Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
21 Guns...[+16] - Pagina 5 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
21 Guns...[+16] - Pagina 5 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

21 Guns...[+16]

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Urmatorul
AutorMesaj
xCalliopeXx
Genin
Genin
xCalliopeXx

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : Calarind bateria Duracel
Nr. mesaje Nr. mesaje : 180
Puncte : 201
Reputatie Reputatie : 17

21 Guns...[+16] - Pagina 5 Empty
MesajSubiect: Re: 21 Guns...[+16]   21 Guns...[+16] - Pagina 5 I_icon19Dum 16 Dec 2012, 19:20

Ai adus next, foarte frumos dar si foarte trist.
Ce nemer**c! Cum poate sa faca una ca asta?
Si dupa mai vine si la Sakura sa o intrebe cu cat a platit-o!!
Cine stie ce ganduri o avea si asa!
In orice caz forte frumos capitolul!
Hai cu next si spor la scris!

Kiss & Hug
Sus In jos
Scream.
Special Jōnin
Special Jōnin
Scream.

Nr. mesaje Nr. mesaje : 1682
Puncte : 1837
Reputatie Reputatie : 103

MesajSubiect: Re: 21 Guns...[+16]   21 Guns...[+16] - Pagina 5 I_icon19Dum 16 Dec 2012, 21:47

Buna Andreea.
Ma bucur foarte mult ca ai adus nextul, si ca m-ai anuntat. kiss

Acest capitol ma uimit, nu imi vine sa cred ce a putut face Hinata. Si saraca Sakura, cat de puternic trebuie sa fi sa rezisti la asa ceva, eu nu as fi rezistat... Partea cea mai grea cred ca a fost atunci cand Sakura a aflat ca nici Hinata nu ii este o prietena adevarata.
Si Sasuke, alt copil fara minte. E atat de... ahh. Ma rog...
Faza de la sfarsit nu prea ma asteptam la ea, dar, a fost amuzanta, desi nu ar trebui sa fie lough . Anyway.

Sper sa aduci nextul repede stiind ca sunt asa curioasa sa aflu ce ii face Sakura lu Sasuke. Ma bucur extrem de mult ca nu ai lasat ficul asta inchis, era, este, si va fi, cel mai genial fic citit de mine. Stiu ca ai trecut prin momente grele, si eu am trecut prin asta. Esti o invingatoare ca ai trecut peste si te-ai reapucat de fic. Spor la scris kiss .

Sa ma anunti de next. in love

Sus In jos
Elena S.
Chūnin
Chūnin
Elena S.

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : Galati
Nr. mesaje Nr. mesaje : 748
Puncte : 835
Reputatie Reputatie : 57

MesajSubiect: Re: 21 Guns...[+16]   21 Guns...[+16] - Pagina 5 I_icon19Dum 16 Dec 2012, 23:45

Hei! kiss

Ce viata ruinata are Sakura. Pentru o adolestecnta acum cel mai important este sa fie imbracata la moda si sa ii stea parul bine. Dar ea nici macar nu viseaza la asta. Nu ii pasa. Nu a incercat sa fuga de colegi, sau sa inceapa sa se certe cu toti, sa le zica ceva mai de dulce. Ea a fost tacuta, a indurat, inca indura viata. E un bun exemplu, nu multi ar fi suportat. Deci, in acest fic avem o Sakura foarte curajoasa. dap !
Pacat ca a inceput-o cu Itachi in acest mod. Macar de ar fi fost fragoste, chiar daca nu adevarata, dar dragoste. Si asta numai din vina parintillor. Lasa ca imi formez eu o armata si vad ei. Nu scapa. biciuitor
Sper sa treaca peste aceasta faza destul de aiurea si sa ii iasa tot ce are in planuri. Iar Sasuke sa stea cuminte. De ce a intrebat-o cu cat a platit-o, huh? Vrea si el cumva? Sa stea la el in banca, nu avem nevoie de altii ca Hinata care sa o faca de toata rusinea si de colegi care parca au crescut in jungla. nervi!

PS: Mersi de anunt. Sper sa nu mai aduci next-ul peste un car de ani. happy2
Sus In jos
NaTy nAtY EvIl
Genin
Genin
NaTy nAtY EvIl

Sex : feminin Localizare Localizare : PESTE TOT SI NICAIERI
acebook acebook : https://www.facebook.com/sabou.natalia?ref=tn_tnmn
Nr. mesaje Nr. mesaje : 160
Puncte : 188
Reputatie Reputatie : 8
Hobby-uri Hobby-uri : imi place sa citesc , sa scriu si sa traiesc
Stare de spirit Stare de spirit : In love

MesajSubiect: Re: 21 Guns...[+16]   21 Guns...[+16] - Pagina 5 I_icon19Vin 21 Dec 2012, 09:41

Saraca Sakura cata rusine poate sa indure , iar Hinata
este o fata fara suflet daca i-a facut asta Sakurei credeam ca e altfel dar
e la fel ca ceilati nici macar nu stie de ce a facut-o si o judeca
iar, Sasuke e un nemernic , infunurat care se crede superior celor care nu sunt ca el
crede ca daca are bani poate sa-i asupreasca pe cei care nu au situata lui financiara
Sicul tau e super si sper sa aduci cat mai curand nextu-l
sper sa ma anunti si pe mine , daca poti .
Te pupacesc si spor la idei si la tastat I LOVE YOU in love kiss a hug

P.S . Merci va m-ai anuntat data trecuta si scz ca nu am datb com mai repede
Sus In jos
angel of darkness
Genin
Genin
angel of darkness

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : arad
Nr. mesaje Nr. mesaje : 308
Puncte : 342
Reputatie Reputatie : 18
Hobby-uri Hobby-uri : leptopul
Stare de spirit Stare de spirit : in general destul de buna

MesajSubiect: Re: 21 Guns...[+16]   21 Guns...[+16] - Pagina 5 I_icon19Vin 21 Dec 2012, 22:25

Am aterizat si eu pe-aici,ficul tau e SUPER!......il ador,ba nu il iubesc...nici eu nu mai stiu,infine ,atat de multa drama,saraca Sakura,nemernica de Hinata,si ne*hiobul de Sasuke,sunt atat de rai ,fara inima....ii urasc.Parintii Sakurei ce sa mai spun,parca tatal isi apara mereu fiica,dar aici nu exista asa ceva,iar mama ii cea mai buna prietene...dar repet nu exista asa ceva nici aicea.
Te kiss si te a hug si te mai si hi! .
Ps. Dca poti sa ma anunti si pe mine te rog
Sus In jos
SasukeLoveSakura
Genin
Genin
SasukeLoveSakura

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : -_-"
acebook acebook : AbyssalEye
Nr. mesaje Nr. mesaje : 148
Puncte : 204
Reputatie Reputatie : 52
Hobby-uri Hobby-uri : -_-"
Stare de spirit Stare de spirit : Keep calm and listen

MesajSubiect: Re: 21 Guns...[+16]   21 Guns...[+16] - Pagina 5 I_icon19Sam 22 Dec 2012, 14:54

Pai... in primul rand BUNA, scuze ca nu am venit pana acum p'aici dar .. nu stiam ca exista un asemenea fic minunat ;x .
Ca tot veni vorba de fic, imi place mult, cu toate ca povestea in sine este una super trista, Sasuke un nemernic, prieteni falsi, parinti incompetenti, si nu in ultimul rand scoala.
Anunta-ma si pe mine cand pui next-ul si bafta la scris si tastat :)
Te-am pupat ;) Bye!
Sus In jos
katherina14
Academy Student
Academy Student

Sex : feminin Localizare Localizare : iasi
acebook acebook : adauga profilul tau ...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2
Puncte : 4
Reputatie Reputatie : 0

MesajSubiect: Re: 21 Guns...[+16]   21 Guns...[+16] - Pagina 5 I_icon19Dum 23 Dec 2012, 17:36

Nuu nu vreau sa fie fic inchis hai cu nextul imi place prea mult ca sa il inchida repede next aaa
si da vreau saa ma anunti .....ce jigodie e hinata
P.s: te pupppp astept nexttt :*

Ultima editare efectuata de catre katherina14 in Mier 26 Dec 2012, 19:53, editata de 2 ori
Sus In jos
XPuppet
Genin
Genin
XPuppet

Localizare Localizare : Departee de realitate
Nr. mesaje Nr. mesaje : 54
Puncte : 70
Reputatie Reputatie : 6
Hobby-uri Hobby-uri : Music is my life
Stare de spirit Stare de spirit : Alta lume...alta era...pentru prostii care spera ! Viatza e nedreapta !

MesajSubiect: Re: 21 Guns...[+16]   21 Guns...[+16] - Pagina 5 I_icon19Lun 24 Dec 2012, 15:13

Nu am cuvinte ca sa ma pot exprima =p~
Imi place atat de mult si astept cu nerabdare next`ul :x
Nu vreau sa par egoista, dar m`ai lasat in suspans think
Spor la scriiis a hug
Sus In jos
Bubu.
Legend
Legend
Bubu.

Merite deosebite : 21 Guns...[+16] - Pagina 5 J5fdba
Localizare Localizare : Bucuresti
acebook acebook : Bubs Bbu
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5440
Puncte : 6635
Reputatie Reputatie : 727
Hobby-uri Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap
Stare de spirit Stare de spirit : I feel like I want to murder someone

MesajSubiect: Re: 21 Guns...[+16]   21 Guns...[+16] - Pagina 5 I_icon19Lun 24 Dec 2012, 23:56

Meow.

Am trecut și eu pe aici. Am rămas plăcut surprinsă de ce am descoperit. Ai un fic foarte frumos. Ideea este una originală, chiar foarte originală. Îmi place mult și ai reușit să mă lași în suspans. Sunt foarte curioasă să aflu dacă Sasuke va fi cu Sakura și ce se va întâmplă de acum în colo. Cum de a întrebat-o " cu ce te-a plătit? " ... adică .. cu ce putea s-o plătească? Cu banane? Cu bani, logic. Dar.. de unde curiozitatea asta pe el? Eh, vom afla. Spor la scris și la idei.
Sus In jos
Liniştea mării..
Academy Student
Academy Student
Liniştea mării..

Localizare Localizare : -.- -.- -.-
Nr. mesaje Nr. mesaje : 25
Puncte : 25
Hobby-uri Hobby-uri : Sa stau tolanita in pat...
Stare de spirit Stare de spirit : Obraznica

MesajSubiect: Re: 21 Guns...[+16]   21 Guns...[+16] - Pagina 5 I_icon19Mar 25 Dec 2012, 18:47

Imi place foarte mult ficul tău.Imaginaţia o ai din plin.
Mă poţi anunţa cand pui next-ul,te rog puppy eyes . ;;)
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: 21 Guns...[+16]   21 Guns...[+16] - Pagina 5 I_icon19Vin 04 Ian 2013, 15:56

Buna Andree *hug*
Cum nu am trecut mai repede pe aici? o.O
Desi citeam capitolele mereu cand le postai eu ca o fetita batuta in cam ce am facut? Nu am dat com xD
Nu am cuvinte sa spun cat imi place ficul tau xD Este superb <3 Genial! :X
Poate visez eu la cai verzi pe pereti dar Sas'ke si ceilalti viseaza la dinozauri roz xD
Sunt curioasa sa vad ce se intampla >.< Vreau next-ul repedee :X
Spor la scris si imaginatie! >:D<
Sper ca ma vei putea anunta ;o3
Sus In jos
Theiana.
Special Jōnin
Special Jōnin

Sex : feminin Localizare Localizare : -
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1559
Puncte : 1815
Reputatie Reputatie : 136

MesajSubiect: Re: 21 Guns...[+16]   21 Guns...[+16] - Pagina 5 I_icon19Vin 04 Ian 2013, 23:53

Heii^^

Stop cadru....Ma aflu la camera ascunsa cumva?Nuu,normal ca nu!!!Eu sunt aici pentru a comenta la spctaculosul fan-fic 21 Guns,,,, Si practic mi-au cazut ochii in gura:))))Ciudat,dar da!!::))Vai tu...mereu ma lasi nemiscata cu fan-ficurile pe care le crezi...>.<...Si te rog sa ma anunti cand o sa postezi urmatorul capitol, si sa vina cat mai repede posibil.Te loggg
21 Guns...[+16] - Pagina 5 2332602154
Sus In jos
Andreea Sch ♛
Sennin
Sennin
Andreea Sch ♛

Localizare Localizare : .
acebook acebook : Facebook
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2598
Puncte : 3358
Reputatie Reputatie : 573

MesajSubiect: Re: 21 Guns...[+16]   21 Guns...[+16] - Pagina 5 I_icon19Lun 07 Ian 2013, 21:32

Hellauu. Multumesc de comentarii, sper sa primesc la fel de multe si spor la citit. Mm, sper sa va placa a hug

Chapter 8

One of the worst feelings in the world is loneliness. Sitting in the dark by yourself in the wee hours of the night and gently crying. Nobody knows what’s s going on with you. What could anybody realize what’s happening? Everybody you know is resting peacefully in their bed waiting the new day tomorrow. But for you, there’s no difference in the days. They pass monotonously. And before you know it, it’s all gone.

Sakura’s point of view:

- Liniste, va rog -vocea doamnei diriginte rasuna in intreaga incapere- deschideti cartile si caietele.

Am oftat infundat si m-am conformat cerintelor ei, deschizandu-mi manualul si caietul. Nici in acea zi nu aveam chef de ore sau socializare, ci voiam cu disperare sa plec, sa fiu singura si sigura ca toate privirile nu vor fi indreptate asupra mea cu ura, dezgust. Mi-am dat bretonul din ochi , prinzandu-l cu o agrafa neagra, in acel moment am simtit cum Sasuke se ridica din dreapta mea si da sa plece, insa vocea rapida a profesorei il opreste.

- Domnule Uchiha aveti vreo problema?
         - Nu, nimic, doar plecam de langa ea -spune acesta indreptandu-si atentia catre mine- au fost suficiente cinci minute in care nu am fost departe unul de celalalt la cel putin doi metri.
         - Huh, ce lipsa de respect, tinere, de acum inainte locul tau va fi langa domnisoara Haruno, ai inteles? rosteste diriginta intorcandu-se la tabla.
         - Sigur, multumesc, pufneste tanarul, asezandu-se langa mine, dar pastrand totusi distant; intr-un gest disperat mi-am mirosit bluza.
         - Acum, va rog, realizati un text filosofic in care sa va exprimati niste sentimente, eventual o parere asupra unei teme. Puteti deasemenea sa incepeti totul de la un citat, orice. Spor la lucru!

Mi-am dat ochii peste cap si am inceput sa il analizez pe brunet cu foarte mare atentie. Imi parea tare rau pentru el, putea fi baiatul perfect daca renunta la atitudinea lui de snob incult si probabil, ma gandeam eu, Dumnezeu regreta faptul ca o asemenea creatura fara sentimente, avea sa-i fie ‘copil’, insa pana la urma, ce imi pasa mie? Nu era decat o persoana fara importanta, la fel ca toti ceilalti din clasa si chiar era inutil sa sufar, sa ma cred vinovata din cauza unor vorbe, dar… totusi, aveam sentimente, oare ei chiar nu realizau asta?
Hmm, ce as putea scrie, ma gandeam. Nu prea aveam chef si eram sigura ca nu avea sa ma asculte tocmai pe mine, asa ca mi-am sprijinit capul de o palma, iar cu cealalta mana am luat pixul si am inceput sa mazgalesc caietul pe-o foaie goala. Voiam ca acea pagina sa fie plina cu insulte la adresa colegilor mei, sa le demonstrez ca nu era chiar atat de usor sa fii mereu jignit.

Ma intrebam ce mai facea Itachi. Era o companie placuta si o persoana protectoare, o iubea atat de mult pe c*rva de Hinata, ea valorand nici macar doi bani. Am ramas putin in transa, apoi l-am privit pe Sasuke, mana lui se misca cu rapiditate, scriind din ce in ce mai multe randuri. Eram putin curioasa si m-am miscat din acea pozitie, lasandu-ma cu spatele pe spatar, apropiindu-ma incet-incet, astfel incat el sa nu observe prezenta mea la o distanta prea mica de el.

“How terrible it is to love something that Death can touch."

Te doare. Te doare atat de tare sa o vezi stingandu-se, sa o vezi cum se lupta, cum vrea sa iti spuna unul-doua cuvinte. Ea stie ca asta va fi un ramas bun, din pacate nici ea nu se astepta la asta, a fost un soc pentru toti. Oh, dragule, iti vine sa plangi, vrei cu tot dinadinsul sa o rogi sa se trezeasca, sa iti sopteasca la ureche ca e bine, ca a fost o gluma, poate, dar… astepti, astepti sa te trezesti din vis, sa iti dai patura de pe tine si sa te duci in camera ei, sa o privesti cum doarme. Trezeste-te fiinta, e realitatea! Ea mai are putin si va pleca. Moartea o doreste, eu o doresc, ii vreau sufletul cu atata ardoare; crezi ca vei putea sa te duelezi cu mine? Uita-te la tine, esti inofensiv, inocent si slab! Scumpule, a murit. Imi pare rau, dar nu a putut lupta, era slabita, ii venise timpul. Acum plangi si ii atingi trupul inert de pe podea, nu iti vine sa crezi, simti un fior de frica, de spaima, vrei atat de mult sa pleci, dar nu te poti misca.
     Ea te vrea langa ea, macar pana cand sangele ii va fi rece, macar pana in momentul in care va parasi dimensiunea vostra, macar pana cand va fi sigur ca esti bine. Bine?! Vrei si tu sa mori, vrei sa iti iei zilele, dar nu, nu, nu! Timpul tau nu a venit, inca.
    Te ridici si incepi sa tipi, ridicandu-ti mainile deasupra capului, ce incerci sa faci?
         - Doamne, ia-ma pe mine si readu-o la viata!
    Aici e decizia mea si nu, nu accept sa o readuc la viata. Imi place sa te vad suferind.
Cazi in genunchi si incepi si mai tare sa plangi, ii apuci tricoul cu ambele maini si il stragi puternic, rugandu-o sa se trezeasca. Nu intelegi ca e mort, de ce esti atat de pr*st? Incepi sa ma plictisesti si voi pleca, lasandu-te singur, avand langa mine sufletul ei. Nu ne vezi, normal ca nu, dar in curand vei fi si tu in stanga mea.

Ce trist, mi-am spus, indepartandu-ma putin de tanar si privind in gol. Avea capacitatea de-a transmite anumite lucruri, nu cele mai bune, insa o facea, isi lasa ceea ce simtea in aer, eu reusind sa inhalez totul prin citit si astfel, ma facea sa ma simt vinovata de moartea acelei tipe. Aveam o mica curiozitate in legatura cu povestea, voiam sa stiu daca era o pura intamplare, un fel de ‘fantezie’ sau daca el chiar era in mijlocul actiunii, traind pe propria lui pielea acea intamplare. Mm, cum putea fi Sasuke sensibil si indurerat. Nu, nu, nu, am spus, el inca era id*otul clasei, pr*st, arogant si fara bun simt.

- Esti asa o fraiera, draga Sakura, nu te duce capul sa scrii trei randuri? maraie Sasuke infuriat.
         - Uchiha, n-am chef deloc de tine acum, deci ai putea si tu sa tacii n*ibii din gura? izbucnesc.
         - Hahaha, aproape ca m-ai facut sa rad, continua el apropiindu-se de mine, privindu-ma cu ura in ochi.
         - Privirea ta. Ar trebui sa tip dupa ajutor, huh?
         - Nimeni nu te-ar ajuta, nimanui nu ii pasa daca mori sau nu. Invizibila, Haruno, asa cum vei fi pana la sfarsitul liceului.
         - Hm, cuvintele tale nu ma ating, cauta replici mai bune, eventual da un search pe google daca creierul nu te ajuta, dragule.
         - Esti..
         - Haruno Sakura, Uchiha Sasuke, in picioare. Acum! il intrerupe diriginta pe Sasuke, tonul fiindu-i ridicat, se putea distinge nervozitatea din cuvintele ei.
         - Ne scuzati, am murmurat, lasandu-mi capul in pamant, Sasuke repetand dupa mine.
         - Ce lipsa de respect, cu pareri de rau va transmit ca veti fi pedepsiti. In acest liceu nu se admite asa ceva; sa va certati cu nonsalanta in fata mea? Timp de o saptamana, incepand de astazi, veti sta dupa ore si veti curata fiecare clasa din acest etaj: maturat, spalat, sters geamuri, banci, tot! S-a inteles?

Amandoi am dat din cap in semn aprobator si ne-am asezat inapoi in banca, deasemenea, nu am ezitat sa ii ofer brunetului o privire plina de dispret si ura. Era vina lui. Meritam niste simple scuze din partea lui, dar reflectand atent, el, scuze, mie? Am chicotit amuzanta si m-am lovit usor peste frunte.

Ultima editare efectuata de catre Andreea Schmitt in Lun 07 Ian 2013, 21:53, editata de 1 ori
Sus In jos
Aneta Blanche
Chūnin
Chūnin
Aneta Blanche

Localizare Localizare : -
Nr. mesaje Nr. mesaje : 981
Puncte : 1328
Reputatie Reputatie : 156

MesajSubiect: Re: 21 Guns...[+16]   21 Guns...[+16] - Pagina 5 I_icon19Lun 07 Ian 2013, 21:34

Hei scumpa, nici măcar nu a mai fost nevoie de mesaj privat, căci eu deja am dat edit. Felul tău de a descrie este simplu, ceea ce îmi place, dar în acelaș timp este și sofisticat. Mai pe scurt, îmi place enorm de mult cum descri tu !

Cât de amuzantă a putut fi cearta celor doi, dar mai amuzant este moemntul când am citit mica observație dată celor doi de către profesoară, apoi pedepsiți. Pur și simplu am izbucnit în râs, mai ales că vina era a nesuferitului de Sasuke.

Mulțumesc foarte mult de mesaj și, să știi că l-am primit...

Ultima editare efectuata de catre Aneta Blanche in Lun 07 Ian 2013, 22:06, editata de 1 ori
Sus In jos
Methera
S-Class
S-Class
Methera

Merite deosebite :
21 Guns...[+16] - Pagina 5 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 109
Localizare Localizare : Regatul de Nord al Iadului.
acebook acebook : Andreea Drăgan
Nr. mesaje Nr. mesaje : 7624
Puncte : 8016
Reputatie Reputatie : 256
Hobby-uri Hobby-uri : Ficuri şi cărţi.
Stare de spirit Stare de spirit : L.

MesajSubiect: Re: 21 Guns...[+16]   21 Guns...[+16] - Pagina 5 I_icon19Lun 07 Ian 2013, 21:48

Bună! Nu ştiu dacă am comentat la ultimul capitol, cred că n-am făcut-o, însă am citit în continuare, asta pentru că ideea este bună. Nu mă aşteptam ca Sakura să ajungă să fie numită cur*ă, îmi pare rău pentru ea, sunt sigură că dacă ar fi avut de ales, nu s-ar fi culcat cu Itachi. Şi când mă gândesc că adevărata *bip* este Hinata! Ohh..
Compunerea lui Sasuke a fost emoţionantă, chiar foarte. Se pare că deja îi apropri din ce în ce mai mult, vor petrece ore bune aproape, stând în aceeaşi bancă şi stând după ore amândoi.
Aştept capitolul următor, spor la scris şi multă inspiraţie!
Sus In jos
R∆IN
Sensei
Sensei
R∆IN

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Ploieşti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1803
Puncte : 2244
Reputatie Reputatie : 343
Hobby-uri Hobby-uri : -

MesajSubiect: Re: 21 Guns...[+16]   21 Guns...[+16] - Pagina 5 I_icon19Lun 07 Ian 2013, 22:01

Genial, genial, genial, de trei ori genial. Nici nu ma asteptam la altceva din partea ta, Andreea. Ai foarte mult talent si ai acel dar de a lasa lumea in suspans, cu sau fara intentie, ai acel mod de a scrie ce face cititorul sa isi doreasca tot mai multe paragrafe, sa devoreze cat mai mult din acest text al tau, din aceasta creatie superba ce iti apartine. Nu stiu daca am mai spus asta, insa scrii... ge-ni-al, mi-nu-nat, ad-mi-ra-bil si gata cu silabisitul. Ai prins tu ideea. rolling on the floor
       Sasuke vad ca a ramas acelasi snob, incuiat, plin de ura si venin, dar sensibil. Acele randuri scrise cu Italic chiar ii apartin lui? pentru ca nu imi vine sa cred. Durul Sasuke sa fie atat de sensibil, sa aiba o astfel de revolutie a sentimentelor? Hm, asta e chiar straniu, ciudat si imprevizibil. Ma intreb acelasi lucru ca si Sakura: el a trait acele momente pe care le-a descris? Poate ne vei destainui asta in viitor.
       Hinata, eah, a ramas aceeasi scorpie ce era si in capitolul anterior. Ce schimbare brusca, totul se intoarce pe dos, iar pentru prima oara o vad pe Hinata in ipostaza de "bad girl". Foarte originala ideea, pentru mine cel putin.
       Ador caracterele personajelor, ador si actiunea pe care o creionezi intr-un mod superb, demn de admirat. Esti geniala. Da, stiu ca am mai spus asta, insa o voi repeta de cate ori va fi nevoie. dap !
       Sunt curioasa cum vor decurge acele zile in care protagonistii vor lua locul femeilor de serviciu rolling on the floor Presimt ca ma voi amuza pe cinste. Deja am facut-o inca din acest capitol. Amuzamentul meu a fost stranit de replicile celor doi. Erau atat de ironice, asa cum imi plac mie.
       Iti multumesc pentru anunt si nu ezita in a o face si data viitoare. Spor la scris si la idei a hug kiss
Sus In jos
http://pecetluireinamiaza.blogspot.ro/
VMVDD ♛
Sennin
Sennin
VMVDD ♛

Localizare Localizare : -
acebook acebook : Facebook
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1587
Puncte : 2106
Reputatie Reputatie : 340

MesajSubiect: Re: 21 Guns...[+16]   21 Guns...[+16] - Pagina 5 I_icon19Mar 08 Ian 2013, 00:01

Hei, Schmitt!

Nu mă aşteptam la asta, serios. Deşi mă bucur că i-a pedepsit profa pe amandoi, eu mă gândeam la o pedeapsă : curăţaţi-vă de haine unul pe celălalt, dar mă încântă şi aceasta. Hihi, o săptămână amândoi, după ore.
N-am văzut eu bine sau Sasuke e chiar...sensibil? Acum ştiu că vine sfârşitul lumii. Păcat că nu îşi exteriorizează şi el sensibilitatea aia, nu cumva să dispară dacă o ţine ascunsă, poate moare.
Superb capitolul, ca şi celelalte. Sincer, chiar sunt curioasă să văd cum îi vei apropia pe cei doi.
Abia aştept următorul capitol. Mult succes în continuare! kiss

Sus In jos
angel of darkness
Genin
Genin
angel of darkness

Localizare Localizare : arad
Nr. mesaje Nr. mesaje : 308
Puncte : 342
Reputatie Reputatie : 18
Hobby-uri Hobby-uri : leptopul
Stare de spirit Stare de spirit : in general destul de buna

MesajSubiect: Re: 21 Guns...[+16]   21 Guns...[+16] - Pagina 5 I_icon19Mar 08 Ian 2013, 01:30

Hello!!!!Ei bine se pare ca-n urmatoarele capitolele vor aparea scantei,nu stiu eu daca de la Sakura,sau Sasuke,dar sunt sigura ca daca-l lasi pe Sasuke cu-n mop in mana,sigur vor iesi scantei happy2 ,oricum.....totul ii asa trist,ma face sa plang sad (mai ales ca ascult si un cantec extrem de trist crying ),descri exceptional(stiu mai toti de-aici ti-au spus asta),ai un talent innascut,chiar acum imi doresc sa devin asa talentata ca tine,dar asta s-ar intampla doar in visurile mele :| ,se pare ca si Sasuke are o inima.....desi nu credeam asta,ei bine viata-i plina de surprize,nu?
Ei hai ca te las ca deja-ncep sa aberez,si nu-mi sta-n fire yeah
Te kiss si te a hug si te mai si hi!
Sus In jos
Day
Jōnin
Jōnin
Day

Localizare Localizare : In Estul Iadului certandu-ma cu Agares
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1238
Puncte : 1392
Reputatie Reputatie : 108
Stare de spirit Stare de spirit : De parca ii pasa cuiva!

MesajSubiect: Re: 21 Guns...[+16]   21 Guns...[+16] - Pagina 5 I_icon19Mar 08 Ian 2013, 11:06

Interesant think
Foarte , foarte interesant think
Si Sasuke imi da de banuit . Scrie prea furumos pentru felul in care se comporta .
Nu m-ar mira sa o lase pe Sakura singura la curatenie :|
Cu certurile astea sunt din ce in ce mai curioasa sa aflu cum vor deveni un cuplu . Sau poate certurile ii apropie ? think
Multumesc de anunt
Te-am pupat kiss

p.s. ,, maturat, spalat, sters geamuri, banci, tot '' parca ar fi diriginta mea
Sus In jos
Liniştea mării..
Academy Student
Academy Student
Liniştea mării..

Localizare Localizare : -.- -.- -.-
Nr. mesaje Nr. mesaje : 25
Puncte : 25
Hobby-uri Hobby-uri : Sa stau tolanita in pat...
Stare de spirit Stare de spirit : Obraznica

MesajSubiect: Re: 21 Guns...[+16]   21 Guns...[+16] - Pagina 5 I_icon19Mar 08 Ian 2013, 11:35

Helău baby ! În primul rând vreau să îţi mulţumesc că m-ai anunţat. ;;) În al doilea rând vreau să îţi spun cât de genială eşti ! kiss Uau ! Îmi place tare mult.Deabea aştept să vad ce va face Sasuke ;;) .Pentru el să facă curaţenie este ceva nou.
Te rog să mă anunţi cand pui next-ul.

Te pup kiss !

rainbow :\

Sus In jos
Hellspawn
Chūnin
Chūnin
Hellspawn

Nr. mesaje Nr. mesaje : 817
Puncte : 1106
Reputatie Reputatie : 101

MesajSubiect: Re: 21 Guns...[+16]   21 Guns...[+16] - Pagina 5 I_icon19Mar 08 Ian 2013, 15:49

Cand am inceput acest fic nici macar nu ma asteptam la asa ceva.Am aruncat o privire asupra titului iar acesta ma facut curioasa insa nu ma asteptam la ceva atat de superb.Ma gandeam la aceea idee monotona pe care o tot intalnesti din ce in ce mai des "Sasuke:traficant de carne vie sau ceva de genul,Sakura:fetita incenta ce ajunge dama lui de companie fara sa vrea.Acesta isi face de cap cu ea dar apoi ea il iarta si traiesc impreuna o dragoste deosebita.The End"Dar nu!De la rpimul capitol am stiut ca este alt ceva,ceva ce merita citit si ceva ce merita vazut de toti ce de pe aceasta planeta.Am crezut ca am deschis vreo carte a vrunui autor foarte cunoscut dar a fost doar acest fic frumos si splendid!Ai descris atat de frumos ca am putut simti toate traiirile personajelor pe propria piele.Am plans la apropae fiecare capitol in parte datorita tie care ai descris asa frums ca sentimentele Sakurei nu treceau pe langa mine xci prin mine fancanduma sa cred ca chiar eu traiesc acele intamplari.Esti foarte talentata si nu stiu dar ceea ce ai scris ma facut sa imi mai analizez odata viata pe care mi-a daruit-o Dumnezeu.Continua te rog la fel de frumos ca si pana acum.Bafta la scris si multe ideei.Te pup si sper sa ma anunti la next,daca nu poti nui nimic :*
Sus In jos
Aidualc
Chūnin
Chūnin
Aidualc

acebook acebook : -
Nr. mesaje Nr. mesaje : 651
Puncte : 849
Reputatie Reputatie : 120
Stare de spirit Stare de spirit : -

MesajSubiect: Re: 21 Guns...[+16]   21 Guns...[+16] - Pagina 5 I_icon19Mar 08 Ian 2013, 17:45

Heii. Multumesc de anunt si scuze de intarziere. Ti-am citit capitolul aseara, dar eram pe telefon si n-am mai lasat comm. Sorry. 21 Guns...[+16] - Pagina 5 384738
Am mai citit o data capitolul, oricum.
Nu-mi vine sa cred ca Sasuke ar putea scrie asa ceva.. nu in acest fic, parea lipsit de suflet, dar iata ca ne-am inselat. O idee originala, care a venit la momentul potrivit. De asemenea ma bucur, chiar MA BUCUR, ca i-a pedepsit pe amandoi. 21 Guns...[+16] - Pagina 5 947835 Deabia astept. Presimt ca o sa avem parte de multa actiune si amuzament. Sper.
Oricum ar fi, sigur o sa-mi placa. Mersi ca ma anunti si sper sa o faci in continuare.
Spor la scris ! 21 Guns...[+16] - Pagina 5 78717
Sus In jos
Anneliz
Academy Student
Academy Student
Anneliz

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : Suceava
Nr. mesaje Nr. mesaje : 35
Puncte : 42
Reputatie Reputatie : 1
Hobby-uri Hobby-uri : Poezii , citesc, ma uit la anime, sunt paralela cu scoala.
Stare de spirit Stare de spirit : FFoarte proasta

MesajSubiect: Re: 21 Guns...[+16]   21 Guns...[+16] - Pagina 5 I_icon19Mar 08 Ian 2013, 19:08

Ficul este foarte reusit . capitolul ...absolut minunat. no coment, dance2
Sus In jos
Diana
Legend
Legend
Diana

Localizare Localizare : Cosoveni ~ Craiova
acebook acebook : Diana Violeta
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1907
Puncte : 2295
Reputatie Reputatie : 200
Hobby-uri Hobby-uri :

MesajSubiect: Re: 21 Guns...[+16]   21 Guns...[+16] - Pagina 5 I_icon19Mar 08 Ian 2013, 19:28

Heii, scuze pentru intarziere. Nu prea am avut timp sa citesc. rusinos Mi-a placut capitolul, a fost foarte frumos si special, asa cum le faci tu mereu.
Si eu sunt curioasa daca Sasuke a trait acel moment pe propria sa piele si cine este acea fata. Ceva imi spune ca vom afla in capitolele urmatoare.
Intr-un fel imi pare rau ca sunt pedepsiti, dar pe de alta parte nu. Stiu ca se vor intampla niste lucruri foarte interesante, avat in vedere imaginatia ta bogata si ideile geniale.
Sa vi cat de repede poti cu nextul, bafta la tastat si multa inspiratie. a hug
Sus In jos
»ღ»Mary»ღ»
Genin
Genin
»ღ»Mary»ღ»

Nr. mesaje Nr. mesaje : 65
Puncte : 68
Reputatie Reputatie : 1
Hobby-uri Hobby-uri : http://fanfic.a-evolution.com/

MesajSubiect: Re: 21 Guns...[+16]   21 Guns...[+16] - Pagina 5 I_icon19Mar 08 Ian 2013, 21:25

Super:XAi niste idei geniale.Imi pare sincer rau pentru Sakura,dar si pentru Sasuke caci din ce a scris pare sa fi suferit mult...Ma bucur ca au fost pedepsiti impreuna sunt sigura ca se vor intampla chestii interesante:X

Mult succes la scris si multa imaginatie:XAnunta-ma si pe mine te rog daca vrei:X
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: 21 Guns...[+16]   21 Guns...[+16] - Pagina 5 I_icon19

Sus In jos

21 Guns...[+16]

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 5 din 9Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri SasuSaku :: Fan Fic-uri SasuSaku blocate-