Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Reflect din nou. - Pagina 17 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Reflect din nou. - Pagina 17 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Reflect din nou.

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19, 20  Urmatorul
AutorMesaj
xenomorphius
Chūbu
Chūbu
xenomorphius

Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : În pădure!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3304
Puncte : 4254
Reputatie Reputatie : 841
Stare de spirit Stare de spirit : -

Reflect din nou. - Pagina 17 Empty
MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 17 I_icon19Joi 22 Aug 2013, 10:47

RĂMAS BUN

Odată cu căderea primelor frunze, ai plecat, în urmă doar un bilet de adio ne-ai lăsat şi îţi spun că dorul îmi sfăşie inima. Ai uitat oare de momentele frumoase pe care le-am petrecut împreună? De clipele în care doar hohote de râs afundau casa şi ne ascundeam unul de celălalt după perdea? Te-am dezamăgit? Te-am făcut să suferi? Ţi-am adus lacrimi în ochi? Plecarea ta ce înseamnă? Nu pot să disting scrisul, e închis, rafinat, elegant şi atât de frumos... nu doresc să-l desluşesc, căci mai rău am să pic în aceast lac al tristeţii, iar lacrimile se vor rostogoli pe obraji-mi roşii mult prea mult. Îmi voi duce palma la buze, să le opresc din tremurat. Nu vreau asta, mă doare să ştiu că pot să tânjesc din nou după tine. A accepta plecarea cuiva necesită curaj şi încredere, dar eu nu am aşa ceva, căci tu le-ai avut, eu am fost slabă de înger. Ai fost acolo pentru mine, când am decăzut şi când m-am ridicat. Ai fost aripile-mi albe care m-au înălţat spre vise. Ai aplecat...
       Focul încă mai mocneşte în şemineu, afară e o vreme uscată, răcoroasă şi dansul ameţitor al frunzelor rugini îmi crează o stare de melancolie. În astfel de zile mă întâmpinai cu ciocolată caldă, cu îmbrăţişări strânse, mă făceai să simt siguranţa pe care un om poate să i-o ofere altuia. Te asemuiam cu creaţia perfectă umană a Lui Dmnezeu, dar acum pe cine să mai apreciez când tu ţi-ai luat amintirile cu tine şi ai părăsit lăcaşul nostru sfânt? Timpul nu se mai întoarce, iar eu nu pot să revin la vremurile acelea frumoase, dar vreau să ştii că voi suspina în tăcere, celorlalţi nu am să le dau de veste, îi voi lăsa să crească şi să se bucurure, să nu simtă ceea ce simt eu. Te iubesc şi vreau ca de acum în colo, când plecarea se iveşte să te aducă la locul pe care l-ai părăsit. Să te cuprindă melancolia, fiindcă vreau să simt că nu ai uitat nimic.
Sus In jos
https://cenusascriitorului.wordpress.com/
Ax München
S-Class
S-Class
Ax München

Sex : feminin Varsta : 23
Localizare Localizare : Aici.
acebook acebook : Ax München
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2636
Puncte : 3266
Reputatie Reputatie : 272

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 17 I_icon19Joi 22 Aug 2013, 13:44

Hei.
Creația ta a fost atât de profundă, încât aproape că mi-au dat lacrimile. Am simțit dorul acelei fete pentru băiatul care a părăsit-o, am simțit nevoia sa de dragoste. Mai pe scurt, totul mi-a fost expus direct, într-un mod minunat și plin de descriere emoțională. Dacă ți-aș spune că ești talentată, aș minți, căci tu ești foarte talentată, iar ideile tale mereu mă surprind în mod plăcut. Mă uimești pe zi ce trece, mă surprinzi și mă faci să devin motivată, ba chiar ai devenit muza mea în ultima vreme. Îmi doresc foarte mult să ajungi departe cu scrisul și fii sigură că atunci când vei publica vreo carte, voi fii prima care o achiziționează. Să scrii în continuare, să evoluezi și mai mult și să mai aduci astfel de creații care-mi fac inima să se zbată. Baftă în continuare, spor la scris și să ai inspirație maximă. kiss 
Sus In jos
xenomorphius
Chūbu
Chūbu
xenomorphius

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 17 I_icon19Vin 23 Aug 2013, 16:52

NU AM UITAT

Ca un fulger mi-a străbătut negura gândului acea amintire încetoşată, erai doar o siluetă închisă la culoare şi îmi vorbeai, dar nu puteam să te aud atât de bine şi totuşi mesajul mi-a ajuns la inimă, iar în palmă înainte ca esenţa-mi să se metamorfozeze în bucăţi şi să străbată colţurile lumii, un ceaş mi-ai înmânat odată cu acele sincere sentimente cristalizate în câteva propoziţii: "Când te vei trezi, el va ticăi şi vreau să îţi aduci aminte că eu te iubesc, dar mai întâi desluşeşte-mi scrisul de pe ceas, el este cheia acelor emoţii nutrite în sufletul meu pentru tine, răspunsul este acolo". Şi câţi ani au trecut de atunci dragul meu prieten? Mulţi... iar eu am uitat, mi-a fost greu când am renăscut să-mi reamintesc de viaţa de dinainte. Dorul mai mereu punea stăpânire pe mine cu fiecare lucru care îl vedeam, simţeam că ceva lipseşte din viaţa mea. Tu, tu erai şi ah, cât regret că am lăsat timpul să se răsfire pe lângă amintirile acelea pierdute în cufărul negru din rărunchiul meu. Vreau, vreau să le înţeleg, dar nu găsesc traducerea, un mesaj atât de bine criptat nu poate să se dezlege doar după o privire. Ce ar trebui să fac ca să te înţeleg? Am nevoie de tine mai mult ca oricând şi când eşti lângă mine vreau doar să te strâng în braţe, căci e o iubire din vechi strămoşi ce am purtat-o atâta timp. Nemurirea mea nu are să îmi ofere iubirea, dacă tu şi restul nu îmi sunteţi aproape. Nu am uitat, dar regret că am pierdut atâtea clipe fără să nu desluşesc frumosul tău scris, ceasul nu ticăie... este de neacceptat să întreb de ce nu o face.
       Vreau să plâng ,căci aşa ceva nu am mai simţit niciodată, te doresc nespus şi vreau să-mi petrec ultima viaţa cu tine şi să nu mai mă las în vraja nemuriri. Suntem aici împreună, am trecut din nou prin greutăţi şi păcat ar fi să nu ne împărtăşim, căci până acum curajul ne-a lăsat. Dragul meu, nu am uitat cum mereu la tine veneam şi cum ne petreceam fiecare zi nedespărţiţi de parcă destinul ne-a fost scris cu aceiaşi mână. Cărările pe care ni le-am închipuit au fost mereu una singură. Şi mă întreb: voi desluşi ceasul?
Sus In jos
Ax München
S-Class
S-Class
Ax München

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 17 I_icon19Sam 24 Aug 2013, 12:54

Hei.
Mi-a plăcut titlul, mai ales că are o strânsă legătură cu textul. Ceea ce ai scris a fost mirific, m-a făcut să mă cufund în acea poveste infinită de dragoste dintre fata și băiatul pe care ni i-ai prezentat. Faza cu ceasul a fost inedită, iar mie mi-a plăcut cum ai conturat ideea. Frumos.
Scuze că vin atât de târziu. Pur și simplu, nu am observat că ai postat. De data asta, voi urmări subiectul. Te pup și aftă la scris. :*
Sus In jos
xenomorphius
Chūbu
Chūbu
xenomorphius

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 17 I_icon19Lun 26 Aug 2013, 16:18

Am început un proiect nou (She, girl), de asemenea lucrările vor fi postate pe blogul meu şi pe un site. Asta ca să se ştie şi să nu mă pomenesc că îmi spune lumea că plagiez. : ]

Dragă

“Dragă universule, sunt a ta fiică, o ninfă, o sirenă, o plăsmuire a imaginaţiei tale şi doresc a-ţi transmite sincerele mele sentimente.
Din praf de stele am fost făurită, cu focul dezlănţuită, apa m-a afundat, într-o altă lume m-a aruncat.
În esenţa mea sunt o copilă firavă, zveltă, zglobie, necontenită, din scântei renasc precum un Phoenix şi mă ridic spre bolta înaltă fără teamă sau remuşcări.
A ta, eternă voi rămâne, căci sunt o veche scriere a cărui cod criptat nimeni nu la dezlegat.
Rămân aici pe Terra, dragă îmi mai e această lume, căci locul de veci aici mi-l voi duce cu suratele mele năluce şi cred cu tărie că esenţa mea vie va fi descoperită.”
Sus In jos
Hellspawn
Chūnin
Chūnin
Hellspawn

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : Bucuresti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 817
Puncte : 1106
Reputatie Reputatie : 101

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 17 I_icon19Mier 28 Aug 2013, 19:26

Scuze,scuze,scuze,scuze,scuze! Nu am mai trecut pe aici de mai mult de o saptamana dar asta doar din cauza internetului meu stupid.Oricum,imi place mult ultima ta creatie dar si cele pe care le-am ratat."Opiu" este favorita mea,ai descris asa de frumos si modul in care ai inceput a fost...mirific.Esti geniala,dar banuiesc ca sti asta deja dar nu ma pot abtine sa nu iti spun.Inca o data imi cer iertare si sper ca nu te-ai suparat pe mine!Astept creatii noi!
Sus In jos
xenomorphius
Chūbu
Chūbu
xenomorphius

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 17 I_icon19Mier 28 Aug 2013, 20:40

SEXY BOY

Fill me with your love, with the passion that burns in that sexy body.
Make me want you, make me find you, all i want is to see you now.
I go crazy every time, i lose my mind when i touch your hands and eyes.
Magical, unexpectable, like a demon with dark wings you fall upon my heart.
The soul that struggles in my chest, demands for those kisses, touches.
I want you just for me, ah! Love me tender my lover.
Make me scream, moan in pleasure.
Because you are that sexy boy, that stole my heart.
Sus In jos
Simon Says
Jōnin
Jōnin
Simon Says

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Craiova
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1380
Puncte : 1693
Reputatie Reputatie : 149
Hobby-uri Hobby-uri : I love to go out with my friends, to have fun, to listent to music, to draw and so on
Stare de spirit Stare de spirit : always HAPPY :D:

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 17 I_icon19Joi 29 Aug 2013, 12:15

Hey happy . SCuze, scuze de o mieee de ori ca am uitat sa-ti mai las comenatii la creatiile trecute sad
Nu stiu ce a fost in capul meu can\'t see !!! 
Ahhh, oricum ultimele creatii alte tale au fost chiar magnifice si foarte profunde, ai descris totul senzational love nici nu imi venea sa cred cand citeam heh 
He, he, iar aceasta este foarte sexyyy (D) si imi place ca ai facut-o si in engleza happy2 . E ''tari di tot '' lough
Aba astept sa vad ce vei mai aduce kiss
ps: poti sa ma anunuti si pe mine ?

Kisses and hugs ^^
Sus In jos
Ax München
S-Class
S-Class
Ax München

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 17 I_icon19Joi 29 Aug 2013, 12:37

Oh, baby! I'm so proud of you! Thank you! *hug*
Cu această creație, mi-ai pus pur și simplu un capac. :=):Nu mă așteptam să scrii așa ceva, mai ales că e despre Luhan, iar mie îmi place totul legat de Luhan. :=):You know me.
Îmi place cum scrii în engleză. Ai o exprimare la fel de fluidă ca și în română. Poate vei scrie cândva o carte în engleză. Aș fi prima care ar cumpăra-o.
Eu te aștept cu următoarea creație. Spor la idei și la scris! kiss
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
Reflect din nou. - Pagina 17 Asss10Reflect din nou. - Pagina 17 J5fdba

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 17 I_icon19Joi 29 Aug 2013, 12:40

De cat timp n-am mai trecut eu pe la topicul asta. :< Stii, ma ingrozesc cand vad cum trece timpul si cum tu tot evoluezi si reusesti sa ma surprinzi de fiecare data cu ceva nou si inedit, care te caracterizeaza si care, totodata, este diferit fata de celelalte creatii ale tale. Gasesti intotdeauna latura pozitiva a lucrurilor si o expui atat de frumos in cuvinte incat ma infior. Nu imi vine sa cred ca exista persoane care nu pot vedea decat ce e bun si care se descotorosesc de rau si urat pentru a oferi lumii inca o noua sansa. Ma bucur nespus ca am ocazia de a citi astfel de lucrari si sper din suflet sa nu te opresti niciodata din scris, caci imparti tuturor cate putin din bunatatea ta nesfarsita. a hug
Sus In jos
xenomorphius
Chūbu
Chūbu
xenomorphius

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 17 I_icon19Sam 31 Aug 2013, 17:49

Bestia

A sleit o viaţă nouă, urlă în văzduhul adormit şi negru.
                     Pe o stâncă îşi revarsă trupul obosit şi priveşte spre pădurea de brazi.
                     În jos se vede şi o apă curcătoare, iar deasupra măiestoasa lună, îl mângăie în tăcere.
                     Ochii-i par incandeşcenţi, precum aurul lovit de lumină, te farmecă bestialitatea sa.
                     E un lup ce nu preţuieşte, cruţă sau iubeşte, căci în instinc îi stă să ucidă.
                     E un nomad, un singuratic, alungat din haita sa, e acum doar o nălucă pe pământ.
                     Deasupra când priveşte şi stelele le întâlneşte, strămoşii şi revede, dar îndurare sau milă nu cere.
                     Este o bestie cu sânge rece, prea bine ar trebui şi restul să bage în minte, căci el este un lup.
                     Un lup care bântuie aceste melaguri împodobite de vise şi dorinţe pierdute.
                     Acum se pierde pe o cărare necunoscută, obscuritatea îl înghite, a plecat şi e cuminte.
                     Într-un hău fără lumină, un infinit cu legături mărunte spre o realitate palpabilă.
                     Bestia se va întoarce, o vei simţi necontenit, o poţi numi frică, dezorientare sau chiar uitare.

Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 17 I_icon19Sam 31 Aug 2013, 18:27

Cred ca ideea se reflecta si in jurul setului pe care il ai acum si care, tin sa-ti spun, imi place la nebunie. Ma intriga cum ai scos la iveala tot ce era mai infricosator din bestia aceea, fara insa a-mi provoca mie o senzatie nelalocul ei. M-ai fermecat pur si simplu, m-am simtit atrasa de firea salbatica si de neoprit a lupului, de modul sau de a "gandi", de a reactiona. M-am simtit parte din el pentru o clipa, mai ales ca frazele si cuvintele pe care le folosesti sunt clare, ajung exact acolo unde trebuie si persista, lasand in urma amintirea unei senzatii placute. Stii deja ca scrii bine, poate ca nu mai e necesar sa ti-o spun, dar eu vreau sa iti amintesc de fiecare data cat de buna esti in ceea ce faci. <3
Sus In jos
Ax München
S-Class
S-Class
Ax München

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 17 I_icon19Sam 31 Aug 2013, 21:53

Imi place extrem de mult modul in care ai relatat intamplarea, infatisarea acelui lup pierdut in  boscuirtatea intunericului. Cum l-ai introdus drept o bestie, dar apoi personalitatea lui s-a calmat in mod surprinzator. Ultimul rand mi-a placut cel mai mult, a parut mai mult un cictat decat un biet rand dintr-o creatie de-a ta, l-am adorat si inca il ador. Intotdeauna reusesti sa ma uimesti si sunt sigura c-o vei face in continuare. Spor la scris mai departe si sa ai multe, multe idei pe care sa ni le impartasesti. Te pup. :*
Sus In jos
Eos
Special Jōnin
Special Jōnin
Eos

Localizare Localizare : Italia, Vigevano.
acebook acebook : adauga profilul tau ...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1525
Puncte : 1732
Hobby-uri Hobby-uri : Sa desenez si sa scriu!
Stare de spirit Stare de spirit : La fel ca intodeauna .....melancolica....

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 17 I_icon19Dum 01 Sept 2013, 00:18

Cri vulcanul meu de talent , a trecut mult timp de cand nu am mai trecut pe aici, scuze din nou. Ca in totdiauna reusesti sa ma surprinzi in cel mai placut mod.  Ce pot sa spune, o creatie minunta ai carei teme mi-a furat sufletul. Iubesc felul cum ai descris totul, ferocitatea lupului si mai ales modul in care ti-ai jucat cu cuvintele dupa bunul plac.  Cum ai descris peisajul, luna, si toate miscarile acelei besti. Sa fiu sincera, in toata viata mea nu as putea reusi vrodata sa scriu ceva asemanator de frumos si unic.  Ai auzit sau citit acest lucru de multe ori insa pentru mine e o placere sa-ti scriu ca esti o scritoare  foarte talentata, iar dupa aceasta poezie, descopar ca esti si o adevarata poeta.  Iti multumesc ca ma anunti de fiecare data, asa ca stept cu nerabdare urmatoarea poiezie, compunere.  ,, hug''
Sus In jos
xenomorphius
Chūbu
Chūbu
xenomorphius

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 17 I_icon19Dum 01 Sept 2013, 12:12

Să clarific câteva chestii: eu nu scriu poezii. : )) Ştiu că lucrările mele au formatul şi rime, dar nu scriu poezii, nu mă pricep la ele.
Acum, lucrarea aceasta vreau să vi-o dedic vouă celor care citiţi dar şi lumii întregi, dacă se poate. Sugerez să ascultaţi melodia aceasta -> [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] (pe la minutul 0:34, fiindcă la început vorbesc ei ceva)

Spune-mi iubire

De la firul cel mai mic de iarbă, până la steaua ce-a mai îndepărtată din galaxie, vreau să simt acel sentiment care mă răscoleşti aducând fiori care mă cutremură, mă furnică.Ai văzut acele avioane zburând deasupra noastră precum giganţi? Pleacă departe, despărţindu-se pentru câteva clipe de cei de acasă ca să poată să îi vadă pe ceilalţi care îi au în suflet.
      Nu uita că mâine este ziua mea, a ta, a lui, a ei, a tuturor, cum să n petrecem? Cum să nu ne veselim? O singură zi din an nu ne poate face să trăim clipa doar în acel moment, nu? Dacă o vezi plângând oferă-i privirea ta blândă pe care doar tu ştii să o schiteţi, sincer şi tandru să-i ştergi cu degetele de pianis boabele de apă, şoptindu-i că vestea că viaţa merge mai departe.
      Sper că nu ai uitat de momentele acele când ne jucam în nisip sau când eram mamă şi tată pentru alţi prieteni ai noştrii? Am râs, a fost cel mai magic lucru din viaţa mea, căci erai cu mine de atunci.Acum pot să simt acel fior, frică, sunt la spital şi mă înspăimântă cadrul bolnăvicios, albul pe care îl cred pur mă topeşte pe dinăuntru, mă scufundă într-o tenebroasă lume, dar văd lumina cum se răsfrânge pe geam. Atunci mă calmez, totul o să fie bine. Am să-i văd în viaţă.
      Ah! primul sunet care mi-a ieşit pe buze când palma ta a atins-o pe a mea, ce sentiment straniu şi atât de plăcut, cum se numeşte cum îl defineşti, nu are logică, are să mă arunce într-un abis sau mă va ridica la cer? Nu au curaj să pună mâna pe el, un mic căţel care latră de la distanţă şi totuşi cel mai voinic îşi face curaj, înaintează şi îl salută, câinele tace şi aleargă spre el şi începe al linge. Acum toţi au prins curaj.
      Noi două obişnuiam să necertăm de multe ori, să uităm că aveam tangenţe şi să ne pierdem privirile prin clasă, casă, loc de joacă. Nu ne orbea soarele, căci el ne lumina gândurile şi ne reamintea că sufletele noastre au fost create ca să convieţuiască alături.Câte legături se crează pe acest Pământ, e minunat! Şi totuşi există şi rău, de aceea vă cer din inimă să îmi spuneţi că totul are să fie bine, că răul trece, că rănile se vindecă, că pot trece peste orice, că sunt o persoană bună, că am curaj, că nu am de ce să mă feresc. Să îmi spuneţi adevăr, putere, încredere, curaj, iubire.

SPUNE-MI IUBIRE! CĂCI DE AICI TOTUL SE NAŞTE.

Ultima editare efectuata de catre Barbara Brown in Dum 01 Sept 2013, 12:19, editata de 2 ori
Sus In jos
Ax München
S-Class
S-Class
Ax München

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 17 I_icon19Dum 01 Sept 2013, 12:13

Dau edit.

Pur și simplu, când comentez acum pentru a nu știu câta oară la topicul tău, nu mai am cuvinte. Nu mai știu ce să-și spun, cum să mă exprim ca să-ți arăt cât de mult îmi place ceea ce scrii și ceea ce faci, ideile și tot ce ține de lucrările tale. Nu știu ce să mai zic, cum să mă mai exprim pentru a te face să înțelegi aceste lucruri.
Mi-a plăcut. A fost grozav și foarte profund, din punctul meu de vedere. Mă uimești încât nu mai știu ce să mai comentez, căci nu mai am ce.
Eu nu știu ce să mai zic... mi-au dispărut cuvintele. Te aștept cu următoarea lucrare.
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 17 I_icon19Dum 01 Sept 2013, 13:11

Serios, ce naiba ar trebui sa iti mai spun eu tie? lough Nu, pe bune, am impresia ca de fiecare data spun aceleasi lucruri si ca ajung sa plictisesc, totusi parca nu am decat laude pentru tine, nu pot decat sa te felicit pentru imaginatia ta, pentru ideile tale, pentru modul in care scrii. Imi place la nebunie ca intotdeauna pui accentul pe sentimente si le transpui in cuvinte intr-un mod unic, care ma lasa fara cuvinte si apoi imi aduce zambetul pe buze. Tine-o tot asa, caci abia astept urmatoarele tale lucrari incarcate emotional. <3
Sus In jos
Hellspawn
Chūnin
Chūnin
Hellspawn

Localizare Localizare : Bucuresti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 817
Puncte : 1106

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 17 I_icon19Lun 02 Sept 2013, 11:20

Buna!
Am vazut deabea azi mesajul de la tine ceea ce inseamna ca tre' sa fac curat prin Imbox.Oricum,ultima creatie a fost superba.Nu stiu de ce dar de fiecare data cand postezi ceva nou reusesti sa ma lasi cu gura cascata.Compunerile tale sunt foarte profunde si foarte pline de sentimente.Nu stiu ce sa mai zic ca sa nu ma repet.Esti geniala,astept si alte creatii de ale tale!
Sus In jos
xenomorphius
Chūbu
Chūbu
xenomorphius

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 17 I_icon19Sam 07 Sept 2013, 16:47

Scufundă amintirea

Şi şi-a trecut din nou degetele pe acele foi plăpânde, căci şi ele se regăseau veştejite precum frunzele de toamnă. Ruginiul acela îi aducea un zâmbet melancolic pe buze.
              Colţurile ochilor şi le simţea înţepate de uscăciunea care a fost adusă de vântul fad şi rece. Toamna nu sosise de foarte mult timp, iar ea deja simţea golul în suflet, trist.
              Nu trebuia să îşi lase trupul şi fiinţa interioară pradă demonilor care în ultimul timp o împingeau de la spate. O sfătuiau fără jenă şi suav cum să destrame totul doar cu zâmbetul.
              Dar de data aceasta nu îi mai auzea, şi-a astupat urechile şi a continuat să privească înainte, încercând să lase în urmă totul. Însă "totul" ajungea să fie "puţinul" pe care îl avea.
              Nu a simţit niciodată dezamăgirea şi răutatea altora, căci ei s-au comportat cu ea de parcă ar fi coborât din ceruri. Le-a întors spatele când greutăţile se năpusteau ca fiarele.
              Voia să creadă că e un copil inocent care a fost îndemnat de necurat şi că nu a cunoscut ce înseamnă să fii drept. Să nu ştie ce e aceea cunoaştere şi îndreptare, dar a închis ochii.
              Buzele îi tremurau uşor, lumea trecea pe lângă ea, indiferentă, nimănui nu îi păsa, cum nici ei nu i-a păsat. A fost oare într-un punct de slăbiciune? A greşit mult prea mult, a rănit.
              Cu sânge rece, când cortina s-a ridicat şi-a avântat ghiarele către public şi s-a metamorfozat într-un monstru. Tot ceea ce mai poate face este să treacă peste şi să nu se mai gândească.
              Parcul în care plimbarea se naşte, a fost mereu primitor şi a călăuzit-o parcă pe cărarea cea dreaptă. Doar aici venea cu el, cu prietenele, cu familia lor, cu toţi necunoscuţii cunoscuţi.
              Clipele flutură precum păsările în aer, zâmbeşte trist, dar încrezătoare. Viaţa merge înainte şi indiferent dacă va încerca să explice, răul deja a fost făcut, nu mai poate da timpul înapoi.
              Agale se pierde cu paşii printre frunzele fără viaţă şi în cercuri se învârte, ţinând strâns câteva scrisori legate cu o sfoară subţire. Erau toate amintiri, clipe, momente pe care nu le mai dorea.
              Lângă lac s-a oprit, a luat toate scrisorile şi le-a aruncat, lăsându-le să se scufunde, odată cu ele şi o parte din ea.

La ieşirea din parc, a mai privit odată în spate, iar apoi şi-a întors privirea spre oraşul scăldat în soarele de la apus şi a zâmbit.
Sus In jos
Ax München
S-Class
S-Class
Ax München

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 17 I_icon19Sam 07 Sept 2013, 22:41

Mulțumesc de anunț. Apreciez că ții în continuare să mă anunți și trebuie să știi că mereu voi fi mândră de lucrările tale și de tine.
În această creație a ta am simțit sentimentul de tristețe atât de profund încât m-am cutremurat. Pur și simplu, a fost ceva trecător, însă după am rămas cu sechele, ca să zic așa. :)) Mi-am amintit cum a scufundat fata acele scrisori și cum a zâmbit la apus, ceva atât de pur și inocent, exact ca un copil.
Abia aștept să mai scrii și să ne împărtășești câte idei poți tu. :hug:Eu una voi fi întotdeauna aici să citesc ce scrii. Spor la narat în viitorul apropiat.
Ceao!

Sus In jos
Simon Says
Jōnin
Jōnin
Simon Says

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Craiova
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1380
Puncte : 1693
Reputatie Reputatie : 149
Hobby-uri Hobby-uri : I love to go out with my friends, to have fun, to listent to music, to draw and so on
Stare de spirit Stare de spirit : always HAPPY :D:

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 17 I_icon19Lun 09 Sept 2013, 19:08

Hey a hug .
Mersi pentru anunt si scuze ca am intarziat atat de mult, insa am fost plecata in vacanta pana astazi si abia ce veni si chiar nu am putut comenta sad .
Oricum, m-ai lasat masca cu aceste creatii sunt superbe. Ahh aceaia cu bestia a fost pur si simplu magnificaaa love . Toate mi-au placut foarte, foare mult kiss
Ziceai ca nu scrii poezii si ca nu te pricepi... Pe naiba! Eu cred ca da, mai ales ca vorba ta scrii in rime cateodata heh

Kisses and hugs ^^
Sus In jos
xenomorphius
Chūbu
Chūbu
xenomorphius

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 17 I_icon19Vin 20 Sept 2013, 18:28

Himera din oglindă

Îi plâng ochii, îi plâng buzele, îi plâng mâinile şi degetele. Sufletul între coaste tremură, crispat de ceea ce se reflectă.
     Într-o obscură cameră se află cu coada între picioare, o himeră greţoasă. Verde, neagră ca tăciunea şi îşi plânge... Ce anume?
     O fantasmă, o sclipire îşi enumeră în gând, vrea cu ardoare să viseze, iar chipul urât să dispară. Oglinda nu minte. Şi stă să admire dezgustat.
     A sa înfăţişare ar face şi pământul să se cutremure, fie de teamă fie de silă. E mult prea mult, o arătare nu îşi are rostul într-o lume frumoasă.
     Se ridică, dar cu teamă, se apropie de sticlă lucioasă şi o adinge cu unghiile-i ascuţite. tresare, căci în spate vede santinela a cărui ceas gigant ticăie.
     Nu vrea, nu vrea să stea şi să păzească de sus, precum un zeu cu aripi frânte, pe o bucată de cărămidă. O oază de infinit muritor şi pur.
     Reflectă oglinda, distopia fantastică pe care himera şi-o imaginează. Îl face să îşi unească toate prăţile care îl alcătuiesc în una şi să sărute podeaua.
     Ură, nevroză, confuzie, teamă, nesiguranţă, toate se năpustesc precum o fortună în a sa inimă. Cu mâinile în pletele sleioase şi dese, încearcă a îşi potoli emoţia.
     nerv în parte se zbate, el geme de durere, singurătate şi deodată tresare ca nebunul, sparge totul, chiar şi oglinda. Oripilat de propria-i înfăţişare.
     Infer să fie, iar chipul să îi ardă, doar sufletul pribeag să succeadă mai departe.
Sus In jos
Ax München
S-Class
S-Class
Ax München

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 17 I_icon19Vin 20 Sept 2013, 19:20

Edit mai tarziu.

Geniule. (D) - cu asta voi incepe de fiecare data. :))
Scuze ca am ajuns atat de tarziu cu editul, insa aseara dupa ce ca a venit bunica, mi-a mai fost si rau.
Revenind. Imi place titlul,  e misterios si putin sf, ca sa zic asa. Ador cum combini cuvintele, faci niste fraze care chiar se contopesc de minune cu tot peisajul pe care mi-l creez in minte inca de la primul cuvant. Abia astept urmatoarele tale creatii si mersi de anunt.
Ceau!

Ultima editare efectuata de catre Ely Steele in Sam 21 Sept 2013, 14:47, editata de 1 ori
Sus In jos
Eos
Special Jōnin
Special Jōnin
Eos

Localizare Localizare : Italia, Vigevano.
acebook acebook : adauga profilul tau ...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1525
Puncte : 1732
Hobby-uri Hobby-uri : Sa desenez si sa scriu!
Stare de spirit Stare de spirit : La fel ca intodeauna .....melancolica....

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 17 I_icon19Vin 20 Sept 2013, 22:38

Buna vulcanul meu de talent, multumesc ca mai anuntat.a hug  Ca de fiecare data, nu incetezi din a crea ceva frumos si magic. Imi place la nebunie aceasta creatie. Este foarte trista, mi-au dat lacrimile.  Cand vine vorba de descriere ma lasi muta, ador cum descri. Ca sa spun asa, multe persoane cand isi privesc reflectia in oglinda, nu sunt multumiti de infatisarea lor. Insa, ce este in inauntru conteaza, mai exact frumusetea interioara, cat si bunatatea sufletului. Trebuie sa invatam sa ne acceptam asa cum suntem.  Astept uramoarea compunere, spor la scris.a hug 
Sus In jos
xenomorphius
Chūbu
Chūbu
xenomorphius

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 17 I_icon19Sam 28 Sept 2013, 13:35

E un cântec scurt... ma chinuit talentul. : ))

Who you see?

What you see, is not the real me.
I, am closed, underneath this world.
I, may not be, what you relly whant me to be~

It was painful, with so much danger.
But i was close, and I revealed the pleasure.

For sure now, i can stay relief.
I found the real me, beneath...

As, much as i, want to tell you everything.
I, feel like i might crash down~
And so why let it out?
Cuz' you anyway will not understand~

It was painful, with so much danger.
But i was close, and I revealed the pleasure.

For sure now, i can stay relief.
I found the real me, beneath...

"Beneath what?" You ask, but you don't understand.
I was traped in a world with no reflection of myself.
Lost, lonely, i started running.
I was scared to face the demon's at the surface.
But now i can be what i want to be~
Who you see, is the real me.

Ultima editare efectuata de catre Kuro Ōkami in Sam 28 Sept 2013, 14:01, editata de 1 ori
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 17 I_icon19

Sus In jos

Reflect din nou.

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 17 din 20Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19, 20  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Să vorbim și despre altceva :: Creațiile voastre :: Proză și Versuri. Un șirag de perle scrise-