Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| |
Autor | Mesaj |
---|
Sasuke. Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Cluj-Napoca acebook : -.-'' Nr. mesaje : 231 Puncte : 319 Reputatie : 42 Hobby-uri : In the club \m/ Stare de spirit : indiferent
| Subiect: Re: 21 Guns...[+16] Mar 05 Feb 2013, 22:45 | |
| Awwwwwwww. Multam ca m-ai anuntat de next, a fost frumos... si intr-un fel pedeapsa le-a prins bine amandurora. Poate. Nu stiu daca Sasuke o sa-si schimbe comportamentul fata de Sakura doar din atat/ oricum ramane de vazut:P Mi-a placut mult si astept sa vad cum mai merg lucrurile intre cei doi. Anunta-ma in continuare, daca poti. Ciusss~ ! Kissez. |
| | | Hysteria ☨ Genin
Sex : Localizare : Intr-un loc in care nu voi ajunge niciodata ! acebook : Aliina.Ldr Nr. mesaje : 347 Puncte : 385 Reputatie : 8 Stare de spirit : Sick of bitches
| Subiect: Re: 21 Guns...[+16] Mier 06 Feb 2013, 10:42 | |
| Heii pufule..Mersi ca m-ai anuntat!Chiar mi-a placut si insfarsit vedem si noi ceva romantic chiar daca nu trebuia sa fie..Doamnee ce dulci sunt uneori.Am vaga impresie ca astia doi o sa se iubeasca cat de curand.Si daca ma gandesc dupa gesturi Sasuke nu scria acolo despre o anumita fata pe care o uraste ?in aceea compunere?Sau am eu o imaginatie bogata si doar mi se pare. Abia astept continuarea si te rog sa ma anunti |
| | | Day Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In Estul Iadului certandu-ma cu Agares Nr. mesaje : 1238 Puncte : 1392 Reputatie : 108 Stare de spirit : De parca ii pasa cuiva!
| Subiect: Re: 21 Guns...[+16] Mier 06 Feb 2013, 14:44 | |
| |
| | | Ambriel Malphas Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Roman acebook : Alexandra Elena Nr. mesaje : 1447 Puncte : 1767 Reputatie : 270
| Subiect: Re: 21 Guns...[+16] Mier 06 Feb 2013, 15:34 | |
| Hi hi. Acest capitol nu mi-a mai provocat acea stare de rautate, pe care mi-o transmitea Uchiha, sau acea stare de nepasare, a Sakurei. Primele paragrafe pe care le-am citit imi ofereau impresia ca se vor lua la injurat sau la bataie cu maturi. Insa chiar am ramas surprinsa cu actiunea de la sfarsit. Sakura? In bratele lui Uchiha? Fara sa isi declare unul altuia razboi? Poker face. Nu credeam ca cei doi se pot intelege atat de bine, in situatii critice. Si totusi, unde era paltonul lui Sasuke? :)) Multumesc frumos de anunt, sper sa faci asta si data viitoare, spor la scris si la tastat!
|
| | | Rocket Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In imaginatia mea ^^ Nr. mesaje : 287 Puncte : 346 Reputatie : 13 Hobby-uri : Muzica... desenul... si cam atat...
| | | | Aidualc Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucuresti acebook : - Nr. mesaje : 651 Puncte : 849 Reputatie : 120 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: 21 Guns...[+16] Vin 08 Feb 2013, 18:51 | |
| Hei.
Of... imi pare atat de rau ca ajung asa tarziu, nu am putut sa las comentariu, dar am citit capitolul de pe telefon, imediat cum am primit PM-ul, pentru care iti multumesc. Ce as putea sa zic ? A fost genial capitolul, ca de obicei. Sasuke devine draguuuuuuut, sau mi se pare mie? Oh, astept cat mai multe momente din astea. Probabil a doua zi cand vin colegii aia idi*ti, o sa-i gaseasca stand asa ? Oare ? Sunt asa nerabdatoare sa vad ce se va intampla, sper sa aduci cat mai repede capitolul, si sa ma mai anunti, voi incerca sa ajung mai repede. Succes ! |
| | | Methera S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 109 Localizare : Regatul de Nord al Iadului. acebook : Andreea Drăgan Nr. mesaje : 7624 Puncte : 8016 Reputatie : 256 Hobby-uri : Ficuri şi cărţi. Stare de spirit : L.
| Subiect: Re: 21 Guns...[+16] Vin 08 Feb 2013, 21:54 | |
| Bună! Îţi mulţumesc pentru mesajul privat, a fost util. :) Se pare că acţiunea evoluează, nu mă aşteptam ca ei doi să ajungă atât de repede... uniţi în ceva. A fost interesant modul tău de a-i apropria, zic eu. Partea cu liceul încuiat a fost extraordinară, sinceră să fiu, de multe ori am visat să rămân blocată în şcoală, poate c-un băiat, poate c-o fată... Ce mai contează ? În fine, a fost frumos, cum vrei s-o iei. :) De abia aştept să văd ce se va întâmpla în dimineaţa următoare, ce reacţii, când se vor trezi. Oare vor fi prinşi în acea poziţie de către colegi ? Tot ce este posibil. Aştept capitolul următor, spor la scris şi multă inspiraţie ! |
| | | iPufu Academy Student
Sex : Varsta : 25 Localizare : Aţi vrea voi să ştiţi;) acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 11 Puncte : 11 Reputatie : 0 Hobby-uri : Mafia <3 Stare de spirit : Conteaza?
| Subiect: Re: 21 Guns...[+16] Sam 09 Feb 2013, 11:25 | |
| Hey!! Deci ai un fic incredibil, sincer , la cat de incepatoare sunt , mi-e si rusine sa comentez la ficul tau , dar mi-am facut curaj si am comentat pana la urma:=): . Deci este incredibil, atunci cand a luat-o in brate credeam ca e o gluma, ca are de gand sa-i faca ceva ...sau nu stiu . Si totusi, a fost dragut....sigur ceva nu e bine pe-aici . Pai ce pot sa zic mai mult?? Nu sunt in stare sa comentez la cineva care scrie niste ficuri atat de inccredibile. Am citit si ,, Demonologie si Exorcism" . Iar cand am vazut cum se termina , pur si simplu am inceput sa plang... Ma intreb ce alte ficuri superbe mai ai inafara de astea doua...:-?. Bun deci, crezi ca ai putea sa ma anunti cand pui nextu' ? Doar daca poti si vrei ma anunti :d:. Hai te pup si astept nextu' cu mare drag si nerabdare |
| | | R∆IN Sensei
Sex : Varsta : 26 Localizare : Ploieşti Nr. mesaje : 1803 Puncte : 2244 Reputatie : 343 Hobby-uri : -
| Subiect: Re: 21 Guns...[+16] Sam 09 Feb 2013, 13:15 | |
| Vaiii, dar ce avem noi aici? Un nou capitol genial a la Andreea Schmitt. Ţi-am spus că am citit capitolul încă de când l-ai postat, dar lenea e maaare. Mi-a plăcut enorm de mult, nici nu ai idee cât. Acţiunea a fost sublimă, ca de fiecare dată. Dialogul la fel, de descriere nu mai zic. Nu că aş acea ce, nu excepţia cuvintelor de laudă. Eşti prea talentată, copil copac . Şi eu mă gândeam la varianta pe care a spus-o Lissa, că na, dragostea trece prin stomac. Unul era halit, iar celălalt era consumatorul. Erau uniţi până la sfârşit. Mno, hai că mergea şi aşa. Îmi place şi varianta ta, chiar foarte mult. Ceea ce m-a şocat a fost gestul Sakurei. Chiar nu credeam că îi va da paltonul ei, în ciuda faptului că tremura din toate închieturile, lucru pe care tocmai ea l-a mărturisit. Scena de final a fost sublimă, deja îmi şi imaginam cum ea statea la el în braţe, cu capul pe umărul lui, respirându-i în ceafă. Mă întreb oare, la ce se gândea Sasuke, având în vedere că la începutul capitolului a fost un mitocan. A lăst-o pe Sakura să facă toată treaba, deşi se presupune că şi el trebuia să facă ceva util, nu doar să stea să butoneze telefonul. Ce copil idi**. Nici nu mai ştiu ce să îţi spun, nu mai am ce. Te-am lăudat cam mult. Vreau să văd cum vor reacţiona când va veni ziua următoare. Îmi şi imaginez colegii venind în clasă, găsindu-i pe ăştia doi într-o asemenea ipostază, iar pe Sasuke spunând replici de genul: "Nu e ceea ce pare". Hai cu next-ul, dragă. Nu uita să mă anunţi |
| | | *Jellyfish* Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Far from you Nr. mesaje : 233 Puncte : 285 Reputatie : 50 Stare de spirit : Mai stata meglio
| Subiect: Re: 21 Guns...[+16] Sam 09 Feb 2013, 15:52 | |
| Heyy M-am hotarat sa las si eu un comentariu la fic-ul acesta. Il urmaresc de mai mult timp, cam de cand ai postat primele capitole, si nu reusesc sa inteleg de ce nu am comentat inca. Probabil a fost teama ... sau emotiile Ce mi-a placut cel mai mult, la inceput, a fost titlul. Ma face mereu sa ma gandesc la cantecul formatiei Green Day, pur si simplu nemaipomenit ! Si cred ca este si destul de misterios. A aparut in fic (titlul) in seara aceea cu Itachi, cand el i-a aratat Sakurei armele. Dar ce legatura au ? Adica, de ce o persoana are 21 de arme in camera sa ? Oricum, sus am spus "la inceput" pentru ca acum, langa acesta, s-a adaugat si comportamentul lui Sasuke. Recunosc ca a fost foarte enervant si rau pentru ce i-a facut fetei, dar cum de a sarit de la nesuferit la dulce in doar cateva ore ? O fi specificat el la sfarsit ca o face doar pentru ca ii este frig, dar din cate aratase din faptele precedente se intelegea ca ar fi lasat-o sa moara indiferent de circumstante. Dupa aceea mai este si ceea ce a scris. S-a inspirat din fapte reale sau a inventat ? Sincera sa fiu, la inceput credeam ca a inventat. Dar Sakura continua sa-si bata mintea cu asta si m-a facut si pe mine sa fiu curioasa. Totusi, de ce Hinata a facut una ca asta ? La inceput credeam ca era buna si o va ajuta pe Sakura... Ce incurcatura, nu inteleg nimic despre Sasuke ...si asta nu-mi place deloc . Abia astept sa aduci next-ul ca sa vad ce vor face cand se vor trezi. Anunta-ma si pe mine, te rog. Spor la scris. Jelly te pupa
Ultima editare efectuata de catre *Jellyfish* in Dum 10 Feb 2013, 20:49, editata de 1 ori |
| | | Katherine Pierce Special Jōnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : În spatele tău! Nr. mesaje : 1626 Puncte : 1840 Reputatie : 118 Hobby-uri : Vorbitul 24/24 h. Stare de spirit : Depinde cum mă găseşti.
| | | | iPufu Academy Student
Sex : Varsta : 25 Localizare : Aţi vrea voi să ştiţi;) acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 11 Puncte : 11 Reputatie : 0 Hobby-uri : Mafia <3 Stare de spirit : Conteaza?
| Subiect: Re: 21 Guns...[+16] Dum 17 Feb 2013, 15:07 | |
| Buun ,pai de cate commuri ai nevoie pentru a aduce nextu???:-?. Eh, cu asta e unu in plus, sper sa-l aduci repede. In caz ca ai o pana imensa de idei , poti apela la mine, si poate scoatem ceva , vreo idee mica ceva . Hai te puup si astept nextu cu maaaare dragg:x . |
| | | Aneta Blanche Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : - Nr. mesaje : 981 Puncte : 1328 Reputatie : 156
| Subiect: Re: 21 Guns...[+16] Dum 17 Feb 2013, 18:29 | |
| Scuze ca sosesc asa tarziu cu comentariul, insa a trebuit sa ma obisnuiesc cu laptop-ul si in plus am mai dat si test la romana la gramatica si literatura...
Capitolul acesta a fost absolut genial, din punctul meu de vedere, la fel ca tine. Tot ce scri tu este genial, reflecta perfectiunea. Creatiile tale sunt pe placul meu si, sunt sigura cu pe placul tuturor cititorilor de pe forum !
Nu o cred pe asta. Sasuke sa ii tina de cald Sakurei ? Bine, adevarul este ca isi tin de cald unul altuia, deci si el are de castigat. Apropierea celor doi este foarte ciudata, din moment ce se detesta, dar in cazuri extrema, cei doi s-ar fi imbratisat chiar si cu un caine turbat numai ca sa nu inghete !
Iti multumesc foarte mult pentru mesajul privat, te rog, continua... |
| | | Elena S. Chūnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Galati Nr. mesaje : 748 Puncte : 835 Reputatie : 57
| Subiect: Re: 21 Guns...[+16] Sam 23 Feb 2013, 22:45 | |
| Buna!
Awww!!! Ce dragut a fost la final Sasuke. Nu ma asteptam la asa ceva, dar orice este posibil. Doar fiindca ii este frig? Mai vedem noi... Sa o tii tot asa cu descrierea, e superba. Astept nextul sa vad ce se mai intampla si poate nu ne mai lasi in suspans. Succes la scoala si anunta-ma! |
| | | Raluca :D Chūnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Oradea-Bihor acebook : Raluca Nr. mesaje : 583 Puncte : 647 Reputatie : 66 Hobby-uri : Mai multe :) Stare de spirit : Happy
| Subiect: Re: 21 Guns...[+16] Dum 24 Feb 2013, 15:34 | |
| |
| | | Teo.Dora Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Stefanestii de Arges Nr. mesaje : 111 Puncte : 119 Reputatie : 10 Hobby-uri : fac parte din Anamblul de jocuri populare Dorul jr. Stare de spirit : visatoare
| Subiect: Re: 21 Guns...[+16] Mier 06 Mar 2013, 17:59 | |
| Deci incep prin a-mi cere SCUZEEEEEE! ca nu am mai trecut de foarte muuult timp pe la bomboana asta de fic <3 deci ultimul capitol a fost genial !!! nu ma asteptam ca ei 2 sa se inteleaga si chiar sa se incalzeasca reciproc . That was soooooo sweet ! Astept NEXT-UL cat mai repedeeee :x
Teo ;) te-a pipacit ! :* :* :*
Edit Renesmee: Nu mai scrieti cu tot felul de culori inchise. |
| | | Ame. Genin
Sex : Localizare : Calea Lactee ^-^ acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 317 Puncte : 349 Reputatie : 34 Hobby-uri : multeeeee... Stare de spirit : Shiawasena :)
| Subiect: Re: 21 Guns...[+16] Joi 14 Mar 2013, 22:09 | |
| |
| | | Fideluţă :| Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In a world apart. A world that does not exist. Nr. mesaje : 113 Puncte : 138 Reputatie : 9 Hobby-uri : Reading, Writing and painting Stare de spirit : Matter what mood when everyone is "happy"?
| Subiect: Re: 21 Guns...[+16] Dum 17 Mar 2013, 11:48 | |
| Aaaaatat de frumos! . . . Foarte trist si cu atat de multa descriere. . . Este reusit ca si alte ficuri de-ale tale! Imi place atat de muuult! Sincera sa fiu il citesc de mai mult timp dar nu am avut curajul sa comentez. Sper sa ma anunti si pe mine cand aduci capitolul urmator. Spor la scris! Te pup pa-pa! P.S. Atat de frumoos!!! |
| | | »ღ»Mary»ღ» Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 65 Puncte : 68 Reputatie : 1 Hobby-uri : http://fanfic.a-evolution.com/
| Subiect: Re: 21 Guns...[+16] Mier 20 Mar 2013, 20:59 | |
| Cat de frumos poate fi ficul asta?Iti spun eu E GENIAL,il iubesc,tu esti geniala,scrii foarte frumos.Pune repede nextul ca mor de curiozitate.Imi pare rau ca am comentat asa tarziu,dar am avut niste probleme cu pc:*
PS.Anunta-ma si pe mn cand pui next:* |
| | | Andreea Sch ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : . acebook : Facebook Nr. mesaje : 2598 Puncte : 3358 Reputatie : 573
| Subiect: Re: 21 Guns...[+16] Dum 31 Mar 2013, 23:35 | |
| Chapter 10
“You sometimes think you want to disappear, but all you really want is to be found.”
Sasuke’s point of view:
Si nu eram prieteni. Si nu o iubeam.. Si stiam ca e o obligatie. Si nici nu incercam sa fac ceva. Si statea in bratele mele, strangandu-ma cu toata fiinta ei. Si ii priveam chipul, suvitele roz ce incercau ce ii eclipseze tenul alb. Si mi-am inchis ochii in repetate randuri, ignorandu-i bataiile inimii ce se razvrateau in cutia toracica. Si as fi avut ocazia sa o strang de gat. Si as fi putut sa o ucid. Si da, era clar ca o uram, insa nu in ziua respectiva. Nu am fost sigur ca telefonul ei vibra continuu in buzunarul paltonului ei, decat cand mi-am bagat mana fugitiv, pentru a nu rata apelul. Desi nu-I cunosteam pe tipul ce-o contactase, o dorinta arzatoare de curiozitate mi se aprinse in suflet.
- …Sakura, te-as intreba de ce nu ai venit in seara asta, dar sunt sigur ca ar fi o greseala si mult mai bine ar fi sa ma rezum doar la cateva cuvinte si-o intrebare. Cred ca ti se pare amuzant, dar nu imi pot gasi cuvintele potrivite si as dori sa stiu care e cauza pentru care ma comport atat de prostesc. Nu stiu ce incep sa simt pentru tine, dar simt ceva, Sakura, simt. Nu o sa te intreb daca si tu o faci, daca o sa incerci macar, dar te rog, spune-mi, nu ma vei indeparta de tine, nu-i asa?
Instinctiv am zambit si-am privit-o pe Sakura in bratele mele, cu mainile asezate pe trupul dezgolit si cu capul rezemat de umarul drept. Ii simteam respiratia in zona gatului si involuntar mi-am intredeschis gura pentru a putea vorbi.
- Doarme, am soptit dandu-mi capul pe spate, si apuncandu-o pe Sakura de talie am continuat, ai vrea sa ii transmit ceva din partea ta, in afara de faptul ca esti indragostit de ea?
Am pufnit, stiind ca neon*ocitul imi inchisese telefonul in nas, fara sa imi ofere un raspuns, fara sa ma asculte. Nu mi-as fi putut inchipui ce fel de sentimente nutrea individul la auzul vocii mele, una ferma si masculina, contrara cu desavarsire de a ei, feminina si total enervanta. Ma innebunea curiozitatea de-ai cunoaste slabiciunile, de-al vedea la pamant, ingenuchiind in fata mea, cu ochii fixand pamantul de frica si asteptandu-mi verdictul. Sangele incepea sa-mi pulseze mult mai rapid in vene, iar muschii, la randul lor, se contractau cu putere. Fara sa vreau, mi-am inclestat maxilarul cu dorinta, voind sa simt durere si disperare. Nu tindeam sa imi fac rau cu premeditare, ci voiam o portie de suferinta fizica, astfel incat sa fac o comparatie in ceea ce simteam in respectivul moment si ceea ce voiam sa simta el pe parcurs. Mi-am trecut limba peste buze si-am zambit, constientizand aspiratia mea masochista si bolnavicioasa. Am inspirat aer in piept si desprinzandu-mi mana de talia Sakurei si inlocuind-o cu cea stanga, pe abdomenul ei, mi-am trecut-o prin parul ciufulit si negru, indepartandu-l de pe frunte. Soarele inca nu rasarise, dar aparenta de intuneric permanent, imi creea iluzia unei lumi paralele, in care eram blocat cu fiinta ce o uram atat de mult. Desi inainte de acel apel, imi propusesem sa-mi las de-o parte sentimentele negative, instinctiv revenisera. Nu avusem control, nu mai puteam sa le domin. Si oare nu eram suficient de puternic? Nu, nu. Imi place sa o vad suferind si cersind dupa un strop de bunavointa. Imi doream sa o vad calcata in picioare, si nu numai de mine, de Itachi. Mi-am muscat buza inferioara si-am privit-o dormind. Atat de naiva, atat de inofensiva si pr*asta. Si chiar nu imi doream sa stie ca ma gandeam la o modalitate de-a o elimina definitiv din schema… sau poate nu voiam asta. Ea imi creea interesul de-a imi antrena mentalitatea. Ea reusea sa ma uimeasca cu nivelul ei foarte ridicat de IQ. Desigur, eram sarcastic, dar chiar si asa, antipatia ce mi-o creasem pe parcursul timpului, era puternica si nicidecum pe cale de distrugere. Am clipit repede, simtind un incomfort la unul din ochi. Apoi, ajutandu-ma de una din mainile libere, mi l-am frecat cu precizie si atentie.
- Date de pe mine, am marait, nu esti buna de nimic. - … Lasa-ma sa dorm, a soptit, lasandu-si una din maini mult prea aproape de ceva ce nu trebuia . - Nu e momentul potrivit de-a-ti arata atuurile de cu*va, i-am spus, incercand sa o indepartez. Ai crezut ca sunt interesat?
Ea si-a intredeschis ochii si m-a privit cu rautate, indepartandu-si mana rece de pielea-mi fierbinte. Si eu la randul meu o priveam cu nonsalanta si asteptam sa zica ceva, nicidecum sa actioneze in alt fel. Mi-a tras o palma , apoi si-a intredeschis buzele, tragand cu putere aerul in piept. Era agitata, nestiind reactia mea. Ziua inca nu sosise, imi puteam continua jocul bolnav de-a o innebuni. Trebuia sa o domin, sa o fac sa taca.
- Er*ctia ta nu demonstreaza ca nu sunt buna de nimic, nu-i asa?
Am zambit si mi-am muscat buza inferioara , oferindu-i o imagine e*otica.
- Si daca nu e o er*ctie? am intrebat-o, ridicandu-mi una din sprancene. - Operatiile chirurgicale la organe genitale sunt permise la saptesprezece ani? - Cum si minorele se prosti*ueaza de buna voie, am spus tragandu-o de talie mai aproape de mine. Dar nu, nu, operatia este exclusa in cazul meu, i-am soptit, ridicandu-mi mana de pe talie pe sira spinarii, incet-incet, pana la nivelul gatului, strangandu-o si tragandu-o mai aproape.
Mi-a soptit numele cu o intensitate aparte si si-a inclestat maxilarul. Am zambit in coltul gurii, caci ma bucura nelinistea ei. Deoarece imi doream mai mult, cu cealalta mana libera i-am atins sanul si l-am strans puternic. Nu ma interesa ea ca fizic, nu ma interesa deloc, dar era placut sa o vad vulnerabila. Ma asteptam la o alta palma, in schimb i-am simtit degetele impreunandu-se in parul meu si strangandu-ma cu forta si viciu. Desi durea, nu as putea explica ce bine ma simteam. Am lasat-o sa continue jocul dupa propriile ei reguli, si abia dupa ce am constat ca cealalta mana libera, cu aceleasi degete lungi si subtiri, cu unghii patrate si lungi, lacuite cu negru, imi atingea pectoralii, mi-am revenit si am vrut sa ii dovedesc ca doar eu pot profita de dorinta ei. Nu voiam sa o sarut, nu-mi doream sa ii simt buzele pulsandu-se peste ale mele, in schimb doream sa o fac pe ea sa-si doreasca asta. Aparentele ce si le creea in fata mea, de tipa greu de abordat, nu ma puteau amagi, caci atunci in bratele mele, era atat de neconvingatoare. Am tras-o mai aproape de mine si mi-am lasat mana pe talia ei, asteptandu-i urmatoarea miscare. Si-a intredeschis gura si si-a aplecat capul catre al meu. In acel moment, mi-a aratat dintii albi, in semn de victorie, dar a fost amuzant, caci nu ma asteptam.
- Prefer sa sarut un instalator cu probleme de igiena, decat pe tine, mi-a spus impingandu-ma. - Probabil el nu ar vrea sa te sarute, si radicand dintr-o spranceana, am intrebat-o, ce spui?
|
| | | Elena S. Chūnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Galati Nr. mesaje : 748 Puncte : 835 Reputatie : 57
| Subiect: Re: 21 Guns...[+16] Lun 01 Apr 2013, 00:26 | |
| Buunnn. Ai adus nextul. Imi place foarte mult. Ai multe idei frumoasse si originale. Scrii impecabil, ceea ce da acestui fic si mai multa stralucire. Se vede ca ai muncit mult ca sa ajungi pana aici, dar a meritat totul. Nu am ce comenta la ficurile tale, decat ca aduci tare greu capitolele. In rest, totul este super perfect. Astept sa aduci continuarea. Succes la scoala! |
| | | VMVDD ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : - acebook : Facebook Nr. mesaje : 1587 Puncte : 2106 Reputatie : 340
| Subiect: Re: 21 Guns...[+16] Lun 01 Apr 2013, 00:34 | |
| Ah, ce mă bucur că ai adus, după zile, săptămâni, apoi luni de așteptare, mult doritul capitol. Câtă perversitate, frate! Dar ce îmi place acest Sasuke sado-masochist. În toată acea tensiune din începere, au apărut și niște scântei între ei și, deși se încăpățânează fraierul de Sasuke, cel mare și tare, sunt sigură că se dezvoltă ceva și pe plan sentimental. A fost un capitol uimitor și foarte incitat, să știi că a meritat așteptarea. Dar sper ca următorul să ajungă mai repede, doarece sunt foarte curioasă cu privire la ce va urma.
|
| | | *Jellyfish* Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Far from you Nr. mesaje : 233 Puncte : 285 Reputatie : 50 Stare de spirit : Mai stata meglio
| Subiect: Re: 21 Guns...[+16] Lun 01 Apr 2013, 00:55 | |
| Hei, vad ca intr-un sfarsit ai reusit sa duci mult asteptatul next. Daca ai sti cat mi-am dorit sa se intample La partea cu "Date de pe mine, am marait, nu esti buna de nimic.", pe langa faptul ca a fost extrem de enervant, a mai si facut pe smecherul. Acum na, e Sasuke, dar totusi mi-a placut cum i-a raspuns aluia la telefon. Oh da, s-a simtit foarte satisfacut baiatul Ce pot sa spun, un capitol incitant rau de tot. M-a facut sa stau si sa-l citesc punand multa atentie pe fiecare cuvant si simtindu-ma de parca as fi fost si eu acolo. Imi pare bine ca l-ai pus si sper din tot sufletul ca next-ul sa ajunga mai repede. Spor la scris si mersi pentru anunt. Jelly te pupa |
| | | Lauren Wandowski Sennin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Târgovişte, Dâmbovița acebook : Alexandra Paun Nr. mesaje : 1459 Puncte : 1644 Reputatie : 145 Hobby-uri : Reading, dancing, writing.
| Subiect: Re: 21 Guns...[+16] Lun 01 Apr 2013, 11:52 | |
| Bună! Andreea, sweetheart, de fiecare dată mă uimești cu minunatele tale capitole! Ești genială, știai asta? Îmi place mai ales cum ai descris ceea ce simțea Sasuke. Foarte realist, convingător, chiar dacă puțin bolnav din partea lui. M-am bucurat foarte mult de acest next, să știi! Abia îl aștept pe următorul! Hai, pune-te pe tastat că doar e aproximativ vacanțăăăă! |
| | | R∆IN Sensei
Sex : Varsta : 26 Localizare : Ploieşti Nr. mesaje : 1803 Puncte : 2244 Reputatie : 343 Hobby-uri : -
| Subiect: Re: 21 Guns...[+16] Lun 01 Apr 2013, 14:14 | |
| Hello, dear. Ma bucur mult ca intr-un final ai reusit sa aduci acest capitol, caci trecusera aproape doua luni de cand nu ai mai postat. Sincer, a meritat asteptarea, dupa cum spunea si Ane. A fost un capitol atat de incitant, pervers, iar protagonistul nostru brunet, jur ca m-a scos din sarite. Nu fac si nu dreg si nu simt si nu mai stiu ce, insa tot el o provoca pe Sakura. Ce om idio*! Simteam tensiunea aceea ce domnea peste cei doi, m-ai facut sa simt totul, ai creeat atmosfera aceea care nu lasa cititorul sa iasa, intr-un fel sau altul, din ficul tau, metaforic vorbind, desigur Chiar vreau sa vad ce vor face in continuare astia doi, caci mi se par amuzanti atunci cand sunt pusi impreuna. Poate avem parte de un +16 data viitoare. *Asta daca doreste autoarea* Ti-am mai spus-o si ti-o voi mai spune de cate ori va fi nevoie. Scrii superb, iar dialogul tau este cireasa de pe tort. Sper sa vii repede cu next-ul ala Spor la scris si la idei, iar daca deranjul nu este prea mare, ma poti anunta in continuare? Multumesc :) |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: 21 Guns...[+16] | |
| |
| | | |
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|