se v-a intampla cu rozalia? Sasuke...pervers, imi place rock Abia astept continuarea |
| | | Crissu.♥ S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : Nici eu nu mai stiu Nr. mesaje : 5281 Puncte : 5552 Reputatie : 107 Hobby-uri : tenis cu piciorul... Stare de spirit : Ca in prima zi dupa divort...
| Subiect: Re: Iubire cu colți Lun 13 Aug 2012, 06:16 | |
| a fost frumos , mi-a placut chiar foarte mult , imi cer scuze pentru intarzierile mele , dar chiar n-am timp , s[er sa ma anunti de next , crisu te pupaceste |
| | | Diana Legend
| | | | *Jellyfish* Genin
| Subiect: Re: Iubire cu colți Mar 14 Aug 2012, 15:40 | |
| Hey ...imi pare bine ca ai pus next-ul si te rog sa ma ierti ca vin asa de tarziu . Imi place mult de tot, dar sper ca Sasuke sa nu mai aibe in minte sa o omoare ca de nu o incurca . Sper sa aduci next-ul cat mai repede rock . Iti multumesc ca m-ai anuntat . Spor la scris, sa ai multa inspiratie si te pup . |
| | | Rocket Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In imaginatia mea ^^ Nr. mesaje : 287 Puncte : 346 Reputatie : 13 Hobby-uri : Muzica... desenul... si cam atat...
| Subiect: Re: Iubire cu colți Mier 15 Aug 2012, 15:57 | |
| Buna am aterizat si eu pe aici intr-un final si nu am nimic de spus! M-ai lasat fara cuvinte! E super super tare! Te rog mult mult sa ma anunti cand pui nextu si sper sa il pui cat mai repede! Te si te |
| | | Otti Genin
| Subiect: Re: Iubire cu colți Joi 16 Aug 2012, 14:47 | |
| Capitolul 2!: A new home, a homeless girl
Inca un demon prinde puteri...Si vad... Inca un inger vrea sa uite de el...Si vad... Inca o zi de maine distrusa
Sakura Pov:
Vantul se lovea cu putere de fata mea. Imi deschid ochii si incerc sa ma ridic , dar tot corpul ma durea, tare. Reusesc sa ma scol in capul oaselor si sa privesc copacii care treceau in viteza pe langa mine. Imi intorc capul si il privesc pe Sasuke care era concentrat la drum .Imi intind corpul din nou pe bancheta moale a masinii. Era o noapte linistita. Strada era libera iar cerul nu era innorat. Miile de stele o slujesc pe regina noptii luna, o luna frumoasa. Simt cum masina ia o curba stransa la stanga si dupa vreo douazeci de metri se opreste. Oare ce avea sa se intample cu mine... ?
-Deci te-ai trezit ? se aude vocea brunetului de langa mine. Imi inchid ochii si soptesc un mic „ Nu ”. Aud un chicot mic si simt cum doua brate ma ridica si ma poarta pe niste scari. Imi deschid ochii si vad un conac. Deci aici aveam sa locuiesc...sau sa mor ?
Inca nu intrasem niciodata intr-un conac antebelic . Casa aceasta veche are coloane rasucite in fata, de pe care se cojea vopseaua. Era construita in stilul renasterii grecesti -- o casa lunga, colorata intr-un violet-gri, aflata intr-un colt al Londrei, a carei poarte era parca strajuita de doi stejari enormi. Decoratiunile metalice dantelate formau un model care infatisa un trandafir inconjurat de vita de vie –si totul era napadit de iedera.
Brunetul pasii inauntru, tavanul inaltandu-se la peste patru metri si jumatate deasupra capului. Ochii lui negrii sraluceau in intuneric ce era sfasiat doar de lumina unei lumanari. Brunetul ma lasa jos pe o canapea si se indreapta catre undeva, nu dupa mult timp becul vechi si prafuit alungand intunericul.
In jurul meu mobila era acoperita cu cearceafuri albe. Continuam sa ma uit la cearceafuri, apoi realizez ca mainile imi transpirau si ca imi tremurau. Teama imi pare teribil de grea si de necontrolabila. Realizez ca de fapt, imi tremura tot corpul. Furioasa ca nu m-am putut apara in fata acestei fiinte, ma ridic in picioare si ma indrept spre usa, dar este incuiata. Din nou, stidiez imprejurimile pustii. Ma uit la apa intunecata a unei sticle din coltul camerei, oare ce cauta acolo ?
Era inutil sa verific usile si incuietorile. Inutil sa caute cheia in dulapuri sau cotloane intunecat. Inutil, inutil, inutil. Singura scapare...singura scapare ramaneau doar scarile din lemn pe care incep sa fug fara sa privesc inapoi. Intunericul ma invaluia , parca ar vrea sa ma aline. Podeaua scartaia de parca ar fi vrut sa se prabuseaca sub mine. Mici puncte negre alergau pe langa picioarele mele, mici gandacei. La un moment dat ma lovesc de ceva, si crezand ca este un perete incep sa il pipai sa gasesc intrerupatorul.
-Nu credeam ca o sa incepi in hol si ca nu o sa astepti pana in dormitor ! aud vocea prunetului care mai-mai se prapadea pe jos de ras. Instantaneu ma inrosesc si incep sa neg totul. Ochii sai ma priveau amuzati in timp ce ai mei cautau sa ii evite privirea. Dintr-o miscare foarte rapida buzele lui ajung peste ale mele intr-un sarut dulce, dar nu, eu trebuie sa opun rezestenta . Ii trag un pumn in stomac si fac doi pasi inapoi . Brunetul statea aplecat tusind, iar aceasta este ocazia mea. O rup la fuga pe langa el, ajungand in fata unei usi din sticla, un balcon, o scapare ! In urma mea se auzeau pasi, iar tensiunea mea crestea din ce in ce mai mult. Usa nu se deschidea asa ca dau cu pumnul in geam, acesta spargandu-se iar din mana mea tasnind mici firicele de sange.Ma strecor pe spartura zgariindu-mi umarul si genunchiul. Nu ma durea dar stiam ca asta il v-a atrage .
Ies pe balconul mare si pe buze imi apare un zambet invingator cand gasesc o scara. Cobor treptele reci de fier si simt cum toata teama dispare cand pun picioarul pe pamant. Incep sa fug cat de repede pot, simtindu-ma ca un leopard. Cand ajung langa poarta mare de fier, ma lovesc de ceva, cazand pe pamant si uitandu-ma la.... o persoana. Fata ii este luminata de razele lunii, era chiar........
Buna! Am sosit dupa ceva zile, dar am o scuza buna... am musafiri si nu prea am timp sa scriu, stiti voi cum e Sper sa va placa si nu uiati sa da-ti comm !
Melodia capitolului : https://www.youtube.com/watch?v=H3jnN6tx9F4 |
| | | Rocket Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In imaginatia mea ^^ Nr. mesaje : 287 Puncte : 346 Reputatie : 13 Hobby-uri : Muzica... desenul... si cam atat...
| Subiect: Re: Iubire cu colți Joi 16 Aug 2012, 14:53 | |
| prima dau edit Edit: Ce super a iesit copitolul asta.Bine intelesc ca si toate celelalte! De abea astept sa vad ce se mai intampla! Si cred ca stiu pe cine vede Saku! Dar voi afla daca banuielile mele sunt adevarate in urmatorul capitol! Multumesc de anunt! Te dulce si te |
| | | Diana Legend
| | | | Crissu.♥ S-Class
| Subiect: Re: Iubire cu colți Joi 16 Aug 2012, 17:18 | |
| era chiar ?
hmm...ne-ai lasat in suspans , chiar vreau sa stiu ce se intampla in continuare , cine e acea persoana , astept continuarea si sper sa ma anunti , crisu te pupaceste |
| | | Otti Genin
| Subiect: Re: Iubire cu colți Joi 16 Aug 2012, 22:04 | |
| Capitolul 23 : Frozen
True Life behind a wall Where men and angels fall A fading memory, When my mind is frozen.
Sakura Pov:
.....era chiar el. Uchiha Itachi. Ochii sai ma priveau cu ura si dispret. Nu mai stiam ce sa cred, ochii mei se zbateau, vroiau sa fuga departe de el. Inima mai mai sa imi sara din pipt iar corpul tremura incontrolabil la vederea acelor ochi rosii si goi. Nu mai stiam ce sa fac, sa stau nu, daca fug ma v-a prinde , asa ca singura scapare era sa il infrunt. Ma ridic in picioare si sar doi pasi inapoi. Strang pumnul drept si ma pregatesc de atac. In mana luai statea sugrumata o sabile lunga si lucioasa. Alerg catre el , dar se fereste iar eu cad in spatele sau.
Imi intorc chipul si nu cred ochiilor, in spatele meu era Gaara , roscatul cu ochii verzi, dar nu se poate ... -D-dar cu-cum de esti a-aici ? il inteb tematoare de parca as fi vazut o fantoma.Asta nu poate fi posibil, el e mort , eu l-am omorat ! privirea lui era absenta. Privea conacul din fata lui, era cu gandul departe. Imi inchid ochii vrand sa ma trezesc, asta nu poate fi real, cred ca inebunesc . O mana calda isi face aparitia pe umarul meu. Imi indepartez pleoapele si ma uit la misterioasa persoana, dar era .... Naruto. Isi apropie buzele de urechea mea si imi sopteste :
-Nu pleca de langa Sasuke, nu vrea sa te omoare. Vrea doar sa te apere de raceala din sufletul tau, trebuie sa va incalziti unul pe altul. dupa care imi zambeste dulce; ce stie el, el o are pe Hinata cu care se impaca bine, el are o viata frumoasa si pentru el totul este bine, nu stie cum este sa ai gheata in inima !
Imi mult privire pe genunchi si observ ca sunt inchitita de intuneric. Asa imi trebuie daca nu stiu sa ma bucur de lumina. Sunt invaluita de intuneric in totalitate , nu vad nimic, dar simt cum doua brate s incolacesc in jurul taliei mele . Imbratisarea primita este asa calda si comfortabila, asa putea sta asa o eternitate. O raza de lumina cade pe fata mea si il pot observa. Tatal meu, mama mea . Aceleasi priviri pline de dragoste si aceleasi zambete dulci. Se tineau de mana si imi zambeau. Corpurile lor erau luminate intr-un mod placut, iar picioarele lor nu atingeau podeaua rece si intunecata a incaperii. Mama mea plangea si tot repeta ca e mandra de mine iar tata imi spunea ca baiatul cu ochii negri si sufletul bun este cel ales. Vreau sa ii ating sa ii tin in brate, dar cand sa ma apropii de ei o sabile le sfinteca trupurile lucitoare. -Mama, tata ... ! strig cat pot de tare in timp ce lacrimile se scurgeau pe chipul meu alb ca spuma laptelui. Imi ridic ochii din pamant si il privesc cu scarba pe cel ce a facut asta. Parul negru si lung, ochii rosii, aceasi descriere ca prima data, un gandac si nimic mai mult. Acesta rade si imi spune ca asa se v-a intampla si mai departe daca nu stau langa Sasuke, si dispare. Iar eu raman plangand pe trupurile fara viata ale parintilor mei, cu lacrimi in ochii si sughituri la gura.
..........
Fata imi este scaldata in lumina. Corpul meu era acoperit cu ceva moale iar obrazul imi oste intepat de ceva. Imi deschid ochii si privesc in jur. Ma aflam intr-o camera spatioasa in care domnea linistea. Langa mine dormea Sasuke , iar parul lui ma deranja. Icarc sa ma misc dar fiecare celula din corpul meu era in greva, eram obosita.
-Te-ai trezit asa devreme, dulceata? Ma intreaba Sasuke in timp ce se ridica in capul oaselor. Se uita la mine cu blandete , buzele lui rosii erau arcuite intr-un zambet iar parul sau era compet ciufulit de parca ar fi trecut o tornada prin el. Si totusi eram prea obosita sa ma iau de el, asa ca voi sta cuminte si voi asculta....
Buna, am pus nextul mai devreme pentru ca maine si poimaine nu stiu daca o sa pot. Sper ca va place si sper ca exprimarea mea sa fie oke. Read, comment and enjoy ! Melodia capitolului : https://www.youtube.com/watch?v=2x6pjgRdB_A |
| | | Aidualc Chūnin
| Subiect: Re: Iubire cu colți Joi 16 Aug 2012, 22:33 | |
| |
| | | Diana Legend
| | | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Iubire cu colți | |
| |
| | | |
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|