Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Reflect din nou. - Pagina 16 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Reflect din nou. - Pagina 16 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Reflect din nou.

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20  Urmatorul
AutorMesaj
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
Reflect din nou. - Pagina 16 Asss10Reflect din nou. - Pagina 16 J5fdba

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

Reflect din nou. - Pagina 16 Empty
MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 16 I_icon19Dum 07 Iul 2013, 16:22

Hellau. :)
Cum abia am ajuns acasa, am zis sa trec si eu in revista topicurile des frecventate, asa ca am ajuns si pe-aici. Imi place mult ultima ta creatie, este inedita si foarte interesanta, ca sa nu mai spun lucrata cu pasiune si daruire. Ai abordat o tema frumoasa si ti-a iesit o lucrare de-o convingere si-o putere spirituala crescuta, plus ca vocabularul tau releva si o cultura bogata. Iti multumesc pentru anunt si sper sa ne mai aduci si alte creatii. Te pup. :*
Sus In jos
xenomorphius
Chūbu
Chūbu
xenomorphius

Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : În pădure!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3304
Puncte : 4254
Reputatie Reputatie : 841
Stare de spirit Stare de spirit : -

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 16 I_icon19Dum 07 Iul 2013, 21:12

O melodie frumoasă m-a inspirat să scriu asta - [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]. Sugerez să o ascultaţi când citiţi, plus e liniştitoare. <3

Balet la amurg

În rărunchi de apus, privirea-mi căpruie era aşternută pe exploziile cereşti, în nunaţe se împrăştiau ca pe pânză, conturând o boltă superbă aflată în ceasul stingerii. Cu ultimele puterii, ne arăta nouă muritorilor un cadru dintr-un tablou al renaşterii în astre şi stele strălucitoare, care aveau încetul cu încetul să ne acopere protector, căci seara se apropia şi întemniţa şi cel mai mic strop de lumină. Acest peisaj uşor dezolant, îmi accelera pulsul, iar inima trepita cu fiecare sunet scos de pianul din camera de alături. Uşile mari, albe din lemn, mă duceau cu gândul la vremurile de mult uitate, pe care le regăseam doar în poveşti şi cărţi, prăfuite şi aruncate în colţul cel mai întunecat al unui raft din bibleotecă. Dar suna aşa de blajin, pătrunzător, mă cucerea cu fiecare clapă apăsată. Ce mâini de geniu nebun compunea această haotică melodie, împăienjenită de melancolie şi frumos, artă, pasiune, foc? Mă ridica de pe scaun şi mă îndemna să mă mişc şi să mă undui, scăldându-mă în apus.
       Prinsă în vraja mistică am început să mă aplec în faţă cu palmele una peste cealălaltă, odihnindu-le pe piciorul drept, apoi să mă ridic graţios şi să mă îndoi la spate. Întreg tupul se tânguia în ceasul metamorfozării unei zile întregi, care se scurgea şi se transforma în negură, în tenebrele unei amintiri atât de scufundate în dor. O iubire uitată, un cuplu destrămat, o plecare, o revedere, o noapte de dragoste când doar cei doi se ştiau doar din îmbrăţişări şi sărutări cu patos, cu năzuinţă de a se contopii şi a da naştere unui întreg univers. Clapele nu îşi mai urmau şirul, notele parcă se evaporaseră, iar eu mă oprisem, privind spre uşă în surdină. Adierea blândă a vântului de seară mă străbătuse şi atunci a intrat în cameră el, cu zâmbetul său frumos. Un ghem mi se formase în piept, acum ţeseam o nouă poveste într-un balet la amurg, avându-l pe băiat ca şi companie. Să ne pierdem şi noi în ultimele văpăi de lumină care se înâlţau precum un Phoenix spre cer şi să nu uităm că după câteva ore, din nou va cuceri soarele, iar noi vom renaşte din propria cenuşă, sub protecţia amorului.
Sus In jos
https://cenusascriitorului.wordpress.com/
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 16 I_icon19Dum 07 Iul 2013, 21:46

Din nou, o lucrare foarte interesanta si plina de cuvinte frumoase. Imi place ca, de fiecare data cand scrii si postezi, pari a avea o grija foarte mare pentru creatia ta, te ingrijesti de ea, ii dai o forma frumoasa si usor de inteles. Imi place, de asemenea, ca reusesti sa ma captivezi in numai cateva randuri si sa ma faci sa vreau sa citesc mai mult, sa raman cu un gust dulce-amarui imediat ce am terminat de citit. Reusesti sa ma faci curioasa, deci imi place la nebunie. Asadar, abia astept urmatoarea lucrare. :)
Sus In jos
Eos
Special Jōnin
Special Jōnin
Eos

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : Italia, Vigevano.
acebook acebook : adauga profilul tau ...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1525
Puncte : 1732
Reputatie Reputatie : 101
Hobby-uri Hobby-uri : Sa desenez si sa scriu!
Stare de spirit Stare de spirit : La fel ca intodeauna .....melancolica....

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 16 I_icon19Dum 07 Iul 2013, 22:10

Crii, vulcanul meu de talent, sti deja ce parere am despre tine si creatile tale. Foarte frumoasa compunerea. Chiar te prinde intr-o vraja, din care e greu sa te trezesti. Este plina de sentimente, trairi, si un pic de magie. Reusesti sa ma surprinzi cu fiecare cuvintel din creatile si sentimentele tale, care nu se vor stinge niciodata. Ai foarte bune gusturi si la muzica. Este foarte frumoasa melodia , m-a ajutat sa patrund si mai mult in lumea care ai creato. Multumesc de anunt. Astept cu nerabdare urmatoarele ganduri.a hug 
Sus In jos
maudlin
S-Class
S-Class
maudlin

Sex : feminin Varsta : 88
Localizare Localizare : ???
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2816
Puncte : 3352
Reputatie Reputatie : 362

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 16 I_icon19Dum 07 Iul 2013, 23:46

Hellău și scuzele mele de vigoare, doar știi cum sunt. lough 
Mulțumesc că m-ai anunțat.
Mi-au plăcut ambele lucrări, au fost pătrunzatoare și foarte frumoase. Au exprimat iubire, pasiune, un infinit ghem de sentimente minunate. Sunt unele dintre cele mai superbe creații de ale tale, ai evoluat extraordinar de mult. Cea care a fost pentru noi este puțin spus minunată. Este surprinzător cum tu reflecți asupra oamenilor și scoți atât părți bune cât și părți rele ale omenirii, însă le faci într-un mod artistic, unul nemaipomenit. 
Ultima postată m-a uimit. Mi-a luat două-trei minute până când am realizat că, din păcate, lucrarea ta atât de sentimentele și emoționantă s-a sfârșit. Îmi place cum la fiecare compunere, faci legătura cu titlul la sfârșit, este foarte ingenios. Abia aștept să mai postezi, spor la scris. a hug
Sus In jos
Simon Says
Jōnin
Jōnin
Simon Says

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Craiova
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1380
Puncte : 1693
Reputatie Reputatie : 149
Hobby-uri Hobby-uri : I love to go out with my friends, to have fun, to listent to music, to draw and so on
Stare de spirit Stare de spirit : always HAPPY :D:

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 16 I_icon19Vin 12 Iul 2013, 13:20

Hey, Crii a hug . Ufff, scuza-mi lunga intarziere, dar am fost plecata si nu am avut deloc net sad
Ahhh, au fost atat de frumoase ultimele tale capodopere love . Mi-a placut la nebunie cum ai descris totul happy2
Asa ca adu repejor o alta opera de-a ta happy
ps: mersi ca m-ai anuntat chiar daca nu am mai comentat kiss

Kisses and hugs ^^
Sus In jos
xenomorphius
Chūbu
Chūbu
xenomorphius

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 16 I_icon19Vin 19 Iul 2013, 16:46

Din păcate această creaţie nu are un nume.
Am fost inspirată de un anume "citat", dacă pot spune aşa, imprimat pe un desen interesant. (o să-l pun la final)

Bolta cerească căptuşea o lume nouă. Apusul se pogorâ asupra acestui pământ sfânt, miruit de Dumnezeu după războiul crâncen, care precum un armaghedon se dezlănţuise ,împleticind poveşti terifiante şi înmormântând suflete pure fie demonice. Dar preoţimea care se afla la conducere în acest regat încă păgân, urma să decidă soarta unuia dintre războinici. Care din motive anume sleise cu forţe întunecate suflete amărâte şi neajutorate. Era considerat înainte un bărbat cu onoare, care nu şi-ar vinde serviciile Satanei. Asta îl amuza cel mai tare pe tânăr, căci acele păpuşi îmbrăcate în straie de aur, pretinzând că sunt aleşii lui Dumnezeu, se temeau că el avea să le încalce legile nescrise. Graiul era uşor purtat de bătaia vântului, iar minciuna era tronul suprem în acest regat scos din pântecele Iadului. Erau mult prea orgolioşi, plini de sine, să îşi recunoască vina, dar condamnau şi judecau fără scrupule şi milă, căci erau supremii neantului. I-au poruncit să-şi ridice capul să să grăiască.
       - Sunt ceea ce va-ţi dorit, sunt un demon cu chip de om, un înlocuitor al lui Lucifer. Însă din păcate pentru voi, nu am aripi pentru a putea cădea din ceruri, iar aici nu este raiul, corupţilor.
       - Linişte! A strigat cel mai bătrân dintre ei, dând odată în marmură cu toiagul din aur.
       - Atunci, dacă tânjeşti după linişte, de ce m-ai mai pus să grăiesc. Te contrazici pe tine însuţi preote. Mă amuzaţi cu toţii, cândva eram prietenul vostru, dar din cauza că am adus adevărul la suprafaţă, mă ucideţi?
       - Cum îţi permiţi să vorbeşti aşa de degajat cu înălţimile lor? Argher, ai uitat de isprăvile tale.
       - Până şi tu, bunul meu amic, consideri că faptele-mi au fost isprăvi, spui că sunt inocent, inconştient. Dar m-ai lăsat, ca toţi ceilalţi, v-au astupat urechile cu predicile lor false. Mai bine să nu cred în nimic, decât în criminali ca cei de sus.
       Arătă cu ochii spre ei, lăsându-i încruntaţie şi jigniţi, ştiau mult prea bine că el deţinea adevărul, ştia mai multe decât ei puteau deodată. Era un vierme care trebuia strivit, căci doar aşa ei îşi mai puteau duce încă mult timp domnia, ascunzând adevăratele legi ale divinităţii. Au poruncit să fie luat, să fie biciuit, lovit, bătut, iar apoi spânzurat la apus, căci aşa sufletul său se va prăvăli în infern şi se va reîntâlni din nou cu creatorul lui, ispita neagră. Necuratul, credeau dânşii "sfinţi" că nu avea putere asupra lor, căci semnul crucii îl purtau, dar orbi precum se afișau, șarpele le înveninase vinul, iar sângele nu mai era al Domnului, ci cel al copiilor Săi.
       La el etârnând, se uita trist amicul său, iar în umbră toți cei care îi fuseseră alături în liptă, nici ei nu credeau o boabă din ce istorisea preoțimea, acest pâmânt era creația Lui, iar răul mișuna nestingherit. Dar el, el era nevinovat aflase adevărul.
       Încercaseră de fiecare dată să-l doboare, căci găsiseră în el un izvor al cunoașterii depline, fără margini, fără cuprins. Îndrumase cu dragoste pe toți ce care i se alăturaseră, dar credea cu tărie că divinul acelor marionete împopoțânate dorea să-i înfrâneze sufletul sălbatic.

"Cause it's almost like your heaven's trying everything to break me down."

Ultima editare efectuata de catre Calipso in Vin 19 Iul 2013, 17:40, editata de 1 ori
Sus In jos
Ax München
S-Class
S-Class
Ax München

Sex : feminin Varsta : 23
Localizare Localizare : Aici.
acebook acebook : Ax München
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2636
Puncte : 3266
Reputatie Reputatie : 272

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 16 I_icon19Vin 19 Iul 2013, 16:52

Edit mai tarziu. :)

Edit:

Am dat edit tocmai acum caci am mai avut ceva de facut inainte. :) Ca de fiecare data, imi place ce ai scris. Nu cred ca ai scris vreodata cevacare sa-mi displaca, esti talentata si asta o demonstrezi de fiecare data cand scrii. Desi ai avut unele greseli de tastare si un ''y'' in loc de ''z'' (desi asta e de la diacritice) totul a fost perfect. :) Mersi de anunt. Te pup dulce, draga mea! a hug
Sus In jos
maudlin
S-Class
S-Class
maudlin

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 16 I_icon19Sam 20 Iul 2013, 13:58

Salutări şi mulţumesc de anunţ. Îmi place foarte mult această creaţie a ta, ideea este foarte originală şi conturată perfect. Întotdeauna mă surprinzi cu creaţiile tale, sunt nemaipomenite iar eu te felicit din acest fapt. Scrii cu emoţie, hotărât şi totuşi firav, încât citeşti cu o plăcere nebună toate compunerile tale. Abia aştept să îţi văd următoarea idee, mai exact să o citesc. Te pup! kiss 
Sus In jos
xenomorphius
Chūbu
Chūbu
xenomorphius

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 16 I_icon19Dum 11 Aug 2013, 14:36

După lunga călătorie, relaxare şi două cărţi bune, pe care le-am savurat, revin acasă, sun pregătită pentru multe. Am enorme idei pe care doresc să le reflect aici.
[din păcate fontul pentru titlu nu îmi permite să folosesc diacritice, primul cuvânt este Hăul (hău)]

Haul sirenelor

Tenebros loc, unde creaturile mitice îşi dădeau întâlnire, iar tu în vis te strecurai prin porţile de aur, curios.
Străvezii fantome se sfăşiau precum bânzele printre genele tale, te duelai cu toate forţele supranaturale să le pătrunzi în hău.
Sfântă apă, sfânt loc satanic, cu chip de îngeri, crocodili flămânzi, nici de cum sirene fermecate cu glas de sfinte fecioare virgine.
Le adorai, în halău le picai necontenit, voit şi ne silit de nimeni te înghesuiai prin pâcla marină de alge şi corali întunecaţi de lumina lunii.
Părea o poveste de adormit copii, dar tu ai sfidat legea fantasticului, ai încălcat legile scrise de mâini sinistre, ale morţii încununare.
Te-ai avântat, fiind conştient de plăcerea pe care sirenele ţi le ofereau cu fiecare scăpărare de magie întunecată, erai de mult în straie funebre.
Coşmar umed, cu ale sale tentacule te mângâia şi frământa pe sub aşternuturi şi în tine înjecta o vulcanică plăcere carnală, prefăcută în dragoste.
În braţele lor te legănai pe marginile valurilor, dar odată tras în genune, se auzea strigătul tău însiropat în nebune fantezii erotice. Te pierdeai.
Huruiau blestematele de caleşti pe nisipul oceanului, nunta era aproape, ele se strângeau şi te dezmierdau pe întreaga suprafaţă, iar tu pierdut sub pleoape priveai.
Îmbătat de otrava dulce a săruturilor lor seducătoare, atât de ritualic, urmai să fii sacrificiul pentru veşnica lor frumuşeţe.
Durerea se metamorfoza în spini de pietre nestemate, ochii lor aşa de mieroşi, luau foc de încântare, atât de duri şi de urâţi.
Gândul ţi-a fost luat şi acum în spumă te ridici, eşti printre ceilalţi devoraţi de hăul sirenelor.
Sus In jos
maudlin
S-Class
S-Class
maudlin

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 16 I_icon19Dum 11 Aug 2013, 14:38

Bună, Crii. Mulţumesc foarte mult că m-ai anunţat.
După ce ţi-am citit lucrarea am rămas uimită de mesajul atât de puternic pe care l-ai transmis prin nişte simple cuvinte, prin nişte simple figuri de stil îmbinate în "versurile" (dacă le pot numi aşa) tale cursive. Mi-a plăcut tare mult titlul şi, de asemenea, conţinutul. A fost o idee frumoasă şi foarte originală, chiar nu am mai întâlnit-o până acum.
Abia aştept să ne mai aduci lucrări frumoase de ale tale, îmi place să le savurez şi de asemenea, să mă anunţi în continuare. Spor la scris!

Ultima editare efectuata de catre Elina Dynamitte in Dum 11 Aug 2013, 15:34, editata de 1 ori
Sus In jos
Simon Says
Jōnin
Jōnin
Simon Says

Hobby-uri Hobby-uri : I love to go out with my friends, to have fun, to listent to music, to draw and so on

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 16 I_icon19Dum 11 Aug 2013, 14:49

Buna, Crii kiss

Se cunaoste ca ai venit cu forte si idei noi a hug
Este absolut minunata acesta ultima creatie dap ! . Nici nu stiu ce sa zic, nu pot sa-mi exprim in cuvinte uimirea, incantarea si admiratia fata dde aceasta creatie happy2
Ahh mai vreau mai mult si mai mult

Kisses and hugs ^^
Sus In jos
Ax München
S-Class
S-Class
Ax München

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 16 I_icon19Dum 11 Aug 2013, 17:45

Bună, Crii. a hug Mă bucur că ai revenit printre noi în forță, cu încă o lucrare care m-a marcat în sensul bun al cuvântului.
Ai reușit să mă transpui în acea lume a sirenelor, să mă faci să mă simt în pielea bărbatului care a fost atras în capcana lor. Pur și simplu, prin doar o descriere, m-ai lăsat cu gura căscată. Sper că data viitoare vei face una și mai bună, deși sunt sigură că tu mereu ești într-o evoluție. Evoluezi -ca să mă repet- remarcabil, într-un timp foarte scurt. Se pare că vacanța ți-a priit. Spor la scris în continuare.kiss
Sus In jos
Eos
Special Jōnin
Special Jōnin
Eos

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 16 I_icon19Dum 11 Aug 2013, 23:33

Buna vulcanul meu de talent, cat ma bucur ca ai revenit printre noi. Din nou o lucrare mult mai frumoasa si superba, de aceasta data te-ai intrecut pe tine. Tocmai ni-ai demonstrat ca aceste fiinte ,,seducatoare'' nu sunt asa de frumoase cum le stim noi, sau o creatura istorica, care si pana in ziua de azi si-a pastrat existenta. Insa doar in carti si mintile oamenilor. Mi-a placut mult cum ai descris  intamparea, insotita de multe cuvinte frumoase. Prima oara citesc o asemenea lucrare din creatile tale si desigur este una din cele mai reusite. Multumesc de anunt si te astept cu o alta opera arta.a hug 
Sus In jos
xenomorphius
Chūbu
Chūbu
xenomorphius

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 16 I_icon19Lun 12 Aug 2013, 11:55

.Mistic.

Tardiv îi apare în peisaj, un corp aproape fantomatic, în noapte se revarsă şi îi face trupul să tremure.
Alungă gândul că cineva s-ar putea regăsi în sălbăticia aceasta, dar nu neagă faptul că mintea îi joacă feste şi că sângele îi clocoteşte.
Pătrunde mai adânc printre truchiurile copacilor, atingându-i şi simţindu-le asprimea, vântul bătea destul de furtunos, fluturându-i buclele.
Îşi atinge obrazul, era rece, era îmbrăcată într-o cămaşă de noapte scurtă de mătase, prin care toate fenomenele naturale puteau a o înţepa.
Din nou auzi acel sunet, de parcă cineva a crăpat cu piciorul o creangă fragilă pe sol. Nu era normal ca în ceas de doisprezece cineva să hoinărească.
Dar ea sfida chiar propriile-i principii, se avânta stângaci prin natura din grădina cea mare care se întindea într-un văzduh des şi frumos, fermecat.
Însă totul i se părea straniu, necunoscut, fiecare lucru avea încrustat în esenţa sa un înţeles, criptat, pe care fata nu îl putea desluşi, astfel că se pierdea.
Prin vene a accelerat sângele, o palmă i se aşezase pe unul dintre umeri. Tresărise şi dorind să fugă se împiedicase de o piatră, dar se părea că acel cineva a salvat-o.
Nu a lăsat-o să cadă şi din priviri i-a oferit siguranţă. Buclele ei lungi atârnau pe iarbă, bărbatul misterios a ridicat-o până când a văzut-o pe picioare. I-a zâmbit.
Îmbujorată a plecat ochii în jos, căci părea ceva de necrezut. Nu era om, ci o creatură a naturii, cu trup şi chip de fiinţă dumnezeiască. Îl privea lung de sus în jos.
Era frumos, era ceresc parcă, se lăsase pradă unui fior necugetat, impulsurile strigau în ea de al cuprinde în braţe şi ai mulţumii, dar nu putea înţelege de unde atâtea sentimente.
El se apropie de ea şi îi atinse pielea braţului cu degetele, mângâind fiecare centimetru de pielea, făcând-o să izbucnească în gemete de plăcere. Îşi acoperi buzele cu palma, fiindcu-i ruşine.
Un gând pervertit îi fulgeră mintea, îşi puse şi cealălaltă palmă la gură, închizând ochii încruntată, îndepărtându-se, dar el nu o lăsă, o prinsă de cămaşa vaporoasă şi o înghesui în al său trup.
Sprijinit de un trunchi puternic, o privea de sus, căci era mult mai mică decât el. Îi lăsa parfumul dulce-acrişor să-i îmbete nările şi să-i otrăvească cugetul. O dorea încă de când o văzuse.
Sărutări impetuoase îi oferi, din senin, ea se lăsă uşor căci forţa cu care o strângea în braţe o moleşeau, o înebuneau şi nici că mai dorea să îi dea drumul. O dezmierda aşa de senzual încât credea că visează.
Mesajul său criptat, prindea formă şi putea înţelege acum semnificaţia acestui colţ de natură care se ascundea în grădina ei de mulţi ani. Magie, fantezie, totul plutea în aer, pradă se lăsa misticului.

Sus In jos
Ax München
S-Class
S-Class
Ax München

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 16 I_icon19Lun 12 Aug 2013, 12:17

Lucrarea ta a fost cu adevărat ceva mistic. Nu am idee ce creatură ar putea fi acel bărbat sau cum arată mai exact, însă simt acea alură fantastică din textulețul tău. Ador cum descrii, iar tu știi prea bine acest lucru. De data aceasta, m-ai uluit cu totul, încât nu mai am cuvinte. Nu spun asta din lingușeală, sunt total deschisă și sinceră, spun ceea ce cred. Știi că scrii extrem de bine, de aceea nu mă voi mai repeta. Te pup și aștept următoarea lucrare. Mersi pentru anunț. Ceao! a hug

Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 16 I_icon19Mar 13 Aug 2013, 10:19

Hellau. :D In primul rand, imi cer scuze ca nu am mai trecut pe aici, caci ai avut niste creatii remarcabile, fiecare mi-a atras atentia pentru ceva. In al doilea rand, vreau sa iti spun ca reusesti sa ma prinzi in mrejele creatiilor tale, efectiv ma farmeci, motiv pentru care chiar tin sa te felicit. Ai o gingasie aparte pe care o expui prin intermediul cuvintelor, e latura aceea a ta in care nu se regaseste decat bunatatea si generozitatea si vad ca reusesti sa transmiti asta si cititorilor, lucru care ma incanta nespus. Continua sa scrii, caci abia astept sa citesc si urmatoarele tale creatii. Te pup. a hug
Sus In jos
Hellspawn
Chūnin
Chūnin
Hellspawn

Localizare Localizare : Bucuresti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 817
Puncte : 1106

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 16 I_icon19Mar 13 Aug 2013, 12:18

Buna!Hoinaream si eu pe aici si am vazut numele topicului si mi-a placut foarte mult ma face sa ma gandesc la ceva psihologic si mosterios.Oricum ar fi,mi-a placut foarte mult ultima ta creatie si deasemenea si celelalte.Ai scris atat de frumos incat m-ai facut sa cred ca traiesc inauntrul povestii.Nu stiu sigur ce sa spun despre ce ai scris caci nici un adjectiv nu este sufficient.M-ai lasat fara cuvinte,este perfect.Continua sa scri caci ai ceva aparte, ceva ce merita aratat lumii.Sper ca ma vei anunta si pe mine cand vei posta urmatoarea creatie.Spor la scris!
Sus In jos
maudlin
S-Class
S-Class
maudlin

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 16 I_icon19Joi 15 Aug 2013, 12:16

Ce văcuţă sunt, ajung aşa târziu, îmi cer scuze.
Lucrarea ta este de-a dreptul superbă, chiar a fost ceva mistic, ceva original, ceva inedit, ceva diferit cum ne aduci de fiecare dată când ne aduci lucrări aici, în acest theard care-i ca o bucăţică de Rai pentru mine. (şi nu, nu exagerez) Întrucât cuvintele aşternute în lucrare m-au lăsat fără cuvinte mă rezum la a spune că trebuie să ne aduci următoarea lucrare repede, repede ca să avem ce admira. Spor la scris şi să mă anunţi ca până acum, desigur. kiss
Sus In jos
xenomorphius
Chūbu
Chūbu
xenomorphius

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 16 I_icon19Lun 19 Aug 2013, 16:43

Această mică creaţie face parte din proiectul Penitusque in tentatione, care tradus din latină în română - adânc în ispită. O să fie un proiect lung, îl mai am postat pe blog şi pe un site, ideea lui este erotică, însă nu am să postez aici decât lucrările mai cenzurate şi mai finuţ descrise. Oricum se va regăsi şi dragostea, fantezia şi SF-ul. <3 O să anunţ care scrieri fac parte din acest proiect.

U N I C

Prin oglinda fermecată, se contopea ziua cu noaptea, în jur totul se topea scăldat de o vrajă mistică. Copacii răsăreau cu crengile lor cyan strălucitoare, îmbococind florile străvezii sclipind în zare. Ochii divin se pierdeau printre tufele de trandafiri, ierburile surâdeau la fiecare atingere a pieli lor de sub picioare şi cu cât de adâncea tânărul nostru în pântecul pădurii, ei îi năştea în piept dragostea eternă. Îl visa de zile bune, suspina şi râul şi codrul sub suflarea ei greoaie, inima striga precum un leu singuratic într-o junglă plină încâlcituri verzi sau albăstrui. Tânăr şi chipeş cum se ştia, băiatul alerga parcă speriat, fiind ispitit de un miros divin, ce îi îmbăta simţurile. Nu ştia că la capăt de drum, în mijlocul naturii o piatră brăzdată de muschi şi flori, servea ca tron şi odaie pentru o ninfă îndurerată. Îi simţea degetele atingându-i mintea, ameţindu-l, chemându-l la ea şi odată ce, în genunchi a picat, ea a răsărit vioaie şi l-a îmbrăţişat strâns la pieptu-i voluptos şi moale.
      Îşi trecu sfioasă degetele subţiri prin părul castaniu al bărbatului, îşi adânci nasul în el şi înspiră parfumul atât de tare şi ameţitor. Îl ridică şi îl ajută să se pună pe piatra ei sfântă, de acolo doar privirile îi conectau, el de jos din poala ei o privea cu ochii, iar ea de sus cu safirele-i sincere. Îl iubea şi voia ca el să observe, de când se ştia în minte doar el i-a pătruns precum o idilă, rostită tare şi melodios. Tremura ţinându-l, îl dorea mai presus decât orice în regatul acesta, în fantasma în care s-a născut.
      Bărbatul îşi ridică mâna dreaptă, cu degetele îi atinsă obrazul, ea îşi lăsă simţurile să urmeze cărarea creată de el, apoi coborâ spre buze, atingându-le în mijloc cu degetul mare, presându-l şi simţindu-le moleşeala. O dorinţă în străfulgeră şi se ridică în grabă, acoperindu-i ceafa cu cealălaltă mână, până când îi gustă dulceaţa buzelor, stropşite peste ale sale. Oh! Dar câtă candoare, era unică, curată, inocentă. Lăsându-se la câtiva centimetri de faţa ei frumoasă şi albă, cugetă că nu poate să o mânjească, dar când în ochii senini privea, putea să vadă cum arde dorinţa în ea. O şansă unică avea să se dezmierde împreună în basmul acesta, lăsându-şi inimile să domnească, iar trupurile să li se contopească, căci căldura scoasă parcă din infern, le pârjolea raţiunea. Se revărsau precum valurile, pulsurile unduindu-se în voia pasiunii. Pe acea piatră doar ei se regăseau în îmbrăţisări de neuitat şi eterne.

Ultima editare efectuata de catre Barbara Brown in Lun 19 Aug 2013, 16:59, editata de 1 ori
Sus In jos
Hellspawn
Chūnin
Chūnin
Hellspawn

Localizare Localizare : Bucuresti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 817
Puncte : 1106

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 16 I_icon19Lun 19 Aug 2013, 16:48

PRIMA!

Doamne!Ai relatat atat de frumos de parca ar fi opera unui autor celebru.Creatia aceasta estte foarte bine gandita si foarte reusita.Banuiesc ca ai o pasiune pentru asa ceva,le scrii din suflet,nu?Nici nu am cuvinte sa exprim cat de placut a fost sa citesc ceea ce ai scris.Oficial asta este preferata mea.Am observant doua greselute care mi-au sarit in ochi insa cred ca puteai avea si o suta caci te-ai exprimat asa de armonios ca nu ar mai conta.Creatia asta a fost genial.Si zici ca o mai ai postata pe un blog.Ei bine,am de gand sa le caut pe net pana le gasesc si am sa le citesc pe TOATE.Bafta la scris!
Sus In jos
xenomorphius
Chūbu
Chūbu
xenomorphius

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 16 I_icon19Lun 19 Aug 2013, 23:16

Face parte din Penitusque in tentatione.

O P I U

Stingher gândul său între patru cortine se spânzura, voalul roşu reprezenta carnea îmbibată în sânge, îl durea, îl ardea. Fumul îi învada traheea, iar în plămâni sfăşia precum o fiară dezlănţuită. Venele erau proeminente la fiecare contracţie a braţului său, imaginar ridica greutăţi. Fusese un mare luptător, regele îl alungase, căci îndrăznise să îi pângărească firava fiică. Surâsă la gândul pedepsei pe care o ispăşeşte, era izolat, singur şi tentat, căci în acest loc fără scrupule şi raţiune, totul era la degetul său mic. Era un rege leu, domnind cu privirea înspre răsărit, dar nu îşi putea da seama că apusul îi era mamă, noaptea tată, sufletul îi era înveninat de cenuşă şi răutate, viciu şi dorinţă carnală.
       Din pipa de aur se forma o tânără fecioară, virgină, dar atât de murdară, plină de dorinţă neagră. Cu ochi de un onix adânc îl tenta, îl fermeca, un dans din buric îl făcea să râvnească şi să lase totul la o parte şi să se înfructe din trupul ei suplu şi voluminos. Cu o mână sub materialul fustei, atingând pulpa cărnoasă, urca din ce în cemai sus, lăsând orice mângăiere de domeniul istoriei, voia intensitate, voia să o vadă tremurând la fiecare pătrundere a sa în interiorul ei. Rânjea ca un tiran, pângărind acel trup prefăcut în inocenţă, dar nu privea cu ochii minţii, căci opiul îl străpungea cu mireasma puternică. Prima senzaţie orga*mică, îl adusă la pierzanie, tânăra în vualul ei fumuriu, îl cuprinsă, pipâindu-l îndelung. Surâdea fericită, căci a simţit-o până în rărunchiul inimii, strigându-i numele atât de clar: opiu.
Sus In jos
Simon Says
Jōnin
Jōnin
Simon Says

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 16 I_icon19Mar 20 Aug 2013, 20:50

Of, of , am uitat cu desavarsire sa trec pe aici sad
Oricum iti iubesc ultimele doua creatii. Ti-au ieist de minune love
Aii descris totul absolut genial, parca as fi citit indtr-o carte scrisa de cineva renumit atat de bine ti-au iesit happy2 . Ai descris totul cu atat de multe amanunte incat mai facut sa ma transpun cu trup si suflet in acel loc.
Ahh abia astept sa vad ce lucrari vei mai aduce la acest proiect kiss

Kisses and hugs ^^
Sus In jos
Ax München
S-Class
S-Class
Ax München

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 16 I_icon19Mar 20 Aug 2013, 21:22

Frumos și unic. Astea sunt singurele cuvinte care-mi vin în minte la această oră din seară. După ce am citit, mi-am simțit fiecare oscior tremurând, întrucât m-ai introdus rapid și senzațional în poveste, transpunându-mă în inima descrierii tale SF pe care o ador din tot sufletul.
Mi-a plăcut și creația Opiu. A fost una dintre operele tale și chiar mi-ai dat o idee pentru un scurt text. Întotdeauna ai idei inedite și descriere îmbibată în originalitate și frumusețe interioară și naturală, ceea ce mă face să-ți adr modul de a scrie.
Gata, am intrat în amănunte prea mult. :)) Frumos, chiar frumos. Mersi de anunț și sper s-o faci în continuare. Te aștept la următorul post. kiss

Sus In jos
Eos
Special Jōnin
Special Jōnin
Eos

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 16 I_icon19Mar 20 Aug 2013, 22:01

Cri vulcanul meu de talent, in primul rand imi cer mii de scuze ca nu am comentat de atata timp, sunt chiar foarte aeriana, iar in al doilea rand te ador.in love Sincer iti spun ca esti trimisa pe pamant de dumnezeu. Mereu ne uimesti cu ceva nou si unic, iar aceasta creatie este cea mai recent cadou din partea ta pentru noi. In general nu as putea alege doar o creatie preferata, pentru ca orice ai scrie tu, totul este frumos. In timp ce citeam imi doream sa nu se mai termine aceasta poveste. Dorinta de a ma afla in acea lume. Mi-a trimis putina frica,dar in acelasi timp curiozitatea de a afla sfarsitul. Asa cum sti si tu, ador cum descri, de fapt sunt indragostita. Asa ca nu te pune pe ganduri si scrie repejor urmatoarea compunere. Multumesc de anunt.a hug 
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 16 I_icon19

Sus In jos

Reflect din nou.

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 16 din 20Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Să vorbim și despre altceva :: Creațiile voastre :: Proză și Versuri. Un șirag de perle scrise-