Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| Sasuke and Sakura, a special story | |
| |
Cum vi se pare povestea mea? | Super Tare | | 92% | [ 49 ] | Okey | | 8% | [ 4 ] | Naspa | | 0% | [ 0 ] |
| Total voturi : 53 | | |
| Autor | Mesaj |
---|
Elena S. Chūnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Galati Nr. mesaje : 748 Puncte : 835 Reputatie : 57
| Subiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story Dum 25 Noi 2012, 21:43 | |
| Wow, wow, wow. Sa nu se atinga ''cadavrul umblator'' de Sakura. Altfel o sa-i fac o inmormantare, inainte de termen. :> Cum poate fi asa de rau? Nu se gandeste. oricum eu am stat sa ma gandesc ce ii poate face lui Sasuke, dar sincer, nu im veneau niste ganduri prea... Ma rog. Sper doar sa fie bine. Sa nu pateasca nimic. Naruto... Tantalau ce esti. Numai tampenii faci, fara sa stii sau sa-ti dai seama. Parca semeni cu mine. Bine, oricum, pputea sa o sune pe Sakura, sau sa nu mai sune deloc. Chiar daca acest gest ar fi considerat dragut, si ar insemna ca e un prieten bun, tot natarau este. Sper sa iasa totul bine. Nu vreau sa pateasca Sakura ceva. Nu merita, mai ales acum cand totul e roz. Bine, nu chiar roz, dar e o evolutie. Eu de prima data m-am gandi sa plece toata gasca undeva, departe de Ukoto. Sper ca nu te-am suparat cu ideea mea. Nu am avut intentia. Spor la scris si multe idei! Te pup, mersi de PM. |
| | | Anne Howard Chūnin
Sex : Localizare : Cine stie pe unde...in lume... Nr. mesaje : 900 Puncte : 1138 Reputatie : 96 Hobby-uri : Tot ce tine de Coreea! Stare de spirit : Ok...avand in vedere ca mereu poate fi mai rau...
| Subiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story Lun 26 Noi 2012, 09:46 | |
| NEXT!!!!!!!!!!!!!!E haios ce vrea sa-i faca Sakura lui Naruto! Ai grija sa nu pateasca nimic Saku a mea! Si nici Sasuke!!! very mush pentru anunt! Sa pui next-ul si sa ma anunti si pe mine te roggggggg!!!Te pwp dulce si spor la scris!!! |
| | | Crissu.♥ S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : Nici eu nu mai stiu Nr. mesaje : 5281 Puncte : 5552 Reputatie : 107 Hobby-uri : tenis cu piciorul... Stare de spirit : Ca in prima zi dupa divort...
| Subiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story Lun 26 Noi 2012, 15:04 | |
| este clar ca dragalasii astia doi au dat de mare bucluc...dar ce mai conteaza asa e dragostea...o pacoste..in unele situatii(mai mereu XD)
ideea este ca imi place mult de tot, iti ador si iubesc si venerez ficul daca te face se te simti bine...
ai un fic original, frumos si foarte dulce...
actiunea nu este grabita si cum am mai spus de atat de multe ori iubesc comportamentul personajelor tale..
sper sa ma anunti de continuare..
Crisulinuu te pupaceste |
| | | sakura27anna Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : n-ai de unde sa stii :)) acebook : nu stiu de asa ceva:) Nr. mesaje : 476 Puncte : 503 Reputatie : 27 Hobby-uri : desenez :) Stare de spirit : the roses are red, the ashes are black, you go to the hell and never coming back >:)
| Subiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story Lun 26 Noi 2012, 16:42 | |
| hello!!! mersi de anunt, imi place capitolul la nebunie:) abia astept sa vad ce se va intampla intre cei 2 amorezi :> te-am pupat dulceee |
| | | Day Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In Estul Iadului certandu-ma cu Agares Nr. mesaje : 1238 Puncte : 1392 Reputatie : 108 Stare de spirit : De parca ii pasa cuiva!
| Subiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story Mar 27 Noi 2012, 11:21 | |
| Poftim ? Ce i-a facut ? Sii daca e ce cred eu mai bine sa nu stiu .... Si Naruto asta ... ce ne facem noi cu el ? Deci cand pot sa-l omor pe Ukoto ? Stiu ca si tu vrei asta si probabil si restul cititorilor Bafta cu tezele dar si cu next -ul |
| | | Anky.Ancuta. Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : in lumea viselor acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 350 Puncte : 415 Reputatie : 21 Hobby-uri : sa stau cu prietenii,calculator,muzica,forum etc. Stare de spirit : :*_happy_:*
| Subiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story Mar 04 Dec 2012, 21:26 | |
| Ca de obicei super,mega fantastic.Imi vine sa-l omor pe Ukoto ala nemernic,nu i-a fost de ajuns ca l-a bagat in spital?Eu in locul lui Sasuke asi sta si pe strazi dar numai acolo nu.Ai multa imaginatie si spor la scris.De acuma de fiecare data sa ma anunti de next. |
| | | Lissk Ecaterina Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : ▲ Peste tot ▲ acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 228 Puncte : 298 Reputatie : 26 Stare de spirit : Se poate si mai bine...
| Subiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story Mar 04 Dec 2012, 23:04 | |
| Helloo! Stiu ca nu am mai scris de mult da am invatat pt teze si tot am invatat si iar am invatat...si dupa ce am vazut ce nota de cacao am luat la Matematica...mi-o venit inspiratia la urmatorul capitol! Capitolul 16:Vai vai,Naruto! Am intrat precauta in apartament...bineinteles fara sa bat,pentru a nu-i da ragaz tatei sa ia pusca,toporul sau orice alta arma care ar putea-o folosi impotriva mea.. Am pasit incet,podeaua abea scartaind sub greutatea mea....mda,dar se pare ca nu suficient de incet,caci deja la al treilea pas facut de mine,am si auzit racnetul frenetic al tatei,ecoul sau rasunand in toata camera.. -Sakura! acesta statea statea relaxat pe pat,dar la vederea mea se ridica ,ca strafulgerat.Acesta venii cu pasi lenesi catre mine,oprindu-se exact in fata mea,afisand o moaca de om tampit...Fiica ratacitoare s-a intors,aleluia!poti sa-mi spui si mie pe unde ai umblat? zise acesta ridicandu-si o spranceana si punandu-si mainile in san.Mda,era clar foarte suparat.Nu prea aveam multe variante de raspuns,insa am inghitit in sec si am incercat sa imi fac vocea sa sune cat mai normal,pentru a fi putin mai convingatoare.. -A a am f fost la H inata!totusi balbaiala mea incontrolabila era deja un semn sigur pentru tata ca minteam. -Si Hinata,nu afost la scoala,sin cate stiu eu sunteti in aceeasi clasa,iar vacanta se pare ca s-a anulat subit,caci ieri un baiat m-a sunat sa ii dau raportul in legatura cu starea ta de sanatate,sunt ultimul care afla ca ti-ai rupt piciorul...Naruto cred ca-l chema dragut baiat! N-o sa mai fie deloc dragut dupa ce o sa termin eu cul el.. Am inceput sa imi musc buza de jos,ezitand sa ii raspund tatei la intrebare,fapt care l-a enervat cumplit: -Explica-mi!tipa el acum mai tare ca inainte,facandu-ma sa tresar..Deci faza cu mintitul am observat de ceva vreme ca nu tine cu tata,dar ce alceva aveam de facut?am incercat sa o iau pe cai ocolitoare si sa ii dau un raspuns putin mai credibil.. -Am avut putina treaba tata,nimic grav,te rog iarta-ma ca am lipsit asa de mult,dar totusi am deja 17 nu mai sunt o fetita mica si neajutorata pot sa ma descurc si singura,si nu e nevoie ca tu sa te ingrijorezi de fiecare data cand eu lipsesc deacasa! La aceste vorbe tata casca gura ochii bulbucandui-se,semn ca a ramas fara replica...statu putin pe ganduri si apoi mormai.. -Ai dreptate,dar totusi iti neglijezi scoala! -Nu iti fa probleme,am tinut legatura cu Hinata,nu am dat nici un test si nici alceva pe care sa iau note!sper ca acum sa o lase mai moale cu interogatoriul.. -Deci nu imi poti spune unde ai fost?ma mai intreba el inca o data.Am incercat din nou sa par calma si relaxata.. -Tata,am fost cu ceva treburi,nimic de care sa iti faci tu griji!am zambit -Bine dar.... -Dar ce?am spus eu exasperata si scoasa din pepeni deja... -Ma bucur ca te-ai intors acasa!murmura el,fara a lua nici un contact vizual.. -Si eu!i-am raspuns eu in timp ce mergeam spre camera mea.. Poate ca am 17 ani,dar inca nu sunt majora si inca trebuie sa ascult de tata,chit ca numai pe el il mai am.Asa ca nu ii pot zice nimic de Sasuke sau de relatia noastra,fiindca tata nu ar fi nici in ruptul capului deacord cu el.Adica uneori nici macar cu baietii ca prieteni nu e de acord,dar ca iubiti.Am discutat o data pe tema asta cu el si mi-a spus ce asteptari are de la tipul cu care voi fi impreuna,si in nici un caz un tip ca Sasuke care este clar sub standardele lui.El asteapta un baiat de prima clasa,bogat rasfatat cu nasul pe sus,care sa fie capabil sa imi ofere tot ce nu a putut acesta in tot acest timp,deci exact opusul brunetului,care nu este bogat nici foarte foarte extra elegant,este un tip modest cu un tata care il abuzeaza si fizic si psihic.Deci inadegvat pentru ce vrea tata...dar foarte perfect pentru mine....hmm clar am sa tac chitic pana va veni momentul potrivit,sau pana ne v-a prinde el,cine stie... A doua zi.. Ma aflam in banca mea,in sala de clasa cu ochii mijiti si palmele stranse sub forma de pumni,asteptandu-mi colegii de clasa...in special unul....Ma bucur mult ca Sasuke adecis sa mai ramana acasa inca o zi sa se mai odihneasca putin,mai ales ca nu va fi aici sa ma vada luandu-ma la harta cu Naruto,care numai aparea.... Deodata usa se deschise si pe ea intrara cativa colegi de clasa si cativa prieteni buni deai mei.Cand ma vazura acestia alergara haotic,intrebandu-ma mai multe despre Sasuke.Da stiu ca tuturor le-am dat de stire ca mi-am rupt piciorul,dar i-am ordonat Hinatei sa le spuna prietenilor mei mai apropiati "adevarul"pana intr-un punct,adica stiu foarte bine cat de mult doreste Sasuke sa ii pastrez secretul,asa ca,in legatura cu faptul ca el a ajuns la spital,ei...bine..i-am spus iHinatei sa le zica,ca a avut un accident de masina si ca a scapat teafar doar cu cateva rani usoare,iar eu m-am oferit sa-i tin de urat.Insa pe mine ma nedumereste ceva,oare Hinata sa le fi spus tuturor adevarul cu exceptia tantalalui de Naruto,care poate fi un dulce atunci cand vrea,insa nu o pot invinovati pe Hinata,stiu ca isi cam pierde controlul cand e Naruto prin preajma.. -Ce face Sas'ke?ma intreba Hinata facandu-mi cu ochiul nu prea discret.. -Da,cand se v-a intoarce?ai fost sa-l vizitezi si sa va studiati....aa...sa studiati?se corecta Kiba instantaneu pe un ton vioi,ton care ma enerva pe mine.L-am pocnit in umar.. -Sasuke e bine,va veni si el maine la scoala!i-am asigurat eu.. Acum privirea mea era atintita spre Hinata: -L-ai anuntat si pe Naruto despre asta?am ridicat eu putin vocea..Dar Hinata nu baga in seama,se rosi toata la auzul numelui acestuia.. -D da...se balbai ea Bine macar ca acum aveam un motiv concret pentru ai tabaci fundul afurisitului aluia...Care....owowo....acuma intra pe usa....Pasi apasat si mergea greoi privindu-ma cu moaca lui amuzanta de catel plouat..care acum nu prea avea efect. Am sarit in picioare,indepartandu-mi colegii pentru a nu cadea victime colaterale.Acum mergand taraganat si suflecandu-mi manecile in semn de avertisment.. Imediat ce ochii lui nevinovati au facut contact cu ochii mei acuzatori...acesta se sperie si isi ridica mainile in semn de aparare... -I imi pare rrau Sakura..se milogi el sarindu-mi in brate ca un tanc de doi ani si strangandu-ma cu putere mai sa lesin acolo..cred ca Hinata era cam geloasa in acest moment,dar eu nu imi mai incapeam in pepeni de nervi... -Lasa-ma!am marait eu in timp ce ma chinuiam sa il indepartez de pe mine...Mama cred ca avea o tona si ceva... -Te rog iarta-ma,te rog...imploratul lui devenind si mai enervant... Am si incetat sa incerca sa il mai inlatur de pe mine...considerand ca nu aveam nici o sansa si era o pierdere de vreme totala...Am oftat incet: -Sti Naruto,de cat timp te cunosc eu am ajuns la o concluzie:ori esti un idiot ori un prost...cred ca optez pentru prima varianata.. -Da da da!incuviinta Naruto acum adoptand moaca lui de tembel inegalabil..inca atarnandu-mi de gat ca un breez breez...Sakura nu a fost intetionat,pur si simplu am uitat ce mia- spus Hinata,asa ca am vrut sa te sun sa vad cum mai esti,din nefericire a raspuns tatal tau... Mi-am tras singura o palma peste fata si am oftat adanc. -Banuiesc totusi ca prin marea ta idiotenie ai demonstrat totusi ca iti pasa de mine.. -Ihi ihi...continua Naruto sa incuviinteze cu vocea lui sacaitoare.. -Bine...te iert!am spus eu convinsa ca voi regreta asta mai tarziu..Cand auzi acestea Naruto imi dadu drumul la gat ca ars,si acum...pur si simplu topaia bezmetic prin clasa,ca un barbat care a castigat lozul cel mare la loto..Waaai e incredibil din ce lucruri stupid de normale se poate bucura el in halul asta.Ce poti spune,baiatul asta isi traieste viata la intensitate extrema...De pilda,in noaptea de Halloween dupa ce eu si Sasuke am plecat acasa,am aflat de la Kiba si Sai ca ei si cu Hinata Temari si Ten Ten au ramas si au mers acasa la Kiba sa se distreze.Au baut au mancat,insa Naruto ca de fiecare data a exagerat putin cam mult,a baut pana la refuz...Asa ca fiind el asa de senil Kiba a vrut neaparat sa isi bata joc de el,asa ca la provocat(stiind ca Naruto mereu accepta provocarile)sa se dezbrace de tot si sa isi toarne pe el o sticla de cola...dar ce nu stiau ei era ca Naruto avea alceva in program..Nu s-a mai imbracat la loc,probabil ca a uitat sau asa ceva si a plecat.....Asa s-au pricopsit prietenii mei cu un dement blond,care fugea dezbracat pe strazi furand bomboanele copiilor celor mici....si bineintes a doua zi s-a trezit pe marginea soselei,chit ca baietii nu au mai reusit sa il prinda de fel..asa ca a avut ocazia sa se vada la stirile de la ora 16:00,cum fugea el ca nebunul pe strazi cu un teanc de bomboane in brate.....O zi cat se poate de obisnuita pentru Naruto.............dar fie el cum e....e cel mai tare si simpatic tip pe care il cunosc(cu o mica exceptie bruneta cu ochi intunecati). Sper ca v-a placut!! |
| | | Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story Mar 04 Dec 2012, 23:12 | |
| Hello. :) Ee, cpitol mai vesel, dar sincer ma intreb cum o sa ajunga brunetul de data asta, cu care ochi vanat? Nu stiu, adica situatia, desi tragica, pe mine ma face sa rad. Adica sa fim seriosi, l-a bagat in spital si nimeni nu s-a sesizat? Pe bune? Cat de norocos sa fi? =)) Mno, pai cam asta ar fi. Spor la scris in continuare. |
| | | Anky.Ancuta. Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : in lumea viselor acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 350 Puncte : 415 Reputatie : 21 Hobby-uri : sa stau cu prietenii,calculator,muzica,forum etc. Stare de spirit : :*_happy_:*
| Subiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story Mar 04 Dec 2012, 23:37 | |
| Copilul ala Naruto ii nebun?Am facut pe mine de ras cand am auzit ce facea Cine ar face o prostie asa de mare ca Naruto?El e cel mai nebun copil de pe lume.Sa ma anunti cand pui next si mersi ca mai anuntat de capitol. |
| | | Elena S. Chūnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Galati Nr. mesaje : 748 Puncte : 835 Reputatie : 57
| Subiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story Mier 05 Dec 2012, 01:45 | |
| Doamne, nu mai pot de ras. Deci ultima parte a fost prea tare. Imi si imaginez. Cum sa fii asa de dus la 17 ani? Frate deci nu ma mai puteam abtine. Si mai este si 2 noaptea, ce zice mama sau vecinii? Probabil ca am ineunit si eu odata cu Naruto, cine stie? Orice e posibil. Sa ii zici tatalui Sakurei ca un baiat nu trebue sa fie bogat ca sai ofere totul. Poate o sa-l accepte asa cum e pe brunet si o sa taca din gura, macar pentru fica lui. Ms de anunt . Spor la scris si astept sa postezi. |
| | | *Jellyfish* Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Far from you Nr. mesaje : 233 Puncte : 285 Reputatie : 50 Stare de spirit : Mai stata meglio
| Subiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story Mier 05 Dec 2012, 14:44 | |
| |
| | | Denixutza Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Undevaaa.......cautama :) acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 93 Puncte : 97 Reputatie : 8 Hobby-uri : Sa ascult muzica , sa stau cu prietenii,sa citesc ficuri :) Stare de spirit : HapPY :)
| Subiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story Mier 05 Dec 2012, 15:55 | |
| uiiiii...am venit si eu pe aici Am ratat 2 capitole :>.<: Anuntama si pe mine cand pui nextu plzzzz:) Fain FikKu' :D
|
| | | mela Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Brasov acebook : https://www.facebook.com/melymela20?ref=tn_tnmn Nr. mesaje : 162 Puncte : 185 Reputatie : 5 Hobby-uri : dans,muzica,ficuri,anime,filme... Stare de spirit : fericiitaaaa!!!!!:X
| Subiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story Mier 05 Dec 2012, 21:10 | |
| Superb ... imi place ideea !Chiar mai facut curioasa ... cand pui nextul vrei te rog frumos sa-mi trimiti si mie un pm .. a-si fi recunoscatoare ... abia astept continuarea ... merita .. chiar se merita... hmm ideea e originala si asta imi place mult... imi place ca pui "accent" mai mult de intamplari mai interesante .. adica ... tu faci intr-asa fel incat sa ne faci sa nu mai putem de nervi sau ceva de genul .. de exemplu cu tatal vitreg .. chiar imi vine sa intru in poveste sa-l bat ... da... abia astept sa vad ce se mai intampla... Next!!! Vreau NEXT! |
| | | Anne Howard Chūnin
Sex : Localizare : Cine stie pe unde...in lume... Nr. mesaje : 900 Puncte : 1138 Reputatie : 96 Hobby-uri : Tot ce tine de Coreea! Stare de spirit : Ok...avand in vedere ca mereu poate fi mai rau...
| Subiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story Joi 06 Dec 2012, 10:05 | |
| |
| | | sakura27anna Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : n-ai de unde sa stii :)) acebook : nu stiu de asa ceva:) Nr. mesaje : 476 Puncte : 503 Reputatie : 27 Hobby-uri : desenez :) Stare de spirit : the roses are red, the ashes are black, you go to the hell and never coming back >:)
| Subiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story Joi 06 Dec 2012, 17:51 | |
| o dear!!!! am ras pe burta :)): ce poti sa-i faci lui naruto???, capitolul a fost super tare si mersi de anunt si sa stii ca la mate nici eu nu sunt prea buna :)): profa din 5 si 6 nu ma scoate... in fine sa nu vorbim despre scoala abia astept sa vad ce se intampla cu amorezii nostri :> te-am pupat dulceee |
| | | Day Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In Estul Iadului certandu-ma cu Agares Nr. mesaje : 1238 Puncte : 1392 Reputatie : 108 Stare de spirit : De parca ii pasa cuiva!
| Subiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story Joi 06 Dec 2012, 21:43 | |
| |
| | | crisalex Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Constanta Nr. mesaje : 951 Puncte : 1016 Reputatie : 77 Stare de spirit : Dezastru
| Subiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story Joi 06 Dec 2012, 22:28 | |
| Mersi ca m-ai anunțat ! Imi place mult , anunta-mă te rog când pui nextul ! |
| | | ~Linna~ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In mister.... Nr. mesaje : 656 Puncte : 752 Reputatie : 35 Hobby-uri : Cititul Stare de spirit : Is a secret...
| Subiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story Sam 08 Dec 2012, 02:42 | |
| Ador capitolul... Am ras cu lacrimi.... Naruto+dezracat+pe strazi+cu teancu de bomboane in mana+la stiri=ultra mega giga tare =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) |
| | | Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story Mier 12 Dec 2012, 21:40 | |
| Buna. Ai cerut o critica, asa ca iata-ma. :)
Descriere: este si nu estem uneori cam uiti de ea, alteori o folosesti. Ar trebui sa te axezi mai mult pe sentimente in anumite pasaje, deoarece asa cititorii ar intelege mai bine exactceea ce simte acel persoanej. De asemenea, mi-ar placea sa descrii peisajul, imprejurimile, sa imi pot forma in minte o imagine legata de ficul tau. Nu stai foarte rau la acest capitol, dar intotdeauna este loc de mai bine.
Actiune & Dialog: actiunea mi se pare destul de ok, insa pe alocuri este putin grabita sau se sare de la un moment la altul. Asta se intampla din lipsa celor cateva paragrafe descriptive inexistente carora li se simte lipsa. Dialogul.. uneori este putin cam mult. A putea sa il transformi anumite replicit in vorbire indirecta si astfel sa faci ca actiunea sa nu para atat de grabita.
Estetica: este destul de usor de citit, insa dupa parerea mea, ai putea sa scrii fara 'bold' si necentrat, ci de la capat de rand, eventual cu paragraf. De asemenea, lasi prea multe spatii libere intre randuri. Spatiile libere delimiteaza paragrafele si liniile de dialog.
Greseli de tastare/ ortografie:
- Juli35 a scris:
Helloo! Capitolul 16:Vai vai,Naruto! Am intrat precauta in apartament...bineinteles fara sa bat,pentru a nu-i da ragaz tatei sa ia pusca,toporul sau orice alta arma care (pe care) ar putea-o folosi impotriva mea.. Am pasit incet, (spatiu) podeaua abea (abia) scartaind sub greutatea mea....mda,dar se pare ca nu suficient de incet,caci deja la al treilea pas facut de mine,am si auzit racnetul frenetic al tatei, (spatiu) ecoul sau rasunand in toata camera.. -Sakura! acesta (cu litera mare) statea statea relaxat pe pat,dar la vederea mea se ridica ,ca strafulgerat.Acesta venii (ai repetat cuvantul 'acesta' si la iceputul celeilalte propozitii; veni se scrie cu un singur 'i')cu pasi lenesi catre mine, (spatiu) oprindu-se exact in fata mea,afisand o moaca de om tampit...Fiica ratacitoare s-a intors,aleluia!poti sa-mi spui si mie pe unde ai umblat? zise acesta ridicandu-si o spranceana si punandu-si mainile in san.Mda,era clar foarte suparat.Nu prea aveam multe variante de raspuns,insa am inghitit in sec si am incercat sa imi fac vocea sa sune cat mai normal,pentru a fi putin mai convingatoare.. -A a am f fost la H inata!totusi (cu litera mare) balbaiala mea incontrolabila era deja un semn sigur pentru tata ca minteam. -Si Hinata,nu a fost la scoala,sin (din)cate stiu eu sunteti in aceeasi clasa,iar vacanta se pare ca s-a anulat subit,caci ieri un baiat m-a sunat sa ii dau raportul in legatura cu starea ta de sanatate,sunt ultimul care afla ca ti-ai rupt piciorul...Naruto cred ca-l chema (,) dragut baiat! N-o sa mai fie deloc dragut dupa ce o sa termin eu cul (cu) el.. Am inceput sa imi musc buza de jos,ezitand sa ii raspund tatei la intrebare,fapt care l-a enervat cumplit: -Explica-mi!tipa el acum mai tare ca inainte,facandu-ma sa tresar..Deci faza cu mintitul am observat de ceva vreme ca nu tine cu tata,dar ce alceva (altceva) aveam de facut? [color=springgreen(cu litera mare si cu spatiu)[/color]am incercat sa o iau pe cai ocolitoare si sa ii dau un raspuns putin mai credibil.. -Am avut putina treaba tata,nimic grav,te rog iarta-ma ca am lipsit asa de mult,dar totusi am deja 17 (ani) nu mai sunt o fetita mica si neajutorata pot sa ma descurc si singura,si nu e nevoie ca tu sa te ingrijorezi de fiecare data cand eu lipsesc deacasa! (cu cratima sau spatiu) La aceste vorbe tata casca gura ochii bulbucandui-se,semn ca a ramas fara replica...statu putin pe ganduri si apoi mormai.. -Ai dreptate,dar totusi iti neglijezi scoala! -Nu iti fa probleme,am tinut legatura cu Hinata,nu am dat nici un test si nici alceva (altceva) pe care sa iau note! (cu spatiu si litera mare)sper ca acum sa o lase mai moale cu interogatoriul.. -Deci nu imi poti spune unde ai fost?ma mai intreba el inca o data.Am incercat din nou sa par calma si relaxata.. -Tata,am fost cu ceva treburi,nimic de care sa iti faci tu griji!am zambit (.)-Bine dar.... -Dar ce?am spus eu exasperata si scoasa din pepeni deja... -Ma bucur ca te-ai intors acasa!murmura el,fara a lua nici un (niciun se scrie legat) contact vizual.. -Si eu!i-am raspuns eu in timp ce mergeam spre camera mea.. Poate ca am 17 ani,dar inca nu sunt majora si inca trebuie sa ascult de tata,chit ca numai pe el il mai am.Asa ca nu ii pot zice nimic de Sasuke sau de relatia noastra,fiindca tata nu ar fi nici in ruptul capului deacord cu el.Adica uneori nici macar cu baietii ca prieteni nu e de acord,dar ca iubiti.Am discutat o data pe tema asta cu el si mi-a spus ce asteptari are de la tipul cu care voi fi impreuna, (fara virgula inaintea lui 'si') si in nici un caz un tip ca Sasuke care este clar sub standardele lui.El asteapta un baiat de prima clasa,bogat rasfatat cu nasul pe sus,care sa fie capabil sa imi ofere tot ce nu a putut acesta in tot acest timp,deci exact opusul brunetului,care nu este bogat nici foarte foarte extra elegant,este un tip modest cu un tata care il abuzeaza si fizic si psihic.Deci inadegvat (inadecvat) pentru ce vrea tata...dar foarte perfect (nu poti spune 'foarte perfect', deoarece 'perfect are inteles de grad superlativ absolut) pentru mine....hmm clar am sa tac chitic pana va veni momentul potrivit,sau pana ne v-a (se scrie legat, deoarece nu urmeaza niciun timp compus sau ceva de acest gen) prinde el,cine stie... A doua zi.. Ma aflam in banca mea,in sala de clasa cu ochii mijiti si palmele stranse sub forma de pumni,asteptandu-mi colegii de clasa...in special unul....Ma bucur mult ca Sasuke adecis sa mai ramana acasa inca o zi sa se mai odihneasca putin,mai ales ca nu va fi aici sa ma vada luandu-ma la harta cu Naruto,care numai (se scrie 'nu mai', deoarece intra in alcatuirea verbului, iar 'mai' este adverb fara functie sintactica) aparea.... Deodata usa se deschise si pe ea intrara cativa colegi de clasa si cativa prieteni buni deai (de-ai) mei.Cand ma vazura acestia alergara haotic,intrebandu-ma mai multe despre Sasuke.Da (,) stiu ca tuturor le-am dat de stire ca mi-am rupt piciorul,dar i-am ordonat Hinatei sa le spuna prietenilor mei mai apropiati "adevarul"pana intr-un punct,adica stiu foarte bine cat de mult doreste Sasuke sa ii pastrez secretul,asa ca,in legatura cu faptul ca el a ajuns la spital,ei...bine..i-am spus iHinatei (Hinatei) sa le zica,ca a avut un accident de masina si ca a scapat teafar doar cu cateva rani usoare,iar eu m-am oferit sa-i tin de urat.Insa pe mine ma nedumereste ceva,oare Hinata sa le fi spus tuturor adevarul cu exceptia tantalalui de Naruto,care poate fi un dulce atunci cand vrea,insa nu o pot invinovati pe Hinata,stiu ca isi cam pierde controlul cand e Naruto prin preajma.. -Ce face Sas'ke?ma intreba Hinata facandu-mi cu ochiul nu prea discret.. -Da,cand se v-a (din nou, se scrie legat) intoarce?ai fost sa-l vizitezi si sa va studiati....aa...sa studiati?se corecta Kiba instantaneu pe un ton vioi,ton care ma enerva pe mine.L-am pocnit in umar.. -Sasuke e bine,va veni si el maine la scoala!i-am asigurat eu.. Acum privirea mea era atintita spre Hinata: -L-ai anuntat si pe Naruto despre asta?am ridicat eu putin vocea..Dar Hinata nu baga in seama,se rosi toata la auzul numelui acestuia.. -D da...se balbai ea Bine macar ca acum aveam un motiv concret pentru ai (a-i) tabaci fundul afurisitului aluia...Care....owowo....acuma intra pe usa....Pasi apasat si mergea greoi privindu-ma cu moaca lui amuzanta de catel plouat..care acum nu prea avea efect. Am sarit in picioare,indepartandu-mi colegii pentru a nu cadea victime colaterale.Acum mergand taraganat si suflecandu-mi manecile in semn de avertisment.. Imediat ce ochii lui nevinovati au facut contact cu ochii mei acuzatori...acesta se sperie si isi ridica mainile in semn de aparare... -I imi pare rrau Sakura..se milogi el sarindu-mi in brate ca un tanc de doi ani si strangandu-ma cu putere mai sa lesin acolo..cred ca Hinata era cam geloasa in acest moment,dar eu nu imi mai incapeam in pepeni de nervi... -Lasa-ma!am marait eu in timp ce ma chinuiam sa il indepartez de pe mine...Mama cred ca avea o tona si ceva... -Te rog iarta-ma,te rog...imploratul lui devenind si mai enervant... Am si incetat sa incerca (sa incerc) sa il mai inlatur de pe mine...considerand ca nu aveam nici o (nicio) sansa si era o pierdere de vreme totala...Am oftat incet: -Sti (Stii) Naruto,de cat timp te cunosc eu am ajuns la o concluzie:ori esti un idiot ori un prost...cred ca optez pentru prima varianata.. -Da da da!incuviinta Naruto acum adoptand moaca lui de tembel inegalabil..inca atarnandu-mi de gat ca un breez breez (brizbriz) ...Sakura nu a fost intetionat,pur si simplu am uitat ce mia- (mi-a) spus Hinata,asa ca am vrut sa te sun sa vad cum mai esti,din nefericire a raspuns tatal tau... Mi-am tras singura o palma peste fata si am oftat adanc. -Banuiesc totusi ca prin marea ta idiotenie ai demonstrat totusi ca iti pasa de mine.. -Ihi ihi...continua Naruto sa incuviinteze cu vocea lui sacaitoare.. -Bine...te iert!am spus eu convinsa ca voi regreta asta mai tarziu..Cand auzi acestea Naruto imi dadu drumul la gat ca ars,si acum...pur si simplu topaia bezmetic prin clasa,ca un barbat care a castigat lozul cel mare la loto..Waaai (Vaai) e incredibil din ce lucruri stupid de normale se poate bucura el in halul asta.Ce poti spune,baiatul asta isi traieste viata la intensitate extrema...De pilda,in noaptea de Halloween dupa ce eu si Sasuke am plecat acasa,am aflat de la Kiba si Sai ca ei si cu Hinata (,) Temari si Ten Ten au ramas si au mers acasa la Kiba sa se distreze.Au baut au mancat,insa Naruto ca de fiecare data a exagerat putin cam mult (nu poti exagera putin, ai facut un pleonasm aici),a baut pana la refuz...Asa ca (,) fiind el asa de senil Kiba a vrut neaparat sa isi bata joc de el,asa ca la (l-a) provocat(stiind ca Naruto mereu accepta provocarile)sa se dezbrace de tot si sa isi toarne pe el o sticla de cola...dar ce nu stiau ei era ca Naruto avea alceva in program..Nu s-a mai imbracat la loc,probabil ca a uitat sau asa ceva si a plecat.....Asa s-au pricopsit prietenii mei cu un dement blond,care fugea dezbracat pe strazi furand bomboanele copiilor celor mici....si bineintes (bineinteles) a doua zi s-a trezit pe marginea soselei,chit ca baietii nu au mai reusit sa il prinda de fel (defel)..asa ca a avut ocazia sa se vada la stirile de la ora 16:00,cum fugea el ca nebunul pe strazi cu un teanc de bomboane in brate.....O zi cat se poate de obisnuita pentru Naruto.............dar fie el cum e....e cel mai tare si simpatic tip pe care il cunosc(cu o mica exceptie bruneta cu ochi intunecati). Sper ca v-a placut!! - nu mai folosi atat de multe puncte de suspensie; in unele locuri sunt ok, insa in altele puteai sa folosesti punctul sau virgula; - de asemenea, nu maiutiliza paranteze, deoarece se vede urat; - dupa semnele de ortografie trebuie sa lasi un spatiu liber, pentru estetica si pentru a fi mai usor de citit; in plus, asa este corect.
Cam asta ar fi din partea mea. Sper sa iti fie de ajutor. :)
|
| | | Fideluţă :| Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In a world apart. A world that does not exist. Nr. mesaje : 113 Puncte : 138 Reputatie : 9 Hobby-uri : Reading, Writing and painting Stare de spirit : Matter what mood when everyone is "happy"?
| Subiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story Joi 13 Dec 2012, 18:34 | |
| Whooooooooa!!!!!! Ce am gasit!!! Cel mai tare fic! Deci in primul rand imi place ideia, in al doilea rand imi place cum descri! Eu una cred ca merita si un al doilea "sezon". Mhoooa . . . E asa de tare cred ca m-am indragostit de ficul tau!!! Deci am stat toata ziua sa citesc nici macar temele nu mi le-am facut. Noroc ca sunt racita si stau doua zile acasa. Deci poate pui si tu next maine, poimaine si poate si duminica. In fine eu astept cu sufletul la gura sa vad ce o sa se intample cu Sasu si Saku. A da si sa nu uit ca tatal vitreg a lui Sasuke e un *** ***** ********* ******* ****** ***** ***** eu una i-as face ****** ***** si apoi ***** ***** ***** dupa care **** **** *** ****. Deci cred ca iti poti da seama ce sadica si criminala sunt. :> Okey! Deci eu iti urez spor la scris si muuulte idei. Zbye! Te-am pupat! P.S. Cum era sa uit! Te rog frumos sa ma anunti si pe mine cand pui nextul. |
| | | Alypisica Academy Student
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te astepti mai putin :* acebook : https://www.facebook.com/aly.nicol.9?ref=tn_tnmn Nr. mesaje : 25 Puncte : 30 Reputatie : 7 Hobby-uri : Citit Stare de spirit : Cum nu se poate mai proasta
| Subiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story Vin 14 Dec 2012, 19:38 | |
| mda .... :(( pe mine nu m-ai anuntat si sunt supy pe tine :(( A fost frumos capitolul dar sper ca ma vei anunta data viitoare. Nu? :-w |
Sex : Varsta : 26 Localizare : ▲ Peste tot ▲ acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 228 Puncte : 298 Reputatie : 26 Stare de spirit : Se poate si mai bine...
| Subiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story Vin 14 Dec 2012, 20:10 | |
| - Alypisica a scris:
- mda .... :(( pe mine nu m-ai anuntat si sunt supy pe tine :((
A fost frumos capitolul dar sper ca ma vei anunta data viitoare. Nu? :-w Sigur,ca da,imi pare rau..dar eu mereu ii anunt pe cei care mi-au comentat la ultimul capitol,si tu ni ai comentat,asa ca am uitat.Imi pare sincer rau Aly,te anunt data viitoare |
| Subiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story Vin 14 Dec 2012, 23:26 | |
| Hello....am revenit si eu...dupa un car de ani...nu am mai scris de mult....stiu da' a cam trebuit sa invat ca sa imi maresc media generala ...9,43 nu ii deajuns pffff...............in fine,sa revenim: Cap18:Prima ninsoare Mda...inca o zi plictisitoare si enervanta.Inca mai incerc sa ma calmez dupa criza de nervi aproape iesita la iveala in ora domnului diriginte,care, apropo:m-a scos din pepeni cu predicile lui despre cum ar trebui eu sa fiu mai atenta atunci cand cobor scarile pentru a nu-mi mai rupe picioarele,"scuza mea,pentru lipsitul de la ore" si cum siguranta este pe primul loc.Cam asta am reusit eu sa inteleg,din toata teoria lui de domeniul stintifico-fantasticului, cu niste cuvinte greu de inteles pentru orice eminescian.Eram gata sa explodez de nervi si a fost si mai rau cand m-am gandit ca maine cand Sasuke isi va face aparitia la scoala,dirigu' nu il va scuti nici pe el de o tortura ca asta,pun pariu ca maine va incerca ceva psiho-neuro-transversal(unul din cuvintele lui indescifrabile),ma apuca indigestia doar gandindu-ma la asta. Totusi fiind asa de plictisita,am fost foarte curioasa cu ce isi ocupa colegii mei de suferinta timpul.Mi-am intors capul spre stanga,in timp ce Kakasi inca palavragea,despre teoria relativitatii.Se pare ca Hin a mea s-a pus o casca in ureche si s-o acoperise cu parul sau negru si stralucitor,Kiba vad ca era foarte captivat de mazgaliturile pe care le facea pe un caiet,Karin dadea cu capul de banca exasperata de prostiile profului,oh ce n-as da sa pot merge si sa o dau eu personal cu capul de banca aia,pana n-ar mai vedea si n-ar mai auzi bine.Asa,mai departe...vad ca toti colegii mei erau plictisti,cum analizam eu clasa ceva mea atras atentia:vad ca Naruto,bietul de el atipise....stai!Naruto atipise????...nu nu se poate!!am clipit de doua ori ca sa ma conving ca nu delirez sau ceva...si nu mi-am putut abtine un hohot de ras,cand mi-am dat seama ca aveam dreptate,si balele care ii se scurgeau pe barbie in jos imi sustineau convingerile...Norocul lui a fost ca a reusit sa se dezmeticeasca inainte sa cada cu scaunul,si-a pus piciorul in fata oprind balansul scaunului,fara sa pateasca nimic,culegandu-se doar cu o sperietura zdravana si cu glumele nesarate ale lui Kiba pentru multa vreme de acum incolo... De atunci au trecut 5 ore,si tot la fel de nervoasa eram,pur si simplu nu ma puteam stapani.Bine macar ca acum se suna de iesire,era pauza in care plecam acasa.Am respirat adanc si mi-am impachetat lucrurileMi-am imbracat paltonul,mi-am pus caciula pe cap si fularul meu preferat din bumbac la gat.Afara era foarte frig,insa chiar daca era 15 decembrie,inca nu a nins,si nu imi convine.Parte buna este,ca peste doar cateva zile va veni Craciunul,si vom primi si vacanta,doua chestii pe care le ador:sa nu merg la scoala si sa-mi petrec timpul cu familia. Drumul spre casa era destul de melancolic.Copacii erau desfruziti facand ca,crengile acestora sa arate ca niste ghiare infricosatoare,care sunt gata sa te apuce in orice secunda,asfaltul pietruit,parca scartaia sub picioarele mele,soarele era ascuns bine de tot intre norii cei grii si posomorati,care se miscau lent pe bolta cereasca,iar vantul care usor se simtea,parca imi soptea la ureche,niste secrete bine tainuite stiute numai de el.Pe o parte si pe cealalta a strazii se insirau cateva case rasfirate,parca parasite,facand ca peisajul sa fie mult mai dezolant.Imi trec mana prin par,dand la o parte suvitele rebele care imi erau de fata,creandu-mi o senzatie de discomfort. Acum ma aflam in fata blocului,apasand cu putere cartela in aparat pentru a putea intra.Niciodata nu mi-au placut chestiile sofisticate si masinariile,,sincer pentru mine era mai bine daca nu aveam un interfon,si asa ne aflam intr-una dintre cele mai sarace zone ale oraselului,asa ca ce aveam de pierdut.Urc scarile incet si apasat,fara sa dau importanta telefonului care a inceput sa sune insistent,dar chiar nu ma interesa.Ceea ce vreau este sa ajung acasa si sa ma tolanesc in pat,pierzand vreme in fata televizorului,ca orice persoana tipica,la varsta mea.Am deschis usa si am intrat scotand un:Salut!....Care se pare ca nu si-a gasit raspunsul,am mers pana la canapea,unde mi-am azvarlit ghiozdanul,iar pe masa de langa,se afla un biletel: "Draga Sakura,a intervenit ceva,asa ca a trebuit sa plec mai repede la serviciu.Ma intorc cat de curand,ai mancare in frigider iar daca ai chef sa iesi udeva ti-am lasat niste bani pe noptiera! Tata" Da,tata,mi-ai citit gandurile,exact de iesit imi arde mie in clipa asta.Am suspinat incet,convinsa ca nu ma aude nimeni,tata mereu era ocupat si nu prea stateam impreuna,uram chestia aceea,insa presupun ca e mai bine asa decat ca si ex.tatal psiho' a lui Sas'ke.Ca veni vorba,oare el ce mai facea,cred ca s-a mai linistit.Probabil ca taicasu' ii va da o pauza,macar vreo doua saptamani,dupaia s-o ia de la capat.Bietul de el,oare ce-o sa faca de Craciun,cred ca pentru el e doar o zi obisnuita,iar daca e asa cum spun eu,cred ca am de gand sa il invit sa petreaca Craciunul cu mine si cu tata,fara sa ii cer lu Ukoto permisiunea desigur,cred ca nu il va interesa asa de mult ce se intampla,seara de Craciu petrecandusi-o printr-un bar din apropiere.Of Of Of..... M-am schimbat de hainele de scoala,in ceva mai lejer:O pereche de egari negri si o bluza lunga si putin groasa,de culoare rosie,apoi m-am pus in pat si am aprins televizorul,butonand telecomanda incontrolabil de la un canal la altul,fara a avea vreun scop cautarea mea inutila....poate ca eram ticnita,dar imi placea sunetul facut de televizor cand trecea de la un canal la celalalt...La un momendat vazand ca imi pierd timpul aiurea,am ajuns la concluzia ca "Televizorul asta ma enerveaza la culme si ar trebui sa il inchd pana nu o sa-l sparg". Asa ca am si facut asta.l-am stins si vazand ca nu am nimic de facut,m-am apucat de temele la :Cea mai oribila materie de pe fata pamantului "Chimie".....am deschis manualul si am rasfoit filele in cautarea temei de casa...m-am oprit la pag 56...la"Reactia oxigenului cu nemetalele"..am aruncat un ochi peste exercitii si cand am vazut ce chineza scria acolo am strambat din nas,si am mijit ochii,incercand sa inteleg ceva"O2+Fe=Oxid Feroferic..."Oxid Feroferic"suna a nume de Show Tv....am ras pentru o secunda singura de prostia mea si dupa alte 4 minute de gandire intensa,mi-a venit in minte o idee "geniala"...sa scriu la intamplare raspunsurile...Hey,"Intentia conteaza" Am tresarit deodata,cand mi-am simtit telefonul zvacnind in buzunar.L-am scos si l-am deschis...Pe ecranul Samsungului meu S3 scria mare si cu litere ingrosate"Un Mesaj Nou"...am apasat cu putere pe ecran ca sa pot sa vad mesajul..Stiu ca nu ar trebui sa apas pe ecranul cu touch foarte tare..dar de cand am incercat sa fac dribling cu el prin casa,nu stiu de ce nu mai merge asa de bine!Sau poate stiu? Oricum,am deschis cutiuta cu mesaje si am inceput sa citesc,singura propozitie pe care mio afisa "Iesi pe balcon....Sasuke" Am inchis telefonul si am mers repde la usa de la balcon,care era din fericire exact in camera mea,asta avea unele avantaje si dezavantaje...dar nu mai stau sa le enumar,caci imediat dau o fuga si deschis usa balconului grabita.. Contactul aerului rece si usturator de afara cu pielea mea calda si fina,m-a facut imediat sa tremur,creandu-mi o senzatie nu tocmai placuta...dar care incetul cu incetul s-a diminuat atunci cand mi-am intors privirea si ochii mei inocenti i-au zarit pe ai lui,care erau reci si de nepatruns,exact ca aerul din seara aceea. Am inspirat adanc si am soptit un simplu buna,urmat de un zambet gingas..El ma privi si imi facu cu ochiul fara sa schiteze nici o expresie... -Cum te mai simti?l-am intrebat eu,in timp ce incercam sa ma apropii de balconul lui,nu foarte mult deoarece intre noi era o distanta de 2 metri de la un balcon la celalalt si vreo 30 metri pana la sosea.. -Bine...acum ca te-am vazut pe tine,sa stii ca ma simt mult mai bine!replicandu-mi el,acum relaxat si putin mai senin la fata...Cum a fost ziua ta? -Buna...am spus,schitand un zambet amintindu-mi de faza penala de la ora lui Kakashi:Naruto a atipit la ora domnului diriginte! Sasuke facu o grimasa si isi muta privirea in fata,stand sprijinit acum de pervazul balconului..acesta dezaproba cu o miscare a capului si ofta adanc,apoi spuse cate se poate de serios: -Baiatul acela nu se poate tine departe de probleme,dar intr-o zi sper ca va intelege asta si va lua lucrurile mai inserios... Am fost destul de surprinsa de spusele lui Sasuke,insa nu am mai abordat nici un subiect,mi-am ridicat capul in sus,ochii mei acum cerecetand cerul,care era de un negru inchis..... Fara nici o stire, un fulg de zăpadă se desprinde din inaltul cerului şi începe să alunece lin spre sol. Mai uşor decât aerul şi mai frumos decât vântul, fulgul de zăpadă pare o iluzie albă, ce se îndreaptă nehotărâtă spre solul uscat si rece de desubt. Purtat în stânga şi-n dreapta, de către suflul rece al înălţimilor, planează graţios precum o pasăre. Pare neobosit şi determinat să rămână cât mai mult aproape de cer. Îi plac înălţimile şi temperaturile scăzute. Fără de ele, viaţa lui este efemeră.Am intins mana,pentru al putea studia mai de aprope si singurul lucru pe care l-am vazut a fost perfectiunea,era perfect,fiecare contur,fiecare raza mica si alba,totul.Dar asa cum am invatat ,perfectiunea nu dureaza vesnic,ca si in cazul fulgului de nea,doar 2-3 secunde,pana acesta sa topit,acum in palma avand un picur de apa care se prelingea pe suprafata pielii mele,putin mai inchisa decat cea a fulgului de nea.... Mi-am indreptat privirea spre Sasuke,si am zambit larg,spunand cu o tona de entuziasm in glas: -Ninge! La auzul acestor cuvinte,brunetul tresari,cred ca se gandea la alceva,s-a uitat la mine si apoi a urmarit si el dansul albinutelor mici si perfecte,care incepeau sa cada mai cu elan din inaltul cerului...Spre socul meu,acesta a strambat din nas si a spus pe un ton rece si dur: -Urasc zapada! Bine asta era chiar ciudat,cum putea cineva sa urasca acest miracol al naturii care avea loc doar o data pe an.. -De ce?am intrebat pe un ton degajat... -Pentru ca asta inseamna ca se apropie Craciunul si urasc Craciunu!spuse el foarte calm si relaxat.. -De ce ai...am vrut eu sa continui,dar dupa aceea am realizat,ca stiam deja raspunsul fara sa il mai intreb...Craciunul:Sarbatoarea familiei si a viselor care se adeveresc!....doar ca el nu avea asa ceva..Gandindu-ma la asta m-am intristat instantaneu,dar inca ma mai avea pe mine si poate.... -Sa zicem ca nu am niste amintiri foarte placute de la Craciunul anterior,ori celalalt...sau oricare altul...ofta el M-am dus mai aproape si m-am aplecat peste balcon,suficient de tare cat sa il pot prinde de mana....Am respirat adanc si l-am intrebat a nustiu cata mia oara... -Ce ti-a facut?Fiind deja constienta ca despre taicasu' era vorba.... Acesta isi feri privirea de a mea,uitandu-se in fata... -Era ora 21:08,eu cu , mama eram acasa,exact atunci am terminat de imbodobit bradul....eram destul de fericiti numai noi doi,in liniste...dar nu pentru mult timp..Sasuke zambi trist si se stramba....Deodata am auzit usa de la intrare trantindu-se...era el beat ,adica turmentat la maxim...avea ochii sticlosi si ne privea incruntat...apoi tipa cat putu de tare:"Ce mama n*ibii e aia...spuse aratand cu degetul catre brad...Acesta se duse si sparse toate globurile si rupse toata beteala in fat mea si a mamei,noi privind neputinciosi...apoi se intoarse catre noi....si tipa:Ce a fost cu ideea asta nesabuita v-am spus ce parere am despre astea....Mama,m-a strans de mana si a inaintat in fata...si dadu sa raspunda...eu speriat ca nu cumva sa pateasca din nou ceva m-am pus in fata ei si am soptit un :EU....Ukoto parca turbat ma prinse de gulerul camasii,si nu imi dadu drumul pana nu ma arunca afara din apartamnt azvarlindu-ma cu umarul de un perete...atunci cred ca mi-am dislocat si umarul...Mama vroia sa iasa afara sa ma ajute..dar crezi ca a lasat-o!....La ultima fraza Sasuke isi incorda maxilarul si dadu cu mana libera de bara de fier de pe balcon....sunetul acela ma inspaimanta-se tare,dar se pare ca pe el nu-l afecta defel...durerea amintirilor era mult mai rea decat o rana trupeasca....deoarece aceea se vindeca...dar cealalta nu...M-a lasat sa zac acolo pe coridor,in noaptea de Craciun...ca pe un caine!punand accent pe ultimele doua cuvinte..... -Imi pare rau...am spus eu cand l-am strans cu putere de mana aplecandu-ma si mai mult peste balustrada...Mare greseala,caci deodata priciorul meu a alunecat si eu m-am balansat mult prea mult in fata si............ Sper ca va placut tuturor...P.S:Mersi mult pentru critica Choco...sper ca am tinut cont de ea!!!!Vapup pana data viitoare.. Impododobeste Mama Bradul Paltonul Sakurei:
Privelistea de la balconul acesteia:
Ultima editare efectuata de catre Juli35 in Sam 15 Dec 2012, 10:47, editata de 1 ori |
| | | crisalex Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Constanta Nr. mesaje : 951 Puncte : 1016 Reputatie : 77 Stare de spirit : Dezastru
| Subiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story Sam 15 Dec 2012, 08:58 | |
| Frumos capitol ! Anunta-ma cand pui nextul , ms. ca m-ai anunțat ! |
| | | Fideluţă :| Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In a world apart. A world that does not exist. Nr. mesaje : 113 Puncte : 138 Reputatie : 9 Hobby-uri : Reading, Writing and painting Stare de spirit : Matter what mood when everyone is "happy"?
| Subiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story Sam 15 Dec 2012, 12:38 | |
| Aaaaaaa. De ce m-ai lasat in suspans? Te omor!!! (sti ca glumesc nu?) Ce a facut a cazut? Pune nextul mai repede, ca de nu te pap! Ma fac canibala speciala pentru asta! Sper sa ma anunti in continuare oke? Spor la scris si idei multe. Te-am pupat! Zbye!!! |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story | |
| |
| | | | Sasuke and Sakura, a special story | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|