Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| |
Autor | Mesaj |
---|
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Reflect din nou. Lun 11 Mar 2013, 19:56 | |
| Maaa. (D) Eu de ce nu am mai trecut pe aici? Nu mi-a simtit nimeni lipsa? Ei bine, mi-am simtit-o eu. (D) Creatiile tale au fost frumoase ca intotdeauna, insa mereu m-am lovit de cate o greseluta acolo, cat de mica, care mi-a atras atentia. Dupa cum a spus si Ema in nu mai sctiu care comentariu, ai lucrari prea frumoase pentru a mai lasa loc si de greseli, ai un fel de-a scrie prea bun ca sa te poticnesti la asemenea lucruri care iau putin din stralucire. Te felicit pentru ceea ce faci, caci ai talent si stii cum sa te folosesti de el, insa fii putin atenta si la felul in care scrii, cu siguranta vei realiza ca acele greseli nu sunt de nivelul tau. :) |
| | | xenomorphius Chūbu
Sex : Varsta : 29 Localizare : În pădure! Nr. mesaje : 3304 Puncte : 4254 Reputatie : 841 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Reflect din nou. Joi 14 Mar 2013, 15:11 | |
| De când nu am mai adus o creaţie... Doar că nu am simţit nevoia sau pur şi simplu am fost prinsă într-un vid.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]"Vreau doar să fiu cu tine" În seara aceasta m-am decis să privesc cerul înstelat, pe balcon. Singură, în bătaia vântului de primăvară, care adia nărăvaş, dulce, cu petalele şi mireasma florilor copacilor multicolori. Peisajul era izbitor, mă făcea să-mi închid ochii şi să admir lumina, ce mi-o reflectam în imaginaţie. Speram ca ziua să sosească, căci o mică nesiguranţă îmi înveniase inima, iar imaginea ta tot îmi străbătea ochii. Iluzia era de neînvins, mă săgeta frumos, pasional. Am întins mâinile în neantul naturii pentru a te cuprinde, erai cheia porţii ce ducea pe cărarea fericirii supreme, fericirii mele lăuntrice. Însă era greu! Nesigură, am ridicat o pleaopă, eram uşor încruntată de emoţia care săgetase inima, apoi şi cealălaltă pleoapă a lăsat cale liberă ochiului să vadă în negura de afară, luminată difuz de stele şi mireasa nopţii - luna. Totul în jur era împodobit de straie feerice, scoase din basme, trăiam într-o poveste nedescrisă, greu de transmis prin viu grai. Explicaţia o regăseai în trăiri şi amintiri puternice, imprimate de-a lungul timpului. O stea a căzut, odată ca şi ochii mei, spre sol, pentru câteva clipe simţisem o presiune asupra-mi trupului slăbuţ, îmbrăcat în rochiţa albă, dată cadou de tine. Mă apăsa, fina mătase mă dobora! Mă speriasem, mă uitam în toate părţile, doream un ajutor, dar nu îl găseam, până ce un ciripit de pasăre şi orchestra creierilor m-au readus pe picioare. Dar tot cu capul plecat spre iarba de sub balcon, stăteam. Într-un elan vioi, am căutat steaua care picase, erai dorinţa ce mi-o puneam în fiecare rugăciune către Dumnezeu, cum de se stinsese Luceafărul meu, dorul, dragostea? Cerul nu îmi mai dorea rugăminţile. Te-ai dus aşa de repede precum o materie gazoasă şi luminoasă, atomii ţi s-au împrăştiai în cosmos, mi-ai părăsit universul, mi-ai lăsat inima la prag şi ai plecat. Nu ţi-ai luat nici măcar rămas bun. Acum, nu mai pot face nimic, eşti singular precum sunt şi eu ,însă îţi mai spun încă odată - Vreau doar să fiu cu tine. |
| | | Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Reflect din nou. Joi 14 Mar 2013, 16:12 | |
| Genial! Nu am cuvinte sa iti spun cat de mult mi-a placut aceasta creatie, mai ales ca melodia pe care ne-ai propus-o este linistitoare si ajuta la integrarea fiecarui cuvant in mintea si sufletul meu. Mi-a placut totul, nu am ce comenta, pana si asezarea in pagina parca i-a oferit lucrarii tale o alta conformatie. Abia astept urmatorul text pe care-l vei posta aici. Te pup. :* |
| | | xenomorphius Chūbu
Sex : Varsta : 29 Localizare : În pădure! Nr. mesaje : 3304 Puncte : 4254 Reputatie : 841 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Reflect din nou. Vin 15 Mar 2013, 17:07 | |
| Am întrebat încă odată la uşa casei dacă e cineva, dar tăcerea părea că afundă mai rău locuinţa în tăcere. A trebuit să-mi fac loc printre buruienile, ce sugeau viaţa măruntelor flori din grădina mică. Totul mi s-a părut răspus de repaos, fiecare moleculă stătea în loc, iar atunci când ușa de la intrare a suflat precum un dragon, praf, am înțeles că pustiul îți era soție. Am fluturat mâna, mă deranja mirosul nădușit. Căldura îngreuna situația ta existențială, dar și pe a mea. Păreai rupt dintr-un film cu oscar, mă mira atitudinea ta liniștită, nu mișcai nici un deget. Nu doreai parcă să îți frângi oasele, care în ciuda iluziei tele nebune, erau tinere. M-am apropiat încet, podeauna scărţâia, mă bucurasem, nu totul era amorţit, dar tu erai regele acestei table de şah. Cum de nu puteai face decât să priveşti spre un anume punct, fără a nu mişca? Te-am atins pe umăr, eu am tresărit când vocea ta tenorică şi uşor răguşită a răsunat în camera luminată, unde particulele de praf dansau într-un vals al naiba de liniştit. - Îmi aduc aminte de zilele în care zburdam cu prietenii mei pe afară. Acum vreau doar să amorţesc în acest loc, poţi să-mi îndeplinesc dorinţa? Dând afirmativ din cap, te-am lăsat, închizând în urmă uşa de la intrare, îndreptându-mă spre maşină. Erai acum una cu tabloul la care priveai şi vedeai tot acel viu multicolor, în care parcă doreai a te scufunzi încă odată sau pentru eternitate. Stăteai confortabil în amorţeală. |
| | | xenomorphius Chūbu
| Subiect: Re: Reflect din nou. Sam 16 Mar 2013, 21:22 | |
| Acel bărbat În ploaie, o siluetă dură, musculoasă acoperită de o geacă lungă, neagră, era luminată slab de luminile străzilor. Din nou acel cineva strin mie, care umbla într-un astfel de cartier, neînţeles de nimeni, doar cei care doreau o aventură mai puteau descrie în cuvinte balada şi legendele, ce se năşteau aici. Nu puteam spune că erau comori ascunse, acelea le puteau doar dobândi oameni care aveau viaţă, nu persoane ca mine. Tptuşi speranţa încă mă mai definea o fiinţă umană, cu inimă. Nu murisem încă pe dinăuntru, aşteptam o minune. Prinsă în acest loc unde totul colcăia sleios, unde atingerile unor bărbaţi făceau legea asupra noastră... pur şi simplu mi se făcea rău. El era diferit, în fiecare seară de la opt şi douăzeci se afla sub acea lumină, privind spre bordel, nu schiţa nici o emoţie, mă simţeam de parcă m-ar fi aşteptat, dar de ce să-mi fac iluzii oarbe. Sunt doar o cărpă cu care bărbaţii se pot şterge pe mâini, nu am o valoare, nici libertate. Totuşi acel bărbat îmi dădea speranţă, iar frumuseţea sa parcă mă chema, mă îndemna să evadez, doar pentru al întreba de nume sau măcar să ştiu de care era motivul său de a veni în fiecare seară pe această stradă. De ce şi în ploaie, se năpustea şi privea la geamul meu. Nu îl puteam înţelege. Dar doream să mă observe pe mine cea adevărată. Însă machiajul meu te ducea în eroare, oare pe el la dus? Îşi dădu-se gluga neagră, la iveală bretonul său negru îi lovi ochii, pe care şi deschisese, ridicându-i spre mine şi uitându-ne unul la celălat, am putut simţi n fior pe şirea spinării. Nu am mai rezistat, am trântit uşa şi am fugit de acolo. Nu am ţinut cont că celelalte fete mă rugau să mă opresc, eu aveam la cine merge - la acel bărbat. |
| | | xenomorphius Chūbu
| Subiect: Re: Reflect din nou. Dum 17 Mar 2013, 12:23 | |
| Chaos
Alerg prin labirintul nesfârşit, mă pierd printre rânduri, ochii se mişcă nestingheriţi în căutarea ieşirii. Speranţa s-a stins, odată cu sclipirea-mi din privire. Mă sfăşie gândul că mă voi afunda mai rău în întuneric, lumina difuză străbate odată cu paşii mei drumul din pământ. În spate pot vedea cum chaosul se apropie, ca un val de negură se răsfrânge. Un tânăr ca mine nu a trăit un astfel de coşmar, mă aflam în bibleoteca casei, cititnd de zor o carte, care prin rânduri mi-a furat inima, dar numele atât de sfânt, m-a adus în loculacesta blestemat. Voi fi martor la porpriul meu sfârşit, a venit timpul să mă sting. Trebuie să mă las pradă nemuriri şi să devin o stea, dar oare asta îmi va garanta moartea ce mă întrece? Chiar va fi aşa cum îmi doresc. Cu pletele în vânt, de un auriu intens, par raza ce nu va muri, în neantul infinit şi totuşi pălesc, mă descompun în mers, ajung la un capăt de drum. Şi mă întorc speriat să văd cum chaosul mă înghite. Voi fi una cu materia, voi zburda fără un gând stabil, în vântul care adie printre firele tale, dragă crăiasă. Acum nu mai sunt, e doar cenuşa mea pe rândurile cărţii, a căruit titlu descrie venirea chaosului suprem.
|
| | | Danielle Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 3450 Puncte : 4339 Reputatie : 245
| | | | Yin Sennin
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
| Subiect: Re: Reflect din nou. Dum 17 Mar 2013, 20:05 | |
| Îmi cer scuze că nu am mai trecut pe aici, deşi de fiecare dată ţi-am citit lucrările, sincer nu ştiu ce aş putea să-ţi spun. Am văzut că mi-ai dat mesaj, mă bucură asta, eu oricum trecusem pe aici mereu. Se vede o evoluţie, imperceptibilă la prima vedere, în felul tău de a descrie. Mă încântă ideea că tu continui să te dezvolţi. Mi-a plăcut ce-ai scris, chiar dacă a fost scurt a avut o mare încărcătură sentimentală. |
| | | Choco. Sensei
| Subiect: Re: Reflect din nou. Lun 18 Mar 2013, 15:59 | |
| Heia! Imi pare teribil de rau ca am ratat trei dintre creatiile tale, insa nu stiu unde mi-a fost capul in ultima vreme. Vreau sa iti spun ca imi plac nespus de mult aceste creatii, dar mai ales a treia, caci ai reusit sa relevi anumite sentimente si trairi profunde prin intermediul catorva cuvinte vine plasate la locul lor. Spor la scris in continuare si succes cu scoala. Te pup. :* |
| | | xenomorphius Chūbu
| Subiect: Re: Reflect din nou. Lun 18 Mar 2013, 20:06 | |
| Titlul înseamnă: persoane oarbe şi cu asta vă las să parcurgeţi rândurile şi să vă luminaţi. : )
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Aud ca întotdeauna când vin de la școală glășcioarele copiilor. Se joacă, râd, se agață unii de ceilalți, fie buni, fie răi, fie bogați, fie săraci și totuși de ce inima mi se rupe în două când îi văd doar pe vei cu nevoi, atât de veseli? Nu sunt în poziţia unui orb ca să nu le observ lipsurile, casa pe care nu o au sau un părinte care să le poarte de grijă. Singuri într-o lume atât de crudă ei supravieţuiesc ca prin minune oferind din nimicul ce îl au în palme. Se bucură, sunt inocenţi. Sunt copii. Nu au cum să ştie, din păcare, iar eu trec pe lângă ei de parcă nici nu i-aş vedea, însă nu sunt oarbă pot trece cu privirea prin inimile lor mici, înăuntrul acelor coaste se află un suflet plăpând care nu poate să meargă departe singur. Are nevoie de ajutor şi toţi tratează cu indiferenţă această situaţie. Mai privesc odată în spate, îmi continui drumul sperând că va veni o zi în care voi putea să le ofer acel ceva ce nu au avut niciodată, să fiu acolo în viaţa lor, chit că eu nu îi cunosc şi nici ei pe mine. Dar ce poate fi mai mulţumitor atunci când zâmbetele se conturează pe feţele acelea triste? Nimic, aceea este răsplata.
Trec de strada aceea şi văd oameni în vărstă, cerşesc, dar cine le oferă un ban? Nimeni, toţi sunt prinşi într-o impresie şi o bănuială oarbă. Ei chiar cred că acele persoane ar vrea să fie acolo întinzând pentru milă? Nu, nici eu nu aş face aşa ceva, dar dacă nevoia şi nimicul îi împinge, altă şansă nu au. Adoleşcenţii răd, se strâmbă la ei, fac glume proaste, le aruncă ce au din mână, chiar şi mărunţişul adunat într-o doză goală găsită pe jos. Ei gustă bine din viaţă, dar acei cerşetori zâmbesc blând, fiindcă ei parcă s-ar ruga în fiecare zi pentru omenire ca să devină mai bună. Însă nimeni nu face vreo schimbare, decât să critici pe alţii mai bine te-ai uita în oglindă şi ai începe cu acel cineva ce se reflectă în cristalul clar. Nu face nimeni dreptate, toţi ajung pe străzi plângându-şi d emilă, dar nu exteriorizează sentimentele, în tăcere suferă. Oameni par absorbiţi de probleme prosteşti care chiar nu îşi au valoarea în viaţă. Poate că ar fi mai bine să deschidem cu toţii geamul şi să privim mai cu atenţie strada sau cartierul în care locuim şi să îi observăm pe cei care au o nevoie mai mare decât noi de apă, mâncare, un pad, o casă, o persoană dragă. Dar aceştia nu au. E timpul să nu mai fim persoane oarbe, fiindcă putem vedea foarte bine ce se petrece pe această planetă, e timpul să facem o schimbare, să începem chiar cu noi! |
| | | Danielle Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 3450 Puncte : 4339 Reputatie : 245
| Subiect: Re: Reflect din nou. Lun 18 Mar 2013, 22:32 | |
| Hei, draga mea! Ma bucur ca ai scris ceva atat de repede, mai ales ca este o lectie de viata, ce ai expus tu mai sus. Asa cum am observat, tie iti plac foarte mult copiii si esti miloasa cu toti din jurul tau. Ma incanta faptul ca ai facut din asta ceva palpabil, citibil, de care ne bucuram cu totii, dar mai ales ca l-ai impartasit cu noi, acest mic extras din inima ta. Din pacate, se pare ca ai dreptate in tot ce ai scris, oamenii nu mai au acel simt al caritatii si al bunatatii, s-a dus cu trecerea anilor. Acest lucru ma dezamageste mult prea tare pentru a ma putea exprima prin cuvinte. Insa, din fericire, inca exista oameni ca tine si ca multi alti copii buni la suflet, care intind o mana atunci cand cineva are nevoie. Cam asta am avut de spus. Te-am pupat!
P.S.:Prima! |
| | | xenomorphius Chūbu
| Subiect: Re: Reflect din nou. Mar 19 Mar 2013, 15:20 | |
| Danielle mersi că treci pe aici. Fiecare com al tău îmi face inima să tresară. Mă bucur să aud că îţi plac creaţiile. *hug* Titlul înseamnă: drepturile noastre.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Din nou victimele justiţiei, se pare că omul nu are dreptul să viseze, nu mai are nici dreptul de a respira. Pe străzi se întâmplă atâtea crime şi nimeni nu încearcă să facă ceva. Vulgaritate, luptă, pentru ce toate acestea? Acela nu este strigătul pentru libertate, ci pentru intrarea într-un război, indiferent dacă ne omorâm între noi. Cui îi pasă, ne dăm în cap cu ce apucăm: nedreptate, rasism, iluzii oarbe, rău! Cum de s-a ajuns aici? Nimeni tace, nu există un răspuns, ne uităm unii la alţii, cine ne va ajuta? Dumnezeu deja ne-a arătat portiţele. Iar am greşit, iar am călcat strâmb, iar nu am făcut nici o schimbare, dar se pare că cineva se ridică. Nu sunt eu, nici tu, nici pe cei pe care îi cunoaştem. un străin, cu aparenţe asemănătoare ca ale noastre. Dar de ce este criticat ca cineva venit din afară, de ce trebuie să răpună rasismul gândirea lumii? Nu există libertate şi nici drepturi, se pare că am picat în laguna nedreptăţii. Calea este afundată în mâl. Copii plâng, femeile îi alină, cu ultimele puterii ne ridicăm de la pământ, privim în jur. Praful de puşcă ne îngreunează starea de sănătate, boala, ce răpune nemiloasă. Mă simt ca într-o carte. Vom scrie din nou istorie, din nou cu sudoare, cu dureri de inimă, cu sânge pur şi inocent. Condamnaţi de semenii noştrii, trebuie să cărăm în cârcă o greutate de care nici nu ar fi trebuit să auzim. Nu contează că cel mai bun prieten al tău a fost omorât, lor nu le trebuie oameni slabi, vor ceva ireal. Minţile li sunt înegride de perfecţiunea imperfectului lor, vor geniul, vor moartea sigură. Se distrug singuri. Justiţia, dreptatea, egalitatea a fost desfigurată, nu există cale uşoară de întoarcere, e vremea să ne ridicăm pentru a pica. Dar oare dacă a treia oară încercăm, ale noastre drepturi impuse de sine, vor împuşca, vor săgeta corupţia? |
| | | Choco. Sensei
| Subiect: Re: Reflect din nou. Mar 19 Mar 2013, 17:05 | |
| Iar ajung pe aici cu intarziere. (D) Lucrarile tale abunda in simtul realitatii, spui lucrurilor pe num, fara a le indulci sau orice altceva. Ma faci sa vad lumea in forma sa prezenta, actuala si nemodelata, ma ajuti sa inteleg anumite lucruri care mie mi se par prea banale pentru a fi bagate in seama si vad ca ma insel aproape de fiecare data. Iti multumesc ca m-ai anuntat, chiar voiam sa citesc ceea ce ai scris. Te pup. :* |
| | | Danielle Sensei
| Subiect: Re: Reflect din nou. Mar 19 Mar 2013, 20:50 | |
| Hei, scumpo! Din nou, ai reflectat perfect asupra nedreptatii, prin care trecem cu totii. Ai expus foarte bine discriminarea, te felicit! Nu prea mai am ce comenta, deja imi stii parerea despre creatiile tale. Astept si altele, deci spor la scris! Te-am pupat! |
| | | xenomorphius Chūbu
| Subiect: Re: Reflect din nou. Vin 22 Mar 2013, 15:16 | |
| De mult nu am mai postat ceva în engleză, plus sper să se înţeleagă mesajul din aceast fragment rupt din gândurile mele. <3
Hope you live long enough
I hope you live long enough to survive this wonderful word. Where peace rules the nation, kindness is found in every person. Smiles and hugs, welcome the foregners. Like how is said: Power, flower! As you can see we all care for each other, no fights, no corruption. Love is in the air and this is the end of the fair.
How long you can establish you thoughts? How many times you are going to belive me when i say it's right? Is is good or is it bad? When are you going to put that question? I know, my sweetheart, is not easy to mask the reality. But i hope you live long enough to survive this wonderful word. |
| | | Choco. Sensei
| Subiect: Re: Reflect din nou. Vin 22 Mar 2013, 15:21 | |
| Hellau. Iti multumesc ca m-ai anuntat, chiar voiam sa citesc ceva scris de tine, mai ales in engleza. Mesajul pe care l-ai transmis e cu siguranta unul profund, de care sa luam minte cu totii, mai ales ca lumea in care traim nu e cea mai corecta si dreapta din cate ar putea exista. Ar fi frumos daca ceea ce ai scris tu acolo ar deveni realitate, caci in momentul de fata nu-i decat o masca a realitatii, lucrurile bune nu sunt bune pana la capat. |
| | | Danielle Sensei
| Subiect: Re: Reflect din nou. Vin 22 Mar 2013, 21:23 | |
| Hei, scumpa! Foarte frumoasa, aceasta poezie a ta, caci eu am luat-o drept poezie, cu vers alb, ce-i adevarat. Imi place ca ai scris in engleza, eu u am incercat asta pana acum, nu cu poezii, caci eu ador limba romana, insa asta sunt eu. Iar ceea ce ai scris ai fost tu, sufletul tau, care s-a reflectat frumos intr-o insiruire de cuvinte bine alese. Mai pe scurt, felicitari! Sa mai aduci! Pupici!
P.S.:Iar mi-a luat-o Choco inainte. |
| | | xenomorphius Chūbu
| Subiect: Re: Reflect din nou. Sam 23 Mar 2013, 17:19 | |
| Nu, nu e poezie şi nici cealălaltă creaţie nu este, doar că pare din cauza aşezării. <3
Boy!
Boy, another day has passed i see you in front of my door. I must have mistaken, it was just an illusion, the lust of having you is growing bigger. My breath is sucked by an unknown power, is you i think or is just imagination. How can i yearn for someone like this, you can't be real, boy! If there is an explanation, im going crazy, right now! Your name, your face is imprinted on my mind. I think im in love, hope not to be obsession.
|
| | | Choco. Sensei
| Subiect: Re: Reflect din nou. Dum 24 Mar 2013, 17:04 | |
| Haaa! Ajung si eu cu intarziere. Foarte frumoase ultimele lucrari, desi am mai comentat si inainte, tin sa o mai zic o data. Chiar si atunci cand scrii in engleza simt tot ceea ce vrei tu sa imi transmiti si asta-i foarte bine. Sa ne mai aduci creatii. Te pup. |
| | | Danielle Sensei
| Subiect: Re: Reflect din nou. Dum 24 Mar 2013, 18:21 | |
| Hei, draga mea! Inca o creatie in limba engleza, imi place. Este asa cum ma asteptam sa fie, frumoasa, de bun gust si scrisa cu maiestrie. Cum am mai spus, te vad ca pe o poeta, scriind versuri despre dragoste, dezamagire si iluzii. Imi place aceasta tema, pe care cred ca am trait-o cu toate in viata reala; ma face sa imi deschid ochii asupra unor lucruri, dar si sa ma gandesc sa ma mai las cateodata purtata de val. Cred ca ceea ce scrii tu se numeste lectie de viata si te felicit. Sa mai aduci! Te-am pupat! |
| | | xenomorphius Chūbu
| Subiect: Re: Reflect din nou. Dum 24 Mar 2013, 18:46 | |
| Lucrarea asta se leagă de mine, e un mod scurt prin care mă puteţi cunoaşte. ^^
I didn't go through all.
I did see bad things, but not all of them entered my life. I did love people, but not all of them loved me that much. I did like boys, but again none of them liked me like i did. I told you that if you try again, it will work. I told you that you don't have to cry for him. I said i knew, but i didn't have your experience. You can say that im not that pure or that i lied. Even so i do beliven very strong in my innocence. I knew those things not because i go through them. But because i sow all with my eyes and embraced the reality. I relly did understand it, so that's why im writing this. To let you know of my innocence, to let you belive me more. To let you see the real me, the real deal.
So, now you know why i understand everything. Because i give importance to the world, to you too. I may not have all you had, or kissed a boy or a great family. Not even many girlfriends and boyfriends. But i do have a eyes, ears, voice, mind and heart.
Ultima editare efectuata de catre Thanatos † in Vin 14 Iun 2013, 15:22, editata de 1 ori |
| | | Danielle Sensei
| | | | Choco. Sensei
| Subiect: Re: Reflect din nou. Dum 24 Mar 2013, 19:35 | |
| M-a luat de data asta. Si de data aceasta ai reusit sa ma faci sa iti observ si simt talentul, prin fiecare por al pielii parca. Stii cum sa te joci cu cuvintele, asta mi-e clar, dar cu fiecare lucrare pe care o postezi se vede o imbunatatire, ceva mai bun decat data anterioara. Talentul tau este impresionant, iar imaginatia ta o adevarat oaza de inspiratie. |
| | | xenomorphius Chūbu
| Subiect: Re: Reflect din nou. Mar 26 Mar 2013, 15:44 | |
| [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Your dreams have become true, were here, in the future. Cybernetic - Technologic has revolutionized the entire Earth. But are you sure that those flying cars, can hide you from them? Turn around, baby, we are no more in the past, this is something more serious Open wide those eyes, see how it looks. Machines, robots, aliens, hybrids. All it's alive, you dream is real. Be happy, but be aware by the danger of the new generation. Turn around, can you fell te connection between us. Me, circuits, you human. Love me tender just like one of yours. Give me passion and kindness. Make love to me. Im the man you want. The android that stoled you heart.
Turn around and see.
|
| | | Danielle Sensei
| Subiect: Re: Reflect din nou. Mar 26 Mar 2013, 16:02 | |
| Hei, draga! Imi place din ce in ce mai mult acest nou stil al tau. Abordezi teme tot mai variate, iar aceasta m-a dat gata. Ador SF-urile, filmele despre viitor, si ma bucur ca am putut citi ceva de genul asta din partea ta. Te felicit, caci ai reusit sa combini tehnologia cu atractia si ai facut o treaba buna. Toate fiind zise, tea-m pupat! |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Reflect din nou. | |
| |
| | | |
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|