Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Reflect din nou. - Pagina 15 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Reflect din nou. - Pagina 15 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Reflect din nou.

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 20  Urmatorul
AutorMesaj
Ax München
S-Class
S-Class
Ax München

Sex : feminin Varsta : 23
Localizare Localizare : Aici.
acebook acebook : Ax München
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2636
Puncte : 3266
Reputatie Reputatie : 272

Reflect din nou. - Pagina 15 Empty
MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 15 I_icon19Sam 22 Iun 2013, 09:27

Dau Edit.
Edit:
Hellau, Cri. :) Nu m-ai anuntat, ceea ce nu ma prea incanta. >.> Insa, am reusit sa vad ca ai postat. Imi place mult, mai ales ca e in engleza. Am de facut o observatie: nu se scrie ''im'', se scrie ''I'm''. Oricum, poate ai omis apostroful din graba, nu-i nimic. Imi place cum ai scris, chiar si in engleza ai foarte mult talent. Scriitor scrie pe tine, draga mea. Sa ma anunti data viitoare. Te kiss. 
Ely^^
Sus In jos
maudlin
S-Class
S-Class
maudlin

Sex : feminin Varsta : 88
Localizare Localizare : ???
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2816
Puncte : 3352
Reputatie Reputatie : 362

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 15 I_icon19Sam 22 Iun 2013, 10:29

Foarte frumoasa lucrarea, mi-a ajuns la inima si reflecta realitatea. Imi place cum scrii si modul in care o face, este unic si original. Te pricepi foarte bine si-n engleza, ceea ce ma incanta nespus de mult. Nu m-ai anuntat, ma gandesc ca poate nu ai avut timp, n-are nimic. lough Oricum, mai astept astfel de bijuterii miniaturale. in love
Sus In jos
xenomorphius
Chūbu
Chūbu
xenomorphius

Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : În pădure!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3304
Puncte : 4254
Reputatie Reputatie : 841
Stare de spirit Stare de spirit : -

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 15 I_icon19Lun 24 Iun 2013, 10:39

Da... văd că am scris o poezie mai mult, nu e prea reuşită, dar ce să-i spun, eu tot cu proza rămân. *smile* (gândul meu nu a fost să compun o poezie, dar ce să-i fac, m-am luat cu rima de mână)

Metamorfoză

Decăderea îşi are loc, cioburi de lumină se împrăştie în vid.
 Cazi într-un abis etern, care captiv te ţine în amorţeală.
 Se vede adâncul dedesubt, se vede deasupra cerul înstelat.
 Frenezie, înflăcărare, te aprinzi în uitare şi cu ochii ridicaţi.
 Te rogi pentru îndurare, să crezi în continuare că schimbarea...
 E lucru mare, în metamorfoză te topeşti, materia se revarsă.
 Lacrimi, cioburi picuri verzi, plouă în surdină, eşti învăluit de o mantie fină.
 Amintirile le pierzi, clipele deşertează într-un spaţiul fără formă unde strigătele răsună.
 Negura te-a cotropit, în tine zace un infern, arde atât de tare.
Văpaia se ridică, cenuşa se aşează, transformarea îşi are loc.
 În ceasul care bate o oră pe care nu o cunoşti.
 Te ridici, răcoarea o resimţi.
 Metamorfoza s-a încheiat, nebunia a încetat.
Sus In jos
https://cenusascriitorului.wordpress.com/
Ax München
S-Class
S-Class
Ax München

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 15 I_icon19Lun 24 Iun 2013, 10:43

Hellau, Cri. Deci, m-ai anuntat direct. :)) Cum puteam sa pierd eu prima ta poezie? o.O Superb, imi place cum ai imbinat lucrurile. Esti Mihai Eminescu de sasu fairtopic. :)) Serios, imi place mult.  Sa mai faci poezii si sa ma anunti. :* Te kiss.
Ely^^
Sus In jos
Simon Says
Jōnin
Jōnin
Simon Says

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Craiova
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1380
Puncte : 1693
Reputatie Reputatie : 149
Hobby-uri Hobby-uri : I love to go out with my friends, to have fun, to listent to music, to draw and so on
Stare de spirit Stare de spirit : always HAPPY :D:

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 15 I_icon19Lun 24 Iun 2013, 12:40

Hey, Cri a hug . Mersi pentru anunt happy . E geniala poezia, I really love it love .TU chiar ma uimesti pe fiecare creatie ce trece huh? . De ce ?! Pentru ca te perfectionezi din ce in ce mai mult si reusesti sa creezi niste creatii magnifice kiss . Abia astept uramtoarea lucrare heh
Lots of love from Lola kiss
Sus In jos
maudlin
S-Class
S-Class
maudlin

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 15 I_icon19Lun 24 Iun 2013, 14:57

Foarte frumoasa aceasta poezie, ti-a reusit foarte bine. Mesajul  afost unul puternic, iar conturarea s-a mi-a zbarlit pielea de gaina. Din nou ai reusit sa ma uimesti, mi-ai facut ziua mai buna. Multumesc si multumesc pentru anunt, abia astept sa mai postezi. kiss
Sus In jos
Eos
Special Jōnin
Special Jōnin
Eos

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : Italia, Vigevano.
acebook acebook : adauga profilul tau ...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1525
Puncte : 1732
Reputatie Reputatie : 101
Hobby-uri Hobby-uri : Sa desenez si sa scriu!
Stare de spirit Stare de spirit : La fel ca intodeauna .....melancolica....

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 15 I_icon19Lun 24 Iun 2013, 21:33

Deci multumesc de anunt si scuze ca nu am comentat la lucrarea precedenta. Nu incezi sa ma uimesti draga mea, chiar de loc.Ador cum scri si poezi si lucrari, totul. A fost foarte frumoasa, mia taiat respiratia ca sa zic asa. Toate emotile pe care le transimiti cu ajutorul poeziei, mau strapuns. Sincer o sa ajungi departe, asa cred.  Din nou scuze ca nu am comentat la lucrarea trecuta.kiss
Sus In jos
xenomorphius
Chūbu
Chūbu
xenomorphius

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 15 I_icon19Dum 30 Iun 2013, 14:35

Born to die

I was left în a womens womb, to stay.
To sleep in like a eternal dream.
Alone with just a heart beat as company.
A slight voice that keept entering my mind.
I child like me, that was born to die.
I had no hope, i was not formed.
I had no view of this word.
I only felt through her.
And kissed soon the wall.
No other way, then that womb.
It keept me tight up in secret.
I was not wished, i had to go.
I was a child who was born to die.
And even if i try to seek in the dark.
No other door for me will open.
I saw once the light.
But still i am a child who is meant to die.
Sus In jos
Ax München
S-Class
S-Class
Ax München

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 15 I_icon19Dum 30 Iun 2013, 14:47

Femeia mea talentoasa. in love Desi lucrarea e in engleza si nu prea am inteles mare lucru, am realizat ca ai un stil dezvoltat de a scrie chiar si in engleza. Nu sunt sigura daca e o poezie, insa cert este ca imi place de la titlu pana la sfarsit.^^ Mersi de anunt si spor la scris. Te pup. :*
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
Reflect din nou. - Pagina 15 Asss10Reflect din nou. - Pagina 15 J5fdba

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 15 I_icon19Dum 30 Iun 2013, 15:21

Hellau. Creatia aceasta a fost superba, desigur, cum ne-ai obisnuit deja cu lucrarile tale. Desi ai abordat o tema oarecum trista de aceasta data pot spune ca mi-a placut cum mi-ai descris imaginile ce se tot roteau in minteamea si cum m-ai facut sa vad fragmente si franturi din povestea descrisa aici de tine. Iti multumesc pentru anunt si sunt tare, tare curioasa sa vad ce alte creatii ne vei mai aduce, asa ca spor la scris in continuare. Te pup. :*
Sus In jos
Eos
Special Jōnin
Special Jōnin
Eos

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 15 I_icon19Dum 30 Iun 2013, 22:41

Vulcanul meu de talent, multumesc de anunt.a hug Draga mea ma uimesti pe zi ce trece, chiar esti intradevar foarte talentata si o stim toti de pe forum.  Nu inteleg asa bine engleza , insa realizez ca aceasta poezioara este putin trista.  Desigur toti suntem constienti ca o data ce ni-am nascut, evident trebuie sa si murim. Ma atras mult titlu, este foarte potrivit. Mereu ma surprinzi cu ceva nou, iar aceasta tema ma amutit. Poate pentru ca nu am mai citit acest gen de compuneri/poezi. Astept cu sufletul la gura si alte creati compuse de tine.kiss 
Sus In jos
maudlin
S-Class
S-Class
maudlin

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 15 I_icon19Mar 02 Iul 2013, 14:58

Buna. Imi place foarte mult aceasta creatie a ta, este una din cele mai reusite, la fel ca si celelalte lucrari ale tale, de altfel. Intotdeauna abordezi cele mai frumoase teme si le conturezi perfect. Imi place ceea ce faci, esti talentata, Unicornule. Felicitari, abia astept urmatoarea ta creatie. in love
Sus In jos
xenomorphius
Chūbu
Chūbu
xenomorphius

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 15 I_icon19Mar 02 Iul 2013, 23:06

Pavo = păun; pe latină.

Pavo

Făşii de apă îţi reflectă picând frumuseţea inegalabilă.
Îţi mişti coada precum un evantai, în linul vântului şuerător.
E ziuă şi se strigă numele tău ademenitor.
Din depărtare toţi te doresc, prea frumoasă creatură.
Râvnesc femeile la a ta frumuseţe, bărbaţii la penajul seducător.
Cu ochii aceia cristalini, constelaţia în culori ne-o pictezi.
Explozii vii de culori, ne înconjoară când tu te pleci.
Şi aripile, măiastru spre cer, le ridici
Ce vrajă, ce farmec ai năpustit.
Ca o răscoală într-un război.
Ne-ai furat şi ultimul strop de raţiune.
A ta frumuseţe nu îşi găseşte sclipire.
În nici o apă de pe Terra. Ci doar în neantul cosmogoniei.
Te reflectezi tu, Pavo. Născut din pântecul nuanţat al infinitului.
Sus In jos
maudlin
S-Class
S-Class
maudlin

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 15 I_icon19Mier 03 Iul 2013, 09:03

Hellau. Imi place foarte mult cum ai descris paunul in aceasta lucrare. Totul a fost perfect, si-ai reflectat realitatea printr-un limbaj artistic atat de frumos. Imi place tare mult ceea ce faci, mai ales ca nu stiu daca cineva a mai abordat aceasta tema. Este interesant ca titlul l-ai pus in latina, este foarte misterios. Felicitari pentru aceasta lucrare, merita toate laudele. Spor la scris si sa ma anunti si data viitoare. in love
Sus In jos
Ax München
S-Class
S-Class
Ax München

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 15 I_icon19Mier 03 Iul 2013, 10:11

Buna, Crii. a hug Vreau sa-ti spun ca ai reusit sa ma tii cu sufletul la gura, de data aceasta te-ai intrecut pe tine insati. Ai descris intr-un mod impecabil si mi-ai facut pielea de gaina. Acel limbaj artistic a conturat superb paunul din mintea mea. Se vede, inca evoluezi si imi dau seama ca intr-o zi vei ajunge sus. Abia astept sa mai scrii si sa mai postezi. :)
Sus In jos
Simon Says
Jōnin
Jōnin
Simon Says

Hobby-uri Hobby-uri : I love to go out with my friends, to have fun, to listent to music, to draw and so on

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 15 I_icon19Mier 03 Iul 2013, 11:41

Hey, Cri a hug . Mersi ca m-ai anuntat in ciuda faptului ca am uitat ca o uituca ce sunt sa-ti comentez la lucrarea anterioara can\'t see !!! 
Ufff, ambele creatii mi-au placut la nebunie si chiar te-ai intrecut pe tine insuti la aceasta ultima creatie love . Mi-a placut mult de tot cum ai descris dorinta arzatoare a oamenilor, care doresc sa aiba frumusetea paunului happy2
Ahh, ami vreau, mai vreau si alte lucrari de ale tale care sa ma lase masca heh

Kisses and hugs ^^
Sus In jos
xenomorphius
Chūbu
Chūbu
xenomorphius

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 15 I_icon19Mier 03 Iul 2013, 12:03

Noctuam = bufniţă; pe latină.

Noctuam

Duci la pierzanie, când glasu-ţi răsună în tenebroasa pădure.
Pe şire le arunci spaima celor care se pierd, în acest loc sinistru.
În razele lunii se scaldă codrul, glasul morţii tu îl ţeşi.
Cu ochii priveşti precum un telescop, aştrii care te îndrumă.
Din aripi fluturi vântul, cotropeşti teritoriul fără remuşcări.
Mireasma putredă şi îmbâcsită se simte şi mai tare.
Mă doare, mă arde şi mă pică în genunghi.
Cărare din urmă mi-o întuneci, căci trebuie să fug.
Tu eşti lumina umbrită de un fus orar, atât de întunecos.
"Bu hu hu!" aud şi mă ghemuiesc, îmi ridic sfioasă privirea.
Pe a ta o întâlnesc şi cred că am murit, căci nu mai ies.
M-ai prins în labirint, scăparea nu o mai găsesc.
Noctuam, visarea mi-o răpeşti.
Veştejeşti şi ultimul meu strigăt.
În noapte mă răpeşti.
Sus In jos
Simon Says
Jōnin
Jōnin
Simon Says

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 15 I_icon19Mier 03 Iul 2013, 12:06

edit

Haleluiaaa !!! A dat Domnu' sa fiu si eu prima nr1 odata si odata lough
Nu credeam ca ai sa vi atat de repde cu urmatoarea ta lucrare, mai ales ca am lasat comentariul acum cateva minute happy2
Imi place mult, mult titlul, e asa misterios si tot odata inspira atat de multe lucruri
Sti ce imi place mult de tot la tine ? Ca reusesti foarte usor sa treci de la o stare de veselie, fericire la o una de infricosare, teroare, frica. La fel cum ai facut si acum (adica penultima ta lucarea a fost una maiestoasa in care predominau sentimentele de incatare si admiratie fata de paun, iar in aceasta predomina cele de infricosare si teroare fata de bufinta ) . I really love it a lot love

Kisses and hugs ^^

Ultima editare efectuata de catre Simon Says in Mier 03 Iul 2013, 12:12, editata de 1 ori
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
Reflect din nou. - Pagina 15 Asss10Reflect din nou. - Pagina 15 J5fdba

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 15 I_icon19Mier 03 Iul 2013, 12:11

Hellau. In primul rand, imi pare rau ca nu am ajuns si la ultima la lucrare, caci a fost extre, de frumoasa. Le voi comenta pe amandoua in paralel, intrucat se leaga si au, in principal, aceeasi tema. Mi-a placut cum au descris frumusetea fiecarei pasari, fie ca era o frumusete stralucitoare sau din contra, una ce impunea teama si infricosare. Mi-a placut di ideea pe care-ai avut-o, dar mai ales pasarile pe care ti-ai ales sa le descrii, sa le iei ca si model si sa le desprinzi din caracter si infatisare trasatura cu trasatura. Ma intreb daca vei aborda si-n continuare aceasta idee, caci sunt curioasa ce alta vietate vei mai pune pe sevalet. Iti multumesc pentru anunt. Te pup. :*
Sus In jos
Ax München
S-Class
S-Class
Ax München

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 15 I_icon19Mier 03 Iul 2013, 12:13

Buna Crii :). Vreau sa-ti spun ca m-ai uimit a doua oara pe ziua de azi si cred ca o s-o mai faci in continuare. Superb, asta este cuvantul care caracterizeaza toate randurile scrise de tine aici. Parerea mea o stii, deci nu mai am ce adauga. Ador cum scrii si abia astept sa mai postezi! :*
Sus In jos
Eos
Special Jōnin
Special Jōnin
Eos

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 15 I_icon19Mier 03 Iul 2013, 13:39

Cri, fata geniala ce esti. Scuze ca nu am comentat la lucrarea precedenta.sad Esti surprinzatoare ca intodiauna. M-ia placut enorm cum ai descris peisajul si frica protagonistului. Si mai ales pasarile, mi-au dat o senzatie de teama. Ma impresioneaza stilul tau de a scrie si de asemenea fiecare tema pe care o gasesti. Asta imi place cel mai mult la tine, ca sti sa uimesti oameni. Iar in cazul nostru cu lucrari nemaipomenite. De fiecare data cand citesc o noua creatie de a ta, ma stapung sentimente noi si foarte dorite sufletului meu. Odata ce incep sa citesc nu ma pot opri. Asa ca te astept si cu alte izbucniri de inspiratie. Multumesc mult pentru anunt. a hug 
Sus In jos
maudlin
S-Class
S-Class
maudlin

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 15 I_icon19Mier 03 Iul 2013, 17:22

Buna. Merci de anunt. Imi place foarte mult cum descrii frumusetea unor vietuitoare, printr-un limbaj artistic minunat. Traiesti prin vietuitoare, parc-ai descri-o direct din pielea sa. Imi place foarte mult cum conturezi ideea si ma bucur ca alegi titluri mai neobisnuite. Felicitari pentru munca, abia astept urmatoarea creatie si daca poti, te rog sa ma anunti. in love
Sus In jos
xenomorphius
Chūbu
Chūbu
xenomorphius

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 15 I_icon19Sam 06 Iul 2013, 18:19

Pentru voi. *hug*

Dă-mi puterea

Dă-mi puterea să pot să deschid ochii şi să văd lumea frumoasă pe care tu ai făurit-o cu ale mâinile. Lumea în care m-am născut şi am crescut, unde am întâlnit pe cărarea vieţii persoane care mie mi-au dezvoltat simţurile şi calea cu vorbele mi-au indicat-o. Nu mai pot să continui, căci nu mai pot să privesc înainte, nu pot să nu mă uit la ei, din urmă cum îmi zâmbesc şi mă îndeamnă să păşesc, vreau ca drumul meu să fie şi al lor, să-l străbatem împreună, iar "niciodată" să nu ne despartă, precum şi "nu pot" să nu ne străbată gândul. Căci ştiu că ei mi-au spus ca aceste cuvinte nu vor exista în al meu suflet şi inimă, iar dreptatea le-am oferit-o în pahar să o soarbă, nu am cum să mai uit, nu am cum să plec şi să nu îi iau cu mine pe toţi aceştia care mi-au fost alături fie în umbră sau lumină, de sus sau de jos. Au vegheat asupra-mi în tot acest timp. Ei sunt îngerii mei pâmânteni, iar eu micul om care le ascultă cântecele în toiul serii, când mă rog cu ardoare la tot şi toate. Dar acum e rândul meu să îi ajut, să-i scot din negură şi să-i îndrum. Dă-mi puterea necesară ca să pot să le deschid inimile, să le pătrund gândul cu belşug şi vorbe dulci, scoase din al meu străfund. Ei nu merită rău, nu merită minciună, ci doar lumină, doar iubire, doar îndrăgire, soar sinceritate. Un loc unde să se simtă acasă, un loc unde îi aşteaptă cineva. Acel lor să fie la mine dacă altundeva nu poate să fie. Este inima mea, care vă va îndruma de acum până în vecie. Căci doar bucurie trebuie să fie. Vorbe frumos aşezate într-un buchet de cerneală pictat pe o hărtie albă, care infinitul din al meu suflet repezintă, vi-l ofer să-l exploraţi în voie.
Sus In jos
Ax München
S-Class
S-Class
Ax München

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 15 I_icon19Sam 06 Iul 2013, 18:24

Edit!

Deci, iti multumesc foarte mult ca ne-ai dedicat tuturor aceasta creatie. Si ti esti foarte speciala pentru noi, te asigur. Esti o persoana care va ramane mereu in sufletul meu ca cea mai buna, blanda si intelegatoare persoana pe care am intalnit-o si ti-am spus asta odata, daca nu ma insel. Oricum, ai scris superb ca de fiecare data. Ma rezum doar la un adjectiv, caci ''minunat'' e cuvantul ce caracterizeaza aceasta lucrare a ta. Se vede ca te-ai pus trup si suflet acolo, caci ai cladit niste minunate randuri, pline de afectiune. Si noi te iubim, Crii! a hug
Sus In jos
Eos
Special Jōnin
Special Jōnin
Eos

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 15 I_icon19Sam 06 Iul 2013, 20:09

Crii, pentru noi esti o persoana uimitoare. Plin de bunatate, blandete, dragoste, intelegere, respect i talent. Mutumesc ca ne incanti in fiecare zi cu creatile tale marete si pline de blandete. Cu fiecare postare te intreci pe sine. Dezvolti totul fiecare cuvant intr-un fel unic, fapt ce ma face sa te respect din ce in ce mai mult. Esti un adevarat ingher care a venit pe pamant cu scopul de ati dezvolta talentul si ca noi sa-l vedem la adevarata sa valoare. Multumesc de asemenea pentru toate cuvintle frumoase dedicate noua.a hug kiss 
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 15 I_icon19

Sus In jos

Reflect din nou.

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 15 din 20Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 20  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Să vorbim și despre altceva :: Creațiile voastre :: Proză și Versuri. Un șirag de perle scrise-