Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 9 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 9 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Sasuke and Sakura, a special story

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Urmatorul

Cum vi se pare povestea mea?
Super Tare
Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 9 I_vote_lcap92%Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 9 I_vote_rcap
 92% [ 49 ]
Okey
Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 9 I_vote_lcap8%Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 9 I_vote_rcap
 8% [ 4 ]
Naspa
Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 9 I_vote_lcap0%Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 9 I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
Total voturi : 53

AutorMesaj
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 9 Asss10Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 9 J5fdba

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 9 Empty
MesajSubiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story   Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 9 I_icon19Sam 15 Dec 2012, 12:50

Buna, buna. :) Intr-adevar, este o imbunatatire. :) Mi-a placut ideea pe care ai conturat-o in acest capitol, partea cu balconul si ninsoarea, chiar mi-a placut. De asemenea, speram chiar sa se intampla ceva si unul dintre ei sa alunece, ca doar nu degeaba ai descris atata distantele alea pe acolo. lough Mm, dar totusi sper sa nu se intample ceva prea grav. :) Cam asta ar fi, in mare.. Spor la scris in continuare si multe idei pe viitor. Te pup. :*
Sus In jos
Anky.Ancuta.
Genin
Genin
Anky.Ancuta.

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : in lumea viselor
acebook acebook : adauga profilul tau ...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 350
Puncte : 415
Reputatie Reputatie : 21
Hobby-uri Hobby-uri : sa stau cu prietenii,calculator,muzica,forum etc.
Stare de spirit Stare de spirit : :*_happy_:*

MesajSubiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story   Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 9 I_icon19Sam 15 Dec 2012, 15:13

Ceeee?Sakura aluneca?Sper sa nu pateasca nimic.Saracul Sasuke nu a avut nici macar o clipa fericita de cand a aparut chiestia aia in viata lui.Imi vine sa intru in fic si sa-l bat de o sa-i sune apa in cap.

P.S:Sa ma anunti cand pui nextu si mi-a placut foarte mult capitolul.
Sus In jos
Day
Jōnin
Jōnin
Day

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : In Estul Iadului certandu-ma cu Agares
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1238
Puncte : 1392
Reputatie Reputatie : 108
Stare de spirit Stare de spirit : De parca ii pasa cuiva!

MesajSubiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story   Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 9 I_icon19Sam 15 Dec 2012, 16:41

Buna hi!
Ce frumos ai descris prima zapada in love
Ukoto e asa un angry
Saracul Sasuke sad
Sper ca Saku sa fie bine heh
Ce comentariu mai las si eu hmm...?!
Hai repede cu next-ul kiss
Sus In jos
Elena S.
Chūnin
Chūnin
Elena S.

Localizare Localizare : Galati
Nr. mesaje Nr. mesaje : 748
Puncte : 835
Reputatie Reputatie : 57

MesajSubiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story   Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 9 I_icon19Sam 15 Dec 2012, 16:48

Oo.. Stai ca stie Elena ce urmeaza acum. Sigur o prinde Sasuke si o sa se intample ceva frumos.:X Am sau nu dreptate? think Sper ca da. Abea au scapat si ei de spitale. Si cu siguranta Sasuke ar fi distrus, iar Kakashi i-ar spune o poveste asa frumoasa Sakurei despre atentie.. lough Mda...Sper sa fie bine.
Ukoto stiu sigur ca il omoram. O sa se trezeasca cu o armata de oameni inarmati cu o coasa in fata apartamentului. Si dupa sa vedem noi daca mai deschide sau nu ochii. Saracul de Sasuke a stat in seara de Craciun SINGUR pe HOL?????!!!!!!! Wtf?! Ce om de nimic ar face asta? Chiar si biat. Lasa ca anul asta o sa stea la Sakura. Poate afla si tatal ei despre el si incearca sa-l ajute. Si poate o sa scapam si noi de Ukoto ala.

PS: Ms de anunt. Si sper ca nu mai intarzii mult cu next-ul. happy2
Sus In jos
Lauren Wandowski
Sennin
Sennin
Lauren Wandowski

Localizare Localizare : Târgovişte, Dâmbovița
acebook acebook : Alexandra Paun
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1459
Puncte : 1644
Reputatie Reputatie : 145
Hobby-uri Hobby-uri : Reading, dancing, writing.

MesajSubiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story   Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 9 I_icon19Sam 15 Dec 2012, 17:40

Iti ador ficul!
Imi pare rau ca ajung asa tarziu pe aici, scuzele mele! ;;)
Saracul Sasuke!
Cat de groaznic trebuie sa se fi simtit acolo singur, pe hol.. crying
Nici nu ma mira ca uraste Craciunul.. sad
Off, lasa ca il ajuta Saku sa treaca peste toate! in love
Fara alte adaugari spor la scris!
Anunta-ma, te rog, cand pui next-ul! a hug
Sus In jos
Alypisica
Academy Student
Academy Student

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Unde te astepti mai putin :*
acebook acebook : https://www.facebook.com/aly.nicol.9?ref=tn_tnmn
Nr. mesaje Nr. mesaje : 25
Puncte : 30
Reputatie Reputatie : 7
Hobby-uri Hobby-uri : Citit
Stare de spirit Stare de spirit : Cum nu se poate mai proasta

MesajSubiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story   Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 9 I_icon19Sam 15 Dec 2012, 18:45

1. Ms ca m-ai anuntat. kiss
2. Doamneeee ce nesimtit poate sa fie Ukoto. Jur ca as intra in fic si l-as bate pana nu ar mai putea respira , sa vada si el cum e sa simti durere. Nu pot sa cred ce i-a facut lui Sasuke. :(((

P.S: Te rog sa aduci repede next-ul

Sa ma anunti kiss
Sus In jos
Anne Howard
Chūnin
Chūnin
Anne Howard

Sex : feminin Localizare Localizare : Cine stie pe unde...in lume...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 900
Puncte : 1138
Reputatie Reputatie : 96
Hobby-uri Hobby-uri : Tot ce tine de Coreea!
Stare de spirit Stare de spirit : Ok...avand in vedere ca mereu poate fi mai rau...

MesajSubiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story   Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 9 I_icon19Sam 15 Dec 2012, 19:16

Vai...vai...ce pateste Saku? sad Te rog eu anunta-ma la next!!!A fost foarte frumos!!!Ma bucur ca au reusit sa se intalneasca...Te pwp dulce si spor la scris!!!kiss
Sus In jos
Aneta Blanche
Chūnin
Chūnin
Aneta Blanche

Localizare Localizare : -
Nr. mesaje Nr. mesaje : 981
Puncte : 1328
Reputatie Reputatie : 156

MesajSubiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story   Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 9 I_icon19Sam 15 Dec 2012, 19:20

În primul rând niciodată să nu mai trimiţi mesajul de două ori, dacă nu am comentat ! Şi ce dacă nu am comentat, asta înseamnă că tu scri pentru comenturi, sau ce ? Pentru cultura ta, nu comenturile contează, ci numărul vizoalizărilor ! Iar dacă nu îţi convine să nu comentez, nu mă mai anunţa !

Recunosc, îţi mulţumesc de faptul că m-ai anunţat, dar într-un fel, când mi-ai trimis al doilea mesaj m-am simţit ofensată, deoarece nu sunt obligată să îţi scriu un comentariu .

De fic, ce să mai spun... merge, însă uneori mi se pare cam fugărit, însă te descurgi din ce în ce mai bine, deci felicitările mele !

Sper că nu te-ai supărat, însă chiar nu sunt obligată să îţi las şi comentariu, plus că am şi uitat, iar nu uita că în săptămâna trecută şi în cea care va urma, încă se pot mări mediile şi din acest lucru am uitat să las un comentariu...
Sus In jos
Lissk Ecaterina
Genin
Genin
Lissk Ecaterina

Localizare Localizare : ▲ Peste tot ▲
Nr. mesaje Nr. mesaje : 228
Puncte : 298
Reputatie Reputatie : 26
Stare de spirit Stare de spirit : Se poate si mai bine...

MesajSubiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story   Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 9 I_icon19Sam 15 Dec 2012, 23:14

Aneta Blanche a scris:
În primul rând niciodată să nu mai trimiţi mesajul de două ori, dacă nu am comentat ! Şi ce dacă nu am comentat, asta înseamnă că tu scri pentru comenturi, sau ce ? Pentru cultura ta, nu comenturile contează, ci numărul vizoalizărilor ! Iar dacă nu îţi convine să nu comentez, nu mă mai anunţa !

Recunosc, îţi mulţumesc de faptul că m-ai anunţat, dar într-un fel, când mi-ai trimis al doilea mesaj m-am simţit ofensată, deoarece nu sunt obligată să îţi scriu un comentariu .

De fic, ce să mai spun... merge, însă uneori mi se pare cam fugărit, însă te descurgi din ce în ce mai bine, deci felicitările mele !

Sper că nu te-ai supărat, însă chiar nu sunt obligată să îţi las şi comentariu, plus că am şi uitat, iar nu uita că în săptămâna trecută şi în cea care va urma, încă se pot mări mediile şi din acest lucru am uitat să las un comentariu...

Asculta,Aneta fost o simpla gresala de tastare faptul ca ti l-am trimis de doua ori,nu a fost cu pura intentie...Si chiar daca ar fi fost asa(nu a fost) nu e nevoie sa te revolti in halul asta,da?
Crezi ca am nevoi de comentariul tau??eu am facut doar ceea mi-ai spus tu(sa te anunt cand pun nextul)...Am spus-o o data si o mai repet,daca vrei sa imi comentezi:Bine...daca nu:Nu... si cu asta basta!.....asa ca nu te impacienta si nu dramatiza asa!!
Eu scriu pentru ca imi face placere!
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 9 Asss10Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 9 J5fdba

MesajSubiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story   Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 9 I_icon19Sam 15 Dec 2012, 23:30

Ce-i aici? hmm...?! Aneta, nu este nevoie sa ii spui aceste lucruri aici, o poti face printr-un mesaj privat, nu trebuie sa vada toata lumea. Acelasi lucru se aplica si pentru tine, Juli. De asemenea, eu nu vad motivul pentru care s-a inceput si continuat aceasta 'neintelegere'. A fost o simpla greseala din care nu trebuie sa facem o tragedie si apoi a fost un comentariu la care nu ar fi trebuit sa raspunzi. Sau cel putin, nu aici. Sa nu se mai repete, va rog. Si daca aveti sa imi reprosati ceva si mie, va rog sa o faceti printr-un PM, astfel incat sa se inceteze cu off-topicul. Multumesc pentru intelegere. ^^
Sus In jos
*Jellyfish*
Genin
Genin
*Jellyfish*

Localizare Localizare : Far from you
Nr. mesaje Nr. mesaje : 233
Puncte : 285
Reputatie Reputatie : 50
Stare de spirit Stare de spirit : Mai stata meglio

MesajSubiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story   Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 9 I_icon19Dum 16 Dec 2012, 16:30

Heyy... am ajuns atat de tarziuu... crying ... imi pare rau, sper sa nu te fi suparat asta sad Capitolul a fost foarte lung si frumos... happy2 , mi-a placut enorm de mult ! Imi pare atat de rau de ce i s-a intamplat lui Sasuke de acel Craciun, si de celelalte... Nu inteleg cum mama sa a putut sa se casatoreasca cu unul ca Ukoto... Chiar daca s-o fi gandit ca era mai bine cu un tata decat singuri... Sau nu a vazut de la inceput cine era cu adevarat ? In fine... sper ca de data aceasta sa reuseasca sa petreaca un Craciun fericit cu Sakura si tatal ei dap ! Si sa isi schimbe idea asta ca uraste zapada... sad Mi-a placut mesajul care i l-a trimis rozaliei... rusinos , atat de dulcee ! Deci sunt chiar foarte curioasa sa vad ce se va intampla cu Sakura... Nu prea cred ca va cade... sigur o va salva Sasuke... Sper doar sa nu cada el intre timp... Apropo... in timp ce citeam faza cu Naruto, mi l-am si imaginat cum dormea si cum era cat pe ce sa cada rolling on the floor ...fenomenal... Inca un lucru... ai scris "Hin a mea"... ceea ce suna foarte ciudat... Cat de mult as vrea sa devina prietene ele doua... Si nu stiu de ce dar am impresia ca Hinata ascunde ceva... Pai astept next-ul, care sper sa-l aduci fooarte repede. Multumesc mult de anunt dap ! ! Spor la scris ! Jelly te pupa kiss !

P.S: Cu placere a hug

Ultima editare efectuata de catre *Jellyfish* in Mar 01 Ian 2013, 20:34, editata de 1 ori
Sus In jos
sakura27anna
Genin
Genin
sakura27anna

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : n-ai de unde sa stii :))
acebook acebook : nu stiu de asa ceva:)
Nr. mesaje Nr. mesaje : 476
Puncte : 503
Reputatie Reputatie : 27
Hobby-uri Hobby-uri : desenez :)
Stare de spirit Stare de spirit : the roses are red, the ashes are black, you go to the hell and never coming back >:)

MesajSubiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story   Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 9 I_icon19Dum 16 Dec 2012, 19:50

helloooo! mersi july de anunt kiss si scuze ca am dat comm asa de tarziu dar stii cum este scoala nu?? happy abia astept sa vad ce se va intampla cu cei 2 amorezi in love love
te-am pupat dulceee
Sus In jos
Anne Howard
Chūnin
Chūnin
Anne Howard

Sex : feminin Localizare Localizare : Cine stie pe unde...in lume...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 900
Puncte : 1138
Reputatie Reputatie : 96
Hobby-uri Hobby-uri : Tot ce tine de Coreea!
Stare de spirit Stare de spirit : Ok...avand in vedere ca mereu poate fi mai rau...

MesajSubiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story   Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 9 I_icon19Lun 31 Dec 2012, 16:31

Cand pui next-ul???Stiu ca insist, dar char vreau sa aflu ce se intampla!Te rog frumos hai mai repejor cu next-ul!!! ;;)
Sus In jos
Hellspawn
Chūnin
Chūnin
Hellspawn

Localizare Localizare : Bucuresti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 817
Puncte : 1106
Reputatie Reputatie : 101

MesajSubiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story   Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 9 I_icon19Mier 02 Ian 2013, 20:21

Heii! Imi pare rau ca nu am mai trecut de mult pe la ficul tau dar am fost pedepsita Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 9 359687.Oricum imi place la nebunie cum ai descris si plus ca deja as cam avea o idee despre ce vorbea tatal lui Sasuke...detali,detali.Ideea e ca imi place mult ficul si astept sa pui nextul.Bafta,si spor la scris si sa nu uitam de multe ideei bune!
P.S.Daca poti,te ro0g sa ma anunti si pe mine cand pui next Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 9 268890.Daca poti Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 9 2332602154
Sus In jos
Koroleva.
Genin
Genin
Koroleva.

Localizare Localizare : Bucuresti <3
Nr. mesaje Nr. mesaje : 180
Puncte : 198
Reputatie Reputatie : 4
Hobby-uri Hobby-uri : Oh uau, a trecut ceva timp...
Stare de spirit Stare de spirit : Hahah

MesajSubiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story   Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 9 I_icon19Mar 08 Ian 2013, 17:25

Iubitaaaaa <3<3 ... Imi place super mult ficul tau si crede-ma ca merita sa il continui, asa ca te rog sa pui nextul happy ... Te rog, daca nu e prea mare deranjul sa ma anunti si pe mine kiss kiss ... E minunata povestea si vreau sa vad ce se intampla in love
So, astept continuarea a hug
Pupici multi si spor la scris ;;)

Cu drag, Woody dap !
Sus In jos
Lissk Ecaterina
Genin
Genin
Lissk Ecaterina

MesajSubiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story   Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 9 I_icon19Vin 11 Ian 2013, 21:58

Hey scumpelor regret ca nu am pus nextul mai repede,intru-cat acum nu cred ca am sa mai am ocazia sa il pun cat de curand.
Mda...taicameu mi-a spart leptopul:Aiuritul:,si mie cam greu sa scriu pe telefon.Asa ca daca vreti,va dau ocazia sa puneti intrebari personajelor,caci va vor raspunde neconditionat
^ ^

Ultima editare efectuata de catre Juliana Gallagher in Vin 11 Ian 2013, 23:49, editata de 1 ori
Sus In jos
Sakura.PinkyFlower
Genin
Genin
Sakura.PinkyFlower

Localizare Localizare : Everywhere you can :P :)))
Nr. mesaje Nr. mesaje : 133
Puncte : 166
Reputatie Reputatie : 11

MesajSubiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story   Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 9 I_icon19Vin 11 Ian 2013, 22:02

Buna, ti-am citit toate capitolele pana acum si sunt minunate, imi pare rau
ca am ajuns atat de tarziu dar am fost ocupata scuze..revenind la fic..
E minunat si as vrea sa ma anunti si pe mine cand pui nextu :)

te pwp :**
Shannaro!
Sus In jos
*Jellyfish*
Genin
Genin
*Jellyfish*

Localizare Localizare : Far from you
Nr. mesaje Nr. mesaje : 233
Puncte : 285
Reputatie Reputatie : 50
Stare de spirit Stare de spirit : Mai stata meglio

MesajSubiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story   Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 9 I_icon19Sam 12 Ian 2013, 17:47

Pai daca tot ai zis de intrebariii... hai sa zic si eu ceva dap !

Sasuke:

1) Ce ai face daca l-ai vedea pe Ukoto dand in Sakura ?
2) Dar daca te-ar ameninta ca sa nu mai vorbesti cu ea ?
3) Ce simti cu adevarat pentru rozalie ?
4) Ti-ar place sa dormi o noapte la/cu ea ? lough
5) Vei lasa vreun baiat sa se apropie de ea ?
6) Ce ai simtit cand erai acasa la Neji si ai vazut ce vroia sa-i faca fetei ?

Sakura:

1) Ce simti pentru brunet ?
2) Ce ai face daca l-ai vedea sarutandu-se cu o alta fata ?
3) Dar daca te-ar lua de mana in fata tuturor ?
4) Ti-ar place sa faci o plimbare cu el sub clar de luna, intr-o barca, pe un lac ? dap !

Hinata:

1) De ce esti atat de rea cu Sakura, ce ti-a facut ?

Ukoto:

1) De ce nu il lasi odata pentru totdeauna in pace pe Sasuke ?
2) Chiar nu iti pare rau pentru tot ce i-ai facut ?
3) De ce ai vrut sa o indepartezi atunci pe Sakura de el si ai amenintat-o ?

Cam atat, cred... Scuze daca sunt multe, sau altceva ! Jelly te pupa si te asteapta cu raspunsuri cand o sa poti kiss
Sus In jos
Lissk Ecaterina
Genin
Genin
Lissk Ecaterina

MesajSubiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story   Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 9 I_icon19Vin 18 Ian 2013, 20:55

Buna am adus nextul mult asteptat...Sincer nu am avut nici o idee dar dupa ce am meditat putin aceasta ma lovi ca un fulger....Si m-am hotarat sa continui asa,caci ideea nu-mi dadea pace..Asa ca,iata ce a iesit:

Ah daa,Jelly...Uite raspunsurile:

1) Ce ai face daca l-ai vedea pe Ukoto dand in Sakura ?
Pai,stiu ca e un "om" de nimic si ca nu are dreptul sa faca tot ceea ce face cu mine.Dar deocamdata nu am ce sa fac sau unde sa merg,asa ca stau si inghit....totusi daca ar avea tupeul sa faca asta,as actiona indiferent de ce consecinte ar urma...Nimeni nu are voie sa o atinga fara permisiunea ei.
2) Dar daca te-ar ameninta ca sa nu mai vorbesti cu ea ?
Daca ar fi pentru binele ei,chiar as face-o...
3) Ce simti cu adevarat pentru rozalie ?
Hmph......Nu se poate descrie in cuvinte...
4) Ti-ar place sa dormi o noapte la/cu ea ?
Interesanta propunere.... dar doar daca ea ar fi de acord cu asta.
5) Vei lasa vreun baiat sa se apropie de ea ?
Sigur,insa doar atata vreme cat nu intrece masura!
6) Ce ai simtit cand erai acasa la Neji si ai vazut ce vroia sa-i faca fetei ?
Sa zicem ca daca i-as fi rupt mainile acelea dezgustatoare cu care a atins-o,nu ar fi fost nici pe departe suficient...

Sakura:

1) Ce simti pentru brunet ?
El este totul...nu cred ca as mai avea nevoie nici de apa sau de mancare,m-as multumi doar sa fim impreuna..
2) Ce ai face daca l-ai vedea sarutandu-se cu o alta fata ?
Nu cred ca el este genul acela de "persoana" ,caci dupa cat il cunosc stiu ca ar vrea sa ma vada suferind...Totusi,prin reducere la absurd sa zicem ca asta s-ar intampla.....si in acest caz:Sa-i fereasca Dumnezeu pe amandoi!

3) Dar daca te-ar lua de mana in fata tuturor ?
Nu,m-ar interesa de parerile celorlalt,l-as strange si eu de mana...Dar am decis totusi sa tinem secret un timp,pana se vor mai diminua pericolele...

4) Ti-ar place sa faci o plimbare cu el sub clar de luna, intr-o barca, pe un lac ?
Ha! Bineinteles ca mi-ar placea,pacat ca nu este nici un lac in Black Dimond.]
Hinata:
1) De ce esti atat de rea cu Sakura, ce ti-a facut ?
-Eu,dar ce am facut?
Ukoto:

1) De ce nu il lasi odata pentru totdeauna in pace pe Sasuke ?
E doar un mucos sensibil care nu are nici un fel de respect pentru mine,trebuie sa invete ca viata-i dura si nu poti face nimic cu dragoste si bunatate...bleah!
2) Chiar nu iti pare rau pentru tot ce i-ai facut ?
Nu!idioata de maica-sa m-a lasat ca sa "fuga in lume"...cu nu stiu ce sefu' d**cului,iar momentan ma pot razbuna pe ea,prin plodul ei "mult prea iubit"
3) De ce ai vrut sa o indepartezi atunci pe Sakura de el si ai amenintat-o ?
Sasuke nu are nevoie de asa ceva,o duduie subtirica si frumoasa pe care sa o pupi in fund toata ziua?Haah,cred ca se poate lipsi de asa ceva.
Sper sa-ti placa raspunsurile,cat de cat! kiss

Capitolul 19:Somnul

"Nu e bine sa suferi,e si mai rau sa mori,dar sa suferi si sa mori cu gandul ca nu ai lasat in urma ta decat chin si durere,aceast lucru le intrece pe toate"-Belinskij Visarion Grigorijevic

Doar un tipat....atat am reusi sa scot...cealalta parte a mintii mele se concentra asupra barei din fier forjat de care ma agatam cu disperare.Acum fiind suspendata la circa 30 de metri,la etajul al 5 lea deasupra asfaltului rece si inzapezit.Uite asa:Cea mai grozava zi din an s-a transformat intr-o lupta contra cronometru pentru viata mea..Gandul ca mainile mele s-ar putea dezlipi de pe acea bara veche si ruginita iar

dupa vreo 5 secunde as da piept cu asfaltul ma infiora...Eram concentrata doar la un singur lucru:Sa reusesc sa ma prind cu ambele maini de pervaz si sa ma pot catara inapoi in siguranta..Dar nu puteam.Eram slabita si durerea pe care o simteam peste tot,dar mai ales in brate,care se fortau cu indaratnicie sa reziste era insuportabila...Era un viscol cumplit,fiecare fulg mare si albicios care mi se asternea pe piele ma facea sa tremur...
Peste tot era ceata nu puteam distinge un lucru de celalalt,in departare am zarit un disc mic si rotund care stralucea palid in negura vazduhului,am presupus ca era luna plina.

Am inchis ochii pentru o secunda ca sa pot medita putin la ceea ce s-a intamplat...Stiu doar ca eram la mine in balcon in camasuta de noapte si o pereche de pantaloni scurti....eu...incercam sa ajung la Sasuke,sa-l fac sa se simta bine...sa-l consolez,chiar daca doar cu o singura atingere...M-am aplecat peste balustrada si am alunecat...iar apoi...m-am trezit aici.
Nu ma puteam misca,picioarele mele pedalau disperate pe solul inexistent de sub ele...Am incercat sa ma ridic,sa-mi pun piciorul undeva ca sa ma pot urca inapoi..dar fara nici un rezulta,cand incercam,durerea agonizanta punea stapanire pe trupul meu si eram sigura ca sunt prea departe de Sasuke ca sa ma poata ridica inapoi...Oh Doamne..El,am uitat complet de el....Mi-am ridicat chipul in sus,un fulg de zapada mi-a aterizat direct in

ochi facandu-ma sa lacrimez..Dupa ce am clipit de doua ori am continuat cautarea in intunericul obscur...pana cand am dat cu ochii peste doua nestemate negre care straluceau in lumina lunii,acestea ma priveau cu disperare si insistenta..Am reusit sa-i zaresc chipul..l-am cercetat cu atentie...Ochii ii erau rosii si ingroziti parul ii era pleostit pe o parte,cred ca si el era ud din cap pana in picioare...Dar apoi mi-am dat seama de ceva....buzele,buzele lui vinetii se miscau,dar eu nu intelegeam nimic,eram confuza....
Trebuia sa ma linistesc si sa ma concentrez...Am inchis din nou ochii si am respirat si expirat pana ce.....
Sakura..o soapta imi strabatu mintea..Te rog,rezista.....
Da,acum il auzeam..am deschis ochii si l-am zarit aplecandu-se in fata incercand sa ajunga...Nu,nu nu il puteam lasa sa isi riste viata pentru mine...mi-am adunat fortele,incercand sa rostesc cateva cuvinte,sau daca nu..macar sa tip,nu aveam prea multe sorti de izbanda...gatul imi era uscat si ma ustura puternic..
-Nu sa nu faci asta...am reusit eu rostesc pana la urma...tipatul meu nu era foarte puternic dar macar a fost destul de strident incat Sasuke sa se uite la mine buimac....
-Nu te mai agita,am sa ajung la tine imediat....
-Nu,nu fa asta...am rostit eu ragusita...
-Dar,dar...
Pana la urma exasperata de insistenta lui i-am spus hotarata:
-Daca mai faci un singur pas,imi voi da drumul...
Acesta se opri instinctiv si ma privi stupefiat:
-Sasuke sunt sleita de puteri si ma dor toate...
Acesta se chirci la auzul spuselor mele si se dadus-se inapoi doi pasi parca ingrozit...
-Sa nu indraznesti,ma duc sa-l chem pe tatal tau...Sasuke dadu sa plece,insa l-am oprit...
-Nu..tata e plecat la slujba si nu se intoarce pana peste 3 ore...vreau sa stai cu mine cat timp mai am....
-Taci!...tipa el innebunit de spaima ochii lui acum umplandu-se de lacrimi amare.Nu-l puteam vedea cum sufera asa ca mi-am ferit privirea....
Desi nu vroiam sa recunosc,eram o cauza pierduta...nimeni nu ma poate ajuta,nimeni nu ma poate consola...Imi imaginez reactia tatei cand va afla ce am patit,isteric,nervos,suparat, indurerat toate aceste sentimente se inglobau in interiorul meu,simtind-o pe fiecare in parte cu fiecare particica din mintea si sufletul meu..Iar colegii,prietenii mei cred ca vor suferi poate chiar si Ino se va mai cizela daca va auzi ce am patit....dar cel

mai teribil lucru....El....ce se va intampla,ma va uita?va trece mai departe sau va ramane blocat in prezent gandindu-se doar la mine la cum ar fi putut decurge lucrurile...poate chiar am fi putut fi fericiti impreuna :sa ne amuzam in zilele frumoase,sa ne consolam unul pe cecelalalt in zilele triste si unul langa altul mereu,oare cum ar fi fost?intrebare la care nu voi m-ai afla raspunsul,datorita imprudentei mele stupide,a fost nevoaie doar de o miscare gresita pentru a distruge atatea vise......
Am inghitit in sec incercand sa inlatur aceste ganduri....era din ce in ce mai rau,suvitele care imi atingeau obrajii erau reci si dure..Imi era atat de frig incat nu mai simteam nimic,eram amortita complet,iar degetele mele incepusera sa se desprinda una cate una.
Hmph imi era si frica sa ma uit la Sasuke,mi-am ridicat ochii si l-am vazut,era intr-o ipostaza greu de imaginat chiar si pentru mine,care il vazusem lovit,batut,jignit si toate si mai toate cate sau intamplat...amintirile incepusera sa-mi napadeasca in subconstient dar eram destul de sigura ca nu aveam timp sa le depan pe toate...
Am strans din dinti si m-am uitat din nou catre el,arata atat de distrus si singur..nu aveam ce face nu mai aveam cum sa-l ajut,doar vroiam sa ma asigur ca n-o sa faca nimic nebunesc:
-Ui..ta..te la mine!ma balbai eu....
Acesta se apleca peste balcon cat putu de tare ca sa ma poata privi in ochi,distantele dintre etaje erau uriase,iar eu eram tocmai la mijloc,nu ma puteam atinge de nimic.Brunetul era naucit si imi sopti cu o voce sparta:
-Daca mori,daca tu pleci...eu te voi urma..
Am zambit slab,era minunat ca existau oameni care sa ma iubeasca asa cum o facea el,gata sa ma urmeze oriunde,chiar si in cealalta lume..

-Nu...Nu ai sa faci asta,nu vreau sa patesti ceva sau sa suferi dupa mine,vreau sa treci peste....
Brunetul pufni si se incrunta:
-Cum as putea face asta cand tu ai fost singura care....
Nu,nu mai am tip simteam deja cum cedam..
-Promite-mi,am tipat eu cat de tare am putut,fa-o pentru mine....Te rog!
Ultimele degete cu care ma tineam au cedat...Si pentru cateva minute am simtit cum plutesc...vantul inca batea cu putere si imi biciuia fata,dar corpul nu ma durea....Zburam ca o pasare libera si nestingherita,cel mai frumos vis pe care il ai...sa zbori...Dar asa cum toata lumea stie,pana la urma acestea se sfarsesc si te fac sa revii la relitate...asta sa si intamplat atunci cand corpul meu mic si firav s-a izbit cu putere de asfaltul rece si dur.....

Simteam durere,multa durere,iar in urechi imi rasuna tipatul tulburator al lui Sasuke,dar apoi nimic...simteam cum inima isi incetinea bataile si respiratia mi se ingreuneaza,o lacrima mi s-a mai scurt pe obraz..iar apoi am lasat intunericul infricosator sa ma invaluie.....

Sasuke's point of view:

Simteam cum inima da sa-mi iasa din cutaia toracica in timp ce alergam disperat pe scari.Era naucit,nu stiu cum sa putut intampla asta.Mereu ma simteam groaznic si nedorit de nimeni..mereu singur,fara nimeni care sa ma ajute sa ma inteleaga si care sa ma asculte fara sa ma arate cu degetul ,cineva care sa ma accepte...dar credeam ca nu exista asa ceva,toata lumea era rea si prefacuta,neagra si intunecata....dar dupa ce am

intalnit-o pe ea,lucrurile au luat o intorsatura radicala.Ma simtem fericit si indragostit pana peste cap de fata care a reusit sa imi aduca lumina in viata mea oribila si mizera...Ea a fost cea care ma ascultat fara sa ma judece,a asteptat si a inghitit tot fara sa comenteze...Am vrut sa o indepartez dar ea nu a renuntat a insistat,pana mi-am deschis inima in fata ei,si ma acceptat cu bune cu rele.....Si acum cea mai minunata fiinta pe care am intalnit-o.....a...Nu Nu pot crede asta...am iesit repede pe usa de la intrarea in bloc si m-am aruncat pe zapada....mainile imi erau rosii si unflate intrucat nici zapada nu o mai simteam,nu mai simteam nimic,sufletul imi era gol si pustiu......Pana cand am vazut-o:
Era intinsa pe zapada,parul ei raz rasfrangandu-se in suvite inghetate.-am dus langa ea...o pata mare de sange murdarea covorul alb......Eram ingrozit dar m-am apropiat si mai tare atingand cu palmele zapada rosie,pentru a ajunge mai aproape...Am privit-o cu drag in timp ce ii mangaiam obrajii palizi si catifelati cu degetele...Chiar si asa,arata ca un inger trimis de sus.Un inger pe care Dumnezeu la trimis in viata mea,dar pe care nu cred nici acum ca l-am pretuit cat a trebuit...
Nu ma pot gandi la asta trebuie sa fac ceva poate mai exista o sansa sa isi revina.Mi-am muscat puternic buza inferioara,din care incepu sa curga cateva firisoare de sange,durere nu mai simteam,doar caldura sangelui care mi se prelingea pe barbie....apoi aplecandu-ma asupra ei si i-am sters lacrima de pe obraz cu un sarut.Pielea ii era rece foarte rece..
Exact in acel moment o mana ma prinse de umar si ma trase inapoi cu blandete.M-am intors rapid sa vad cine facu asta si am dat cu ochii peste vreo 5 persoane,trei femei si doi barbati imbracti in alb,cel care ma trase in spate era unul dintre tipi,avea un stetoscop in jurul gatului si o trusa medicala in cealalta...
-Sunt doctorul Steve Hill,ma voi ocupa eu deaici incolo,te rog sa stai deoparte....
Doctor?nu tin minte sa fi chemat ambulanta..eram prea ingrozit sa o las pe Sakura singura acolo,probabil vreun trecator auzise zgomotul

puternic si se sperie....
Una dintre asistente ma lua pe dupa umeri,si apoi imi examina una dintre maini.Paru socata de ce vazu:
-O Doamne,esti bine?ai mainile degerate,nu te dor......
Am aruncat si eu o privire spre degetele mele si...chiar si eu eram surprins decat de rau aratau....erau albastre iar din unghii imi curgea sange..
-Trebuie sa vi cu mine pana la masina,sa te po trata..

-Nu!m-am opus eu,vocea mea fiind mai dura decat am vrut sa para.Asistenta ma privi blajin,dupa care ofta...Vreau sa raman cu ea.I-am dat eu de stire in timp ce priveam cum rozalia era inconjurata de doctori si de cele doua asistente.Fiecare avea ceva de facut unul ii aseza capul pe un material din care ieseau aburi,iar ceilalti ii verificau pulsul si conditia...
Dupa cateva minute bune de asteptare in care am stat cu sufletul la gura..Unul dintre doctori se intoarse catre mine si ma prinse de mana,apoi ofta...
Ochii lui aveau o culoare cenusie iar parul ii era dat cu gel....Acesta inchise ochii si facu o grimasa,dupa care ma privi comaptimitor si sopti....:
-Imi pare rau,nu cred ca mai putem face nimic pentru ea....
Sus In jos
Lauren Wandowski
Sennin
Sennin
Lauren Wandowski

Localizare Localizare : Târgovişte, Dâmbovița
acebook acebook : Alexandra Paun
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1459
Puncte : 1644
Reputatie Reputatie : 145
Hobby-uri Hobby-uri : Reading, dancing, writing.

MesajSubiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story   Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 9 I_icon19Vin 18 Ian 2013, 21:50

Hei, sweetheart! in love
O absenta cam lunga intr-adevar, dar ai revenit in forta.
Capitolul a fost superb, nu am cuvinte.
Atatea sentimente și le-ai exprimat foarte bine.
Felicitari!
Mersi pentru anunt si sper sa ma anunti si in continuare!
Spor la scris!
Love you. a hug
Sus In jos
crisalex
Chūnin
Chūnin
crisalex

Localizare Localizare : Constanta
Nr. mesaje Nr. mesaje : 951
Puncte : 1016
Reputatie Reputatie : 77
Stare de spirit Stare de spirit : Dezastru

MesajSubiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story   Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 9 I_icon19Vin 18 Ian 2013, 22:16

Hey !
Multumesc pentru anunt !
Imi place pentru ca e lung !
Mi-a placut enorm de mult !
Imi place descrierea !
Biata sakura ! Va fi bine ?
Sper ca va trai !
Te rog anunta-ma cand pui nextul !

Sus In jos
Fideluţă :|
Genin
Genin
Fideluţă :|

Localizare Localizare : In a world apart. A world that does not exist.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 113
Puncte : 138
Reputatie Reputatie : 9
Hobby-uri Hobby-uri : Reading, Writing and painting
Stare de spirit Stare de spirit : Matter what mood when everyone is "happy"?

MesajSubiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story   Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 9 I_icon19Vin 18 Ian 2013, 22:18

Deci am sa te bat ca ai intarziat cu nextu, da oricum ai revenit in şforţă. what?lol!
Mutumesc de anunt si sper ca ai sa faci asta si data aviatoare. ;;)
Debea astept sa vad ce o sa se intample in continuare.
Frumos capitol sa sti. E reusit ca si celelalte.
Spor la scris si o mie de idei sa te bantuie daca nu pui next repede. evil devil mua ha ha
Te pup dulce Di Tăt! kiss
Zbye! a hug
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story   Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 9 I_icon19Vin 18 Ian 2013, 22:33

O doamne, o doamne. :O Cum ai putut face asa ceva, cum? De ce a cazut bree? sad Esti atat de sadica incat nici nu ma mai mira, asa ca voi trece direct la subiect. Capitolul acesta mi-a plcut foarte mult, mai ales ca a fost lung, exact pe gustul meu. L-am citit cu asa o pasiune ca nici nu stiu cand s-a terminat. Sentimente, emotii, suferinta, am simtit tot. Am trait tot, pana si acum am un gol in stomac. Mi-a placut tare mult alegerea pe care ai facut-o si anume caderea rozaliei, insa nu vreau sa se termine asa povestea asta, trebuie sa existe o continuare, nu? Trebuie sa se intample ceva.. Multumesc ca m-ai anuntat si sper sa o faci si in continuare. Te pup. :*
Sus In jos
Hellspawn
Chūnin
Chūnin
Hellspawn

Localizare Localizare : Bucuresti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 817
Puncte : 1106
Reputatie Reputatie : 101

MesajSubiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story   Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 9 I_icon19Sam 19 Ian 2013, 08:29

Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 9 23826Sper ca nu ai de gand sa o lasi sa moara nu?Altfel jur ca o sa iti bantui toate viselee!!!!! Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 9 621493 Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 9 621493
Si de ce naibi a facut asa ceva!?De ce a cazuuut?! Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 9 896861Vrei sa ma fac sa plang asa de dimineata?Te rog nu imi spune ca o sa moara!Nu vreau sa moara!Capitolul asta a fost nemaipomenit,a fost lung si super interersant plus ca a avut multa descriere sentimentala si...cealalta.Dar sper ca nu lasai povestea asa in aer nu?Sau o sa aiba final tragic?Nu nu se poate!Trebuie sa mai aiba o contiunuare nu?Adica:"Si ei o sa traiasca fericiti pana la adanci batraneti"
Asta nu se aplica? Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 9 896861Adu nextul repede.
AH DA!Merci de anunt! Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 9 2331551792
Spor la scris si bafta in contiunare!!!
Sus In jos
Anky.Ancuta.
Genin
Genin
Anky.Ancuta.

Localizare Localizare : in lumea viselor
Nr. mesaje Nr. mesaje : 350
Puncte : 415
Reputatie Reputatie : 21
Hobby-uri Hobby-uri : sa stau cu prietenii,calculator,muzica,forum etc.
Stare de spirit Stare de spirit : :*_happy_:*

MesajSubiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story   Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 9 I_icon19Sam 19 Ian 2013, 14:43

Hey.

Scuze de interziere dar nu am avut timp.
Nuuuuuuu.Ce?.Cum se poate asa ceva?.
Te rog sa nu moara.
Acum saracul Sasuke sufera si mai mult.

Sa ma anunti la next.

Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story   Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 9 I_icon19

Sus In jos

Sasuke and Sakura, a special story

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 9 din 12Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri SasuSaku :: Fan Fic-uri SasuSaku finalizate-