Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 7 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 7 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Sasuke and Sakura, a special story

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12  Urmatorul

Cum vi se pare povestea mea?
Super Tare
Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 7 I_vote_lcap92%Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 7 I_vote_rcap
 92% [ 49 ]
Okey
Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 7 I_vote_lcap8%Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 7 I_vote_rcap
 8% [ 4 ]
Naspa
Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 7 I_vote_lcap0%Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 7 I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
Total voturi : 53

AutorMesaj
sakura27anna
Genin
Genin
sakura27anna

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : n-ai de unde sa stii :))
acebook acebook : nu stiu de asa ceva:)
Nr. mesaje Nr. mesaje : 476
Puncte : 503
Reputatie Reputatie : 27
Hobby-uri Hobby-uri : desenez :)
Stare de spirit Stare de spirit : the roses are red, the ashes are black, you go to the hell and never coming back >:)

Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 7 Empty
MesajSubiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story   Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 7 I_icon19Mier 21 Noi 2012, 20:17

how sweet!!!! e asa de dragut, imi place capitolul si abia astept nextul
te-am dulceee si spor la scris kiss
Sus In jos
Elena S.
Chūnin
Chūnin
Elena S.

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : Galati
Nr. mesaje Nr. mesaje : 748
Puncte : 835
Reputatie Reputatie : 57

MesajSubiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story   Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 7 I_icon19Joi 22 Noi 2012, 12:49

Capitol nou!!!! Yei!!! Ce bine ca au ajuns pana aici. Cred ca daca nu erau in spital nu se intampla asta. Si Kaira, sau cum o chema, chiar nu putea sa mai astepte 10-15 minute si ea? Oare ce se intampla acum? Sper ca nu o da afara pe Sakura.
Sper sa ma anunti data viitoare. Nici nu stiam ca ai postat capitolul din cauza ca nu m-ai anuntat. Dar cine stie. Poate ai avut treaba. Sa ma anunti cand pui next-ul, plz.
Sus In jos
andreutza_cata13
Chūnin
Chūnin
andreutza_cata13

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : bucuresti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 529
Puncte : 589
Reputatie Reputatie : 50
Hobby-uri Hobby-uri : să cânt şi să mă distrez cu pretenii mei :love:

MesajSubiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story   Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 7 I_icon19Joi 22 Noi 2012, 14:59

mama cat curaj poate sa aiba baiatul asta !!!!!! rock rock in love in love in love in love si mai e si dulce in love vreau next-ul cat mai repede puppy eyes si cand il postezi teeeeeeeeeeeeeeeeee rrrrrrrrrrrrooooooooooooooooooooooooooooggggggggggggggggg eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuuuuuuuuuuuuuu mult sa nu uiti sa ma anunti puppy eyes puppy eyes puppy eyes !!!!!!!!
Bafta si spor la scris in love !!! kiss kiss kiss kiss !!!!
Sus In jos
Crissu.♥
S-Class
S-Class
Crissu.♥

Merite deosebite : Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 7 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Nici eu nu mai stiu
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5281
Puncte : 5552
Reputatie Reputatie : 107
Hobby-uri Hobby-uri : tenis cu piciorul...
Stare de spirit Stare de spirit : Ca in prima zi dupa divort...

MesajSubiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story   Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 7 I_icon19Joi 22 Noi 2012, 15:17

a fost asa de dulce....
nu pot sa cred cat de draguti si de amuzanti si de protectori sunt unul cu altul...
iti ador ficul la nebunie...
ai de toate si nu mi-e rusine sa recunosc intotdeauna cand vin pe la ficul tau..
iti multumesc din tot sufletul ca m-ai anuntat si sper sa o faci in continuarea..
iti astept continuarea cu nerabdare...
Crisulinuu te pupaceste dulce
Sus In jos
Anne Howard
Chūnin
Chūnin
Anne Howard

Sex : feminin Localizare Localizare : Cine stie pe unde...in lume...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 900
Puncte : 1138
Reputatie Reputatie : 96
Hobby-uri Hobby-uri : Tot ce tine de Coreea!
Stare de spirit Stare de spirit : Ok...avand in vedere ca mereu poate fi mai rau...

MesajSubiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story   Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 7 I_icon19Joi 22 Noi 2012, 19:23

Next-ul!!!!!!!!!!! oh my god !!! Deci ador asta!!!A fost as...frumos!!!Vezi ce-i zice Sakura asistentei aleia!!!!!!Hai mai repede cu next-ul!!!Dar sa ma anunti, te rog!!! puppy eyes
Sus In jos
~Linna~
Chūnin
Chūnin

Localizare Localizare : In mister....
Nr. mesaje Nr. mesaje : 656
Puncte : 752
Reputatie Reputatie : 35
Hobby-uri Hobby-uri : Cititul
Stare de spirit Stare de spirit : Is a secret...

MesajSubiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story   Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 7 I_icon19Joi 22 Noi 2012, 20:09

Mersi mult de anunt......
Este superb capitolul....
Sa ma anunti si de uratorul kiss
Sus In jos
https://www.facebook.com/LaLaNeBuNieFanPage.
Just4You
Genin
Genin
Just4You

Sex : feminin Localizare Localizare : in lumea viselor
Nr. mesaje Nr. mesaje : 87
Puncte : 99
Reputatie Reputatie : 4
Hobby-uri Hobby-uri : n-am chef sa le enumar
Stare de spirit Stare de spirit : happy_*_*

MesajSubiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story   Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 7 I_icon19Joi 22 Noi 2012, 21:09

Superrrr.Sa ma anunti cand pui nextul.Spor la scris si la imaginatie
Sus In jos
Alypisica
Academy Student
Academy Student

Localizare Localizare : Unde te astepti mai putin :*
acebook acebook : https://www.facebook.com/aly.nicol.9?ref=tn_tnmn
Nr. mesaje Nr. mesaje : 25
Puncte : 30
Reputatie Reputatie : 7
Hobby-uri Hobby-uri : Citit
Stare de spirit Stare de spirit : Cum nu se poate mai proasta

MesajSubiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story   Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 7 I_icon19Vin 23 Noi 2012, 16:35

Next!!!!!!!!!!!!!!!! rock A fost superb !!!!! oh my god !!! Trebuie neaparat sa ma anunti si data viitoare .:* please please please thank you
Sus In jos
Day
Jōnin
Jōnin
Day

Localizare Localizare : In Estul Iadului certandu-ma cu Agares
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1238
Puncte : 1392
Reputatie Reputatie : 108
Stare de spirit Stare de spirit : De parca ii pasa cuiva!

MesajSubiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story   Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 7 I_icon19Vin 23 Noi 2012, 18:51

Ce tare rolling on the floor
Cica ,, sora pe naiba '' lough
Dar tot faza mea favorita ramane ,,Nu intelegi nenorocitule si nimicule ca nu esti singur,si nu vei mai fi niciodata,am inceput eu sa tip la el mana mea pastrandu-si pozitia pe fata lui,nelasandu-l sa scoata vreun sunet,asa ca am continuat:Tu crezi ca as fi stat aici pentru oricine handicapat ce esti,eu nu insemn absolut nimic pentru tine!''
Si ai inceput cu momentele roamntice rusinos
Multumesc de anunt si mii de scuze pentru intarziere dance2
Ja ne !
Sus In jos
crisalex
Chūnin
Chūnin
crisalex

Localizare Localizare : Constanta
Nr. mesaje Nr. mesaje : 951
Puncte : 1016
Reputatie Reputatie : 77
Stare de spirit Stare de spirit : Dezastru

MesajSubiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story   Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 7 I_icon19Sam 24 Noi 2012, 15:37

hey ! mersi ca m-ai anutat si imi place mult capitolul ! te rog sa ma anunti cand pui nextul !
Sus In jos
Denixutza
Genin
Genin
Denixutza

Localizare Localizare : Undevaaa.......cautama :)
acebook acebook : adauga profilul tau ...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 93
Puncte : 97
Reputatie Reputatie : 8
Hobby-uri Hobby-uri : Sa ascult muzica , sa stau cu prietenii,sa citesc ficuri :)
Stare de spirit Stare de spirit : HapPY :)

MesajSubiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story   Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 7 I_icon19Sam 24 Noi 2012, 18:18

FAIN FAIN FAIN.............Continuaaaaaaa rock dance2 roll caterinca
Sus In jos
Yin
Sennin
Sennin
Yin

Merite deosebite :
Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 7 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : București
acebook acebook : Ema
Nr. mesaje Nr. mesaje : 6696
Puncte : 7969
Reputatie Reputatie : 815

MesajSubiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story   Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 7 I_icon19Sam 24 Noi 2012, 18:27

@Denixutza te rog să nu mai incalci regulamentul, regula 4.

Regulamentul de ordine interioară a scris:

4. Vă rugăm să scrieţi în limba română mesaje, cât mai corect gramatical, fără prescutări de messenger. Sunt total interzise mesajele care conţin câteva emoţicoane formate din doua-trei cuvine, deoarece apare SPAM-ul.
** Doar la zona " Să vorbim despre altceva ! " sunt permine astfel de mesaje. Dacă încălcaţi această regulă, consecinţele vor fi la alegerea moderatorulu/
adminului.

Precum şi regula 12.

Regulamentul General Fan Ficuri a scris:

12. Spam-ul este înterzis în totalitate . Scriitori nu au voie să le răspundă cititorilor la post-uri prin alte post-uri cu mai puţin de 10 cuvinte ( astfel se crează spam-ul ), dacă doresc neapărat să le răspundă o pot face în postul în care există şi capitolul. Dacă nu ştiţi ce să spuneţi mai bine nu o faceţi. Dacă doriţi să discutaţi cu autorului ficului, nu o faceţi în topicul ce conţine fic-ul ci pe chat sau PM-uri. Spam-ul este pedepsit cu ban de la a doua avertizare!!!!!!

Prima avertizare, la următoarea ban.

P.S: Te sfătuiesc să treci pe la Regulamentul General Fan Ficuri şi Regulamentul de ordine interioară
Sus In jos
http://y-yinn.tumblr.com/
Hellspawn
Chūnin
Chūnin
Hellspawn

Localizare Localizare : Bucuresti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 817
Puncte : 1106
Reputatie Reputatie : 101

MesajSubiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story   Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 7 I_icon19Sam 24 Noi 2012, 20:42

Imi cer scuze ca nu am mai treuct pe la ficul tau dar TEZA la romana ma omorat.Nu am prob cu gramatica ci uc demonstratia literara de 6 pagini de caiet mare pe care trebuie sa le invat pe derost.Dar destul cu palavrageala mea!Imi place la nebunie ficul tau.Iar faza aia cu ",Nu intelegi nenorocitule si nimicule ca
nu esti singur,si nu vei mai fi niciodata,am inceput eu sa tip la el
mana mea pastrandu-si pozitia pe fata lui,nelasandu-l sa scoata vreun
sunet,asa ca am continuat:Tu crezi ca as fi stat aici pentru oricine
handicapat ce esti,eu nu insemn absolut nimic pentru tine!''
este epica!Iti multumesc ca mai anuntat!Capitolul mi-a placut mult si faza cu "sora pe naiba".Iar discutia celor doi ma dat pe spate.Astept nextul cu nerabdare:)
Sus In jos
Aneta Blanche
Chūnin
Chūnin
Aneta Blanche

Localizare Localizare : -
Nr. mesaje Nr. mesaje : 981
Puncte : 1328
Reputatie Reputatie : 156

MesajSubiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story   Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 7 I_icon19Sam 24 Noi 2012, 22:55

No, păi peste ce Dumnezeu am dat eu aici ?

Îţi zic eu, ceva grozav, original şi, foarte drăguţ . Aş minţi dacă aş spune că nu aş dori să se întâmple şi aceste lucruri dintre Sasuke şi Sakura, în anime !

Îmi place foarte mult ce ţi-a ieşit ţie pe acolo, deci, la următorul capitol, dacă s-ar putea să mă anunţi printr-un mic mesaj privat ...
Sus In jos
Lissk Ecaterina
Genin
Genin
Lissk Ecaterina

Localizare Localizare : ▲ Peste tot ▲
acebook acebook : adauga profilul tau ...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 228
Puncte : 298
Reputatie Reputatie : 26
Stare de spirit Stare de spirit : Se poate si mai bine...

MesajSubiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story   Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 7 I_icon19Dum 25 Noi 2012, 16:43

Deci am pus nextul,nu e foarte lung deoarece am teze saptamana asta si trebuie sa ma prtegatesc,deci...Savuratai:

Cap15:Amintiri dureroase
-Sora pe naiba!se auzi vocea entuziasmata a Kairei.M-am intors rusinata catre ea si am privit-o doar cu un ochi,celalalt era atintit pe Sasuke,intrebandu-l din priviri"Ce facem",Kaira ranjea cu gura pana la urechi,dar sub entuziasmul ei,se putea citi socul si dezaprobarea pe care o simtea,doar era logic,adica tocmai m-a vazut sarutandu-ma cu "fratele"meu,um...am dat de naiba sau ce?
M-am ridicat cu greu de pe abdomenul brunetului,si mi-am fixat toata atentia pe Kaira care se pare ca venea catre mine cu pasi apasati ci cu o spranceana ridicata,avea niste sprancene negre si groase ca si niste cabluri de electricitate,iar figura care ii era intiparita pe chip,o facea sa arate foarte comic,m-am abtinut cu greu sa nu chicotesc,cand aceasta se opri in fata mea.
-Astept o explicatie!spuse satena pe un ton autoritar..Bine,deci ce sa ii spun eu asteia,scotoceam intens printre ganduri,o minciuna gogonata care sa ma ajute sa razbesc la capat.In timp ce eu ma gandeam asa intens,Sasuke se ridica in capul oaselor si incepu sa ii povesteasca si sa ii infatiseze asistentei,nimic alceva decat adevarul gol golut....bine se pare ca brunetul s-a lovit destul de rau la cap,daca chiar avea impresia ca asistenta va intelege spusele acestuia si nu ne v-a da pe amandoi afara in suturi...
-Inteleg!spuse Kaira pe un ton destul de serios,spre socul meu.Cum poate sa fie asa de calma.parca nu aveau voie persoane straine in incinta spitalului.Dar era de asteptat ca asistenta sa creada si ca pamantul e patrat,datorita intensitatii privirii lui Sasuke care acum isi exercita farmecul asupra Kairei,aceasta parand total ratacita si captivata de privirea intensa a baiatului.
-Poti sta cat doresti tu!il anunta Kaira pe Sasuke,care acum statea relaxat intins din nou in pat.Si tu la fel...Sakura!adauga ea dupa doua minute,minute petrecute doar admirand frumusetea tipului de langa mine,wow se pare ca Sasuke are un mare efect asupra fetelor indiferent de varsta,adica Kaira avea vreo 26 de ani,si era atrasa de pustiul de 16 ani.Dupa aceea Kaira parasi camera,eu reluandu-mi atentia catre Sasuke,care ranjea,ochii lui scanteietori cerand ceva,ce ii voi oferi numai decat.M-am dus din nou langa el,cuibarindu-ma in bratele lui si sarutandu-l usor pe gat:
-Trebuie sa ma inveti si pe mine sa manipulez oamenii doar cu privirea!
Sasuke scoase un suras si ma pupa pe frunte,glasuind sovaielnic:
-Nu e manipulare,e doar un fel de motivare,foloseste-ti sarmul Sakura,caci ai destul!
Am inceput sa radem amandoi.M-am oprit o secunda mintea mea fiind invadata cu cateva intrebari,care trebuiau neaparat sa isi afle raspunsul,chiar daca ii provocau lui Sasuke disconfort:
-Te vei intoarce la tatal tau?l-am intrebat eu cu fermitate..
Am auzit un oftat trist:
-Nu prea am de ales,nu-i asa?plus ca maine ma vor externa,deci da!spuse acesta facand o grimasa
-Sper doar sa-l mustre constiinta pentru ce ti-a facut,sau macar sa isi ceara scuze!am mentionat eu,tare si raspicat
La auzul acestor cuvinte acesta incepu sa rada:
-Sa isi ceara scuze,glumesti se hlizi acesta stramband din nas.Nu si-a cerut scuze nici atunci cand i-a rupt o mana si un picior mamei!spuse acesta cu o voce timorata,unindu-si sprancenele sub forma unei incruntaturi.
-Calmeaza-te!li-am glasuit eu,mangaindui palma fina si uscata..mai bine te-ai culca,inregula?
Sasuke imi zambi suav si imi obiecta o chestie:
-Cu o singura conditie,ranji:Nu imi place sa te vad dormind pe scaun,si nici nu cred ca e confortabil,dormi aici...langa mine!
Am aprobat repde,ce pot sa spun,era o oferta de nerefuzat...

A doua zi...
Era ora 14:20,acum doua ore si jumatate l-au externat pe Sassuke,dar cum acesta nu prea vroia sa ii vada mutra lui Ukoto,si eu sa ascilt trancanelile si reprosurile tatei,in legatura cu aceste 2 saptamani de tacere am hotarat sa iesim putin prin oras,macar sa mergem la o cafea si sa mai discutam una alta,dupa aceea ne-am luat inima in dinti si am hotarat sa venim acasa,si acum..Iata-ne amandoi in fata blocului,respirand greoi din cauza emotiei si a celorlalte probleme.Am hotarat totusi sa nu mergem cu liftul deoarece era mai amuzant sa urcam scarile ca niste copii mici si hiperactivi.
Cand am ajuns la etajul trei gafaiam puternic amandoi,lucru care ne-a facut sa chicotim incet.Chicotit care intr-o secunda sa oprit atunci cand am vazut cine se indrepta cu pasi greoi si masurati catre noi.Cu o miscare subtila Sasuke ma trase in spatele lui,pozitionandu-se protectoe in fata mea,eu privind cu ura peste umarul brunetului,acea persoana dezagreabila.
-Mai,mai uite pe cine avem noi aici,se pare ca "micutul"Sasuke si-a revenit!spuse acesta in batjocara cu vocea lui groasa si iritanta ca de urs
Sasuke ma stranse cu putere de mana,probabil era un imbold pentru a se calma,si vad ca functiona,acesta stand linistit fara sa scoata vreun sunet..
-Hah ce gluma buna,sper ca asta te-a invatat minte sa nu mai fi obraznic cu mine!a debitat el inchizand ochii,apoi si deschise,clipi de doua ori si isi muta privirea de la el la mine..
-Si pe cine avem noi aici?bagacioasa noastra de vecina,ah?m-am strambat la el cat de urat am putut cand l-am auzit.
Dar Ukoto nu se opri,ci guita in continuare:
-Hmm,foarte frumoasa fata totusi,asa ca nu-mi sta in cale.....sau..Acesta il fixa cu ochii lui de sarpe pe Sasuke:Sau ii voi face acelasi lucru pe care ti l-am facut tie acum doi ani,mai tii mine Sasukkke?insa tu esti baiat,iar ea este fata,acolo exista mult mai multa satisfactie....ranji Ukoto..
La aceste cuvinte,temperamentul lui Sasuke se schimba radical,mana incepu sa ii transpire,i-ar genunchii sa ii tremura,puteam auzi de la 2 metri maraitul fioros al brunetului,care era gata sa explodeze de nervi..
-N-ai indrazni!il acuza Sasuke,vocea lui fiind rece si foarte timorata..
Ukoto se apleca in fata pentru al privi pe brunet fata in fata:
-Ma provoci?raspunse Ukoto cu vocea amuzata si cu privirea dezgustata...
Cand auzi asta,Sasuke facu incet si calculat doi pasi in spate,si isi apleca capul in fata,oftands..
La acest raspuns Ukoto zambi satisfacut si pleca.Bine acum mi-a revenit si mie vocea:
-Ce sa imi faca?l-am intrebat eu putin speriata de reactia lui Sasuke la cuvintele acelui cadavru umblator.
Acesta se intoarse cu fata la mine si afisa un zambet fals,mangaindu-ma cu mana pe obraz,apoi rasufla incet si sopti:
-Nimic,nu ii voi permite sa mai faca asa ceva niciodata!Sasuke facu o grimasa,amintindu-si probabil ceva ce nu ar fi vrut..
Acum era randul meu sa dau ochii cu tatal meu si sa aflu pentru cate decenii voi fi pedepsita,avand in vedere ca "desteptul"de Naruto il suna ieri si il intreba cum ma mai simt si daca mai am piciorul in gips.Ohh...afurisitul asta o v-a pati destul de urat maine cand ma voi intoarce la scoala,naiba stie cum face,dar mereu blondul acesta zurliu reuseste sa ma bage in belele..ma gandeam sa il dau cu capul de tabla pana se va sparge,tabla,caci capul lui,nici o sansa....sau poate sa il bat pana nu mai poate....dar stiam ca astea erau niste simple copilar
ii,in comparatie cu ce imi v-a face tata cand voi intra dintr-un minut in altul pe usa....

Sper ca v-a placut...........Ceauless,pana data viitoare jos palaria in fata

Sus In jos
Theiana.
Special Jōnin
Special Jōnin

Sex : feminin Localizare Localizare : -
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1559
Puncte : 1815
Reputatie Reputatie : 136

MesajSubiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story   Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 7 I_icon19Dum 25 Noi 2012, 16:45

edit
Hei:)
Ai adus nex-ul ce bine!Oh si tu ai saptamana asta tezle....Capitolula fost foarte frumoas .Si da....sunt primaa
Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 7 348112
Astept next-ul in continuare!Te-am pupat!Spor la scris in continoare
Ceaoooo
Sus In jos
Aneta Blanche
Chūnin
Chūnin
Aneta Blanche

Localizare Localizare : -
Nr. mesaje Nr. mesaje : 981
Puncte : 1328
Reputatie Reputatie : 156

MesajSubiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story   Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 7 I_icon19Dum 25 Noi 2012, 17:10

Dacă îndrăzneşte să-i facă ceva rozaliei, nenorocit*l sigur nu va scăpa cu viaţă de mâna lui Sasuke .

Adică pare logic... Sasuke nu ar lăsa-o să se atingă de unica fiinţă ce a ştiut să-l preţuiască încă de când l-a cunoscut, corect ?

Au înfruntat atât de multe lucruri, împreună, iar acel maimuţoi nu va câştiga !

Îţi mulţumesc pentru anunţ şi, te descurci venind vorba de fic...
Sus In jos
Alypisica
Academy Student
Academy Student

Localizare Localizare : Unde te astepti mai putin :*
acebook acebook : https://www.facebook.com/aly.nicol.9?ref=tn_tnmn
Nr. mesaje Nr. mesaje : 25
Puncte : 30
Reputatie Reputatie : 7
Hobby-uri Hobby-uri : Citit
Stare de spirit Stare de spirit : Cum nu se poate mai proasta

MesajSubiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story   Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 7 I_icon19Dum 25 Noi 2012, 18:51

doamneeee... A fost extraordinar ca de fiecare data . Sper ca ma vei anunta in continuare kisskisskisskisskiss
Sus In jos
Just4You
Genin
Genin
Just4You

MesajSubiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story   Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 7 I_icon19Dum 25 Noi 2012, 19:13

Ca intodeauna super,mega,extra fantastic.Eu ma asteptam ca Sakura sa il cheme pe Sasuke la ea sa stea dar totusi mai uimit.Nu-mi vine sa cred ca Sasuke mai poate sta acolo ca eu una as fugii mancand pamantul.Sa ma anunti cand pui nextul.Pupici:*****
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 7 Asss10Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 7 J5fdba

Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

MesajSubiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story   Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 7 I_icon19Dum 25 Noi 2012, 19:35

Uuu, tipul ala merita bataie. ~.~ Multa, multa bataie. (D) Lasa ca ii arat eu lui, un croseu de stanga si unul de dreapta si apoi un pumn bine fixat in mandibula. (D) Grr, o sa faca cunostinta cu tornada Choco daca mai continua mult timp cu temperamentul ala idiot. (D) Asa, dar revenind la fic.. lough Imi place acest capitol, dar ideea ca tipul ala.. revenim la tipul ala.. nu a fost pedepsit imi face sangele sa circule mai cu viteza. =)) Hai mai, uite ce ma faci sa zic. (D) Mm, bun, pai spor la scris in continuare. Sper ca in urmatorul capitol sa il calce masina pe Ukoto! hmm...?! Te pup. kiss
Sus In jos
*Jellyfish*
Genin
Genin
*Jellyfish*

Localizare Localizare : Far from you
Nr. mesaje Nr. mesaje : 233
Puncte : 285
Reputatie Reputatie : 50
Stare de spirit Stare de spirit : Mai stata meglio

MesajSubiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story   Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 7 I_icon19Dum 25 Noi 2012, 19:42

Hey am ajuns si eu happy2 , mai tarziu ce-i drept, dar asta este !
Capitolul este superb, imi place la nebunie !
Oricum sunt foarte curioasa de ce i-a facut Ukoto lui Sasuke acum doi ani ... think , si cu Sakura ar "satisface" mai mult ...
Am o vaga idee, dar sper din tot sufletul sa ma insel !
Naruto face ca de obicei una de a lui lough , saraca Sakura acum o sa aibe o cearta adevarata cu tatal ei !
Sper sa aduci next-ul cat mai repede ca sa vad ce se mai intampla dap ! !
Spor la scris si mersi de anunt !
Jelly te pupa kiss !
Sus In jos
Just4You
Genin
Genin
Just4You

MesajSubiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story   Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 7 I_icon19Dum 25 Noi 2012, 19:47

Sa ma anunti cand pui nextul.Numi vine sa cred ca sasuke poate sa mai stea cu chiestia aia cu ochi eu una as sta si pe strazi numai sa nu stau cu ala.

Ultima editare efectuata de catre cherryblosom30 in Dum 25 Noi 2012, 20:48, editata de 1 ori
Sus In jos
Yin
Sennin
Sennin
Yin

Merite deosebite :
Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 7 J5fdba
Localizare Localizare : București
acebook acebook : Ema
Nr. mesaje Nr. mesaje : 6696
Puncte : 7969
Reputatie Reputatie : 815

MesajSubiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story   Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 7 I_icon19Dum 25 Noi 2012, 20:09

Cherryblosom te rog să nu mai faci spam !

Regulamentul Fan Ficuri a scris:
12. Spam-ul este înterzis în totalitate . Scriitori nu au voie să le răspundă cititorilor la post-uri prin alte post-uri cu mai puţin de 10 cuvinte ( astfel se crează spam-ul ), dacă doresc neapărat să le răspundă o pot face în postul în care există şi capitolul. Dacă nu ştiţi ce să spuneţi mai bine nu o faceţi. Dacă doriţi să discutaţi cu autorului ficului, nu o faceţi în topicul ce conţine fic-ul ci pe chat sau PM-uri. Spam-ul este pedepsit cu ban de la a doua avertizare!!!!!!

De 5 ori acelaşi mesaj. Deja se întrece limita. Ban !
Sus In jos
http://y-yinn.tumblr.com/
crisalex
Chūnin
Chūnin
crisalex

Localizare Localizare : Constanta
Nr. mesaje Nr. mesaje : 951
Puncte : 1016
Reputatie Reputatie : 77
Stare de spirit Stare de spirit : Dezastru

MesajSubiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story   Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 7 I_icon19Dum 25 Noi 2012, 20:48

Imi place mult capitolul , mersi ca m-ai anunțat! Anunta- mă când pui nextul te rog !
Sus In jos
~Linna~
Chūnin
Chūnin

Localizare Localizare : In mister....
Nr. mesaje Nr. mesaje : 656
Puncte : 752
Reputatie Reputatie : 35
Hobby-uri Hobby-uri : Cititul
Stare de spirit Stare de spirit : Is a secret...

MesajSubiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story   Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 7 I_icon19Dum 25 Noi 2012, 20:55

Mersi de anunt.....
imi place captolul...
ma intrep ce i.a facut nenorocitul ala lui sasuke.....
eu am o vaga banuiala....si nu m.ar mira deloc..avand in vedere ca sunt atati nenorociti care fac asta si in realitate....
dar mai vedem noi...ca pana la urma tu esti stapana aici ;);....
Sa ma anunti de next kiss
Sus In jos
https://www.facebook.com/LaLaNeBuNieFanPage.
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story   Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 7 I_icon19

Sus In jos

Sasuke and Sakura, a special story

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 7 din 12Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri SasuSaku :: Fan Fic-uri SasuSaku finalizate-