Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| |
Autor | Mesaj |
---|
Ax München S-Class
Sex : Varsta : 23 Localizare : Aici. acebook : Ax München Nr. mesaje : 2636 Puncte : 3266 Reputatie : 272
| Subiect: Re: Reflect din nou. Sam 28 Sept 2013, 13:59 | |
| Oh, femeie, chiar am inceput sa fredonez si sa creez un ritm pe melodia asta a ta. <3 O ador, iar versurile sunt foarte bine scrise, intrucat pana si eu am putut intelege. :)) Si nu, nu te chinuie talentul. Ai putea sa-mi fii compozitor//kidding. ;)) Mersi de anunt si sper sa mai revii cu astfel de cantecele. Te pup. :* |
| | | xenomorphius Chūbu
Sex : Varsta : 29 Localizare : În pădure! Nr. mesaje : 3304 Puncte : 4254 Reputatie : 841 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Reflect din nou. Mier 02 Oct 2013, 17:52 | |
| E V A D E A Z Ă
Într-un balet amorţit, execuţi mişcări din mâini şi picioare. Agale şi leneş totul în tine ticăie. Un transparent voal de mătase tresare la fiecare adiere uşoară a vântului. Se propagă de afară. Dar tu nu poţi vedea nimic de el, căci lumea exterioară ţi-a fost interzisă. Eşti condamnat. Înlănţuit, sângerând în non-culori de alb prin toţi pori, încerci a înlătura amalgamul de emoţii. Inima bate, ai crezut că a murit de mult şi că a ta spontaneitate a pălit odată cu trecutul. Se răsfrâng voalurile plăpânde peste trupul tău imortalizat în dans elegant şi vezi ca prin spărtură. O lume cum nu ţi-ai imaginat vreodată. Şi vrei cu ardoare să o simţi palpabilă printre degete. Lanţurile nu te lasă, te trag în spate. Iar albul foişorului din piatră, doar rece îţi transmite. Vrei să rupi acest coşmar fad, insipid, inodor, care ţi-a mumificat simţurile şi raţiunea. Evadează! Trage fiinţa care stă închisă în cutia Pandorei. Păcat, pur, rău, bun, aşa cum ai fost evadează! Lumea iartă şi nu iartă. Îşi aminteşte, uită. Dar tu nu trebuie să uiţi cine eşti. Dar tu nu trebuie să nu îţi aminteşti. Eşti unic, eşti o pasăre. Omul este călător. Evadează!
Ultima editare efectuata de catre Kuro Ōkami in Joi 03 Oct 2013, 07:27, editata de 1 ori |
| | | Eos Special Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Italia, Vigevano. acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 1525 Puncte : 1732 Reputatie : 101 Hobby-uri : Sa desenez si sa scriu! Stare de spirit : La fel ca intodeauna .....melancolica....
| Subiect: Re: Reflect din nou. Mier 02 Oct 2013, 22:24 | |
| Cri, nu am o scuza pentru faptul ca nu am comentat la lucrarea trecuta, recunosc sunt nesimtita. Deci, ma femeie tu nu cunosti cuvantul ,, limita''? Sunt chiar foarte impresionata de modul cum ti-ai jucat cu cuvintele. Nu incetezi din a ma uimi, mereu scrii compuneri in toata splendoarea lor, fara a face vreo greseala. Ador fatul cum ai descris aceasta ,, evadare'', faptul cum protagonistul doreste sa evadeze, iar cuvintele superbe infrumuseteaza si mai mult atmosfera. Scuze ca este scurt, insa sunt in pana de cuvinte. Te astept cu urmatoarea vulcanul meu de talent. ,,hug'' |
| | | Ax München S-Class
Sex : Varsta : 23 Localizare : Aici. acebook : Ax München Nr. mesaje : 2636 Puncte : 3266 Reputatie : 272
| Subiect: Re: Reflect din nou. Mier 02 Oct 2013, 23:23 | |
| Serios ascum, tu vei inceta vreodata sa ma uimesti? :=):Pur si simplu, nu mai stiu ce sa-ti spun, iar de fiecare data cand vad ca postezi ceva si ma anunti, ma gandesc la cuvintele pe care le voi spune, ce voi mai adauga atunci cand voi vedea cum talentul tau prospera, cum il cultivi in fiecare zi, cum joci cuvintele intre ele...totul. Esti intr-o continua schimbare, iar asta ma face sa vreau sa vad mult mai multe creatii de la tine. <3 |
| | | xenomorphius Chūbu
Sex : Varsta : 29 Localizare : În pădure! Nr. mesaje : 3304 Puncte : 4254 Reputatie : 841 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Reflect din nou. Sam 05 Oct 2013, 16:10 | |
| În compunerea aceasta eu nu vreau să reflect iubirea aceea de cuplu, ci o iubire de prietenie plus, legate de muzele noastre de inspiraţie, persoanele pe care le considerăm model şi multe altele. Sper totuşi să se înţeleagă mesajul, ca să îl puteţi înţelege trebuie să pătrundeţi mai adânc şi să nu rămâneţi blocaţi la primul strat, unde sunt literele. Şi da, mi-am cam ieşit din mână... Nu am mai scris de mult. -_-
Vom trece peste
Ne aflăm faţă în faţă, cât ţinem unul la celălalt, dar ne paşte distanţa. Acea distanţă care ne va fura momentele petrecute împreună, viitoarele amintiri, năzuinţele şi credinţele. Pe moment suntem în siguranţă, în braţele gândurilor noastre, care se tot ciocnesc din pricina atracţiei magnetice a fiinţelor noastre. Plăpânde se agaţă una de cealălaltă şi se împletesc în frumoase buchete de flori, revărsate pe o apă lină a unui râu care parcurge solul plin de pietriş. Duce într-o poeniţă luminoasă, unde coruri lăuntrice sunt exteriorizate de către toate fiinţele zburătoare. Aleargă căprioarele, lupii în stapele lor, dar nu vânează, dar nu sfăşie. E armonie în prejur. Şi noi alergăm cu tălpile goale printre firele blajine şi umede de iarbă verde, printre trunchiurile groase de arbori ne ascundem şi ne regăsim aruncându-ne unul în braţele celuilalt. Ne împărtăşim şi ne regăsim în ochii care se oglindesc în privirea fiecăruia. Ce este cu această neobişnuită combinaţie? Reacţiile se ţin în lanţ, din ce în ce mai explozive, mai vulcanice, erup în scântei, văpăi de căldură. Ne-am găsit inspiraţia, ne-a, găsit modelul. Ne-am găsit pe cineva cu care putem împărtăşi totul într-un fel atât de inocent şi pur, plin de dorinţă şi dominat de gândul de a nu primi nimic în schimb. Dar uite că timpul a trecut şi noi iar ne întâlnim, dar nu la fel ne întâmpinăm. Distanţa e chiar la vărfurile picioarelor noastre şi uite că s-a întâmplat. Cum de s-a realizat aşa ceva? Relaţia nu era îndeajuns de strânsă? Firul s-a destrămat, florile au pălit, iar natura a murit. Dar uite! O falsă sclipire, după se oxidează şi totul lasă în urmă scrum, negru ca tăciunea, negru ca un vid rece şi singuratic. O să hoinărim de acum în colo pe drumuri separate dragă prietenie. Ai fost cu noi, dar acum ai părăsit camera şi pe noi dezgoliţia ne-ai lăsat. Ne-am oferit toată căldura, schimbul a fost se pare primordial, iar după am fugit să ne găsim altă sursă de organică. Mocneşte în alt colţ al străzi, oraşului, tării, continentului, cosmosului. Dar nu o mai face aici. S-a stins şi la fel şi noi. Greu cred că acele vorbe cu patos care se înşiruie în cuvinte mai reprezintă ceva. Tu mai crezi în mine? Nici eu nu ştiu dacă să te cred. Vorbe seci ne înbogăţesc vocabularul la fiecare întâlnire şi fad gustul a început să devină. Vibraţia pe care corpurile şi minţile ne-o emanau în propagarea noastră în nălucirile imaginarea, nu mai este seismică. Cerul nu se mai surupă ca noi să cădem în sus. Aripile ni s-au frânt şi trist constat că nu mai suntem la fel ca înainte. Trebuie să accept, dar nu vreau, nu vreau. Am realizat că am stagnat şi nu am încercat. Voi reuşi să refac ceea ce s-a stricat? Nu o pot fără tine, arată-mi un semnal, fă cu mâna, rosteşte un cuvânt, atinge-mi inima. Fă ceea ce făceai tu, arată-te, lasă-te în braţele mele şi hai să călătorim în lume aşa cum ne-am pormis, să ne regăsim din nou în priviri caracterele şi visele. Dorinţele s-au dus? Nu mai vrei? Şi da, rămân se pare pe dinafară, la fel şi tu, căci e legea bumerangului. L-am aruncat împreună s-a întors împotriva noastră. Şi totuşi ştiu că e vina noastră... Puncte de suspensie, aşa este.
Vom trece peste. Chiar vom trece peste? Chiar vrem asta?
|
| | | xenomorphius Chūbu
| Subiect: Re: Reflect din nou. Dum 06 Oct 2013, 18:01 | |
| Ce vreau să reflect prin această lucrare sunt legăturile noastre cu cei din jur şi nu mă refer la prieteni doar, ci şi la duşmani sau persoanele care ne văd pentru prima dată, dar şi aşa legat de cei cu care interacţionăm.
Cum stai cu demonii?
Cu zâmbetele pe chip, spui că rânjim precum nişte drăcuşori, părem doi străini mult prea eleganţi pentru cei din jurul nostru. Dar nu se semănăm ca restul, ştim să ieşim în evidenţă, chit că purtăm aceiaşi haină cu toţii. În faţa Lui suntem cu toţii speciali, între noi nu prezentăm nici un talent. Ne place să lăsăm totuşi lumea în suspans, toţi cu ochii pe noi doi. Iar ne ridicăm privirile din pământ, iar ni le întâlnim reciproc. Şi semaforul arată verde, primul pas îl apăsăm pe dunga albă a zebrei, niciodată pe cimentul gri şi monoton. Asta ne scoate în evidenţă originalitatea, năzuinţa de a fi diferiţi şi de a vedea departe de cuvinte, aparenţe. Vântul ne şueră pe la urechi, ne cântă balada sa atât de melancolică şi amintiri din copilărie ni se derulează ca filmele. De la prima zi de grădiniţă până la ultima zi de facultate. Da, au trecut atâţia ani, ne revedem abia acum, dar simt că mereu am comunicat prin acelaşi limbaj. Chipul nu ţi s-a schimbat, nici al meu. Suntem aceiaşi oameni. Zâmbim fericiţi şi începem a întreba cum ne mai este viaţa în ultimul timp. Bine, foarte bine, am putea adauga amândoi. Un fior mă străbate, de parcă m-aş uita la propria-mi reflexie. "Cum stai cu demonii?" răsună întrebarea, strecurându-se cu vigoare și claritate printre buzele noastre umede și moi. Rânjim iar și dăm răspunsul. Minunat! Am fost cu toții precum frații, acum ne așteptăm la colțuri gata să punem la tâmplă pistoalele. Ne presărăm droguri în băuturi la zilele de naștere, ne filmăm în cele mai rușinoase ipostaze cu femeile și bărbații. Ne dăm în vileag secretele la cei care ne sunt dușmani și cobim a rău, vrem ca toți să sufere cum și noi am suferit. Și se arată precum o floară răsărită măiestos din sol, în pieptul și inima noastră ura, răutatea pură. Ne îmbolnăvim pe sine cu gânduri necugetate și greșite. Călcăm strâmb des și totuși suntem indiferenți. Indiferența ne va ucide, nu pe ei. Trebuie să ne înfruntăm demonii, fie ei de același nume cu noi sau rasă diferită. S-a făcut roşu, dăm palma şi rânjim unul în urma celuilat. Prieteni să fim la bine şi la greu, demonii ni facem chiar noi.
Ultima editare efectuata de catre Kuro Ōkami in Dum 06 Oct 2013, 19:55, editata de 2 ori |
| | | Ax München S-Class
| Subiect: Re: Reflect din nou. Dum 06 Oct 2013, 18:35 | |
| Din cate vad eu, nu prea ti-ai iesit din mana, ci din contra. Ai devenit si mai talentata, cu idei noi si un alt mod de a scrie, unul si mai artistic decat genul pe care-l dobandeai acum ceva vreme. Clar, mai am multe de invatat. :)) Apropo, eu in prezent urmaresc acest subiect, deci nu va mai trebui sa ma anunti. Imi va da notificare, asa ca nu te mai deranja. Oricum, cu si fara notificare, tot voi trece pe aici. Cat despre lucrarea de mai sus, prima, iti spun ca a iesit la fel de bine. <3 Nu am ce comenta. Bravo! >* Te pup. :* |
| | | xenomorphius Chūbu
| Subiect: Re: Reflect din nou. Mar 15 Oct 2013, 19:37 | |
| Voi ştii
La malul mării cu pas mărunt eu tot merg, a mea destinaţie nu o cunosc. Şi din pământ privirea mi-o ridic, ca să văd cum totul se preschimbă. Noi veacul ni-l duceam pe această plajă, acum reanimată de străini. Esenţa noastră a devenit doar una, bucata cealălaltă a pălit. Şi stau şi mă gândesc la tine, cum obişnuiai să chicoteşti. La vorbele-mi mult prea înţelepte, bob cu bob culegând. Acum nu mai eşti, inima-mi suspină şi dorul mă chinuieşte. Ceva mai presus de omenie, te-a capturat la apus. În braţe doar nisip şi aer mai puteam simţi. Cu inima frântă şi lacrimile în ochi. Am constatat că moartea mi te-a luat. Voi ştii mai bine acum, cum să preţuiesc. O fiinţă atât de bună, blândă şi nebună. Şi stau şi iar privesc albastrul infinit. Iar gândul tot la tine zboară, te privesc.
|
| | | xenomorphius Chūbu
| Subiect: Re: Reflect din nou. Lun 28 Oct 2013, 19:17 | |
| Suntem eternitate dragostei
Dragostea nu cunoaşte începutul şi nici sfărşitul. Iar dacă l-ar cunoaşte sfărşitul ar fi începutul unei noi călători, iar începutul ar fi sfărşitul unei cărări întunecate, unde te-ai pierdut înainte să mă cunoşti. Iar acum când te privesc, îmi aduc aminte de prima dată când te-am văzut, păreai atât de ireală. Până când mi-ai spus ceva şi am ştiut că ceea ce se nutreşte între noi este palpabil. Imposibilul a devenit posibil, iar posibilul a devenit infinitul, căci noi doi împreună formăm un întreg cosmos, plin de stele şi plantele care se vor îmbogăţii pe zi ce trece. Atâta timp cât credem în dragoste, totul are să fie bine. Singură nu poţi continua, cum nici ploaia nu poate pica, fără nori. Fără un motiv care să împingă de la spate astfel încât primul pas să fie realizat. Teama ştiu că se instalează, se ascunde în inima fiecăruia, dar trebuie să înţelegi, că sunt lângă tine fie opac sau transparent. Suntem un infinit complet care nu are limite şi nici puncturi de plecare. Existăm de când nimeni nu ne ştia, iar ceea ce ne face să supravieţuim este iubirea pe care o îmbrăţişăm cu braţele noastre care ne mângâie trupurile. Scumpo, nu trebuie să plângi, căci indiferent de fel, rasă, răvniri suntem pe aceiaşi undă. dansăm pe acelaşi fir şi nimeni nu poate să intervină între noi. Căci ochii noştrii lasă să pătrundă doar esenţa celui la care ţinem, urechile nu ascultă orice cuvânt rostit, iar buzele nu sărută orice altă inimă. Înţelege, căci suntem ceva ce nu poate fi explicat în cuvinte. Nu suntem nici corpuri atunci când iubim. Sentimentul acesta nu este logic, este haos total. Şi totuşi ştim pe cine căutăm, de fiecare dată. Nu am fost compleţi, jumătatea noastră se află încă acolo, scufundată în mulţimea de oameni. Deschide inima şi lasă glasul necunoscut să îţi cânte cărarea care te va aduce în braţele mele.
Ultima editare efectuata de catre Kuro Ōkami in Mar 29 Oct 2013, 20:30, editata de 1 ori |
| | | GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Reflect din nou. Lun 28 Oct 2013, 20:45 | |
| Buna, am trecut si eu pe aici si am ramas placut surprinsa. Imi place foarte mult acesti mic textulet plin de sentimente. Ma fascinat extrem de mult incepulul, acea prima fraza. Este adevarat ca iubirea nu are limite. Chiar ai reusit sa ma faci sa iubesc acest text. Imi place foarte mult si astept si altele. Daca vrei ma poti anunta si pe mine cand revi cu unul noi. Pupici si spor la scris |
| | | xenomorphius Chūbu
| Subiect: Re: Reflect din nou. Sam 02 Noi 2013, 16:15 | |
| Înăutru este rece
Afară este frig, degetele nu mi le mai simt. Privesc pe fereastra maşinii în faţă, un drum lung se tot întinde. În jur arcade lemnoase cu frunzele picate, iar zăpada le învăluie în adormire. Las capul în jos, sunt singură şi nu am cui să-i mai spun să de-a drumul la căldură. Îmi este greu să mă ridic şi să apăs pe butonul de la bord. Căci gheaţă sângele-mi este şi înlemnită stau, cu gândul la soare. În gând tot felul de amintiri mă străbat, zâmbesc puţin, nu pot mai puternic. Tremur din toate încheieturile şi simt că am să mă prăbuşesc. Dar stau cuminte, nu mai încerc nimic, aştept ca el să vină. Pădurea e calmă, uşor în zare se aud strigătele părăilor ameţite. Ridic ochii spre geamul din partea stângă şi văd că totul străluceşte, mă aplec şi mă sprijin pe podul palmelor, pentru a vedea ce se întâmplă. Din nou acelaşi peisaj de gheaţă, nu mai ninge de ceva timp, dar tot mă simt înjunghiată de frig. Cutremurul organic continuă să persiste, mă îmbrăţişez, semn că doresc căldură. El tot nu a sosit şi pierd putere. Afară e frig, în maşină la fel, dar ce mă sâcâie la cap, e frigul dinăuntru. |
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Reflect din nou. Dum 03 Noi 2013, 13:18 | |
| Buna scumpa mea. Imi place foarte mult cum ai inceput. Acel sentiment de singuratate si raceala, il iubesc. Ma atras foarte mult muzicalitatea textului tau. Pe parcurs ce citeam imi imaginam ca citesc o poezie si nu un text. Ai un stil foarte deosebit de a nara, unul special care ma atrage foarte mult. Astept sa vad cu ce ma mai minunezi. Mersi de anunt si sper sa o faci si data viitoare. Pupici |
| | | Eos Special Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Italia, Vigevano. acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 1525 Puncte : 1732 Reputatie : 101 Hobby-uri : Sa desenez si sa scriu! Stare de spirit : La fel ca intodeauna .....melancolica....
| Subiect: Re: Reflect din nou. Dum 03 Noi 2013, 23:37 | |
| Buna Crii, scuze de intarziere. Nu am ce zice, o adevarata opera de arta. O spun de cate ori o sa fie nevoie ca, ma lasi de fiecare data muta. Ador felul tau de a nara, este foarte frumos si ,,limped'', mereu ma uimesti cu ceva nou si minunat. Esti precum un rau ce nu isi poate opri apa, dar in cazul tau find imaginatia. As fi vrut sa fiu in pielia personajului, sa simt acea raceala si singuratate. Sa fac parte din aceasta mica poveste. Multumesc de anunt si scuze ca nu am comentat de asa mult timp. ,,kiss'' |
| | | xenomorphius Chūbu
| Subiect: Re: Reflect din nou. Joi 07 Noi 2013, 14:22 | |
| [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] - ma inspirat pentru această creaţie. Este o melodie foarte frumoasă. În ultima vreme tot am avut idei năstrujnice, ilogice aproape, haosul din capul meu este în perfectă ordine. Enjoy!
Momente sălbaticeDiafană pari în camera în care dormiţi, iar el paralel cu tine atât de opac. Rigid, o santinelă cu picioare, care te doboară la pământ, dur. Nu vrei să te gândeşti la ceea ce se întâmplă dar, cum totul se derulează atât de haotic în faţa ochilor. Simţi că te pierzi în neant. Te înghite, te îmbrăţişează, odată ce a conştientizat că şi el cade odată cu tine. Un singur corp, vă contopiţi pe covorul pal, iar fiecare amintire începe a se desprinde de voi şi a ieşi pe geamul deschis. În jungla oraşului se dăposteşte, caută un loc unde poate să îşi tragă răsuflarea, dar nu putea, căci atâta lume aproape că o calcă în picioare, brutal. Nesigură se înalţă spre cer, îşi deschide braţele şi spre infinitul albastru zboară. Însă cosmosul nu o acceptă şi o aruncă înapoi pe pământ. Nesigură şi speriată fantasma amintirilor voastre se întoarce pe acelaşi drum de unde a plecat. Vă surprinde în braţe, atât de apropiaţi şi zâmbeşte fericită, căci credea că v-a pierdut pentru totdeauna. În momentele cele mai sălbatice, vă pierdeţi raţiunea, iar metamorfoza exigentă vă conferă forme necunoscute. Fără a ne lăsa să observăm ceea ce este cel mai important, iubirea. |
| Subiect: Re: Reflect din nou. Joi 07 Noi 2013, 19:39 | |
| Buna Crii Imi place foarte mult noua ta creatie. Este la fel de geniala ca si restul si pot spune cu mana pe inima ca o iubesc. Imi place stilul tau de a nara, usor misterios ce ma captureaza printre randuri. Iti multumesc pentru mesaj, sper sa ma anunti si data viitoare. Te pupic si spor la scris |
| | | xenomorphius Chūbu
| Subiect: Re: Reflect din nou. Mar 12 Noi 2013, 20:25 | |
| Creaţia nu are un titlu. E ceva care mi-a trecut pe moment ca un fulger prin inimă şi cap, cât timp mă gândeam la viaţa asta. <3
Viaţa este pericolul pe care mi-l asum. Căci cu fiecare zi care trece privesc îndelung noaptea felinarele şi mă întreb ce are să mă aştepte dacă am să sparg becul care luminează cărarea trecătorilo. Un om ca mine care încă nu s-a hotărât încă asupra viitorului său, care încă se pierde printre rândurile din cărţi şi se holbează faşcinat la animaţiile care joacă pe ecranul aparatului numit televizor. Nu are cum să înţeleagă drumul pe care ceilalţi îl au, căci au scopul în palme, iar voinţa în suflet. Bani pe care îi primesc nu sunt ai mei, sunt a celor de sus, privesc asupra-mi, dar nu sunt atât de departe, însă nu reuşesc să mă ajungă. Căci nimeni nu se ridică la nivelul meu şi tin să îi pierd din priviri când îmi întorc capul în spate. Nu plâng, sunt puternic, nu fur, fiindcă avutul nu îmi lipseşte. Am la mine mereu replici geniale care să mă scoată din orice, iar cei din jur tot ce pot face e să mă privească în ochi. Alerg cu zâmbetul pe buze inconştient de faptul că la colţ dezastrul mă aşteaptă. Decăderea se instalează treptat şi mă dezintegrează încetul cu încetul. Să dau vina pe ai mei, pe prieteni, pe mentori, pe cunoscuţi, pe lume? Dar pe mine? Când am întors capul nu am sesizat că ceilalţi erau cu doi paşi înaintea trupului meu inert, stagnat. Replicile au adus doar ură şi ginion, am fost etichetat deja oaia neagră. Iar ei nu mai au ce să îmi mai facă, banii lor nu pot să mă scoată din noroiul acesta şi indiferent câte haine schimb, mă simt la fel de mizerabil ca prima oară.Constat că nu pot să ies din acest infern, căci nici ce scrie pe panoul mic luminat de la poartă nu pot citi, iar marionetele animate nu îmi întind mereu mâinile, îmi alină doar durerea pentru o durată scurtă. În genunghi pic şi văd cu ochii cum totul este înghiţit în haos, echilibru s-a destrămat. Şi totuşi zâmbetul îmi reapare pe buze, sub bretonul care rebel îmi pică pe ochii ce privesc spre sol. Ah da! Viaţa... viaţa este un pericol pe care mi-l asum cu drag.
Ultima editare efectuata de catre 90's in Mier 13 Noi 2013, 07:18, editata de 1 ori |
| | | | Danielle Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 3450 Puncte : 4339 Reputatie : 245
| Subiect: Re: Reflect din nou. Vin 15 Noi 2013, 10:29 | |
| Buna, scumpa mea! Sunt eu, picata din cer dupa un car de ani de absenta totala.Felicitari pentru aceasta capodopera! Cam trista, insa atat de plina de sentimente pure si sincere, incat nu se poate numi altfel decat "arta". Descrii viata intr-un mod dur, insa sensibil, lucru pentru care te apreciez si mai mult. Un mic sfat, in cazul in care te regasesti in ceea ce ai scris: Fii mai optimista and always smile!Kisses and hugs! Danielle:*: |
| | | xenomorphius Chūbu
| Subiect: Re: Reflect din nou. Lun 18 Noi 2013, 16:12 | |
| Danielle, mă cunoşti, câtuşi de puţinul, ştii prea bine că sunt optimistă. Dar vreau totuşi să lămuresc o chestie - eu reflect asupra multor lucruri, din plăcerea de a explora şi a descoperi misterele. Şi nu, nu sunt pesimistă sau abătută de gânduri sumbre. Doar că ador să penetrez lumea aceasta şi tainele ei ascunse. E cu adevărat o plăcere şi o pură dorinţă de a le înţelege bine. Şi de asemenea, mă bucur că îţi place lucrarea, plus bine ai revenit. *hug* Legat de următoarea lucrare, dar poate şi de următoarele. Mi s-au insuflat nişte amănunte interesante, de la care au izvorât ideile şi acum sunt pregătită să le înşir aici. : )
Crudă, dar orbi
Pustiul ni-l alegem cu prorpiul nostru destin, în mână odată cu el păşim afară din lăcaş. Întunecată zarea pentru noi mereu a fost, cât sub acoperişul sfânt, al străvechilor amintiri plăpânde am zăcut. Lud ne prezentăm în lume şi crudul adevăr ne bate, ne biciuieşte nemilors. Apoi cu lacrimi în ochii ne trezim din somnul amorţelii, căci în zadar ne ridicăm, ne complace starea de angoasă şi agonizantă în care ne găsim. Surâdem pe faţă şi isteric hohotim pe la spate, căci viaţa e crudă, dar suntem prea orbi să mărturisim cât de prejos am ajuns. Stăm şi nu facem nimic. De milă să ne poarte necunoscutul infinit, căci vidul ne înghite de mult cu prisos. Din nou la poarta noastră se aştern flori de primăvară, vântul alină durerea dezgheţării naturii cândva adormite. Noi tot închişi afară, deschişi pe dinăuntru şi nu ne dăm seama cât de rău am decăzut, ne complace viaţa efemeră, în care nimic nu am realizat. Viaţa este crudă, noi orbi vom rămâne mereu, căci nici prezentul al trăi cugetat nu reuşim, iar viitorul se îneacă în pustiu...
|
| | | Danielle Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 3450 Puncte : 4339 Reputatie : 245
| Subiect: Re: Reflect din nou. Lun 18 Noi 2013, 17:21 | |
| Buna, scumpa mea! Pai, sa incepem...am atat de multe de spus...I love it and...punct! Ai o sensibilitate aparte, ceea ce ma fascineaza in fiecare dintre scrierile tale. Ma bucur ca pot citi din creatiile tale. Este genul de arta care ma uimeste cu fiecare rand, cu fiecare cuvintel. Deci, ai toate felicitarile mele!Cat despre creatia anterioara, inteleg ce vrei sa spui, caci si eu ma regasesc in aceeasi situatie de multe ori. Ma transpun pe mine in pielea altor personaje, cu total alte sentimente. Exact acelasi lucru il faci si tu, iar faptul ca lumea iti spune sa fii optimista, in astfel de situatii cred ca este o apreciere a muncii tale. Reusesti sa pui pe hartie sentimente foarte reale, sincere, chiar daca sunt ale tale sau nu. Sper ca am clarificat totul. Asa, ca de incheiere, iti spun ca astept o alta creatie cat de curand si ca te pup dulce! |
| | | xenomorphius Chūbu
| Subiect: Re: Reflect din nou. Dum 24 Noi 2013, 23:34 | |
| [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] - musai tre' ascultată piesa la ceea ce am scris. Este izvorul care m-a determinat şi inspirat să scriu asta, dar şi de asemenea viaţa mea şi tot ceea ce mă înconjoară.Creaţia am să o dedic la toţi, fiindcă mă gândesc că vă veţi regăsi câtuşi de puţinul în această lucrărică. SUNTAdmite și nu te mai eschiva, spune-mi sincer, căci nu am să te critic. Te-ai săturat de tot și ai vrea să faci doar ce îți place cel mai mult. Ai vrea ca să îi ignori pe alții, să treci ușor fără răni peste fiecare piedică care se așterne asupra drumului tău. Ai dori ca nimeni să nu te mai arate cu degetul când greșești. Chiar și atunci când îți arăți aprecierea și ești fericit cu zâmbetul încolțit verde pe chipul acela drăgălaș și însorit. Ochii tăi senini sunt doar sateliţi care se învârt în jurul orbitelor altor ochi. Dar ești destul de conștient că toate nu pot fi uşor de obţinut, ceea ce este frumos este mult prea periculos şi nu ai nimic altceva să faci decât să te ridici şi să mergi în sensuri atât de variate până când vei găsi adevăratul adevăr. Nu mai asculta de fiecare în parte, vorbele oamenilor sunt învenitate, atât de inocent rostite, dar pe ascuns ambalate în minciuni. Crezi că le pasă atât de mult de persoana ta? Crezi că te aşteaptă în fiecare dimineaţă ca să parcurgeţi drumul spre şcoală de dragul de a fi împreună? Crezi că zâmbetele lor sunt adevărate? Fiecare îşi ascunde povestea după cortinele care se conturează ca pleaoape şi buze. Pielea camuflează foarte uşor adevărata esenţă a omului. Dar tu deja te-ai prins că ai căpătat obiceiul lor şi că nu aceasta este menirea ta. Să te metamorfozezi în obişnuit. Eşti cu totul altfel, neobişnuit, special. Priveşte doar mai atent în oglindă şi te vei descoperi şi te vei trezi la realitate. Nu eşti cum ei te-au descirs. O fiinţă neînţelească ca tine schimbă întreaga lume. Doar arată de ceea ce eşti în stare. Nu te rezema şi nu te pune în colţul camerei de fiecare dată când te împing ceilalţi. Rebelul din tine înmugureşte cu fiecare secundă în care ţi se înterzice ceva. Şi nu mai aştepta, sari de acolo, dă-ţi jos cămaşa, încalcă regula căci tu ştii mai bine ce este mai bun pentru tine şi pentru restul. Poţi dacă vrei şi ca un leu strigi, ca întreaga junglă să te audă să te remarce prin calităţile pure şi divine, atât de blajine conturate într-un trup fie slab, fie puternic, fie masculin sau feminin. Fie copil, fie adoleşcent, fie adult. Indiferent de rasă sau orientare se*uală. Eşti poate în ochilor egali la nivelul calităţii, dar tu ştii, iar eu la fel că poţi mult mai mult decât de limitează ei. Singura ta limită este cerul. Atunci când vrei să admiţi că nu mai poţi priveşte cerul şi atingel. El, poate este singurul, dar imaginaţia şi sufletul acela care arde în cutia ta toracică, depăşesc şi aceste bariere, zboară libere departe de ceea ce poate un om obişnuit să perceapă cu organele de simţ. Eşi un artist, un cugetător, eşti un visător, un scriitor, un interpret, un actor, un simplu copil cu vise multe. Nu te mai uita la ei, căci viitorul îl deţi chiar în palme. Deschidele şi plesneşteţi faţa ca să conştientizezi odată că dacă vrei vei şi reuşi. Nu lăsa orice mărunţiş să te înece în nefericire. Indiferenţa îşi va atrofia chiar şi geniul.
Nu te mai lăsa îngheţat de vorbe necunoscute sau cunoscute şi chiar dacă pereţii încep a te strivi, tu sparge-i. Forţa adevărată este în interiorul tău. Descoper-o, căci doar aşa poţi ajunge la tine. |
| Subiect: Re: Reflect din nou. Lun 25 Noi 2013, 11:09 | |
| EditBuna iubita. Ma bucur ca ai mai adus gandulete. Imi pare rau ca nu am comentat la penultimul insa am avut ceva probleme cu sanatatea Imi place foarte mult ultimul textulet postat. Imi place foarte mult ca folosesti diacritice. Asta dovedeste ca esti o persoana calculata si echilibrata. De asemenea ai avut si cateva greseli de tastare insa nu au contat deoarece frumuletea texului te vraza prea mult incat nici nu iti dadeai seama de ele. Astept sa ma uimesti din nou cu micutele tale ganduri. Pupici si spor la scris
Ultima editare efectuata de catre Amphetamine in Lun 25 Noi 2013, 21:10, editata de 1 ori |
| | | Danielle Sensei
| Subiect: Re: Reflect din nou. Lun 25 Noi 2013, 14:27 | |
| Buna, scumpa! Ce mai reflectare...! Chiar m-a impresionat felul in care vezi tu lumea, plina de adevarate minciuni, ca si felul de a iti expune viziunea. Textul tau ma face sa ma gandesc de doua, trei sau chiar de mai multe ori la viata asta si sa iti dau dreptate. Vointa este cea mai importanta calitate a unui om. Daca esti tu, faci ceea ce trebuie si te vei simti implinit. Mi-ai transmis asta si te felicit.P.S.:Ai grija la tastare, caci sunt ceva greselute pe acolo. Cel mai bine, revizuieste tot inainte de a posta, pentru a evita neintelegerea textului. Este doar un sfat, sa nu intelegi ca te critic, draga mea!Pupici de la Danielle! |
| | | xenomorphius Chūbu
| Subiect: Re: Reflect din nou. Vin 20 Dec 2013, 12:06 | |
| [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Cristal de remineşcienţe, în mine licăreşte şi atât de rece, văpaia argintie şi-o revarsă asupra-mi. Atât de calm şi de frivol mă pângăreşte. Dar eu ştie că în adâncul inimii mele acoperite de mâl, sub un ocean albastru-verzui, cândva lumina a răsărit din bolta rămăşiţelor uitate de timp. Privesc poate pierdută spre o lume necunoscută. O distopie cândva creionată în utopie, cu văi vaste, populată de năzuinţe nărăvaşe şi speranţe iluzionate. Căci copilăria a trecut, nu mai sunt doar o fetiţă, dar simt că am uitat ceva... Şi stau, meditez intens asupra acestei crime oribile, căci cu greu îmi reamintesc acea zi în care strâmb am călcat şi pe toţi v-am uitat. Să plâng acum nu este timp, trebuie să mă ridic şi să ies din acest hău, aurora să o urmez. În străvezii culori ea cărarea mi-o arată spre ieşirea mult uitată. Văd parcă cu ochii închişi, tot ce am lăsat în urmă, am regretat. Dar vreau să îmi reamintesc acele clipe de aur în care m-am pierdut cu voi printre crengi şi ramuri, înverzite de anotimp. Într-o livadă cu boltă cerească. Însă nimic nu mai poate să renască, acum ne-am reunit după atât de mult timp. Vreau doar să o lumă de la capăt.
|
| | | Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Reflect din nou. Vin 20 Dec 2013, 18:59 | |
| Sincer, imi era dor de creatiile tale. Si tu esti genul acela de persoana care emana caldura prin creatiile sale, fie ele triste sau cu o nota de fericire. Lucrarea aceasta a fost de domeniul abstractului si ar fi ciudat sa spun ca am o parere concreta despre ea. Ce pot spune e ca mi-a placut ideea si ca ai conturat-o frumos. Totusi, ai grija la greselile care iti scapa din neatentie, caci strica farmecul intregii lucrari. In rest, n-am ce sa iti reprosez. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Reflect din nou. | |
| |
| | | |
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|