Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| Perversi dar draguti , frumoase dar periculoase +16 | |
| |
Autor | Mesaj |
---|
.Chris.. Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj Nr. mesaje : 270 Puncte : 286 Reputatie : 12 Hobby-uri : Muuulteee<3<3 Stare de spirit : Schimbatoare si pretentioasa
| Subiect: Re: Perversi dar draguti , frumoase dar periculoase +16 Lun 09 Apr 2012, 14:31 | |
| Oh Doamne! Oare Sasuke poate fi mai pervers, ne*orocit, tiran, abuzator de atat? . Cred ca nu...
Imi place cum i-ai format caracterul Sakurei. Desi am mai vazut ideea, fiecare fic are o aura aparte si e diferit, chiar si prin cateva mici schimbari. Sakura promisa lui Sasuke? . Pff, asta-i buna! Cred ca daca as fi in locul Sakurei, mi-as omori sotul in prima noastra noapte dupa nunta. Nimeni nu are dreptul sa o "promita" cuiva, nici macar parintii ei, sau Hokage-ul satului. Opaa, oare ce se va intampla mai departe?Nu cred ca Sasuke e chiar atat de fara suflet, nerod, si idiot incat sa ii fure puritatea Sakurei. Sau poate e? Oricum, chiar daca o va face, nu imi pot imagina cat de distrusa va fi biata fata cand dimineata se va trezi si isi va da seama ca cel pe care il iubeste si l-a iubit atat de mult i-a facu un asemenea lucru groaznic, doar pentru a-si hrani orgoliul si pofta lui nesfarsita. Ar fi ingrozitor! . Astept nextul si daca se poate , ma anunti si pe mine te rog?
Spor la scris si multa inspiratie!
Love ya'! |
| | | Anna-chan:) Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : oriunde si mereu altundeva <3 Nr. mesaje : 616 Puncte : 711 Reputatie : 61 Hobby-uri : desenez si scriu, cant la pian, citesc manga si ma uit la anime-uri Stare de spirit : mereu plictisita
| Subiect: Re: Perversi dar draguti , frumoase dar periculoase +16 Mar 10 Apr 2012, 00:26 | |
| pune next te rog! m-ai captivat din titlu. am o sugestie : foloseste mai multe figuri de stil atunci cand descrii ... in rest totul e genial |
| | | SasukeLoveSakura Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : -_-" acebook : AbyssalEye Nr. mesaje : 148 Puncte : 204 Reputatie : 52 Hobby-uri : -_-" Stare de spirit : Keep calm and listen
| Subiect: Re: Perversi dar draguti , frumoase dar periculoase +16 Mar 10 Apr 2012, 19:49 | |
| Hei...multumesc pentru comuri.... Am doar o intrebare.... Cum am facut de am reputatia ,,6" ... Si ce trebuie sa mai fac pentru a face reputatia sa creasca.... Astept raspunsuri si dupa pun next-ul ;) |
| | | Honey B Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Tokyo Nr. mesaje : 656 Puncte : 784 Reputatie : 77 Hobby-uri : Dance. Naruto. Music. Fashion.
| Subiect: Re: Perversi dar draguti , frumoase dar periculoase +16 Mar 10 Apr 2012, 20:02 | |
| In dreptul commului sau nextul pe carel pui ii ''+ '' si ''-'' unul sub altul, dak dai ''+'' reputatia creste cu un punct si dak dai ''-'' rep scade cu un punct
HAI O DATA CU NEXTUL!!!!!!!!!! |
| | | didi_saku:x Academy Student
Sex : Varsta : 23 Localizare : acasa:)) Nr. mesaje : 48 Puncte : 59 Reputatie : 5 Hobby-uri : cantatul si dansatul:p Stare de spirit : in love:x:x:x
| Subiect: Re: Perversi dar draguti , frumoase dar periculoase +16 Mar 10 Apr 2012, 21:31 | |
| [b][i][u]o violeaza?? nu,nu poate cred ca vine haruna!ma rog mai e de asteptat....repede...NEEEXT!!!! |
| | | Katherine Pierce Special Jōnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : În spatele tău! Nr. mesaje : 1626 Puncte : 1840 Reputatie : 118 Hobby-uri : Vorbitul 24/24 h. Stare de spirit : Depinde cum mă găseşti.
| Subiect: Re: Perversi dar draguti , frumoase dar periculoase +16 Mar 10 Apr 2012, 23:51 | |
| Heeey Honey! Sorry ca nu am mai trecut pe la acest fic, dar uite ca am revenit. Vad ca acum nu mai este asa de mult dialog, deci e bine. Actiunea este si ea umpic mai lenta, dar se putea si mai bine. Totus, nu prea ai descrierea aceia pe care eu o astept, sa dea farmecul acestui fic. Ma rog...Ma bazez pe tine si pe talentul tau de a scrie. Si Sasuke asta, o violeze? Cata nesimtire...Obsedat... Sper sa aduci repeedee next-uletzul, care sper sa vina curand! Cand il aduci, te rog dulke sa ma anunti si pe mine printr-un PM. Te poop, nu uita de next! Zbye! |
| | | Andrușka Special Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In your heart acebook : Suntem o familie saraca nu ne permitem :))
Nr. mesaje : 1833 Puncte : 2090 Reputatie : 50 Hobby-uri : MULTE!
| Subiect: Re: Perversi dar draguti , frumoase dar periculoase +16 Mier 11 Apr 2012, 00:13 | |
| Hey!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Deci jur ca ma urc pe un bloc si ma arunc! TE IMPLOR!ADU NEXT CA MA OMOR, TE ROG , TE IMPLOR! CE SA MAI FAC? LA CE VREI NEXT CA ADUC, DAR TU DA-MI SI MIE NEXTUL TE IMPLOR!
oK cred ca am exagerat, DAR te implor in genunchi!!!!!!A da si SPER SA O VIOLEZE!ASA SASUKE DAI INAINTE NU TE SFII! |
| | | didi_saku:x Academy Student
Sex : Varsta : 23 Localizare : acasa:)) Nr. mesaje : 48 Puncte : 59 Reputatie : 5 Hobby-uri : cantatul si dansatul:p Stare de spirit : in love:x:x:x
| Subiect: Re: Perversi dar draguti , frumoase dar periculoase +16 Mier 11 Apr 2012, 12:42 | |
| haide odata cu nextul! |
| | | Theona Theo Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Oare....?!La PC....:)) Nr. mesaje : 207 Puncte : 233 Reputatie : 14 Hobby-uri : My entire life it's an entertainment.... Stare de spirit : Merge....se poate si mai bine !
| Subiect: Re: Perversi dar draguti , frumoase dar periculoase +16 Mier 11 Apr 2012, 21:08 | |
| Hey....!Se vede ca nu am mai trecut de mult timp pe aici...actiunea a evoluat atat de mult ! Dar daca Uchiha ii facd ceva Sakurei sigur o pateste (cu mine) !E asa un porc si un magar !Cum adica :"In seara asta o sa fii a mea" ?! Revenind la fic...este foarte bun,dar mai multa descriere sentimentala (daca poti-si stiu ca poti) .Ideea este intradevar originala ...iar in rest de descurci EXCELENT ! Te pupacesc dulce si spor la scris ! |
| | | itasaku99 Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : la laptop 50/24 ore pe zi Nr. mesaje : 870 Puncte : 947 Reputatie : 68 Stare de spirit : crazy forever
| Subiect: Re: Perversi dar draguti , frumoase dar periculoase +16 Mier 11 Apr 2012, 22:11 | |
| wow. cum mama naibii am putut pierde aceste capitole? sunt o fraiera. esti atat de incredibila incat nu pot sa cred k exista asa cv. abia astpet nextu si dak sakura nu scapa ii crap capul lui sasuke |
Sex : Varsta : 28 Localizare : -_-" acebook : AbyssalEye Nr. mesaje : 148 Puncte : 204 Reputatie : 52 Hobby-uri : -_-" Stare de spirit : Keep calm and listen
| Subiect: Re: Perversi dar draguti , frumoase dar periculoase +16 Joi 12 Apr 2012, 22:04 | |
| Heey....mersii mult pentru comuri!! Nici nu stiti cat valoreaza acestea pentru mine!!!![cu trei semne ale exclamarii] Am sa tin cont si de sfaturile voastre cum ca ar trebui mai multa descriere ale sentimentelor si chesti...
♥º° Čαρѕυηι¢α º°♥ - Mersii pentru comuri, si o sa vedem in urmatorul capitol daca o va viola sau nu.. Diavola - Da...stiu ca este cam pervers dar am sa mai scurtez din perversitate[ Da-o dracuu'] Guess Who I Am. - Mersii, si UITE-L ....am venit cu el acum! .Chris..-Oare Sasuke poate fi mai pervers, ne*orocit, tiran, abuzator de atat? -[Da...poate sa fie, si nenorocit, si pervers si tiran si ce vrei tu...DAR nu este prost! - ,,nu imi pot imagina cat de distrusa va fi biata fata cand dimineata se va trezi si isi va da seama ca cel pe care il iubeste si l-a iubit atat de mult i-a facu un asemenea lucru groaznic, doar pentru a-si hrani orgoliul si pofta lui nesfarsita." -[Asa este...ar fi nasol si teribil sa treci prin asa ceva x_x] micutza alintata -Hey scumpii...mersi pentru sfat! Am sa tin cont! Promit [pe cuvant de crecetas -chIAR DACA NU SUNT'] didi_saku:x -Hei scumpii...am adus nextul ca sa mai elucidez putin misterul asta.... ~Black Coffee~ -GATA...am adus si next-ul ;)... Mersi pentru sfaturile folositoare si utile!!!:* Teona:)) -mersii mult...esti o bombonica de fata....Am sa adaug mai multa descriere sentimentala....Imediat ce ma documentez....NU STIU CAM CE AR TREBUI SA SCRIU LA CHESTIA ASTA....adica sentimentele deja este o descriere a ceea ce simte o persoana.... itasaku99 -Hei,hei,hei...usor scumpii Nu,nu esti o fraiera....este vina mea ca nu te-am anuntat! Si crede-ma ca si eu vreau sa'l vad pe Uchiha cu capu' crapat
ASTA FIIND SPUSE DRAGIILOR...V-AM DEMONSTRAT CAT DE MULT TIN EU LA COMENTARIILE VOASTRE!! gara cu palabrageala si hai cu nextu'
Capitolul 9 -Unii mai fac si greseli Haruna P.O.V Sar din creanga in creanga, simtind cum inima mea bate din ce in ce mai tare. Este acea senzatie cand sti ca o persoana este in pericol si cand nu poti sa faci nimic sa o ajuti sau sa o sprijini. Ei bine...asta simt eu acum. O stare de neputinta, de ingrijorare, de manie si de razbunare. Ma gandesc ce o sa-i faca nemernicul acela de Uchiha junior, surorii mele mai mici. Gandurile nu-mi dau pace, facandu-ma sa fiu mai neatenta ca niciodata. In momentul acesta, daca as fi atacata de cineva, as fi sigur o tinta foarte usoara si tot odata usor de doborat. Eu nu gandesc cand am acest sentiment. Uneori este o binecuvantare, si alteori un blestem. Asa traiesc eu. Mereu am trait asa si nu am cum sa ma schimb. Ma trezesc din visare, atunci cand in fata ochilor mei se afla un fel de ,,FORTAREATA". Pare ciudat ca-i zic asa, dar asta este. Este o cladire greu de penetrat si foarte solida. Cred ca aici o tine nemernicul de Sasuke pe sora'mea Sakura.
Nici nu mai astept invitatie pentru a deschide usa. Cu un jutsu inventat de mine ating usa din otel, si din degetul meu aratator iese un fel de energie verzuie, care se raspandeste in toata usa, deschizand-o si lasandu-ma pe mine sa aud tipetele disperate ale surorii mele, si rugamintele adresate brunetului printre sughituri si plansete. Cum am auzit asta ochii mi s-au umplut de acea substanta amara si des intalnita in general la persoanele sensibile. Vroiam sa ma duc acolo si sa o salvez pe Sakura din mainile lui, dar ceva ma opreste. Nu ma pot misca. Am picioarele amortite, iar din gura mea a iesit doar un amarat de ,,C-ce s-s-se-int-amp-la?" , la care am primit destul de repede raspunsul: -Haruna, ce s-a intamplat cu tine? Tu esti mult mai atenta de atat.-Zice acea voce pe care am comparat-o usor cu cea a lui Itachi, rezultand ca el era.
Ah...la n@iba, nu am timp de el acum. O aud pe sarmana Sakura cum tipa, si tipa iar inima mea devine mai agitata cu fiecare secunda trecuta. Ma eliberez repede din acel jutsu instabil si alerg pe scari in sus in camera cea galagioasa.
Detectand camera, intru val vartej, si-l zaresc pe Sasuke stand peste Sakura, care era total devastata. Se pare ca inca nu a apucat sa termine treaba, dar nici nu o sa-l las sa o duca la bun sfarsit. Pe lenjeria turcoaz, parul rozaliu al iubitei mele surori statea ravasit, trupul firav al micutei fiinte firave neavand nici o forta impotriva puterii brunetului, ceea ce era in avatajul lui, dandu-i posibilitatea de acces la tot trupul firav al Sakurei.
Vazand ca sunt si presata de timp, deoarece Itachi sigur v-a venii sa ma opreasca, m-am napustit cu asupra brunetului cu o forta pe care am mostenit-o de la bunica Itikuna, si l-am dat jos de pe Sakura, acesta prabusindu-se prima oara de perete, si dupa aceea cazand pe podea cu doua firicele de sange, scurcandu-se in coltul gurii, deoarece neavand alta arma la mine, am folosit pumnul meu de otel.
Cred ca i-am mutat maxilarul 90 de grade la stanga. Am luat-o pe Sakura in brate si am folosit ,,Tehnica Teleportarii Inter-Exter". Probabil va intrebati, de ce nu am facut asta mai devreme pentru a ajunge la timp. Ei bine, imi trebuiesc doua persoane pentru asta, amandoua facand parte din acelas clan.
Ne-am teleportat pana in camera rozaliei, lasandu-l pe brunet cu ochii in soare si cu maxilarul sucit, si pe Itachi in pragul usii, vrand sa faca ceva, dar am fost mai rapida decat el. Am pus-o pe Sakura in patul sau moale din lenjerie de matase tesuta de mana, lesinata din cauza presiunii psihice si spirituale. In planurile mele am si o discurie foarte aprinsa cu ,,DRAGUL MEU FRATIOR" Naruto. Am inteles ca el este unul din cei patru care l-au ajutat pe perversu' de Uchiha junior sa o rapeasca pe Sakura, dar nu inteleg de ce. S-o fi certat cu ea?
Dar stati linistiti nu o sa-l abordez gen ,,Naruto, dragul si iubitul meu fratior, imi spui si mie de ce ai dat-o pe sorata Sakura lu' nenoro**tu de Sasuke te rog frumos?" -Ha,ha,ha....deja mi-e mila de sarmanul baiat.
CAPITOL NECORECTAT.
Gata dragiilor am pus si next-ul ;) |
| | | Honey B Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Tokyo Nr. mesaje : 656 Puncte : 784 Reputatie : 77 Hobby-uri : Dance. Naruto. Music. Fashion.
| Subiect: Re: Perversi dar draguti , frumoase dar periculoase +16 Joi 12 Apr 2012, 22:20 | |
| G.E.N.I.A.L. Un capitol foarte foarte reusit Traiasca Harutna #:-s ..... Te rog, ::3 , personajul meu preferat din anime este Naruto, nu'l mutila prea rau Multumesc pt intelegere! :D Astept nextul |
| Subiect: Re: Perversi dar draguti , frumoase dar periculoase +16 Joi 12 Apr 2012, 23:13 | |
| Guess Who I Am. -stai linistita...pe Naruto n'am sa'l fac personaj negativ....si urmatorul capitol o sa fie mai....AMUZANT, DRAGUT, PUTIN PERVERS. SI O SA FIE POVESTIT DE NARUTO |
| | | missfashion Academy Student
Sex : Localizare : Romania Nr. mesaje : 5 Puncte : 5 Reputatie : 0
| Subiect: Re: Perversi dar draguti , frumoase dar periculoase +16 Joi 12 Apr 2012, 23:50 | |
| Wow...impresionant fic]Imi place foarte mult Continua la fel de bine ca altfel ne suparam Te pup |
| | | itasaku99 Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : la laptop 50/24 ore pe zi Nr. mesaje : 870 Puncte : 947 Reputatie : 68 Stare de spirit : crazy forever
| Subiect: Re: Perversi dar draguti , frumoase dar periculoase +16 Vin 13 Apr 2012, 09:18 | |
| in sfarsit sakurei i se intampla un lucru bun. chiar ma speriasem de ceea cei putea face sasuke itachi chiar dak imi place mult o sa ii mut falca nu la 90 de grade cum a facut haruna cu sasuke caci ar fi prea usor ci la 3900 de grade sa se invete minte so mai opreasca pe haruna din a o salva pe saku. acu sunt super curioasa cu ce se va mai intampla dar din pacate voi pleca la veri meu pana joi si nu o sa pot citi niciun fic dar promit k o sa fac tot posibilul |
| | | Katherine Pierce Special Jōnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : În spatele tău! Nr. mesaje : 1626 Puncte : 1840 Reputatie : 118 Hobby-uri : Vorbitul 24/24 h. Stare de spirit : Depinde cum mă găseşti.
| Subiect: Re: Perversi dar draguti , frumoase dar periculoase +16 Vin 13 Apr 2012, 10:26 | |
| Heeey Honey! Pai vad ca in acest capitol ai avut o actiune mai lenta, insa cam putina descriere. Sunt sigura ca acum in mintea ta spui: "Ce mai vrea? Cata descriere sa mai adaug Doamne?" Ehmm...Nu foarte multa! In rest i'm happy becaus Haruna a salvato pe saraca Sakura. Abia astept urmatorul capitol care sper sa vina reeeppeeeedddeeeee, ma auzi? Ma rog...ai citit? Ca de ma lasi sa astept mult nu ma mai gasesti vie, poate cu putin noroc la urgente. Sa vedem ce mai face si perversul de Sasuke, si ce o sa i se intample lu' Naruto. Te poop, and zbye! |
| | | AzMaria Academy Student
Sex : Varsta : 24 Localizare : In YoUr HeArT FoReVeR <3 Nr. mesaje : 10 Puncte : 16 Reputatie : 4 Stare de spirit : Despartita de un natarau .
| Subiect: Re: Perversi dar draguti , frumoase dar periculoase +16 Vin 13 Apr 2012, 10:48 | |
| Buna , sunt noua aici si vreu sati spun ca esti foarte cool .\ *****Mi-a placut faza cu Itachi si sora Sakurei***** BAFTA LA SCRIS
|
| | | Methera S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 109 Localizare : Regatul de Nord al Iadului. acebook : Andreea Drăgan Nr. mesaje : 7624 Puncte : 8016 Reputatie : 256 Hobby-uri : Ficuri şi cărţi. Stare de spirit : L.
| Subiect: Re: Perversi dar draguti , frumoase dar periculoase +16 Vin 13 Apr 2012, 10:51 | |
| Buna Pai.. ar fi bine sa nu mai scri cuvinte intregi in text cu caps, se vede urat. Nu inteleg nici de ce ai pus numele acelui justu, scuza-ti daca nu am scris bine, dar nu ma uit prea mult la Naruto ca sa stiu, in ghilimele? E un fic care contine idei ninja.. deci nu-si au sensul acele ghilimele. Acum, bravo Haruna ca ai scapat-o pe Sakura de acolo. Astept urmatorul capitol, scumpo. Spor la tastat. |
| | | D3In 3Ng3L Academy Student
Sex : Varsta : 29 Localizare : peste tot dar niciunde Nr. mesaje : 33 Puncte : 33 Reputatie : 0 Hobby-uri : mai multe Stare de spirit : intotdeauna perversa
| Subiect: Re: Perversi dar draguti , frumoase dar periculoase +16 Vin 13 Apr 2012, 19:14 | |
| Hey..am trecut si eu pe aici ,pot spune ca e absolut genial!!!! tine-o tot asa!!!!!NEXT RAPID!!!! te pup |
| | | Gabi gαвяιєℓℓℓα Academy Student
Sex : Varsta : 28 Localizare : somewhere in this world Nr. mesaje : 10 Puncte : 14 Reputatie : 0
| Subiect: Re: Perversi dar draguti , frumoase dar periculoase +16 Vin 13 Apr 2012, 19:43 | |
| WOW CE MIJTO ESTE FICUL TAU.....SUUUPER MEGA FAIN TE POOOP DULCHE SI SPAR CA ATUNCI CAND O SA ADUCI NEXT SA MA ANUNTI SI PE MN. SPOR LA SCRIS !! *:* |
| | | Honey B Chūnin
| Subiect: Re: Perversi dar draguti , frumoase dar periculoase +16 Vin 13 Apr 2012, 21:12 | |
| Baiii baiii baiii, de cate commuri ai nevoie :-? Cred ca ar fi cazul sa te apuci de tastat :-w NEXT! |
| Subiect: Re: Perversi dar draguti , frumoase dar periculoase +16 Vin 13 Apr 2012, 23:15 | |
| Hey fani ficurilor SasuSaku [si celorlalte ficuri] ...Eu nu stiu cam cata descriere sa mai bag. Adica vreti sa descriu si crengile de pe care a sarit Haruna? OK...dar nu o sa fie prea interesant. Cred ca ficului meu ii mai trebuie personificare, comparatie si multe epitete...[FIGURI DE STIL]. La naibaa....nu le am cu figurile de stil, deci nu mi le cere-ti fiindca o sa iasa urat rau de tot[ficul]
Capitolul 10. I-ar ai dat-o in bara DEXTER
Naruto P.O.V
Uneori stau si ma intreb privind spre cerul care are culoarea ochiilor mei, adica albastru si senin. In minte imi vine numai intrebari de genu': "Oare pot fi si mai prost de atat?" sau... "Naruto, daca idiotenia ar durea, tu ai fi in coma de cand te-ai nascut nu?"
Cum am fost in stare sa i-o dau pe Sakura si fara sa ma opun ordinului doamnei Tsunade. - sunt un mare "DEXTER". Merg impreuna cu iubirea vietii mele, Hinata, fiind si ce-a mai buna prietena a Sakurei. I-am situatia pe care o stia deja si dupa aceea, acceptand propunerea mea de a o salva.
Intru in casa, si singurul lucru care-l aud este ,,Cum ai putut copil copac?" -Deci ai venit nu?-raspund eu incercand sa ma ridic de pe podeaua cea rece, avand ochii inca inchisi din cauza loviturii. Stiam cine este si totusi vroiam sa-i spun ceva de dulce deoarece m-a durut pumnul care m-a ,,transportat" chiar in perete si dupa pe jos.
-Deci, Naruto! Te las sa ai grija de sora'ta si tu o dai altor persoane? -imi zice ea pe un ton foarte suparat din cauza ca i-am dat-o pe Sakura lui Sasuke. Nu aveam ce sa-i fac.... si eu regret, si nu vroiam sa fac asta dar Tsunade mi-a zis ca o ia pe Sakura, il ajuta pe Orochimaru [mai degraba il omoara pe Orochimaru] si toata lumea este fericita.
Ii povestesc de ce am facut asta, ii zic cu lux si amanunte legate de ,,boacana" mea dupa care observ ca pe chipul ei se pot vedea cu usurinta doi ochi care mai devreme erau demideschisi, acum sunt deschisi complet de uimire.
Si cand tocmai am terminat de ,,Povestit" mica ,,Poveste" mi-am dat si eu seama intr-un sfarsit ca am fost un mare (iertati-ma nu stiu ce vorbesc) si ca am fost pacalit fara sa-mi dau seama. Trebuie sa fac ceva altfel soramea la care tin atat de mult, v-a fi intr-un pericol mai imens decat sunt eu acum stand in fata celeilalte surori ale mele. Doamne....de ce mi-ai dat o sora mai mare? Un catel nu mergea?
Ma ridic usor de unde m-a teleportat soramea ce-a mare si ii spun, defapt o intreb daca stie unde este Sakura pentru a o salva, dar vocea griei imi spune sa ma calmez deoarece cat timp am fost eu plecat, a luat-o ea pe Sakura
Dupa ce imi de scuze, si dupa ce ma iarta ma indrept spre camera rozaliei. Observ ca inca ,,doarme" deoarece are ochii inchisi [ chiar trebuie sa zic asta? CATA PROSTU' SUNT- zice Naruto in culise]. Plec din camera Sakurei si ma indrept spre living unde iubita mea Hinata si ,,iubita" mea sora care mi-a strambat maxilarul din cauza pumnului ei, vorbeau.
Ma bucur sa le vad atat de apropiate, deoarece eu o iubesc pe HInata foarte mult, si nu stiu ce m-as face daca as pierde-o. Ma bag si eu in discutie cu cele doua iubiri ale mele, asezandu-ma strategic langa HInata, si punandu-i mana stanga pe talia ei si jucandu-ma cu parul brunet al scumpei mele brunete, deoarece il avea lung si frumos.
Suntem intrerupti de Haruna care-mi spune cu o voce gen ,,Sper ca nu ai grija de Hinata cum ai avut grija de Sakura ca altfel ne suparam". Da...duceam dorul ironiilor ei [Pe naibaa ]. Imi spune sa am grija de ea pentru ca este o fata deosebita, buna si frumoasa [Cred ca s-a referit ,,BUNA" la suflet. Pacat ca eu nu la asta ma gandeam] si imi mai spune ca ma iarta deoarece i-a zis Hinata ca ai regretat ca ai dat-o pe Sakura, si ca ai suferit mult din cauza asta.
Gata iubirile mele de pe site!! Am pus si next-ul si sper ca v-a placut. Sa nu citesc nici un comentariu gen ,,Nu ai descriere" deoarece stiiuuu...Nu ma bateti la cap cu chestii de genu ca atunci chiar ca nu mai pun descriere. Am incercat sa grabesc putin actiune deoarece AM MAI CITIT PRIN COMENTARII CA ESTE CAM LENTA.
|
| | | Honey B Chūnin
| Subiect: Re: Perversi dar draguti , frumoase dar periculoase +16 Vin 13 Apr 2012, 23:21 | |
| Naruto pervers :>:> Mi'a placut faza cu ''buna'' :))))) Dar voiam mai multa perversitate :( In fine, mai vine un nextul , caci eu asta astept |
| | | Methera S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 109 Localizare : Regatul de Nord al Iadului. acebook : Andreea Drăgan Nr. mesaje : 7624 Puncte : 8016 Reputatie : 256 Hobby-uri : Ficuri şi cărţi. Stare de spirit : L.
| | | | .Chris.. Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj Nr. mesaje : 270 Puncte : 286 Reputatie : 12 Hobby-uri : Muuulteee<3<3 Stare de spirit : Schimbatoare si pretentioasa
| Subiect: Re: Perversi dar draguti , frumoase dar periculoase +16 Mar 17 Apr 2012, 15:29 | |
| |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Perversi dar draguti , frumoase dar periculoase +16 | |
| |
| | | | Perversi dar draguti , frumoase dar periculoase +16 | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|