Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| |
Autor | Mesaj |
---|
Lauren Wandowski Sennin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Târgovişte, Dâmbovița acebook : Alexandra Paun Nr. mesaje : 1459 Puncte : 1644 Reputatie : 145 Hobby-uri : Reading, dancing, writing.
| Subiect: Re: Your eyes, my scent. Dum 21 Apr 2013, 17:24 | |
| Aceasta creatie am simtit-o pana in adancul sufletului, deoarece fiecare cuvant pe care il citeam se auzea ca un strigat, ca si cum respectivele fraze imi erau urlate drept in fata. Nu am mai simtit ceva atat de intens pana acum ceea ce nu ma face decat sa-ti urez sincere felicitari! Iti ador felul de a scrie, este fluid, dar iti reuseste al naibii de mine sa transmiti orice sentiment vrei si la intensitatea pe care o doresti. Celelalte au zis ca esti geniala, ei bine, eu iti spun ca esti mai mult de atat. Meriti toate aplauzele si tot respectul! :* |
| | | iPrieten? Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Sarcasmia Nr. mesaje : 1293 Puncte : 2000 Reputatie : 433
| Subiect: Re: Your eyes, my scent. Mar 23 Apr 2013, 15:06 | |
| Eu spun sa-i omori pe toti trei , sincer. Adica ai putea sa folosesti toporul , cutitul ( pentru taiat gatul, bineinteles ) si multe altele. Asta ar fi esenta de suprafata. Mesajul este altul. Sunt total de acord cu tine si cu tot ce ai zis. Si eu m-am saturat de vorbitul pe la spate , etc. Sincer , nu am auzit pe nimeni sa ma vorbeasca pe la spate , deoarece cam toti ma stiu pe mine si persoanlitatea mea.
Reclama publicitara : In caz de barfit , se aplica metodele de mai sus. ^
Ceilalti ti-au spus ca scrii foarte bine si esti una dintre scriitoarele care cu greu pot fi intrecute , daca nu niciodata. Eu ador felul tau de a da glas cuvintele , nu-mi place, il ador. In continuare, te astept cu noi texte cu subinteles. Salad fingers te saluta , btw. |
| | | Simon Says Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Craiova Nr. mesaje : 1380 Puncte : 1693 Reputatie : 149 Hobby-uri : I love to go out with my friends, to have fun, to listent to music, to draw and so on Stare de spirit : always HAPPY :D:
| Subiect: Re: Your eyes, my scent. Sam 27 Apr 2013, 22:00 | |
| Hey, Choco ! Scuze, scuze de o mie de ori ca am venit atat de tarziu cu comentariul, cu toate ca am vazut mesajul de cand l-ai trimis.... Uff, lasand asta la o parte mi-a placut la nebunie acesta ultima creatie a ta, se vede ca ai pus multa pasiune cand ai scris-o . Abia astept sa vad ce mai aduci Te pupaceste Lola |
| | | Yin Sennin
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
| Subiect: Re: Your eyes, my scent. Dum 28 Apr 2013, 00:21 | |
| * text referitor la absenţa mea, plus o scuză - cică - plauzibilă din cauza indiferenţei cu care n-am răspuns la mesajele private, alte vorbe dulci referitoare la faptul că mereu trec pe aici să citesc, deşi nu comentez... vrăjeală * Cred că am o vagă idee din ce cauză ai scris ce-ai scris, am descoperit factorul şi tu ştii prea bine la ce mă refer. Acum, drept să fiu sinceră, nu ştiu cu ce te-ar putea ajuta prezenţa mea vreodată, dar dacă vrei să discuţi cu cineva sau simţi nevoia unei păreri, eu sunt mereu pe calculator. Am simtit tulburarea ta, foarte bine şi chiar dacă nu ar trebui mă mânâncă nasul să aflu mai multe despre acest lucru, despre ce se întâmplă acum în casa ta, deşi sunt lucruri personale şi probabil nu doreşti să vorbeşti despre ele. Nu voi mai specifica nimci despre talentul tău de a aşterne cuvinte şi a transmite cititorilor starea pe care o transpui în creaţiile tale. Sper că ai înţeles mesajul meu. Ai grijă de tine, te rog, chiar dacă nu suntem aşa apropriate îmi pasă de starea ta. * nu voi pune emoticonul deoarece îl consider mult prea deprimant.. deci: hugs * |
| | | Hanazawa Rin Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Targoviste. acebook : Hanazawa Rin Nr. mesaje : 825 Puncte : 1007 Reputatie : 122 Hobby-uri : Reading, Dancing, Writing. Stare de spirit : Where's the point?I'm bored anyway...
| Subiect: Re: Your eyes, my scent. Lun 29 Apr 2013, 21:14 | |
| Chocolino lino!>:D< Esti absolut geniata!:> Deci ador felul tau de a scrie, ma duce direct in mijlocul actiunii. Nici nu ar trebui sa mai insir lucrurile care imi plac la creatiile tale pentru ca, probabil deja stii, imi place absolut tot.
Ps: Imi cer scuze de lunga absenta, nu prea am avut dispozitia sa mai citesc, asa ca am stat sa imi revin si sa "savurez" creatiile, asa cum spune Lauren. |
| | | Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Your eyes, my scent. Sam 04 Mai 2013, 14:16 | |
|
OrbireAscultați [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link].              Nu mai văd, nu mai pot. Am asistat la prea multe războaie, prea multe lupte, nu mai vreau. Am închis ochii și i-am păstrat așa, nici măcar chipul tău n-am vrut să-l văd, nu pe un fundal însângerat, nu încrustat în sacrificii inutile. Mi-am închis pleoapele și le-am zămislit într-una singură, iar acum nu mai pot vedea. Doar aud, aud și simt. Simt cum izul cadavrelor se împrăștie în aer, aud oasele trosnind, aud strigăte disperate. Vreau să alerg, să fug, să mă ascund. Nu vreau să mă înconjurați, nu am nevoie de asta, nu mai suport. Mi-am închis ochii și, odată cu asta, am închis și orice speranță de vindecare. Nu mai pot vedea cum suferiți, nu vă mai pot salva, nu mai puteți să mă osândiți pe mine pentru propriile voastre păcate.
             Am scăpat, dar cu ce preț? Acum sunt singură. Singură să înfrunt toate aceste rele, toată această realitate. Doare, dar dacă v-aș vedea zâmbind ar durea și mai tare. Acum e întuneric, pot simți răcoarea nopții. Știu că e întuneric, aud lupii cum urlă înspre văzduh și flăcările cum trosnesc alene. Stau la marginea unei păduri și mă rog pentru voi, căci nu vreau să muriți, chiar de-o fi să nu vă mai văd, vreau să vă știu în viață. Și-apoi aud foșnet de frunze, te simt, ești aproape, mă iei în brațe. Vrei să fugi cu mine, dar nu te las, nu-ți îngreuna viața cu a mea, nu mă lua. Râzi și îți simt respirația pe gâtul meu gol. Tresar.
             Îmi săruți pleoapele și ele se deschid, te văd, te admir. Ești surprinzător de diferit față de cum mi te-aminteam, dar ești acelasi tu. Vreau să plâng, dar nu mai știu cum, am uitat. Îmi spui să râd, să zâmbesc, lupta s-a terminat, e pace. Surâd imperceptibil. Mă minți. Și acum, dupa atâta timp, încă crezi că lupta e gata. Mă minți pe mine, dar te minți și pe tine, căci tu chiar crezi acele cuvinte.
             Te sărut și îmi închid iar ochii, știind că-i voi deschide a doua zi, pe tărâmul de nicăieri.
|
| | | maudlin S-Class
Sex : Varsta : 88 Localizare : ??? Nr. mesaje : 2816 Puncte : 3352 Reputatie : 362
| Subiect: Re: Your eyes, my scent. Sam 04 Mai 2013, 14:20 | |
| Bună.Sunt o nesimţită. Nu am mai lăsat comentariu, şi sper că nu te-ai supărat. Totuşi, te apreciez enorm pentru faptul că ai continuat să mă anunţi. Revenind la compunere... A fost foarte emoţionant. Ai început atât de dureros, trist, şi s-a sfârşit romantic dar totuşi acel romantism încă mai conţinea urme de nesiguranţă, tristeţe. Este lucrarea care cred că mi-o voi aminti mereu, atât de emoţionantă şi atât de multe sentimente. Modul tău unic de a scrie mereu îmi ajunge la suflet. Abia aştept să vii cu o altă compunere. |
| | | iPrieten? Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Sarcasmia Nr. mesaje : 1293 Puncte : 2000 Reputatie : 433
| Subiect: Re: Your eyes, my scent. Sam 04 Mai 2013, 15:24 | |
| Stii de ce mi-ai adus aminte? De vremea cand vrajitoarele din Salem au fost vanate si omorate. Stiu ca-i ciudat, te aprob. Dar hey, ce nu mai e ciudat in zilele de azi? Cum a spus si Ellie, ai inceput tragic, cu suferinta, tristete etc si ai sfarsit cu un pic de romantism, pe ici pe colo. Chiar mi-ai facut pulsul sa accelereze un pic. Ma bucur ca am citit asta, ziua mea este mult mai buna acum. |
| | | Ax München S-Class
Sex : Varsta : 23 Localizare : Aici. acebook : Ax München Nr. mesaje : 2636 Puncte : 3266 Reputatie : 272
| Subiect: Re: Your eyes, my scent. Sam 04 Mai 2013, 15:43 | |
| ''Te sărut și îmi închid iar ochii, știind că-i voi deschide a doua zi, pe tărâmul de nicăieri.'' - superbă frază, draga mea. M-ai uimit și continui să mă uimești în continuare. Îți ador creațiile. Lucrarea asta mi-a făcut picioarele să tremure. Superb. Am rămas fară cuvinte. ^ ^ Mulțumesc de anunț. :) :* |
| | | Simon Says Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Craiova Nr. mesaje : 1380 Puncte : 1693 Reputatie : 149 Hobby-uri : I love to go out with my friends, to have fun, to listent to music, to draw and so on Stare de spirit : always HAPPY :D:
| Subiect: Re: Your eyes, my scent. Sam 04 Mai 2013, 15:46 | |
| Hey, Choco . Mersi mult pentru anunt, chiar simteam nevoia neaparata sa citesc ceva tare, iar cand am vazut mesajul de la tine nici nu am mai stat pe ganduri ca am si dat click pe link. Ce am gasit aici m-a lasat total fara cuvinte. Ai scris atat de frumos incat nici nu mai stiu ce sa zic in asa fel incat sa nu ma repet.... . Totul incepe atat de trist plin de sentimente de ura si la final se termina atat de frumos, un sfarsit plin de romantism si de momente fericite, dar care stiu ca cele de tristete tot mai sunt undeva pe acolo Lots of kisses from Lola |
| | | VMVDD ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : - acebook : Facebook Nr. mesaje : 1587 Puncte : 2106 Reputatie : 340
| Subiect: Re: Your eyes, my scent. Sam 04 Mai 2013, 21:33 | |
| Îmi pare rău că nu am trecut şi pe la penultima lucrare a ta, pe care am apucat să o citesc tocmai acum, însă m-a lăsat fără cuvinte. "Orbire" a devenit deja creaţia mea preferată din topicurile prezente, este cu adevărat uimitoare. Ai un vocabular foarte dezvoltat, o exprimare remarcabilă bogate în figuri de stil şi reuşeşti să transmiţi multe citiorului, suficient cât să perceapă mesajul şi să îi dea de gândit asupra subiectului. Mult succes în continuare, d-abia aştept următorul mesaj privat. |
| | | Lauren Wandowski Sennin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Târgovişte, Dâmbovița acebook : Alexandra Paun Nr. mesaje : 1459 Puncte : 1644 Reputatie : 145 Hobby-uri : Reading, dancing, writing.
| Subiect: Re: Your eyes, my scent. Dum 05 Mai 2013, 14:49 | |
| Te urasc! =)) De fiecare data cand citesc o lucrare scrisa de tine, ma simt ca o mare idioata. De asta nu am trecut inca pe la ficurile tale, sunt o vaca, stiu. :)) Adoor atat de mult cum scrii, se vede ca ai experienta. Mi-ar placea sa scriu si eu asa, dar eu sunt boboaca in aceasta lume, deci mai am de muncit. Creatia a fost mai mult decat extraordinara, mai buna decat ne-ai obisnuit. Tot respectul. Multumesc ca m-ai anuntat si sper sa ma anunti si in continuare! Kiss. Choco :) : Tre' sa avem noi o discutie pe tema experientei si care vrea sa scrie ca cealalta, caci am impresia ca nu suntem pe aceeasi lungime de unda. |
| | | xenomorphius Chūbu
Sex : Varsta : 29 Localizare : În pădure! Nr. mesaje : 3304 Puncte : 4254 Reputatie : 841 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Your eyes, my scent. Dum 05 Mai 2013, 15:00 | |
| Aşa este, cu un cântec totul pare mult mai clar decât orice şi sincer am descoperit ceva ce ar trebui să nu mai uit niciodată atunci când mă las purtată de cuvintele scrise de alţii. Îmi place cum ai înşiruit totul aici, împreună cu melodia s-a contopit atât de bine, era palpabil, ca o poză am văzut totul, ca un film mai exact. Ai treptate prin ce ai spus, războiul nu se va încheia niciodată, sunt minciuni de fiecare dată. Atât am avut de spus, Choco. *hug* |
| | | Danielle Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 3450 Puncte : 4339 Reputatie : 245
| Subiect: Re: Your eyes, my scent. Lun 06 Mai 2013, 14:04 | |
| Hello, sweetheart! Nici nu stiu daca mai are rost sa comentez cate ceva pe aici, caci ma simt ca un fir de nisip care vrea sa se se tabileasca pe plaja, dar sa fie unic. Ma uimesti pe zi ce trece si desi m-am obisnuit cu imensul tau talent, nu ma mai satur de el. Cuvinte de lauda ai mai auzit, de criticat nu am ce sa critic, caci nu am luat-o complet razna, deci am un singur lucru de zis: Respect! Te-am pupat! |
| | | Elly. Guardian Ninja
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucureşti. <3 Nr. mesaje : 2298 Puncte : 2572 Reputatie : 212
| Subiect: Re: Your eyes, my scent. Sam 11 Mai 2013, 14:24 | |
| Mă bucur că nu ai renunțat la romantism pentru că îmi place nespus de mult, ți-am mai zis/o de o grămadă de ori. Textul are o încărcătură emoțională puternică, în special dacă ascult și melodia recomandată de tine. Mereu reușești să scoți câte un zâmbet de la mine deși majoritatea scrierilor tale sunt predominant despre tristețe, neputință. Îmi pare rău că nu am mai citit până acum, te pup |
| | | Dara Chūnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Targoviste acebook : Foloseste "url" , largea profilul si ti-am sters linkul. Nr. mesaje : 662 Puncte : 742 Reputatie : 32 Stare de spirit : I’m getting stronger, i’m hurt no longer!
| Subiect: Re: Your eyes, my scent. Sam 11 Mai 2013, 15:08 | |
| Doamne! Nu pot sa cred ca am ajuns asa de tarziu! Iarta-ma! Stii si tu...teme, teze...si tot tacamul, dar sa nu deviem de la subiect. Ti-am mai spus vreodata ca esti micul meu geniu? Da! Ti-am mai spus-o de un milion de ori si o sa ti-o mai spun daca e nevoie! Esti incredibila. Imi place la nebunie cum scrii! Nu am cum niciodata sa iti reprosezi. Scrii impecabil, descrii perfect, transpui totul cu atat de multa gretie. Ma lasi fara cuvinte de multe ori! Ok, deci ca sa n-o mai lungim atat, multumesc maxim de anunt si sper ca ne vei mai aduce creatii cat de curand poti si sper ca o sa ma mai poti anunta si pe mine! Kiss from Dara! |
| | | Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Your eyes, my scent. Mar 14 Mai 2013, 21:35 | |
|
Agonie              Ești aici, te simt, te aud, îți adulmec mirosul. Vreau să sar pe tine, să îți sfărâm oasele, dar nu, nu-i momentul. Aștept. Mă strecor printre rafturile prăfuite, silențios, nu vreau să-mi fac prezența mai cunoscută de atât. Îmi trosnesc degetele lingându-mi buzele sărate. Mai aveam puțin și începeam să plâng. Mi-am mușcat partea interioară a obrazului și am stat așa revenindu-mi din șoc. Deși erai dezorientat și habar n-aveai cine te chemase în locul ăsta infect, tot arătai superb. Aș fi vrut să te dezbrac și să te am pe loc, dar nu, odată înfăptuită greșeala, nu-mi mai aparțineai și pentru asta trebuia să plătești. Mi-am băgat degetele lungi în carne ameliorând durerea ce-mi sfâșia coșul pieptului. Rezistă! Rezistă...
             Ai luat-o la stânga, înspre locul indicat de bilețelul anonim. Am râs, căci știam că te duceai direct în capcana pe care ți-o întinsesem. Din nou, o lovitură puternică venită din interior m-a făcut să mă crispez. Nu știam ce era în neregulă cu mine, dar cert era că aveam mai puțin timp decât îmi propusesem eu să stau. Am continuat să merg de-a lungul spațiului destul de îngust, privindu-te cu atenție. Mergeai liniștit, deși mișcările degetelor tale îți dădeau de gol agitația, nesiguranța. Voiam să râd, dar mai degrabă aș fi plâns. Speram să reușesc și să nu dau înapoi, deși deja era prea târziu pentru astfel de gânduri. M-am sprijinit de perete oftând din toți rărunchii, apoi mi-am reluat statura dreaptă. La naiba, aveam nevoie de o vodka rece. Mi-am înghițit saliva cu greutate și am pătruns în aceeași încăpere ca și tine, deși începuse iar să mă doara pieptul, sufletul și ce alte drăcii mai erau pe acolo. M-am strâmbat iritată de propriile reacții. Trebuia doar să te omor, ce era atât de complicat?
             Am luat cuțitul cu mâner de argint pe care-l țineam în siguranță la spate și m-am apropiat de tine. Te-ai întors și m-ai văzut, ai părut surprins. Am mai făcut doi pași, apoi m-am adăpostit în umbra oferită de unul dintre rafturi pentru ca imediat după aceea să-ți sar la gât, să te sugrum. Ai îngenuncheat cu greutatea mea în spate, moment în care ți-am înfipt cuțitul în gât. Deloc elegant, sângele a început să curgă cu repeziciune din rana proaspăt deschisă. Valurile de durere n-au încetat nici ele s-apară, căci am început să mă tângui, simțind cum arde carnea pe mine. M-am dat la o parte și am vomitat tot ce mâncasem la micul dejun, ba chiar puteam distinge și urme ale cinei târzii de cu o seară înainte. M-am șters la gură și m-am uitat încă o dată în direcția ta. Buzele-ți căpătaseră o culoare vineție și aproape îți dădusei ochii peste cap. Mi-ai șoptit ceva înainte de a deveni o simplă bucată fără viață, însă acele două cuvinte m-au făcut să vărs pentru a doua oară. Căutam cu disperare cuțitul, însă se părea că soarta era împotriva mea, în toate privințele.
             “Ești însărcinată.”
|
| | | iPrieten? Jōnin
| Subiect: Re: Your eyes, my scent. Mar 14 Mai 2013, 21:54 | |
| Nu, nu sunt. Ultimul test pe care mi l-am facut era negativ. /sarcasm. ^
Cred ca fiecare creatie pe care o citesc, imi da cate o noua idee pentru un nou fic. Am 3 deja, ce naiba...Nu vreau sa raman corigenta. Ultimul paragraf m-a vrajit complet.
"Valurile de durere n-au încetat nici ele s-apară, căci am început să mă tângui, simțind cum arde carnea pe mine. M-am dat la o parte și am vomitat tot ce mâncasem la micul dejun, ba chiar puteam distinge și urme ale cinei târzii de cu o seară înainte. M-am șters la gură și m-am uitat încă o dată în direcția ta. Buzele-ți căpătaseră o culoare vineție și aproape îți dădusei ochii peste cap. Mi-ai șoptit ceva înainte de a deveni o simplă bucată fără viață, însă acele două cuvinte m-au făcut să vărs pentru a doua oară. Căutam cu disperare cuțitul, însă se părea că soarta era împotriva mea, în toate privințele.
“Ești însărcinată.”" E sublim. O singura chestie as intrab-o pe ea. De ce naiba l-ai omorat? Doar nu te-a legat de pat. :)) Sau? O-O Oh god why... |
| | | xenomorphius Chūbu
Sex : Varsta : 29 Localizare : În pădure! Nr. mesaje : 3304 Puncte : 4254 Reputatie : 841 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Your eyes, my scent. Mar 14 Mai 2013, 22:00 | |
| Da, mi-a plăcut mult prea mult. Nu am ce comenta, sincer. Stilul tău mă dă pe spate şi îmi place că e fluid şi dezvoltat. Să aduci mai des lucrări, că de nu te bat la popou. : )) Dar ştii ce e fain în tot ceea ce scrii, temele. Le alegi bine. |
| | | Lauren Wandowski Sennin
| Subiect: Re: Your eyes, my scent. Mar 14 Mai 2013, 23:07 | |
| Geniaaaaaaaal. Extrem de genial. Imi place ca intotdeauna optezi pentru dezvoltarea temelor care se bazeaza pe trairi cu o multitudine de sentimente pe care le prezinti ireprosabil. Ador faptul ca lucrarile tale imi provoaca mereu starile pe care tu vrei sa le am in timp ce ma delectez cu fiecare cuvintel in parte. Fluid, complex, atractiv, elegant, sadic, acesta e stilul care te prinde si te caracterizeaza cel mai bine, in opinia mea. Multumesc de anunt si sper sa ma anunti si in continuare! :* P.S.: Te urasc, again! =)) Kiss. |
| | | Ax München S-Class
Sex : Varsta : 23 Localizare : Aici. acebook : Ax München Nr. mesaje : 2636 Puncte : 3266 Reputatie : 272
| | | | Choco. Sensei
| Subiect: Re: Your eyes, my scent. Joi 30 Mai 2013, 21:20 | |
|
Prăpastie              Stau pe plajă sprijinindu-mi trupul în brațe, în timp ce îmi afund tălpile în nisipul fierbinte. Valurile mării se mișcă molatec, aproape atingându-mi buricele degetelor. Închid ochii și mă las în voia gândurilor, fără a-mi păsa de orice altceva. Te văd ca prin ceață, suntem într-o pădure și fugim, tu mă urmărești. Alerg cu inima bătându-mi puternic în piept, cu respirația întretăiată. Nu vreau să mă prinzi, căci știu că va durea, iar eu nu-s pregătită pentru asta. Mă agăț de ramuri în încercarea disperată de a nu aluneca, nu e cu putință să încetinesc, nu-mi permit o asemenea înfrângere. Fug în continuare cu pași mari, despicând aerul în două.Simt cum mă prinzi de braț și mă tragi înspre tine cu putere. Mă agăț de scoarța unui copac în speranța că mă vei lăsa să plec, dar mă prinzi cu mâinile de gât și strângi, atât de tare încât încep să mă sufoc. Îți înfigi unghiile în carnea mea, lași sângele să-ți scalde degetele și râzi. Râzi de lacrimile mele, de suferința mea, râzi de mine și nu-ți pasă că sângele încă îmi curge de-a lungul grumazului. Cad în genunchi cu tine peste mine, strivindu-mă sub greutatea ta. Rămân nemișcată și aștept să faci ceva, să mă ucizi mai repede. Închid ochii, dar îți simt buzele peste ale mele într-o sărutare apăsată, fierbinte, aspră. Te împing, dar nu mă lași, nu-mi dai drumul. Plâng și mă zbat, însă nu faci decât să te enervezi și să mă lovești. Îmi reprim un strigăt, te împing cu o ultimă sofrțare si mă ridic, ținându-mă de trunchiul unui stejar bătrân. Mă uit la tine, mă dau doi pași în spate, apoi încep să fug, însă mă împiedic de rădăcina unui copac și cad în hăul ce dintr-o dată se deschide în fața-mi.
             Deschid ochii privind iar valurile lente și soarele ce se pierde în spatele munților. Mă întind pe spate oftând. Amintirile mereu strică totul.
|
| | | xenomorphius Chūbu
| Subiect: Re: Your eyes, my scent. Joi 30 Mai 2013, 21:28 | |
| Sunt foarte buimacă şi totuşi reuşesc să scriu. Am privit dincolo de cuvinte şi mi-am dat seama de câteva chestii, de felul în care tu reuşeşti prin anumite povestioare să descri nu doar momentul acela când protagonista se afundă în agonie. Dar cu fiecare cuvânt scriis totul pare a se scufunda într-o prăpastiem natura se deformează şi se desprinde de rădăcini, totul felul de chestii. Oricum frumoasă lucrare, nu prea am ce spune, îmi place stilul tău prăfund şi plin de înţeles, mai ales că redai bine detaliile. |
| | | Ax München S-Class
| Subiect: Re: Your eyes, my scent. Joi 30 Mai 2013, 22:14 | |
| Hellau, draga mea Choco. xD In primul rand mersi pentru anunt. :) A fost o creatie ce m-a umplut de suspans si ultima propozitie ''Amintirile mereu strica totul'' mi-a facut pielea de gaina. Pur si simplu nu stiu de unde te inspiri, dar iti spun ca ai un mare talent. :* |
| | | Simon Says Jōnin
| Subiect: Re: Your eyes, my scent. Vin 31 Mai 2013, 13:54 | |
| Hey, my dear Choco Pai ce avem noi aici ? O creatie, nu ?! Ehh, nu e o simpla creatie, ci una foarte tare. Iubesc modul tau in care descri, imi place la nebunie felul in care treci de la momente de liniste si calmitate la momente de disprerare si frica, apoi fara un pic de greutate revi la starea de pace si calimtatea . Iubesc chestia asta la tine. De asemenea si modul in care fiecare cuvant are o profunzime aparte Asa ca abia astept cu nerabdare urmatoare creatie Lots of love from Lola |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Your eyes, my scent. | |
| |
| | | |
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|