Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Reflect din nou. - Pagina 9 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Reflect din nou. - Pagina 9 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Reflect din nou.

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14 ... 20  Urmatorul
AutorMesaj
Yin
Sennin
Sennin
Yin

Merite deosebite :
Reflect din nou. - Pagina 9 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : București
acebook acebook : Ema
Nr. mesaje Nr. mesaje : 6696
Puncte : 7969
Reputatie Reputatie : 815

Reflect din nou. - Pagina 9 Empty
MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 9 I_icon19Dum 07 Apr 2013, 14:41

În primul rând voi începe prin a-mi cere scuze pentru lipsa mea destul de îndelungată de la acest topic. Voi veni şi cu motivul, deşi nu consider că pot fi scuzată, dar mereu nu ştiu ce-aş putea spune, pentru că tu deja afirmi lucrurile, iar comentariul meu ar fi mai mult decât sec.
Creaţia ta a fost frumoasă şi mesajul la fel. Nu voi comenta nimic pe baza mesajul, este cât se poate de adevărat. Mi-a plăcut cum ai transmis mesajul, cel mai mult, prin mici metafore şi structuri ce se referă la un anumit lucru.
Sus In jos
http://y-yinn.tumblr.com/
xenomorphius
Chūbu
Chūbu
xenomorphius

Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : În pădure!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3304
Puncte : 4254
Reputatie Reputatie : 841
Stare de spirit Stare de spirit : -

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 9 I_icon19Dum 07 Apr 2013, 20:54

Este cel mai mare dar

Nu este aşa că e frumos când vezi copii jucându-se fericiţi cu zâmbetele larg deschise pe buze? Atunci când vezi doi îndrăgostiţi care se plimbă într-o seară caldă, mână în mână. O fată care îi şopteşte unei prietene un secret sau un băiat care ieşe afară cu gaşca sa? Sunt sigură că îţi place când vezi tot acest amalgam minunat de viaţă care mişună parcă şi prin venele tale, simţ cum inima îţi bate şi poţi vedea cu ochii tot ceea ce te înconjoară.
       Îţi aduci aminte de mângâierile mamei, blajine pe fruntea ta mică, erai copil, era şi tatăl tău, protejându-te, precum un zid se înălţa în faţa ta. Râdea uşor, cereai prin reacţii să te îmbrăţişeze şi el, căci ştiei că şi el a contribuit. Iar acum stai şi te gândeşti la toate acele momente frumoase în care ai crescut, cum viaţa ta a vut acele coborâşuri şi suişuri năzdrăvane. Zâmbeşti, dar începi să şi plângi când îţi vezi copii intrând în cameră, odată cu soţul tău, care vine spre tine mai dornic ca niciodată să îţi sărute buzele, să ştie că eşti acolo, lângă el.
       Este cel mai minunat dar pe care Dumnezeu ni la dat, ne-a oferit şansa să dăm viaţă, să creem o minune! Surprinzător, cu adevărat, până acum nu mi-a trecut în cap, dar când stau seara şi mă rog îi mulţumesc din suflet pentru aceasta. Mă simt şi mai specială decât sunt. Şi poate aşa ar trebui să ne simţim cu toţii. Viaţă o dăm şi nu o putem lua, căci aşa cum el ne-a oferit-o nouă la început, nu a cutezat să ne-o curme. Acelaşi rol îl avem şi noi pe Pământ. Să creem viaţă.
Sus In jos
https://cenusascriitorului.wordpress.com/
xenomorphius
Chūbu
Chūbu
xenomorphius

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 9 I_icon19Mar 09 Apr 2013, 11:32

Nu ştiu dacă mesajul se înţelege, dar o să explic despre ce este vorba.
Dacă vă gândiţi puţin toţi vrem să fii buni, să nu mai existe rău în noi, dar când suntem puri şi dăm o mână de ajutor, imediat cineva ne-o îndepărtează, ne-o neglijează. Şi deci, acel demon chiar dacă este răul întruchipat, îmi dau seama că din când în când trebuie să mai luăm şi exemplu de la el, căci astfel într-o societate ca asta nu avem cum să supravieţuim doar cu ingerul păzitor. (ciudat gând mai am şi eu ^^)

Slove dulci

Mă străbate precum un repuls, tare, mă doboară la pământ. Mă ridic încet ca nu cumva să stric ceva, îmi pun palma pe lemnul mobilei, în încercarea de a-mi găsi sprijin. Mă arde la pipet, în dreptul sufletului, acolo unde şi inima îşi duce veachul. Pulsează tumultos, sângele răzbate prin vene, artere, capilare... atât de rău îmi este, când ştiu că sfârşitul îţi soseşte. De ce acum? De ce aşa de tânăr? Ai crescut odată cu mine, acum mă părăseşti, demon al vieţii, tu care calea mi-ai arătat, cum aş putea să renunţ la tine, când văd că nici nu pot supravieţui în această imensă lume.
    Ochii mi se împăienjenesc de o mătase neagră şi fină, cu ultimele forţe ajung să mă aşez pe scaunul de puf, îmi las capul să pice, părul să se prelingă în valuri pe imprimeurile florare ale materialului. Acum zac, în aşteptarea plecării tale. Oh! ce chin, ce groază, cum de s-a ajuns aici? De ce mă laşi, de ce îmi faci asta? Suspin după fiinţa ta, dădea rod în inima mea, acum e praf şi pulbere, nu mai este nimic.
    Îţi şoptesc slove dulci, demon din mine, sunt singură, nu vezi? Te vreau lângă mine! Întoarce-te, întoarce-te! Îţi poruncesc, acum e linişte în cameră, afară soarele îşi lasă razele să mă lovească, prin geam răsar ca fantomatice sclipiri, ale unei imaginaţii bolnave, triste de dor.
    Demonule, în viaţa asta văd că fără tine nu pot să merg drept, doar strâb, căci binele îl am şi totuşi de ce te vreau cu atâta adroare...
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
Reflect din nou. - Pagina 9 Asss10Reflect din nou. - Pagina 9 J5fdba

Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 9 I_icon19Mar 09 Apr 2013, 11:40

Din pacate am omis un comentariu, caci citisem si ceea ce ai scris data trecuta. O sa o iau deci pe rand, ca sa ma revansez, dar si ca sa-ti spun cat de mult imi plac temele pe care le abordezi mai nou.

I. In ciuda faptului ca nu imi plac copiii si mai bine as face orice altceva in loc de a sta cu unul mai mult de cateva minute, pot spune ca perioada care mi-a ramas adanc in minte si-n suflet este copilaria, perioada pe care as vrea s-o traiesc la nesfarsit. Stiu ca multi spun ca era o perioada in care ieseam si ne jucam in curte si nu ne pasa cum aratam si cum ne statea parul si nu dadeam doi bani pe cate jucarii avea unul caci oricum le imparteam.. Ei bine, chiar asa si e, pacat insa ca acele vremuri au trecut atat de repede.

II. Al doilea text mi-a dat putin de gandit, caci ai abordat altfel ideea decat in celelalte lucrari de-ale tale, dar ai spus acelasi adevar ca intotdeauna. Mi-am dat seama inca de la incepututri ca nu ai numai talent, ci si o pasiune si-o iubire pentru cuvinte, pentru a scrie si pentru a-ti exprima ideile, lucru care se vede in fiecare creatie de-a ta. Si de aceasta data m-ai lasat pe ganduri, meditand la mesajul ce ai vrut sa ni-l transmiti. Frumos ca intotdeauna. a hug
Sus In jos
xenomorphius
Chūbu
Chūbu
xenomorphius

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 9 I_icon19Mier 10 Apr 2013, 21:16

Nu este o poezie, dar pare ca una. Rândurile acestea i le dedic special lui Rey, dragul meu pisicuţ, care astăzi şi-a dat duhul răpus nu doar de boală, dar şi de negura nopţii, căci a căzut în plasa de mult întinsă. Am plâns, am suspinat şi m-am gândit să îmi las amprenta şi aici. Ce vreau să reflect cu acest gând este faptul că cea mai mare durere e când pierz pe cineva drag, foarte drag, fie om, plantă ori animal. Atâta timp cât te ataşezi emoţional, lacrimile îşi fac loc în ochii şi pot spune că m-am abţinut cu greu să nu plâng cât timp am scris. Nu e nevoie să ştiu că şi voi aţi simţit regret, dar să vă gândiţi la cei pe care îi iubiţi şi să-i preţuiţi cu adevărat, fiindcă într-o zi nu vor mai fi lângă noi.
Atât am avut de spus. : )

La mine în suflet te vei întoarce

Nu cred că mă repet când plâng după tine, iar dorul ce mă cuprinde îl simt cum mă sfăşie pe inimă, pe suflet, pe minte.
Cu ochii te-am văzut, cu cât curaj ai luptat să învingi boala crudă şi nonşalantă, prea mult te-a jucat pe degetele-i lungi.
Acum te-ai stins în neştirea-mi oarbă, regret că nu am ştiut să mai stau măcar o clipă lângă tine, lângă patul tău micuţ.
Şi plâng, căci altceva nu am ce face, în gând imaginile cu tine dansează şi melodia se aude în surdina goală, din a mea cameră.
Cum pot să nu mă destram când atâtea lucruri frumoase mi-ai adus în viaţă? De ce a trebuit să se ajungă la asta?
Să pici în negura nopţii, suflul să ţi-l dai obosit şi răpus de la atâta efort, atâta năzuinţă de a încerca să vezi lumina.
Te-a biciuit prea mult, te înţeleg, ai stat şi ai gândit că acesta îţi e momentul, să laşi lumea vie şi să calci în ce anvie.
Cât dor îţi port şi plâng ca o proastă, când te voi mai striga la poartă sau la casă, nu vei mai tropăi să mă întâmpini.
Acum eşti una cu natura, pluteşti ca un suflet feeric ce eşti şi sper ca să mă ierţi că alături atât de mult nu ţi-am fost.
Dar nu mă uita, căci nici eu nu o voi face, e loc destul în al meu suflet să-ţi las a se odihni gândul şi inima.
Măcar în vis de te vei întoarce, în ale mele brate să te am, pentru a te mângâia încă o dată.
Nu mă tem, căci în al meu suflet mereu te vei întoarce.
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 9 I_icon19Mier 10 Apr 2013, 21:42

Mi-ai facut inima sa-mi tresara. Am retrait momentul in care pisoiul meu mi-a murit in brate, cu perfuzia in labuta. Din pacate lumea e rea, cel putin in cazul meu, caci el a fost otravit de cinvea. Este greu sa te desparti de el dupa ce ai petrecut atat de mult timp alaturi de acea fiinta cu blana, l-ai mangaiat si alintat si ai avut grija de el. E greu, dar acum e intr-un loc mai bun, eu asa cred, deci trebuie sa ne si bucuram si sa ii multumim lui Dumnezeu pentru grija pe care i-a purtat-o si pe care i-o va purta si in continuare. a hug
Sus In jos
Danielle
Sensei
Sensei
Danielle

Merite deosebite :

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : Bucuresti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3450
Puncte : 4339
Reputatie Reputatie : 245

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 9 I_icon19Joi 11 Apr 2013, 19:03

Buna, draga mea! In primul rand, imi pare tare rau pentru pisicutul tau, nu merita asta, cum nimeni nu merita de fapt. In al doilea rand, imi cer scuze ca nu am mai trecut pe aici de ceva vreme. Am citit si am citit si mi-a placut, chiar daca a fost trist. Ma bucur ca ai reusit sa impartasesti aceasta experienta. Nu toti pot vorbi despre astfel de lucruri. Te-am pupat! kiss
Sus In jos
xenomorphius
Chūbu
Chūbu
xenomorphius

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 9 I_icon19Sam 13 Apr 2013, 18:27

O chestie din capul meu... >_>

Count to three

You will see the finest divinity.
With glowing eyes and big red lips.
They'll suck your blood as you still count.
Can you feel the poison paradise.
Lurking through your veins.
Count to three and you will see
Those beautiful divinity's
They are called children of death and children of night.
And they will bring your death.
Sus In jos
maudlin
S-Class
S-Class
maudlin

Sex : feminin Varsta : 88
Localizare Localizare : ???
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2816
Puncte : 3352
Reputatie Reputatie : 362

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 9 I_icon19Dum 14 Apr 2013, 10:38

Hei. dap !
Oh, Doamne, nu am mai comentat de o gramada de timp, esti prea rapida pentru mine. lough
O sa comentez mai intai creatia de dinaintea acestei creatii, cea dedicata pisoiului tau. Nu pot spune decat ca ti-ai descris sentimentele in cel mai frumos si bine lucrat mod cum am vazut pana acum. Mi-au dat lacrimile, si chiar si acum le mai am in loc, mi-ai transmis exact ce a trebuit, foarte multa emotie. Sunt sigura ca aceasta compunere ma va marca pentru multa vreme.
Aceasta poezie in engleza este foarte draguta si bine lucrata, imi place modul tau unicat de a scrie. Exprimi foarte multe sentimente si de asemenea le faci sa para mult mai speciale caci le transpui in stilul tau. Felicitari. kiss
Succes in continuare cu compunerile si poeziile, ai foarte mult talent!
Sus In jos
xenomorphius
Chūbu
Chūbu
xenomorphius

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 9 I_icon19Joi 18 Apr 2013, 18:13

Ascultă doar

Cândva, El a spus că ne va asculta mereu, noi de ce să nu luăm exemplul Său. Nu susţin că vom fi ca El, dar vom fi ca noi: imperfecţi şi mai buni, să arătăm din când în când că ne pasă de cei pe care îi iubim, de duşmanii pe care îi avem, de cei pe care nu îi cunoaştem, de toţi din jur. Am ajuns să mergem pe stradă purtând pe chip o mască rigidă, superioară care vrea să reflecte un fel de indiferenţă faţă de ceea ce ne înconjoară. Dar poate că o facem fiindcă nu vrem la rândul nostru să ne implicăm, căci ştiim că nu o să avem parte de ceva frumos şi că atunci când dorim să ne descărcăm nimeni nu ne va asculta. Au şi am ajuns să ne îndepărtăm mult prea mult unii de alţi şi chiar credem cu tărie că asta ne va face un bine în viaţă, dar mă rău ne va face să suferim, să plângem, să ne agăţăm de cei dragi.
       Nimeni nu cere neapărat să dai o mână de ajutor, atunci când plângi simţi nevoia să te lepezi de acele sentimente urâte să povesteşti cuiva ce ai păţit, dar cine să te asculte, cuvintele parcă trec pe lângă acea persoană din faţa ta. E trist, nu vreau să se mai întâmple aşa ceva niciodată de aceea trebuie să iau măsuri, dar de ce mereu eu, voi nu? De ce nu o facem împreună. E normal să vă temeţi să vă îndoiţi, să spuneţi că voi nu sunteţi aşa, dar va veni rândul vostru într-o zi în care veţi avea nevoie de un umăr pe care să plângeţi, de o persoană care să vă asculte şi nu o veţi găsi. Şi doar atunci veţi realiza că aţi greşit. De ce este atât de greu să facem o schimbare, de ce este greu să ajutăm, să ascultăm? Mulţi caută ceva, mulţi vor să primească şi asta îi orbeşte din păcate, însă normal nu trebuie să aştepţi ceva, răsplata este când ştii că ai ajutat pe cineva.

Ar trebui mai des să ascultăm şi să nu ignorăm, căci ne vom da seama tărziu că alţii pe noi ne ascultă indiferent că noi am fost răi.
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 9 I_icon19Joi 18 Apr 2013, 18:36

Hellau, chipmunk. (D) Imi place la nebunie ultima ta lucrare, caci mereu ma gandesc la rapiditatea lucrurilor, la modul in care trece totul pe langa noi fara a ne oferi ocazia de a pastra limita decenta a unei existente marcate se insemne frumoase. Mereu trasezi o linie intre realitate si vise si ma faci sa imi dau seama cate lucruri sunt gresite, cate lucrurie sunt uitate si cate sunt inlocuite. Iti multumesc pentru anunt si imi pare rau ca nu am comentat si la lucrarea ta anterioara. Te pup si iti urez noroc. a hug
Sus In jos
maudlin
S-Class
S-Class
maudlin

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 9 I_icon19Joi 18 Apr 2013, 19:52

Buna. Merci de anunt. kiss
Imi place foarte mult compunerea ta, tu scrii exact asa cum este, realitatea trecuta prin fictiune, cuvinte atat de adevarate. Sincera sa fiu m-a emotionat lucrarea ta, a fost de-a dreptul uimitoare. Prin compunerile tale imi demonstrezi cat de buna la suflet si darnica poti fi, ce persoana unica poti sa fii. De spus nu mai am ce spune, cred ca Choco a spus toate laudele pe care voiam sa ti le zic si eu. Abia astept sa ne mai aduci, si daca poti, te rog frumos sa ma anunti si pe mine! in love
Sus In jos
xenomorphius
Chūbu
Chūbu
xenomorphius

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 9 I_icon19Joi 18 Apr 2013, 21:36

Sper ca rândurile să vă liniştească şi pe voi.

Pace interioară

Precum mici sclipiri, stropi în băltuţe se aude din apropiere, în ureche îţi cântă lin şi nu zgomotos, atât de plăcut încât îţi vine să crezi că sunt clopoţei.
Îţi vine să zâmbeşti nu este aşa? Simţi că te înalţi la cer, că vrei să cuprinzi cerul în braţe, că şi vei reuşi asta de ce să nu te încrezi în forţa ta. Poţi dacă doreşti cu adevărat.
Şi când stai să te gândeşti că este o zi aşa de frumoasă sau o noapte atât de liniştită sufletul ţi se umple de fericire, nu ai cum să nu îţi simţi inima pulsând bucuroasă de sentiment.
E plăcut când ştii că totul e calm în jur, poţi atinge acea pace interioară cu sufletul, nu este greu să faci asta te asigur, câci fiinţa nu îţi poate sta prea mult zbuciumată.
Mereu vei găsi pacea în tine, vei fii liniştit în momente atât de frumoase şi vei reflecta asupra celor mai îndrăzneţe şi fericite clipe fie din viaţă ta ori vei crea singur filmuleţe.
E palpabilă emoţia, o vrei între degete o şi vei ţine căci în ochii îţi sclipeşte, se reflectă foarte geometric cu forme totuşi neregulate, dar ce mai contează poţi să stai liniştit.
Râzi, zâmbeşti, sari îns su, vrei să îţi rupi de fericire hainele şi totuşi ce pace mai este şi acesta? E amestecată cu o inflăcărată senzaţie de mulţumire, e frumos, e minunat.
Lasă-te purtat în valuri şi rânduri scrise, voci deschise, blânde pe meleagurile sufletului tău care e contopit cu pacea pe care ai dobândit-o. Ai regăsit edenul scufundat în melancolie.
Sus In jos
Ax München
S-Class
S-Class
Ax München

Sex : feminin Varsta : 23
Localizare Localizare : Aici.
acebook acebook : Ax München
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2636
Puncte : 3266
Reputatie Reputatie : 272

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 9 I_icon19Joi 18 Apr 2013, 22:21

"Lasă-te purtat în valuri şi rânduri scrise, voci deschise, blânde pe meleagurile sufletului tău care e contopit cu pacea pe care ai dobândit-o. Ai regăsit edenul scufundat în melancolie. "

Superb, Crii. Mai lasat cu gura cascata cand ti-am vazut creatia. Esti o scriitoare geniala, am putut sa simt emotia, pacea pe care ne-ai redat-o in aceasta lucrare. in love Ador felul in care descrii: bland si armonios. Scuze ca am venit aici atat de tarziu, chiar imi pare rau. Sorry about that. xD
Doresc sa ma anunti data viitoare! a hug
Bafta la scris si la postat, Crii. *kiss*
Sus In jos
xenomorphius
Chūbu
Chūbu
xenomorphius

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 9 I_icon19Vin 19 Apr 2013, 18:55

Ele îţi mulţumesc că ai trecut şi mă bucur că ai primit mesajul, asta mă bucură fiindcă eu una consider că nu stilul în general contează, ci ceea ce cuvintele, povestea reflectă, adevăratele sensuri ale gândirii unui scriitor. Îţi mulţumesc încă odată.
Şi vreau să dedic această lucrare prietenilor mei de pe acest forum, dar şi în general celor care mă cunosc. ^^

Îmi dai putere

Poate că tu mă defineşti pe mine, poate că tu eşti cel, cea care îmi dă conturul vieţii aşa de frumos creionat în culori multicolore, chiar şi non culori. Îţi mulţumesc pentru aceasta.
Nu m-aş fi aşteptat ca tu să fii acolo pentru mine când cădeam şi să mă prinzi cu atâta putere, de parcă supranaturală venită de nicăieri, cu toate cred cu tărie că eşti eroul, eroina mea.
Când boabe mărunte se adună la colţurile ochilor mei şi când simt că inima se zbate în mine agitată, oferindu-mi doar durere sufletească te zăresc pe tine în capătul camerei la uşă, scăldat, scăldată în lumină.
Pari un înger nu un Zeu, nu Dumnezeul meu pământesc care mă ajută să scap din această colivie imprelită din paiele cultivate în grădina diavolului. Îţi întinzi mâna şi îmi dai putere mă ajuţi cum nimeni nu a mai făcut-o.
Vorbele-ţi sunt blânde, mă mângăie pe cap pe obraji, mă fac să zâmbesc sincer să simt cu adevărat iubirea, prietenia, fericirea, să mă simt ca mine însumi şi să nu mai pun o faţadă falsă.
Îmi dai putere, draga mea, dragul meu şi vreau să fii conştient, conştientă de faptul că îmi faci cele mai frumoase zile speciale, mă faci să trăiesc în lumea aceasta, să simt adevăratul sens al cuvântului Eden.
Când am greşit m-ai îndreptat, când am căzut m-ai sfătuit, când nu am simţit mi-ai oferit palmele şi zâmbetul tău frumos. Cum să nu spun că nu ţin la tine mai mult decât la mine? Eşti precum totul în universul meu.

Ultima editare efectuata de catre Fiction Demon in Vin 19 Apr 2013, 19:12, editata de 1 ori
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 9 I_icon19Vin 19 Apr 2013, 19:10

Bineinteles, m-ai facut sa zambesc si astazi, nu stiu cum reusesti, dar iti iese foarte bine. lough Citeam si citeam si nu ma mai puteam opri, eram fermecata de fiecare cuvintel al tau. Pot sa iti spun ca-ti multumesc, dar de fapt e mult mai mult de-atat si tu o stii. Sper sa ramai aceeasi persoana cu acelasi suflet frumos intotdeauna. a hug
Sus In jos
maudlin
S-Class
S-Class
maudlin

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 9 I_icon19Vin 19 Apr 2013, 19:53

Multumesc pentru anunt. a hug
Ceea ce ai facut tu aici este uimitor, inca o data mi-ai demostrat ca esti o persoana unica si foarte generoasa. in love Felul in care scrii sentimentele ma uimeste de fiecare data, ma faci sa ma minunez si sa cred ca inca mai exista talente pure.
Abia astept urmatoarea ta creatie. kiss
Sus In jos
Ambriel Malphas
Jōnin
Jōnin
Ambriel Malphas

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : Roman
acebook acebook : Alexandra Elena
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1447
Puncte : 1767
Reputatie Reputatie : 270

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 9 I_icon19Vin 19 Apr 2013, 20:43

Doamne, Cri, iti inchipui ca mi-ai facut seara asta minunata? M-a simt flatata, acele cuvinte scrise mai sus m-au dus pana la tremur, m-am emotionat. Deci imi simt inima batand navalnic in piept, nici macar nu imi mai pasa de testul de maine de la fizica, mintea mea este umpluta cu aburi de dragoste. Este un sentiment placut, mai ales faptul ca tu esti cea care imi dedica aceasta compunere. Defapt, nu cred ca acele fraze m-au emotionat, si faptul ca acea lucrare a fost scrisa de tine. Si pentru asta iti multumesc. Stii ca imi esti o prietena extrem de draga, si cred ca stii faptul ca te iubesc! kiss
Sus In jos
Danielle
Sensei
Sensei
Danielle

Merite deosebite :

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : Bucuresti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3450
Puncte : 4339
Reputatie Reputatie : 245

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 9 I_icon19Vin 19 Apr 2013, 21:30

Buna, draga mea! Iti multumesc pentru anunt! a hug
Este foarte frumoasa lucrarea ta, coplesitoare si motivanta. Ma bucur cand vad un astfel de talent cultivat cum trebuie, desi nu prea am mai trecut pe aici. Te intreci pe tine insati cu fiecare lucrare, iar pentru asta te felicit!
Te-am pupat! kiss
Sus In jos
Deea.
Legend
Legend
Deea.

Merite deosebite :
Localizare Localizare : Tokyo 東京
acebook acebook : Andreea Dincă
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5295
Puncte : 6288
Reputatie Reputatie : 496
Stare de spirit Stare de spirit : Indiferenta

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 9 I_icon19Vin 19 Apr 2013, 23:58

Imi place ce ai scris!!!
Eu stiu foarte bine si am vazut ca esti o fata cu un suflet bun! Esti plina de surprize <3 si in acelas timp plina de energie <3.
Sper ca vei ramane mereu o scriitoare minunata si o fata de incredere!
Te pupa Deea kiss*:*.
Sus In jos
Elz .
S-Class
S-Class
Elz .

Merite deosebite :
Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Unde te aştepţi mai puţin.
acebook acebook : Elz :)
Nr. mesaje Nr. mesaje : 4331
Puncte : 5563
Reputatie Reputatie : 903
Hobby-uri Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :)
Stare de spirit Stare de spirit : Unknow.

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 9 I_icon19Sam 20 Apr 2013, 00:22

Stii, esti putinele persoane care prin claritatea si intensitatea cuvintelor tale poti sa imi provoci un asa tremur interior . Piele de gaina.
Este minunat, felul in care te exprimi ... imi da lacrimile la propriu.
Simt iubirea din fiecare cuvant, fiecare sentiment trece prin venele mele de parca tu ai fi in fata mea si le-ai citii.
Esti minunata :x:
Iti multumesc enorm pentru mesajul privat, mi-a facut ziua mai frumoasa .
Mai astept de la tine pentru ca esti pur si simplu speciala :3.
Sus In jos
http://www.eli-rawrr.tumblr.com
Ax München
S-Class
S-Class
Ax München

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 9 I_icon19Sam 20 Apr 2013, 21:55

Buna, Crii. a hug Scuze ca am venit atat de tarziu, am fost si racita si am stat la pat. sad Revenind, esti una dintre scriitoarele mele preferate de pe acest forum! in love Ador stilul tau, lejeritatea cu care scrii si descrii fiecare amanunt, expresiile tale..etc. :) Mai pe scurt : '' Eu ador pe tu!'' =)))).
Esti geniala; si sunt sigura ca o sa spun si de acum inainte. Merci de anunt. :)
kiss
Sus In jos
xenomorphius
Chūbu
Chūbu
xenomorphius

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 9 I_icon19Dum 21 Apr 2013, 17:29

Inima-mi este un carusel

Oh! Cât de minunat mă simt şi îmi strâng braţele cu palmele, îmi las capul pe spate şi părul îmi mângâie spatele gol. E prima oară când suspin aşa de puternic.
Nu mai pot simţi durere, câci acum cuib şi-a făcut rândunica primăverii şi ciripeşte aşa de zgomotos în al meu suflet, deschizând portiţele cuştii din aur unde inima-mi şade dulce, bătând nerăbdătoare.
Sunt gata să fac un pas în faţă, căci ştiu că sunt iubită şi că nu trebuie să trec prin greutăţi singură, căci lumea nu este chiar aşa de rea precum pare şi că acolo există cineva pentru mine, mereu.
De ce să îmi doresc răul şi de ce şi alţii să o facă, nu este obositor? Nu ar fi mai bine dacă am pleca cu toţii pe plajă şi ne-am lăsa sentimentele în adierea uşoară a vântului călduţ care ne îmbujorează.
Ne deschide şi ne răsfoaie precum cărţi uitate, lăsându-ne să explorăm cu propriile picioare nisipul, în lumini aurii se reflectă prin apa cristalină care ne acoperă ca o mamă bună şi ne arată nemărginitul.
Iar clipesc, iar pierd o secundă preţioasă din a mea viaţă fără să admir natura care mi se revarsă precum o oază într-un deşert, atât de rară, atât de preţioasă, trebuie să mă bucur de ea.
Şi desigur cu tine, alături de mine să străbatem acest Eden necunoscut de parcă astăzi am muri şi să nu ne mai lăsăm îmbrăţişaţi de rău şi negura nopţii şirete, ce ne ademeneşte spre prăpastie.

Inima-mi este ca un carusel plin de fluturi care reprezintă fiecare sentiment ce se naşte armonic în mine.
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 9 I_icon19Dum 21 Apr 2013, 17:58

Geniu mic ce esti. in love Intotdeauna ma incarci cu energie pozitiva cu aceste lucrari, nu stiu cum reusesti, dar ma faci sa zambesc, sa ma gandesc ca poate nu e totul asa de rau si ca ar trebui sa mai si sper, nu numai sa ma plang. a hug
Sus In jos
Ax München
S-Class
S-Class
Ax München

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 9 I_icon19Dum 21 Apr 2013, 19:52

Buna, Crii. kiss Esti un geniu mic, la fel cum spune Choco. Ai un mare talent, iar aceasta creatie a ta chiar m-a dat pe spate. Iti multumesc pentru anunt, iar cu acest mic text facut de tine mi-ai facut ziua mai buna. :)))
Spor la scris si la postat! a hug
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 9 I_icon19

Sus In jos

Reflect din nou.

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 9 din 20Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14 ... 20  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Să vorbim și despre altceva :: Creațiile voastre :: Proză și Versuri. Un șirag de perle scrise-