Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 10 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 10 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Sasuke and Sakura, a special story

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  Urmatorul

Cum vi se pare povestea mea?
Super Tare
Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 10 I_vote_lcap92%Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 10 I_vote_rcap
 92% [ 49 ]
Okey
Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 10 I_vote_lcap8%Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 10 I_vote_rcap
 8% [ 4 ]
Naspa
Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 10 I_vote_lcap0%Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 10 I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
Total voturi : 53

AutorMesaj
Wicked
Genin
Genin

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Siret,Suceava
acebook acebook :

Nr. mesaje Nr. mesaje : 66
Puncte : 93
Reputatie Reputatie : 21
Hobby-uri Hobby-uri : desen,muzica,citit si altele :D
Stare de spirit Stare de spirit : cat se poate de bine! :)

Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 10 Empty
MesajSubiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story   Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 10 I_icon19Sam 19 Ian 2013, 15:09

Wow! Minunat Juli....ai lispsit ceva timp...si nu m-ai anuntat...in fine...Capitolul a fost minunat...anunta-ma cand pui next-ul kiss hi!
Sus In jos
Day
Jōnin
Jōnin
Day

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : In Estul Iadului certandu-ma cu Agares
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1238
Puncte : 1392
Reputatie Reputatie : 108
Stare de spirit Stare de spirit : De parca ii pasa cuiva!

MesajSubiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story   Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 10 I_icon19Sam 19 Ian 2013, 16:51

Heiiiii!!!!! In sfarsit un next Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 10 1425538829

Nu-mi spune ca o omori pe Sakura ? Ce o sa faca Sasuke ? O sa ajunga la fel ca Ukoto ? Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 10 955647780
Pun eu mana pe tine daca Sakura pateste ceva Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 10 2873859802

Legat de acele intrebari ... Cred ca datorita raspunsurilor am ajuns sa inteleg mai bine povestea in sine. Stiu ca ai povestit si descris pana acum dar avand in vedere raspunsurile date , realizez mai mult suferinta la care a fost supus Sasuke , vazand maturitatea gandirii lui si faptul ca nu risca prea mult .

Ma rog , intelegi tu ce vreau sa spun
Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 10 3846215280

Vreau next

Te-am pupat
Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 10 208323
Sus In jos
*Jellyfish*
Genin
Genin
*Jellyfish*

Localizare Localizare : Far from you
Nr. mesaje Nr. mesaje : 233
Puncte : 285
Reputatie Reputatie : 50
Stare de spirit Stare de spirit : Mai stata meglio

MesajSubiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story   Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 10 I_icon19Sam 19 Ian 2013, 17:08

Hey dap !
Sa sti ca raspunsurile mi-au placut chiar foarte mult ! Propunere interesanta, ha ? lough Sper s-o si urmezi o data si o data. Acum capitolul... nu pot sa cred ca a cazut. Si cum adica nu mai este nimic de facut. Nu poate sa ii se intample una ca asta tocmai Sakurei ! Trebuie sa se trezeasca, daca nu... daca nu o sa fie prea trist sad Dar mi-a placut atat de mult ce i-a spus lui Sasuke in timp ce se tinea ! Sper din tot sufletul sa scape si sa nu vina cumva tatal brunetului ca sa faca ceva rau. Spor la scris, te pup kiss
Sus In jos
Anne Howard
Chūnin
Chūnin
Anne Howard

Sex : feminin Localizare Localizare : Cine stie pe unde...in lume...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 900
Puncte : 1138
Reputatie Reputatie : 96
Hobby-uri Hobby-uri : Tot ce tine de Coreea!
Stare de spirit Stare de spirit : Ok...avand in vedere ca mereu poate fi mai rau...

MesajSubiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story   Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 10 I_icon19Sam 19 Ian 2013, 18:55

Nu se poate asa ceva, mi-asi spus ca Sakura va patii ceva rau, dar cu bietul Sasuke ce ai?
El de ce trebuie sa sufere atat?
Anunta-ma la next neaparat!Am si eu cateva intrebari:

Sasuke:
-Daca Sakura ar murii(sper sa nu sad) ce ai face?Te-ai omori si tu, sau i-ai respecta dorinta si ai traii trecand peste?
-Daca printr-un farmec Sakura si-ar reveni, cum ai reactiona?
-Daca Sakura s-ar trezii, dar nu ati mai avea voie sa va vedeti sau sa va intalniti spre binele Sakurei, ce ai face?

Sakura:
-Daca te vei trezii, vei fi in continuare alaturi de Sasuke?
-Daca sa spune, printr-o magie, rolurile s-ar inversa, adica Sasuke sa fi cazut, iar tu sa suferi dupa el, te-ai omora sau i-ai indeplinii dorinta si ai traii?
-Daca ar trebuii sa alegi intre o viata in care tu si Sasuke sa nu puteti traii impreuna, si o moarte in care sa va reintalniti pe lumea cealalte, ce ai alege?

Scuze ca sunt mai ciudate...dar...na!
Te pwp dulce si spor la scris!!!kiss
Anunta-ma!!!kiss
Sus In jos
Elena S.
Chūnin
Chūnin
Elena S.

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : Galati
Nr. mesaje Nr. mesaje : 748
Puncte : 835
Reputatie Reputatie : 57

MesajSubiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story   Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 10 I_icon19Dum 20 Ian 2013, 10:52

Buna!
Am trecut si eu pe aici. Trebuie sa-ti zic: imi place mult! Chiar e superb acest capitol, la fel s asezarea-n pagina. Ai descris sentimentele asa super. Cu toate ca e un capitol trist, a fost uimitor. E de-a dreptul magnific! Sper sa nu fie asta sfarsitul ficului, sa mai traiasca. Sunt nerabdatoare sa vad continuarea, a vad ce se mai petrece in acea lume mica, dar atat de reala. Spor la scris si sa ai multa inspiratie. :*
Sus In jos
sakura27anna
Genin
Genin
sakura27anna

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : n-ai de unde sa stii :))
acebook acebook : nu stiu de asa ceva:)
Nr. mesaje Nr. mesaje : 476
Puncte : 503
Reputatie Reputatie : 27
Hobby-uri Hobby-uri : desenez :)
Stare de spirit Stare de spirit : the roses are red, the ashes are black, you go to the hell and never coming back >:)

MesajSubiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story   Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 10 I_icon19Dum 20 Ian 2013, 12:45

nuuuuuu!! sakura nu poate muri... crying sad
te rog sa nu moara...
capitolul a fost super si abia astept nextul
te-am pupat dulceee
Sus In jos
Alypisica
Academy Student
Academy Student

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Unde te astepti mai putin :*
acebook acebook : https://www.facebook.com/aly.nicol.9?ref=tn_tnmn
Nr. mesaje Nr. mesaje : 25
Puncte : 30
Reputatie Reputatie : 7
Hobby-uri Hobby-uri : Citit
Stare de spirit Stare de spirit : Cum nu se poate mai proasta

MesajSubiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story   Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 10 I_icon19Dum 20 Ian 2013, 13:11

1. Mersi mult ca m-ai anuntat . Sper sa o faci in continuare
2. Sper din tot sufletul ca nu o omori pe Sakura ca te omor ( glumesc :P ) , dar fa-o bine !!!!

Te kiss Aly :D
Sus In jos
Denixutza
Genin
Genin
Denixutza

Localizare Localizare : Undevaaa.......cautama :)
acebook acebook : adauga profilul tau ...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 93
Puncte : 97
Reputatie Reputatie : 8
Hobby-uri Hobby-uri : Sa ascult muzica , sa stau cu prietenii,sa citesc ficuri :)
Stare de spirit Stare de spirit : HapPY :)

MesajSubiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story   Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 10 I_icon19Mar 22 Ian 2013, 17:45

NUUUUUUUUUUUUUUUUUUU...................nu nu nu nu si NU :(((( sad crying
Imi vine sa plang sad
Te rog spune'mi ca o sa se trezeasca daca nu vai si amar de viata ta biciuitor :)))(glumeam)
Spor la scris!
;)
Sus In jos
Lissk Ecaterina
Genin
Genin
Lissk Ecaterina

Localizare Localizare : ▲ Peste tot ▲
Nr. mesaje Nr. mesaje : 228
Puncte : 298
Reputatie Reputatie : 26
Stare de spirit Stare de spirit : Se poate si mai bine...

MesajSubiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story   Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 10 I_icon19Joi 31 Ian 2013, 21:57

Hei fetelor,regret ca nu am adus nextul mai repede,o planuiam sa o fac sambata avand in vedere stresul cu pregatirea pentru examenele finale...Dar mi-am rapit putin din timp ca sa pun continuarea,inca ceva:"Anamaria,scuzza-ma ca nu am avut timp sa iti raspund,iti promit ca o voi face in capitolul urmator" sad
Si o melodie draguta:
https://www.youtube.com/watch?v=5MFRZR_iGaQ

Capitolul 21:Dilema

"Ceea ce luăm drept o dilemă viitoare se dovedeşte a fi, de cele mai multe ori, o problemă uşor de rezolvat sau chiar un cadou din partea destinului atunci când ţi se întâmplă şi o priveşti de mai aproape."-Colin Turner

Sasuke's point of view:

Simteam cum picioarele imi cedeaza asa ca m-am sprijinit de asistenta de langa mine.Era simpatica,acelasi par roz si aceeasi fata in forma de inima,palida cu gropite.Dar ochii ii erau caprui si nu aveau stralucirea aceea unica,caracteristica Sakurei.Iar gandul ca acum ea a plecat si nu se va mai intoarce imi amorteste sufletul..

-Cum adica nu se mai poate face nimic?am intrebat pe un ton nonsalant si foarte calm,desi inauntrul meu se dadea o adevarata lupta,inima imi batea gata sa-mi sparga cutia toracica,iar in piept simteam o durere ascutita...
Doctorul inca nu ma privea era atent la fata scaldata in sange si zapada..O prinse delicat de solduri si o urca in masina alb-galbuie.Abea dupa 2 minute se intoarse si ma privi.Ofta:
-Este in coma cerebrala...Cuvintele ii iesira din gura ca un fulger luminos pe cerul innorat:Rapid si surprinztor.-O vom transporta de urgenta la spital pentru a o examina in de-aproape,ar trebui sa vi si tu!rosti el dupa o pauza ciudata de 30 de secunde.Apoi se departa de mine,cu pasi prompti.

Acum ce puteam face,sa ma duc si eu la spital sau sa raman acasa si sa-l astept pe tatal rozaliei pentru a-i da de stire despre catastrofa,era chiar o dilema enervanta.Incercam sa ma gandesc dar nu reuseam,eram bulversat total,inca nu puteam sa procesez tot ceea ce se intamplase.Era prea mult,prea mult chiar si pentru mine...Mi-am coborat privirea catre trupul meu,pielea imi era de un rosu intens,in unele parti cu o tenta de vinetiu.Am suras trist,cred

ca pantalonii trei sferturi nu au fost cea mai buna alegere.Erau toti uzi si inghetati,la fel si tricoul meu preferat.Mi-am pipait cu un deget buza inferioara si am apasat usor in locul in care aveam rana deschisa.Ustura puternic.
Imi era atat de teama in legatura cu....tot...Sakura,tatal ei si...oh,nu!am uitat de celalalt membru al ecuatiei"Tatal meu"...Am tresarit usor cand am auzit racnetul lui strident ce venea dinspre intrarea blocului.Am inchis ochii.Acum trebuia sa aleg:Sakura si eu...ori El.O iubeam pe Sakura mai mult decat orice,dar mereu tata a reusit sa se faca afirmat in fata mea..frica si traumele ma urmau peste tot ca niste demoni ai trecutului,dar care exista si in prezent,mereu am cedat,si mereu am facut exact asa cum a vrut el,dar acum....Nu aveam de ales,trebuie sa ma duc...sa il infrunt si sa dau piept cu

demonii,dar sa am grija sa nu ma las prada fricii...Am depus un efort supraomenesc in incercarea de a ma ridica in picioare..si genunchii imi erau vineti..acum chiar ma puteam numi un om inghetat si inafara si inauntru.
M-am intors catre asistente si le-am facut semn sa plece.Acsestea se uitau infricosate la mine,dar m-au ascultat.Mi-am tarat incet picioarele dupa mine plin de mahnire,in timp ce auzeam sirena ambulantei indepartandu-se zgomotos...
Cand am ajuns langa el..fremata de nervi,avea ochii injectati si un zambet jignitor.Nu rostise nici o vorba,doar o lua inainte cu pasi abili.Am incercat cu greu sa ma iau dupa el.Am urcat in tacere,desi cand am ajuns in apartament toata linistea disparu,aceasta fiind inlocuita cu tipete care imi iritau

timpanul si lovituri puternice,de care nu mai bagam de seama.Nimic pe lume nu m-ai conta,greseala fu facuta si catastrofa se intamplase,sunt un adevarat esec in legatura cu totul...nu reusesc niciodata sa fac ceea ce este corect,sunt mult prea slab si vulnerabil,am fost asa mereu,slabiciuni pe care
nu voi reusi niciodata sa le infranez...Nu am putut-o tine pe mama langa mine,si acum i-am provocat moartea singurei persoane care mai conta pentru mine.
Intunericul ma invaluia incetul cu incetul diminuand durerile ascutite pe care le simteam.Am auzit cateva soapte impunatoare care erau rostite de o voce groasa si stridenta...

-De ce d*acu ai facut asta,de parca nu am destule probleme pe cap,ma mai bagi si tu in cine stie ce rah*turi,sa omori o persoana..Sasuke nu crezi ca ai ajuns un pic prea departe?spuse el ironizandu-ma...
Eu taceam,nu aveam de gand sa ripostez,aveam o vointa slaba si dorinta de viata mi se diminua asemeni unei picaturi de apa pe asfaltul incins intr-o zi

torida de vara....Blestema-ta promisiune,caci daca ar fi fost dupa mine,chiar acum as fi mers in bucatarie si cu lama celui mai gros cutit m-as injunghia direct in inima,sa pun capat durerii,suferintei si fricii de a iubi.
Dupa o ora si ceva,linistea sa coborat in camera.Dupa ce si-a varsat nervii pe mine cred ca a coborat jos sa se mai destinda cu o sticla de Jack..M-am

tarat usor in camera mea,unde m-am pus in pat fara sa mai tin cont de nimic,sperand ca a doua zi sa nu mai existe pentru mine,sa pot pleca in lumea cealalta..Rai sau Iad,ce mai conta..Daca ajung in Iad nu cred ca-mi va fi asa de rau,l-am putut suporta 5 ani,il voi putea suporta o eternitate..si poate intr-o zi poate unui inger i se va face mila de,demonul slab si fricos caruia ii e frica chiar si de propria-i umbra terorizat si de cea mai usoara pala de vand.

A-2-a zi:

Soarele se prelingea pe bolta cereasca ca o picatura de sange dintr-o rana proaspata.Zapada se topea incetul cu incetul,chiar daca era doar

noiembrie,wow incalzirea globala se apropie,ce soc....Am deschis ochii cu grija,capul ma durea cu putere iar corpul abia mi-l simteam.Am facut un efort si m-am ridicat...nu era nimeni acasa..M-am dus incet catre baie,cascand din cand in cand si ducandu-mi mana prin parul desi si uscat in speranta ca il voi putea descalci.Cand am privit in oglinda am fost putin surprins.Nu aratam chiar asa de rau..aratam acceptabil..Nu aveam cearcane,dar buzele inca

imi erau sangerii si in partea dreapta aveam o umflatura puternica de culoarea afinei..Degetele imi erau uscate si amortite,unchiile mici si scurte erau inconjurate de o linie rosie,iar picioarele imi erau umflate si vinete,in schimb nimic alceva...Nimic rau..

Oh...pe cine incerc sa pacalesc..sunt terminat complet..ma intreb ce a facut Sakura azi-noapte,adica este in coma...ce mai poate face alceva,decat sa se lupte cu orele care treceau...si tatal ei,oare cum o fi primit vestea,ca fata lui e pe moarte....
Nu mai pot rezista...Trebuie sa ma duc,sa o vad...

Ultima editare efectuata de catre Juliana Gallagher in Vin 01 Feb 2013, 19:02, editata de 2 ori
Sus In jos
*Jellyfish*
Genin
Genin
*Jellyfish*

MesajSubiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story   Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 10 I_icon19Joi 31 Ian 2013, 22:07

dau edit dupa
dau edit dupa
EDIT
Nu stiu cum reusesc sa scriu mereu mesaje iar dupa sa le sterg, inainte de a le salva waiting ...sper sa mi-l amintesc de data asta. Deci...
Cum puteam sa ratez ocazia de a comenta prima tocmai la fic-ul tau rusinos ?
A fost un capitol cu adevarat trist, dar mi-a placut. Mi-a placut ca nu l-ai facut pe Sasuke sa se duca dupa ea la spital. Mai mereu baietii sunt curajosi si infrunta destinul. Dar in cazul acesta lui i-a fost frica sa riste pentru iubire si a preferat sa faca ca intotdeauna, sa fie batut de tatal sau. Dupa mine asta ii face sa para mult mai draguti, dulci, as putea spune (baietii), dar este doar parerea mea. Si ramane oricum o idee foarte ciudata, ca si celelalte lough Cert este ca mi-a placut ! Apropo de asta, cum a putut Ukoto sa spuna ca el a omorat-o ?! Chiar si-o cauta cu lumanarea hmm..realy? Se va duce la ea la spital, asa-i ? Sper doar sa se trezeasca cat mai repede, si fara consecinte de la cazatura... a, si ca tatal ei sa nu ii faca ceva lui Sasuke, crezand ca este vina lui. Adu next-ul cat mai repede ca eu il astept aici a hug Spor la scris. Te pup kiss

Ultima editare efectuata de catre *Jellyfish* in Lun 04 Feb 2013, 20:18, editata de 2 ori
Sus In jos
Day
Jōnin
Jōnin
Day

Localizare Localizare : In Estul Iadului certandu-ma cu Agares
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1238
Puncte : 1392
Reputatie Reputatie : 108
Stare de spirit Stare de spirit : De parca ii pasa cuiva!

MesajSubiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story   Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 10 I_icon19Joi 31 Ian 2013, 22:15

Hey !
Te rog spune-mi ca Saku o sa-si revina puppy eyes
Pana la urma ce se intampla cu ficul fara ea ? ( sa nu te gandesti )
Te rog adu next-ul si lasa-ma sa-l omor pe Ukoto happy
Te-am pupat kiss

Sus In jos
Lauren Wandowski
Sennin
Sennin
Lauren Wandowski

Localizare Localizare : Târgovişte, Dâmbovița
acebook acebook : Alexandra Paun
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1459
Puncte : 1644
Reputatie Reputatie : 145
Hobby-uri Hobby-uri : Reading, dancing, writing.

MesajSubiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story   Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 10 I_icon19Vin 01 Feb 2013, 19:16

Cât de trist! Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 10 896861
Săracul Sasuke! Îmi este așa de milă de el!
Felul prin care ai descris sentimentele brunetului, m-a uimit! Bravo!
Sunt foarte mândră de tine! Devii din ce în ce mai bună!Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 10 78717
Abia aștept next-ul!
Anunță-mă, te rog!
Kiss, kiss.

Edit: Superbă melodie! O adooor!
Sus In jos
Anky.Ancuta.
Genin
Genin
Anky.Ancuta.

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : in lumea viselor
Nr. mesaje Nr. mesaje : 350
Puncte : 415
Reputatie Reputatie : 21
Hobby-uri Hobby-uri : sa stau cu prietenii,calculator,muzica,forum etc.
Stare de spirit Stare de spirit : :*_happy_:*

MesajSubiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story   Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 10 I_icon19Vin 01 Feb 2013, 19:22

Hey.

Saracul Sasuke,mie mila de el.Adica sia pierdut tatal.mama si acum Sakura?.Eu cred ca as fi cedat pana acum.Te rog nu o omora pe biata floare de cires.
Capitolul a fost frumos si plin de tristete.
Sa ma anunti la next.

Sus In jos
Fideluţă :|
Genin
Genin

Localizare Localizare : In a world apart. A world that does not exist.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 113
Puncte : 138
Reputatie Reputatie : 9
Hobby-uri Hobby-uri : Reading, Writing and painting
Stare de spirit Stare de spirit : Matter what mood when everyone is "happy"?

MesajSubiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story   Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 10 I_icon19Vin 01 Feb 2013, 19:33

Bună . . .
Ce sa zic m-ai impresionat de-a dreptul.
Iti multumesc ca m-ai anunat si sper sa o faci in continuare.
Foarte frumos capitolul. Ma intreb ce v-a face Sasuke in continuare? Ma mir ca nu arata rau dupa ce i-a facut dihania aia de "tata-sau".
Te astept cu urmatorul capitol.
Spor la scris si multe idei.
Te pup. kiss
Zbye! hi!

P.S. Hai mai repede cu nextu ca ne-ai lasat in suspans!!! a hug
Sus In jos
Hellspawn
Chūnin
Chūnin
Hellspawn

Localizare Localizare : Bucuresti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 817
Puncte : 1106
Reputatie Reputatie : 101

MesajSubiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story   Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 10 I_icon19Vin 01 Feb 2013, 19:47

Sa vezi ce te bat Juli!Cum sa ii faci asa ceva lui Sasuke?Dupa ce ca are o viata de rahat fara zahar tu o mai scoti si pe Sakura din peisaj!I killlllll you!!!Saku se va trezi nu?Adica nu o poti lasa sa moara sau sa ramana in coma cerebrala zeci de ani.Te rog spunemi ca se va trezi ca altfel jur ca te voi bantui toatata viata de acum in colo!Saracul Sasuke, ce naibi are Dumnezeu cu el?Oricum astept nextu..anuntama!
Sus In jos
crisalex
Chūnin
Chūnin
crisalex

Localizare Localizare : Constanta
Nr. mesaje Nr. mesaje : 951
Puncte : 1016
Reputatie Reputatie : 77
Stare de spirit Stare de spirit : Dezastru

MesajSubiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story   Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 10 I_icon19Vin 01 Feb 2013, 20:44

Buna !
Ms ca m-ai anuntat!
De ceeeeeeeeeeeeeeeee ?
Sakura nu poate sa moara ! Exclus !
Imi pare rau de Sasuke ,cred ca sufera !
In rest mi-a placut .
Te rog anunta-ma cand pui nextul !
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 10 Asss10Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 10 J5fdba

Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

MesajSubiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story   Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 10 I_icon19Sam 02 Feb 2013, 15:15

Hei, hei. :) Imi pare rau ca am aparut atat de tarziu, dar iti multumesc pentru ca m-ai anuntat. :) Capitolul acesta a fost emotionant si chiar ma intreb ce se va intampla. Banuiesc ca Sakura nu o sa moara, nu-i asa? Adica nu are voie, nu o las eu. lough In fine, capitolul a fost trist si chiar a inceput sa imi bata inima mai tare. Sper ca tatal brunetului sa moara cumva.. nu stiu cum, dar nu imi pasa, doar sa moara.

Ai avut cateva greseli de ortografie si niste dezacorduri pe ici, pe colo, dar se rezolva cu un edit. Sporl a scris in continuare si succes cu examenele. Te pup. :*
Sus In jos
Lissk Ecaterina
Genin
Genin
Lissk Ecaterina

Localizare Localizare : ▲ Peste tot ▲
Nr. mesaje Nr. mesaje : 228
Puncte : 298
Reputatie Reputatie : 26
Stare de spirit Stare de spirit : Se poate si mai bine...

MesajSubiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story   Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 10 I_icon19Mar 12 Feb 2013, 21:43

Bine....Deci sa incepem cu inceputul:
Ana,pentru tine:

Sasuke:

-Daca Sakura ar murii(sper sa nu ) ce ai face?Te-ai omori si tu, sau i-ai respecta dorinta si ai traii trecand peste?
-Sa ma omor?As vrea eu,macar s-ar termina totul,dar din nefericire nu pot,daca asta vrea ea sa fac atunci asta voi face,voi trai in continuare...desi daca ma va omori cineva,nu cred ca mi-as incalca promisiunea.Nu?
-Daca printr-un farmec Sakura si-ar reveni, cum ai reactiona?
-Ar fi mununat!Nu vreau sa dau detalii,dar in scurt timp vor avea loc cateva intamplari care nu imi vor fi prea prielnice...
-Daca Sakura s-ar trezii, dar nu ati mai avea voie sa va vedeti sau sa va intalniti spre binele Sakurei, ce ai face?
-As face orice doar ca sa fie ea bine,indiferent ce mi s-ar intampla mie,putin imi pasa de mine,daca ar fi pentru binele Sakurei,as face-o...

Sakura:
-Daca te vei trezii, vei fi in continuare alaturi de Sasuke?
-Bineinteles,nimic nu ma poate tine departe de el.Are nevoie de mine,aproape la fel de mult cat am si eu nevoie de el..
-Daca sa spunem, printr-o magie, rolurile s-ar inversa, adica Sasuke sa fi cazut, iar tu sa suferi dupa el, te-ai omora sau i-ai indeplinii dorinta si ai traii?
-I-as respecta dorinta,indiferent de urmari...
-Daca ar trebuii sa alegi intre o viata in care tu si Sasuke sa nu puteti traii impreuna, si o moarte in care sa va reintalniti pe lumea cealalte, ce ai alege?
-Bine...chiar m-ai lasat perplex cu intrebarea asta...Faza e ca daca ar fi dupa mine,as vrea ca noi sa fim impreuna mereu,dar nu si daca asta inseamna ca el sa isi ia viata pentru mine..Asta in nici un caz!

Capitolul 22:Prohibitie

Niciodata nu pretuiesti ceea ce ai,pana in momentul in care pierzi acel ceva.Dar daca atunci cand vrei sa-l recapeti ti-e interzis cu vehementa,ce ai mai putea face decat sa existi fara nici un scop...-Paulo Coelho
Melodia pe care eu o ador:
https://www.youtube.com/watch?v=id-3FKPpTKw

Sasuke's point of view:

Trebuie sa ma duc la ea..M-am spalat repede pe fata,frecand cu indarjire sagele uscat care inca imi era prelins pe barbie.Mi-am luat o pereche de pantaloni negri si un tricou alb care erau aruncate aiurea prin dormitor,intr-un colt am zarit cheile si telefefonul,pe care mi le-am varat in buzunar,desi ma indoiesc ca ma va suna cineva.

Aveam mult de mers pana la spital circa o ora si ceva,si cum,dupa accidetul de alaltaieri cauzat bineinteles de taicameu,masina mea era cel mai probabil dezmembrata intr-un atelier auto sau mai bine..intr-un cimitir de masini..si cum lucrurile nu puteau fi mai bune,stele albe cadeau din cer cu acerbitate iar vantul incepu sa bata viguros.As putea sa consider ca sunt lucruri normale,nu ghinioniste.Doar persoana mea era ghinionista,si cred ca voi

avea si mai mare ghinion si va fi si mai groaznic,daca ea.....dorinta mea de viata va inceta sa mai licareasca pana ajung eu la ea..Este in coma,dar macar nu a murit,macar atata dupa ce a cazut numai si numai din vina mea..Daca nu as fi chemat-o eu in seara aceea blestemata pe balcon ea ar fi fost foarte bine in momentul acesta.
Vreau sa o vad ,sa o imbratisez si sa-i spun cat de rau imi pare...Pana acum nu am fost in stare de nimic.Mereu slab,mereu vulnerabil si nu stiu daca voi regresa acest lucru vreodata,incompetenta mea ma doboara
Cu precautie am deschis usa spitalului.Nu credeam ca ma voi mai intoarce vreodata aici,dar iata ca inevitabilul sa produs.O camera incapatoare cu pereti

albiciosi,cateva scaune cu picioare din fier usor ruginite,pe care stateau fel si fel de oameni chinuiti de soarta,iar in mijloc un birou maroniu din lemn de cires destul de lat.O femeie cu par brunet care statea dincolo de acesta ma privea pe deasupra ochelarilor curioasa.M-am apropiat incet de ea:

-Buna,scumpule!Doresti ceva?
-O...o caut pe Sakura Haruno....am spus cu voce stinsa..
Bruneta isi lua privirea de pe mine si isi concentra atentia spre monitorul calculatorului,dupa care incepu sa butoneze abil..Asteptarea ma inebunea dea dreptul,fiecare clipa care se scurgea parea o vesnicie,in cele din urma rosti:
-Ahamm..este la terapie intensiva,ar cam avea nevoie de liniste..
-Va rog,inseamna mult pentru mine...si nu o sa dureze mult..Am anuntat-o
Am privit-o cu ochi rugatori cateva clipe,pana la urma cedase si aproba cu o scurta miscare a capului..Fericit ca am dus-o la capat pana la urma am luat-o pe scari in sus.Era un spital dotat cu aparatura performanta,dar chiar si-asa un lift vad ca nu sunt instare sa incorporeze...Pana la etajul 7 era

mult de urcat si nu eram in starea cea mai buna de a depune efort,gleznele ma dureau si genunchii imi tremurau cu putere...Nu conta atat de mult,ea merita asta,macar atat,daca sa o protejez nu am fost in stare.Cand am ajuns la ultima treapta gafaiam puternic,am pasit incet si calm pe holul ingust,fiind atent la fiecare din usile insirate de o parte si de alta a acestuia.
Becul de pe culoar palpaia slab,iar briza care venea dispre geamurile deschise ma facea sa tremur,nu ii condamn ca au deschis geamurile mirosul acela de aer inchis si de medicamenta imi intoarcea stomacul pe dos..
In cele din urma am ajund,camera 89.Inima imi batea cu putere si chiar nu puteam ignora nodul care mi s-a pus in gat..Imi era frica,asta este adevarul,frica de ce as putea sa vad,de cum as putea sa o vad...fara zambetul ei angelic,fara privirea aceea de un verde "smarald" si rasul cristalin care putea insenina si cea mai ploioasa zi din an....Am inghitit in sec si am deschis usa cu grija.Primul lucru pe care l-am auzit a fost sunetul aparatului de numarat bataile inimii.Bipaia slab,foarte slab..Mi-am miscat privirea de pe aparat la craiasa tintuita pe

pat.Avea ochii inchisi si parul roz rasfirat, avea un contrast minunat cu asternuturile de un alb imaculat,era bandajata in partea de sus a capului si cateva perfuzii in mana stanga.Era palida,buzele ii erau de un roz foarte pal stranse intr-o linie dreapta.Nu parea ca o doare ceva,parea doar ca doarme..un somn adanc din care s-ar putea sa nu se mai trezeasca niciodata.
M-am apropiat incet de ea pana am ajuns exact in dreptul acesteia iar atunci...chiar nu m-am mai putut stapani si am cazut secerat in genunchi langa

ea,prinzand-o de mana care-i atarna pe langa pat...Am sarutat-o incet in palma,era foarte rece,dar cu acelasi miros care ma inebunea de fiecare data cand ma apropiam de ea...Fructe si un strop de scortisoara.Mi-am lipit mana ei de frunte si am inceput sa-i soptesc..
"Imi pare atat de rau"..."Este doar vina mea"..."Trebuie sa te faci bine,habar nu ai cat de mult te iubesc"..
Chiar daca nu era constienta speram din toata inima sa ma auda....
Am stat ceva timp acolo meditand la tot ce s-a intamplat,apoi m-am asezat langa ea si am privit-o o vreme mangaindu-i cu delicatete chipul..Cred ca 3 sau 4 ore tot asta ma facut,iar acum,seara se lasa peste oras varandu-l in intuneric.Imi displacea total ce trebuia sa fac acum...trebuia sa imi iau la revedere..Maine aveam scoala,desi nu prea aveam chef de regrete si pareri de rau din partea colegilor..Am sarutat-o pe Sakura pe frunte si am iesit din salon..
Acum fiind noapte coridorul arata infricosator,scos parca din filmele de groaza..Am pasit incet cu precautie,desi simteam ca ceva nu era in regula..Doi ochi imbibati in durere si furie ma supravegeau..Mi-am intors din reflex capul,iar in momentul acela doua maini puternice m-au izbit de perete...Derutat si infricosat din cale-afara am deschis ochii,acestia facand imediat contact cu o privire de gheata.Daca privirea ar putea ucide,eu as fi

mort deja,dar nu rapid ci incet si cu durere ca sa pot sa sufar asa cum sufera aceata persoana care se uita dezgustata la mine...Parul negru grizonat ii era aranjat cu grija iar ochii verzi inchis ma priveau cu manie...Puteam simti vag si un miros de aftershave...Era un om solid,puternic dar psihic distrus total..
Se pare ca tatal Sakurei a aflat despre accident..
-Tu....rosti acesta amenintator....Tu esti de vina pentru ce a patit fata mea!Am crezut ca esti dragut si amabil asa cum vorbea fata mea despre tine,dar uite ce ai facut....Ai omorat-o si inca mai si indraznesti sa vi sa o vezi...

Simteam cum sangele mi se urca la cap tot mai tare de fiecare cand domnul Haruno improsca cu venin,fiecare cuvant pe care il rostea se infigea in mine ca o sageata ascutita..
-Nu am vrut sa te cunosc,iti stiam problemele,dar am lasat-o pe fata mea sa se imprieteneasca cu tine..Daca as fi stiut ca......
Acesta isi inchise ochii si facu o grimasa.Am simtit doar cum stransoarea in care ma tinea se diminua putin,doar pentru ca isi ridicase unul din brate cu pumnul indreptat spre mine....Am inchis ochii,sperand ca totul sa se termine odata,da spre surprinderea si nenorocul meu a lovit peretele din dreptul capului meu......
-Nu te voi lovi,caci nu imi sta in fire...dar sa nu te mai apropii de fata mea niciodata..marai domnul Haruno cu maxilarul inclestat....

Apoi imi dadu drumul si incepu sa suspine cu fiecare pas pe care il facea spre camera iubirii mele....M-am indreptat in liniste catre iesire cutremurandu-ma la auzul tipatului de durere a unui tata care si-a pierdut,sau nu...singurul lui copil...
Incapabil de orice altceva am luat-o spre ..Incepu sa ploua..macar picaturile de apa imi vor ascunde lacrimile....

Ultima editare efectuata de catre Juliana Gallagher in Mar 12 Feb 2013, 22:56, editata de 1 ori
Sus In jos
Lauren Wandowski
Sennin
Sennin
Lauren Wandowski

Localizare Localizare : Târgovişte, Dâmbovița
acebook acebook : Alexandra Paun
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1459
Puncte : 1644
Reputatie Reputatie : 145
Hobby-uri Hobby-uri : Reading, dancing, writing.

MesajSubiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story   Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 10 I_icon19Mar 12 Feb 2013, 22:04

Cât de trist! Saracul Sasuke! Câte remușcări are!sad Și tatăl Sakurei, nici nu-mi pot imagina cât de terminat este!sad
Capitolul a fost foarte frumos! ❌ Felicitări! kiss
Abia aștept next-ul! Anunță-mă, te rog!
Kiss, kiss.
Sus In jos
Denixutza
Genin
Genin
Denixutza

Localizare Localizare : Undevaaa.......cautama :)
Nr. mesaje Nr. mesaje : 93
Puncte : 97
Reputatie Reputatie : 8
Hobby-uri Hobby-uri : Sa ascult muzica , sa stau cu prietenii,sa citesc ficuri :)
Stare de spirit Stare de spirit : HapPY :)

MesajSubiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story   Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 10 I_icon19Mar 12 Feb 2013, 22:31

sad Baii ce'i cu dramele astea ca nu mai pot :(((((
Trist sad Se va trezi nu ?? crying very sad :>.<: therethere what?
Am mai intrat astazi inca o data pe forum si n'am primit nici un mesaj,acum a doua oara si nu sti cat ma bucur ca am primit unul rusinos hug2
Mersii ca mai anuntat si sa aduci next roll
Te kiss si te a hug
Denixutza
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 10 Asss10Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 10 J5fdba

Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

MesajSubiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story   Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 10 I_icon19Mar 12 Feb 2013, 22:33

HEi, hei. :) Iti multumesc ca m-ai anuntat, chiar eram nerabdatoare sa citesc nextul. In afara unr mici greselute de tastare, nu am observat nimic grav. A, ba da, o mica scapare: la un moment dat ai scris "verde rubin", ori rubinul are culoarea rosie. Cred ca voiai sa spui smarald, ori ametist, daca nu ma insel si acela e verde. think Eii, dar trecand peste asta, mie mi-a placut mult capitolul.. Sincer, nu ma asteptam ca tatal Sakurei sa reactioneze astfel, dar pana la urma copilul lui era in coma, la terapie intensiva, deci cred ca asa ar reactiona orice parinte pus in fata faptului implinit. Sper ca isi va reveni, desi sunt foarte curioasa cum si eu una am o vaga idee despre niste urmatoare evenimente, dar astept sa vad cum ne vei surprinde tu. Te pup. :*
Sus In jos
Anne Howard
Chūnin
Chūnin
Anne Howard

Sex : feminin Localizare Localizare : Cine stie pe unde...in lume...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 900
Puncte : 1138
Reputatie Reputatie : 96
Hobby-uri Hobby-uri : Tot ce tine de Coreea!
Stare de spirit Stare de spirit : Ok...avand in vedere ca mereu poate fi mai rau...

MesajSubiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story   Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 10 I_icon19Mier 13 Feb 2013, 19:44

NUUUU!!!Spune-mi te rog ca totul o sa fie bine...ca Sakura se va trezii, ca tatal ei isi va cere scuze de la Sasuke, si ca Ukuto va putrezii in inchisoare!Iar ei vor ramne mereu impreuna!Spune-mi!!! puppy eyes sad please
Anunta-ma la next!!!
Astept next-ul!!!Nu mai am intrebari...te pwp dulce is spor la scris!!!kiss
Sus In jos
*Jellyfish*
Genin
Genin
*Jellyfish*

MesajSubiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story   Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 10 I_icon19Mier 13 Feb 2013, 20:42

Dau edit dupa
EDIT
Imi pare rau ! Ca de obicei, nu am avut timp.
Dar il citisem deja, oricum.
Exact cum credeam.
Tatal Sakurei l-a invinovatit pe saracul Sasuke sad
Totusi, nu e vina nimanui.
Brunetul pur si simplu nu a reusit sa o ridice, iar tatal ei, eh..
Cum sa nu intelegi durerea unui tata in a-si vedea propria fiica cum zace in coma intr-un pat ?!
Imi pare rau pentru tot ceea ce i-a spus la spital, dar este de inteles.
Oricum, ar fi putut si el sa spuna ceva.
E ok ca l-a terminat starea Sakurei, dar ...lupta !
LUPTA, la na**a !
Nu lasa orice sa te abata de la visurile tale, Sasuke... sad
Pai, dupa acest micut mesaj, transmis brunetului (sper sa ma asculte ca de nu...)
Iti multumesc pentru anunt.
Mi-a placut mult mult mult de tot capitolul si astept next-ul cat mai repede.
Spor la scris kiss

Ultima editare efectuata de catre *Jellyfish* in Joi 14 Feb 2013, 15:57, editata de 1 ori
Sus In jos
Hellspawn
Chūnin
Chūnin
Hellspawn

Localizare Localizare : Bucuresti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 817
Puncte : 1106
Reputatie Reputatie : 101

MesajSubiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story   Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 10 I_icon19Joi 14 Feb 2013, 12:58

Scuze,scuze scuze,scuze!Imi pare rau ca am ajuns atat de tarziu!Am avut o raceala si deabea de ieri ma simt putin mai bine,am citit capitolul insa cred ca am uitat sa las comm.Iarta-ma!Capitolul a fost superb.Ai descris grozav,parca chiar eu as fi trait viata lui Sasuke.Saracul,are numai remuscari iar tatal Sakurei se mai si ia de el.Sakura se va trezi nu-i asa?Doar nu o sa fie cu final tragic nu?Mersi de anunt sper sa ma anunti si la nextul urmator.
Sus In jos
Genin
Genin

Localizare Localizare : In a world apart. A world that does not exist.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 113
Puncte : 138
Reputatie Reputatie : 9
Hobby-uri Hobby-uri : Reading, Writing and painting
Stare de spirit Stare de spirit : Matter what mood when everyone is "happy"?

MesajSubiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story   Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 10 I_icon19Joi 14 Feb 2013, 19:01

Ce să zic? Nu am cuvinte sa descriu cum m-am simtit cand am citit acest capitol.
Trist! Foarte trist! sad
Dar imi place cum ai descris sentimentele. Iti propun sa scri asta pe o carte si sa o trimiti la o editura. happy2
Este chiar reusit. Imi place mult de tot.
Astept urmatorul capitol. Iti multumesc ca mai anuntat. Sper sa faci asta si data viitoare.
Spor la scris!
Te pup! kiss
Zbye!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story   Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 10 I_icon19

Sus In jos

Sasuke and Sakura, a special story

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 10 din 12Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri SasuSaku :: Fan Fic-uri SasuSaku finalizate-