|
|
ficul meu se apropie de sfarsit, mai sunt vro 6 capitole(aproximativ) si ma gandeam sa fac sezonul 2. ce spuneti? | 1. sigur, vreau neaparat sezonul 2! | | 100% | [ 23 ] | 2. e dragut, dar nu stiu sigur | | 0% | [ 0 ] | 3. nu, chiar e indeajuns un sezon! | | 0% | [ 0 ] |
| Total voturi : 23 | | Sondaj inchis |
|
Autor | Mesaj |
---|
Chrissu-chan :X Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Keep calm and listen Black Veil Brides (+ keep calm and love Andy Biersack ♥) Nr. mesaje : 206 Puncte : 219 Reputatie : 11 Hobby-uri : Plimbari, Animeuri, Ficuri, Desenat, Scris. Stare de spirit : n`aveeem :D
| Subiect: Re: Caruselul vietii Vin 27 Apr 2012, 10:47 | |
| |
|
| |
lolixkid Academy Student
Sex : Localizare : pe lacrima ce sta sa cada... sa fim seriosi cui ii pasa? Nr. mesaje : 3 Puncte : 6 Reputatie : 3
| Subiect: Re: Caruselul vietii Vin 27 Apr 2012, 14:49 | |
| waw... a fost waw... ai asa un talent in ai pune pe altii in suspans... capitolul asta a fost super desii puteai sa mai descri putin la un moment dat am avut impresia ca ai cam grabit actiunea... prea multe nu am de adaugat insa pot zice cu inima impacata caa imi place ficul tau la nebunie si ca astept nerabdatoare next-ul :) spor la scris bye bye >:D< |
|
| |
• Schweppes • Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Who cares ?! Nr. mesaje : 381 Puncte : 445 Reputatie : 52 Hobby-uri : Leneveala :3 Stare de spirit : Supravietuiesc
| Subiect: Re: Caruselul vietii Vin 27 Apr 2012, 15:35 | |
| |
|
| |
•°•Andy Quinn•°• Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Timisoara :P Nr. mesaje : 304 Puncte : 349 Reputatie : 13 Hobby-uri : ♫ Muzica ♫ Stare de spirit : Without music, life would be a mistake.
| Subiect: Re: Caruselul vietii Vin 27 Apr 2012, 16:16 | |
| Ce capitol frumos! Cat ma bucur ca Grey nu o obliga pe Sakura sa se casatoreasca cu el(cel putin asta am inteles eu). Oare cine e acea silueta? Sunt tare curioasa.... Astept next! Spor la scris si la idei! |
|
| |
Irry Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : in fata pc-ului Nr. mesaje : 398 Puncte : 421 Reputatie : 9 Hobby-uri : ficuri citit si incerc un nou sport Stare de spirit : Cu barca pe valuri plutesc usor mi-a intrat apa in calculator
| Subiect: Re: Caruselul vietii Vin 27 Apr 2012, 17:49 | |
| daca ai sti cat am asteptat nextul asta si il ador abia astept pe urmatorul
|
|
| |
Anya Special Jōnin
Sex : Localizare : Racitania acebook : Nu exista! La pensie imi fac, va asigur! Nr. mesaje : 1521 Puncte : 1815 Reputatie : 210
| Subiect: Re: Caruselul vietii Vin 27 Apr 2012, 18:30 | |
| Hey am ajuns si eu , Multumesc de anunt . Capitolul a fost interesant , dar ai greseli de tastare . Cu ultima parte cu calul si ce mai era m-ai cam bagat in ceata .Adica din sala "mica" de antrenament a ajuns asa direct pe un cal? Ei bine astept next . |
|
| |
Anna-chan:) Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : oriunde si mereu altundeva <3 Nr. mesaje : 616 Puncte : 711 Reputatie : 61 Hobby-uri : desenez si scriu, cant la pian, citesc manga si ma uit la anime-uri Stare de spirit : mereu plictisita
| Subiect: Re: Caruselul vietii Vin 27 Apr 2012, 19:17 | |
| buna multumesc de comm-uri poi irina, am zis ca ea a inceput sa planga si era derutata, de nici ea nu stia cum a ajuns sa fie pe un cal in mijlocul padurii... (probabil) ai vazit partea in care ea isi pune singura intrebari, nu stie unde e, nici unde va merge sau ce va face... mai multe nu pot sa spun fiindca astfel veti sti ce o sa se intample in next... probabil P.S.: aceea persoana are un rol important si din cauza ei o sa se declanseze actiunea pe aici va rog sa nu ma intrebati de next pentru ca habar nu am cand o sa am un pic de timp liber ca sail scriu tenks pentru intelegereva pupacesc dulce...zby-zby |
|
| |
itasaku99 Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : la laptop 50/24 ore pe zi Nr. mesaje : 870 Puncte : 947 Reputatie : 68 Stare de spirit : crazy forever
| Subiect: Re: Caruselul vietii Lun 30 Apr 2012, 14:43 | |
| aloooooooooooooo u sti sa mai vb cu oamenii? nu pot sa cred ca nu mai anuntat ca ai pus nextul. oricum mai impacat cu frumusetea aia de capitol. abia astept nextul asa ca data viitoare SA MA ANUNTI. |
|
| |
andreutza_cata13 Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : bucuresti Nr. mesaje : 529 Puncte : 589 Reputatie : 50 Hobby-uri : să cânt şi să mă distrez cu pretenii mei :love:
| Subiect: Re: Caruselul vietii Lun 30 Apr 2012, 17:28 | |
| cand pui nextul? ca e misto rau ficul |
|
| |
Andrușka Special Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In your heart acebook : Suntem o familie saraca nu ne permitem :))
Nr. mesaje : 1833 Puncte : 2090 Reputatie : 50 Hobby-uri : MULTE!
| Subiect: Re: Caruselul vietii Mar 01 Mai 2012, 20:18 | |
| NEXT!
Alooo vreau next, next, next, ma intelegi?Sincer mi-ar fii placut s-o violeze he, he ce perversa sunt....
PERVERSA, DAR FOARTE RAU! |
|
| |
~Piersicuta~Rubin~ Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Intre Rai si Iad, Intre Viata Si Moarte Pe Vecie. Nr. mesaje : 158 Puncte : 189 Reputatie : 11 Hobby-uri : Forumul, fic-urile si altceva... pianul, vioara, baletul, inotul si patinajul. Stare de spirit : Ca intodeauna...
| Subiect: Re: Caruselul vietii Mar 01 Mai 2012, 22:58 | |
| Vaai... ce frumos a fost nextul asta! Saraca Sakura, eu as fi tipat de-i spargeam timpanele. Ma intreb oare cine este acea silueta? Pune nextul repede te rog eu din suflet cu ciresica deasupra! |
|
| |
Chrissu-chan :X Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Keep calm and listen Black Veil Brides (+ keep calm and love Andy Biersack ♥) Nr. mesaje : 206 Puncte : 219 Reputatie : 11 Hobby-uri : Plimbari, Animeuri, Ficuri, Desenat, Scris. Stare de spirit : n`aveeem :D
| Subiect: Re: Caruselul vietii Mier 02 Mai 2012, 08:05 | |
| |
|
| |
Yuki-chan Academy Student
Sex : Localizare : Peste tot si niciunde Nr. mesaje : 10 Puncte : 10 Reputatie : 0
| Subiect: Re: Caruselul vietii Mier 02 Mai 2012, 22:15 | |
| Hei!!!! Am aterizat si eu pe aici. Deci vreau sa iti spun in primul rand multumesc pentru com . Acum cat despre ficul tau imi place foarte mult descrierea :X, si greseli de tastare nu am vazut. Sincer ma ti in suspans, abea astept nextu' si daca ai putea sa ma anunti si pe mine ar fi super. Spor la scris si multa inspiratie!!! Te-am pupat |
|
| |
♥~♫alexys♫~♥ Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Undeva departe,pe scurt...ACASA! Nr. mesaje : 57 Puncte : 64 Reputatie : 5 Hobby-uri : De toate☻(desenul si cititul) Stare de spirit : Revenita cu capu,plecata cu mintile
| Subiect: Re: Caruselul vietii Lun 07 Mai 2012, 22:15 | |
| deci numi vine sa cred ca nu ti-am vazut ficul pana acum e minunattt asta intra garantat in top 5 cele mai bune ficuri pe care le-am citit tot ce pot spune e nexxxxxxxxxttt de pui un capitol pana in 9 mai ar fi minunat,dar de pui si altu in 10 mai te besk(fiindca e ziua mea)si ficul tau miar mai inbunao,ca mia "inbunato"deja cand am auzit ca dau teza la romana de ziua mea:=): |
|
| |
zoey.angel Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Dambovita Nr. mesaje : 217 Puncte : 243 Reputatie : 10 Hobby-uri : Muzica, Cititul si Distractia:)) Stare de spirit : Excelent:D
| Subiect: Re: Caruselul vietii Lun 07 Mai 2012, 22:25 | |
| hei scumpo te rog sa ma anunti si pe mine cand pui nextul
|
|
| |
Max Chūnin
Sex : Localizare : Some day I'll know better than me Nr. mesaje : 754 Puncte : 858 Reputatie : 58 Stare de spirit : Hoppless
| Subiect: Re: Caruselul vietii Lun 07 Mai 2012, 23:18 | |
| 1.eu is idioata , scoala si celelalte si nam vazut ca tu ai adus de vre 2 saptamani next-ul 2. e ,uau nu m-as asteptam sa fie asa Gray.. 3.Cine e aceea silueta? ;) nu e nevoie sa raspunzi ca voi afla in uramatorul capitol 4=concluzie: spor la tastat si la ideei bune:D |
|
| |
Sex : Varsta : 26 Localizare : oriunde si mereu altundeva <3 Nr. mesaje : 616 Puncte : 711 Reputatie : 61 Hobby-uri : desenez si scriu, cant la pian, citesc manga si ma uit la anime-uri Stare de spirit : mereu plictisita
| Subiect: Re: Caruselul vietii Mar 08 Mai 2012, 05:30 | |
| imi pare rau ca nu am mai pus nici un capitol, dar timpul nu imi permite nextu' am sa il pun miercuri (maine) pana atunci as mai vrea inca un comm ca sa nu fac dublu-post multumesc anticipat |
|
| |
• Schweppes • Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Who cares ?! Nr. mesaje : 381 Puncte : 445 Reputatie : 52 Hobby-uri : Leneveala :3 Stare de spirit : Supravietuiesc
| Subiect: Re: Caruselul vietii Mar 08 Mai 2012, 11:01 | |
| Vrei un com ?? PAi uite il ai acum de la mine Ce mai iti pot zice decat ca asteptam nextul SA ne anunti ( pe mine prima ; egoista) Spor la tractini la tastatura, si stiu ca esti ocupata... dar macar in weekenduri sa mai intri si tu pe mess Teo Ps : te astept cu nextu maine si sper sa fie unul luuuuuuuuuuuuuuuuung |
|
| |
| Subiect: Re: Caruselul vietii Mar 08 Mai 2012, 15:25 | |
| BUNA... AM ADUS NEXTU'... bun... hai ca nu mai stau pana maine, scuze ca e cam scurt, dar e doar un capitol de legatura am sa incerc sa il pun pe celalalt maine (sper sa am timp...) va multumesc tuturor pentru comentariile minunate sper sa va placa si spor la citit...
CAPITOLUL XVII: Am dat de dracu’
Acea silueta se apropia incet de mine. Pasii sonori ii deplasau corpul foarte incet. Mintea nu imi mai functiona bine si incepeam sa am tot fdelul de ganduri care mai de care, negre si obscure. Simteam cum raceala mortii ma inconjoara in momentul in care fata sa era luminata. Asa arata mopartea? Intotdeauna mi-am imaginat moartea ca fiind un fel de spirit invaluit in mantia neagra plina de durere, dispret si singuratate, dar ceea ce era in fata mea nu semana cu ceea ce mi-am imaginat. Ba chiar contrariul. Nu era nici un spirit, doar un baiat... Asa arata moartea? Ce vorbesc?! De ce imi e frica? Incercam din greu sa ma incurajez, dar ceakra sa era prea puternica. Prea insuportabila. Ma ridic in picioare cu privirea tinta la acel baiat. Parul auriu ca soarele ii era ciufulit intr-un mod artistic. Imi aducea aminte,intr-un mod straniu, de Sasuke. Doi ochi verzi si sinceri ma cercetau cu atentie. Erau genul acela de ochi, care iti spuneau ca totul e adevarat, dar niciodata nu erai pe aproape de adevar. Pe buzele sale era asternut un zambet seducator. Trupul bine sculptat ii era acoperit de in kimono cu maneci taiate. Bluza albastra se mula perfect pe pieptul sau, iar pe deasupra purta un fel de vesta alba care venea doar pe o parte si era legata la mijloc cu un cordon albastru. La frunte ii era legata o bandana albastra fara nici o placuta. Nu apartinea nici unui sat? Zabetul ii se lati. Parea atat de increzator.
In aer plutea in fel de mireasma gretoasa, ce-l facea foarte greu de respirat. Plamanii mei nu primeau destul aer si asa am inceput sa gafai, de parca am alergat 5 ore in continuu. Durerea de cap devenea din ce in ce mai apasatoare.
-De ce faci asta? Am reusit eu sa spun printre gafaituri, desi nu cred ca m-a cam inteles. Incercam sa tip la el, dar nu reuseam...
-Linisteste-te scumpo! Nu am chef sa te ranesc, asa ca dormi linistita. Ii intorc spatele si inep sa alerg. Parca ma miscam in reluare. Picioarele mele dadeau impresia ca, cantaresc o tona. Ce era in gazul ala? Ce avea de gand? De ce e atat de special tipul incat sa nu ii aud gandurile? Multe intrebari frustrante... Doua maini ma trag inapoi, lipindu-mi trupul de pieptul sau. Imi ridic privirea si am vazut ca era el. Panica ma cuprinse, dar nu am apucat sa ripostez, fiindca trupul imi deveni greoi, iar o ceata neagra si densa imi acoperea ochii. Ma afundam dinou in acelasi abis negru, in care nu simteam nimic si nici nu ma puteam misca. Eram doar eu si gandurile mele pline de intrebari fara raspuns.
O lumina puternica imi invada ochii. Ce faceam oare...? Ma uitam la soare?! Aveam ochii inchisi? Sau deschisi? Luand pe ghicite am reusit sa imi dau seama ca tineam ochii inchisi. Ii deschid... Cerul azuriu se ascundea acum in spatele boltei de stanci. Eram intr-un fel de pestera plina cu apa, intr-o barca... Eram pe mare?! Cum naiba am ajuns aici?! Icerc sa imi misc mainile, dar nu puteam. Ma uit atenta sa vad de ce si am gasit raspunsul. In jurul bratelor si gleznelor se incolacea o franghie groasa si stransa pe pielea mea. Ma ustura. Nu stiu ce sa mai cred... De ce sunt aici? Ce este acest loc? Unde... Sirul gandurilor mele fusese intrerupt, iar intrebarea mea ramasese in aer. Nu imi dadusem seama ca barca ajunsese deja pe mal. Ceea ce m-a intrerupt era chiar diavolul. Cum era posibil?! Diavolul...
V-A CONTINUA...
sper ca v-a placut va rog nu va suparati pe mine ca e atat de scurt, dar timpul nu imi permite sa imi pun toate ideile odata v-am pupacit |
|
| |
• Schweppes • Genin
| Subiect: Re: Caruselul vietii Mar 08 Mai 2012, 15:43 | |
| Offf... scoala asta !!! Nu pot sa cred, cine a spus ca ce e bun vine in doze mici a avut dreptate si a cunoscut-o pe Ana.. Pai intr-adevar ca este un capitol scurt, dar si plin de mister si intrigant.. Iti multumesc pentru suspans .... dupa ce ca postezi rar mai ne lasi si in suspans .... imi place .. Stii cum sa iti pastrezi cititorii .... Deci spre ca acel capitol luuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuung sa vina cat mai repede Teo Ps : mersi ca ma anunti si sper sa o mai faci |
|
| |
♥~♫alexys♫~♥ Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Undeva departe,pe scurt...ACASA! Nr. mesaje : 57 Puncte : 64 Reputatie : 5 Hobby-uri : De toate☻(desenul si cititul) Stare de spirit : Revenita cu capu,plecata cu mintile
| Subiect: Re: Caruselul vietii Mar 08 Mai 2012, 15:52 | |
| nexttt nexttt ca vine diavolul dupa mine de la atata suspans |
|
| |
•°•Andy Quinn•°• Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Timisoara :P Nr. mesaje : 304 Puncte : 349 Reputatie : 13 Hobby-uri : ♫ Muzica ♫ Stare de spirit : Without music, life would be a mistake.
| Subiect: Re: Caruselul vietii Mar 08 Mai 2012, 17:15 | |
| Mersi ca m-ai anuntat! Mi-a placut la nebunie acest capitol chiar daca a fost scurt.. Oare cine este acel baiat? Sunt asa curioasa.... Sper ca vei avea timpul si ideile necesare incat sa ne aduci nextul maine ^^ Spor la scris si la idei! |
|
| |
Max Chūnin
Sex : Localizare : Some day I'll know better than me Nr. mesaje : 754 Puncte : 858 Reputatie : 58 Stare de spirit : Hoppless
| Subiect: Re: Caruselul vietii Mar 08 Mai 2012, 19:15 | |
| , super nu altceva , scurt dar azi e ziua capitolelor scurte Teo;) Spusans , cat urasc eu cuvantu asta:| Abia ast next :D:D::**:** |
|
| |
Angel white and black Genin
Sex : Localizare : top secret Nr. mesaje : 404 Puncte : 422 Reputatie : 8 Stare de spirit : mai mereu buna
| Subiect: Re: Caruselul vietii Mar 08 Mai 2012, 19:26 | |
| Mersii ca mai anuntat. Sincer nu ma asteptam la asta, chiar mai luat prin surprindere. Credeam ca e Sasuke sau Itachi. Si cum de a ajuns la diavol? Si cine este frumosul asta blond? Astept nextul iubita. |
|
| |
zoey.angel Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Dambovita Nr. mesaje : 217 Puncte : 243 Reputatie : 10 Hobby-uri : Muzica, Cititul si Distractia:)) Stare de spirit : Excelent:D
| Subiect: Re: Caruselul vietii Mar 08 Mai 2012, 20:04 | |
| ms ca m-ai anuntat scumpyy!!! este super nextul chiar imi place si dupa mine nu e chiar asa de scurt :) Spor la scris si nu exita sa ma anunti cand pui nextul |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Caruselul vietii | |
| |
|
| |
|