Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Reflect din nou. - Pagina 14 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Reflect din nou. - Pagina 14 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Reflect din nou.

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 20  Urmatorul
AutorMesaj
Ax München
S-Class
S-Class
Ax München

Sex : feminin Varsta : 23
Localizare Localizare : Aici.
acebook acebook : Ax München
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2636
Puncte : 3266
Reputatie Reputatie : 272

Reflect din nou. - Pagina 14 Empty
MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 14 I_icon19Mar 11 Iun 2013, 11:06

Edit! Prima!

Ei bine nu am inteles prea multe lucruri, insa daca acest fic va incepe va trebui sa te anunt ca de nu te mananc! : )) Oricum, iubesc aceste randuri. ''Natural'' este atat de original incat imi starneste curiozitatea. Mersi de anunt. Te-am pupat si spor la scris. :*
Sus In jos
Eos
Special Jōnin
Special Jōnin
Eos

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : Italia, Vigevano.
acebook acebook : adauga profilul tau ...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1525
Puncte : 1732
Reputatie Reputatie : 101
Hobby-uri Hobby-uri : Sa desenez si sa scriu!
Stare de spirit Stare de spirit : La fel ca intodeauna .....melancolica....

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 14 I_icon19Mar 11 Iun 2013, 12:34

Din nou, am venit tarziu. (D) Cum a spus si Ely, nu am inteles prea multe, dar este foarte frumoasa lucrarea. Daca va fi un vitor fic sti ce sa faci. lough O capodopera ca si celelalte de pana acum. Doamne chiar se vede ca nu esti genul, care sa faca lucrari amarata. Stiu slab comentariu, dar chiar nu am ideie ce sa spun. Multumesc pentru anunt. Si sper sa aduci cat mai repede. a hug
Sus In jos
maudlin
S-Class
S-Class
maudlin

Sex : feminin Varsta : 88
Localizare Localizare : ???
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2816
Puncte : 3352
Reputatie Reputatie : 362

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 14 I_icon19Mar 11 Iun 2013, 13:27

Hellău. Mulţumesc pentru anunţ.
      O lucrare foarte puternică, pentru a-i înţelege cuvintele trebuie citită cu atenţie şi cu răbdare. Titlul cel puţin a fost genial, pentru că are atâtea înţelesuri. Nu prea mai ştiu ce să zic, întotdeauna rămân fără cuvinte după ce îţi citesc lucrările, nu pot decât să-ţi mulţumesc că le împărtăşeşti cu noi şi că abia aştept următoarea lucrare.

P.S.: Scuze din nou că n-am comentat la cealaltă lucrare, îmi pare rău. rusinos
Sus In jos
Skitte
Chūnin
Chūnin
Skitte

Sex : masculin Varsta : 26
Localizare Localizare :
acebook acebook : Bogdan
Nr. mesaje Nr. mesaje : 819
Puncte : 1112
Reputatie Reputatie : 153
Stare de spirit Stare de spirit : Anything Could Happen

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 14 I_icon19Mar 11 Iun 2013, 18:45

Buna. Ti-am citit filosofia si e superba. Imi place cum ai gandit aceasta idee a '' mamei spirituale''. Intr-adevar, e splendid ceea ce faci si cum dai lumina si viata cuvintelor. Imi place ca nu scrii numai sa lipesti cuvintele. Felicitari. Abia astept o noua creatie de a ta! * hug *
Sus In jos
xenomorphius
Chūbu
Chūbu
xenomorphius

Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : În pădure!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3304
Puncte : 4254
Reputatie Reputatie : 841
Stare de spirit Stare de spirit : -

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 14 I_icon19Mar 11 Iun 2013, 20:24

Această creaţie o dedic lui Rebel Yell şi Paradox, căci am auzit veşti frumoase despre relaţia lor. *hug*
Recomandt să ascultaţi această melodie când citiţi - [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link].

Un sentiment mai puternic decât poate fii

Rezemat de peretele de la ieşirea din cameră, te vedeam în îndepărtare, contopindu-te cu lumina apusului, conturul negrul şi fiinţa-ţi astrală mă fermeca. Mi-ai furat inima.
Mi se uscaseră buzele şi simţeam nevoia nebună să ţi le gust, căci erai apa care mă ţinea în viaţă, elixirul iubirii pe care o purtam în piept şi mă determina să înfăptuiesc lucruri atât de nebune.
Eşti mult mai mult decât spun alţii, mult mai mult decât te cunosc. Te undui odată cu valurile mării care te ating pe picioare şi te fac să zâmbeşti, să îţi arăţi emoţiile atât de inocente şi minunate.
Ai picat din cer ca un strop de ploaie şi ai umplut golul din sufletul meu cu oceanul acesta de dorinţe şi vise. Cum de poţi să transformi din pustiu o entitate de energie? Cum poţi controla atât de bine inima cuiva?
Nu îmi mai puteam lua ochii de la tine şi atât de tare doream să te surprind cu o îmbrăţişare strânsă, din care nu mai aveam să-ţi mai dau drumul vreodată. Ai venit singură şi eu mi-am înghiţit vorbele.
Îmi furase-i glasul şi curajul, mă pierdeam în privirea ta fermecătoare, mă vrăjeai cu fiecare atingere pe care mi-o ofereai, cu care îmi mângâiai obrajii.
Este un sentiment mult prea puternic, nu se mai poate numii iubire, căci tu nu pari reală, dar stai în faţa mea. Şi ţin să te cred, eşti o ninfă astrală.
Oceanele de stele le domneşti şi ai fost ispitită de un muritor ca mine, ai venit ca să îmi spui ceea ce doream să aud de foarte mult timp.

Ultima editare efectuata de catre Thanatos † in Mar 11 Iun 2013, 20:27, editata de 2 ori
Sus In jos
https://cenusascriitorului.wordpress.com/
Thunder
S-Class
S-Class
Thunder

Merite deosebite :
Reflect din nou. - Pagina 14 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : I can`t escape this place, it`s in my mind.
acebook acebook : Andreea

Nr. mesaje Nr. mesaje : 4074
Puncte : 4605
Reputatie Reputatie : 205

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 14 I_icon19Mar 11 Iun 2013, 20:25

Prima!!!!!!!!!
Deci, este superb si foarte frumos! Doamne, cat talent ai! Da-mi si mie, nu fii egoista (D) . Multumim ca ne-ai dedicat aceasta creeatie, surioara! kiss
Sus In jos
maudlin
S-Class
S-Class
maudlin

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 14 I_icon19Mar 11 Iun 2013, 21:08

O lucrare foarte frumoasă şi emoţionantă. Chiar mă bucur că am avut onoarea s-o citesc, mai ales că este o idee originală. in love
Sus In jos
Ax München
S-Class
S-Class
Ax München

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 14 I_icon19Mar 11 Iun 2013, 23:01

Crii! a hug Vin si eu ca o intarziata pe aici si spun ca esti talentata, din nou. : )) Adevarat, Amy si Paradox au o relatie foarte stransa si eu le doresc fericire in continuare. :X nu m-ai anuntat (D) , insa eu oricum am trecut. Stii doar ca nu pierd nimic din ce scrii. a hug Anunta-ma data viitoare. Inchei aici. Hug.
Sus In jos
Skitte
Chūnin
Chūnin
Skitte

Localizare Localizare :

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 14 I_icon19Mier 12 Iun 2013, 14:23

Bunăăă !a hug. Hmm, prima oară când am auzit o creaţie despre şi pentru mine, am fost uimit. Ajungând acasă şi citind-o, a fost mult mai mult; mi-ai umplut sufletul de bucurie pentru că ai reuşit să faci aşa ceva. Felicitări şi mulţumim pentru ceea ce faci. Un adevărat talent din partea ta. Dacă mai postezi ceva, poate mă anunţi... eu nu dau chiar peste tot! * hug *
Sus In jos
xenomorphius
Chūbu
Chūbu
xenomorphius

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 14 I_icon19Sam 15 Iun 2013, 12:32

Don't save it all for one moment

How many wishes have you said in you pray? And God did not wait any minute to send them to you in time?
But you, how many hugs and kisses did you gave like Him? How many times did you respond to others love? Tell me darling.
Don't save it all for a moment in life, love can life on if you give it all the time, it doesn't matter if there are small words, they have you hole feelings.
A smile, a touch, is enough for us to understand that you care for us. And no matter if you think you fail we will understand you reason.
Can you imagine a world without love? There are a lot of people on this planet who ask for love and nobody gives them, just a bit... nothing.
I say this to you because i know you too need love from me, from the ones you care the most. They as you are lost sometimes and then try to find it.
But sometimes is hard, you may eventually give you life for a piece of compassion. Nothing more then this, is just to heal your wounds.
Let the kids know love and feel love all the time, not just one in a life time.
Don't save it all for you or for one moment...

Ultima editare efectuata de catre Thanatos † in Sam 15 Iun 2013, 13:29, editata de 3 ori
Sus In jos
Ax München
S-Class
S-Class
Ax München

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 14 I_icon19Sam 15 Iun 2013, 12:35

Eu!Edit!

Hellau, Cri. :) Imi pare rau ca am ajuns atat de tarziu cu edit-ul. :( Nu am avut timp sa citesc zilele astea. Oricum, sunt aici si asta e tot ce conteaza.
In primul rand, esti un geniu! Cum naiba scrii atat de frumos si in engleza? Eu una abia scriu in romana, crede-ma. :)) Nu , serios. Ai un real talent, imi place cum iti conturezi ideile si cum le expui intr-un mod atat de original. Scriitor scrie pe tine! Nu ai idee cat te admir si cat te respect. a hug

Ultima editare efectuata de catre Ely Whisky in Dum 16 Iun 2013, 11:20, editata de 1 ori
Sus In jos
Eos
Special Jōnin
Special Jōnin
Eos

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 14 I_icon19Sam 15 Iun 2013, 15:14

Doamne de cand nu am mai comentat.(D) Hurii vulcanul meu de talent, din nou mai lasat muta, din nou, din nou.in love Deci mia placut la nebunie, de unde atata talent? Mam simtit vrajita de toata compunerea ta. Ai dreptate ca in totdeauna, nu toti au parte de dragoste, indiferet de ce fel. Dragostea este un sentiment foarte frumos, care daca nu ar exista. Noi oameni am fi niste legume. Trebuie sa ne bucuram ca suntem iubit, sa nu ne racim fata de cei dragi noua. Consider ca aceasta ai vrut sa transmiti prin intermediul lucrari. Multumesc de anunt. Sper sa revi cat mai curand cu ganduri noi, care nu-ti dau pace.a hug
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
Reflect din nou. - Pagina 14 Asss10Reflect din nou. - Pagina 14 J5fdba

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 14 I_icon19Dum 16 Iun 2013, 10:06

Hellau there. :) M-ai lasat fara cuvinte pentru a nu stiu cata oara si-am ramas iar gandindu-ma la cat de frumoasa este viziunea pe care o ai tu asupra lucrurilor. Mi-au placut nespus ultimele tale creatii si modul in care ai conturat ideile pe care le-ai expus. Ai un vocabular dezvoltat, aat in romana, cat si in engleza si ma bucura faptul ca vrei sa iti perfectionezi tehnica si ca scrii cat de des ai ocazia. Cu parere de rau ca nu am ajuns mai din timp, iti spun ca vreau sa vad si alte creatii de-ale tale, care, cu siguranta, ma vor lasa masca. <3
Sus In jos
xenomorphius
Chūbu
Chūbu
xenomorphius

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 14 I_icon19Dum 16 Iun 2013, 19:09

Focul iubirii mele

Precum o lumânare în negura nopţii mă plimbi pe cărarea ,ce are să mă conducă spre casă. În siguranţă.
În gândul meu chipul tău luminos, aidoma unei zeiţe se arată atât de zâmbitor, atât de pur şi frumos.
Îmi muşc buza, vrând să mai simt odată gustul pielii tale şi a buzelor dulci care mi-au dezmierdat întreaga fire.
În mine arde o dorinţă pe care nu o pot suprima, arde, mă topeşte, căci tu eşti cea care stinge nebunia care mă cuprinde.
Dragostea pe care ţi-o port mă leagănă într-un cântec atât de adormit şi lin, purtându-mă pe mealeaguri îndepărtate.
Vreau ca felinarele să se singă, să piara şi să te scufunzi doar în lumina lunii, să îţi admir conturul atât de seducător şi să râvnesc.
Ca un lup să strig la tine, ca Romeo care îşi aşteaptă Julieta să-i mai spună încă odată că îl iubeşte.
Nu pot să te fac să-mi părăseşti visele, gândul, căci eşti aleasa, eşti unica care mi-a rănit inima şi mi-a devorat-o.
Focul ce arde în mine este mai puternic ca niciodată, l-ai aprins din nou cu atingerea ta plăpândă, dar atât de nărăvaşă.
Sus In jos
Ax München
S-Class
S-Class
Ax München

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 14 I_icon19Dum 16 Iun 2013, 20:40

EUUUUUUUUUUUUUU!!!!

Edit:
Imi place cum te-ai rezumat doar la cateva idei, pe care le-ai dezvoltat si conturat intr-un mod sublim. Cand am citit, am simtit toate sentimentele pe care baiatul le simtea pentru fata. Foarte frumos, nu mai am cuvinte. Stii ca esti talentata, de aceea nu mai are rost sa-ti spun si de aceasta data. Scrii sublim, superb, iar tu stii asta foarte bine. Voi incheia aici. Te pup dulce si bafta la postat. :* Hug.
Sus In jos
Simon Says
Jōnin
Jōnin
Simon Says

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Craiova
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1380
Puncte : 1693
Reputatie Reputatie : 149
Hobby-uri Hobby-uri : I love to go out with my friends, to have fun, to listent to music, to draw and so on
Stare de spirit Stare de spirit : always HAPPY :D:

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 14 I_icon19Dum 16 Iun 2013, 22:16

Ufff, Doamne ! Cum de nu am mai trecut pe la tine ?! Sunt asa o uituca angry. Oricum, ti-am devorat cu o rapiditate de neimaginat ultimele tale creatii, care pur si simplu m-au lasat masca huh? Ador felul in care prezinti totul, teama, iubirea, dorinta, cum ''pictezi'' in cuvinte in asa fel incat sa faci perosana care citeste sa se simta ca si cum ar fi acolo, ca si cum acele trairi ar face parte din propria sa persoana
Am ramas atat de dezamagaita cand am vazut ca am terminat totul de citit si nu mi-a mai ramas nimic sad .
Asa ca te looogg dulce, adu repejor urmatoarea ta capodopera love
ps: ai putea sa ma anunti si pe mine 
Lots of love from Lola kiss
Sus In jos
xenomorphius
Chūbu
Chūbu
xenomorphius

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 14 I_icon19Mar 18 Iun 2013, 17:23

Murder My Heart

Mă întoxici fără sens şi mă înebuneşti fără pic de remuşcare.
Acum că mă văd din nou în ale tale braţe simt cum mor treptat.

Îmi ucizi inima cu fiecare îmbrăţişare pe care mi-o oferit atât de dulce.

Nu îţi dai seama că aici nu este vorba de durerea care mă străbate, ci de sentimente.

Nu îmi mai dau pace, trebuie să recunosc că nu mai suport să mă aflu în ochii tăi albaştrii.

Simt cum tot ceea ce faci este tardiv şi cum trupul meu se descompune precum materia.

Nu pot respira, nu pot dormi, acum că în sfărşit ne-am regăsit şi stau şi îmi spun că îmi vei ucide inima.

Dar te iubesc şi te las să fii ucigasul meu sentimental, nu îmi mai pasă de atenţionările celorlalţi.

Trupu-ţi, dragostea sunt armele letale care mi-au destrămat fiinţa inocentă. Sunt pătat.
Ucide-mi inima, dă-mi drumul, vreau să mă simt plutind din nou în ale tale braţe.
Sus In jos
Skitte
Chūnin
Chūnin
Skitte

Localizare Localizare :

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 14 I_icon19Mar 18 Iun 2013, 17:51

Hello >:D<

E foarte interesant si delicat ceea ce ai scris tu. Cand am citit-o mi-am imaginat un vals lent intre o persoana oarba si o alta care o iubea fara vreo remuscare. Imi place extrem de mult cum hranesti cuvintele si pot spune ca te dedici foarte bine.Astept ce-ti va nutri sufletul data viitoare.* Hug *
Sus In jos
Ax München
S-Class
S-Class
Ax München

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 14 I_icon19Mar 18 Iun 2013, 17:58

Dau Edit.

Edit:
 Deci, Crii. ^^ Iti multumesc ca m-ai anuntat. Imi place cum ai descris acel sentiment de dragoste cu patos. Mi-ai facut pielea de gaina, nu gluma. Dupa parerea mea, ai mai evoluat putin, iar in acest ritm in cateva luni poate publici si o carte. =)))))) Oricum, ador cum scrii, iar tu stii bine asta. Inchei aici. Te kiss. Hug.

Sus In jos
Eos
Special Jōnin
Special Jōnin
Eos

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 14 I_icon19Mar 18 Iun 2013, 18:24

Huri, vulcanul meu de talent. Ce faci tu din mine draga mea scritoare.in love Daca mai continui in acest ritm, nu stiu ce o sa fac. Ai un talent imens. Cat despre lucrare, nu am cuvinte. Ai descris asa de bine sentimentele, dorinta aceia de hotarire de a ramane langa cel drag. Sentimentul ca doar in manile lui iti vei gasi sfarsitul, dar si linstea.  Este foarte profund acest sentiment. Evoluezi pe zi ce trece si se observa foarte bine. Nu am ce spune, minunat. Multumesc de anunt.a hug
Sus In jos
Thunder
S-Class
S-Class
Thunder

Merite deosebite :
Reflect din nou. - Pagina 14 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : I can`t escape this place, it`s in my mind.
acebook acebook : Andreea

Nr. mesaje Nr. mesaje : 4074
Puncte : 4605
Reputatie Reputatie : 205

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 14 I_icon19Mar 18 Iun 2013, 18:26

I`m here! Multumesc mult, Cri ca m-ai anuntat! 
Ia uite ce gasim noi aici! O creeatie foarte interesanta, sentimentala si genial de frumoasa. Imi place cum ai descris! Foarte mult! Am simtit tot ce a simtit acel personaj! 
Sper sa mai pui cat mai curand! Tot ce iti iese din mana este foarte frumos! Spor la scris in continuare!kiss
Sus In jos
maudlin
S-Class
S-Class
maudlin

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 14 I_icon19Mar 18 Iun 2013, 18:26

Ce rapida esti! in love Unicornule, imi place tare mult lucrarica asta a ta, e minunata. Intotdeauna ma minunezi, topicul tau e o bucatica rupta din Rai. Mi-a placut tare mult mesajul transmis, evoluezi pe zi ce trece ceea ce ma incanta nespus! Descrii si conturezi foarte frumos ideile. Nu pot decat sa te felicit si ca astept urmatoarea ta lucrare, pentru ca-mi place ce teme alegi, sunt interesante si stii sa le abordezi!
Sus In jos
Simon Says
Jōnin
Jōnin
Simon Says

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Craiova
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1380
Puncte : 1693
Reputatie Reputatie : 149
Hobby-uri Hobby-uri : I love to go out with my friends, to have fun, to listent to music, to draw and so on
Stare de spirit Stare de spirit : always HAPPY :D:

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 14 I_icon19Mar 18 Iun 2013, 19:28

Hey, iubita mea love . Mersi mult pentru anunt happy . Ohh doamne a fost superba creatia t, pur si simplu, in timp ce citeam, mi s-a taiat respiratia, parca traiam fiecare cuvant scris de tine love . Ai reusit asa de sublim sa descrii acele sentimente de dragoste coplesitoare incat mai uimit ;;)
Cam atat, asa ca hai repejor cu next-ul dap ! 
Lots of love from Lola kiss
Sus In jos
xenomorphius
Chūbu
Chūbu
xenomorphius

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 14 I_icon19Sam 22 Iun 2013, 08:24

Hello! Această lucrare nu e o poezie, oricum nu are rimă, acum că are forma unei poezi nu am ce să-i fac. : ))
Lucrarea asta cred că reflectă dezgustul meu pentru persoanele care sunt prea obsedate după mărunţişuri inutile care oricum nu-i ajută cu nimic.
Şi nu doar atât, multe m-au inspirat sincer şi sper să se prindă mesajul. <3 Oricum nu e ceva de rău, vreau doar ca lumea să-şi dea seama de lucrurile inutile care le încarcă gândirea.

Am corectat textul şi am modificat ceva.

ps. mersi Ely, am observat greşeala aceea.

Screw you all

I'm full and sick of you.
You people who don't really know..

That in this word you think so wrong.

And never try to understant that you cry for shit.

Other then you have nothing to live.

Have no roof over their heads.

No money, no food, no school.

To be educated like you.

Like you how, My Lord?

You cause pleasure and pain.

To us ,like we are some low ranked creatures.

Not that superior, not that known like your highnesses.

Like what? Like you, i better be called all my life a b*tch.

Than to be called by you a lady, a girl.

Screw you all, for not knowing when to stop.

Screw you, who are obsessed for little things.

Screw you, for not opening your eyes to see all this.

Screw you, for not realising the wrong you do.

Screw you, i'm out of here.

I wanna be a b*tch for the way i thing.

But im more then will ever imagine.

Cuz' i do not die for shitty things.
And cry for popularity that doesn't helps me in life.

Ultima editare efectuata de catre Thanatos † in Sam 22 Iun 2013, 09:38, editata de 1 ori
Sus In jos
Skitte
Chūnin
Chūnin
Skitte

Localizare Localizare :

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 14 I_icon19Sam 22 Iun 2013, 08:31

Edit later.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 14 I_icon19

Sus In jos

Reflect din nou.

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 14 din 20Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 20  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Să vorbim și despre altceva :: Creațiile voastre :: Proză și Versuri. Un șirag de perle scrise-