Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Reflect din nou. - Pagina 8 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Reflect din nou. - Pagina 8 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Reflect din nou.

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14 ... 20  Urmatorul
AutorMesaj
xenomorphius
Chūbu
Chūbu
xenomorphius

Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : În pădure!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3304
Puncte : 4254
Reputatie Reputatie : 841
Stare de spirit Stare de spirit : -

Reflect din nou. - Pagina 8 Empty
MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 8 I_icon19Mier 27 Mar 2013, 14:19

What is what?

Feeling is not the only way to understand something or someone.
First you have to acknowledge that you are alive, then to start walking, talking and feel.
I think none of us relly understant the questions that are put.
The simple facst that seems hard to answer. We need practice, we need spirit.
What is what you want, you ask, you feel, do? I think i don't know.
I see at all of us a lot of gaps, but why not trying to fill them?
Yeah, i know, we can't accept that easy the reality.
But i don't think we will die.
What is what, but what you want?
Sus In jos
https://cenusascriitorului.wordpress.com/
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
Reflect din nou. - Pagina 8 Asss10Reflect din nou. - Pagina 8 J5fdba

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 8 I_icon19Mier 27 Mar 2013, 18:33

Nu am mai trecut pe aici. (D) Iti multumesc ca mi-ai spus ca ai mai postat, chiar eram curioasa despre ce vei mai scrie. Temele pe care le abordezi sunt foarte interesante, mai ales ca intri direct in mizeul problemei si nu lasi cuvintele sa ti-o ia inainte, ci te folosesti de ele ca un papusar de sforile sale. De fiecare data va dcum talentul tau mai lasa in urma cate o pata de creatie. Felicitari. a hug
Sus In jos
xenomorphius
Chūbu
Chūbu
xenomorphius

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 8 I_icon19Sam 30 Mar 2013, 19:33

Ce fac filmele acestea din mine. *laughs* M-am reuitat la Predator 2 care l-am văzut şi când eram mică. *i damn knew that was the one, GOD!*
Enjoy! ^^

Savage

With bare hands killing this creature will not work.
From behind, from the big leafs, a purring sound encounters you.
You freez up, you feel scared, you can't match him.
Way to weak for the unknown creature.
He's a savage, a beast from another word.
With no mercy he's gonna hunt you donw.
He's a predator.
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 8 I_icon19Dum 31 Mar 2013, 10:38

Este, fara doar si poate, una dintre lucrarile mele preferate. Ai relevat nu numai teama victimei, dar si maretia, autoritatea si puterea pradatorului, care pare ca straluceste pur si simplu in bataia unui soare obosit de-atata rautate. Imi place nespus de mult ca scrii in engleza, la tine cam in orice limba ai scrie ideea se transmite la fel. in love
Sus In jos
xenomorphius
Chūbu
Chūbu
xenomorphius

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 8 I_icon19Dum 31 Mar 2013, 14:00

Pentru prietenii mei de aici, fie ei noi sau vechi.

Can you believe in me, as much as i believe in you?

A tender kiss touched my cheek, lady spring has come to wake me up from the long sleep that i took this winter. The nature starts to thrill in an symphonic melody, reminding me that i must hurry to remember something important. Those lovely days i spend talking with you, laughing with you and enjoying all the beautiful nights when our eyes danced in each others crystal sincerity. That pure was reflected in our color, bringing outside our depth, letting us know eachother better. A real friendship was blooming and my heart was pounding hard, almost trying to explode from the chest. It felt magical, i wonder now if you still remember me, i do, hope you know that. As i said befor, when i first saw you: "We will be best friends, no matter what happends or if the distance is so annoying, i know that even if the time passed, i will never forget you. My mind will every day stay and reflect on you." I do say this many times and im really sincere, even if you can't always believe in me, but i do care about you and i melt if i know you are in pain, make my heart aches in deep sadness. I can say i love you very much, you are my special friend that always be in my heart, runs like a devil for my emotions, make me wanna fly up in the sky, brightens my day, bring the smile on my face.

Can you belive in me, as much as i belive in you?

Ultima editare efectuata de catre Bishop † in Dum 31 Mar 2013, 16:58, editata de 1 ori
Sus In jos
Danielle
Sensei
Sensei
Danielle

Merite deosebite :

Reflect din nou. - Pagina 8 J5fdba

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : Bucuresti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3450
Puncte : 4339
Reputatie Reputatie : 245

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 8 I_icon19Dum 31 Mar 2013, 14:18

Hei, scumpa mea! Iti multumesc pentru anunt, care apropo, a fost emotionant, sa stii!
Imi place cum reliefezi sentimente greu de pronuntat, le dai viata prin intermediul tastelor. Iar dedicatia, ce sa mai zic, m-a lasat cu gura cascata. Ma uimesti pe zi ce trece.
Si ca sa-ti raspund la intrebare, ma simt nevoita si datoare sa o fac, yes, baby, I believe in you and I miss you too. Sper sa putem sa vorbim mai des de acum inainte. Te-am pupat! kiss
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 8 I_icon19Dum 31 Mar 2013, 16:32

Buna, buna. kiss Nici nu stii cum am facut cand am vazut acolo scris "Pentru tine". M-am repezit numaidecat asupra linkului catre topicul tau. lough Imi place tare mult cum ai evidentiat totul, fiecare sentiment, fiecare mic lucru pe care l-ai transformat in ceva important, indispensabil. Ai avut cateva greselute, unele din neatentie cred, insa se rezolva cu un edit. Te pup si abia astept urmatoarea ta creatie. :*
Sus In jos
Elz .
S-Class
S-Class
Elz .

Merite deosebite :
Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Unde te aştepţi mai puţin.
acebook acebook : Elz :)
Nr. mesaje Nr. mesaje : 4331
Puncte : 5563
Reputatie Reputatie : 903
Hobby-uri Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :)
Stare de spirit Stare de spirit : Unknow.

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 8 I_icon19Dum 31 Mar 2013, 17:24

Oh Doamne ㅂ.ㅂ Cand am vazut mesajul privat eram ceva gen: Wow, ma cauta cineva O___O apoi am vazut ca e de la tine si eram ceva gen : IIIIIIIIIIIIIIIII /spazz moment. L-am deschis si era '' Pentru tine '' . D: WTF?
Cand am inceput sa citesc ㅠ.ㅠ Aveam un sentiment cald , placut, erupea in corpul meu . La final am inceput sa plang T^T este superb, iti multumesc enorm <3 esti o persoana minunata.
Abia astept sa mai scrii T.T esti uimitoare !!
Sus In jos
http://www.eli-rawrr.tumblr.com
Ambriel Malphas
Jōnin
Jōnin
Ambriel Malphas

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : Roman
acebook acebook : Alexandra Elena
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1447
Puncte : 1767
Reputatie Reputatie : 270

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 8 I_icon19Dum 31 Mar 2013, 17:47

Doamne Crii, daca ai sti cu ce emotie ti-am primit mesajul. Pe cuvant, lasasem absolut tot ce faceam si l-am deschis. Inima imi bubuia, mai sa-mi sara din piept si respiram greoi. Inca mai simt cum imi transpira mainile, de la emotie. Sincer, chiar nu ma asteptam sa imi dedici o lucrare, m-am simtit speciala, voioasa, iubita.
Deci, radiam de fericire cu fiecare cuvintel ce il citea. Muscam din buza inferioara si ma chinuiam sa opresc lacrimile, pentru ca, da, am plans. Dupa ce am trecut de jumatatea lucrarii, lacrimile au izbucnit singure. Incercasem sa iti scriu si eu mesajul mai devreme, dar nu puteam; degetele tremurau foarte tare, nici o tasta nu am putut sa apas.
Am zis-o si inca o sa o mai zis: esti o persoana draga mie, te regasesti printre prietenele mele cele mai bune [si nu am decat doua prietene: tu si Alina, o colega] si sper ca niciun conflict sa nu ne desparta niciodata. Sa fim asa, doua nebune, ce se iubesc, pana la sfarsitul zilelor.
Compunerea ta m-a dat gata, efectiv am simtit ca zbor. Radiez de fericire, tu mi-ai dat acest sentiment, pe care n-am crezut ca il voi mai simti vreodata.
Sincer, sper ca nu am fost prea siropoasa, am impartasit numai sentimentele mele, pe care tu oricum le recunosti; nu cred ca merit o prietenie atat de frumoasa, insa ma simt super ca te-am gasit intr-a-tata amar de lume.
Kimi o ai shiteru! [Te iubesc in Japoneza] kiss
Sus In jos
Sekhmet.
Mizukage
Mizukage
Sekhmet.

Merite deosebite : Reflect din nou. - Pagina 8 J5fdba
Sex : feminin Nr. mesaje Nr. mesaje : 4061
Puncte : 5164
Reputatie Reputatie : 940

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 8 I_icon19Dum 31 Mar 2013, 17:57

Hello :) Deși nu am comentat niciodată, sunt sigură că am trecut pe aici și mi-am fixat privirea asupra minunatelor tale lucrări. În vremea aceea nu le-am citit pe toate, dar azi am facut-o. Azi mi-am luat din ceea ce ai scris tu energie pentru încă o sută de ani. ”Plâng odată cu voi și voi odată cu mine” mi-a dat încă un motiv să fiu fericită că trăiesc. Am învățat ceva esențial din ”Apreciere” și mă simt bine să știu că am reușit să-i arăt unei persoane că o apreciez. ”Impus de un principiu?” este ceva revoltător, care ne-ar determina pe mulți dintre noi să fim ceva mai rebeli. Acestea sunt câteva din lucrările care m-au impresionat și din care am învățat ceva. Nu pot descrie în cuvinte fericirea cu care treceam mai departe la o altă lucrare, fiecare uimindu-mă într-un mod aparte, fiecare având ceva al ei. Îmi vine să mă supun cu toată ființa mea talentului tău nemărginit prin care reușești să-mi atingi sufletul.
Don't be sad, because you are a real hero. My hero, her hero, their hero, our hero. Your wish had been fulfilled, now you know that you are a hero :)
Cât despre ultima lucrare nu știu ce ar trebui să zic. Zilele în care am vorbit și ne-am simțit bine împreună, nu au fost așa multe, fapt pentru care nu mă consider ”best friend” și nu consider că merit această dedicație.
I do believe in you, always i do this. I don't forget you, i can't do this. You didn't want to got out from my mind. You are an indispensable musical note. Irreplaceable. Period. I love you <3
Sus In jos
http://rukbah.tumblr.com/
xenomorphius
Chūbu
Chūbu
xenomorphius

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 8 I_icon19Lun 01 Apr 2013, 12:39

Uitarea nu e o scuză atât de inocentă

Mergem de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic, zâmbim de parcă ceva extraordinar ni s-ar fi întâmplat. Vorbim, rădem, glumim.
Soarele este pe cer, nu vin norii, ploaia a dispărut, lăsăm căldura să ne cuprindă, să ne scăldăm în fericire, să gustăm din lume.
Suntem tineri, dar suntem şi copii, dar suntem conştienţi, ştim că nu e bine să jignim sau să blestemăm, dar cumva nu am uitat că nu e bine să ignori.
Să treci pe lângă cineva care are doar o cruce în mână sau copii care aproape fără părinţi se joacă pe stradă, cu ochii înlăcrimaţi de la vântul care bate.
Bătrânii care au ajuns să cerşească sau tineri care nu mai au casă unde să meargă sau pe cineva la care să se întoarcă. Chiar am uitat de tot, că e bine să priveşti atent.
Să ne deschidem ochii să ne lăsăm din când în când copleşiţi de situaţia nefavorabilă a altora, să mai dăm o mână de ajutor, să mai zâmbim şi la cei care nu pot să mai facă asta.
De ce nu mai suntem aşa cum eram când eram cândva, dacă oare am fost aşa cum cred eu, buni, cu inimă de aur. Trecem pe lângă toate aceste aspecte negative fără să îndreptăm.
Se pare că şi mila s-a evaporat, de ce suntem atât de mândrii de noi, preocupaţi de nişte lucruri inutile care oricum nu ne aduc nouă pâinea pe masă sau fericirea. E ceva trecător.
Dar lipsurile, tristeţea, inconştienţa nu sunt lucruri care vin şi pleacă, el pot rămâne mereu, bine înfipte în inimile oamenilor. Trebuie să conştientizăm că omul primeşte viaţă.
Însă nu mereu bună, câteodată trebuie să încerci să te ridici încă de la primi paşi, ca să poţi supravieţui. De aceea întreb, chiar am uitat de tot?
Se pare că da: am uitat să fim conştienţi, să ne dăm seama, să vedem, să analizăm cu inima, nu cu prostia, să fim buni, să ajutăm indiferent că nimic în schimb nu ni se dă.
Ei nu vor nimic de la tine decât puţină afecţiune, atenţie, vor să te vadă că îţi pasă de ei, căci aşa cum tu crezi că nimeni din clasă nu te place aşa şi ei.
Însă dă-ţi seama, situaţia ta e nimica pe cât de gravă este la ei, neavând nimic, neavând pe nimeni care să-i mângâie când zilele sunt reci, noţile pustii. E greu să ai încredere.
E greu să îţi deschizi inima cuiva necunoscut, dar oare ce este mai dureros faptul că nu ai încercat să îl descoperi sau faptul că nu ai încercat să te schimbi pe tine?

"Astăzi când veneam spre casă, am văzut un bătrân care atunci când m-a zărit a ridicat o icoană spre mine, a rostit ceva, dar eu am continuat să merg.
L-am auzit, am înţeles ce a spus, chiar l-am privit şi m-am întrebat: ce voi regreta cel mai mult, faptul că l-am ignorat din nou ori că am uitat să fiu bună şi să îi dau speranţă că există Dumnezeu şi că îmi pasă cu adevărat?"
Sus In jos
maudlin
S-Class
S-Class
maudlin

Sex : feminin Varsta : 88
Localizare Localizare : ???
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2816
Puncte : 3352
Reputatie Reputatie : 362

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 8 I_icon19Lun 01 Apr 2013, 13:36

Buna, imi place mult acest textulet. Transmite multa emotie si sentiment, reflecta realitatea de astazi. Stii foarte bine sa narezi, imi place mult cum o faci, imi place simplitatea prin care iti expui sentimentele, imi place caci textele tale sunt profunde. Ultima parte m-a emotionat intr-adevar, prin cuvintele atat de simple dar atat de adevarate care le-ai folosit. Textul acesta a fost impecabil, la fel ca si celelalte de fapt, nu am gasit nicio greseala. Bravo, abia astept sa mai aduci si, daca poti, anunta-ma si pe mine. kiss
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 8 I_icon19Lun 01 Apr 2013, 15:34

Hellau. :) Ma bucur ca ai mai scris ceva, ca tot am timp liber astazi, sa mai citesc si eu lucruri bune, nu? lough Mi-a placut aceasta lucrare, se vede ca a fost lucrata cu suflet si ai pus mai mult decat talentul tau in ea. Ti-ai datuir sentimentele si emotiile aceste capodopere si de-aia a iesit atat de bine. Mesajul este clar, ba chiar mult prea clar pentru a nu-l lua in seama, lucru care imi place tare mult. <3
Sus In jos
xenomorphius
Chūbu
Chūbu
xenomorphius

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 8 I_icon19Mier 03 Apr 2013, 12:46

Does it matter? Is M U S I C.

I said: shoud again in my ear.
Let me hear you passion for music.
Letting you trembling body shake on mine.
Why so much criticism, does it matter?
Music is in everyone, it doesn't matter if it's pop, rap and so on.
Can you not feel the rhythm, the notes that make you go crazy?
Baby let the music talk for you, let yourself on the wave.
It's music, nobody need to resist, be one with it.
Sus In jos
maudlin
S-Class
S-Class
maudlin

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 8 I_icon19Mier 03 Apr 2013, 13:28

Buna, ma bucur ca ai postat alta creatie de a ta. Ce pot spune, este superba tema pe care ai ales-o, imi plac mult versurile. Imi place foarte mult ca e in engleza, sunt foarte dragute aceste creatii prin faptul ca au ceva aparte, caci sunt scrise in alte limbi. Abia astept sa ne mai aduci, si desigur, daca poti anunta-ma si pe mine te rog. kiss
Sus In jos
xenomorphius
Chūbu
Chūbu
xenomorphius

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 8 I_icon19Joi 04 Apr 2013, 17:16

Cherry Girl

Behind the branches, two pink eyes appear.
With a innocent smile, she waves her heand, in hope that the tiny birds will sing for her too.
Seeing her bright face, the fly in a stunning trill, laying on the branches.
"What a lovely song! It make the cerry trees blossom in scented explosions."
She said with a charming smile, then tickling a sparrow.
Down, the stone path was covered with pink and white petals.
It was a beautiful day of spring in Japan.
Her giggling attracted the eyes of a young photographer.
He walked to the tree where the sound came and saw her.
Not a single word, not a single move, the boy was stuporous by the beauty of the girl.
Pink long hair, whit shiny eyes, big smile and a cute body, that resembled a deity.
"Cherry girl..." said the boy whispered.
In the wind, her body turned into a thousand petals, disappearing.
Letting out a pure laugh.
Sus In jos
maudlin
S-Class
S-Class
maudlin

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 8 I_icon19Joi 04 Apr 2013, 17:22

Buna, merci mult de anunt. Este absolut superba poezia, mai ales tema si ideea care sunt absolut geniale. Imi place foarte mult sfarsitul, este foarte frumos. Ma bucur ca ai scris-o tot in engleza, cum ti-am spus ador poeziile in alte limbi. Abia asatept sa ne mai aduci, ai foarte mult talent, si daca poti sa ma anunti si pe mine, te rog, cand postezi. kiss
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 8 I_icon19Joi 04 Apr 2013, 17:43

Hei, hei. Mi-a placut la nebunie ceea ce ai scris de data aceasta, mai ales ca ai structurat textul centrat, parca a schimbat atmosfera. O sa incep prin a spune ca trebuie sa scrii cu mai multa atentie, caci iti scapa lucruri marunte, banale chiar, dar esentiale pentru astfel de lucrari. Este pacat ca la un talent ca al tau sa ai asemenea greseli care pot fi corectate la o citire mai amanuntita. Mi-e mie ciuda cand vad asta, cand vad ca, desi talentul tau este briliant si felul in care iti exprimi sentimentele este de departe unul reusit, ai greselute care strica din estetica. In rest eu nu am nimic de reprosat, mi se pare ca ai tot ce iti trebuie si ca ai ajuns deja la un nivel greu accesibil, iar asta doar datorita muncii si efortului. Felicitari. a hug
Sus In jos
Danielle
Sensei
Sensei
Danielle

Merite deosebite :

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : Bucuresti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3450
Puncte : 4339
Reputatie Reputatie : 245

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 8 I_icon19Joi 04 Apr 2013, 21:41

Hei, scumpa! Nu am mia trecut de mult pe aici....insa am facut-o acum si te felicit pentru toate aceste capodopere ale tale. Mi-a placut foarte mult ultima propozitie, "Letting out a pure laugh", nu stiu de ce, insa mi-a trimis niste fiori. Cam asta am avut de spus, deci...te-am pupat! kiss
Sus In jos
xenomorphius
Chūbu
Chūbu
xenomorphius

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 8 I_icon19Joi 04 Apr 2013, 21:50

666

Dincolo de porţile de fier, puţin mai încolo de gardieni, într-o cameră luminată de reflectoare puternice, pe jos se rostogolea în agonie un tânăr băiat. Schingiuit de gânduri negre, cu irişii aproape invizibili, spumega la gură în turbare. Toţi îl priveau din altă cameră, din alt unghi, îl gatalogau ca unul de al lui, cel necurat. Se gândeau că acesta este alesul său, căci simţeau că apocalipsa avea să sosească. Băiatul era însemnat de numărul "666" încă de când a fost scos din pântecele pure ale mamei. Soarta părea crudă, vroiau să-i liniştească zilele, doreau să-l omoare lent şi fără pic de durere. Însă aveau să reuşească?
În două picioare se afişase în faţa geamului, bătând violent cu pumnii în el, parcă vrând să evadeze. Îi speriase, îi îngrozise, din cauza reacţiilor sale nebune, trimiseseră un om ca să-l înjecteze cu venin. Bărbatul acela era slăbuţ, firav, era un băieţandru, trimis să facă un astfel de onor, să scape lumea de fătul Satanei. În ochii săi putea citi oroarea, frica de oameni. Ca un pui de animal ţinut în cuşcă, dornic să evadeze, să simtă cum se contopeşte cu natura. Tănărul cercetător tremura ca varga, când cu ochii îi măsura alesului paşii, lent, dar parca frutunos, se apropia, ademenit de ceva ce nu îşi putea explica. Nu vroia să facă rău. Gemea de durere, gemea în hohote de suspine, vroia o alinare, voia o îmbrăţişare, era destul de mare, era matur, toţi îi dădeau sapte spre zece ani. Doar trăise cu ei, în acest masiv laborator de cercetare. Nu simţea repulsii, nu voia să ucidă, vroia afecţiune, vroia să ştie că lor le pasă de el, după câte s-au întâmplat.
Se speriase, săracul cercetător, vedea o arătare, când totuşi avea chip şi trup de om, însă cuprins de o aură neagră spre roşu-sângeriu, mai rău îi infiltra sângele cu paimă. Nu putea nici să-l privească, în ciuda ordinelor pe care le primea în cască. Îi cereau să-i dea piept, să-i arate care e stăpânul. Dar nu aşa se făcea. Nu aşa trebuiau să reacţioneze, însă de mic săracul 666 a fost învăţat să asculte poruncile unor oameni care nu îi doreau binele. Era doar un copil, neştiutor, dorea să exploreze, dar nimeni nu-i dădea şansa aceasta mult râvnită.
În speranţa că acel bărbat are să-l înţeleagă şi are să-l ajute, s-a spulberat în doar câteva sencunde. Mult prea disperat şi înspăimântat, bărbatul a aruncat spre el seringa, strâgând să nu se apropie, căci este un monstru hidor venit din Iad. În durerea ce o simţea înjunghiindu-l, a izbucnit, aura neagră şterpelind totul în cale, distrugând, descompunând materi, lăsând în urmă ruine parcă de mult uitate. Prin focul nărăvaş îşi făcea cale tânărul 666, cu lacrimi în ochii, acum eliberat de chinurile groaznice ce îl ţineau înlănţuit în acel infern de laborator. Ştia, era în viaţă, nimeni nu îi putea curma existenţa, avea putere, avea voinţă. Avea gândire lucidă. Acum era timpul să caute răspunsuri, căci multe întrebări se ridicau în aer.

Sus In jos
xenomorphius
Chūbu
Chūbu
xenomorphius

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 8 I_icon19Vin 05 Apr 2013, 12:41

Paradox sfânt

În al omului gând au luat naştere multe concepte, de la mici până la mari. Prin asta societatea a evoluat continuu, dar ca întotdeauna cotradicţiile între persoane fizice au fost inevitabile. Reflectăm mai nou, mult prea adânc asupra unor lucruri banale, ne enervăm, ne supărăm pentru chestii triviale. Ele nu ne vor încălzi casele şi nu ne vor face viaţa mai frumoasă, mai rău vor stârnii controverse şi certuri aprinse, lupte şi chiar războaie.
       Însă pare-mi-se că de multe ori lupta cea mai crâncenă se dă între creier şi inimă, între noi şi persoana din interiorul nostru. E ca un paradox sfânt, contradictoriu cu propriile concepte, negând cu desăvârşire existenţa, parcă vrând să se afunde în întuneric. E ceva, ce ne creează plăcere, atât de masochişti am ajuns, să ne contrazicem cu propriul eu.
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 8 I_icon19Vin 05 Apr 2013, 12:57

I.
Fiction Demon a scris:
666

Dincolo de porţile de fier, puţin mai încolo de gardieni, într-o cameră luminată de reflectoare puternice, pe jos se rostogolea în agonie un tânăr băiat. Schingiuit de gânduri negre, cu irişii ("irisii" este pluralul de la "iris" ca si floare, pluralul de la "iris" ca si componenta oculara este "irisuri") aproape invizibili, spumega la gură în turbare. Toţi îl priveau din altă cameră, din alt unghi, îl gatalogau (catalogau) ca unul (ca pe unul) de al lui, cel necurat. Se gândeau că acesta este alesul său, căci simţeau că apocalipsa avea să sosească. Băiatul era însemnat de numărul "666" încă de când a fost scos din pântecele pure ale mamei. Soarta părea crudă, vroiau ("voiau", caci in aceasta forma vine de la verbul "a voi" si nu "a vrea") să-i liniştească zilele, doreau să-l omoare lent şi fără pic de durere. Însă aveau să reuşească?
În două picioare se afişase în faţa geamului, bătând violent cu pumnii în el, parcă vrând să evadeze. Îi speriase, îi îngrozise, din cauza reacţiilor sale nebune, trimiseseră un om ca să-l înjecteze (injecteze, nu e cu diacritica) cu venin. Bărbatul acela era slăbuţ, firav, era un băieţandru, trimis să facă un astfel de onor, să scape lumea de fătul Satanei. În ochii săi putea ("se putea" sau "puteai") citi oroarea, frica de oameni. Ca un pui de animal ţinut în cuşcă, dornic să evadeze, să simtă cum se contopeşte cu natura. Tănărul cercetător tremura ca varga, când cu ochii îi măsura alesului paşii, lent, dar parca frutunos, se apropia, ademenit de ceva ce nu îşi putea explica. Nu vroia (ca si mai inainte, este "voia") să facă rău. Gemea de durere, gemea în hohote de suspine, vroia (voia) o alinare, voia o îmbrăţişare, era destul de mare, era matur, toţi îi dădeau sapte spre zece ani. Doar trăise cu ei, în acest masiv laborator de cercetare. Nu simţea repulsii, nu voia să ucidă, vroia (voia) afecţiune, vroia (voia) să ştie că lor le pasă de el, după câte s-au întâmplat.
Se speriase, săracul cercetător, vedea o arătare, când totuşi avea chip şi trup de om, însă cuprins de o aură neagră spre roşu-sângeriu, mai rău îi infiltra sângele cu paimă (cred ca aici era "spaima") . Nu putea nici să-l privească, în ciuda ordinelor pe care le primea în cască. Îi cereau să-i dea piept, să-i arate care e stăpânul. Dar nu aşa se făcea. Nu aşa trebuiau să reacţioneze, însă de mic săracul 666 a fost învăţat să asculte poruncile unor oameni care nu îi doreau binele. Era doar un copil, (nu cred ca era nevoie de virgula aici) neştiutor, dorea să exploreze, dar nimeni nu-i dădea şansa aceasta mult râvnită.
În speranţa că acel bărbat are să-l înţeleagă şi are să-l ajute, s-a spulberat în doar câteva sencunde. Mult prea disperat şi înspăimântat, bărbatul a aruncat spre el seringa, strâgând (strigand) să nu se apropie, căci este un monstru hidor (hidos) venit din Iad. În durerea ce o simţea înjunghiindu-l, (nici aici nu cred ca era nevoie de acea virgula) a izbucnit, aura neagră şterpelind totul în cale, distrugând, descompunând materi (materii) , lăsând în urmă ruine parcă de mult uitate. Prin focul nărăvaş îşi făcea cale tânărul 666, cu lacrimi în ochii (ochi) , acum eliberat de chinurile groaznice ce îl ţineau înlănţuit în acel infern de laborator. Ştia, era în viaţă, nimeni nu îi putea curma existenţa, avea putere, avea voinţă. Avea gândire lucidă. Acum era timpul să caute răspunsuri, căci multe întrebări se ridicau în aer.

De data asta m-am gandit sa iti arat exact unde ai gresit. De unele chestii cred ca esti constienta, precum e cu verbul "a voi", caci am vazut ca ai scris si corect de cateva ori. In rest, eu nu am nimic de comentat, stii deja ca ai talent si ca scrii foarte bine. Spor la creat astfel de minunatii in continuare. Te pup. :*

II. Al doilea textmi se pare cu adevarat interesant, nu am stat sa il corectez si pe acela, caci l-am citit si nu am gasit greseli in el. Mi-a placut ideea pe care ai abordat-o, cat si titlul pe care i l-ai dat. Frumos, simplu, elegant. in love
Sus In jos
xenomorphius
Chūbu
Chūbu
xenomorphius

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 8 I_icon19Sam 06 Apr 2013, 23:42

Mulţumesc, mulţumesc Choco, da ştiu, cuvântul acela a voi în sensul că ei vor sau el vrea, eu aşa credeam că se scrie, acum sincer nu am scuză, dar mă voi corecta. <3 Adică voi fi mai atentă pe viitor să nu repet greşeala.
Legat de noul text, păi sunt foarte inspirată de mult, mult timp, chiar vor urma câteva lucrări la care reflect des, legate de o temă mai specială. Enjoy! *hug*
Ps. sunt sigură că am greşeli, dar ce vreau de la cei care citesc, este să înţeleagă mesajul mai presus de cuvinte şi să stea să cugete asupra vieţii lor şi ceea ce fac în decursul ei.

Milă nu mai cereţi, învăţaţi să vă respectaţi

Poate că din nou am făcut greşeala să judec înainte de a cunoaşte adevăratul scop şi motiv de ce ai ajuns în halul să îţi plângi de milă, să te strofoci într-o negură care nici măcar nu te înconjoară. Te încui cu propriile mâini într-o cruşcă inexistentă, imaginară pe care o creezi lejer, dar defapt spui că este atât de greu în zilele acestea să ieşi dintr-o depresie de genul. Care e motivul tău: simţ că nu ai înspiraţie, că alţii sunt mai buni, că prietenii sunt falşi sau poartă nişte măşti ca de bal mascat, poate iar ai avut puţin ghinion, iar ai luat o notă mică sau ai gânduri sinistre, sinucigase, crezi că nu mai ai rost în lume. Acestea să fie?
De ce atâtea griji, de ce ceri milă indirec? Dar mai presus de asta de ce nu te respecţi şi nu ai încredere în proriile-ţi forţe? Nu te-am cunoscut în felul acesta, când erai mai mic era mult mai încrezător decât eşti astăzi, ce s-a întâmplat cu personalitatea ta, iar te-ai uitat la cineva care e obişnuit şi te-ai gândit că e ceva măreţ? Uite, tu nu ai face asta dacă ţi-ai limpezii mintea, câteodată mai inhalezi fumul de ţigară al altor prieteni, însă nu înseamnă că trebuie să sari gardul şi să pici în curtea cealălaltă. Nu vei fii mai liber decât eşti acum, dar cine te-a minţit că nu nu eşti liber? Toţi suntem, nimeni nu ne fură acest dar de La Dumneze. Să fim serioşi nu alţii fac legea, ci El. Ne trăim viaţa la maxim, aşa trebuie să gândeşti, dar stai, faci asta, însă ai ajuns să te impiedici de fiecare obstacol pe care îi ai în drum. Normal trebuie să mai ignori anumite aspecte, fiindcă plângându-te atât de des nu te va ajuta cu absolut nimic.
Nu caz în abis, nu oare imeni pe lângă tine, nu e vina ta, poate ai avut o zi proastă, mâne o să fie o zi frumoasă, câteodată plângi nu fiindcă nu te sună iubitul sau iubita, dar fiindcă te-ai lovit la genunchi şi chiar dacă te superi pe ai tăi, o faci fiindcă îi iubeşti. Te cerţi cu mine fiindcă ştiu că îmi vrei binele cum şi eu îl vreau pe al tău.
Aşa este sunt o persoană ca oricare alta, dar eu sunt specială fiindcă aşa mă consider, aşa eşti şi tu, toţi suntem, dar se pare că ne place să alungăm aceste gânduri bune, de ce? Te aprob e bine când de pui victimă, tuturor ne place să ni se facă dreptate, dar desigur alţii să ne facă, căci noi suntem ca nişte spectatori. Nu încerci, atâta tot, nu înseamnă că vei pica sau că lumea îţi va întoarce spatele, sau că nu ami poţi scrie versuri cum eu scriu aici, doar ca să te luminez pe tine că viaţa trebuie să o trăieşti cu ochii deschişi nu cu ei închişi şi că ar fi mai bine să anticipi şi părţile bune, nu doar pe cele negative.
Nu ţi-a trecut prin cap vreodată că prea des faci pe unele fete uşuratice - pe toate; sau pe unii băieţi proşti - pe toţi; te câte ori nu ţi-a trecut în gând cum ar fi să te rănească cineva sau pur şi simplu să simţi acea senzaţie când altul sare pentru tine, defapt vrei ca tu să ai mereu dreptate. Dar asta nu este posibil de fiecare dată, trebuie să mai ai şi încredere în alţii, căci primul om a primit de La Dumnezeu un tovarăş de drum, cu care să-şi împartă viaţă - adică tot ce are şi nu mă refer la lucruri materiale sau la căsătorie. Nu neapărat, paşii aceştia avem timp să-i învăţăm la momentul potrivit. Dar nu e mai bine când discuţi cu cineva apropiat, când cu adevărat te implici şi laşi la o parte prostiile, revenind pe pământ?
Uite, te înţeleg, sunt om, nu te-aş minţi - dar deja eşti şceptic când îţi arunc replica aceasta. Nu cred că te pot convinge aşa de uşor, trebuie tu să sapi după răspunsuri, însă trebuie să vezi mai departe de înţelesurile noarmale.
Aşa că nu îţi mai plânge de milă şi ai încredere în tine, nimeni şi nimic nu te opreşte din a fi tu, nimeni, cine ţi-a dat ideea aceasta nu ştie ce vorbeşte. Totul depinde doar de a ta persoană!
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 8 I_icon19Dum 07 Apr 2013, 00:28

in love Vred ca emoticonul spune totul, insa ca sa accentuez ideea, vreau sa iti spun ca imi place la nebunie aceasta creatie. Este una dintre preferatele mele, daca nu chiar cea care m-a fermecat intru totul. Imi place cum ai transmis acest mesaj, cum m-ai facut sa ma gandesc de doua ori inainte de a incepe o noua fraza, cum m-am vazut pe mine in descrierea ce ai facut-o in textul de mai sus. Cred ca trebuie si chiar vreau sa iti multumesc pentru ceea ce ai scris, mi-ai mai deschis putin ochii si sunt sigura ca nu-s singura. Sper ca vei mai face lucrari pe aceasta tema, caci iti ies extrem de bine, iar mesajul ramane intiparit in mintea celui ce citeste cu atentie. a hug
Sus In jos
Ambriel Malphas
Jōnin
Jōnin
Ambriel Malphas

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : Roman
acebook acebook : Alexandra Elena
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1447
Puncte : 1767
Reputatie Reputatie : 270

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 8 I_icon19Dum 07 Apr 2013, 10:05

O Doamne, Crii! Trebuie sa ma invat si sa trec mai des pe la topicul tau. In zilele astea am cam rarit timpul pe care il petrec pe forum, asa ca imi explic motivul pentru care nu am mai trecut pe aici.
Ahh, si lucrarea asta fenomenala. Cum ai spus si tu, nu trebuie sa detii un anumit rang ca sa dovedesti ca esti o scriitoare, pentru ca se vede asta in fiecare lucrare pe care o scrii, mereu ma incanta sa-ti citesc micile compuneri. De ce? Uite, imi gasesc raspunsul in cuvintele tale de mai sus. Ai un fel aparte de a transpune actiunile ce se petrec in viata reala pe ecranul calculatorului. Prin exprimarea ta lejera, ne faci sa patrundem in lumea personajului, sa-i intelegem greselile si asa sa invatam si noi din ele. Ne dai un avant spre lumea ce ne inconjoara, ne deschizi ochii, si intelegem si noi ce se petrece in viata reala.
Am simtit mesajul pe care ni l-ai prezentat, a fost extraordinar, si sper ca vei mai sosi cu astfel de scrieri.
Te-am pupacit dulce, sper sa imi dai de veste si data viitoare!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 8 I_icon19

Sus In jos

Reflect din nou.

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 8 din 20Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14 ... 20  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Să vorbim și despre altceva :: Creațiile voastre :: Proză și Versuri. Un șirag de perle scrise-