|
|
Autor | Mesaj |
---|
Aniska Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : pe aici Nr. mesaje : 2389 Puncte : 3602 Reputatie : 1046 Hobby-uri : role , cumparaturi, scoala , net etc Stare de spirit : happy, indragostita, plictisita....
| Subiect: Re: Black and White Lun 31 Ian 2011, 02:54 | |
| |
|
| |
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| |
| |
Kirara Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : Always beside you ♥ Nr. mesaje : 3431 Puncte : 4873 Reputatie : 1187 Hobby-uri : Ador sa stiu cand cazi ! Stare de spirit : Fake Smile :)
| |
| |
Lucifer's white aηgel Sennin
Merite deosebite : Sex : acebook : n-avem. Nr. mesaje : 5754 Puncte : 7492 Reputatie : 1153
| Subiect: Re: Black and White Lun 31 Ian 2011, 08:31 | |
| |
|
| |
Layla Legend
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 2588 Puncte : 3481 Reputatie : 380
| Subiect: Re: Black and White Lun 31 Ian 2011, 09:45 | |
| Oh la la Bulinel..Frumos capitol ce sa mai zic. Bine ca a batut-o pe Karin,dar hmm sa fuga de Sasuke si el sa o urmareasca.. Oho va fi ceva interesant \ Hai pune next-ul ala.Repejor da? Hai ca te-am pupat!.. Hehehe!! |
|
| |
Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| Subiect: Re: Black and White Lun 31 Ian 2011, 10:24 | |
| Bubu :>:D<: Imi place asa de mult acest capitooolll Daca ai sti cat as vrea sa o jumulesc eu pe Karin,Sakura nu i-a facut nimic,eu as fii luat-o si as fi dat-o cu capul de pereti si as fii aruncat-o de pe casa!! :<<: Durex...asta...hmm.....ce pervers e.....VAI CE-MI PLACEEE Astept nextu Pwp |
|
| |
``*Last Kiss*`` Genin
Sex : Varsta : 30 Localizare : Galati Nr. mesaje : 196 Puncte : 265 Reputatie : 49 Stare de spirit : hmmm...momentan sunt happy
| Subiect: Re: Black and White Lun 31 Ian 2011, 10:28 | |
| Bubu,imi place fikul tau. Vai la ce ora le vin unora ideile=)) Nu aveai somn=)) Imi place mult si Karin si-o merita. Durex=))..vai ma bufneste raul...gata ma abtin.=)) Sper sa pui cat mai curand next-ul. Spor la scris! Pupici! |
|
| |
Renésmee Legend
Sex : Varsta : 27 Localizare : prin jur ... acebook : Renesmee Nr. mesaje : 2168 Puncte : 2451 Reputatie : 179 Hobby-uri : Fotografia Stare de spirit : Visatoare
| Subiect: Re: Black and White Lun 31 Ian 2011, 12:48 | |
| CAT MA BUCUR CA AI PUS NEXT-UL . Wow ... Karin a fost batuta ! ce tupeu pe sAkura ! hai ca-mi place de ea , la nebunie . Ca veni vorba de Karin .. Ce a avut cu biata Hinata ? Daca eram eu acolo .. . Sasuke este dupa Sakura ... cred ca va fi ceva Al nai*i de interesant . ( scuzati expresia ) Astept next-ul si sper sa fie cat mai repede . |
|
| |
big_eyed_froggie Chūnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In a dark hell Nr. mesaje : 945 Puncte : 1190 Reputatie : 222 Hobby-uri : skateboard,role,desen Stare de spirit : always smiling`
| Subiect: Re: Black and White Lun 31 Ian 2011, 13:42 | |
| HeYo! pai am ajuns si eu p'aci dupa un drum lung de strabatut..nu stiu ce sa spun imi place foarte mult fic'ul..sper sa pui si tu curand nex'tu..See ya! |
|
| |
♥Deyutza♥ Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : in Narniaaa <3 :)) Nr. mesaje : 884 Puncte : 1129 Reputatie : 72 Stare de spirit : Acceptabila. :)
| Subiect: Re: Black and White Lun 31 Ian 2011, 14:12 | |
| |
|
| |
/Agata\ Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Oriunde doresti Nr. mesaje : 250 Puncte : 269 Reputatie : 20 Stare de spirit : Depinde
| Subiect: Re: Black and White Lun 31 Ian 2011, 15:03 | |
| Bubulinuto pune terog repede nextu ca il vreau , deci repede terog ! ! ! |
|
| |
Blasphemy Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : everywhereeeeee Nr. mesaje : 305 Puncte : 345 Reputatie : 16 Hobby-uri : Karate Stare de spirit : Depressed
| Subiect: Adorabil! Lun 31 Ian 2011, 22:37 | |
| NEXT! ador povestea asta! o citesc inainte de culcare si ma gandesc toata noaptea ce o sa se intampla :) lol eu una ma asteptam ca Sasuke sa ii traga o palma Sakurei sau ceva da in schimg....ihihihihiih.....amazing! |
|
| |
ingrid Genin
Sex : Varsta : 29 Localizare : tg-jiu Nr. mesaje : 85 Puncte : 95 Reputatie : 2 Hobby-uri : imi place sa dansez si sa desenez:X Stare de spirit : happy:X
| Subiect: Re: Black and White Lun 31 Ian 2011, 23:54 | |
| Deci.. e prima data cand citesc fic'ul...cred ca l-am sarit din greseala (nu plecai de la calculator pana nu terminai de citit)... vreau sa-ti spun k este sooper si ador cum se comporta sasuke:X... abia astept nextu:X:X felicitari pentru fic |
|
| |
Crystal Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 5170 Puncte : 8264 Reputatie : 1725
| Subiect: Re: Black and White Mar 01 Feb 2011, 12:47 | |
| Vai, ce frumos! Imi place la nebunie ficul tau! Este absolut fantastic! Ehe, ce-mi place atitudinea Sakurei. Tine-o tot asa! Spor la scris! Pupici! |
|
| |
big_eyed_froggie Chūnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In a dark hell Nr. mesaje : 945 Puncte : 1190 Reputatie : 222 Hobby-uri : skateboard,role,desen Stare de spirit : always smiling`
| |
| |
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Re: Black and White Mier 02 Feb 2011, 20:04 | |
| Miau fetele ! Da vad ca am primit ceva comentari ..si chiar lungi , mai voi chiar ati luat in considerare ce am zis in seara aia ?=)) Eram dusa cu plutaa , eh..nu ca acum nu asi fi..pai haide ca am adus next-ul , cam tarziu stiu..dar na.. Deci..Lectura Placuta !
Capitolul 17 : Intalnirea ! Furia Sakurei !
Sakura :
Alergam , alergam si iar alergam cu nebunul asta pe urmele . De ce Doamne iartama am iesit din curte ? Ah , nu puteam sa merg in casa . Nici macar nu stiu unde merg , habar nu am . Nu cunosc nimic pe aici . Hm , cred ca ar trebui sa ne intoarcem acasa . Hinata e mult mai importanta decat joaca cu domnul Atitudine . Of , cum fac sa scap de el ? Daca nu ar vrea ceva nu mar urmari . Ma opresc brusc si il astept , cand e aproape de mine ma intorc si ii spun . - Hai Durex gata cu joaca , eu merg acasa . Am alte lucruri mai importante de facut , cum ar fii sa am grija de Hin , asa ca daca nu te superi eu plec . Bye Bye ! ii spun si vreau sa plec dar vocea lui enervanta ma opreste . - Hahaha , si Barbie ..unde ai degand sa te duci ? Nu vezi ca ne-am pierdut ? intreaba el cu o voce amuzata . In momentul acela mai sa-mi pice cerul in cap . Cum adica ne-am pierdut ? Nici nu am observat . Ma uit mai atent , si observ ca suntem intr-un cartier intunecat , unde nici macar fantomele numai bantuiau . Fara sa-mi dau seama ma apuca un tremurat destul de vizibil . Cerul se intuneca , semn va vine ploaia . Oh , perfect , asta ne mai trebuia , sa vina si ploaia . Il vad pe Sasuke care se indreapta spre mine cu un zambet pervers , dar vocea mea il opreste . - O nu , nici sa nu-ti treaca prin minte sa te apropi de mine . Ramai exact unde esti ! El numai zice nimic doar se stramba . Dupa cateva minute simt cum cineva ma prinde de talie si imi pune ceva la gat . Imi intorc capul si observ un baiat cam de varsta mea , destul de dragut dupa parerea mea . Blond si cu ochii caprui , ce ma enerva cel mai tare era zambetul lui pervers . O Doamne , de ce baieti trebuie sa fie asa de perversi ? Ma uit la Sasuke , si el era in aceeasi situatie ca mine . Oftez si imi dau ochii peste cap . - Ooo , ce e papusica ? Nu te temi pentru viata ta ? Ok , hai sa-ti zic ceva . Eu sunt cel care te-a sunat . De ce iti vreau raul ? Parinti nostri sunt dusmani , iar eu sunt prieten cu Andu si Megan . imi spune sigur pe el - Mdea , si trebuie sa-mi fie frica ? Auzi ..auzi , nu vrei tu sa ma lasi si sa te cari ? Chiar nu am chef de unul ca tine .. ii spun eu razand . Cred ca raspunsul meu la enervat destul de tare , fiindca ma impins in gardul din spatele nostru si a inceput sa ma sarute . Yuc , ce scarbos . Ma uit la Sasuke , care se certa cu aia sa-l lase in pace . Plictisita ma uit la blond , care ma saruta de mama focului . Se opreste si se uita la mine , dupa cateva secunde imi rupe bluza , eu ramanand doar in sutien . Se uita ca traznitul si vrea sa puna mana . Mai sa-mi pice fata cand vad . O nu , el nu se atige de mine . Ah , sa vezi ce-i fac . Ii dau una intre picioare , apoi una in stomac ..iar fiindca am crezut ca nu e de ajuns ii mai dau si doua palme . Ma uit la Sasuke , care si el ii rezolvase pe aia , apoi imi indrept privirea nervoasa spre blond si ii spun . - Asculta aici , niciodata ..dar niciodata sa numai pui mana pe mine . Presimt ca tu , bataia si spitalul ..ve-ti fii prieteni buni . Bye , bye ! ii spun apoi ma intorc catre Sasuke , care se uita ca traznitul la mine . Pe drum toata lumea se uita ciudat la mine , iar Sasuke se uita cu ochii mari . Parca nu ma mai vazuse niciodata . Brusc imi aduc aminte ca eram in sutien , imi trag o palma peste frunte si imi dau ochii peste cap . - Barbie , arati..pfiu..traznet , spune el mai sa saliveze Numai apuc sa ii zic nimic ca incepe ploaia . Nici ca mai zis ceva si o iau la fuga spre casa , bininteles ca Sasuke vine si el dupa mine . In zece minute am ajuns , si cum am intrat pe usa toti au venit cu intrebari de genul " Unde ati fost ? " , " Sunteti bine ? " si tot felul . Nu le zic nimic si vreau sa plec , insa simt cum numai am nimic sub picioare si totul devine negru...
Deci , stiu ca este scurt ..ca celelalte capitole . De acum incolo promit sa le fac mai lungi ! So..sper ca va placut , astept comentari .
Mrr
|
|
| |
Renésmee Legend
Sex : Varsta : 27 Localizare : prin jur ... acebook : Renesmee Nr. mesaje : 2168 Puncte : 2451 Reputatie : 179 Hobby-uri : Fotografia Stare de spirit : Visatoare
| Subiect: Re: Black and White Mier 02 Feb 2011, 20:08 | |
| Buna surioara ! Am ras sa mor crede-ma A fost cam scurt dar bine ca a fost ... Ce a patit Sakura .. vai , vai, vai .. numai probleme .. Astept next-ul .. |
|
| |
Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| Subiect: Re: Black and White Mier 02 Feb 2011, 20:11 | |
| |
|
| |
Blasphemy Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : everywhereeeeee Nr. mesaje : 305 Puncte : 345 Reputatie : 16 Hobby-uri : Karate Stare de spirit : Depressed
| Subiect: Re: Black and White Mier 02 Feb 2011, 20:19 | |
| [b]uite aici un fic de nota 10+! astept next-ul!!! much looove :X |
|
| |
Aniska Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : pe aici Nr. mesaje : 2389 Puncte : 3602 Reputatie : 1046 Hobby-uri : role , cumparaturi, scoala , net etc Stare de spirit : happy, indragostita, plictisita....
| Subiect: Re: Black and White Mier 02 Feb 2011, 20:47 | |
| Surioara mea sti ca te iubesc?
Sigur ca sti
Vai deci ma bucur asa mult ca ai pus continuarea
Si e asa frumoooooasaaaa
Vai ce-mi place:X:
A fost amuzant si mi-a placut bataia pe care a primit-o blondul ala "- Asculta aici , niciodata ..dar niciodata sa numai pui mana pe mine . Presimt ca tu , bataia si spitalul ..ve-ti fii prieteni buni . Bye , bye !"
Deci prea tare vaza
"Presimt ca tu , bataia si spitalul..ve-ti fi buni prieteni" vai cat imi place replica asta
"- Barbie , arati..pfiu..traznet , spune el mai sa saliveze" : si asta la fel de tare
Deci super tare next-ul Bubu
E din ce in ce mai super
Hehe.... Commul meu e cel mai lung
Ma apuc de scri luceafarul acum
Asa lung ii commul asta
Da stiu ca tie iti plac commurile lungi
Suntem doua nebune care mai au putin si scriu un comm gen luceafarul
Ma bucur ca de data asta nu ai pus next-ul la 3 dimineata
Dar si la 3 tot era bine , ca eu tot il citeam
E cam scurt capitolul dar compenseaza faptul ca este amuzant
Barem ai pus continuarea astai important
Creca iar incep sa aberez
Cam devreme dar avnd invedere ca m-am culcat la 4 dimineata si m-am trezit la 7 sau 8
Cu siguranta am inebunit.
Doamne e abea ora 8 aproape 9 si deja o iau pe aratura? Nu-i de bine daca incep de acum
Stati sa vedeti cnd oi juca si eu Adevar sau Provocare
Sa vedeti ce va fac...
Gata oficial am inebunit
Deci nu inteleg de ce scriu depre jocuri cand defapt trebuia sa las comm la fic
Nu cred ca intereseaza pe cineva jocul si nici ce-am scris eu ca nebuna pana acum
Deci Bubu sa ne luam de mana sa ne internam la spitalul de nebuni
Asa ne-a zis Ely ca ne face o programare
Deci gata ca nu vreau sa te superi pe mine ca scriu prostii pe la fic
Scumpa mea surioara ,daca crezi ca am exagerat sa-mi spui ca dau edit
Nu vreau sa te superi pe mine
Inca o data sa mai revin la fic:
Ti-am mai spus ca-l iubesc?
Tu sti sigur ca il ador si ca-mi place la nebunie
Extraordinar , superb capitolul ca si ficul in general
Te iubesc scumpo si sa pui next-ul repede
Spor la scri si multe idei!
Si nu uita: next , next , next
Ultima editare efectuata de catre Aniska in Mier 02 Feb 2011, 22:23, editata de 1 ori |
|
| |
Bombonica Mentolata Legend
Sex : Varsta : 29 Localizare : Galati Nr. mesaje : 2940 Puncte : 3581 Reputatie : 227 Stare de spirit : Happy Happy
| Subiect: Re: Black and White Mier 02 Feb 2011, 21:40 | |
| |
|
| |
♥Deyutza♥ Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : in Narniaaa <3 :)) Nr. mesaje : 884 Puncte : 1129 Reputatie : 72 Stare de spirit : Acceptabila. :)
| Subiect: Re: Black and White Joi 03 Feb 2011, 10:42 | |
| |
|
| |
Layla Legend
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 2588 Puncte : 3481 Reputatie : 380
| Subiect: Re: Black and White Joi 03 Feb 2011, 14:13 | |
| Hey hey Bulinel.Am ajuns si eu cu mici intarzieri..Pai frumos capitolul si pune mai repede continuarea.Ah si sa fie mai lung Hehehe!Te-am pupat. |
|
| |
ingrid Genin
Sex : Varsta : 29 Localizare : tg-jiu Nr. mesaje : 85 Puncte : 95 Reputatie : 2 Hobby-uri : imi place sa dansez si sa desenez:X Stare de spirit : happy:X
| Subiect: Re: Black and White Joi 03 Feb 2011, 15:44 | |
| imi place imi place imi place!!!deci astept nextu'...sper ca il pui cat mai repede |
|
| |
big_eyed_froggie Chūnin
| Subiect: Re: Black and White Joi 03 Feb 2011, 17:09 | |
| hey de abea astept continuarea..cum ai spus o vei face mai lunga..upii |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Black and White | |
| |
|
| |
|